GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O σκανδαλοπνίκτης...

23 σχόλια

  1. ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΝΤΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΚΑΙ ΦΩΝΑ ΞΕ ΛΕΝΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ....ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΞΕΙ ΤΗ....ΔΙΑΜΕΤΡΟ ΤΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ...."ΑΠΟ ΠΙΣΩ"...
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ....

    ΝΑ....ΤΟΣΟ ...ΘΑ ΣΟΥ ΓΙΝΕΙ....Ο ΚΩΛΟΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ....ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΙ!!!

    ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΚΙ...ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ !!!
    ΑΧ..ΚΑΛΕ...ΠΟΥΤΙΝ..
    "ΟΛΟ ΥΠΟΧΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΙ"...ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΙ Ο ΠΟΥΣΤΑΚΗΣ...
    ΑΝΤΕ ΜΑΘΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ....
    ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ blogs....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 39 ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ – ΠΟΤΕ ΠΙΑ!

    1. Δημοσιονομική υπερχρέωση με διόγκωση του χρέους στο 114% (το 1981 το δημόσιο χρέος ήταν 14% του ΑΕΠ, ενώ το 2003 έφτασε σε χρέος ρεκόρ 114% του ΑΕΠ ).

    2. Παράδοση του δημόσιου πλούτου στους βαρόνους των κατεστημένων συμφερόντων(έξι οικογένειες) και τους καναλάρχες.

    3. Καταλήστευση των κρατικών και κοινοτικών πόρων από τις συμμορίες της διεφθαρμένης διαπλοκής που έδρασαν ανενόχλητες και με την πλήρη ανοχή των «χρυσών» σοσιαλιστικών εξουσιών. Όλες οι διεθνείς εκθέσεις κατατάσσουν την Ελλάδα στην ίδια κατηγορία με τις χώρες της Αφρικής και της Λατινικής Αμερικής.

    4. Έγκλημα χρηματιστηρίου: άγρια δηλαδή λεηλασία ενάμισι εκατομμυρίου ανύποπτων μικροεπενδυτών μετά από τις άμεσες και έμμεσες προτροπές υπουργών (κόμμα χρηματιστηρίου) και του ίδιου του Σημίτη.

    5. Χειραγώγηση του γενικού δείκτη του χρηματιστηρίου με τα ταμεία των ΔΕΚΑ (Δημόσια Επιχείρηση Κρατικών Αξιών) και των ασφαλιστικών ταμείων.

    6. Φτωχοποίηση του ελληνικού λαού με δυόμισι εκατομμύρια Έλληνες κάτω από τα όρια της φτώχειας και δημιουργία νεόπτωχης τάξης.

    7. Οι ολέθριοι χειρισμοί της «νύχτας των Ιμίων» έστω συγχωρoύνται με το αιτιολογικό του μη-πολέμου, η συμφωνία όμως της Μαδρίτης που παραχωρεί για πρώτη φορά δικαιώματα «συνιδιοκτησίας» της Άγκυρας στην περιοχή μάλλον είναι δύσκολο να ξεχαστεί και αποδεικνύει την ανικανότητα Σημίτη και προέδρου Γιώργου.

    8. η σκοτεινή υπόθεση των πυραύλων S-300 που εξασθένισε την άμυνα της Κύπρου από ελληνικής πλευράς ενώ δεν έγινε το ίδιο από τουρκικής πλευράς. Προσπαθούσαμε επί μήνες να τους κρύψουμε σε κάποιο νησί.

    9. Η «νίκη του Ελσίνκι» που παρουσιάστηκε ως επίτευγμα της εξωτερικής πολιτικής Σημίτη, ενώ ποτέ δεν εξήγησαν στους Έλληνες ποιές ήταν οι πραγματικές συνέπειες αυτής της συμφωνίας.

    10. Συναίνεση Σημίτη - Παπανδρέου στον βομβαρδισμό Σερβίας-Κοσσυφοπεδίου, στο βομβαρδισμό δηλαδή ευρωπαϊκής(βαλκανικής) χώρας με ορατό τον κίνδυνο μεταβολής συνόρων στη βαλκανική γειτονιά μας με απρόβλεπτες συνέπειες για χώρες στα σύνορά μας.

    11. Εξοπλιστικά προγράμματα είκοσι δις € από Σημίτη, αμφιβόλου αποτελεσματικότητας και προβληματικών μαχητικών που το ένα μετά το άλλο πέφτουν σκοτώνοντας αεροπόρους. Φαίνεται ότι οι μόνοι που επωφελήθηκαν από τις συμφωνίες ήταν τα λαμόγια-μεσάζοντες, οι έμποροι και οι πολυεθνικές για τους οποίους εξασφαλίζονταν τεράστιες μίζες και προμήθειες, με υπερκοστολογήσεις και αστρονομικές υπερβάσεις των αρχικών συμβάσεων.

    12. Οι δαπάνες για την άμυνα δεν εμφανίζονταν ποτέ στα κρατικά έξοδα αλλά εγγράφονταν μόνο σε ειδικούς λογαριασμούς της Τράπεζας της Ελλάδος (που σημαίνει ότι δεν μπορεί ποτέ να αποδειχτεί που πήγαιναν τα λεφτά και ποιος τα έπαιρνε) με αποτέλεσμα να γίνουμε διεθνώς ρεζίλι από την Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία το 2002. Μέχρι το 1998 είχαν ανοιχτεί 3 τέτοιοι λογαριασμοί από το 1998 μέχρι το 2004 ανοίχτηκαν πάνω από 100 : τα περίφημα διπλά βιβλία του Πασόκ).

    13. TOR-M1 (ρώσικα αυτοκινούμενα αντιαεροπορικά συστήματα μικρού βεληνεκούς) : πίσω από την προμήθειά τους βρίσκονται δύο δολοφονίες, εμπλοκή μυστικών υπηρεσιών, κατασκοπεία, παρακολουθήσεις, απειλές και 474 εκ $ και το γεγονός ότι ουδέποτε καταβλήθηκαν στη χώρα μας τα αντισταθμιστικά οφέλη, ύψους 73 εκ. $.

    14. Το τεράστιο φαγοπότι με τα δημόσια έργα και τις Ολυμπιακές υποδομές που χαρακτηρίζονται από καθυστερήσεις, υπερβάσεις και κακοτεχνίες, για πολλές από τις οποίες πληρώνουμε βαριά πρόστιμα. Με το κόλπο των σκόπιμων καθυστερήσεων στην ανάθεση των έργων οι υπουργοί Σημίτη προχωρούσαν σε απευθείας «τυφλές» αναθέσεις με συνοπτικές και αδιαφανείς διαδικασίες, υποτίθεται κάτω από την πίεση του χρόνου ενώ στην πραγματικότητα ήθελαν απλώς να ευνοήσουν τους νταβατζήδες τους, δηλαδή τους χρηματοδότες τους.

    15. Στα δημόσια έργα κατασκεύαζαν δρόμους καρμανιόλες αλλά φούσκωναν οι τσέπες των ευνοούμενων 'πράσινων κατασκευαστών' , κυρίως του Μπομπολικού Άκτωρα ο οποίος έπαιρνε όλα τα έργα και όποιο έργο δεν κατασκεύαζε το έπαιρνε για να το δώσει υπεργολαβία.

    16. Εθνικό Κτηματολόγιο : φαγώθηκαν αμέτρητα δις από το Λαλιώτη και πληρώνουμε τεράστια πρόστιμα για την μη πραγματοποίηση του έργου.

    17. Ο προϋπολογισμός του 2003 προέβλεπε έλλειμμα 0.9% του ΑΕΠ και τελικά έφτασε το 5.7%.

    18. εγκληματική υποτίμηση δραχμής πριν από την ένταξη της χώρας στην ΟΝΕ.

    19. Βιομηχανία παράνομων ελληνοποιήσεων με χορήγηση ελληνικής ταυτότητας και εκλογικού βιβλιαρίου ακόμη και σε σεσημασμένους κακοποιούς από τις πρώην κομουνιστικές χώρες. Υπόσχονταν αγροτική γη και διορισμούς σε Ουκρανούς, Ρώσους και Γεωργιανούς, «κατασκευάζοντας» ομογενείς και ταυτόχρονα ψηφοφόρους. Λίγους μήνες μετά τις εκλογές ανακλήθηκαν χιλιάδες ελληνοποιήσεις αφού η παρανομία της έκδοσής τους ήταν ολοφάνερη και καραμπινάτη. Είχαν όμως προλάβει να ψηφίσουν. Αποτέλεσμα η νόθευση των εκλογών της 9ης Απριλίου 2000.

    20. Προδοσία και παράδοση του αρχηγού των Κούρδων Αμπντουλάχ Οτσαλάν στους διώκτες του Τούρκους.

    21. Καθύβριση δικαστών μόλις τολμούσαν να αγγίξουν υποθέσεις διαφθοράς-διαπλοκής παρά του ότι προκαλούσε συνήθως 'όποιον έχει στοιχεία να πάει στη δικαιοσύνη'.

    22. Υπόθεση Στέγκου: στο ξενοδοχείο του οποίου δεξιώθηκε τους Ευρωπαίους ηγέτες κερνώντας τους γιαούρτια 100 εκ. δραχμών. Ο Στέγκος καταδικάστηκε αργότερα σε 3 έτη φυλάκιση και χρηματικό πρόστιμο για τα αδικήματα της παράβασης χρηματιστηριακής νομοθεσίας, παραπλάνησης επενδυτικού κοινού, διασποράς ψευδών ειδήσεων και άμεσης συνέργιας στις πράξεις αυτές.

    23. Μανίκας - Νεονάκης : βάσει των στοιχείων της Επιτροπής Κεφαλαιοαγοράς ο Μανίκας πραγματοποίησε συναλλαγές 1,5 εκ € και ο Νεονάκης 64 εκ. €, σε μικρό χρονικό διάστημα το 1999. Κατά πόσο και οι δυο τους ήταν κάτοχοι εμπιστευτικών πληροφοριών;

    24. Και η «Ελευθεροτυπία» στο μεγάλο φαγοπότι των Ολυμπιακών έργων (Άγιος Κοσμάς) με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της συζύγου του Φυντανίδη, Βιργινίας Βεντουράκη, μέσω της Ολλανδικής κατασκευαστικής De Boer.

    25. Φόροι: παρά του ότι η πράσινη υποσχεσιολογία ευαγγελίζονταν πάντα αναδιανομές πλούτου, δικαιότερα συστήματα φορολόγησης και φορολόγηση του έχοντα και κατέχοντα, από το 1993 έως το 2003 παρατηρείται αύξηση φόρων κατά 122,5%. Επί Σημίτη επιβλήθηκαν 97 νέοι φόροι που κυρίως στόχευαν μικρές, εμπορικές, βιοτεχνικές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Το 1981 τα συνολικά φορολογικά έσοδα αντιστοιχούσαν στο 15,8% του ΑΕΠ ενώ το 2000 αντιστοιχούσαν στο 26,6%. Το 1981 οι αυξήσεις άμεσων φόρων αντιστοιχούσαν στο 5% του ΑΕΠ ενώ το 2000 αντιστοιχούσαν στο 11,2%. Το 1995 π.χ. το 66,1% των φόρων ήταν έμμεσοι, το 2000 ήταν 57,6%, το 2001 ήταν 58,9%, το 2002 ήταν 59,4% και το 2003 ήταν 59,4%.

    26. Αγροτικό Ζήτημα : τις δύο τελευταίες δεκαετίες δόθηκαν από την Ευρωπαϊκή Ένωση τρισεκατομμύρια για την αναδιάρθρωση της αγροτικής παραγωγής και οικονομίας και τον τεχνολογικό εκσυγχρονισμό της ελληνικής γεωργίας. Οι επιδοτήσεις όμως χρησιμοποιήθηκαν μόνο για ψηφοθηρικούς λόγους. Οι αναμενόμενες αναδιαρθρώσεις δεν έγιναν ποτέ γιατί τα πολλά χρήματα απορροφούνταν από ανθρώπους που δεν τα δικαιούνταν, απορροφούνταν από απατεώνες, πάντως όλοι, παραπληροφορήθηκαν και εξαπατήθηκαν αφού πίστεψαν ότι θα παίρνουν τις επιδοτήσεις επ' άπειρον ενώ οι επιδοτήσεις ήταν απλώς τμήμα πακέτων που κάποτε φυσικά απορροφούνται και σταματούν. Εξάλλου η Ευρώπη δεν μπορεί να ενισχύει για πάντα προϊόντα που δεν χρειάζεται(χωματερές) ή προϊόντα υψηλού κόστους παραγωγής σε σύγκριση με άλλες χώρες. Κανένας δεν εξήγησε στους αγρότες πως και γιατί να ανανεώσουν και αναδιαρθρώσουν τις καλλιέργειές τους, πώς να βελτιώσουν την παραγωγή τους και πώς να εκσυγχρονίσουν τεχνολογικά τις γεωργικές εκμεταλλεύσεις τους. Ήταν λογικό ο Δρυς να βγει και να πει «οι αγρότες πρέπει να τα βγάλουν πέρα μόνοι τους» και ο Σημίτης ότι «η ελληνική γεωργία δεν έχει μέλλον» και ότι οι αγρότες πρέπει να αλλάξουν επάγγελμα». Το εμπορικό ισοζύγιο αγροτικών προϊόντων έφτασε το 2002 στο πρωτοφανές έλλειμμα των 1,84 δις €. Έτσι φτάσαμε στην εξέγερση των αγροτών, στα σκασμένα λάστιχα, στην κατασυκοφάντηση των αγροτών και στον ξυλοδαρμό τους.

    27. Προμήθειες στα νοσοκομεία : εικονικές τιμολογήσεις και υπερτιμολογήσεις φαρμάκων και ιατρικών υλικών και εργαλείων από 300% - 1500%.

    28. Ανεργία : το 1981 υπολειπόταν του μέσου κοινοτικού όρου. Μετά το 81 άρχισε να αυξάνεται ενώ το 1998 ξεπέρασε το μέσο κοινοτικό όρο, το 1999 έφτασε το 12% και το 2004 το 12,3%.

    29. Ολυμπιακή αεροπορία : τον Οκτώβριο του 2003 η Ευρωπαϊκή επιτροπή στράφηκε κατά της Ελλάδας και έστειλε την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για τις παράνομες χρηματοδοτήσεις της Ολυμπιακής από την κυβέρνηση Σημίτη. Ζητούσε μάλιστα την επιστροφή της οικονομικής υποστήριξης χαρακτηρίζοντας αποτυχημένο το σχέδιο εξυγίανσης από το 1994 έως το 2002.

    30. ΑΣΕΠ : κάτω από τους νόμους Πεπονή κατασκεύασαν τις περίφημες 'αποκαταστατικές' διατάξεις του άρθρου 25 και του Ν. 2190, που ουσιαστικά παραβίαζαν το νόμο για το ΑΣΕΠ, καταργούσαν την έννομο τάξη και ανάγκαζαν το ίδιο το ΑΣΕΠ να διαπιστώνει με εκθέσεις του χιλιάδες παράνομες κομματικές προσλήψεις κυρίως συμβασιούχων. Ο δημόσιος τομέας στην Ελλάδα πασοκοκρατείται, αφού επί 20 χρόνια είχαν διοριστεί πάνω από 1 εκ. 'πράσινα' παιδιά ...;.. Παρόλα αυτά ο σοσιαλιστικός τύπος επιμένει ότι ο δημόσιος τομέας κατακλύστηκε από γαλάζια παιδιά. Καλό το παραμύθι αλλά χωρίς δράκους.

    31. Το φιάσκο της οδού Νιόβη στις 23/9/1998 : με την καταδίωξη του επικίνδυνου Σορίν Ματέι που με μια χειροβομβίδα απέδειξε την πλήρη ανεπάρκεια της αστυνομίας και της ηγεσίας της. Τραγικό θύμα της ιστορίας, η 25χρονη Αμαλία Γκινάκη. Μετά το φιάσκο ο Σημίτης διόρισε αρχηγό της ΕΛ.ΛΑΣ τον αντιστράτηγο Γεωργακόπουλο, την ίδια στιγμή που ο εισαγγελέας Γεράκης ερευνούσε σκάνδαλα που εμπλέκονταν ο Γεωργακόπουλος. Αργότερα τον επιβράβευσαν με τη Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Εσωτερικών.

    32. Υπόθεση Πάσσαρη: δολοφόνησε δύο αστυνομικούς κατά τη διάρκεια απόδρασής του από το νοσοκομείο που είχε μεταφερθεί. Πρέπει να αναφέρουμε και τη μετέπειτα πλήρη αδυναμία σύλληψής του. Γιατί ο αστυνομικός να ριψοκινδυνεύσει τη ζωή του όταν είναι διορισμένος πρασινικαρτούχος;

    33. Διαφθορά: το 2003 ο Μισέλ Ζοσεράν πρόεδρος της γαλλικής αμυντικής βιομηχανίας THALES κατήγγειλε για δωροδοκία μέλος της ελληνικής κυβέρνησης για να αναλάβει η εταιρεία του, την αναβάθμιση έξι φρεγατών του πολεμικού ναυτικού. Υποστήριξε ότι η δωροδοκία είναι αναπόφευκτη στην Κορέα, Ιταλία, Ελλάδα και Αφρική. Γαλλικές εφημερίδες υποστήριξαν με στοιχεία, ότι η ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων δόθηκε στους Αμερικάνους βάσει της μεγαλύτερης δωροδοκίας αφού ο THALES δωροδοκούσε τον υπουργό Άμυνας από 7% - 10% και δεν πήρε το έργο. Όσο για τη δωροδοκία ο Έλληνας αντιπρόσωπός τους του υπέδειξε ότι πρέπει να προβλεφτεί μια δωροδοκία ύψους 7%-10% στον Έλληνα υπουργό Άμυνας. Τελικά την ασφάλεια 'κέρδισε' η εταιρεία του Dick Cheney (αντιπροέδρου της Αμερικής) ο οποίος και απευθύνθηκε κατευθείαν στο Σημίτη και στο Χρυσοχοΐδη και όχι σε υπουργούς του.

    34. Ναυάγιο 'Σαμίνα' και οι σχέσεις του με τη διαπλοκή στη ναυτιλία. Αποτέλεσμα του ναυαγίου ήταν 83 νεκροί και δύο μήνες μετά η αυτοκτονία Σφηνιά. Ο Σημίτης ήταν αυτός που ενίσχυσε και υποστήριξε την Minoan Lines ώστε να κατακτήσει σχεδόν μονοπωλιακή θέση στη ναυτιλία. Έτσι η Μίνοαν λειτουργούσε ανεξέλεγκτα και χωρίς τους ιδιαίτερους και απαραίτητους ελέγχους. Τρεις μέρες πριν το ναυάγιο ο μηχανικός του Σαμίνα, Αντώνης Σορώκος στέλνει γραπτή αναφορά στην εταιρεία, κρίνοντας το πλοίο, αναξιόπλοο. Άσχετα από τις απόψεις μελών του πληρώματος δύο είναι οι εκδοχές του ναυαγίου. Ή το πλοίο είχε μηχανική βλάβη και κανείς δεν έδωσε σημασία ή τη βλάβη την παρουσίασε εκείνη τη στιγμή, λόγω της πλημμελούς συντήρησης. Το πλοίο βυθίστηκε 20 λεπτά μετά την πρόσκρουσή του στις Πόρτες, γιατί δε διέθετε στεγανά, που θα καθυστερούσαν ή θα απέτρεπαν τη βύθισή του. Οι χώροι που έπρεπε να είναι στεγανά είχαν μετατραπεί σε καμπίνες, ενώ τα σωστικά μέσα ήταν ανύπαρκτα. Οι μηχανισμοί του υπουργείου από την άλλη είχαν πραγματοποιήσει πλημμελείς ή εικονικούς ελέγχους αξιοπλοϊας που πολλές φορές συνοδεύονταν και από το αντίστοιχο φιλοδώρημα.

    35. Για τέσσερα κακουργήματα ασκήθηκε δίωξη κατά του πρώην γενικού διευθυντή του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Παπακωνσταντίνου και της χρηματιστηριακής εταιρείας ΑΡΤΙΟΝ για τα ομόλογα του Ταμείου Εθνικής Οδοποιίας (ΤΕΟ).

    36. Ληστρικό πασοκικό σκάνδαλο 1 δις € στην ΕΑΒ : οι κυβερνήσεις του πασόκ για να «στρογγυλοποιήσουν» τα τεράστια ελλείμματα της εταιρείας αλλά και κυρίως για να τα «εξαφανίσουν» κάτω από το χαλί, τα «έβαζαν» σε ειδικό λογαριασμό «αναπόσβεστων εξόδων ιδρύσεως της εταιρείας»!

    37. Το 2001 το πασόκ για να καλύψει ένα χρέος 2,8 δις έστησε τη μεγαλύτερη κομπίνα στην ελληνική ιστορία : το πράσινο δομημένο ομόλογο του 2001 με τις 18 τράμπες. Δομήθηκε ένα ομόλογο-τέρας ονομαστικής αξίας 6,1 δις Ευρώ και πάνω σ' αυτό "παίχτηκαν" 18 τράμπες (swaps). Το οφειλόμενο ποσό, από τους λάθος χειρισμούς από 2,8 δις Ευρώ ανήλθε στα 54 δις Ευρώ.

    38. Σκάνδαλο ΑΡΙΑΔΝΗ : το 2000 το ελληνικό δημόσιο δανείστηκε 650 εκ. €, από την off shore εταιρεία ARIADNE S. A. (ISIN:XS0121591704) με έδρα το Λουξεμβούργο, βάζοντας υποθήκη μέχρι το 2013 τα έσοδα των λαχείων. Οι μίζες που έπεσαν ξεπερνούν τα 7,5 εκ. €. Το Πασόκ υποχρεούται να απαντήσει : ...;το πασόκ σφυρίζει ΚΛΕΦΤΙΚΑ!

    39. Η λεηλασία των ταμείων από το Πασόκ. Για τα ταμεία αυτά σήμερα κόπτεται ...; Το 2002 - 2003 χάθηκαν μόνο μέσω της "Ακρόπολις" χρηματιστηριακής, σε παιχνίδι με ομόλογα 5,5 εκ. €. Συνολικά χάθηκαν από τα σαϊνια του πασόκ πάνω από 3,5 δις € (1,3 τρις δρχ.) μόνο από το 1999-2002. Και μιλάμε για τα λεφτά που τζόγαραν στο χρηματιστήριο, αφήνοντας λυτές και λυσσασμένες τις διοικήσεις των ταμείων να κάμουν παιχνίδι. Επένδυσαν 5,22 δις € συνολικά σε μετοχές και άφησαν μόνο με 1,76 δις €. Το 2002, ο Υπ. Οικονομίας Χριστοδουλάκης καλούσε τις διοικήσεις του ΙΚΑ να παίξουν σε πολυετή ομόλογα για να καλύψουν τα ελλείμματά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΔΕΣ «ΩΦΕΛΙΜΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ» ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΦΙΛΟΙ ;

    Ο Τρεπεκλής, αντιπρόσωπος της SAIC στην χώρα μας ήταν σύμβουλος του Αντρέα Παπανδρέου και επίσης είναι παιδικός φίλος του Γιωργάκη.

    Ποιου Γιωργάκη;

    Του δικού μας Γιωργάκη, του ίδιου που κατηγορεί τον Παυλίδη ότι πήρε μίζα 100,000 ευρώ (κρίμα ξεφτιλίστηκαν και οι μίζες επί ΝΔ).

    Για την υπόθεση της ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων, ο Tρεπεκλής είχε λάβει (όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος στον ανακριτή) ως αμοιβή διαμεσολάβησης το ποσόν των 6,5 εκατομμυρίων ευρώ (δυόμιση δισεκατομμυρίων δραχμών) για το αμαρτωλό C4I .

    Το σύστημα ουσιαστικά δεν λειτούργησε ποτέ.

    Βέβαια η μίζα, μίζα.

    ΚΑΙ ΤΙ ΜΙΖΑ !!!

    Μίζα, όχι παίξε γέλασε.

    Μίζα που να αξίζει τον κόπο.

    Μίζα σοσιαλιστική.

    Όχι σαν τους άλλους μαλάκες που βουτήξανε το σουσάμι από το κουλούρι και τους καθίζουν στο πολιτικό σκαμνί για διάρρηξη τράπεζας.

    Φαντάσου κάθαρση που θέλει να φέρει στην Ελλάδα ο Γιωργάκης.

    Θα γίνει η Ελλαδίτσα όπως έγινε η Κωνσταντινούπολη μετά την Άλωση.

    Είδες οι παιδικοί φίλοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ

    Siemens, Siemens, όλο πέρυσι και καλύτερα.
    Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαίς.
    Που είναι εκείνες οι εποχές που κάναμε ότι γουστάραμε;
    Που κανείς δεν υποψιαζότανε πόσο προχωρημένο κόμμα είμασταν;
    Που έρεε άφθονο το χρήμα στις πολιτικές διαφημίσεις στην τηλεόραση όταν έρχονταν εκλογές και είχαμε κουφάνει τους νεοδημοκράτες.
    Που είχαν όλοι οι πολιτευτές μας πανάκριβα κεντρικά προεκλογικά κέντρα γύρω από την Πανεπιστημίου, τη Σταδίου και το Σύνταγμα.
    Που πηγαίναμε κατά εκατοντάδες χιλιάδες τους ανεγκέφαλους οπαδούς μας στα χωριά τους να μας ψηφίσουν και γλεντούσαμε μέχρι πρωίας;
    Τότε το φυσούσαμε το χρήμα.
    Τρώγαμε και πίναμε στην υγειά της Siemens.
    Τώρα;
    Από τα ψηλά στα χαμηλά, από τον τρίτο στην υπόγα.
    Τώρα αναγκαζόμαστε να παίρνουμε δάνειο κάθε τρείς μήνες.
    Άτιμη ζωή, μας πέταξες στου δρόμου την άκρη, .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα μάθατε;

    Απογοητεύθηκε που δεν μπορεί να μάθει ποδήλατο και άλλαξε σπόρ ο μπούφος.

    Τόριξε στο κανό.

    Ναι στο κανό, στη θάλασσα κανονικά.

    Να τι έκανε στην Ύδρα πασχαλιάτικα.

    Προσπαθούσε να μάθει κανό.

    Επικίνδυνα αυτά τα σπόρ Γιωργάκη, ακόμη και για κανονικούς ανθρώπους, πόσο μάλλον για κουφιοκεφαλάκηδες.

    Δεν προσπαθούσες πρώτα αγόρι μου το παιγνίδι στην μπανιέρα με τα παπάκια σου και τα καραβάκια σου, όπως σε έβαζε μικρούλη η μάμι;

    Τι τους έχει πιάσει αυτούς τους βουτυρομπεμπέδες των βορείων προαστίων και των αμερικανικών κολλεγίων που νομίζουν ότι απογαλακτίστηκαν μόνο και μόνο επειδή έκοψαν το πρωϊνό κουάκερ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗ Ν.Δ. ΓΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΝ ΠΟΡΤΟΦΟΛΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ.
    Εδώ γελάνε.
    Νάρθει καλύτερα ο Γιωργάκης με τους πρωταθλητές του.
    Έχει εξαιρετική ομάδα και δοκιμασμένη, ειδικά στη ΔΙΑΦΘΟΡΑ.
    Ποιόν να πρωτοθυμηθείς;
    Tον Πάχτα, τη Βασούλα, τον Παπαντωνίου, το Χριστοδουλάκη, το Λαλιώτη, τον Παπουτσή, το Βερελή, το Μαντέλη, το Τζουμάκα, τον Τσοχατζόπουλο, το Ρέππα, το Σκανδαλίδη, τον Τσουκάτο, τη Δαμανάκη, ποιόν να πρωτοθυμηθείς;
    Έτοιμη και ρονταρισμένη είναι η κομπανία να μας γλυτώσει, για άλλη μια φορά, από τη διαφθορά.
    Δεν ντρέπεσαι Γιωργάκη να λές τέτοια πράγματα;
    Μιλάνε για σκοινί στο σπίτι του κρεμασμένου;
    Οι πρασινοφρουροί πίστεψαν τις μαιμού δημοσκοπήσεις που τους ετοιμάζουν οι καναλάρχες κάθε Σαββατοκύριακο και έχουν χάσει πια την επαφή με την πραγματικότητα.
    Πάλι στενοχώριες και πεσμένα μούτρα θα έχουνε μετά τις ευρωεκλογές.
    Τελικά είχε δίκιο ο Σαμαράς για την τρίτη θητεία του Καραμανλή, το πασόκ θα είναι για πολλά χρόνια ακόμα στο περιθώριο της κοινωνίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΠΕΙΓΟΝ ΜΟΝΟ ΣΗΜΕΡΑ!!

    ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΘΕΑΜΑ!!

    ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
    ΤΙΜΟΚΡΕΟΝΤΟΣ 6
    ΝΕΟΣ ΚΟΣΣλιπ και τάνγκα 2!
    ΕΡΓΑΛΕΙΑΕργαλείαΕκτύπωσηΑποστολή σελίδας σε ένα φίλοΠροσθήκη στη λίστα μουΑφαίρεση από τη λίστα μου 2 Φεβρουαρίου - 31 Μαρτίου * Παραστάσεις: Δευτέρα – Τρίτη 22:30

    Η ομάδα P.V.Pro, πάλι κοντά μας με τη μαύρη κωμωδία της Στέβης Κούβαρη Μπουζιάνη "Slip and Τanga (2)". Μετά την έκτακτη ολοκλήρωση των παραστάσεων στο Αντιθέατρο Μαρίας Ξενουδάκη το έργο παρουσιάζεται για περιορισμένες παραστάσεις.




    Η παράσταση:

    Σε ένα μπαρ, τρεις γυναίκες, ένας άνδρας και οι κούκλες του, παρουσία ενός ψυχίατρου φαντάσματος, διαπλέκονται κωμικοτραγικά εξαιτίας των ανθρώπινων σεξουαλικών ροπών και καταλήγουν να διαπραγματεύονται τη διαδρομή προς το θάνατο, στο πλαίσιο της blue-black κωμωδίας







    Συντελεστές:

    Κείμενο/Σκηνοθεσία: Στέβη Κούβαρη Μπουζιάνη

    Παίζουν: Στέλιος Δαλέζιος, Έυα Δήμου, Θεοδόσης Κώνστας, Μίρνα Μηλιώνη, Νίκος Αποστολίδης

    Mουσική επιμέλεια: Τommie Bouzianis

    Επιμέλεια Φωτισμού: Πάνος Κουκουρουβλής

    Art Glance: Twins Art

    Τεχνική κάλυψη φώτων: Άντζυ Βαλσαμή

    Βοηθός σκηνοθέτη: Βίκυ Μιχοπούλoυ



    Διάρκεια παράστασης: 60 λεπτά


    ΜΟΣ

    "Σλιπ και τάνγκα 2"!


    ΕΠαραστάσεις: Σημερα!!! 20:30

    Η ομάδα P.V.Pro, πάλι κοντά μας με τη μαύρη κωμωδία της Στέβης Κούβαρη Μπουζιάνη "Slip and Τanga (2)". Μετά την έκτακτη ολοκλήρωση των παραστάσεων στο Αντιθέατρο Μαρίας Ξενουδάκη το έργο παρουσιάζεται για περιορισμένες παραστάσεις.




    Η παράσταση:

    Σε ένα μπαρ, τρεις γυναίκες, ένας άνδρας και οι κούκλες του, παρουσία ενός ψυχίατρου φαντάσματος, διαπλέκονται κωμικοτραγικά εξαιτίας των ανθρώπινων σεξουαλικών ροπών και καταλήγουν να διαπραγματεύονται τη διαδρομή προς το θάνατο, στο πλαίσιο της blue-black κωμωδίας







    Συντελεστές:

    Κείμενο/Σκηνοθεσία: Στέβη Κούβαρη Μπουζιάνη

    Παίζουν: Στέλιος Δαλέζιος, Έυα Δήμου, Θεοδόσης Κώνστας, Μίρνα Μηλιώνη, Νίκος Αποστολίδης

    Mουσική επιμέλεια: Τommie Bouzianis

    Επιμέλεια Φωτισμού: Πάνος Κουκουρουβλής

    Art Glance: Twins Art

    Τεχνική κάλυψη φώτων: Άντζυ Βαλσαμή

    Βοηθός σκηνοθέτη: Βίκυ Μιχοπούλoυ



    Διάρκεια παράστασης: 60 λεπτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΟΛΥ-ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ

    Δημοσκόπηση GPO για το Mega (30-3-2009)

    Απαντώντας στο «ερώτημα» των ημερών, το 53% του συνόλου και το 77% των γαλάζιων ψηφοφόρων εκτιμά ότι ο Κ. Καραμανλής δεν θα πρέπει να παραιτηθεί από την Προεδρία της Ν.Δ. ακόμη και σε περίπτωση ήττας.

    Αντίστροφα είναι τα ποσοστά για τον Γ. Παπανδρέου αφού το 66% του συνόλου και το 63% των «πράσινων» εκτιμούν ότι σε περίπτωση ήττας θα πρέπει να παραιτηθεί από πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

    ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.

    Εάν ο Καραμανλής χάσει τις εκλογές η μεγάλη πλειοψηφία της Ν.Δ. ΔΕΝ θέλει να φύγει, εάν ο Γιωργάκης χάσει τις εκλογές ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΝΥΧΤΑ!

    Γιωργάκη, ήλθε η ώρα σου αγόρι μου.

    Έλα, έλα τώρα, ξέρεις εσύ.

    Με ελαφρά πηδηματάκια!

    Φτωχή κυρία Τσάντ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μεγάλη πλάκα οι στόχοι του χαζοκούταβου Γιωργάκη για την οικονομία!
    Θα μειώσει τη φοροδιαφυγή, θα αυξήσει τις συντάξεις, θα εξαφανίσει τα ολιγοπώλια και θα μειώσει τα ελλείμματα και το δημόσιο χρέος.
    Δεν μας λέει όμως πως θα τα καταφέρει όλα αυτά τα ωραία.
    Σςςς, είναι το μεγάλο του ΜΥΣΤΙΚΟ που θα μας το φανερώσει μόνο όταν προκηρυχθούν οι εκλογές.
    Πιο πρίν δεν το λέει, για να μην του το αντιγράψει ο Καραμανλής.
    Γιώργο μου η συνταγή σου για να τα πετύχεις όλα αυτά πρέπει να είναι τρομερή περίπτωση, σχεδόν ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ.
    Τέτοιο ΟΥΦΟ που είσαι τέτοιες παλαβωμάρες λές!
    (Ευτυχώς που υπάρχει και αυτός ο χαζός και έχουμε κάτι για να μας διασκεδάζει να ξεχνάμε την παγκόσμια οικονομική κρίση.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΟΥ MEGA - ΜΠΟΜΠΟΛΑ

    1. Μαζεύονται πέντε νοματέοι που παίρνουν από τον καναλάρχη Μπόμπολα από 300.000 έως 500.000 ο καθένας. Η Τρέμη του Κοσκωτά, ο ΔΟΛιος Πρετεντέρης, οι πρώην κομμουνιστές και νύν αρχι-πρασινοφρουροί Οικονομέας και Τσίμας, ο γιός του Καψή και η Σπυράκη της γνωστής οικογένειας.

    2. Ο σκηνοθέτης προετοιμάζει από πριν τί ακριβώς θα πεί ο καθένας και με τί σειρά θα πούν το ποίημα. Ο ίδιος προετοιμάζει τις γραπτές κάρτες της προπαγάνδας, έτσι ώστε να δίνεται έμφαση στα θετικά ή αρνητικά που θέλουν να τονίσουν. Αυτά που λένε οι τηλε-ηθοποιοί όταν μας κοιτούν στην κάμερα, δεν είναι αυθόρμητα, τα διαβάζουν ζωντανά στο μόνιτορ διότι είναι προετοιμασμένα από πριν από το σκηνοθέτη.

    3. Το πρώτο τέταρτο δεν αναφέρουν ειδήσεις, απλά ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ντεμέκ "αυθόρμητα" με προκαθορισμένη όμως ατζέντα (;) χωρίς αντίλογο από κανένα (κοινώς φτιάχνουν ατμόσφαιρα). Εντελώς συμπτωματικά, μόνιμα θάβουν τη ΝΔ και μας πουλάνε γλυκά και ΔΟΛίως το παραμύθι του Γιωργάκη.

    4. Όταν έχουν καλεσμένους κάνουν πρώτα επικριτικές ερωτήσεις στο νεοδημοκράτη. Πριν κάν προλάβει να τελειώσει την πρώτη κουβέντα, του την πέφτουν ο ένα μετά τον άλλον, χωρίς κάν να έχουν ακούσει τί λέει. Εάν δεν λουφάξει αμέσως, του χαμηλώνουν το μικρόφωνο ή τον βγάζουν από το πλάνο. Εάν κάνει το λάθος να πεί κάτι που δεν τους αρέσει, λένε ότι τελείωσε ο χρόνος και πάνε γι' άλλα. Στον πασόκο καλεσμένο κάνουν πάντα ερωτήσεις-πάσα, για να ξεκινήσει και αυτός το δικό του ποίημα. Εάν τυχόν ο νεοδημοκράτης διακόψει τον πασόκο τον επιπλήττουν, εάν το κάνει ο πασόκος τον αφήνουν να λέει την αμπελοφιλοσοφία του όση ώρα θέλει.

    5. Το κερασάκι βέβαια είναι η δική τους πάρτη. Λένε στον κόσμο "εμείς οι δημοσιογράφοι είμαστε απέναντι στην εκάστοτε εξουσία για να υπερασπίζουμε τα συμφέροντα του λαού". Δεν μας λένε βέβαια δύο μικρές λεπτομεριούλες, όπως ποιός τους διάλεξε γι αυτό το ρόλο (σίγουρα δεν τους ψήφισε ο ίδιος ο λαός) και δεύτερο γιατί δεν κριτικάρουν ποτέ το Μπόμπολα και το Λαμπράκη (δηλ. τα αφεντικά τους που προφανώς τους διάλεξαν για λογαριασμό μας).

    ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ".

    Στις επόμενες εκλογές, σας υποσχόμαστε να μην παρεκκλίνουμε καθόλου από τις εισηγήσεις σας. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να σας δείξουμε την ευγνωμοσύνη μας για τον κόπο που κάνετε, χρόνια τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. http://sportakias.com/forum/f12/ta-megalytera-koytsompolia-ths-polhs-2003/

    Τα μεγαλύτερα κουτσομπολιά της πόλης

    --------------------------------------------------------------------------------

    Μου ήρθε ένα εμαιλ με διάφορες πληροφορίες και είπα να τις μοιραστώ μαζί σας.

    1. Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ αποκλήρωσε το γιο του Γιάννη, γιατί είναι gay! Στη διαθήκη του ανέφερε: .δεν συμφωνώ με κάποιες επιλογές που έκανε στην προσωπική του ζωή

    2. Ο Σταμάτης Φασουλής νοικιάζει, μεταξύ άλλων και ένα ρετιρέ στο Χαλάνδρι, στο οποίο σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, ένα απόγευμα είχε καλέσει το Μέμο Μπεγνή. Ο Φασουλής είχε κάνει «χρυσό»¨τον Μπεγνή να του κάτσει ( ή να κάτσει αυτός στον Μπεγνή) και από τα παρακάλια γρήγορα πέρασε στην .πίεση. Όλη η γειτονιά, λέει, άκουσε τον Μπεγνή να φωνάζει και να αντιστέκεται. Δεν είναι γνωστό αν τελικά έκατσε ή έφυγε.

    3. Εκτός των άλλων, μέχρι και το φετινό Ιούνιο, ο Μπεγνής τα είχε με το Γιώργο Τσαλίκη

    4. ο διάσημος τραγουδιστής που . πρόσφατα απέκτησε και παιδί κι ο οποίος γύρω στην άνοιξη συνελήφθη έπ' αυτοφώρω στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του με τρανσέξουαλ είναι ο Θάνος Πετρέλης! Ο οποίος είχε «μεγάλα μέσα» στην Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών και παρακάλεσε να αποσιωπηθεί το γεγονός πάση θυσία.

    5. ο Πετρέλης «την έχει πέσει» ουκ ολίγες φορές σε θαυμάστριές του στα κέντρα όπου εμφανίζεται και δεν διστάζει να δώσει το κινητό του (και να ζητήσει από τις διάφορες..) και μετά τους στέλνει μηνύματα .

    6. ένας άλλος που μέχρι και πριν 4 χρόνια «την έπεφτε» αβέρτα σε κοριτσάκια στις τουαλέτες των κέντρων που εμφανιζόταν ήταν ο .Τριαντάφυλλος

    7. ο Σταμάτης Κραουνάκης τα είχε με το Γιώργο Μαζωνάκη

    8. ο Πέτρος Κωστόπουλος συζούσε 2 χρόνια στο Παρίσι με το Λαλιώτη ( ήταν ζευγάρι φυσικά)

    9. ο Πέτρος Κωστόπουλος δέρνει άγρια τη Μπαλατσινού (γυναίκα του)

    10. άλλοι διάσημοι που ξυλοφορτώνουν φρικτά τις γυναίκες τους, οι οποίες και τους έχουν καταγγείλει κατά καιρούς, είναι ο Κωνσταντόπουλος (πολιτικός), ο Δημήτρης Αβραμόπουλος (τσίτα γνωστό!!) και ο Γιάννος Παπαντωνίου. Τον τελευταίο τον είχε απειλήσει πέρυσι και σε εκπομπή του Πρετεντέρη στο MEGAη Λιάνα Κανέλλη ότι θα έβγαινε και θα έλεγε «.πως βγήκε το διαζύγιό του»

    11. ο Γιωργάκης ο Παπανδρέου ξεφτιλίζεται αβέρτα από τη γυναίκα του κάθε φορά που βγαίνουν ..

    12. ο Λάκης Λαζόπουλος έχει φτιάξει συγκρότημα μπανγκαλόου στη Σέριφο, στα οποία φιλοξενεί τους φίλους του. Οι κάτοικοι της γύρω περιοχής στο νησί έχουν ξεσηκωθεί, γιατί δηλώνουν ότι τις νύχτες εκεί γίνονται τρελά όργια και οι φωνές των συνουσιαζόμενων ακούγονται έντονα.

    13. myth baster: κι όμως ..ο Αλέξης Γεωργούλης δεν έχει «κάτσει» στο Λάκη Λαζόπουλο!!!

    14. η Αλεξία Μπακογιάννη, κόρη της Ντόρας Μπακογιάννη «τα είχε» με το Μιχάλη Χρυσοχοίδη (πρώην υπουργός Δημ.Τάξεως ) και έμεινε έγκυος. Η μάνα της έσπευσε να αποσιωπήσει το γεγονός, στέλνοντάς τη στην Αμερική να κάνει έκτρωση και να παραμείνει εκεί για 2 χρόνια..

    15. η Βάσω Παπανδρέου παραγγέλνει «μυρωδάτο» από την Ξάνθη.

    16. η Μαριέττα Γιαννάκου Κουτσίκου πράγματι «τα έχει» χρόνια τώρα με το σωματοφύλακά της και θέλουν διακαώς να βάλουν και στεφάνι! Ο λόγος για τον οποίο ο λαιμός της είναι χοντροκομμένος είναι λόγω των ορμονών που έπαιρνε κατά την περίοδο που προσπαθούσε να κάνει παιδί.

    17. η Nicole Kidmanείναι μεγάλη λέσβο..

    18. ο Mel Gibson είναι μεγάλος γύφτουλας στο τραπέζι: τρώει με ορθάνοιχτο το στόμα και με τα χέρια

    19. γιατί διώξανε το Νίκο Χατζηνικολάου από τον ALPHA?? Ως γνωστόν, ο Χατζηνικολάου «τα είχε» (και ίσως συνεχίζουν ακόμα) με το Γιάννη Πρετεντέρη. Ο λόγος για τον οποίο χώρισε με την Έλενα Κατρίτση ήταν ότι εκείνη, παρ όλο που γνώριζε τις προτιμήσεις του, μια μέρα τον έπιασε καβάλα στον Πρετεντέρη και δεν άντεξε! Ο τωρινός του γάμος με την Κρίστυ Τσολακάκη (η οποία είναι κόρη μίας εκ των αδερφών Μπρόγιερ- που ήταν δίδυμες και τραγουδούσαν σε ελληνικές ταινίες με το Βουτσά ( μία απ' αυτές είχε παντρευτεί κάποτε κ το Βουτσά), ουσιαστικά είναι μια «βιτρίνα». Η Τσολακάκη «τα έχει» με τη Βίσση και μάλιστα ένα φεγγάρι η Βίσση την είχε πιάσει με την Ειρήνη Μερκούρη και είχε γίνει μεγάλος χαμός !!!

    20. σύμφωνα με γνωστό Αθηναίο δάσκαλο καράτε, η Χριστίνα Λαμπίρη κάνει πολύ καλές π...ες !!!!!!!!!!!!

    21. πριν 2 χρόνια η εκπομπή της Λαμπίρη ανακοίνωνε επί 2 εβδομάδες ότι θα αποκαλύψει θέμα ΣΟΚ! Τελικά το θέμα δεν προβλήθηκε ποτέ γιατί η Λαμπίρη θεώρησε ότι ήταν πολύ χοντρό και ότι θα κατέστρεφε κόσμο.το θέμα ήταν ένα videoμε το Θέμο Αναστασιάδη να τον «παίρνει» από νεαρό άντρα μοντέλο

    22. ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο Στέφανος Κορκολής και ο Χάρης Ρώμας έχουν AIDS..Επισκέπτονται συχνά αθηναϊκό νοσοκομείο το οποίο είναι γνωστό για την παροχή υποστήριξης σε φορείς του ιού, για εξετάσεις αίματος κ.λ.π.

    23. το μεγάλο κουαρτέτο της πόλης εδώ και χρόνια είναι: Αντώνης Ρέμος, Θέμης Γεωργαντάς, Πύρρος Δήμας και Γρηγόρης Αρναούτογλου. Είναι αλήθεια.

    24. πριν 2 χρόνια η Ευριδίκη μεταφέρθηκε στο Θριάσειο Νοσοκομείο με .εξαρτήματα στον ..κώλο!

    25. η Καλομοίρα παίρνεται με Σαουδάραβες επιχειρηματίες σε βίλα στην Παραλιακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Χριστός Αναστήθηκε...

    το έρμο το κωστάκι όμως,.... τζίφος.

    έμεινε θαμμένο και μάλιστα τον χώνουν όλο και πιο βαθειά..

    και σαν να μην έφτανε αυτό πήγε να γίνει και κάρβουνο η κεφάλα της Τασίας.

    ..έρμο μπουχέσα μαλακοκάβλη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. άντε πάλι φρόντισε ο Πίθηκος
    Παπαγιάννης, για τους Χιμπαντζίδες του Πασόκ στο PRESS.

    Πάρτε και ένα hakis.
    ΟΠΩΣ ΔΙΑΦΕΙΜΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.
    ΅Η Καθημερινή "ΓΕΛΟΙΑ"
    φοιτητική ενημέρωσή σας
    Πιθη-hakis on Facebook΅.

    ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ. ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΙΜΟΥΝΙΑ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΑΖΕΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Με κρύα καρδιά έγινε βουλευτής, εγκαταλείποντας την δικηγορία-οχι οτι θα έκανε καμιά σπουδαία καριέρα κι εδώ-με κρύα καρδιά διεκδίκησε την αρχηγία του κόμματος, με κρύα καρδιά παντρεύτηκε κι όταν πια βρέθηκε πρωθυπουργός, με κρύα καρδιά υποδύθηκε το ρόλο.
    Στους πρώτους μήνες της πρωθυπουργικής του θητείας, είχε μετατρέψει τη Ραφήνα σε μινι Μαξίμου. Εδώ έκανε σχεδόν όλες του τις συναντήσεις. Αλλά ακόμη κι όταν βρισκόταν στην Ηρώδου Αττικού, δεν έβλεπε την ώρα να επιστρέψει σπίτι, σαν γνήσιος παραλίας.
    Μόνο που την επόμενη τα μικροπολιτικά των εφημερίδων, σχολιάζαν το χαλαρό ωράριό του. Στην αρχή υποπτεύθηκε τους αστυνομικούς -συνοδούς του, ψάχτηκε, ρώτησε, διαπίστωσε ότι η διαρροή ήταν απο αλλού. Ωσπου κάποιος ξύπνιος, του μίλησε για τις κάμερες της Αττικής Οδού. Ηταν η εποχή που είχε βάλει τον Πάκη-πρώην νομικό σύμβουλο των μεγαλονταβατζήδων-και τον Ρουσόπουλο, να συντάξουν τον Βασικό μέτοχο, εισπράττοντας το πρώτο σκαμπίλι της κυβερνητικής ανεπάρκειάς του. Ο Μπόμπολας λοιπόν, μάθαινε απο πρώτο χέρι την ώρα που ο δυστυχής επέστρεφε σπίτι-στη συνέχεια όλη η Αθήνα.
    Θ ακολουθούσαν τα χουνέρια για τις συνάξεις της Ραφήνας και τις εκει "αδυναμίες" του.
    Η προσωπική του ζωή, δελτίο τύπου η καλύτερα καλογραμμένο Αρλεκιν. Οταν διαπίστωσε οτι την είχε πατήσει, ήταν αργά. Ο Αγγέλου, ο Ρουσόπουλος κι ο Αδριανός, φρόντιζαν να του φουσκώνουν τον εγωισμό,("είσαι γαμάτος, θα σε ζήλευαν ο Αιζενχάουερ, ο Λίνκολν, ο Τσώρτσιλ κι ο Ντε Γκωλ") ώστε να τον κρατάνε σε κατάσταση "μη δυστυχίας".
    Ακόμη κι οταν τα σκάνδαλα έπνιγαν την αυλή του, ο μη δυστυχής, σφύριζε κλέφτικα κι είχε πάντα μια δικαιολογία, για τα γαλάζια λαμόγια που τον περιτριγύριζαν. Ακόμη κι όταν ακούστηκε ο γδούπος απο το πέσιμο του Ζαχόπουλου, δεν συνήλθε. Το Βατοπέδι κι όλα όσα ακολούθησαν, εξαιτίας της δικής του ηγετικής ανυπαρξίας-κάτι σαν πρωθυπουργός σε καταστολή-ανάγκασαν τους πολίτες να του κάνουν πλέον το σήμα της ανοιχτής παλάμης. Αντίδοτο οι πληρωμένοι γκαλλοπατζήδες, που εξακολουθούν να του φωνάζουν "είσαι ο καταλληλότερος".
    Ωσπου ήλθε η περιπέτεια υγείας κοντινού του προσώπου, να τον κάνει να συνειδητοποιήσει ότι αφέθηκε να επιλέξει λάθος ζωή. Ενιωσε το κόσμο του να κατακαταρρέει, τις "αλήθειες" του να γκρεμίζονται, ένιωσε τόσο αδύναμος ώστε εξομολογήθηκε την τραγωδία του σε δημοσιογράφο, τόσο αφημένος ήταν. Ο "Κουρασμένος" έγινε ανέκδοτο και μετά απο καιρό για να δικαιολογήσουν τη γκάφα του, ψιθύριζαν (οι άθλιοι του επιτελείου του) τις φήμες για την ασθένεια του κοντινού του προσώπου. Τα πάντα όλα, για να διασώσουν το κύρος ενος με το ζόρι πρωθυπουργού.
    Τι τραγωδία!..Αλλά ακόμη και τώρα αντί να κρύβεται πίσω απο ένα σμήνος άθλιων μανατζαρέων και επικοινωνιολόγων της συμφοράς, πιο καραμανλικό θα ήταν να βγει και να πει "αγαπητοί συμπολίτες αυτά είχα να σας προσφέρω -εύχομαι στον διαδοχό μου ν αποδειχθεί πιο χρήσιμος για την πατρίδα μας...".
    Ετσι απλά, για να μπορεί έστω την ύστατη στιγμή, να κοιτάξει στα μάτια την Ιστορία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Eίναι μαλάκας?? ΝΑΙΙΙΙ
    Eίναι μαλάκας?? ΝΑΙΙΙΙ
    Eίναι μαλάκας?? ΝΑΙΙΙΙ
    Eίναι μαλάκας?? ΝΑΙΙΙΙ
    Είναι μαλάκας, ο Καραμανλής είναι μαλάκας είναι μαλάκας ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ρε γελεία Ν(εο) Δ(ουλικά) υποκείμενα δεν κουραστήκατε να αναρτάτε τα ίδια σχόλια???
    Ρε μαλακοδεξιοί μας έχετε πείσει πόσο καθυστερημένα ανθρωπάκια είστε.
    Ρε χαζοβιόληδες δεν είναι απαραίτητο να προσπαθήσετε άλλο για να μας αποδείξετε τη μαλάκυνση του εγκεφάλου σας.
    Σας πιστεύουμε ρεεεεε κωθωωωωωώνια.
    Ρε άχρηστοι μαζέψτε τον Κωστάκη σας, τα γουβαδάκια σας και δροοοοοοόμο!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ρε νούμερο του κομματικού χαφιεδισμού και της Πατριανάκου

    22 Απρ 2009 5:57:00 μμ

    Δε ξέρεις ότι πάνω από 31 καίγεσαι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μετά τον μοντελοπνίχτη, κουνελοπνίχτη , σκυλοπνίχτη ‘έχουμε και τον
    Σκανδαλοπνίχτη
    Και εις ανώτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Άκουσα και είδα σήμερα το βράδυ, 22 Απριλίου 2009, στον τηλεοπτικό σταθμό SKY, την παρακάτω είδηση και Ε Φ Ρ Ι Ξ Α!
    Στο Αγαθονήσι, ένα νησάκι με «150 περίπου» κατοίκους Έλληνες, οι λαθρομετανάστες , Τούρκοι και άλλοι, είναι περίπου 1100! Χ Ι ΛΙ Ο Ι Ε Κ Α Τ Ο!
    Εάν αυτό δεν είναι κατάληψη, εσκεμμένη και προμελετημένη από την Τ Ο Υ Ρ Κ Ι Α, τότε τι είναι;
    Ποιοι ΕΛΛΗΝΕΣ Π Ρ Ο Δ Ο Τ Ε Σ το κρύβανε;
    Αυτή είναι η εθνική σημασία που δίνουν στο νησί αυτό οι κυβερνώντες εθνικόφρονες, δηλαδή οι πατριώτες του μπλα μπλα μπλα μπλα!
    Π Ρ Ο Δ Ο Τ Ε Σ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αγαπητοί αναγνώστες παρατηρήστε τα σχόλια από

    22 Απρ 2009 5:57:00 μμ μέχρι
    22 Απρ 2009 6:17:00 μμ

    20 λεπτά με τις εγκρίσεις του μετριασμού μαζί!!!!

    Ναι δεν κάνετε λάθος !
    Είναι ο ίδιος Aνώνυμος που κάνει copy paste.
    Εν τω μεταξύ σε άλλο άρθρο πρωινό αυτή τη φορά ο ίδιος ξανά copy paste τα ίδια σχόλια.

    Ερωτώ.

    Τι μπορεί να τσίμπησε έναν άνθρωπο να γράφει συνεχώς τα ίδια και τα ίδια επί ώρες και σε όλα τα άρθρα?

    Πιάστηκες φίλε. Είσαι ο ίδιος και κάνεις 100 σχόλια τη μέρα τα ίδια και τα ίδια εδώ και μέρες.

    Τους βατοπεδινούς δικάζουμε στο κάτω κάτω εσένα δικάζουνε και πνίγεσαι από το άδικο?

    Για να τα θυμάσαι πάντως καλά πρέπει να είσαι του 90-93 σειρά μάλλον.
    Δεν σε κόβω για 04-09.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Οι εισαγγελεις του Αρειου Παγου παντα ειχαν ακροδεξιες αποψεις και δικτατορικες!!
    Αυτα λεγαν οι πρασινοφρουροι της Μηλιωνη σημερα!!!
    Διαβαστε....


    Κωνσταντίνος Κόλλιας


    Ο Κωνσταντίνος Κόλλιας (1901 - 13 Ιουλίου 1998) ήταν δικαστικός, προσωρινός Πρωθυπουργός της Ελλάδας.

    Διατέλεσε Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου από το 1946 και Εισαγγελέας από το 1962. Ως Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου αναμίχθηκε παρατύπως στην ανάκριση για την υπόθεση της δολοφονίας του Γρηγόρη Λαμπράκη στη Θεσσαλονίκη από παρακρατικούς. Η ανάμιξή του είχε στόχο να συσκοτίσει την υπόθεση. Επιδίωξή του ήταν ο χωρισμός της δικογραφίας και η χωριστή ανάκριση για τους φυσικούς και τους ηθικούς αυτουργούς (αυτούς που έδωσαν εντολή για τη δολοφονία), ώστε τελικά οι ηθικοί αυτουργοί (αξιωματικοί της χωροφυλακής) να παραμείνουν ατιμώρητοι. Επίσης παρενέβη ώστε να μην προφυλακισθεί κανείς αξιωματικός της αστυνομίας ή της χωροφυλακής. Μετά την ανάληψη της εξουσίας από την κυβέρνηση Γεωργίου Παπανδρέου διατάχθηκε έρευνα για τις ενέργειές του που ανατέθηκε στον αρεοπαγίτη Αντώνιο Φλώρο. Ο αρεοπαγίτης συντάσσει έκθεση, στην οποία καταγράφει τις παράνομες παρεμβάσεις του εισαγγελέα Κόλλια στο έργο της ανάκρισης. Ο Υπουργός Δικαιοσύνης ασκεί κατά του Κόλλια πειθαρχική δίωξη και τον παραπέμπει στο πειθαρχικό συμβούλιο. Τελικά του επιβάλλεται ποινή εξάμηνης αργίας από τον ίδιο τον Υπουργό Δικαιοσύνης. Ο Κόλλιας προσφεύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας, το οποίο με την 2942/1964 απόφασή του ακυρώνει την υπουργική απόφαση για νομικές πλημμέλειες και αναπέμπει την υπόθεση στον Υπουργό. Ο Υπουργός επιβάλλει εκ νέου ποινή τρίμηνης αργίας στον Κόλλια και παραπέμπει την υπόθεση στην Ολομέλεια του Αρείου Πάγου με το ερώτημα της οριστικής απόλυσης του Εισαγγελέα. Η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου όμως κρίνει ότι κατά ορθή ερμηνεία του νόμου ο Υπουργός δεν έχει εξουσία να επιβάλει μόνος του πειθαρχική ποινή σε ανώτατους δικαστές, παρά μόνο το Ανώτατο Πειθαρχικό Συμβούλιο, και κρίνει την υπουργική απόφαση άκυρη. Έτσι ο Κόλλιας επανέρχεται στην ενεργό υπηρεσία.

    Υπήρξε ο πρώτος Πρωθυπουργός της Καθεστώτος της 21ης Απριλίου 1967. Ο διορισμός του στο αξίωμα αυτό ήταν προϊόν συμβιβασμού μεταξύ του βασιλιά Κωνσταντίνου και των πρωταιτίων του πραξικοπήματος. Ο πρώτος έθεσε ως όρο για να νομιμοποιήσει την κυβέρνηση των δικτατόρων ο πρωθυπουργός να μην είναι στρατωτικός, ενώ οι συνταγματάρχες δεν επιθυμούσαν αντίστοιχα κανέναν φιλοβασιλικό. Έτσι επελέγη ο Κόλλιας με γνώμονα τα υπερσυντηρητικά του φρονήματα. Στην πράξη βέβαια αυτοί που κυβερνούσαν ήταν οι στρατιωτικοί με προεξάρχοντα τον Γεώργιο Παπαδόπουλο.

    Διατηρήθηκε στην πρωθυπουργία μέχρι το αποτυχημένο Κίνημα του Βασιλιά Κωνσταντίνου ενάντια στη Χούντα, στις 13 Δεκεμβρίου του 1967, οπότε την πρωθυπουργία ανέλαβε και τυπικά ο Παπαδόπουλος.


    δρ

    23 Απρ 2009 9:56:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση