GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δίνουν τρόφιμα ...δωρεάν στo Ηράκλειο

. Απο το IRAKLIO WEB RADIO . Σήμερα και αύριο, ανοίγει τις πύλες του για τους δικαιούχους το «Κοινωνικό Παντοπωλείο», ένας νέος θεσμός που δ...

.
Απο το IRAKLIO WEB RADIO
.
Σήμερα και αύριο, ανοίγει τις πύλες του για τους δικαιούχους το «Κοινωνικό Παντοπωλείο», ένας νέος θεσμός που δημιουργείται έπειτα από απόφαση της νομάρχου Ηρακλείου κ. Βαγγελιώς Σχοιναράκη - Ηλιάκη στο πλαίσιο της συνέχειας των κοινωνικών δράσεων της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης. Σκοπό έχει να καλύψει τις πρωτογενείς ανάγκες επιβίωσης άπορων οικογενειών με μακροπρόθεσμο στόχο τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσής τους.
Το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» σε συνεργασία με την Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης και με εμπόρους-προμηθευτές του νομού Ηρακλείου θα παρέχει δωρεάν είδη παντοπωλείου, είδη πρώτης ανάγκης, τυποποιημένα μη ευαλλοίωτα είδη, ρούχα, είδη οικιακού εξοπλισμού, παιχνίδια στις οικογένειες αυτές.
Η λειτουργία και η δωρεάν προμήθεια ειδών πρώτης ανάγκης γίνεται με...
τη συνεργασία εμπόρων - προμηθευτών και αλυσίδων σούπερ-μάρκετ, που δραστηριοποιούνται πανελλαδικά, κατόπιν σύμβασης που θα υπογραφεί μαζί τους και θα προσδιορίζει τα είδη προϊόντων που θα προσφέρουν την ημερομηνία και τον τρόπο που αυτά θα αποδίδονται. Ιδιαίτερη έμφαση πρόκειται να δοθεί στην ποιότητα των προϊόντων στα οποία θα τίθενται εξαιρετικά αυστηρές προδιαγραφές ώστε να εξασφαλίζονται όλες οι συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας.
Οι αρχικοί δικαιούχοι προκύπτουν με βάση τα κριτήρια που έχουν τεθεί από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Οι οικογένειες αυτές σε πρώτη φάση θα προμηθευτούν τρόφιμα και τα άτομα που θα υιοθετήσει το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» θα επιλέγονται από τις κοινωνικές υπηρεσίες της Διεύθυνσης Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης με συγκεκριμένα οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια. Αυτά θα έχουν πρόσβαση στο κατάστημα με την επίδειξη ειδικής κάρτας και με δυνατότητα ανανέωσης και επικαιροποίησης του μητρώου ωφελουμένων από την αρμόδια Διεύθυνση ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» στεγάζεται στην οδό Καζαντζάκη 6-8, πάροδος Γιαμαλάκη και θα λειτουργήσει αρχικά σήμερα και αύριο από τις 09:00-14:00, ενώ για να παραλάβουν οι δικαιούχοι τα τρόφιμα πρέπει να κρατούν την αστυνομική τους ταυτότητα.

10 σχόλια

  1. Λέτε να ρίξουν στην κατανάλωση και τα κοτόπουλα του χριστόδουλου που ήταν να πάνε Ινδινησία για τα θύματα από το τσουνάμι, αλλά χάλασαν στις αποθήκες; Για προσέξτε Κρητικοί δυο φορές, τι σας δινουν παπάδες και έμποροι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ16 Απρ 2009, 10:15:00 μ.μ.

    15-04-2009

    Ο «ΚΑΤΑΛΛΗΛΌΤΕΡΟΣ» (sic) ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ Η΄ ΑΝΙΚΑΝΟΣ

    Στην πρώτη περίοδο της διακυβέρνησης της χώρας από τη Νέα Δημοκρατία, ο «καταλληλότερος» (sic), πιστός στο παραμύθι του σεμνά και ταπεινά, για ασήμαντες αφορμές και προκειμένου να εξαπατήσει για δεύτερη φορά τον Ελληνικό Λαό, διέγραφε όποιον λοξοδρομούσε από το επικοινωνιακό παιχνίδι του π.χ. ΠΟΛΥΖΟΣ.

    Στη συνέχεια περιορίστηκε, στο να διαρρέουν τα «παπαγαλάκια» του ΜΑΞΙΜΟΥ την έντονη ενόχλησή και δυσαρέσκεια του, για όσα γαλάζια «σαΐνια» παρεκτρέπονταν ή εξασκούσαν το «επάγγελμα» του μιζαδόρου. (ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΙΔΗΣ, ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ, ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ, ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ κ.λ.π.).

    Αφού περάσαμε στο επόμενο στάδιο της πλήρους κάλυψης, από τον «καταλληλότερο» (sic), των γαλάζιων χρυσών παιδιών, αλλά και κυβερνητικών στελεχών που παρανομούν ή είναι ανίκανοι. (ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΟΝΤΟΣ, ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ, ΔΟΥΚΑΣ, ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗΣ, ΚΙΛΤΙΔΗΣ, ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ, ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ, ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ, ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ, ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΟΛΥΔΟΡΑΣ). Ζητώ σεμνά και ταπεινά συγνώμη για όσους ξέχασα.

    Σήμερα που αποδεδειγμένα πλέον:

    • Οι κουμπάροι καταδικάστηκαν, γιατί ο «καταλληλότερος» (sic), σιωπά και ανέχεται το ΖΟΡΟΝΟΜΑΡΧΗ που δηλώνει ακόμη φίλος τους???
    • Τον ΠΑΥΛΙΔΗ, γιατί ο «καταλληλότερος» (sic), τον ανέχεται??? Ενώ η κόρη του και ο αδελφός του κατέθεσαν πως ο μπαμπάς και ο πολυαγαπημένος αδελφός είναι ψεύτης, άρα επίορκος.
    • Την ΦΑΝΗ ΠΑΛΗ – ΠΕΤΡΑΛΙΑ, γιατί ο «καταλληλότερος» (sic), τη διατηρεί στη θέση της??? Αφού αποδεδειγμένα διέλυσε, με το νόμο έκτρωμα, τα ασφαλιστικά ταμεία???
    • Τον ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ, γιατί ο «καταλληλότερος» (sic), τον διατηρεί στη θέση του??? Δεν είναι άραγε επιλήψιμη συμπεριφορά τα μπουζουκοπερπατήματα του αναφερόμενου υπουργού, το μοιραίο βράδυ, που οι πραίτορες του ΠΟΛΥΔΟΡΑ σκότωναν τον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ??? Δεν είναι άραγε επιλήψιμη συμπεριφορά του αναφερόμενου υπουργού οι ποδοσφαιρικές του αναζητήσεις την επομένη που οι πραίτορες του ΠΟΛΥΔΟΡΑ σκότωναν τον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ??? Δεν είναι άραγε επιλήψιμη συμπεριφορά του αναφερόμενου υπουργού, οι πολυδάπανες και προκλητικές διακοπές στο Παρίσι μετά της συζύγου του???

    Τόσο κουρασμένος είναι ο «καταλληλότερος» (sic), που δεν έχει τη δύναμη να αντιδράσει???

    Όχι κυρίες/οι δεν είναι κουρασμένος ο Κωστάκης!!! Η αλήθεια είναι ότι είναι ανίκανος, άχρηστος, συμμέτοχος στις αρπαχτές και απασχολημένος με το αγαπημένο του παιχνιδάκι το playstation… (τρομάρα του)!!!

    Δυστυχώς με τα ψέματα και τα επικοινωνιακά τρικ ο «καταλληλότερος» (sic), μας παραπλάνησε και αναρριχήθηκε στο τιμόνι της χώρας. Το τίμημα για όλους μας, παραπλανηθέντες και μη είναι:

    • Η ανασφάλεια, η ακρίβεια, η ανέχεια, η αναξιοκρατία, η αδικία.
    • Η διάλυση των κοινωνικών ταμείων και του κράτους πρόνοιας.
    • Το βόλεμα των γαλάζιων παιδιών.
    • Το πάρτι πάνω από το Αιγαίο των αεροσκαφών του πρωθυπουργικού κουμπάρου Ερντογκαν.
    • Το ξεσάλωμα των Σκοπιανών.
    • Ο εξευτελισμός της Χώρας στη διεθνή σκηνή.
    • Το ξεζούμισμα του πλούτου της χώρας από τους κουμπάρους, τις θυγατέρες, τους γιους, τους/οις συζύγους, τους/οις πεθερους/ες των γαλάζιων στελεχών και υπουργών, από τα χρυσά γαλάζια αγοράκια και κοριτσάκια.

    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΔΕΣ ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΦΙΛΟΙ;

    Ο Τρεπεκλής, αντιπρόσωπος της SAIC στην χώρα μας ήταν σύμβουλος του Αντρέα Παπανδρέου και επίσης είναι παιδικός φίλος του Γιωργάκη.

    Ποιου Γιωργάκη;

    Του δικού μας Γιωργάκη, του ίδιου που κατηγορεί τον Παυλίδη ότι πήρε μίζα 100,000 ευρώ (κρίμα ξεφτιλίστηκαν και οι μίζες επί ΝΔ).

    Για την υπόθεση της ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων, ο Tρεπεκλής είχε λάβει (όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος στον ανακριτή) ως αμοιβή διαμεσολάβησης το ποσόν των 6,5 εκατομμυρίων ευρώ (δυόμιση δισεκατομμυρίων δραχμών) για το αμαρτωλό C4I .

    Το σύστημα δεν λειτούργησε ποτέ σωστά, πολύ μακριά από τις προδιαγραφές του.

    Βέβαια η μίζα, μίζα.

    ΚΑΙ ΤΙ ΜΙΖΑ !!!

    Μίζα, όχι παίξε γέλασε.

    Μίζα που να αξίζει τον κόπο.

    Μίζα σοσιαλιστική.

    Όχι σαν τους άλλους μαλάκες που βουτήξανε ένα κουλούρι και τους καθίζουν στο πολιτικό σκαμνί για διάρρηξη τράπεζας.

    Φαντάσου κάθαρση που θέλει να φέρει στην Ελλάδα ο Γιωργάκης.

    Θα γίνει η Ελλαδίτσα όπως έγινε η Κωνσταντινούπολη μετά την Άλωση.

    Είδες οι παιδικοί φίλοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. IRAKLIO να πεις την αδερφή σου, arschloch!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΚΑΠΙΟΙ ΘΑ ΕΥΡΙΣΚΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΑΜΕΣΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥΣ...ΜΕ ΑΠΛΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΟΔΗΓΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΣΧΟΚΕΡΔΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ...ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. να και μιά καλή είδηση!

    Ελπίζουμε να συνεχιστεί η λειτουργία και να φιλτράρουν καλά αυτούς που βοηθάνε για να μην καταλήγουν σε λαμόγια τα εμπορεύματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τί θά βρούμε...τί θά βρούμε,τώρα,υμείς
    οί εντεταλμένοι???
    ΕΙΝΑΙ ΛΥΓΜΕΝΑ,γαμώ τήν προπαγάνδα μου.
    Βάρα βάρα κάτι θά βγεί
    ΠΟΥ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΚΟΚΟΡΗ?
    Άσε τόν Περιστέρη τόν κάρφωσε οικολογικό
    γεράκι.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. eΕΛΕΟΣ ΠΙΑ..ΟΛΗ Η ΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΑΣΤΩΝ ΠΡΟΑΓΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ...ΘΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ..ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ- ΟΧΙ ΥΠΗΚΟΟΣ- ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ....ΜΙΚΡΟΥΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ..ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ..ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΑΚΟΛΟΥΘΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΣΤΩΝ..ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ ΣΥΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΝ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΝΔΕΤΑ..ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ..ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ..ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ..ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ ΤΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΤΗΣ ΛΑΤΣΗ ..ΒΑΡΓΙΝΟΓΙΑΝΝΗ- ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ ΤΩΝ ΚΟΠΡΟΑΣΤΩΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΡΕΤΙΝΕ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΕ
    ΑΡΧ.....ΚΑΧΡΙΜΑΚΗ
    ΘΑ ΣΟΥ ..ΕΞΗΓΟΥΣΑ
    ΑΛΛΑ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ
    ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ
    ΑΝΤΙΧΡΗΣΤΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στήν θέση τών οποίων θά ήθελες νά είσαι.
    Καί μετά τά ΞΕΧΝΑΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΛΑ.
    Γιά τόν 12:08 γράφω.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση