GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Για έναν ισχυρό ΕΔΟΕΑΠ"...

Aπό το http://www.dimenotita.gr/ Στην «απόλυτη διαφάνεια», τη «σωστή διαχείριση αποθεματικών και δαπανών», τη «βελτίωση των υπηρεσιών υγείας...

Aπό το http://www.dimenotita.gr/

Στην «απόλυτη διαφάνεια», τη «σωστή διαχείριση αποθεματικών και δαπανών», τη «βελτίωση των υπηρεσιών υγείας», καθώς και στη «σωστή και γρήγορη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων», αναφέρθηκε στην ομιλία του στη Γενική Συνέλευση του ΕΔΟΕΑΠ, ο Τάκης Σαράντης, υποψήφιος για το Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ.
Επιπλέον, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο αγγελιόσημο που πρέπει να αποδίδεται για τις διαφημίσεις στα New Media, το μέγα ζήτημα που έχει αναδείξει η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ. Ένα ζήτημα που σίγουρα θα απασχολήσει τον κλάδο, αλλά ταυτόχρονα θα έχει επιπτώσεις στα Ταμεία μας, «αν δεν αντιδράσουμε άμεσα, τώρα που τα κόμματα θα δώσουν προεκλογικές διαφημίσεις στα site».
Στην ομιλία του Τάκη Σαράντη και...
συγκεκριμένα στο σημείο «κανένας δεν μπορεί μόνος του, όλοι μαζί μπορούμε», αναφέρθηκε ο Γραμματέας του ΕΔΟΕΑΠ Παναγιώτης Τσούτσιας, ο οποίος με τη σειρά του μίλησε για έναν «ισχυρό και αναβαθμισμένο ΕΔΟΕΑΠ», κάνοντας ταυτόχρονα αναφορά στους συναδέλφους Ελένη Δελβινιώτη, Γιώργο Σαββίδη και Γιώργο Μέρμηγκα.

3 σχόλια

  1. ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΧΟΜΠΥ ΤΟΥ ΤΟ ΨΕΜΜΑ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ.

    Πόσα από τα 6,5 εκατομμύρια που ομολόγησε ότι βούτηξε ο Tρεπεκλής πήγαν στο πασόκ;

    Ο Γιωργάκης, ο παιδικός φίλος του Τρεπεκλή, ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙ' ΑΥΤΑ;

    Πές ότι παλιά δεν ήξερε διότι ο Σημίτης δεν τον ενημέρωνε. Ο Γιωργάκης όμως είναι αρχηγός του πασόκ από το 2004. Η ιστορία με τον Τρεπεκλή είναι πρόσφατη. Μπορείς επιτέλους να πείς έστω και ΜΙΑ αλήθεια Γιωργάκη;

    Ο Γιωργάκης είχε πεί πέρυσι ότι θα κάνει εσωτερικό έλεγχο και θα μας πεί που πήγε το 1 εκατομμύριο του Τσουκάτου. Έχει περάσει τόσος καιρός, ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ; Μήπως δεν έγινε καμμία έρευνα διότι ΗΞΕΡΑΝ ΤΗΝ ΗΔΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ;

    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΛΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΠΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.

    Όχι άλλο παραμύθι Γιωργάκη, μας μπουχτίσατε στο ψέμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΑΣΕ ΤΑ ΚΟΥΦΙΑ ΣΛΟΓΚΑΝ ΚΑΙ ΜΙΛΑ ΚΑΘΑΡΑ.

    Πές μας κάτι συγκεκριμένο, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

    Πές μας που πήγαν τα λεφτά του Τρεπεκλή.

    Πές μας που πήγαν τα 100.000.000 της Ζίμενς.

    Πές μας το περίφημο μαγικό σχέδιό σου για την οικονομία. Θα αυξήσεις τους δημοσίους υπαλλήλους ή θα τους μειώσεις;

    Πές μας τί θα αλλάξεις στις εφορίες για να μειωθεί η φοροδιαφυγή. Πώς θα αντιμετωπίσεις τη διαφθορά των εφοριακών; Τι θα κάνεις με τους ελεύθερους επαγγελματίες;

    Πές μας πόσο θα αυξηθεί η φορολογία των επιχειρήσεων και πώς θα αντιμετωπίσεις το σίγουρο επακόλουθο της αύξησης της ανεργίας από τη φυγή επιχειρήσεων στο εξωτερικό.

    Πές μας τί παραπάνω θα κάνεις για την παιδεία από όσα έκανε ο Σημίτης, πρέπει να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης.

    Πές μας τί θα κάνεις για το Κυπριακό. Πές μας εάν καταδικάζεις ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ το σχέδιο Ανάν (και τους σημερινούς κλώνους του) ή όχι.

    Πές μας εάν έχεις σταθερή θέση για τα Σκόπια και ποιά είναι αυτή. Συμφωνείς ή όχι με τον Καραμανλή και το Βουκουρέστι;

    ΕΝΤΑΞΕΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΥΣ.

    Επίσης μας τσαντίζει το ότι προσπαθείς μέσα από σλόγκαν, γενικότητες και αφηρημένες έννοιες να υπονοήσεις ότι ξέρεις τί κάνεις.

    ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ.

    Εάν ξέρεις σε παρακαλούμε να μας το πείς.

    Εάν δεν ξέρεις, τότε είσαι επικίνδυνος, διότι επιβεβαιώνεις όσους λένε ότι εάν δεν είχες πατέρα τον Αντρέα σήμερα θα σκούπιζες τραπέζια σε Μακντόναλντς της Μινεσότα.

    Περιμένουμε.

    Άντε να δούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ
    ΓΥΡΙΣΑΝ... ΑΠΟ ΤΑ ΕΝΝΙΑΜΕΡΑ ΤΟΥ
    + ΔΡ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ.
    ΚΑΙ ΤΑ 3ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΤΣΟΚΑΡΟΥ ΣΥΛΒΑΝΑ.

    ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ ΚΟΨΙΜΟ
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΦΑΓΑΝ ΤΑ ΚΟΛΛΥΒΑ
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΓΕΥΜΑ.
    ΜΑΛΛΟΝ...
    ΤΟ ΛΙΚΕΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΗΡΘΕ ΒΑΡΥ.

    ΜΟΝΟ Ο PASOK poisinos.. έμεινε στο σπίτι του... ΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση