GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

E, και τι έγινε...

Από τον Χρήστο Λουτράδη Συζητάμε και ψηφίζουμε για τον Τέλη και δεν έχουμε αναρωτηθεί τι έχειγεννήσει θέσει εκτός ελέγχου τους εκάστοτε Παυλ...

Από τον Χρήστο Λουτράδη

Συζητάμε και ψηφίζουμε για τον Τέλη και δεν έχουμε αναρωτηθεί τι έχειγεννήσει θέσει εκτός ελέγχου τους εκάστοτε Παυλίδηδες. Ένα πολιτικόσύστημα που λειτουργεί με λογική ''ομερτάς'' αναπαράγει καιανακυκλώνει μεθόδους συγκάληψης και παραγραφής που θα ζήλευε ακόμα καιη μαφία της Σικελίας. Ένα πολιτικό σύστημα που με ευκολία θυσιάζει την μετριότητα του κ.Τέλη αλλά με πολύ μεγάλη δυσκολία εφαρμόζει...
τουςστοιχειώδεις έστω κανόνες της αστικής δημοκρατίας αυτο-υπονομεύονταςτην ίδια την αυθυπαρξία τους.Θυσίασαν τον άνθρωπο που συνετέλεσε στην περαιτέρω διάβρωση τουδιεφθαρμένου ακτοπλοικού συστήματος αντι να προχωρήσουν στη συλλογικήθυσία του ανύπαρκτου θεσμικού πλαισίου που επιτρέπει στην ξεφτίλα τηςπαραγραφής να κυριαρχεί στο πολιτικό μας βίο και να εξευτελίζει κάθεαξιοπίστια και κάθε έννοια κράτους δικαίου.Και αυτή ειναι η κατάντιατους θυσίαζουν τον Τέλη μόνο και μόνο για να γεννήσουν νέουςΠαυλίδηδες , άυριο..

8 σχόλια

  1. ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ (ΤΙΣ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΓΚΑΛΥΨΕΙΣ), ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΞΙΩΘΕΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τ ο θέμα πλέον είναι το εξής, πόσες μέρες θα τους πάρει να το κουκουλώσουν!
    Σε αυτό βεβαίως βεβαίως θα τους βοηθήσουν και τα από τα ΜΜΕ " ΕΓΚΡΙΤΑ" παπαγαλάκια τους.
    Πχ, άκουσα έγκριτο" δημοσιογράφο να λέει σχετικά με το θέμα Παυλίδη σε άλλο στην διάρκεια δελτίου ειδήσεων, προ ημερών καθώς ο άλλος του πέταξε "σκαφτή μπαλιά στο κεφάλι έτοιμη για γκολ"
    " Είμαι βέβαιος ότι ο Καραμανλής, ( δικό μου σχόλιο εδώ, ο επιλεγόμενος και Βούδας για την αταραξία του)δεν θα αφήσει να σπιλωθεί η παράταξη του, θα κάνει ότι έκανε και στο Βατοπέδι αλλά και αλλού, καθάρισε τα πάντα γρήγορα και δεν άφησε υποψίες".
    Δηλαδή κατά τους δημοσιογράφους αυτούς, (τα παπαγαλάκια), ο Καραμανλής στα προηγούμενα σκάνδαλα που μόνο σκάνδαλα δεν ήταν κατά αυτούς, βγήκε σαν ηγέτης τσαμπουκάς και που δεν δέχεται από κανέναν και δεν επιτρέπει να δημιουργήσει ούτε καν υποψίες σκανδάλου στην παράταξη του, και προστάτεψε την τιμή της.
    Υστερόγραφο. Οι ίδιοι δημοσιογράφοι επί ημερών Βατοπεδίου κυριολεκτικά "έψηναν στην σούβλα την κυβέρνηση και τον καραμανλή τον επιλεγόμενο και Βούδα.
    Και μετά μου λένε πως ο Καλογήρου είχε άδικο....
    Εκτός κι αν στην δεξιά τα έχουν κάνει πάνω τους με το ενδεχόμενο της Κόρης, θα τους περάσει όμως, λίγη βαζελίνη και όλα γίνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικά, είναι βαριά άρρωστα όλα αυτά τα πράσινα καλόπαιδα.
    Ότι και να κάνουν ότι και να λένε αποδεικνύουν καθημερινά τη προσωπική τους επιπολαιότητα από ένα και μόνο πράγμα.
    Υποστηρίζουν και εμπνέονται από τον πιό χαζό, βουτυρομπεμπέ, αστείο, υποκριτή και αμόρφωτο βουλευτή του Ελληνικού κοινοβουλίου.
    Και γιατί;
    Mόνο και μόνο επειδή ο πατέρας του ήταν διάσημος (για τους κουτοπονηριές του, τον έκλυτο βίο του, τις λαμογιές και τους τυχοδιωκτισμούς του).
    Ίσως και επειδή διόρισε τον πατέρα τους στο δημόσιο.
    Χαζά παιδιά χαρά γεμάτα, ευτυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΡΥΠΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΜΥΤΗ (ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΛΩΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΟΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΓΟΥΝ ΣΚΑΠΟΥΛΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΝΑΣ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κύριε Χρήστο Λουτράδη σας το είπα και άλλη μια φορά. Αν δεν γίνει ο περιορισμός από τα κόμματα όχι κατανάγκην από το Σύνταγμα ώστε ο κάθε υποψήφιος βουλευτής ή νομάρχης ή δήμαρχος να εκλέγεται για μια τετραετία ΜΟΝΟ η δύο ΜΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ.

    Μόνο έτσι θα χαλάσει αυτό που κάθε φορά περιγράφετε τόσο ωραία.

    Βάλτε το σε ψηφοφορία στο press-gr αφού το στοιχειοθετήσετε.

    Και μην ξεχνάτε από τα κόμματα όχι από το Σύνταγμα. Μπήκες - βγήκες - πρόσφερε για τον τόπο - τον πούλο - άλλος πριν προλάβεις να μπεις σε γρανάζια διαπλοκής, συναλλαγής , εκμετάλευσης μέσω της ιδιότητάς σου του πολίτη για την επανεκλογή.

    Επανεκλογή - η αρρώστεια του πολιτικού συστήματος.

    Αναλογιστείτε σας παρακαλώ τι κάνει ο βουλευτής ή ο δήμαρχος για να επανεκλεγεί.


    Εν τω μεταξύ θέλω να κατέβω βουλευτής στο ΠΑΣΟΚ σε μια περιφέρεια . Τι ακριβώς πρέπει να κάνω;
    -Να γλύψω τον κομματικό μηχανισμό;
    -Να ανταγωνιστώ τους ρουσφετάδες βουλευτές του κράτους λάφυρο που λέει και ο κ.Παπανδρέου.
    -Αυτούς που ευνοούν επιχειρηματικά συμφέροντα κατέχουν κανάλια τηλεοπτικά και παίζουν με χρήμα;
    -Αυτούς που έχουν κάνει στη θητεία τους άπειρα ρουσφέτια καταπατώντας ασύστολά το δικαίωμα του πολίτη για αξιοκρατία;
    -Να γίνω το τσιράκι ενός βουλευτή;
    -Μέρος της φαμίλιας του μπας και βαρεθεί κάποτε και σταματήσει το κατηφορικό έργο του;


    Από το Σούλι της Δημοκρατίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κύριε Λουτράδη

    Δεν είναι μόνο οι μέθοδοι συγκάληψης και παραγραφής ανακυκλώμενες.

    Δυστυχώς όταν γίνεις πια βουλευτής πρέπει αναγκαστικα να περάσεις από διαδικασίες που θα σε κάνουν να θεωρείς αυτονόητες έννοιες την συγκάληψη την ομηρία από συμφέροντα την διαπλοκή.

    Πρέπει να γίνεις έτοιμος να επιζήσεις στην αρένα με τους όρους που αυτή έχει.

    Φορτώνεται 5 πόντους πέτσα για να είσαι ψύχραιμος και στις πιο δύσκολες περιστάσεις.

    Οι αδυναμίες που έχει ο εγκέφαλος του ανθρώπου εκ φύσεως θα συγχωρέσει και το πιο μεγάλο σου σφάλμα. Και το ξέρεις αυτό.

    Από το Σούλι της Δημοκρατίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λουτραδοκαμπινέ,


    σε πληρώνει ο Μπόνιος για να γράφεις μαλακίες στο ξεκούρδιστο παπάρι?

    ή απλώς τραβάει το καζανάκι κι έχεις έμπνευση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. λουτραδη εχεις μονο μια λυσει να βοηθησεις την ελλαδα να βγει απο το αδιεξοδο...να βοηθησεις τον δρ κουτσουκο να μπει στην ευρωβουλη...κατι θα κανει για ολους σας εκει μεσα!!

    θα ριξει ζεστο χρημα στην αγορα!!

    Λια πασπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση