GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Eνώ οι ένοχοι παραμένουν ατιμώρητοι...

Ρατσιστική βία κατά μεταναστών... . Η Φιλελεύθερη Συμμαχία σε ανακοίνωσή της καταγγέλλει τις ρατσιστικές συμμορίες που έστησαν μπλόκα και τ...

Ρατσιστική βία κατά μεταναστών...
.
Η Φιλελεύθερη Συμμαχία σε ανακοίνωσή της καταγγέλλει τις ρατσιστικές συμμορίες που έστησαν μπλόκα και τραυμάτισαν με σιδερογροθιές τουλάχιστον 19 Πακιστανούς τις τελευταίες 15 μέρες. Ποιο συγκεκριμένα, οι οι εκπρόσωποι της πακιστανικής κοινότητας καταγγέλλουν, ότι οι συμμορίες αυτές πραγματοποίησαν, ανενόχλητες, πάνω από 30 επιθέσεις εκεί όπου ζουν Πακιστανοί σχεδόν τρεις δεκαετίες: στη Ν. Ιωνία, την Καλογρέζα, το Γαλάτσι, τον Περισσό και το Ηράκλειο.
Η Φιλελεύθερη Συμμαχία καταγγέλλει, ως κύριο υπεύθυνο αυτών των γεγονότων, την Ελληνική Αστυνομία που...
αδυνατεί να προστατέψει τους άτυχους μετανάστες και να συλλάβει τις ρατσιστικές συμμορίες που δρουν ανενόχλητες. Η αδυναμία αυτή, που κάποιες φορές είναι αποτέλεσμα πολιτικής απόφασης και εντολής προς τις επιτόπιες αστυνομικές δυνάμεις να μην παρεμβαίνουν, δημιουργούν ερώτημα για την ύπαρξη κεντρικού πολιτικού σχεδιασμού που ενθαρρύνει κάθε μορφής βία, «ακροδεξιάς» ή «ακροαριστερής» προέλευσης. Όλο και περισσότερα γεγονότα συνηγορούν ότι η κυβέρνηση φαίνεται να έχει επιλέξει την αντιμετώπιση των αδιεξόδων της μέσω της καλλιέργειας ανασφάλειας στους πολίτες της χώρας, ώστε να «δικαιολογήσει» τον περιορισμό των ατομικών δικαιωμάτων τους και να διοχετεύσει την αγανάκτησή τους για την οικονομική κρίση στους «ξένους». Η Φιλελεύθερη Συμμαχία έχει ήδη μηνύσει, για παρόμοιους λόγους, τους αρμόδιους υπουργούς κ. Παυλόπουλο και Μαρκογιαννάκη και την ηγεσία της ΕΛΑΣ.
Η Φιλελεύθερη Συμμαχία διεκδικεί για όλους τους κατοίκους της χώρας, μετανάστες και μη, την εμπέδωση αισθήματος ασφαλείας και ισονομίας και τον σεβασμό των ατομικών δικαιωμάτων τους. Η Φιλελεύθερη Συμμαχία αγωνίζεται για μια ανοιχτή κοινωνία που θα σέβεται και θα δίνει φωνή στην διαφορετικότητα.
Σε αυτό το πλαίσιο, η Φιλελεύθερη Συμμαχία προτείνει μια νέα μεταναστευτική πολιτική βασισμένη στη δημιουργία συστήματος ελεγχόμενης εισόδου μεταναστών από τρίτες χώρες που θα λαμβάνει υπόψη τις αντικειμενικές δυνατότητες φιλοξενίας που διαθέτει η χώρα. Αυτή η μεταναστευτική πολιτική θα πρέπει να συνδυάζεται με ενεργές πολιτικές εκπαίδευσης και ενσωμάτωσης των μεταναστών στην ελληνική κοινωνία, τον σεβασμό των ιδιαιτεροτήτων και δικαιωμάτων τους αλλά και την αποσαφήνιση των υποχρεώσεών τους ώστε να αποφεύγονται καχυποψίες, εντάσεις και κοινωνικές αντιπαραθέσεις.

28 σχόλια

  1. Ζούμε μέρες ΔΟΞΑΣ.

    Ζούμε ΔΟΞΑΣΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ.

    ΚΑΙ ΤΑ 3 ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

    Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ "ΑΡΤΟΣ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑΤΑ"-ΚΟΛΟΣΙΑΙΟΝ σε πλήρη εξέλιξη.

    ΖΟΥΜΕ ΜΕΡΕΣ 21ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967.


    και τα 3 κρατικά κανάλια μεταδίδουν ποδόσφαιρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτες οι ενεργειες ειναι σε λαθος δρομο.
    Εχει φτασει ο κομπος στο χτενι με τους μεταναστες, οι νομοι δεν εφαρμόζονται και η μαυρη εργασια ζει και βασιλεύει. Πρεπει να γινουν ομάδες κρουσης πολιτών με όπλο οχι τη βια αλλά το νομο!

    Να κυνηγάμε οχι τους παρανομους μετανάστες αλλά τους συμπατριωτες μας, αυτους που τους δινουν δουλειά, αυτους που τους νοικιαζουν σπιτια και να τους κανουμε μυνησεις. Ετσι κανεις δεν θα μας κατηγορησει για ρατσιστική βια και οι λαθρομεταναστες που δε θα βρισκουν σπιτι και δουλεια αντι να μας κανουν μαθηματα δημοκρατίας ΘΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΛΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οταν το κρατος ειναι ανικανο να προστατεψει τους πολίτες και τα συνορα τοτε μοιραία ο καθενας κανει οτι γουστάρει.
    Ειναι κριμα που πληρωνουν τη νυφη οι κακομοιρηδες μεταναστες αλλά το οτι ο κοσμος αντιδρά εστω και βιαια ειναι καλό σημάδι. Οπως και στα γεγονότα του Δεκεμβρη που εδειξαν οτι μονο με τη βία θα αναγκάσουμε το κρατος να μας δωσει σημασία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επειδή κατά τον Μεσαίωνα είμασταν υπό οθωμανική κατοχή και κάποιοι συμπατριώτες μας, που τους βρίσκεις σε όλους τους λαούς, οι οποίοι ηδονίζονται από μαζικά πογκρόμ αλλά δεν είχαν αυτή την ευκαιρία, αναπληρώνουν αυτό το έλλειμμα διασκέδασης. Κατά τα άλλα διαλαλούν πως είναι υπερήφανοι που είναι έλληνες, μόνο που οι πρόγονοί τους δεν θα είναι καθόλου υπερήφανοι. Οι λέξεις ρατσισμός και πογκρόμ ήταν άγνωστες στους έλληνες. Είναι λέξεις βαρβαρικές

    ΑΣλέξανδρος Πιστοφίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε σεις λεβέντες θα μας πείτε από που τα παίρνετε για να ασχολείστε συνέχεια με παπαριές; Ετσι για να μάθει ο κόσμος ποιού είστε πιόνια. Και τα περί προοδευτικού και ανθρωπίνων δικαιωμάτων αλλού Σας πήραμε χαμπάρι Κάτι περί συμμαχίας κάτι περί παρατηρητηρίου του κ@@ου τα εννιάμερα τα ιδια είστε με τον Δήμου τον πρόεδρο των π@@@@@ων και τον άλλο τον απερίγραπτο στη Φλώρινα που τον πληρώνουμε κιόλας από την ΔΕΗ
    Βγάλτε λοιπόν το σκασμό και αφήστε ήσυχη την Ελλάδα μας φιλοσκοπιανοί και αλβανοί ρουφιάνοι
    ΑΚΡΑΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ακροαριστερή ή "ακροαριστερή" βία κατά... μεταναστών;;;
    Πως γίνεται αυτό;

    Για ξανασκεφτείτε λίγο τι γράψατε.
    Δεν βγάζει νόημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άκουσα και είδα στις ειδήσεις το βράδυ, 22 Απριλίου 2009, στον τηλεοπτικό σταθμό SKY, την παρακάτω είδηση και Ε Φ Ρ Ι Ξ Α!
    Στο Αγαθονήσι, ένα νησάκι με «150 περίπου» κατοίκους Έλληνες, οι λαθρομετανάστες , Τούρκοι και άλλοι, είναι περίπου 1100! Χ Ι ΛΙ Ο Ι Ε Κ Α Τ Ο!
    Εάν αυτό δεν είναι κατάληψη, εσκεμμένη και προμελετημένη από την Τ Ο Υ Ρ Κ Ι Α, τότε τι είναι;
    Ποιοι ΕΛΛΗΝΕΣ Π Ρ Ο Δ Ο Τ Ε Σ το κρύβανε;
    Αυτή είναι η εθνική σημασία που δίνουν στο νησί αυτό οι κυβερνώντες εθνικόφρονες, δηλαδή οι πατριώτες του μπλα μπλα μπλα μπλα!
    Π Ρ Ο Δ Ο Τ Ε Σ !
    Τώρα κατάλαβα και γιατί πετάνε πάνω από το νησάκι οι Τούρκοι πιλότοι.....
    Για να δίνουν θάρρος και κουράγιο στους συμπατριώτες τους και σε άλλους που είναι σε αυτήν την αποστολή........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να ξανανοίξει η Μακρόνησος.
    Όσο περίεργο και φασιστικό αν ακούγεται είναι ο μόνος τρόπος να ελέγξουμε την λαθρομετανάστευση.
    Αν τα στρατόπεδα υποδοχής προσφύγων κατασκευαστούν στην Μακρόνησσο ή σε άλλα ερημικά νησιά και όχι έξω από την Αθήνα όπως είναι τώρα, κανείς λαθρομετανάστης δεν θα είναι διατεθειμένος να περιμένει δύο τρία χρόνια στην Μακρόνησο για να εγκριθεί η όχι η αίτηση ασύλου του. Τα νέα θα φτάσουν στις πατρίδες τους με ταχύτητα και κανείς δεν θα ξεκινάει να έρθει στην Ελλάδα σαν λαθρομετανάστης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ - ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

    Οι φαταούλες επιχειρηματίες είναι ΑΠΌΛΥΤΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ να ρίξουν τον Καραμανλή.

    Χρησιμοποιούν κάθε αθέμιτο μέσο για να κατασυκοφαντήσουν και να λοιδωρήσουν τη ΝΔ, να βοηθήσουν το Γιωργάκη, να αναδείξουν τον Αδόλφο Καρατζαφέρη και να θάψουν το Σύριζα και το ΚΚΕ.

    ΡΕ ΘΕΟΜΠΑΙΚΤΕΣ, ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΟΣ;

    Νομίζετε ότι δεν βλέπουμε ότι εδώ και ένα δίμηνο εμφανίζονται:

    Στα πρωινάδικα: ο Γεωργιάδης και ο Βελόπουλος

    Στα μεσημεριανά : o Γεωργιάδης, ο Βελόπουλος και ο Αϊβαλιώτης

    Στα βραδυνά : o Γεωργιάδης, ο Βελόπουλος, ο Αϊβαλιώτης και ο Πλεύρης

    ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ (λάιφστάϊλ, δελτία ειδήσεων, κλαψουρο-σοόυ, κουτσομπολίστικα) εμφανίζονται ολημερίς και οληνυχτίς όλα τα ανωτέρω παλιόπαιδα του Λάος, μαζί βέβαια με τον καραγκιόζη Αδόλφο Καρατζαφέρη.

    ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙΡΟΥ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΟΙ ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

    Πόσο καιρό έχουμε να δούμε στα ιδιωτικά κανάλια σχολιασμούς από τον Τσίπρα και τον Αλαβάνο; Σπάνια κάτι ψιλο-φευγαλέες δηλώσεις που τις κόβουν μάλιστα στη μέση, προφανώς μόνο για ξεκάρφωμα.

    Πόσο καιρό έχουμε να δούμε καλεσμένους στα ιδιωτικά κανάλια τον Αβραμόπουλο, το Σαμαρά, το Στυλιανίδη, το Δένδια και τους περισσότερους νεο-δημοκράτες; Ο Γκιουλέκας που είναι υπεύθυνος τύπου της ΝΔ έχει εξαφανιστεί από προσώπου γής, η Πατριανάκου για τα ιδιωτικά κανάλια είναι παντελώς άγνωστη.

    Όταν καλούν νεοδημοκράτη, καλούν μόνο τους γνωστούς γραφικούς τύπους για να τους λοιδωρήσουν και να τους ξεφτιλίσουν.

    To 1989 οι πολιτικοί έδωσαν (και σωστά) τη δυνατότητα σε ιδιώτες να φτιάξουν κανάλια για να γλυτώσουμε από την πλύση εγκεφάλου των κρατικών καναλιών, που είναι στα χέρια της εκάστοτε κυβέρνησης.

    ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 4 ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΝΑ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.

    Κύριε Μπόμπολα (με το Mega, το Πρώτο Ψέμμα, την Ημερησία, και τις δεκάδες επιχειρήσεις σου),

    κύριε Λαμπράκη (με τα Νέα, το Βήμα και τις λοιπές σου επιχειρηματικές δραστηριότητες),

    κύριε Αλαφούζο (με την Καθημερινή, το Σκάϊ, τα καράβια και τις λοιπές επιχειρήσεις σου)

    κύριε Κυριακού (με τον Αντένα και τα καραβάκια σου)

    θέλω να σας πώ κάτι από καιρό.

    Εσείς μπορεί να είσαστε πλούσιοι και εμείς μεροκαματιάρηδες, αλλά ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΧΑΖΟΙ, ΟΥΤΕ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ.

    Και έχουμε και ένα άλλο πλεονέκτημα, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ.

    Για την ακρίβεια γύρω στα 4 εκατομμύρια.

    Άει σιχτίρ λοιπόν και σείς και τα λεφτά σας και οι επιχειρήσεις σας, τα σάβανα δεν έχουν τσέπες ρεεεε !!!

    Και ένα τελευταίο, που καλό θα είναι να θυμάστε.

    Οι Έλληνες δεν είμαστε ούτε Αλβανοί, ούτε Αμερικάνοι, ούτε Ρώσοι, ούτε κάν Γερμανοί.

    Εμείς είχαμε δημοκρατία την εποχή που οι άλλοι λαοί ζούσαν σε σπηλιές και τρώγανε ρίζες.

    Την σκέψη μας δεν μπορείτε να την ελέγξετε, όσο και να προσπαθήσετε, όσα κόλπα του αμερικάνικου μάρκετιγκ και να χρησιμοποιήσετε.

    Μπουρλότο θα σας κάνουμε εάν συνεχίσετε έτσι.

    Η Δημοκρατία δεν θα δολοφονηθεί στη χώρα που τη γέννησε, τουλάχιστον όχι από 4 σικελικές και μασονικές οικογένειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. είναι η τιμωρία για το ξύλο που δίνουν στις γυναίκες τους και στους ομοεθνείς τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ποιος και γιατί να εγγυηθεί την ασφάλεια ατόμων που με το έτσι θέλω έχουν εισέλθει (παράνομα) στην Ελλάδα Ο Μαγγίνας είχε υποχρέωση απέναντι στους φιλοξενουμενους του, ποιος άλλος όμως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αλέξανδρε Πιστοφίδη
    Μήπως έχεις δεί στα ντοκυμαντέρ τι κάνουν τα ζώα που ζούν σε ομάδες όταν μέσα στην ομάδα τους προσπαθούν να μπουν κάποια άλλα ζώα του είδους τους ? Τα επιτίθενται και τα διώχνουν έξω από την ομάδα και τον ζωτικό τους χώρο. Μήπως λες η φύση να κάνει λάθος ? Η μήπως νομίζεις ότι μπορείτε να μας διαστρέψετε τόσο πολύ τον εγκέφαλο για να μην ξεχωρίζουμε τι μας συμφέρει και τι όχι ? Μην μου πείς ότι εμεις είμαστε άνθρωποι και όχι ζώα, γιατί είμαστε απλώς ζώα με υπεραναπτυγμένο εγκέφαλο και δεν μπορούμε να πάμε κόντρα στην φύση. Άρα λοιπόν πριν μιλήσεις για ρατσισμό και άλλα φούμαρα κοίτα γύρω σου την φύση και διδάξου από αυτήν. Όσο να προσπαθείτε εσύ και οι όμοιοί σου δεν πρόκειται να τα βάλετε με την φύση και με τον εσωτερικό μηχανισμό επιβίωσης που έχει κάθε πλάσμα, κάθε άνθρωπος, κάθε Έλληνας. Δεν θα μπορέσετε να πνίξετε την Ελλάδα και την εθνική ταυτότητα του Έλληνα, μπάζοντας μέσα ορδές λαθρομεταναστών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΛΕΝΓΧΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αν δεν περιοριστεί η λαθρομετανάστευση, σύντομα θα έχουμε περισσότερα κρούσματα βίας. Έλεγχος τώρα γιατί η Ελλάδα δεν μπορεί να θρέψει εμάς, θα ενδιαφερθεί για τους ξένους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Για τον πρώτο σχολιαστή.
    Συμφωνώ απόλυτα.
    Άκου ποδόσφαιρο...
    Πένθημα εμβατήρια και
    κλασσική μουσική έπρεπε.
    Πάνε και οι διπλές εκλογές
    Άρχισε και την Αντεπίθεση
    η Νέα Δημοκρατία.¨
    Άρχισε να μετράει και τα
    Σαραντάμερα ανάποδα ο
    Γιωργάκης.
    Κόλησε και γρίπη...
    ο Παπαγιάννης
    Άστα να πάνε, τραγωδία στο Πασόκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σάλτα και γαμήσου Λαζέ μαλάκα Πιστοφίδη (Πουστοφίδη)! Αντί να μιλάς για τα γονίδια των άλλων καλύτερα να κοιτάς το Λαζικό (aka Γεωργιανό-Μογγολικό) αίμα που ρέει στις φλέβες σου! Σκατομαλάκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αντώναρε θέλω και εγώ, θέλω και για μένα να γράψεις μερικά πολυσέλιδα μηνύματα να τα βάζω σε κάθε ανάρτηση.
    Έχω μεγάλα οικονομικά προβλήματα τον τελευταίο καιρό και θέλω να κονομήσω κάτι τώρα που γυρίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Να δημιουργηθούν πρότυποι οικισμοί στα ερημα νησιά και στα ερημωμένα χωριά της επαρχίας μας, να επιδοτηθεί η κατασκευή εργοαστασίων στα ίδια μέρη και να προτείνεται στους οικονομικούς πρόσφυγες αλλά και στους έλληνες που θέλουν, να πάνε εκεί όπου θα βρούν δουλειά και στέγη. Εάν όλο αυτό γίνει συντονισμένα και με γενναίες επιδοτήσεις από το κράτος, το εργατικό κόστος θα είναι χαμηλό και σύντομα η επαρχία και τα νησιά θα σφύζουν από ζωή και παραγωγικότητα.

    Δυομύδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΛΛΗΝΕΣ προσοχη μεγαλη στους αλοδαπους ολοι εχουν ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΜΑΧΑΙΡΙΑ... Mα τελειως ολοι μιλαμαι ...και αυτοι που δεν τους πιανει το ματι σου... ΑΜΑ ΤΡΑΚΑΡΕΙΣ ΤΗ ΕΒΑΨΕΣ....!!! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ..!!!!ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ ....γιατι ο νομος αν τους πας στα δικαστηρια..
    δεν τους κανει τιποτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ….......
    ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ...ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Σε παρακολουθώ μερικές φορές Αλέξανδρε Πιστοφίδη, και δεν
    ΣΕ ΚΟΒΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ.
    Αρχαίο Μεγάλο Ονομα... Αλέξανδρος !
    Χριστιανική πίση.. ποντιακής κατάληξης.... Πιστοφίδης !
    ΜΑΛΛΟΝ θα είσαι απο τους άγριους
    Ρώσους που έφερε το ΠΑΣΟΚ απο τα
    βάθη της Γεωργίας και Αχμπαζίας
    με τις γνωστές ΅ελληνοποήσεις του΅,
    μου φαίνεσαι.
    Και τόσο φανατιλα Πασόκ.. Μαλλον
    το επιβεβαιώνει.
    Δεν μου λες !
    Με τα αεροπλάνα της Παναγίας Σουμελά, σας κουβαλήσαν τότε ? Διαβατήριο-Βιβλιάριο-Σαντουιτς ΚΑΙ ΟΝΟΜΑ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ?
    Για να καταλαβαινόμαστε εδώ μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. η πραξη ειναι βαθυτατα πολιτικη και αποτελει μηνυμα στο προδοτικο και συνενοχο κρατος.οι πολιτικες αυτες πραξεις συμβολικης βιας πρεπει να μαζικοποιηθουν ως πραξη αντιστασης.γιαουρτωστε τους επωνυμους γραικυλους ειναι η προτροπη.οσο για τους φιλελευθερους ειναι ενα κομμα προδοτικο,κατασκευασμα μαυρων ταμειων.αναλογο εφτιαξε ο ομιλος σορος στην σερβια ως φιλελευθερο,το οποιο ειναι πληρως αμερικανικο και αντεθνικο για τον λαο της σερβιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 26 Απρ 2009 11:55:00 μμ
    Ρίξε καμια ματια σε ένα βιβλίο ιστορίας για να μάθεις μέχρι ποτε κράτησε οι μεσαίωνας βούρλο. Τι σημασία έχει αν οι λέξεις πογκρόμ και ρατσισμός δεν είναι ελληνικές; Οι λέξεις βάρβαρος, δούλος, μισογύνης, είναι ελληνικές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η ... ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.
    Παρακαλείται ο Ψυχασθενής της
    πράσινης πτέρυγας.

    the Bloopers team (Μ.Γ.Δ)
    Τόπος: Toronto : Ontario 5 : Καναδάς.
    Με
    Τα ιστολόγιά Μέλη Ομάδας
    Λες Μαλακίες Urfurslaag Imperial Attorney General Γκάρμπαλος ATHENA GiaNt Βουλευτής Πορδομανής
    Συγκλίνουσες αντιθέσεις: ο Αγιος και οι... Bloopers (ωχ!) bloopers (ath.proxy.svr) the Bloopers team, (the Narrator) Imperial Attorney General ο αγιος
    Το Μαλακελειό του Μαλακιάρη (ver.2

    Και,Ιστολόγια που παρακολουθεί
    GRIOT ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ
    THEOULINI
    totroktiko
    Άει σιχτιρ
    Αιρετική Πολιτεία - Heretic Republic (Greek Language Edition)
    ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ
    Λες Μαλακίες
    Ο Dr.Φλάντζας συμβουλέυη

    ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ
    ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΗΜΙΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
    ΚΑΙ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ ΤΟΥ.

    ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΑ U.S.A.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΟΤΙ ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ΛΟΓΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΑΣ, ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μπείτε στο σάιτ της Συμμαχίας και δέστε στελέχη. Είναι να αρπάζεις απο τα πόδια τον έναν και να τον χρησιμοποιείς για ρόπαλο να βαράς τον άλλον. Κοινώς Πάρτ τον έναν και βάρα τον άλλον. Και θέσεις για τον ρατσισμό οι φλούφληδες και οι τυχοδιώκτες. Που πάμε ρε που έλεγε κι ο μακαρίτης ο Αυλωνίτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. fasistes ratsistes to aima ton allodapon sta kefalia sas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. προς 2.23.00
    ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΠΝΙΞΕΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΕ ΝΕΝΕΚΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ [ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση