GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ζητούνται απαντήσεις...

. -Τσιμπάει πόντους σε νέα γκάλοπ ο Αντώνης Σαμαράς , ως προς τη δημοτικότητα μεταξύ των κορυφαίων στελεχών της ΝΔ; Γίνεται σιγά σιγά το αντ...

.
-Τσιμπάει πόντους σε νέα γκάλοπ ο Αντώνης Σαμαράς, ως προς τη δημοτικότητα μεταξύ των κορυφαίων στελεχών της ΝΔ; Γίνεται σιγά σιγά το αντίπαλο δέος της Ντόρας;

-Δεν ξέρω τι έκανε ο Καρατζαφέρης. Ξέρω ότι η ίδια η Ελίζα Βόζενμπεργκ είχε πει σε συνάδελφό της δικηγόρο - και στέλεχος της ΝΔ- ότι "κλείνει" συμφωνία με τον ΛΑΟΣ για την πρώτη θέση του ευρωψηφοδελτίου. Έτσι δεν είναι;

-Μήπως οι δηλώσεις της υπέρ του Γ. Σανιδά "έκαψαν" τελικά την υποψηφιότητα της Ελίζας; Μήπως;

-Αληθεύει ότι πείστηκε ο Μάκης Βορίδης να τεθεί αυτός επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του ΛΑΟΣ;

-Δεν πιστεύω να ξέχασε το Press-gr την προαναγγελία του ότι έρχονται αποκαλύψεις σχετικά με τους αστέγους του δήμου Αθηναίων. Δεν πιστεύω...

-Αληθεύει αυτό που διάβασα ότι ο υπουργός Οικονομίας Γ. Παπαθανασίου και οι επικεφαλής των τραπεζών Εθνική, Alpha Bank και Eurobank πέρασαν μαζί τις μέρες του Πάσχα στο χωριό Πάπιγκο των Ιωαννίνων και συζήτησαν μέχρι και τα σενάρια περί τραπεζικών συγχωνεύσεων;

Ο Αδιάκριτος

18 σχόλια

  1. ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΚΑΙ ΦΗΜΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ.
    Η ΒΟΖΕΝΜΠΕΡΓΚ ΤΟ ΔΙΕΨΕΥΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΠΡΕΣΣ ΓΚΡ

    ΠΟΣΕΣ ΑΚΟΜΗ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι μεγαλο-καρχαρίες χρειάζονται πρωθυπουργούς "yes man" για να κάνουν τις δουλειές τους όμορφα και παστρικά.
    Ο Καραμανλής, ποτέ δεν ήταν yes man και φαίνεται ότι ούτε και θα γίνει στο μέλλον.
    Ο Γιωργάκης όμως;
    Ο Γιωργάκης ξέρει πολύ καλά από ΕΠΙΤΑΓΕΣ και πάρε-δώσε. Ήταν μεγάλο ρεζιλίκι γι' αυτόν που τον πήρανε χαμπάρι τo Φλεβάρη με τις ΜΥΣΤΙΚΕΣ του συναντήσεις με κάμποσους από τους μεγαλύτερους επιχειρηματίες της χώρας.
    Τί δουλειές να σκαρώνει άραγε ο Γιωργάκης με αυτούς του φραγκοφονιάδες πονηρούληδες;
    ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΙΣΩΣ;
    Κάτι μου θυμίζει.
    Βίοι παράλληλοι με τη Siemens και τον Τσουκάτο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ;

    Η παραπληροφόρηση από τα τηλεοπτικά παράθυρα, ειδικά στις οι επονομαζόμενες «ειδήσεις», έχει πάρει διαστάσεις σκανδάλου.

    Το παιγνίδι είναι εντελώς στημένο!

    Όλες οι λέξεις και φράσεις και η ροή των τηλεοπτικών σχολίων είναι από πριν σκηνοθετημένες και οι σχολιαστές / παρουσιαστές / δημοσιογράφοι ΑΠΛΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ.

    Με λίγη προσοχή καταλαβαίνεις πόσο ΣΙΚΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ και πόσο «ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ» είναι τα σχόλια:

    1. ΟΙ ΤΗΛΕ-ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΤΟΣΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ που ξέρεις ότι αποκλείεται να σκέπτονται με αυτούς τους ρυθμούς, απλά διαβάζουν αυτά που έχουν μπροστά τους στο μόνιτορ.

    2. ΌΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΥΝΟΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ τον βάζουν στο αριστερό τηλεοπτικό παράθυρο και τον αντίπαλό του στο δεξί, (όπως κοιτάμε, εάν δεν το ξέρετε ο ανθρώπινος εγκέφαλος ελκύεται περισσότερο από αυτά που βλέπει στο αριστερό μέρος της οθόνης, προσέξτε πχ. τις διαφημίσεις καταναλωτικών προϊόντων).

    3. ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΤΟΥ ΗΧΟΥ εάν θέλουν να ευνοήσουν κάποιον και την χαμηλώνουν εάν όχι. ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΦΩΝΗ των καλεσμένων, κάνοντας πιό μπάσες όσων θέλουν να συμπαθήσουμε και πιο τσιριχτές όσων θέλουν να μην πάρουμε στα σοβαρά ή να λοιδορήσουμε.

    4. ΒΑΖΟΥΝ ΓΡΑΠΤΟ ΤΙΤΛΟ στο κάτω μέρος της οθόνης, ανάλογα με το τι λέει ένας τηλε-ηθοποιός ή πολιτικός, διότι ξέρουν ότι ο γραπτός λόγος συγκρατείται στο μυαλό του ανυποψίαστου πολύ ευκολότερα από τον προφορικό του τηλε-ηθοποιού. Η πλάκα είναι ότι πολλές φορές το μπάνερ βγαίνει ΠΡΙΝ να πεί τη φράση ο δημοσιογράφος και έτσι ξεβρακώνεται η σκηνοθεσία. Τα γραπτά μπάνερ στο κάτω μέρος της οθόνης είναι η πιο ύπουλη μορφή παραπληροφόρησης, πχ. η μεγαλοκοπέλα – παρουσιάστρια ΛΕΕΙ "σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο ΧΧΧ έχει πάρει μίζα" και το μπάνερ ΓΡΑΦΕΙ "ο ΧΧΧ έχει πάρει μίζα". Προφανώς το "σύμφωνα με το ρεπορτάζ" το λένε ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ σαν άλλοθι για να μη φάνε αγωγές, αλλά η λάσπη που αφήνει το γραπτό μπάνερ παραμένει το μυαλό πολύ περισσότερη ώρα από την προφορική φράση «σύμφωνα με το ρεπορτάζ». Να τους δώσω και μία ιδέα,να κάνουν το μπάνερ να αναβοσβήνει για να περνούν ακόμη πιο έντονα την παραπληροφόρηση.

    5. ΌΤΑΝ ΚΑΛΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ προσκαλούν τους πιο επικοινωνιακούς και διαβασμένους από το κόμμα που θέλουν να ευνοήσουν και τους πιο γραφικούς από αυτό που θέλουν να απαξιώσουν.

    6. ΣΤΗ ΣΠΑΝΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΟΠΩΣ ΤΗ ΘΕΛΟΥΝ, είτε αλλάζουν το θέμα της συζήτησης (ακόμη και διακόπτοντας άγαρμπα τον καλεσμένο τους) ή του επιτίθενται με συνεχείς κακοπροαίρετες τοποθετήσεις και πριν προλάβει αυτός να απαντήσει μας αναγγέλλουν ότι τελείωσε ο χρόνος. Εννοείται ότι ο καλεσμένος αυτός θα ξαναβγεί στο κανάλι όταν παγώσει η κόλαση.

    7. ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΥΝΟΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ παρουσιάζουν πολλές φορές μέσα στη μέρα τις απόψεις των στελεχών του ενώ εάν θέλουν να το «θάψουν» εξαφανίζονται οι δηλώσεις τους για εβδομάδες. Το τελευταίο τρίμηνο, για παράδειγμα, βλέπουμε καθημερινά τα στελέχη του Λάος και σπανιότατα τα στελέχη του Σύριζα.

    8. ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΝ ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΑ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ σε κάποια θέματα και μηδαμινό ή καθόλου σε άλλα πολύ μεγαλύτερης εμβέλειας και σημασίας. Για παράδειγμα μπορεί να ακούμε καθημερινά το ίδιο (βαρετό) ρεπορτάζ για την ακρίβεια επί χρόνια αλλά να μην μαθαίνουμε ποτέ για ιδιαίτερα σημαντικά θέματα όπως η εξέλιξη της Εγνατίας οδού ή η συμφωνία με τους κινέζους για τον ΟΛΠ ή η εξάρθρωση μεγάλου δικτύου διακίνησης βαριών ναρκωτικών .

    9. ΟΙ ΤΗΛΕ-ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ, (πχ. Πρετεντέρης, Τσίμας, Τρέμη, Καψής, Οικονομέας, Παπαχελάς, Καμπουράκης, Ευαγγελάτος, Βερύκιος, Μακρή, Λιαρέλλης, Παπαδάκης, Αναγνωστάκης, Σρόιτερ) με λίγες εξαιρέσεις, που όμως όταν, κατάλαβαν ότι το παιγνίδι έχει χρήμα, ευθυγραμμίστηκαν με τους πρώτους (πχ. Χατζηνικολάου, Τράγκας, Αυτιάς, Κύρτσος).

    10. ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ βασίζονται κυρίως στο Δημόσιο (άμεσα ή έμμεσα) για τα έσοδα των άλλων επιχειρήσεών τους, χωρίς το οποίο θα έμεναν ταπί. Αυτό είναι ξεκάθαρο διότι όσοι από αυτούς προσπάθησαν να πετύχουν επιχειρηματικά εκτός Ελλάδας απέτυχαν.

    Ζήτω λοιπόν ο Μπόμπολας, ο Λαμπράκης, ο Αλαφούζος, ο Κυριακού, ο Κοντομηνάς, ο Βαρδινογιάννης, ο Κουρής και ο Βρυώνης.

    Τους αγαπάμε γιατί είναι πολύ καλοί άνθρωποι και, πάνω από όλα, αλτρουιστές!

    ΤΟΣΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ενημερώνω τους φίλους δημοκράτες πρασινοφρουρούς που βγάζουν κάθε μέρα τη φασιστική χολή τους εναντίον όποιου έχει άλλη άποψη, ότι πρίν από λίγα λεπτά ο κύριος Σανιδάς διαβίβασε ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ στον ανακριτή, με εξουσιοδότηση προς αυτόν, να τη στείλει στη Βουλή, εφόσον κρίνει ότι πρέπει.
    Εάν, λέω εάν, ο ανακριτής δικαιώσει το Σανιδά και δεν κρίνει ότι εμπεριέχει στοιχεία που εμπλέκουν πολιτικά πρόσωπα ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ.
    Όταν ένας πολιτικός δεν έχει ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ, δεν έχει το δικαίωμα να ζητά την ψήφο του λαού.
    Η δηλώσεις του χθές στη Λάρισα έδειξαν ότι προέρχεται από άλλο κόσμο, βρώμικο, πολύ βρώμικο και εμετικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΖΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ,
    ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ,
    ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ
    (ΘΛΙΒΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ).

    Είναι πια ξεκάθαρο ότι ο σημερινός πρωθυπουργός εκτός από κουρασμένος βρίσκεται και σε πανικό. Έχει χάσει πλέον κάθε επαφή με την πραγματικότητα.
    Τον ακούσαμε να καλύπτει το δικαστικό πραξικόπημα του κ. Σανιδά και κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ για...θεσμική εκτροπή, επειδή το κατήγγειλε στον ελληνικό λαό! Ξεχνά φυσικά ότι με την άποψη του ΠΑΣΟΚ συγκλίνουν όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης και οι κορυφαίοι νομικοί της χώρας.
    Τον ακούσαμε να μας κατηγορεί ότι το Πα.σο.κ. σκανδαλολογεί και θέλει να μετατρέψει την Ελλάδα «σε Κολοσσαίο»! Για τις δικές του κολοσσιαίες ευθύνες για την αναδιανομή του πλούτου υπέρ των ολίγων, τη διάλυση του κράτους, τη γενικευμένη ανασφάλεια τα τελευταία πέντε χρόνια, ούτε κουβέντα.
    Τον ακούσαμε να μιλά γενικώς και αορίστως για σκάνδαλα, λες και αυτά αφορούν κάποιον τρίτο, λες και δεν αφορούν τα έργα και τις ημέρες της διακυβέρνησης του.
    Όσο και αν ο κ. Καραμανλής παριστάνει τον ανήξερο, οι πολίτες ξέρουν καλά ποιοι γνώριζαν, χειρίστηκαν και συγκάλυψαν και το σκάνδαλο των υποκλοπών, και το σκάνδαλο της Επιτροπής Ανταγωνισμού, και το σκάνδαλο των δομημένων ομολόγων, και τα σκάνδαλα της Μονής Βατοπεδίου και του Γερμανού.
    Τα ψέματα τελείωσαν και για τόν Κώστα Καραμανλή και για την κυβέρνησή του. Ο τόπος χρειάζεται αλλαγή. Χρειάζεται μία νέα αρχή, και αυτό το έχουν καταλάβει πάρα πολύ καλά οι Έλληνες πολίτες, που το ζητούν όλο και πιο έντονα.

    ΟΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΥΣ .

    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλο φανταστικά σενάρια και ατέλειωτα ψέμματα από αυτούς τους παραμυθάδες ρεζίληδες του Press.
    Ειδικά ο πιθηκομούρης ο Παπαγιάννης δεν θα μείνει ποτέ άνεργος.
    Όταν τον διωξει ο Βρυώνης θα γίνει συγγραφέας εξωτικών σήριαλ για την τηλεόραση.
    Η "Λάμψη" του φώσκολου ξαναρχίζει, χαράς ευαγγέλια για τις μπουχτισμένες νοικοκυρές.
    Πρέπει να σκεφτείς επίσης Γιαννάκη τί ρόλο θα δώσεις στον κολλητό σου τον Καψαμπέλη, έτσι και αλλιώς φτηνός, κομπλεξικός και ανισόρροπος λακές είναι και αυτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ

    Siemens, Siemens, όλο πέρυσι και καλύτερα.
    Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαίς.
    Που είναι εκείνες οι εποχές που κάναμε ότι γουστάραμε;
    Που κανείς δεν υποψιαζότανε πόσο προχωρημένο κόμμα είμασταν;
    Που έρεε άφθονο το χρήμα στις πολιτικές διαφημίσεις στην τηλεόραση όταν έρχονταν εκλογές και είχαμε κουφάνει τους νεοδημοκράτες.
    Που είχαν όλοι οι πολιτευτές μας πανάκριβα κεντρικά προεκλογικά κέντρα γύρω από την Πανεπιστημίου, τη Σταδίου και το Σύνταγμα.
    Που πηγαίναμε κατά εκατοντάδες χιλιάδες τους ανεγκέφαλους οπαδούς μας στα χωριά τους να μας ψηφίσουν και γλεντούσαμε μέχρι πρωίας;
    Τότε το φυσούσαμε το χρήμα.
    Τρώγαμε και πίναμε στην υγειά της Siemens.
    Τώρα;
    Από τα ψηλά στα χαμηλά, από τον τρίτο στην υπόγα.
    Τώρα αναγκαζόμαστε να παίρνουμε δάνειο κάθε τρείς μήνες.
    Άτιμη ζωή, μας πέταξες στου δρόμου την άκρη, .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 27.4.09
    ] ΤΑ ΧΝΩΤΑ ΤΟΥ ΒΡΟΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑ
    Στο τρωκτικό διάβασα τον διάλογο ενος μπλόγκερ με αυτόν τον άθλιο τον Παπαγιάννη του pressmme. Δεν θα τον αναδημοσιεύσω αλλά μπορείτε να τον δείτε απευθείας στο δημοφιλές μπλογκ. Στο χώρο μου θα ασχοληθώ με το αρνητικό φαινόμενο Παπαγιάννη, αυτή την ξεφτίλα ενός "επαγγελματία" δημοσιογράφου.


    Πρόκειται, ίσως, για το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα ενός ανίκανου "δημοσιογράφου" που αποφάσισε να μετατραπεί σε μπλόγκερ και να καταθέτει ανώνυμα τα βρωμερά χνώτα του στο διαδίκτυο. Διαπλεκόμενος με την εξουσία σε ρόλο γλύφτη (οι κουμπαριές με τον Βόζεμπεργκ τον μάραναν!), είναι γιος πρωην βουλευτή και μωροφιλόδοξος από μικρός.


    Οι παλιοί του συνάδελφοι τον αποκαλούσαν σούργελο μόλις καταλάβαιναν τί κρύβεται πίσω από την όψιμη σοβαροφάνειά του. Στο... παλμαρέ του έχουν καταγραφεί εκατοντάδες "γκάφες", όπως ονομάζονται στην δημοσιογραφική πιάτσα οι δημοσιογραφικές "πατάτες" που έχει κάνει και οι ανεξακρίβωτες ειδήσεις που έχει δημοσιοποιήσει. Επιστήμων σε αυτόν τον τομέα! Τούτο το υποκείμενο ζει μέσα στο ψέμα και στην κακομοιριά πουλώντας μόνο αυτό που έχει για εμπόρευμα: Την χαμογελαστή μούρη του.


    Στην πραγματικότητα δεν έχει καμιά σχέση με το επάγγελμα και το βλέπει μόνο για λόγους βιοποριστικούς και σε καμιά περίπτωση ηθικούς. Η θεωρητική του κατάρτιση είναι ανύπαρκτη. Τα αρπάζει από όπου μπορεί και όσα περισσότερα! Ήδη, προσφάτως, βγήκαν στον αέρα διάφορες... αόρατες μικροσυμβάσεις που είχε υπογράψει με την βοήθεια (με το... αζημίωτο φυσικά) σκουληκιών κυβερνητικών πολιτικών.


    Συμβάσεις για τις οποίες πληρωνόταν χωρίς να πατάει ποτέ το πόδι του στην δημόσια υπηρεσία ή να προσφέρει, γενικώς, εργασία για τα δεκαχίλιαρα που τσέπωνε ανά εξάμηνο.


    Αυτό το χαμογελαστό φίδι έχει το απύθμενο θράσος να πουλάει ηθική και εντιμότητα μέσα από το μπλογκ του, το οποίο δυστυχώς παρακολουθούν πολλοί αδαείς αναγνώστες οι οποίοι και τον πιστεύουν.


    Δυστυχώς..
    ΜΠΟΜΠΕΡ
    Αναρτήθηκε από ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ στις 6:13:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πετάει τήν μαλακία του,τό press καί ζητά μετά,δήθεν,εξηγήσεις κι απαντήσεις,θεωρώντας τούς επισκέπτες μαλάκες.
    Είναι μία τακτική κι αυτή,διά νά παρουσιάζη δήθεν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ενημερώσεις καί ν΄ αυξάνη τήν ""επισκεψιμότητα"".
    Τά περισσότερα ερωτήματά του,είναι ή δήθεν ή υποκλοπές/αντιγραφές ή ηλίθιες,επί πληρωμή,προσωπικές συκοφαντίες/αθλιότητες.
    Γράψτε τους λοιπόν,στ΄αρχίδια σας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. κρααα...κρα.....κρα... Παπαγιάννη.
    κρουυυυυυ σε ΞΕΣΚΙΣΑΜΕ ΣΤΑ 4.
    οχι βέβαια οτι καταλαβαίνεις
    εσύ και το πασοκ απο ροχάλες !
    ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ..
    ΚΡΑ.....ΒΑΤΡΑΧΙΑ ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΠΑΣΟΚ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η ... ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

    Παρακαλείται ο Ψυχασθενής της
    πράσινης πτέρυγας.
    the Bloopers team (Μ.Γ.Δ)
    Τόπος: Toronto : Ontario 5 : Καναδάς.
    Με
    Τα ιστολόγιά Μέλη Ομάδας
    Λες Μαλακίες Urfurslaag Imperial Attorney General Γκάρμπαλος ATHENA GiaNt Βουλευτής Πορδομανής
    Συγκλίνουσες αντιθέσεις: ο Αγιος και οι... Bloopers (ωχ!) bloopers (ath.proxy.svr) the Bloopers team, (the Narrator) Imperial Attorney General ο αγιος
    Το Μαλακελειό του Μαλακιάρη (ver.2

    Και,Ιστολόγια που παρακολουθεί
    GRIOT ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ
    THEOULINI
    totroktiko
    Άει σιχτιρ
    Αιρετική Πολιτεία - Heretic Republic (Greek Language Edition)
    ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ
    Λες Μαλακίες
    Ο Dr.Φλάντζας συμβουλέυη

    ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ
    ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΗΜΙΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
    ΚΑΙ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ ΤΟΥ.
    Εμφανιζει και συμπώματα της νόσου
    των γουρουνιών.

    ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΑ U.S.A. CANADA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τίποτα δε με εκπλήσσει πια στη Ν. Δ. μετά τον ανίκανο και άχρηστο Καραμανλή ο μεγάλος προδότης της παράταξης ίσως να είναι ο νέος αρχηγός ….
    Άραγε πόσο θα αντέξει η πλευρά Μητσοτάκη μέχρι να εκραγεί και να γίνει η Ν. Δ. δυο μεγάλες πτέρυγες ?????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ
    ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ
    ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ. ΜΕ
    ΜΕ.....
    Αυτά είναι τα συμπτώματα της Γρίπης των Χοίρων στους ανθρώπους.

    Σύμφωνα με τους ειδικούς τα συμπτώματα της Γρίπης των Χοίρων στους ανθρώπους δεν διαφέρουν πολύ – από όσα είναι μέχρι σήμερα γνωστά- από τα αντίστοιχα της κοινής εποχικής γρίπης.
    Αυτά είναι:...
    Πυρετός πάνω από 38,5 που επιμένει για περισσότερες από 3 ημέρες
    Αίσθημα κόπωσης
    Έλλειψη όρεξης
    Βήχας
    Ξερός λαιμός
    Σε κάποιες περιπτώσεις έμετος και διάρροια
    Μπορούν οι άνθρωποι να προσβληθούν τρώγοντας χοιρινό;
    Όχι. Οι ιοί της γρίπης των χοίρων δεν μεταδίδονται μέσω της διατροφής. Όταν μαγειρεύεται το χοιρινό σε θερμοκρασίες ανώτερες των 72 βαθμών Κελσίου, ο ιός της γρίπης των χοίρων σκοτώνεται. Επίσης, δεν υπάρχει σε αλλαντικά, διότι έχουν υποστεί ειδική επεξεργασία.
    Πώς μεταδίδεται;
    Από ζώα σε άνθρωπο
    Οι ιοί της γρίπης μπορούν να μεταδοθούν απευθείας από το χοίρο στον άνθρωπο και από τον άνθρωπο στο χοίρο. Η μετάδοση των ιών της γρίπης από τον χοίρο στον άνθρωπο είναι πιθανότερο να συμβεί όταν οι άνθρωποι έρχονται σε επαφή με μολυσμένους χοίρους. Για παράδειγμα εργαζόμενοι σε χοιροστάσια που αγγίζουν δίχως γάντια, ή βρίσκονται στον ίδιο χώρο με τους χοίρους και αναπνέουν σε περιβάλλον με υψηλή υγρασία.
    Από άνθρωπο σε άνθρωπο
    Επίσης είναι πιθανή η μετάδοση από άνθρωπο σε άνθρωπο και μάλιστα με τον ίδιο τρόπο όπως η εποχική γρίπη. Δηλαδή με τα σταγονίδια του σιέλου που εκτοξεύονται με το βήχα και το φτέρνισμα.
    Τη μετάδοση ευνοούν αιρ-κοντίσιον, ταξίδια με αεροπλάνα και κλειστοί χώροι με κεντρικό εξαερισμό και θέρμανση, όπως σχολεία, κυβερνητικά κτίρια, εστιατόρια, καφέ, κλαμπ κ.λπ.
    Οι άνθρωποι μπορούν να μολυνθούν επίσης εάν αγγίξουν αντικείμενο το οποίο έχει πάνω τον ιό και στη συνέχεια βάλουν το χέρι στο στόμα, στη μύτη ή σε άλλο βλεννογόνο (αιδοίο, πρωκτό, βλέφαρα).
    Το εμβόλιο για τη γρίπη αποτρέπει τη μόλυνση από Η1Ν1 των χοίρων;
    Όχι. Το στέλεχος Η1Ν1 της γρίπης των χοίρων είναι πολύ διαφορετικό από αυτό των ανθρώπων, γι’ αυτό το λόγο όσοι έχουν εμβολιαστεί δεν θεωρούνται καλυμμένοι έναντι του συγκεκριμένου ιού.
    Υπάρχει θεραπεία για τη Γρίπη των Χοίρων;
    Υπάρχουν 4 διαθέσιμα αντιϊκά με τις δραστικές ουσίες αμανταδίνη, ριμανταδίνη, οσελταμιβίρη και ζαναμιβίρη που καταπολεμούν τους ιούς της γρίπης.
    Αν και οι περισσότεροι ιοί των χοίρων είναι ευάλωτοι και στα 4 φάρμακα, οι πιο πρόσφατοι ιοί της γρίπης των χοίρων αντιστέκονται στις ουσίες αμανταδίνη και ριμανταδίνη.
    Προς το παρόν το Το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ προτείνει τη χορήγηση, οσελταμιβίρης και ζαναμιβίρης για την πρόληψη και τη θεραπεία της εν λόγω νόσου.
    Πόσοι ιοί της Γρίπη των Χοίρων υπάρχουν;
    Όπως ο ιός του αιμόφιλου της γρίπης τύπου Β, που είναι η χειμερινή γρίπη που μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο, έτσι και ο ιός της Γρίπη των Χοίρων μεταλλάσσεται συνεχώς.
    Εδώ και περίπου 80 χρόνια διαφορετικοί τύπου του ιού έχουν κάνει κατά καιρούς την εμφάνισή τους.
    Σε αυτή την περίπτωση υπάρχουν 4 βασικοί υποτύποι του αιμόφιλου τηςγρίπης τύπου Α που έχουν απομονωθεί από τους χοίρους: οι H1N1, H1N2, Η3N2, Η2N1.
    Ο πιο πρόσφατος που έχει τεθεί εν γνώσει των επιστημόνων είναι ο τύπος Η1Ν1 που απασχολεί αυτή τη στιγμή.
    http://www.kavalanet.gr/enimerosi/news_static/1240780694.php

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μπράβο κύριε Καψαμπέλη.
    Πολύ ωραίο χρώμα.
    Πάει και με την ΣΚΑΤΙΛΑ.
    Επιτέλους αυτό το παλιό
    το άσπρο. Δεν ταίριαζε
    καθόλου μα καθόλου στην
    τουαλέτα του ΒΟΘΡΟΥ σου.
    Ήταν πολύ χωριάτικο.
    Ενώ αυτό το υπέροχο
    ταιριάζει και με τα
    χρώματα στα καινούργια
    γραφεία του Πασόκ.
    Είναι και μοντέρνο
    φέρνει προς το ΣΚΑΤΙ.

    Αλλά κύριοι Καψαμπέλη και
    Παπαγιάννη.
    Γιατί το αποχωρητήριό σας
    είναι ακόμα Τούρκικο, πως
    το λένε.... ΧΑΛΕΣ ?
    Και ο Βόθρος είναι και
    ακριβώς αποκάτω.
    Ξέρετε ΒΡΩΜΟΚΟΠΑΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΙΜΑΙ Ν(ΕΟ) Δ(ΟΥΛΟΣ), ΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΡΙΖΩ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΛΑΜΟΓΙΑ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟ(ΚΟΜΜΑΤΟΣ) ΜΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΡΝΕΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ, ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΩ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΛΙΦΤΙΝΓΚ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΑΣ ΡΙΞΕΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κορακας κορακου ματι δεν βγαζει,αυτο λεει η σοφη λαικη παροιμια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τον dr. Κουκούτσικο..
    πως τον φωνάζουν στο Ψυχιατρείο ?
    Μήπως ΝΑΠΟΛΕΩΝ....
    Βοήθειά σας.

    ΑΛΛΑ ΦΙΛΟΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ ΣΕ ΕΝΑ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ.
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ
    ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΤΟΥ PRESS.
    KΛΑΔΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΣΟΚ-press.
    ΜΕ ΟΝΟΜΑ:

    ΚΛΑΔΙΚΗ ΗΛΙΘΙΩΝ ΚΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΩΝ
    ΠΑΣΟΚ-PRESS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση