GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο καταλληλότερος πυροτεχνουργός...

Aπό το http://greki-gr.blogspot.com/ .. Ο καταλληλότερος πυρο-πρωθυπουργός θα αφοπλίσει τις «βόμβες σκάνδαλα» ή θα τα τινάξει όλα στον αέρα; .

Aπό το http://greki-gr.blogspot.com/
..
Ο καταλληλότερος πυρο-πρωθυπουργός θα αφοπλίσει τις «βόμβες σκάνδαλα» ή θα τα τινάξει όλα στον αέρα; .

23 σχόλια

  1. Καταπληκτικο!! Καταπληκτικο!!!

    Ακουσα πριν λιγο τον μεθυστακα κακλαμανη (πρωην προεδρο της Βουλης),να λεει το εξης:

    Δεν μπορει σημερα να κυκλοφορει ελευθερος ο χριστοφορακος της Ζημενς ,που εδινε τις μιζες!!

    Ασφαλως ,ασφαλως!!

    Μονο που ξεχασε ο μεθυστακας να αναφερει και μερικας "αλλας τινας παραμετρους"!!! Χα!

    Και δηλαδη ξεχασε αυτον με την φατσα σκιουρου,τσουκατο???
    Αυτος ΟΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ οτι πηρε
    1,5 εκατ ευρω απο την Ζημενς!!
    Αυτος πρεπει να κυκλοφορει ακομα ελευθερος???
    Τι λες μωρη κοτα???

    Και το αλλο:
    Ο μανουσης που ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ οτι δωροδοκησε τον Παυλιδη ??

    Αυτος πρεπει να κυκλοφορει ελευθερος??

    Ε???

    Το ουισκυ πρωι πρωι βλαπτει!!
    Δημιουργει "Αλζαιμερ", η σκοπιμες ..διαλειψεις..

    Αποκλειεται να ειναι "γεροντικη ανοια".

    Ειναι σκοπιμα .."ξεχασιαρης"!

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ – ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟΗΧΗ ΛΕΞΗ.

    Πριν από 100 χρόνια στην Αμερική άνθισε η μαφία. Οι άνθρωποι αυτοί δεν είχαν όρεξη να δουλέψουν γι’ αυτό αποφάσισαν να ζουν πλουσιοπάροχα με τα λεφτά των άλλων. Αυτό που έκαναν ήταν πολύ απλό.

    ΣΟΥ ΖΗΤΑΓΑΝ ΛΕΦΤΑ (προστασία καταστημάτων, επιχειρήσεων, ιδιωτών) και ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΔΙΝΕΣ ΠΛΗΡΩΝΕΣ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ.

    Πρώτα σε απειλούσαν (εσένα και την οικογένειά σου).

    Εάν δεν υποχωρούσες, σε συκοφαντούσαν στον κοινωνικό και επαγγελματικό σου περίγυρο.

    Εάν πάλι δεν υποχωρούσες σε τραυμάτιζαν (εσένα και την οικογένειά σου) και

    Εάν πάλι δεν ενέδιδες σε σκότωναν για παραδειγματισμό στους υπόλοιπους.

    Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΧΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΟΥΣΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΕ:

    1.μπράβους για τις απειλές και τους τραυματισμούς,

    2.δημοσιογράφους και ψιθυριστές για την συκοφάντηση και

    3.κρατικούς υπάλληλους (πολιτικούς, αστυνομικούς, δικαστές, εφοριακούς) για συλλογή «πληροφοριών» και κατασκευή ενόχων

    4.δολοφόνους για τους σκοτωμούς.

    5.επιχειρήσεις για το ξέπλυμα του βρώμικου χρήματος (καζίνα, μπαρ, εστιατόρια, κέντρα διασκέδασης, κλπ).

    Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΛΩΣΕ ΤΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΤΗΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.

    Πέντε, κυρίως ιταλικής καταγωγής, οικογένειες που πλούτιζαν με τον ιδρώτα των άλλων, απολάμβαναν υψηλής κοινωνικής καταξίωσης, λόγω του απίθανου πλούτου που συσσώρευαν.

    Βέβαια, η χώρα βούλιαζε αλλά τι τους ένοιαζε;

    ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ;

    Στην Ελλάδα του 21ου αιώνα ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΜΑΦΙΑ.

    ΠΕΝΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ!

    Έχουμε το Βόβολα, τον Αμαφούζο, τον Καμπράκη, τον Μυριακού και τον Μπουρή.

    Οι δικοί μας δεν χρειάζονται ούτε φυσικούς μπράβους, ούτε φυσικούς δολοφόνους.

    Χρειάζονται μόνο τους πολιτικούς και τους δημοσιογράφους.

    Τους πολιτικούς τους χρειάζονται γιατί αυτοί ελέγχουν τις κρατικές αποφάσεις (ποιος επιχειρηματίας θα πάρει το κρατικό χρήμα)

    Τους δημοσιογράφους τους χρειάζονται για τις συκοφαντίες και τους εκβιασμούς.

    ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

    Οι σύγχρονοι μαφιόζοι δεν χρειάζονται πια το φυσικό τραυματισμό ή δολοφονία του εκβιαζόμενου, έχουν τους δημοσιογράφους γι’ αυτά.

    ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΡΕΒΟΛΒΕΡ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ, Η ΤΡΕΜΗ, Ο ΤΣΙΜΑΣ, Ο ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ, Ο ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, Ο ΛΙΑΡΕΛΛΗΣ, Ο ΒΕΡΥΚΙΟΣ, Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ, Ο ΚΥΡΤΣΟΣ, Η ΜΑΚΡΗ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ.

    Αν τολμάς, κύριε πολιτικέ, αγνόησέ μας, θα πείς το δεσπότη Παναγιώτη!

    Θα σε απειλήσουμε, θα σε συκοφαντήσουμε, θα σε τραυματίσουμε και στο τέλος θα πάς άκλαυτος!

    ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΑΛΛΟΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΣ.

    Να μην έχεις καμιά αμφιβολία γι’ αυτό.

    ΓΚΕ – ΓΚΕ, κύριε Κώστα ;

    Συμφωνούμε πάντως σε ένα πράγμα, ΚΑΚΟΗΧΗ ΛΕΞΗ Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βάλε εικονικές μαλακίες απο
    αναγνωρισμένα ΓΡΕΚΙ πουστράκια...
    Βάλε..
    ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΤΟ ΛΕΣ...
    ΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ
    ΜΕΞΙΚΟ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ?
    ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ.......
    ΤΟΝ ΕΛΕΓΞΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ
    ΓΟΥΡΟΥΝΙΩΝ ?
    ΕΔΩ ΣΕ ΘΕΛΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ.
    Δεν υπάρχει Ζήμενς χωρίς Ζήμενς –Ίντρακομ, ο Σωκράτης μέσα σε όλα.
    Δεν υπάρχει πιο διεφθαρμένο ΠΑΣΟΚ από αυτό του Γ. Παπανδρέου, και όχι μόνο για το C4I.
    Το σκάνδαλο Ζήμενς δεν είναι σαν τα άλλα που φτιάχνει το ίδιο το καθεστώς. Είναι ένα σκάνδαλο που ήρθε στην πολιτική ζωή της χώρας απ έξω. Ήρθε στη βάση στοιχείων που αποκαλύφθηκαν από μία εκτεταμένη δικαστική έρευνα στη Γερμανία η οποία κρατάει τουλάχιστον δυόμισι χρόνια. Ήδη έχουν ξεκινήσει εκεί οι δίκες των στελεχών της πολυεθνικής εταιρείας για μίζες που έδιναν σε πολλές χώρες του κόσμου για να παίρνουν δουλειές. Η υπόθεση Ζήμενς όμως στην Ελλάδα αποκαλύπτει την τρομακτική έκταση της κρατικής διαφθοράς και μάλιστα όχι μόνο σε επίπεδο στελεχών ΔΕΚΟ αλλά και σε κεντρικό πολιτικό επίπεδο. Όλες αυτές οι ατελείωτες μίζες που έρχονται στο φως συνδέονται με ένα άλλο τρομακτικό σκάνδαλο διακομματικό και διαρκείας που έχει φροντίσει με κάθε μέσο να κουκουλώσει το καθεστώς, το σκάνδαλο Ιντρακόμ - Κόκκαλη. Το σκάνδαλο Ζήμενς είναι ο δίδυμος αδελφός του αφού ο μεγαλύτερος όγκος των μιζών αφορά τις προμήθειες του ΟΤΕ τις οποίες όμως μονοπωλούσε από το 1988 και μετά το δίδυμο Ζήμενς - Ιντρακόμ.
    Είναι φανερό ότι το σκάνδαλο αυτό θα προτιμούσε να το πνίξει εντελώς το διακομματικό «συντονιστικό κορυφής», Γ. Παπανδρέου, Καραμανλή, ψευτοΚΚΕ, ΣΥΝ και ΛΑΟΣ.
    Οι έρευνες στη Γερμανία κατέληξαν σε συλλήψεις υπαλλήλων της πολυεθνικής εταιρείας το Νοέμβρη του 2006 και στη συνέχεια των ανώτερων στελεχών της διοίκησης. Στις χώρες - αποδέκτες των μιζών φαινόταν από τα στοιχεία και η Ελλάδα. Έτσι ξεκίνησε παράλληλα και προκαταρκτική έρευνα στην Ελλάδα από τον εισαγγελέα Αθανασίου. Το θέμα της Ζήμενς πήρε αμέσως μεγάλη δημοσιότητα στο διεθνή τύπο και οι έρευνες των Γερμανών που έγιναν με εντατικούς ρυθμούς έχουν ήδη οδηγήσει μία σειρά κατηγορούμενους στο δικαστήριο. Οι Γερμανοί δεν δίστασαν να αποκαλύψουν το γιγαντιαίο σκάνδαλο και να βάλουν τον κολοσσό Ζήμενς στο μικροσκόπιο της ανάκρισης και σε επιτήρηση. Τεράστια πρόστιμα επιβλήθηκαν για τις παραβάσεις της νομοθεσίας που απαγορεύει τη δωροδοκία και τα άλλοτε πανίσχυρα μέλη της διοίκησης της εταιρείας αντιμετωπίζουν πολύχρονες ποινές φυλάκισης.
    Στη χώρα μας όμως, την τόσο εύθικτη σε πολύ μικρότερα ζητήματα και όπου η αγαπημένη φράση όλων έχει γίνει «ότι η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει να είναι μόνο τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια», στη χώρα που έχει έναν πρωθυπουργό υποτίθεται φύλακα του ήθους, η υπόθεση δεν έγινε πολιτικό ζήτημα παρά μόνο πρόσφατα. Κι αυτό επειδή οι γερμανικές και οι αμερικανικές αρχές που ερευνούν την υπόθεση, οι τελευταίες επειδή η Ζήμενς είναι στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, έφεραν στο φως πολύ συγκεκριμένα στοιχεία, για ποσά, εμβάσματα και δουλειές για τις οποίες δόθηκαν μίζες στην Ελλάδα.
    Την υπόθεση παρακολούθησε στενά η Ελευθεροτυπία, και η καταξιωμένη δημοσιογράφος Αριστέα Μπουγάτσου που έκανε ακούραστα έρευνα για το σκάνδαλο Κόκκαλη και τη σύνδεση του με τη Στάζι όταν αρθρογραφούσε στην Καθημερινή, μία στάση για την οποία δέχθηκε πολλές επιθέσεις και τελικά απολύθηκε από αυτήν την εφημερίδα όταν αυτή κατ’ εντολή Αλαφούζου άρχισε να παίζει το ρώσικο σκοπό.
    Σε άρθρο λοιπόν της Ελευθεροτυπίας στις 5/2/2008 διαβάζουμε ότι βρέθηκαν αποδεικτικά για μίζες δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ με προορισμό Έλληνες πολιτικούς και κρατικούς αξιωματούχους στο κρυφό λογιστήριο της Siemens. Από το 1998 και μετά εμβάστηκαν 33 εντολές πληρωμής για δωροδοκίες συναφείς με την προγραμματική συμφωνία του ΟΤΕ με τη Siemens, μέσω του συστήματος των κρυφών ταμείων και των ενδιάμεσων εταιρειών που αυτή είχε συστήσει το Μόναχο. Άλλες έξι πληρωμές βρέθηκαν για το σύστημα ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων C4I, που διεκπεραιώθηκαν μέσω δύο εικονικών συμβάσεων και αποδέσμευσαν τις μίζες το καλοκαίρι του 2004. Στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι «Τελικοί αποδέκτες, βάσει του τραπεζικού συστήματος, είναι στελέχη της Siemens στην Αθήνα που στη συνέχεια έκαναν... τη διανομή σε κόμματα, πολιτικούς και στελέχη υπουργείων και ΔΕΚΟ. Τα στελέχη αυτά της Siemens Ελλάδος, όπως ανέφερε χθες στην «Ε» εισαγγελικός λειτουργός, θα μιλήσουν μόλις αντιληφθούν ότι επίκειται προφυλάκισή τους».
    Και όμως τα στελέχη της Siemens Ελλάδας (Χριστοφοράκος, Μαυρίδης) παρά το γεγονός ότι υπήρχαν πολλά στοιχεία εναντίον τους ουδέποτε προφυλακίστηκαν σε αντίθεση με την πάγια πρακτική της χώρας τα τελευταία χρόνια να προφυλακίζει όλους τους υπόπτους ή έστω και ενδεχομένως υπόπτους ακόμα και με παράνομες διαδικασίες εφόσον όμως αυτοί δεν είναι αρεστοί στο καθεστώς (δες περιπτώσεις Μπουρμπούλια, Κεχαγιόγλου).
    Το αποτέλεσμα ήταν να μην αποκαλυφθούν αυτοί που βρίσκονταν στο άκρο της διανομής. Δεν διερευνήθηκαν ούτε οι συμβάσεις για τις οποίες υπήρξαν στοιχεία ότι ανατέθηκαν με μίζα και κυρίως η πιο αμαρτωλή από αυτές, η περίφημη προγραμματική σύμβαση του ΟΤΕ του 1997, τμήμα της οποίας και μάλιστα το μεγαλύτερο είχε πάρει ο Κόκκαλης, ούτε αποτιμήθηκαν τα αποτελέσματα της εφαρμογής της, οι πιθανές υπερκοστολογήσεις, και η ζημία του δημοσίου.
    Συνολικά το ποσό των εκατό εκατομμυρίων Ευρώ ήρθε σε μίζες στην Ελλάδα και όμως ο μόνος αποδέκτης που αποκαλύφθηκε από την ελληνική έρευνα ήταν ο Τσουκάτος και το μόνο ποσό που διαλευκάνθηκε ήταν το ένα εκατομμύριο μάρκα που εισέπραξε ο Τσουκάτος, δηλαδή μόλις 400.000 Ευρώ. Ο Τσουκάτος ομολόγησε ότι το ποσό αυτό κατέληξε στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ σαν προεκλογική ενίσχυση. Είπε ότι από τη θέση του είχε ενεργό ανάμειξη στην προεκλογική καμπάνια των εκλογών του 1999 και στο πλαίσιο αυτό δέχθηκε επίσκεψη από τον τότε διευθυντή της Siemens-Ελλάς Μ.Χριστοφοράκο, o οποίος του ζήτησε λογαριασμό στο εξωτερικό για να συνεισφέρει στην καμπάνια του κόμματος. Πρόσθεσε ότι γνωστό του πρόσωπο, χωρίς δικό του όφελος, ανέλαβε να διευκολύνει το ΠΑΣΟΚ και τα χρήματα παρελήφθησαν από τους αρμόδιους του Τομέα Οικονομικών και «εισήλθαν στο ακέραιο στο Ταμείο του Κινήματος» (πύλη in.gr, 19/6/08). Η ομολογία Τσουκάτου ήρθε να επιβεβαιώσει τις καταγγελίες στελέχους της γερμανικής Siemens Ράϊνερ Πέτερ Νιντλ για χρηματοδότηση των δύο μεγάλων πολιτικών κομμάτων. Ο Νιντλ κατέθεσε ότι το στέλεχος της ελληνικής Ζήμενς Χριστοφοράκος «εφοδίαζε και τα δύο κόμματα με χρήματα, διότι δεν ήταν από πριν γνωστό ποιος θα κέρδιζε τις επόμενες εκλογές» (Καθημερινή, 8/6/2008).
    Κλήθηκαν από τον ανακριτή ο πρώην γραμματέας οικονομικού σχεδιασμού του ΠΑΣΟΚ, Σπύρος Αυγερινός, και η ταμίας Δήμητρα Παπαχρήστου οι οποίοι άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο να έχει μπει αυτό το ποσό μέσω Τσουκάτου στα ταμεία. Ο Σπ. Αυγερινός είπε ότι δεν αποκλείεται να κατατέθηκαν τα χρήματα τμηματικά και εν αγνοία του. Η ταμίας Δ. Παπαχρήστου κατάθεσε ότι εκείνη την περίοδο λόγω συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ εισέρρεαν μεγάλα χρηματικά ποσά στο κόμμα και έλαβε περίπου 200 εκατομμύρια δραχμές από τον Τσουκάτο εκείνη την εποχή (Καθημερινή, 29/6).
    Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Παπακωνσταντίνου διέψευσε τον ισχυρισμό του Τσουκάτου, ότι έβαλε στο ΠΑΣΟΚ λεφτά της Ζήμενς. Όμως δεν έκφρασε καμία οργή όπως θα έκφραζε αν επρόκειτο για συκοφαντία, δηλαδή για μια προβοκάτσια του Τσουκάτου σε βάρος του ΠΑΣΟΚ για να γλιτώσει τον εαυτό του. Ο Γ. Παπανδρέου, ομοίως δεν κατάγγειλε τον άθλιο συκοφάντη, δεν ζήτησε την παραπομπή του στη δικαιοσύνη, δεν υπέβαλε εναντίον του αγωγές και μηνύσεις, δεν έκανε την άμεση διαγραφή του, ούτε κάλεσε τους ταμίες να δώσουν εξηγήσεις, δεν κάλεσε το Σημίτη με τον οποίο υποτίθεται ότι είχε μία οξύτατη πολιτική σύγκρουση πριν από λίγες μόνο μέρες να απολογηθεί, δεν προκάλεσε μία έρευνα σε βάθος μέσα στο κόμμα, δεν έδωσε στους εισαγγελείς και στη δημοσιότητα τα βιβλία του ταμείου. Ο Γ. Παπανδρέου λειτουργεί σαν ένοχος. Λειτουργεί σαν να αποδέχεται ότι το ΠΑΣΟΚ πήρε τα λεφτά. Λειτουργεί με απόλυτη και συνειδητή αδιαφάνεια. Αν η χώρα αυτή ήταν δημοκρατική, αν το ΠΑΣΟΚ ήταν δημοκρατικό κόμμα, αν η κυβέρνηση αυτή ήταν μια δημοκρατική κυβέρνηση, ο Γ. Παπανδρέου θα είχε πεταχτεί με κλωτσιές έξω από το κόμμα του οποίου είναι αρχηγός. Αλλά το κόμμα αυτό έχει πια βαθιά διαφθαρεί. Είναι χαρακτηριστικό το απόσπασμα από συνέντευξη τύπου του εκπροσώπου του τύπου του κόμματος Παπακωνσταντίνου (ΑΠΕ, 23/6/2008) :
    «Ν. ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ: Κρατώ πάντως κ. Παπακωνσταντίνου ότι λέτε ότι με κανένα τρόπο τα χρήματα αυτά είτε σπαστά, είτε εις ολόκληρον, δεν μπήκαν στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ. ‘Αρα τα πήρε ο κ. Τσουκάτος δηλαδή. Δε βγαίνει αλλιώς.
    Γ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: Δεν μπορώ να ξέρω ποιος πήρε κ. Ευαγγελάτο, τι. Εγώ σας λέω τι προκύπτει κοιτάζοντας τα βιβλία μας και ρωτώντας τους ανθρώπους που ήταν τότε υπεύθυνοι. Είναι πολύ απλά τα πράγματα.
    Α. ΔΕΛΑΤΟΛΑΣ: Κάποιος όμως κ. Παπακωνσταντίνου, , λέει ψέματα έτσι.
    Γ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: Είναι προφανές, ότι υπάρχει μια ανακολουθία. Εδώ, όμως, εγώ δεν είμαι ούτε δικαστής, δεν είμαι δικαιοσύνη, δεν είμαι εισαγγελέας. Εγώ σας απαντώ ως ένα υπεύθυνο πολιτικό κόμμα».
    Αυτό είναι το «ατράνταχτο» επιχείρημα του Γ. Παπανδρέου, ότι δεν υπάρχει εγγραφή στα βιβλία του ταμείου του ΠΑΣΟΚ ότι έδωσε η Ζήμενς ένα εκατομμύριο μάρκα, λες και υπήρχε περίπτωση να υπάρχει τέτοια εγγραφή.
    Για το θέμα αυτό, ο Γ. Παπανδρέου αποφάσισε απλά την αναστολή της κομματικής ιδιότητας του Τσουκάτου σα στέλεχος που εμπλέκεται στην υπόθεση Siemens και όχι για αντικομματική στάση ή για συκοφάντηση κλπ. Το ίδιο έκανε και για τον Μαντέλη του οποίου το όνομα εμφανίστηκε ως πιθανού αποδέκτη μίζας. Η αναστολή αυτή θα διαρκέσει μέχρι να ολοκληρωθεί η δικαστική έρευνα (Νέα, 26/6/2008). Αλλά ποια δικαστική έρευνα περιμένει ο Γ. Παπανδρέου να ολοκληρωθεί; Περιμένει τη δικαστική έρευνα να διαπιστώσει αν τα χρήματα τα πήρε ο Τσουκάτος ή το κόμμα στο οποίο είναι αρχηγός; Αυτό μπορεί να γίνει μόνο με μια εσωτερική έρευνα στο ΠΑΣΟΚ που αρνείται να κάνει, παρόλο που την πρότεινε ο Βενιζέλος. Ο τότε αρχηγός του κόμματος Σημίτης, δήλωσε τη λύπη του. Ο δε Βερελής ο μόνος κάπως ευθύς στο κόμμα των καμπύλων κυνικά σχολίασε: «Όποιος προσποιείται ότι ανακαλύφθηκε η Αμερική, ξεκίνησε από την ήπειρο της υποκρισίας. Απ’ όσα γνωρίζουμε διαχρονικά όλα τα ταμεία, όλων των κομμάτων, κάπως έτσι γέμιζαν» (Ελευθεροτυπία, 7/7/08).
    Το ψευτοΚΚΕ, ο ΣΥΝ και ο Καραμανλής αντί να θυμώσουν έδειξαν επίσης να συμπάσχουν με το δοκιμαζόμενο κόμμα.
    Από την άλλη στην ποινική δίωξη που ασκήθηκε από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Παναγιώτη Αθανασίου, δεν περιλαμβάνεται το αδίκημα της παράβασης του νόμου περί χρηματοδότησης των κομμάτων, είτε επειδή ο εισαγγελέας δεν πείσθηκε από τους ισχυρισμούς του Τσουκάτου είτε επειδή έκρινε πως το όποιο αδίκημα διαπράχθηκε έχει πλέον παραγραφεί! (Καθημερινή, 2/7/2009).
    Τα ζωντανά στοιχεία για τη χρηματοδότηση του ΠΑΣΟΚ από μία εταιρεία στην οποία οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ έδιναν προνομιακά δουλειές είναι αναμφισβήτητα και αποτελούν τεράστιο πολιτικό θέμα και για το ίδιο το κόμμα και για την πολιτική ζωή στη χώρα. Κι όμως δεν προκάλεσε καμία εντύπωση ούτε στα ίδια τα στελέχη του κόμματος, ούτε σε κανένα κόμμα της αντιπολίτευσης αποδεικνύοντας τη βαθιά ριζωμένη ιδεολογική διαφθορά στη χώρα και πριν απ’ όλα στην άρχουσα τάξη. Κανονικά έπρεπε ο ηγέτης του «λαδωμένου» κόμματος που χρημάτισε μάλιστα υπουργός και ηγετικό κομματικό στέλεχος για χρόνια, να παραιτηθεί και να ασχολείται μόνο με ένα πράγμα με τη διερεύνηση αυτής της υπόθεσης, την πολιτική καταγγελία και την τιμώρηση των υπόπτων, και αυτό έπρεπε να είναι μία απαίτηση όλων των κομμάτων σε μία μέση δημοκρατία.
    Αλλά και ο ίδιος ο Καραμανλής δεν αντέδρασε καθόλου στις μαρτυρίες των στελεχών της Ζήμενς για χρηματοδότηση των δύο μεγάλων κομμάτων δηλαδή και του δικού του.
    Μέσα στον ορυμαγδό των αποκαλύψεων, ήρθε και η είδηση ότι κάποιο στέλεχος της Ζήμενς κατάθεσε ότι και για ένα τρίτο κόμμα-αποδέκτη χρηματοδότησης. Πρώην υπάλληλος της Siemens ο οποίος δεν ήθελε να αποκαλύψει το όνομά του, δήλωσε για τα ποσά που πήγαιναν στα ελληνικά κόμματα για προεκλογική ενίσχυση: «Tόσα δίναμε περίπου, κάπου 4 εκατομμύρια μάρκα (2 εκατ. ευρώ)... Εκείνη τη χρονιά δώσαμε και σε ένα άλλο μικρότερο κόμμα, που δεν υπάρχει σήμερα, στις 18 Δεκεμβρίου 2000, περίπου 870.000 μάρκα, μετά από υπόδειξη ενός τοπικού εταίρου μας (σ.σ. ελληνικής εταιρείας που συνεργαζόταν με τη Siemens)» (Καθημερινή, 29/6/08). Πιθανότατα αναφέρεται στην Ίντρακομ. Με τη διευκρίνιση ότι το «κόμμα αυτό δεν υπάρχει σήμερα» ο υπάλληλος μάλλον παίρνει καλύψεις, αφού κανένα από τα μικρά κόμματα του 2000 που ήταν στις πρώτες θέσεις της εκλογικής δύναμης δεν διαλύθηκε από τότε μέχρι σήμερα. Πολλοί σκέφτηκαν ότι αυτό το τρίτο κόμμα μπορεί να είναι το τρίτο σε εκλογική δύναμη, δηλαδή το ψευτοΚΚΕ. Θυμίζουμε ότι όταν άνοιξαν τα αρχεία της Στάζι και βρέθηκαν τα στοιχεία για τον Κόκκαλη, βρέθηκαν και αναφορές για χρηματοδότηση του ψευτοΚΚΕ από την Ιντρακόμ με 2% από τις συμβάσεις που υπέγραφε με το ελληνικό δημόσιο. Το ψευτοΚΚΕ αναγκάστηκε με ανακοίνωσή του να διαψεύσει την είδηση που γρήγορα κρύφτηκε. Η στάση της Παπαρήγα όμως δείχνει ότι και το κόμμα της έχει κάτι να φοβηθεί από αυτή την ιστορία. Με δήλωσή της υπονομεύει το αίτημα για σύσταση εξεταστικής επιτροπής αφού όπως λέει «δεν θα βγουν στο φως τα πολλά», και χαρακτηρίζει την όλη υπόθεση ένα απλό επεισόδιο «αμερικανογερμανικού πολέμου»: «Siemens, αμερικανογερμανικός πόλεμος πάνω σε υπαρκτό σκάνδαλο, που όλες οι εταιρείες πραγματοποιούν σε όλες τις χώρες. Αυτό που έχει πολύ μεγάλη σημασία είναι ότι δεν πρέπει ο ελληνικός λαός να αποπροσανατολιστεί από τη χρησιμοποίηση που γίνεται στο σκάνδαλο για να περάσουν διάφορα πολιτικά σενάρια για την ανασύνταξη του πολιτικού συστήματος. Ανασύνταξη του λαϊκού κινήματος χρειάζεται σήμερα» (Ναυτεμπορική, 23/6/08). Δηλαδή σύμφωνα με το ψευτοΚΚΕ είναι οι Αμερικανοί που κυνηγάνε τη Ζήμενς για να παίρνουν αυτοί τις δουλειές, οπότε έστησαν τη συνωμοσία και τάραξαν την πολιτική ζωή της Ελλάδας. Οι Γκέμπελς του ψευτοΚΚΕ ξέρουν ότι δεν μιζάρονται όλοι και κρύβει ότι μια μόνιμη σύγκρουση της αμερικάνικης αστικής τάξης με την ευρωπαϊκή, ειδικά με τη γαλλική, είναι ότι στη Γαλλία και σε ορισμένες άλλες ευρωπαϊκές χώρες επιτρέπεται το μιζάρισμα σε ξένα κράτη και αυτό μπορεί να περνάει στα βιβλία μιας εταιρείας. Όμως στις ΗΠΑ όπως και στη Γερμανία απαγορεύεται δια ροπάλου. Έτσι οι αμερικανοί μονοπωλιστές διαμαρτύρονται ότι μειονεκτούν στον υπόλοιπο κόσμο από τους ευρωπαίους ανταγωνιστές τους.
    Στην πραγματικότητα δεν μπορεί να υπάρχει θέμα ότι κάποιοι πασχίζουν να καλύψουν ή να ξεσκεπάσουν ένα γερμανικό μονοπώλιο απλούστατα γιατί αυτό έχει ήδη αποκαλυφθεί από την ίδια την κυβέρνησή του. Οι μόνοι που είναι καλυμένοι και κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν είναι μέσα σε αυτήν εδώ τη χώρα όπου η μίζα είναι ο νόμος και οι μιζαδόροι το βαθύ κράτος ή αλλιώς το νέο ανατολικό παρακράτος.
    Ο Κόκκαλης, ο ΟΤΕ, οι μίζες και η Ζήμενς

    Τα στελέχη της Ζήμενς που καταθέτουν δηλώνουν με σαφήνεια ότι οι πιο παχυλές μίζες έπεσαν για την προγραμματική συμφωνία του ΟΤΕ του 1997 της οποίας όμως το μεγαλύτερο κομμάτι το είχε η Ιντρακόμ. Διαβάζουμε στην Ελευθεροτυπία, 7/6/08: «Περίοπτη θέση στις άνομες πληρωμές της Siemens κατέχει η σύμβαση 8002 με τον ΟΤΕ (1998-2002). Η προγραμματική συμφωνία αρχικά ανακοινώθηκε για υλικά ύψους 158 δισ. δρχ. για τη Siemens και για την Intracom 222,7 δισ. δρχ. Σύντομα, οι μεγάλες απευθείας αναθέσεις ξεχείλωσαν, με αποτέλεσμα η 8002 της Siemens να φτάσει τα 885 εκατ. ευρώ και η 8004 της Intracom τα 1,2 δισ. ευρώ». Σε άλλο σημείο του άρθρου διαβάζουμε ότι: «Για την 8002 οι καταθέσεις είναι οριακές και από την πλευρά του ΟΤΕ η παράδοση στοιχείων επιλεκτική, ενώ είναι εμφανής η προσπάθεια να στηθεί κατηγορία για την προγραμματική και όσους την ανέθεσαν και όχι για όσους μέχρι σήμερα την εκτελούν, υπέρ του προμηθευτή. Οι ύποπτοι που κλήθηκαν από τον εισαγγελέα φτάνουν τους 21, στην πλειονότητά τους από τη Siemens, από «δορυφόρους» στελεχών της για τη διαχείριση του μαύρου χρήματος, ενώ πέντε προέρχονται από τον ΟΤΕ, με πλέον επιβαρημένο τον Γ. Σκαρπέλη».
    Ο Κόκκαλης δένεται με τα μαύρα ταμεία της Siemens μέσω του ανθρώπου του στη Siemens Γιουνγκ. Ο Δρ. Φόλκερ Γιουνγκ (Volker Jung) ήταν στη Siemens από το 1991 και χρημάτισε ανώτατο στέλεχος της εταιρείας μέχρι το φθινόπωρο του 2003. Τρεις μήνες μετά την αποχώρηση από τη Siemens έγινε μέλος του Δ.Σ. της Intracom. Το τμήμα των επικοινωνιών που επόπτευε βρισκόταν στο επίκεντρο της διαφθοράς. Στις 15/5/08 έγινε γνωστό ότι οι εισαγγελείς της Νυρεμβέργης και του Μονάχου τον εξετάζουν ως ύποπτο για την ανάμιξη του στις υποθέσεις της Αργεντινής, της Ρωσίας και της Ελλάδας (Πρώτο Θέμα, 5/7/2008). Το στέλεχος της Ζήμενς Μ. Kutschenreuter στις απολογίες του αναφέρει πως ο Γιουνγκ μεσολάβησε για λογαριασμό του Κόκκαλη για να αγοράσει το εργοστάσιο της Ζήμενς στη Θεσσαλονίκη (που θέλουν τώρα να το κλείσουν). Η Ζήμενς αρνήθηκε την πρόταση. (Ελευθεροτυπία, 7/6/2008). Σχολιάζει ο απολογούμενος: «Εντύπωση προκαλεί ότι ο Dr. Jung ήθελε, οπωσδήποτε, οι μετοχές της Siemens, οι οποίες μέχρι τότε βρίσκονταν καθαρά λογιστικά στα κεντρικά της εταιρείας στο Μόναχο, να μεταβιβαστούν στη Siemens Ελλάδας. Κατά τη γνώμη μου, δεν υπήρχε κανένας απολύτως λογικός λόγος για να γίνει κάτι τέτοιο. Προσπάθησα με κάθε τρόπο να εμποδίσω να γίνει κάτι τέτοιο, παρ’ ότι ασκήθηκε ισχυρή πίεση από τον Dr. Jung και τον Χριστοφοράκο και μπόρεσα να σώσω την επιχείρηση μέχρι που ο Jung συνταξιοδοτήθηκε. Μετά μειώθηκε και η πίεση που ασκούνταν σε μένα. Κατόπιν πληροφορήθηκα ότι ο Dr. Jung, μετά τη συνταξιοδότησή του, έγινε μέλος του εποπτικού συμβουλίου της Intracom».
    Εννοείται βέβαια ότι κανένας εισαγγελέας δεν τόλμησε να φωνάξει τον Κόκκαλη, και κανένα πολιτικό κόμμα δεν το ζήτησε. Το σκάνδαλο Ζήμενς θα μπορούσε να είχε σπάσει πολύ πριν από την Ελλάδα αν δεν εκδίδονταν είκοσι και πλέον απαλλακτικά βουλεύματα σε όλες ανεξαίρετα τις κατηγορίες κατά του Κόκκαλη για τις προμήθειες των ψηφιακών παροχών και τις επεκτάσεις τους που έγιναν με απευθείας αναθέσεις στο δίδυμο Ζήμενς-Ιντρακόμ και αν δεν αφηνόταν να σαπίσει μέχρι την παραγραφή η έρευνα για την κατασκοπία Κόκκαλη και το μαύρο χρήμα μέσω Στάζι. Πως αλήθεια ξέχασαν όλοι τώρα βολικά ότι ο Σημίτης είχε διώξει τον Τσουκάτο λίγο μετά τις εκλογές του 1999 ύστερα από την κατηγορία που εκτοξεύτηκε εναντίον του ότι έκανε βόλτες με το κότερο του Κόκκαλη και ως εκ τούτου δεν ήταν αρκετά άμεμπτος για το ΠΑΣΟΚ;
    Η Αριστέα Μπουγάτσου σχολιάζει στην Ελευθεροτυπία, (7/6/08): «Οι προγραμματικές του ΟΤΕ έγιναν ένας ατελείωτος συρμός μιζών για πολιτικούς, για κόμματα, για υπουργούς, για επίορκους υπαλλήλους. Όποιος άρθρωνε ενστάσεις για τις τιμές, για τις παραχωρήσεις, για την υποθήκευση του ΟΤΕ χαρακτηριζόταν ανθέλλην ή κατάσκοπος των ξένων εταιρειών... Όλες οι δικλείδες ασφαλείας των προγραμματικών απεμπολήθηκαν (για τιμές, κοστολογικό έλεγχο, ανταγωνιστικές προσφορές) και τώρα που οι αμαρτωλές διοικήσεις του ΟΤΕ αποκαλύφθηκαν η σημερινή ενδύεται τη ...Σαλώμη. Θέλει να τους πάρει τα κεφάλια, αφού πρώτα η ίδια «έκλεισε» τις προγραμματικές συμφωνίες (το 2004), δίχως να απαιτήσει τα υπερτιμήματα και τα κλεμμένα και ενώ ...ξέπλυνε τους πρωταγωνιστές. Η υποκρισία στο έπακρο. Μπορεί τώρα να εκφραστεί και με αγωγή αποζημίωσης κατά της Siemens, που φυσικά χρέωνε στον ΟΤΕ τις μίζες που μοίραζε! Η Siemens πάντως, για τον ΟΤΕ έχει «τιμολογήσει» από το 1997 και εντεύθεν τα 100 εκατ. μάρκα που μοιράστηκαν. Οι διοικήσεις του οργανισμού φρόντισαν να μην πέσουν οι τιμές, της πρώτης ανάθεσης, αν και ήταν προσωρινές και οι ανώτατες. Παρέμειναν υψηλά μέχρι και την 6η εκτελεστή συμφωνία, ενώ στα Καρπάθια γινόταν άλλο πάρτυ με την Romtelecom και τις άλλες επενδύσεις. Κατά την εξέλιξη της 5ετούς πλαισιακής συμωνίας, οι φίλιες δυνάμεις των εθνικών προμηθευτών φρόντισαν και για επεκτάσεις της με νέα έργα».
    Είναι δείγμα των φασιστικών πρακτικών που ακολουθήθηκαν για χρόνια από κυβερνήσεις και κόμματα για να μπορεί να εγκατασταθεί ο πράκτορας της Στάζι στις τηλεπικοινωνίες της Ελλάδας πως ένα απέραντο πέπλο σιωπής έχει σκεπάσει τώρα πάνω στο φόρτε του σκανδάλου το συνεταίρο της αμαρτωλής Siemens. Το αμαρτωλό δίδυμο Ιντρακόμ-Ζήμενς το γέννησε ο Α. Παπανδρέου το 1988, όταν με πολιτική απόφαση «δωροδόκησε» τη Siemens που μέχρι τότε κυριαρχούσε στις προμήθειες των τηλεπικοινωνιών στη χώρα, έχοντας κατασκευάσει το εργοστάσιο στη Θεσσαλονίκη από το 1964, με την υπόσχεση των απευθείας αναθέσεων αποκλειστικά σε αυτήν ψηφιακών παροχών σε ψηλές τιμές για να δεχτεί να συνεταιριστεί με την Ιντρακόμ του Κόκκαλη. Αυτή σημειωτέον ενώ δεν είχε καμία τεχνογνωσία και κατασκεύασε το εργοστάσιο στην Παιανία πολύ αργότερα, έπαιρνε τελικά την μερίδα του λέοντος. Για να το πετύχει αυτό ο Παπανδρέου ματαίωσε το σχέδιο για κατασκευή εθνικής βιομηχανίας τηλεπικοινωνιών. Έτσι πάχυνε το τέρας Κόκκαλης.
    Το σκάνδαλο Ζήμενς δεν είναι παρά η ξεθυμασμένη συνέχεια του γιγαντιαίου σκανδάλου Κόκκαλη και το προορίζουν για θάψιμο. Εννοείται ότι κατά μείζονα λόγο χωράει στη «σεμνή» και «ταπεινή» κυβέρνηση του Καραμανλή ο γλύφτης του ΣΥΝ και του ψευτοΚΚΕ στο Υπ. Πολιτισμού Λιάπης που έκανε το λάθος να πάει ταξίδι αναψυχής σε Γερμανία - Αυστρία μέσω Χριστοφοράκου,.
    Τώρα ζητάνε όλοι υποκριτικά Εξεταστική, κάτι που ξέρουν ότι δεν θα περάσει γιατί δεν το δέχεται εξ αρχής ο Καραμανλής που πρότεινε διακομματική επιτροπή (!!!) για τη χρηματοδότηση των κομμάτων, ενώ μετά από τόσους μήνες εισαγγελικής έρευνας, η κυβέρνηση έδωσε την εντολή στην Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων να πάει να ελέγξει τα βιβλία της ελληνικής Ζήμενς. Λες και δεκαέξι μήνες που έχει ξεκινήσει η έρευνα οι έλληνες μιζαδόροι περίμεναν υπομονετικά να πάνε να τους . πιάσουν στα πράσα οι ράμπο!
    Το μόνο που θα συμβεί είναι ότι οι σοσιαλφασίστες εκκαθαριστές θα κοιτάξουν να ξεκάνουν κάποιους ενοχλητικούς για το καθεστώς που εμπλέκονται δευτερευόντως στην υπόθεση Ζήμενς και θα την κοιτάξουν να την κλείσουν. Με την ευκαιρία επίσης πάνε να περάσουν τώρα ένα νομοσχέδιο για τη χρηματοδότηση των κομμάτων που θα περιορίζει ακόμα περισσότερο τη χρηματοδότηση από ιδιώτες, λες και φταίει αυτή η μικρή νόμιμη χρηματοδότηση που αυτοί είναι διεφθαρμένοι και παίρνουν λεφτά από πολυεθνικές προνομιακούς προμηθευτές του δημοσίου. Έτσι θα μεγαλώσει ακόμα περισσότερο η εξάρτησή των κομμάτων από το κράτος και η εξάρτηση και η διαφθορά των στελεχών από το διεφθαρμένο κόμμα .
    Στο σκάνδαλο Ζήμενς, όπως έγινε και πιο πριν με το σκάνδαλο Ζαχόπουλου αποκαλύπτεται όλη η μπόχα του διακομματικού (και όχι του δικομματικού) συστήματος κορυφής που έχει βυθίσει τη χώρα στη διαφθορά, απομυζώντας τα κρατικά ταμεία και ρίχνοντας στην εξαθλίωση το λαό για να μπορεί να τρέφει τις ακρίδες της κρατικής γραφειοκρατίας και τις μεγάλες βδέλλες της ανατολικής ολιγαρχίας για λογαριασμό του νέου αφεντικού Πούτιν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μέχρι χθές λέγατε ότι ο Καραμανλής είναι κουρασμένος.
    Είπε και αυτός τώρα να σας δείξει ότι ξεκουράστηκε.
    Θα καεί το πελεκούδι.
    Δεν το ξέρατε ότι το θράσος του Γιωργάκη θα έπρεπε να έχει και ένα όριο;
    Δεν το ξέρατε ότι εάν βάλεις τον άλλο με την πλάτη στο τοίχο θα αντιδράσει;
    Τρεχάτε ποδαράκια μου τώρα, φίλοι του Γιωργάκη, να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Ν.Δ. δεν είναι τέλεια, εξάλλου όπου υπάρχουν άνθρωποι είναι φυσιολογικό να υπάρχει διαφθορά.
    Η διαφορά των ημερών της Ν.Δ. με το πασόκ είναι ότι τα 20 πράσινα χρόνια είχε ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΘΕΙ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ των υπουργών και των ανώτερων κρατικών υπαλλήλων (προφανώς διορισμένων από τους πρασινοφρουρούς).
    Θυμίζω ότι ο Αντρέας είχε ταριφοποιήσει τη "λογική μίζα" και έλεγε μέχρι 500 εκατ. Θυμίζω ότι ο Παπαντωνίου (Υπουργός Εθνικής Οικονομίας) κατέστρεψε εκατομμύρια Έλληνες στο Χρηματιστήριο και δεν δικάστηκε κάν.
    Πριν οι πράσινοι οπαδοί κάνουν κριτική στη Ν.Δ. για τα λάθη και τις ανεπάρκειες της να θυμούνται την προίκα της θεσμοθετημένης διαφθοράς που άφησαν.
    Δεν είστε παρθένες κύριοι, έχετε παρελθόν και μάλιστα το χειρότερο!
    Διώξτε ΠΡΩΤΑ από το κόμμα σας όλους τους επώνυμους διεφθαρμένους του Σημίτη και μετά κάθε κριτική και πρότασή σας θα είναι πειστική.
    Μέχρι τότε ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΞΩΘΕΝ ΚΑΛΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ.
    Όσο πάτε χεράκι-χεράκι με τα τσιράκια του σημίτη ο λαός δεν σας εμπιστεύεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο καταλληλότερος μπουρλοτιέρης της Ελλάδας.
    Καμαρώστε άνθρωπο μηδενικής νοημοσύνης που μας μαγείρευαν δεκαετίες τώρα οι μεγαλονταβατζήδες να μας τον πλασάρουν την κατάλληλη στιγμή σάν τον μεγάλο ηγέτη που θα κάνει τελικά τα πάντα μπουρδέλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ω! τι ευτυχια!!

    Ψοφησανε κατι πασοκοσκυλα ολκης ρατσας babis Pasok poisonous veteran seaman κλπ κλπ...

    Λετε να ψοφησαν απο την γριππη των χοιρων??
    Η τιμωρια των γουρουνιων ,ως θα λεγαμε, Ω! φιλτατοι..

    Πρεπει ομως να εντοπισθουν και να αποτεφρωθουν,ινα μην μολυνουν και αλλους..
    Συμφωνειτε αγαπητοι??

    Αν και καπου ειδα το Pasok poisonous ,καλα λεμε αυτος εχει παθει ψυχωση με την Hellenic carriers!!!

    Βρε ζωον,ποια Καραμανλικη εταιρεια λες????

    Εταιρεια ειναι, εισηγμενη στο Χρηματιστηριο, σιχαμενε!!!
    Μπας και την μπερδεψες με την εταιρεια του πασοκοσκυλου αγουδημος??

    Μα τι ξοανα κυκλοφορουν τελος παντων!!!
    Και καποια Καραμανλη ειναι "chief executive manager", κατι σαν διευθυντης!!

    Για ριξε μια ματια βρε βοδι στις ναυτιλιακες εταιρειες του Πειραια.
    Ολοι αυτοι οι διευθυντες εχουν την εταιρεια δικια τους???

    Τελος παντων ειναι σαν να μιλαω σε ντουβαρι..
    Τελευταια ερωτηση:
    "συμφωνεις με την αποτεφρωση"???

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΔΟΛΦΟΣ – ΤΟ ΝΕΟ ΠΟΥΛΕΝ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ

    Οι φαταούλες καναλάρχες και φίλοι τους επιχειρηματίες είναι ΑΠΌΛΥΤΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ να ρίξουν τον Καραμανλή.

    Χρησιμοποιούν κάθε αθέμιτο μέσο για να αναδείξουν τον Αδόλφο Καρατζαφέρη, να κατασυκοφαντήσουν και να λοιδωρήσουν τη ΝΔ και να θάψουν το Σύριζα και το ΚΚΕ.

    ΡΕ ΘΕΟΜΠΑΙΚΤΕΣ, ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΟΣ;

    Νομίζετε ότι δεν βλέπουμε ότι εδώ και ένα δίμηνο εμφανίζονται:

    Στα πρωινάδικα: ο Γεωργιάδης και ο Βελόπουλος

    Στα μεσημεριανά : o Γεωργιάδης, ο Βελόπουλος και ο Αϊβαλιώτης

    Στα βραδυνά : o Γεωργιάδης, ο Βελόπουλος, ο Αϊβαλιώτης και ο Πλεύρης

    ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ (λάιφστάϊλ, δελτία ειδήσεων, κλαψουρο-σοόυ, κουτσομπολίστικα) εμφανίζονται ολημερίς και οληνυχτίς όλα τα ανωτέρω παλιόπαιδα του Λάος, μαζί βέβαια με τον καραγκιόζη Αδόλφο Καρατζαφέρη.

    ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙΡΟΥ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΟΙ ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

    Πόσο καιρό έχουμε να δούμε στα ιδιωτικά κανάλια σχολιασμούς από τον Τσίπρα και τον Αλαβάνο; Σπάνια κάτι ψιλο-φευγαλέες δηλώσεις που τις κόβουν μάλιστα στη μέση, προφανώς μόνο για ξεκάρφωμα.

    Πόσο καιρό έχουμε να δούμε καλεσμένους στα ιδιωτικά κανάλια τον Αβραμόπουλο, το Σαμαρά, το Στυλιανίδη, το Δένδια και τους περισσότερους νεο-δημοκράτες; Ο Γκιουλέκας που είναι υπεύθυνος τύπου της ΝΔ έχει εξαφανιστεί από προσώπου γής, η Πατριανάκου για τα ιδιωτικά κανάλια είναι παντελώς άγνωστη.

    Όταν καλούν νεοδημοκράτη, καλούν μόνο τους γνωστούς γραφικούς τύπους για να τους λοιδωρήσουν και να τους ξεφτιλίσουν.

    To 1989 οι πολιτικοί έδωσαν (και σωστά) τη δυνατότητα σε ιδιώτες να φτιάξουν κανάλια για να γλυτώσουμε από την πλύση εγκεφάλου των κρατικών καναλιών, που είναι στα χέρια της εκάστοτε κυβέρνησης.

    ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 4 ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΝΑ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.

    Κύριε Μπόμπολα (με το Mega, το Πρώτο Ψέμμα, την Ημερησία, και τις δεκάδες επιχειρήσεις σου),

    κύριε Λαμπράκη (με τα Νέα, το Βήμα και τις λοιπές σου επιχειρηματικές δραστηριότητες),

    κύριε Αλαφούζο (με την Καθημερινή, το Σκάϊ, τα καράβια και τις λοιπές επιχειρήσεις σου)

    κύριε Κυριακού (με τον Αντένα και τα καραβάκια σου)

    θέλω να σας πώ κάτι από καιρό.

    Εσείς μπορεί να είσαστε πλούσιοι και εμείς μεροκαματιάρηδες, αλλά ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΧΑΖΟΙ, ΟΥΤΕ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ.

    Και έχουμε και ένα άλλο πλεονέκτημα, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ.

    Για την ακρίβεια γύρω στα 4 εκατομμύρια.

    Άει σιχτίρ λοιπόν και σείς και τα λεφτά σας και οι επιχειρήσεις σας, τα σάβανα δεν έχουν τσέπες ρεεεε !!!

    Και ένα τελευταίο, που καλό θα είναι να θυμάστε.

    Οι Έλληνες δεν είμαστε ούτε Αλβανοί, ούτε Αμερικάνοι, ούτε Ρώσοι, ούτε κάν Γερμανοί.

    Εμείς είχαμε δημοκρατία την εποχή που οι άλλοι λαοί ζούσαν σε σπηλιές και τρώγανε ρίζες.

    Την σκέψη μας δεν μπορείτε να την ελέγξετε, όσο και να προσπαθήσετε, όσα κόλπα του αμερικάνικου μάρκετιγκ και να χρησιμοποιήσετε.

    Μπουρλότο θα σας κάνουμε εάν συνεχίσετε έτσι.

    Η Δημοκρατία δεν θα δολοφονηθεί στη χώρα που τη γέννησε, τουλάχιστον όχι από 4 σικελικές και μασονικές οικογένειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΙΜΑΙ Ν(ΕΟ) Δ(ΟΥΛΟΣ), ΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΡΙΖΩ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΛΑΜΟΓΙΑ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟ(ΚΟΜΜΑΤΟΣ) ΜΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΡΝΕΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ, ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΩ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΠΕΙΓΟΝ : ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΜΙΛΑ Η Μ. ΜΑΤΣΟΥΚΑ...

    Διαψεύδει κατηγορηματικά η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μαίρη Ματσούκα, την πληροφορία που μεταδόθηκε και σύμφωνα με την οποία θα είναι στο ψηφοδέλτιο για το Ευωρκοινοβούλιο του ...ΛΑΟΣ !
    Η ίδια, αλλά και το περιβάλλον της, υποστηρίζει πως πρόκειται για προβοκάτσια, την οποία, μάλιστα, είχε πληροφορηθεί πως θα επιχειρηθεί, μία εβδομάδα πριν...

    Σύμφωνα με άλλη πληροφορία - μη διασταυρωμένη - η κ. Ματσούκα, θα είναι υποψήφια, με το ΠΑΣΟΚ, στις εθνικές εκλογές, κατά πάσα πιθανότητα στη Β΄Αθήνας ενώ λέγεται ότι στην Ευρωβουλή θα μετακομίσει ο Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 5 επιχειρηματίες:

    (Λαμπράκης, Μπόμπολας, Αλαφούζος, Κυριακού, Κουρής) και

    κάμποσοι πάμπλουτοι υπάλληλοί τους:

    (Πρετεντέρης, Τσίμας, Παπαχελάς, Τρέμη, Χατζηνικολάου, Καψής, Καμπουράκης, Οικονομέας, Αναστασιάδης, Κακαουνάκης, Ευαγγελάτος, Μακρή, Σπυράκη, Βαρεμένος, Βερύκιος, Λιαρέλλης)

    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ.

    Γιαυτό και αποφάσισαν ότι ΘΑ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΑΣ.

    ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ!

    Τους ευχαριστούμε και υποσχόμαστε ότι δεν θα αποκλίνουμε καθόλου από τις οδηγίες τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αντώναρε θέλω και εγώ, θέλω και για μένα να γράψεις μερικά πολυσέλιδα μηνύματα να τα βάζω σε κάθε ανάρτηση.
    Έχω μεγάλα οικονομικά προβλήματα τον τελευταίο καιρό και θέλω να κονομήσω κάτι τώρα που γυρίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΚΑΝΔΑΛΟ 1 : ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ.ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΑΡΓΑΡΑ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ.

    ΣΚΑΝΔΑΛΟ 2 : ΑΠΑΓΩΓΗ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ.ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.
    ΝΟΜΟΣ ΠΛΑΙΣΙΟ: XΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ.ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΣΕ ΤΕΙ ΚΑΙ ΑΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ.ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ.

    ΥΠΟΘΕΣΗ ΖΑΡΤΙΝΙΕΡΑ: ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ.Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ Η ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΧΟΥΝΤΙΚΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ.

    ΟΜΟΛΟΓΑ: ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΔΕΚΑΡΑΣ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ.

    ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ: ΥΠΟΠΤΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΑ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΗ 35ΝΡΟΝΗ.ΦΗΜΕΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΑΤΑΣΤΑΛΕΙΕΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

    ΣΚΑΝΔΑΛΟ SIEMENS: ΑΠΟΣΙΩΠΑΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΑΔΩΝ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΠΟΙΟΣ ΠΗΡΕ ΤΟ DVD.

    ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΕΙΤΕ ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΙΤΕ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ.ΦΗΜΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΚΑΜΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΙΔΗ ΠΟΥΛΗΘΕΙ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ.


    ΦΗΜΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ.

    ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ: ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΕΡΓΙΕΣ.Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΑΚΑΘΕΚΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αγιογραφίες27 Απρ 2009, 11:57:00 π.μ.

    ΚΟΥΚΙΑ
    ***************
    ΠΡΟ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ,ο Κώστας Καραμανλής ήταν ένας αρχηγός αντιπολίτευσης που ήθελε να αποκτήσει πρωθυπουργικό προφίλ.
    Αναζητούσε λοιπόν στηρίγματα στο εξωτερικό.
    Δεν ήταν εύκολο.
    Η Ευρώπη ήταν κεντροαριστερή. Μπλερ, Σρέντερ, Ζοσπέν και Ντ΄ Αλέμα έσερναν τον χορό, ενώ στην Αμερική κυριαρχούσε ο Κλίντον. Έτσι ο Καραμανλής στράφηκε στην Ιβηρική, ζητώντας εκεί έναν ξένο Δεξιό πολιτικό μέντορα. ΑΡΧΙΚΑ ΚΙΝΗΘΗΚΕπρος τον Χοσέ Μαρία Αθνάρ. Αλλά ο μυστακοφόρος εφοριακός που αναζωογόνησε την ισπανική Δεξιά, καταστράφηκε πολιτικά την 11η Μαρτίου 2004. Οι βόμβες στα τρένα χρεώθηκαν από την κυβέρνηση στους Βάσκους, ενώ ήταν προέλευσης Αλ Κάιντα. Η αποκάλυψη της αλήθειας, όπως συμβαίνει συχνά στην πολιτική, αποδείχθηκε ολέθρια.
    ΩΣΤΟΣΟ, ΤΟΥΚαραμανλή τού βγήκε ο Μπαρόζο. Αυτός ο άχρωμος δεξιός πρωθυπουργός που «μάτωσε» με το πρόγραμμα λιτότητας την Πορτογαλία. Στη Δεξιά Ευρώπη της Μέρκελ, του Σιράκ και του Μπερλουσκόνι ήταν ό,τι πρέπει για πρόεδρος της Κομισιόν. Ο Μπαρόζο συνόδευσε τον Καραμανλή στα πάνω- δηλαδή την απρόσμενη κατάκτηση του Εuro της Πορτογαλίας- και στα κάτω της πρωθυπουργίας του. Όταν η απογραφή Αλογοσκούφη έγινε μπούμερανγκ, ο Ζοζέ έβαλε πλάτη για να μη βρεθεί η ελληνική οικονομία στο κρεβάτι του Προκρούστη. Με μικρές και μεσαίες κινήσεις, ο Πορτογάλος βοήθησε την κυβέρνηση Καραμανλή.
    Ο ΜΠΑΡΟΖΟ βρίσκεται από το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα για να δει θάλασσα και για να λάβει μέρος σε συνέδριο για τη βιοποικιλότητα. Έφαγε με τον Καραμανλή το Σάββατο το βράδυ και θα τον δει σήμερα το πρωί επίσημα. Η ειρωνεία είναι πως υπάρχουν τρόποι για να βοηθήσει η Αθήνα τον Μπαρόζο, αλλά δεν υφίστανται περιθώρια για να εξυπηρετήσει άλλο ο Μπαρόζο την Αθήνα.
    Για να εξηγούμαστε: η θητεία της Κομισιόν λήγει φέτος και ο Ζοζέ θέλει να είναι ξανά πρόεδρος. Σοβαρός αντίπαλος υποψήφιος δεν υπάρχει προς το παρόν.
    Αλλά κάποια τσαλιμάκια, ο Σαρκοζί και διάφοροι άλλοι τα επιχειρούν.
    ΑΠΟ ΤΗΝ άποψη αυτή, η ελληνική υποστήριξη είναι ένα κουκί ακόμη για τον Μπαρόζο. Θα δοθεί όμως χωρίς ουσιαστικά ανταλλάγματα, αφού τα φιρμάνια των Βρυξελλών για την ελληνική οικονομία είναι όλο και πιο σκληρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σκεπάσου ρε Κωλοςσαίε!

    Σου φαίνεται το Κωλοςσαίο που σου το χαϊδεύει ο καραφύρερ, γύφτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ρέ τζών τί θές να γράφεις και εσύ δώ μέσα, υπάρχουν οι υπάλληλοι του Αντώναρου που δέν έχουν άλλη δουλειά να κάνουν όλη μέρα εσύ τί χρειάζεσαι?
    Δέν χρειαζόμαστε άλλο γέλιο, την φάτσα του αρχηγού σου να βλέπουμε μιά φορά την ημέρα φτάνει με το παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο μέγας σκανδαλοπαραγωγός και δεινός σκανδαλοπνίχτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο φίλος του Τζών27 Απρ 2009, 12:39:00 μ.μ.

    11.01

    Η Ληστεία του Βαλτοπεδίου δεν είναι αμφισβητούμενη. ΕΓΙΝΕ και γνωρίζουμε όλες τις λεπτομέριες.
    ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΤΟ ΠΗΡΕ Ο ΕΦΡΑΙΜ ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΟΙΚΟΠΕΔΑ-ΦΙΛΕΤΑ ,ΣΑΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΜΕ ΤΑ ΘΟΛΑ ΝΕΡΑ ΜΙΑΣ ΛΙΜΝΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ .
    Οι Νεοδημοκράτες μας θεωρούν ηλίθιους και θέλουν να μας πείσουν ότι την ανταλλαγή την έκαναν χαμηλόβαθμοι υπάλληλοι των υπουργείων ενώ οι υπουργάρες ροχάληζαν !!
    Θέλουν να πιστέψουμε ότι ο ακαταλληλότερος και οι υπουργάρες του …αγρόν ηγόρασαν (μάλλον πούλησαν)Ακόμα και αυτό να ισχύει θα πρέπει να τους κρεμάσουμε ανάποδα στο Σύνταγμα επειδή τους έκλεβαν οι ρασσοφόροι real estate agents και αυτοί κοιμόταν ύπνο βαθύ !!


    Ο φίλος του Τζών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η ... ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.
    Παρακαλείται ο Ψυχασθενής της
    πράσινης πτέρυγας.

    the Bloopers team (Μ.Γ.Δ)
    Τόπος: Toronto : Ontario 5 : Καναδάς.
    Με
    Τα ιστολόγιά Μέλη Ομάδας
    Λες Μαλακίες Urfurslaag Imperial Attorney General Γκάρμπαλος ATHENA GiaNt Βουλευτής Πορδομανής
    Συγκλίνουσες αντιθέσεις: ο Αγιος και οι... Bloopers (ωχ!) bloopers (ath.proxy.svr) the Bloopers team, (the Narrator) Imperial Attorney General ο αγιος
    Το Μαλακελειό του Μαλακιάρη (ver.2

    Και,Ιστολόγια που παρακολουθεί
    GRIOT ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ
    THEOULINI
    totroktiko
    Άει σιχτιρ
    Αιρετική Πολιτεία - Heretic Republic (Greek Language Edition)
    ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ
    Λες Μαλακίες
    Ο Dr.Φλάντζας συμβουλέυη

    ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ
    ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΗΜΙΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
    ΚΑΙ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ ΤΟΥ.

    ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΑ U.S.A.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ενημερώνω τους φίλους δημοκράτες πρασινοφρουρούς που βγάζουν κάθε μέρα τη φασιστική χολή τους εναντίον όποιου έχει άλλη άποψη, ότι πρίν από λίγα λεπτά ο κύριος Σανιδάς διαβίβασε ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥστον ανακριτή, με εξουσιοδότηση προς αυτόν, να τη στείλει στη Βουλή, εφόσον κρίνει ότι πρέπει.
    Εάν, λέω εάν, ο ανακριτής δικαιώσει το Σανιδά και δεν κρίνει ότι εμπεριέχει στοιχεία που εμπλέκουν πολιτικά πρόσωπα ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ.
    Όταν ένας πολιτικός δεν έχει ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ, δεν έχει το δικαίωμα να ζητά την ψήφο του λαού.
    Η δηλώσεις του χθές στη Λάρισα έδειξαν ότι προέρχεται από άλλο κόσμο, βρώμικο, πολύ βρώμικο και εμετικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ρε ψευτρόνι της Ρηγίλλης 2.12,

    για τι μας περνάς ρε ηλίθιο ζώο;

    Την επέστρεψε "για διερεύνηση" (καθυστέρηση) της εμπλοκής μη πολιτικών προσώπων.

    Παράνομα και παράτυπα βέβαια, επειδή και αυτό πλέον, υπάγεται στην αρμοδιότητα της Βουλής για να το αναθέσει σε ανακριτή.

    αντε και γαμήσου παπαγαλάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο φίλος του Τζών

    27 Απρ 2009 12:39:00 μμ
    ==
    Δεν απαντησες.
    Συμφωνεις με την αποτεφρωση??
    Ε? γριππη των χοιρων,γουρουνιων οπως λεει και ο .."λαος"?

    ΣΑΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΜΕ ΤΑ ΘΟΛΑ ΝΕΡΑ ΜΙΑΣ ΛΙΜΝΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ .
    ==
    Λαθος.
    ΤΗΝ ειχαν βγαλει στο σφυρι οι πασοκοσκυλαιοι.
    Γιαυτο την (απο)χαρακτηρισαν λιμνη απο ΛΙΜΝΟΘΑΛΑΣΣΑ.
    Και δεν ειναι ΜΟΝΟ τα "θολα νερα",που παρα ταυτα εδιναν "ψωμι" στους κατοικους/ψαραδες των παρακτιων περιοχων.
    Ητανε και κατι χιλιαδες στρεμματα γης!

    Οι Νεοδημοκράτες μας θεωρούν ηλίθιους και θέλουν να μας πείσουν ότι την ανταλλαγή την έκαναν χαμηλόβαθμοι υπάλληλοι των υπουργείων ενώ οι υπουργάρες ροχάληζαν !!
    ==
    ΟΧΙ .Παλι λαθος καταλαβες ,γριππη των χοιρων ,κοινως γουρουνιων.
    ΤΗΝ ΑΝΤΑΛΛΑΞΑΝ εχοντας επιγνωση του τι κανουν.
    Γιατι οι παπαδες δεν αστειευονται,οταν προκειται για το συμφερον τους.
    Θα πηγαιναν στο Ευρωπαικο δικαστηριο,οπου πιθανωτατα θα δικαιωνοταν .
    Αφου ηταν "δικα τους"!
    Με "χρυσοβουλα" ξε-χρυσοβουλα ητανε ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ!!
    Και η ζημια ΤΟΤΕ θα ηταν χειροτερη.
    Ασε δηλαδη που το Αθως ειναι τροπον τινα αυτονομη πολιτεια.
    Ακομα και ο πάπας δεν αποκλειεται να εμπαινε στη μεση.

    αυτοί κοιμόταν ύπνο βαθύ !!
    ==
    Ουτε υπνο βαθυ ουτε αυπνιες.
    Βρεθηκανε σε μια κατασταση πολυ μπερδεμενη και θελησανε να τελειωνουνε με το θεμα.
    Πιθανωτατα καποιοι "δημοσιοι υπαλληλοι" κατι κονομησαν ισως και πολλα ,αλλα κανενας υπουργος δεν μπορει να παραβλεψει την γνωμοδοτηση του "νομικου συμβουλιου του κρατους".

    Αν καταλαβες τιποτα σφυρα μου
    δηλητηριασμενο πασοκοσκυλο

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση