GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βαρβαρότητα ή χάος;...

11 σχόλια

  1. Εάν η διαφορά στη δημοσκόπηση είναι 3%, η Ν.Δ. έχει την νίκη στο τσεπάκι.
    Από το 20% των αναποφάσιστων τουλάχιστον το 70% είναι Νεοδημοκράτες.
    Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα έχουμε συνέδριο εκλογής αρχηγού στο πασόκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Σοσιαλισμός ή Βαρβαρότητα".
    Η λέξη σοσιαλισμός εδώ δεν έχει το νόημα που της έχει δώσει το ΚΚΕ και οι κάθε λογής "προοδευτικοί". Η λέξη σοσιαλισμός έχει το νόημα του "κοινωνικισμού" όπως είναι και η μετάφρασή της στα ελληνικά. Καμμία σχέση εδώ δεν έχει η λέξη σοσιαλισμός με τον κομμουνισμό τον υπαρκτό σοσιαλισμό κλπ όπως τον εννοούν ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ και λοιπές "προοδευτικές δυνάμεις". Εδώ η λέξη σοσιαλισμός σημαίνει αποκέντρωση του πλούτου και της εξουσίας. Το σημερινό ΠΑΣΟΚ του Γιωργάκη δεν πιστεύει ούτε στο πρώτο ούτε στο δεύτερο γιατί ο Γιωργάκης συνδιαλέγεται και συνευρίσκεται με τους μεγαλοεπιχειρηματίες που έχουν τον πλούτο στα χέρια τους και όσο για αποκέντρωση της εξουσίας ούτε λόγος αφού μέσα στο κόμμα του ΠΑΣΟΚ απόλυτος μονάρχης είναι ο πρόεδρος Γιωργάκης. Αυτός καταρτίζει τα ψηφοδέλτια αυτός διαγράφει όποιον γουστάρει (όπως τον Σημίτη).
    Για ποιόν σοσιαλισμό μπορεί να μιλάει ο Γιωργάκης ? Αν ο Γιωργάκης έβαλε στο κόμμα του μία ταμπέλα "σοσιαλισμός" και θέλει να μας πείσει ότι εκπροσωπεί τον κοινωνικισμό τότε εγώ εκπροσωπώ τον Δαλάι Λάμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΦΩΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ,ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΧΟΜΠΥ ΤΟΥ ΤΟ ΨΕΜΜΑ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ.

    Πόσα από τα 6,5 εκατομμύρια που ομολόγησε ότι βούτηξε ο Tρεπεκλής πήγαν στο πασόκ;

    Ο Γιωργάκης, ο παιδικός φίλος του Τρεπεκλή, ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙ' ΑΥΤΑ;

    Πές ότι παλιά δεν ήξερε διότι ο Σημίτης δεν τον ενημέρωνε. Ο Γιωργάκης όμως είναι αρχηγός του πασόκ από το 2004. Η ιστορία με τον Τρεπεκλή είναι πρόσφατη. Μπορείς επιτέλους να πείς έστω και ΜΙΑ αλήθεια Γιωργάκη;

    Ο Γιωργάκης είχε πεί πέρυσι ότι θα κάνει εσωτερικό έλεγχο και θα μας πεί που πήγε το 1 εκατομμύριο του Τσουκάτου. Έχει περάσει τόσος καιρός, ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ; Μήπως δεν έγινε καμμία έρευνα διότι ΗΞΕΡΑΝ ΤΗΝ ΗΔΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ;

    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΛΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΠΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.

    Όχι άλλο παραμύθι Γιωργάκη, μας μπουχτίσατε στο ψέμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΑΣΕ ΤΑ ΚΟΥΦΙΑ ΣΛΟΓΚΑΝ ΚΑΙ ΜΙΛΑ ΚΑΘΑΡΑ.

    Πές μας κάτι συγκεκριμένο, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

    Πές μας που πήγαν τα λεφτά του Τρεπεκλή.

    Πές μας που πήγαν τα 100.000.000 της Ζίμενς.

    Πές μας το περίφημο μαγικό σχέδιό σου για την οικονομία. Θα αυξήσεις τους δημοσίους υπαλλήλους ή θα τους μειώσεις;

    Πές μας τί θα αλλάξεις στις εφορίες για να μειωθεί η φοροδιαφυγή. Πώς θα αντιμετωπίσεις τη διαφθορά των εφοριακών; Τι θα κάνεις με τους ελεύθερους επαγγελματίες;

    Πές μας πόσο θα αυξηθεί η φορολογία των επιχειρήσεων και πώς θα αντιμετωπίσεις το σίγουρο επακόλουθο της αύξησης της ανεργίας από τη φυγή επιχειρήσεων στο εξωτερικό.

    Πές μας τί παραπάνω θα κάνεις για την παιδεία από όσα έκανε ο Σημίτης, πρέπει να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης.

    Πές μας τί θα κάνεις για το Κυπριακό. Πές μας εάν καταδικάζεις ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ το σχέδιο Ανάν (και τους σημερινούς κλώνους του) ή όχι.

    Πές μας εάν έχεις σταθερή θέση για τα Σκόπια και ποιά είναι αυτή. Συμφωνείς ή όχι με τον Καραμανλή και το Βουκουρέστι;

    ΕΝΤΑΞΕΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΥΣ.

    Επίσης μας τσαντίζει το ότι προσπαθείς μέσα από σλόγκαν, γενικότητες και αφηρημένες έννοιες να υπονοήσεις ότι ξέρεις τί κάνεις.

    ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ.

    Εάν ξέρεις σε παρακαλούμε να μας το πείς.

    Εάν δεν ξέρεις, τότε είσαι επικίνδυνος, διότι επιβεβαιώνεις όσους λένε ότι εάν δεν είχες πατέρα τον Αντρέα σήμερα θα σκούπιζες τραπέζια σε Μακντόναλντς της Μινεσότα.

    Περιμένουμε.

    Άντε να δούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έχει τό θράσος ό Γιώργος κι οί συντάκτες τών λόγων του,νά επικαλούνται αναφορές τού Καστοριάδη (σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα).
    Καί τούς διακρίνει τό θράσος κι ή ασέβεια στήν μνήμην εκλιπόντων ήρώων, διότι ό Καστοριάδης ήτο ένας από τούς διανοητές,πού είχε πέσει ΘΥΜΑ,μαζί μέ άλλους επτά περίπου συντρόφους του (ομάδα Τροσκιστών/Ψυχικό/10τία΄30),μεταξύ τών όποίων κι ό αδελφός τού γνωστού μας Λεωνίδα Κύρκου,είχαν πέσει θύμα λέω, τού ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ό όποίος άν κι ηγετικό μέλος τής γνωστής αυτής ομάδος,τούς κατέδωσε στίς τότε διωκτικές αρχές.
    Καί συνελήφθησαν απαξάπαντες,έκτός φυσικά τού ΑΝΔΡΕΑ,ό οποίος έτσι,μέ τήν αισχρή του αυτή πράξη, είχε εξαγοράσει τήν φυγήν του,πρός ΗΠΑ,όπου καί παρέμεινε μέχρι τό 1961.
    Τό ίδιο επανέλαβε καί κατά τήν περίοδο τού Παπαδόπουλου,όπου εξαγόρασε τήν φυγήν του,πάλι πρός ΗΠΑ,,κάνοντας καί τήν ΙΣΤΟΡΙΚΗ αναφορά,κατά τήν παραλαβή τού διαβατηρίου του από τόν ίδιο,προσωπικώς,τόν ΠΑΤΤΑΚΟ!!
    ""..έχετε δίκαιο διά τήν πράξιν σας (τήν επανάσταση τής 21ης).
    Ευχαριστώ διά τήν άδεια εξόδου.
    'Ο θεός νά σάς ευλογή....""!!!
    Έχετε ποτέ διερωτηθή,διατί άραγε ό Καστοριάδης,άν καί κατά τό παρελθόν σύντροφος τού ΑΝΔΡΕΑ,ΠΟΤΕ δέν θέλησε νά συναντηθή μαζί του είτε στό εξωτερικό είτε στό εσωτερικό?????
    Μέ τό θράσος τού Γιώργου καί τών συντακτών τών λόγων του,νά κάνουν αναφορές σέ γραπτά κείμενα ή μή τού Καστοριάδη,τό μόνο πού πετυχαίνουν,είναι νά προσβάλλουν καί τήν μνήμη τού Καστοριάδη καί τών υπολοίπων φυλακισθέντων συντρόφων του, αλλά καί νά προκαλούν τήν αηδία (τουλάχιστον σέ όσους γνωρίζουν).


    ΔΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η Νέα Δημοκρατία έχει μέλλον μόνο με τον Αντώνη Σαμαρά .
    Φίλοι οπαδοί της Νέας Δημοκρατίας βοηθήστε την παράταξη μας να βγει από την αδιέξοδη κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή και της παρέας του .
    Δώστε χαμηλό ποσοστό στην μεγάλη παράταξη μας .
    Με αυτό τον τρόπο ο Αντώνης θα έρθει στην αρχηγία του κόμματος μας και θα μπορέσει να μας κάνει ξανά ένα λαϊκό κόμμα που θα εκφράζει κάθε Έλληνα πολίτη .
    Ζήτω η Νέα Δημοκρατία ζήτω ο Αντώνης Σαμαράς !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καραγκιόζηδες της δεξιάς μάθετε μια και καλή πως τον αρχιπούστη Καραμανλή τον κάνανε τσακωτό να τον πηδάει στα 4 γνωστός θεσσαλονικιός κοσμηματοπώλης .
    Τότε ο Ζαχοπουλος έτρεξε να τον παντρέψει με τη Νατάσσα για να μη βγει προς τα έξω το σκάνδαλο αλλά και για να προβάλει το προφίλ του οικογενειάρχη . Η Νατάσσα πήρε ως αντάλλαγμα το πτυχίο του γιατρού . Όλη η Ελλάδα ξέρει πως τα παιδιά δεν είναι δικά του . Γι αυτό πάλεψε με λύσσα να καλύψει το Ζαχόπουλο όταν ξέσπασε το σκάνδαλο . Αποδείξεις και φωτογραφίες υπάρχουν καλά κρυμμένες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ
    ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑΝΕ ΣΤΑ ΕΝΝΙΑΜΕΡΑ ΤΟΥ
    + ΔΡ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ
    ΚΑΙ ΣΤΑ 3ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΤΣΟΚΑΡΟΥ ΣΥΛΑΒΑΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η συμμορία Καραμανλή καταρρέει .

    Ο ιστορικός του μέλλοντος θα είναι αμείλικτος απέναντι στο μεγαλύτερο πολιτικό απατεώνα που κυβέρνησε ποτέ την Ελλάδα .
    Η Ελλάδα δεν είναι αυτό που βλέπουμε σήμερα δεν είναι η Ελλάδα του ψευτοτσαμπουκά και τραμπούκου Καραμανλή δεν έχει πολίτες τσουλιά και πουστάκια δεν είναι η Ελλάδα του αποπροσανατολισμού και της Πετρούλας .
    Κάντε στην άκρη να περάσει η πραγματική Ελλάδα μπροστά .

    Καλώ όλους τους τίμιους δεξιούς να μαυρίσουν τον ανίκανο που δυστυχώς σήμερα είναι πρωθυπουργός . Το βράδυ των εκλογών που η Ν. Δ. θα είναι δεύτερο κόμμα και με βαριά ήττα να βγείτε από τα σπίτια σας να πανηγυρίσετε κι εσείς .
    Νικητής θα είναι η Ελλάδα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρέ παιδιά,
    καταναλίσκετε φαιά ουσία,διά νά προβαίνετε σέ αναλύσεις,σχετικά μέ τήν παπαριά πού ξεστόμισε ό Βλακογιώργος.
    Κάποιος γκαιμπελίσκος τού τό έγραψε καί τό εκσφενδόνισε,ό μαλάκας!!!
    Πιστεύετε στά αλήθεια,ότι ό μαλάκας,γνωρίζει τίς σχετικές έννοιες???
    Ή μήπως έχει ""διαβάσει/αναλύσει"" Καστοριάδη (Ελληνικά/Αγγλικά)??
    Πέραν τού ότι ό Καστοριάδης,ήτο ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟΣ ΔΙΑΝΟΗΤΗΣ,διά τήν οικογένεια Παπανδρέου,(οικογένεια προδοτών/καταδοτών),μήπως τό επίπεδο τής βλακείας του,θά τού επέτρεπε,νά τόν κατανοήση???
    Ευτυχώς,πού στήν οικογένεια Παπανδρέου,υπάρχει κι ό Νίκος καί διασώζει τά προσχήματα (απύθμενη βλακεία τού Βλακογιώργου).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση