GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το Press-gr το αποκάλυψε: Ο Γιαννίδης και ο Καρράς συναντήθηκαν στο Μαξίμου...

Μόνο το Press-gr τολμά να γράψει ονόματα! Αναδημοσιεύουν τις φωτογραφίες που φέραμε πρώτοι στο φως με τον Χριστοφοράκο και τις αποκαλύψεις μ...

Μόνο το Press-gr τολμά να γράψει ονόματα! Αναδημοσιεύουν τις φωτογραφίες που φέραμε πρώτοι στο φως με τον Χριστοφοράκο και τις αποκαλύψεις μας, εδώ και δέκα μέρες, για τη συνάντηση Γιαννίδη - Καρρά, χωρίς να ...αντέχουν να πουν τα ονόματα. Σέρνονται, εφημερίδες και κανάλια, πίσω από τις αποκαλύψεις μας. Άλλη μια νίκη του διαδικτύου από το οποίο μαθαίνει ο κόσμος την αλήθεια...
.
Από τον Άκη Σκαρφή

Δεν είναι η πρώτη φορά που ...λεηλατούν τις αποκαλύψεις και τις πληροφορίες του Press-gr, διάφορες μεγαλοεφημερίδες και μεγαλοδημοσιογράφοι. Η πλάκα όμως είναι ότι σε ορισμένες περιπτώσεις τις αντιγράφουν ...λειψές, επειδή ...χέζονται πάνω τους όταν πρέπει να γράψουν για "βαριά" ονόματα.
Το ίδιο βλέπουμε να γίνεται και με την υπόθεση Χριστοφοράκου. Μια σαββατιάτικη εφημερίδα πήρε τη φωτογραφία που είχαμε αποκαλύψει, την παρουσίασε ως δική της και ...δεν έγραψε κουβέντα από πού την πήρε.
Σήμερα, μια κυριακάτικη εφημερίδα έχει κάνει πρωτοσέλιδο την αποκάλυψη του Press-gr για τη συνάντηση Γιαννίδη - Καρρά στο Μέγαρο Μαξίμου πριν από λίγες ημέρες.
Εμείς αποκαλύψαμε (διαβάστε αναλυτικά εδώ) στις 14 Μαΐου συγκεκριμένα το "φρέσκο νέο και λαχταριστό", υπό τον τίτλο "Γιατί πήγε (σήμερα) ο Ι. Γιαννίδης στο Μέγαρο Μαξίμου;" ότι: "O γνωστός δικηγόρος και καθηγητής της Νομικής κ.Ιωάννης Γιαννίδης επισκέφθηκε, σήμερα το μεσημέρι, το Μέγαρο Μαξίμου. Για ποιον σκοπό άραγε; Και με ποιον συναντήθηκε; Μήπως με τον γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου κ. Αργύρη Καρρά; Και τι συζήτησαν;", και προσθέταμε με νόημα ότι...
"οι διαδοσίες να μην βιαστούν να πουν ότι κουβέντιασαν για το θέμα της Siemens. Αυτό αποκλείεται αφού ο κ. Γιαννίδης έχει παραιτηθεί από συνήγορος του Μιχ. Χριστοφοράκου...Το πιο πιθανό λοιπόν είναι να συζήτησαν για θέματα της Νομικής Σχολής στην οποία αμφότεροι είναι καθηγητες στο Ποινικό Δίκαιο. Τακτικός καθηγητής ο κ. Καρράς, αναπληρωτής ο κ. Γιαννίδης. Προσθέτω, επίσης, ότι ο κ. Καρράς αποχώρησε από το γραφείο του -στη Βουλή- στις4.10 το απογευματάκι."
Είχαμε μάλιστα και φωτογραφίες τους - χωρίς να υπάρξει καμιά διάψευση...
Στο σημερινό δημοσίευμα, δέκα ημέρες αργότερα, αντιγράφεται η αποκάλυψη μας, όμως ο ένας αποκαλείται ...."απεσταλμένος του Χριστοφοράκου" και ο δεύτερος "συνομιλητής του πρωθυπουργού". Δεν τολμούν να γράψουν ονόματα. Γιατί; Ακόμη και ένας από τους συνεκδότες της εφημερίδας, σε άρθρο του σημειώνει αορίστως ότι "...Θα διαψεύσει κανείς με κατηγορηματικό τρόπο, και όχι ενδεχομένως για τους τύπους, ότι «ταχυδρόμος» του κ. Χριστοφοράκου, έχων την ιδιότητα δικηγόρου, συναντήθηκε με κορυφαίο στέλεχος του πρωθυπουργικού γραφείου προ ολίγων ημερών και μάλιστα στο Μέγαρο Μαξίμου; Τι συζήτησαν εκεί; Απλώς ακαδημαϊκά θέματα που γνωρίζουν καλά και οι δύο πλευρές;..."
Δεν σας θυμίζει το δημοσίευμα του Press-gr (αλλά ...χωρίς όνοματα) αυτό;
Πάνω σ' αυτά στηρίχτηκαν πάντως και σημερινά τηλεοπτικά ρεπορτάζ και δηλώσεις πολιτικών, όπως του Θ. Πάγκαλου, με την κυβέρνηση αμήχανη να μιλά για δήθεν "ευφάνταστα σενάρια". Ευτυχώς λοιπόν που υπάρχει το διαδίκτυο και μαθαίνει ο κόσμος την αλήθεια χωρίς φίλτρα και παραμορφώσεις...
Εμείς, περιμένουνε τώρα να αντιγράψουν τις επόμενες μέρες και τις άλλες αποκαλύψεις μας. Αλλά, αν συνεχίσουν διάφοροι, να μην αναφέρουν καν την πηγη θ' αρχίσουμε το κράξιμο. Το χοντρό κράξιμο...

25 σχόλια

  1. Εκεί στο press δεν καταλαβαίνετε ότι τα ψέμματα που γράφετε και ανακυκλώνετε μέσω τρίτων, τα διαβάζουν και άνθρωποι που καταλαβαίνουν ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ;
    Θα μου πείς Press-gr και αξιοπιστία είναι ανταγωνιστικές έννοιες, εκτός όμως από το δικό σας ξεφτιλίκι, ξεφτιλίζετε και όλη τη μπλογκόσφαιρα, που ξέρει ότι είστε ξεπουλημένοι στο Μπόμπολα, τον Κουρή και το Βρυώνη.
    Βρωμίζετε το χώρο κύριοι, αλλά σιγά μη σας νοιάζει, το ξεροκόματο να βγαίνει έτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟΛΜΑ ΡΕ ΠΡΑΣΙΝΟΠΡΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΚΟΣ ΤΟΛΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. ΔΕΝ...ΜΠΟΡΕΙΣ.....ΑΔΙΑΦΘΟΡΕ; Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΝΗΡΟΥΛΗΔΕΣ; ΓΡΑΨΕ ΡΕ ΟΝΑΜΑΤΑ ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επί Νέας Δημοκρατίας:

    · Αυξήσαμε το αφορολόγητο όριο από 10.000 σε 12.000 ευρώ για μισθωτούς και συνταξιούχους και μειώσαμε σταδιακά τη φορολογία για τα φυσικά πρόσωπα – από το 30% στο 25%. Με άμεσα και μετρήσιμα αποτελέσματα για όλους.

    Για παράδειγμα, μισθωτός με 2 παιδιά, και εισόδημα 15.000 ευρώ, το 2009 πληρώνει 64% λιγότερο φόρο, σε σύγκριση με το 2004.

    Επαγγελματίας με την ίδια οικογενειακή κατάσταση και το ίδιο ύψος εισοδήματος, το 2009 πληρώνει 33% λιγότερο φόρο, σε σύγκριση με το 2004.

    · Καταργήσαμε το φόρο κληρονομιάς, το φόρο γονικών παροχών στα ακίνητα και το φόρο αγοράς πρώτης κατοικίας. Ένα μέτρο που ωφελεί 160.000 οικογένειες τον χρόνο.

    Καλούμε τον κ. Παπανδρέου , αντί να λέει αοριστίες περί «δίκαιων φόρων», να απαντήσει ποιες είναι οι κρυφές του σκέψεις για την φορολόγηση των πολιτών:

    - Επαναφορά του φόρου κληρονομιάς;

    - Επαναφορά του φόρου γονικής παροχής;

    - Επαναφορά του φόρου αγοράς πρώτης κατοικίας;

    - Από ποιο εισόδημα και πάνω ένας Έλληνας θεωρείται – κατά το ΠΑΣΟΚ-προνομιούχος;

    - Ποιους νέους φόρους θα βαφτίσει «πράσινους» όπως αναφέρει στην Πράσινη Βίβλο του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε σοσιαλιστές απατεώνες, δεν σας φτάνουνε όσα κλέψατε 20 χρόνια;

    Στα πόσα δισεκατομμύρια δηλαδή θα πείτε εντάξει χορτάσαμε;

    ΨΑΧΤΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.

    ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΒΕΡΕΛΗ, ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΤΗΣ ΜΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΤΑΙΣΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΖΙΜΕΝΣ.

    100 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΔΩΣΕ Η ΖΙΜΕΝΣ ΣΤΗΝ ΟΚΤΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ.

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ, ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΣΧΗΜΑ.

    ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ.

    ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 99 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΗΡΕ;

    ΕΠΙΣΗΣ, ΠΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΚΡΑΤΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕAΥΤΟ ΤΟΥ;

    ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.

    ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΖΙΜΕΝΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ.

    ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΧΑΖΟΥΛΙΚΟ ΠΑΙΔΑΚΙ.

    ΜΑΥΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!

    Γιωργάκη περιμένουμε ακόμη τα 99 εκατομμύρια.

    Γιωργάκη περιμένουμε ακόμη τα 99 εκατομμύρια.

    Γιωργάκη περιμένουμε ακόμη τα 99 εκατομμύρια.

    Ακόμη περιμένουμε τα 99 εκατομμύρια.

    Άντε Γιωργάκη περιμένουμε ακόμη τα 99 εκατομμύρια.

    Τι θα γίνει Γιωργάκη;

    Ότι είσαι χαζός το ξέρουμε, κάνεις και τον κουφό τώρα;

    Καλά, καταλάβαμε.

    Μετά από την απομάκρυνση από το ταμείο καμία ευθύνη δεν φέρουμε, έτσι Γιωργάκη;

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΞΑΝΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρέ μαλάκα,ό Γιαννίδης πήγε στό Μαχίμου,διότι πρίν γαμούσε τήν μάννα σου καί περιέγραφε στόν Καρρά,τίς στιγμές πού πέρασε μαζί της.
    Άν δέν γνωρίζεις,μάθε λοιπόν ότι ό προηγούμενος γαμιάς της,ήτο ό Καρράς,μετά από μένα φυσικά,πού απήλαυσα τόν κώλο καί τό λαρύγγι της,στά νειάτα της.
    Σκατομαλάκα τραβεστί!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πρασινοφρουροί, απλώστε τη μανέστρα όσο θέλετε, δεν έχει σημασία.
    Αλλάξτε κουβέντα, κάντε την τρίχα τριχιά, διαστρεβλώστε, πείτε υπερβολές, κρύψτε, κουτσομπολέψτε, συκοφαντείστε.
    Η Ζίμενς όμως δεν θα θαφτεί, η ΑΛΗΘΕΙΑ θα λάμψει.
    Είναι τεράστιο το σκάνδαλο, είναι μεγάλη η ντροπή, είναι ατέλειωτη η υποκρισία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ - PART-1

    ΑΝΤΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΣΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ!

    Πάμε !

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΖΙΜΕΝΣ : Στα επίσημα πρακτικά της δίκης της μητρικής Siemens στο Μόναχο είναι καταγεγραμμένο ότι για τις δουλειές της Siemens στην Ελλάδα δόθηκαν μίζες περίπου 100 εκατομμύρια ευρώ. Μέχρι στιγμής είναι σίγουρο ότι ένα εκατομμύριο εξ’ αυτών μεταφέρθηκε στα ταμεία του Πασόκ, μέσω Τσουκάτου.
    Πολλά εκατομμύρια ευρώ διοχετεύονταν από τον λογαριασμό του πρώην στελέχους της Siemens Hellas, Πρόδρομου Μαυρίδη, προς τους διάφορους πράσινους «δικαιούχους». Μόνο από τον προσωπικό λογαριασμό που διατηρούσε ο Μαυρίδης σε υποκατάστημα της Ελβετικής Τράπεζας Dresdner Bank, διακινήθηκαν περίπου 25 εκατομμύρια ευρώ. Σπουδαίο ρόλο στις διαδρομές του «μαύρου χρήματος» φαίνεται ότι διαδραματίζουν οι εταιρείες Martha Hodling και Martha Overseas, όπως επίσης και η εταιρεία Fiberlite LLC, του Dubai, που τροφοδοτεί εκτός από τον προσωπικό λογαριασμό του κ. Μαυρίδη και τους λογαριασμούς των δύο εταιρειών που του ανήκουν. Οι αρχές του Χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης χαρακτηρίζουν το «σκάνδαλο Siemens» ως «το μεγαλύτερο μεμονωμένο σκάνδαλο στην ιστορία των χρηματιστηρίων.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΛΕΟΠΑΡΝΤ: Το πασόκ αγόρασε τα άρματα μάχης Λέοπαρντ 7 (ΕΠΤΑ) φορές ακριβότερα απ' ότι αγόρασε η Τουρκία (2 δις δρχ.), την ίδια εποχή.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ: Κατά την τριετία 2001-2004 το πασόκ διόρισε (εκτός ΑΣΕΠ) 250.000 συμβασιούχους στο δημόσιο για καθαρά ψηφοθηρικούς λόγους, προφανώς για να υφαρπάξει εκβιαστικά την ψήφο τους. Το 2004 είχε μάλιστα το θράσος να ζητάει να κάνει η ΝΔ αυτό που δεν έκαναν εκείνοι, δηλαδή να τους μονιμοποιήσει. Σύμφωνα με το συμβούλιο επικρατείας μονιμότητα δικαιούντο μόνο όσοι κάλυπταν "πάγιες και διαρκείς ανάγκες", δηλαδή το πολύ 80.000 από τους 250.000, που διόρισε η «μεγάλη δημοκρατική παράταξη».

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ: Αγορά προβληματικών γερμανικών υποβρυχίων κόστους 750 δις (τιμή πενταπλάσια του πραγματικού κόστους), που γέρνουν μέσα στη θάλασσα, ακόμη και σήμερα!

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΚΠΟΙΗΣΗΣ ΧΡΥΣΟΥ: Εκποίηση 20 τόνων χρυσού της Τράπεζας της Ελλάδος: Όταν έφαγαν και τα τελευταία λεφτά των δημόσιων ταμείων, ενώ παράλληλα οι δανειακές υποχρεώσεις της Ελλάδας χτυπούσαν παγκόσμιο πρωταθλητισμό, οι πράσινοι οικονομολόγοι σοφίστηκαν νέες πατέντες!* Τον Αύγουστο του 2003, ο Σημίτης και Διοικητής Γκαργκάνας, αποφάσισαν με πλήρη μυστικότητα να εκποιήσουν 20 τόνους από τα αποθέματα χρυσού της Ελλάδος. Αυτοί οι κύριοι σήμερα, βγαίνουν και μιλάνε για "διασφάλιση της δημόσιας περιουσίας" !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ - PART-2

    ΑΝΤΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΣΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ!

    Πάμε !

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ : Αρχές του 2004 οι ιδιοκτήτες Καναδοί της TVX Gold αποφάσισαν να αποχωρήσουν, λόγω των λειτουργικών προβλημάτων που τους δημιουργούσαν μερικοί πασόκοι κάτοικοι και η τοπική αυτοδιοίκηση. Διεθνής έγκυρη εταιρία μελετών αποτίμησε την αξία των μεταλλείων σε 408 εκατ. Ευρώ, αλλά το κράτος, αντί να κάνει διεθνή μειοδοτικό διαγωνισμό έδωσε απευθείας τα μεταλλεία στην εταιρεία «Ελληνικός Χρυσός ΑΕ», συμφερόντων Μπόμπολα, έναντι 11 εκατ. €. Δηλαδή το δημόσιο χάρισε 390 εκατομμύρια ευρώ στο Μπόμπολα μέσα σε λίγους μήνες.


    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΟΜΟΛΟΓΩΝ: Το 2001 για να καλύψουν ένα τεράστιο χρέος 2,8 δις ευρώ έστησαν τη μεγαλύτερη κομπίνα διαχείρισης χρέους, το περίφημο «πράσινο» δομημένο ομόλογο με τις 18 τράμπες. Δομήθηκε ένα ομόλογο-τέρας ονομαστικής αξίας 6,1 δις Ευρώ και πάνω σ' αυτό "παίχτηκαν" 18 τράμπες (swaps). Το οφειλόμενο ποσό, από τους λάθος χειρισμούς από 2,8 δις Ευρώ ανήλθε στα 5,4 δις Ευρώ.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ: Μόνο το 2002 - 2003 χάθηκαν μέσω της "Ακρόπολις" χρηματιστηριακής, σε παιχνίδι με ομόλογα 5,5 εκ. €. Συνολικά χάθηκαν από τα σαΐνια του Πασόκ πάνω από 3,5 δις € (1,3 τρις δρχ.) μόνο από το 1999-2002. Και μιλάμε για τα λεφτά που τζόγαραν στο χρηματιστήριο, αφήνοντας τις διψασμένες για μίζα πράσινες διοικήσεις των ταμείων να τζογάρουν. Επένδυσαν 5,22 δις € συνολικά σε μετοχές και άφησαν μόνο με 1,76 δις €.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΡΙΑΔΝΗ : Το 2000 το ελληνικό δημόσιο δανείστηκε 650 εκ. €, από την off shore εταιρεία ARIADNE S. A. (ISIN:XS0121591704) με έδρα το Λουξεμβούργο, βάζοντας υποθήκη μέχρι το 2013 τα έσοδα των λαχείων. Οι μίζες που έπεσαν ξεπερνούν τα 7,5 εκ. €. Παρόλες τις συνεχείς εκκλήσεις για να δικαιολογήσει την πράξη αυτή, το πασόκ έκανε την πάπια!

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΟΝΗΣ ΤΟΠΛΟΥ; Οι αμαρτωλές και ταυτόχρονα «ιερές» μπίζνες Πασόκ με τη Μονή Τοπλού ή πως παρέδωσαν 26.000 στρέμματα στη μονή Τοπλού (που έχει μόνο ένα μοναχό) σαν να ήταν δικά τους. Στη συνέχεια ιδρύθηκε εταιρία εκμετάλλευσης μαζί με Εγγλεζοκύπριους, που εισήγαγαν την εταιρία στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου και έγιναν όλοι ζάπλουτοι. Φυσικά οι «ιερές» μπίζνες των πρασινοφρουρών είναι απόλυτα εγκεκριμένες από τους «αγωνιστές» της «μεγάλης δημοκρατικής παράταξης», όπως ο Καρχιμάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ - PART-3

    ΑΝΤΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΣΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ!

    Πάμε !

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ: Τον Οκτώβριο του 2003 η Ευρωπαϊκή επιτροπή στράφηκε κατά της Ελλάδας και έστειλε την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για τις παράνομες χρηματοδοτήσεις της Ολυμπιακής. Ζητούσε μάλιστα την επιστροφή της οικονομικής υποστήριξης χαρακτηρίζοντας αποτυχημένα όλα τα σχέδια εξυγίανσης από το 1994 έως το 2002. Η «Ολυμπιακή» κόστιζε 1,5 εκατομμύρια ευρώ ημερησίως στους Έλληνες φορολογουμένους, δηλαδή 550 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, κάθε χρόνο! Οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ προσπάθησαν ανεπιτυχώς να αποκρατικοποιήσουν(σοσιαλιστικός ορισμός της ιδιωτικοποίησης) την «Ολυμπιακή» ή να κοροϊδέψουν τους Ευρωπαίους με διάφορα τερτίπια, προς αποφυγήν ποινών. Ο Χ.Βερελής αφού «ξεχρέωσε» για ακόμα μια φορά με παράνομες εισφορές πολλών δις την Ολυμπιακή, την μετονόμασε σε «Ολυμπιακές αερογραμμές». Μέσα σε ένα μήνα το νέο σχήμα ήταν και πάλι ελλειμματικό και καταχρεωμένο! Η Ευρωπαϊκή Ένωση επέβαλε πρόστιμα πολλών δις για τις παράνομες κρατικές επιχορηγήσεις στην Ολυμπιακή που αναγκάστηκε να πληρώσει η ΝΔ. Το πρόβλημα επιλύθηκε από τον Κώστα Χατζηδάκη με την πώληση της Ολυμπιακής στην MIG το 2009.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΣΕΠ : Κάτω από το νόμο Πεπονή κατασκεύασαν τις περίφημες ‘αποκαταστατικές’ διατάξεις του άρθρου 25 και του Ν. 2190, που παραβίαζαν το νόμο για το ΑΣΕΠ, καταργούσαν την έννομο τάξη και ανάγκαζαν το ίδιο το ΑΣΕΠ να διαπιστώνει χιλιάδες παράνομες πράσινες κομματικές προσλήψεις, κυρίως συμβασιούχων. Ο δημόσιος τομέας στην Ελλάδα πασοκοκρατείται, αφού επί 20 χρόνια είχαν διοριστεί πάνω από 1 εκ. ‘πράσινα’ παιδιά. Το ρεκόρ των διορισμών ήταν το πρεκλογικό έτος 1989 που το πασόκ διόρισε 180.000 άτομα από τις κλαδικές του

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΦΡΕΓΑΤΩΝ: Tο 2003 ο Μισέλ Ζοσεράν πρόεδρος της γαλλικής αμυντικής βιομηχανίας THALES κατήγγειλε για δωροδοκία μέλος της ελληνικής κυβέρνησης για να αναλάβει η εταιρεία του, την αναβάθμιση έξι φρεγατών του πολεμικού ναυτικού. Γαλλικές εφημερίδες υποστήριξαν με στοιχεία, ότι η ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων δόθηκε στους Αμερικάνους βάσει της υψηλότερης δωροδοκίας αφού παρόλο που η THALES δωροδοκούσε τον υπουργό Άμυνας από 7% - 10% δεν πήρε τελικά το έργο. Τελικά την ασφάλεια ‘κέρδισε’ η εταιρεία του Dick Cheney (αντιπροέδρου της Αμερικής) που απευθύνθηκε κατευθείαν στο Σημίτη και στο Χρυσοχοΐδη.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΑΜΙΝΑ-ΜΙΝΟΑΝ: Αποτέλεσμα του ναυαγίου ήταν 83 νεκροί και δύο μήνες μετά η αυτοκτονία του πράσινου εφοπλιστή Σφηνιά, λόγω οικονομικής κατάρρευσης της κρητικής Minoan Lines. Ο Σημίτης ήταν αυτός που ενίσχυσε τις Μινωικές Γραμμές ώστε να κατακτήσει σχεδόν μονοπωλιακή θέση στη ναυτιλία και λειτουργούσε ανεξέλεγκτα, χωρίς τους απαραίτητους ελέγχους. Τρεις μέρες πριν το ναυάγιο ο μηχανικός του Σαμίνα, Αντώνης Σορώκος στέλνει γραπτή αναφορά στην εταιρεία, κρίνοντας το πλοίο , αναξιόπλοο. Το πλοίο βυθίστηκε 20 λεπτά μετά την πρόσκρουσή του στις Πόρτες της Πάρου, γιατί δε διέθετε στεγανά, που θα καθυστερούσαν ή θα απέτρεπαν τη βύθισή του. Οι χώροι που έπρεπε να είναι στεγανά είχαν μετατραπεί σε καμπίνες, ενώ τα σωστικά μέσα ήταν ανύπαρκτα. Οι μηχανισμοί του υπουργείου από την άλλη είχαν πραγματοποιήσει πλημμελείς ή εικονικούς ελέγχους αξιοπλοΐας που πολλές φορές συνοδεύονταν και από το αντίστοιχο φιλοδώρημα, επί Υπουργίας Παπουτσή βέβαια.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ARTION: Για τέσσερα κακουργήματα ασκήθηκε δίωξη κατά του πρώην γενικού διευθυντή του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Παπακωνσταντίνου και της χρηματιστηριακής εταιρείας ΑΡΤΙΟΝ για τα ομόλογα του Ταμείου Εθνικής Οδοποιίας (ΤΕΟ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ - PART-4

    ΑΝΤΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΣΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ!

    Πάμε !

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ: Εξαφανίστηκαν αμέτρητα δις υπό τις οδηγίες του Λαλιώτη με αποτέλεσμα να πληρώνουμε τεράστια πρόστιμα για την μη πραγματοποίηση του έργου. Η Ελλάδα παρέμεινε η τελευταία χώρα στην Ευρώπη που δεν έχει ολοκληρώσει το έργο παρά τα συνεχή πακέτα που έχουν δοθεί για την πραγματοποίησή του.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΑΒ (Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία): Ληστρικό σκάνδαλο 1 δις € στην ΕΑΒ, όπου με σκοπό να κρύψουν τα κλεμμένα οι πασόκοι, τα «έβαζαν» σε ειδικό λογαριασμό «αναπόσβεστων εξόδων ιδρύσεως της εταιρείας»!

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΩΝ: Βιομηχανία παράνομων ελληνοποιήσεων με χορήγηση ελληνικής ταυτότητας και εκλογικού βιβλιαρίου ακόμη και σε σεσημασμένους κακοποιούς από τις πρώην κομουνιστικές χώρες. Υπόσχονταν αγροτική γη και διορισμούς σε Ουκρανούς, Ρώσους και Γεωργιανούς, «κατασκευάζοντας» ομογενείς και ταυτόχρονα ψηφοφόρους. Λίγους μήνες μετά τις εκλογές ανακλήθηκαν χιλιάδες ελληνοποιήσεις αφού η παρανομία της έκδοσής τους ήταν ολοφάνερη και καραμπινάτη. Είχαν όμως προλάβει να ψηφίσουν. Αποτέλεσμα η νόθευση των εκλογών της 9ης Απριλίου 2000. Ειδικά στην Βόρεια Ελλάδα (Φλώρινα, Πέλλα, Κιλκίς κ.α.) το ποσοστό των Αλβανών οι οποίοι ελληνοποιήθηκαν ήταν διψήφιο, δηλαδή ξεπέρασε το 10%. Το πασόκ κέρδισε τις εκλογές του 2000 με διαφορά 1% (70.000 ψήφοι)!

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ: Ο πράσινος Σεραφείμ Φυντανίδης (μέσω της συζύγου του Βιργινίας Βεντουράκη) εμπλεκόμενος στο μεγάλο φαγοπότι των Ολυμπιακών έργων (Άγιος Κοσμάς), μέσω της Ολλανδικής κατασκευαστικής De Boer.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΑΧΤΑ : Αφορά τη (ν)τροπολογία -σκάνδαλο της Σιθωνίας που κατέληξε στην αποπομπή του υφυπουργού Οικονομικών, Χρήστου Πάχτα, και των άλλων εννέα βουλευτών του ΠΑΣΟΚ. Η υπόθεση ξεκίνησε στις 21/01/2004, όταν οι εννέα βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, κατέθεσαν τροπολογία στο νομοσχέδιο «Ενισχύσεις Ιδιωτικών Επενδύσεων για την οικονομική και περιφερειακή ανάπτυξη της χώρας», την οποία αποδέχτηκε ο αρμόδιος υφυπουργός Οικονομίας Χρ. Πάχτας και έδιναν τη δυνατότητα ανέγερσης στην κατασκευαστική εταιρία «Ολυμπιακή Τεχνική» του μεγαλοεργολάβου Στέγκου, ιδιοκτήτη του «Πόρτο Καρράς», να χτίσει παράνομα χιλιάδες τουριστικές κατοικίες στην περιοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ - PART-5

    ΑΝΤΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΣΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ!

    Πάμε !

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ: Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΑΠΟ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΚΛΑΠΗΚΕ ΜΟΝΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ. ΤΑ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΙΛΙΓΓΙΩΔΗ, ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ 110 ΔΙΣ ΕΥΡΩ (38 ΤΡΙΣ ΔΡΧ). Ενάμισι εκατομμύριο ανύποπτοι μικροεπενδυτές έχασαν τις οικονομίες τους μετά από τις άμεσες και έμμεσες προτροπές υπουργών και του ίδιου του Σημίτη. Τα παπαγαλάκια των νταβατζήδων διαφήμιζαν τις μαγειρεμένες αποδόσεις του Χρηματιστηρίου, ενώ ο διορισμένος από το Σημίτη στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Σταύρος Θωμαδάκης έδινε εγκρίσεις μετοχικού κεφαλαίου σε όλους τους επιχειρηματίες, χωρίς κάν να ελέγχει τι είχαν κάνει με τα προηγούμενα λεφτά που είχαν βουτήξει. Το χρηματιστήριο έγινε μέχρι και «κόμμα» στις εκλογές του 2000, ενώ παράλληλα χρησιμοποιήθηκε ως προεκλογικό σημάδι της "ισχυρής οικονομίας" των κυβερνήσεων Σημίτη. Διαφημιστικά σποτ προκαλούσαν τους Έλληνες να επενδύσουν τα χρήματά τους στα σίγουρα κέρδη των εισηγμένων και τα παπαγαλάκια των μέσων παραπληροφόρησης, ανταγωνίζονταν ποιος θα σε πρωτο-παραμυθιάσει. Όταν το 2000 είχε επέλθει η καταστροφή και ρωτήθηκε ο Σημίτης τι θα γίνει με τους κατεστραμμένους, αυτός απάντησε «άς πρόσεχαν».

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΕΚΑ (Δημόσια Επιχείρηση Κρατικών Αξιών): Για να κερδίσει τις εκλογές του 2000 ο Σημίτης δεν ήθελε να πέσει το χρηματιστήριο. Διόρισε δικούς του ανθρώπους στην εταιρία διαχείρισης των ασφαλιστικών ταμείων και τους έβαλε να αγοράζουν υπερτιμημένες μετοχές. Βέβαια, ακριβώς ΜΕΤΑ αφού κέρδισε τις εκλογές το Χρηματιστήριο κατέρρευσε και τα ασφαλιστικά ταμεία καταστράφηκαν.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΞΟΛΙΣΜΩΝ 20 ΔΙΣ : Προβληματικά αμυντικά συστήματα και μαχητικά αεροπλάνα, που το ένα μετά το άλλο πέφτουν σκοτώνοντας αεροπόρους. Οι μόνοι που ωφελήθηκαν από τις συμφωνίες ήταν τα λαμόγια-μεσάζοντες, οι έμποροι και οι πολυεθνικές για τους οποίους εξασφαλίζονταν τεράστιες μίζες και προμήθειες, με υπερκοστολογήσεις και αστρονομικές υπερβάσεις των αρχικών συμβάσεων.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΝΕΟΝΑΚΗ : Βάσει των στοιχείων της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ο βουλευτής Ρεθύμνου Νεονάκης έπαιξε στο Χρηματιστήριο 64 εκατομμύρια €, σε ένα μόλις τρίμηνο.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΙΠΛΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ: Οι δαπάνες για την άμυνα δεν εμφανίζονταν ποτέ στα κρατικά έξοδα αλλά εγγράφονταν μόνο σε ειδικούς λογαριασμούς της Τράπεζας της Ελλάδος (που σημαίνει ότι δεν μπορεί ποτέ να αποδειχτεί ποιος έπαιρνε τα λεφτά) με αποτέλεσμα να γίνουμε διεθνώς ρεζίλι από την Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία το 2002. Ενώ μέχρι το 1998 είχαν ανοιχτεί μόνο 3 τέτοιοι λογαριασμοί, από το 1998 μέχρι το 2004 ανοίχτηκαν πάνω από 100, δηλ.: τα περίφημα διπλά βιβλία).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θα τρελαθούμε εντελώς μου φαίνεται.

    Ο βλακογιώργος λέει ότι όσοι δεν είναι σοσιαλιστές είναι βάρβαροι!

    Θα κάνει και ανένδοτο για να διώξει τη διαφθορά από τη χώρα.

    Σιγά θα σκίσεις το καλτσόν μωρή, είπε ο Βαλιανάτος στο Ζαχαράτο, μέλη και οι δύο του αδελφάτου της κεντρικής επιτροπής του Μιζόκ.

    Θα τό σκίσεις μωρή και πώς θα πάω μετά στον ανένδοτo;

    Καταλάβατε τι παίζει;

    Εκεί που μας χρωτάγανε ζητάνε και το βόδι.

    Σοβαραρευτείτε λίγο, κακομοίρηδες.

    Ρε αξιοθρήνητοι λιγούρηδες πασόκοι, δεν κοιτάτε καλύτερα τα χάλια σας, μαύρες μέρες έχετε μπροστά σας, το πάτε για διάλυση το μαγαζί.

    Σας θυμίζω ότι σε πρόσφατη δημοσκόπηση της GPO, το 53% του συνόλου και το 77% των γαλάζιων ψηφοφόρων εκτιμά ότι ο Κ. Καραμανλής δεν θα πρέπει να παραιτηθεί από την Προεδρία της Ν.Δ. ακόμη και σε περίπτωση ήττας.

    Αντίστροφα είναι τα ποσοστά για τον Γ. Παπανδρέου αφού το 66% του συνόλου και το 63% των «πράσινων» εκτιμούν ότι σε περίπτωση ήττας θα πρέπει να παραιτηθεί από πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

    ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.

    Εάν ο Καραμανλής χάσει τις εκλογές η μεγάλη πλειοψηφία της Ν.Δ. ΔΕΝ θέλει να φύγει, εάν ο Γιωργάκης χάσει τις εκλογές ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΝΥΧΤΑ!

    Γιωργάκη, ήλθε η ώρα σου αγόρι μου.

    Έλα, έλα τώρα, ξέρεις εσύ.

    Με ελαφρά πηδηματάκια!

    Φτωχή κυρία Τσάντ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ότι και να λένε οι πράσινοι μουτζαχεντίν υπάρχει ένα δια ταύτα.
    Η ουσία είναι ότι εάν χάσει η ΝΔ ο Καραμανλής παραμένει, γιατί τον θέλει ο κόσμος της ΝΔ (πάνω από το 45% του συνόλου του εκλογικού σώματος τον προτιμά για πρωθυπουργό).
    Για το Γιωργάκη τα πράγματα είναι εντελώς αντίστροφα. Εάν δεν τα καταφέρει πάει σούμπιτος, τον έφαγε η μαρμάγκα.
    Έχει ήδη χάσει αμέτρητες εκλογικές αναμετρήσεις και οι οπαδοί του πασόκ είναι εξαγριωμένοι με τις προσωπικές του ανεπάρκειες.
    Είναι λίγος, δεν κάνει.
    Ακόμη και ο πιό αφοσιωμένος πράσινος οπαδός το ξέρει, να μην τρέφετε αυταπάτες.
    Γι’ αυτό αφήστε τις προβλέψεις των μαϊμού δημοσκοπήσεων και κοιτάξτε να το μαζέψετε το βουτυρομπεμπέ της Εκάλης, γιατί δεν φτάνει που δεν στροφάρει αλλά νομίζει ότι είναι και γαλαζοαίματος.
    Κάτι σαν ο μεσσίας που θα σώσει την Ελλάδα.
    Όπως ο Αβραάμ για τους εβραίους.
    Δεν ξέρει τη διαφορά του ελλείμματος από το χρέος και μας λέει ότι θα φτιάξει την οικονομία.
    Δεν διώχνει τους δεκάδες λαδιάρηδες πρώην υπουργούς του πασόκ και μας λέει ότι θα χτυπήσει τη διαφθορά.
    Δεν κοιτάει να συμφωνήσει με τον Καραμανλή για το σεβασμό των αποφάσεων της δικαιοσύνης αλλά την κατηγορεί όποτε δεν τον βολεύουν οι αποφάσεις της.
    Δεν κοιτάει να μαζέψει το σκόρπιο μυαλό του και αναλώνεται σε τζάμπα γενικές εξαγγελίες για μείωση της σπατάλης στο δημόσιο και αύξηση των φορολογικών εσόδων.
    Για παράδειγμα, κατηγορεί τον Καραμανλή ότι μείωσε τους φορολογικούς συντελεστές αλλά επιλέγει να αγνοεί ότι έτσι μειώθηκε δραστικά η ανεργία και αυξήθηκε το ΑΕΠ.
    Πώς θα γίνουν παραγωγικές επενδύσεις στη χώρα βρε ΑΣΧΕΤΕ Γιωργάκη εάν στην Ελλάδα φορολογούμε τις επιχειρήσεις με 40% όταν στη λοιπή ΕΕ φορολογούνται κατά Μ.Ο. κατά 25%;
    Τι να πείς;
    Το παιδί δεν επικοινωνεί με τον πραγματικό κόσμο.
    Αυτό που είναι άξιο απορίας είναι που θεωρεί τον εαυτό του το μεσσία της Ελλάδας.
    Μπάς και είναι και αυτός στα πρόθυρα του Σισμανογλείου, σαν τη κακομοίρα τη Θώδη;
    Κάποια εξήγηση θα υπάρχει, δεν μπορεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ
    ΓΥΡΙΣΑΝ... ΑΠΟ ΤΑ ΕΝΝΙΑΜΕΡΑ ΤΟΥ
    + ΔΡ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ.
    ΚΑΙ ΤΑ 3ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΤΣΟΚΑΡΟΥ ΣΥΛΒΑΝΑ.

    ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ ΚΟΨΙΜΟ
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΦΑΓΑΝ ΤΑ ΚΟΛΛΥΒΑ
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΓΕΥΜΑ.
    ΜΑΛΛΟΝ...
    ΤΟ ΛΙΚΕΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΗΡΘΕ ΒΑΡΥ.

    ΜΟΝΟ Ο PASOK poisinos.. έμεινε στο σπίτι του... ΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Νέα Δημοκρατία,
    με σύμμαχο εσένα!

    με σύμμαχο εσένα Χριστοφοράκο,
    με σύμμαχο εσένα Παυλίδη,
    με σύμμαχο εσένα Πελέκη,
    με σύμμαχο εσένα Εφραίμ,
    με σύμμαχο εσένα Κωνσταντινίδη,
    με σύμμαχο εσένα Τσιτουρίδη,
    με σύμμαχο εσένα Ζαχόπουλε,
    με σύμμαχο εσένα Ρουσόπουλε,
    με σύμμαχο εσένα...
    (συνεχίζεται)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. -Καλή φωνή, μα τραγουδάει μαλακίες...
    -Πιστεύει ότι μπορεί να συμβάλλει σε λύσεις...
    -Έχει το γνωστό χαμόγελο και το ίδιο απλανές βλέμμα...
    -Δεν αρνείται τίποτα σε όσους πιστεύει ότι τον στηρίζουν...
    -Νομίζει ότι τον επευφημούν, ενώ του κάνουν καζούρα...
    -Πιστεύει ότι είναι ο καλύτερος...
    -Νομίζει ότι τα κάνει όλα σωστά...
    -Επιμένει ότι "θεραπεύει την κρίση"...

    Νέο Μυθιστόρημα:
    "ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΘΩΔΗ"
    η δραματική κάθετη πορεία ενός χοντρού, από την πρωθυπουργία στο ψυχιατρείο.

    "ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΘΩΔΗ"

    Σύντομα, σε όλα τα περίπτερα,
    με δώρο το DVD "Ζαχοπουλιάζουσες".


    Από τις Εκδόσεις "Δαφνί για τις Κοινωνίες".
    Χορηγός επικοινωνίας:
    ΝΔ ΕΠΕ, τυροκομεία-τρελοκομεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ζήτω η Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά.
    Μαύρο στη Ντόρα που πολιτεύεται με ένα όνομα που δεν υπάρχει .
    Λέγεται τάχα Μπακογιάννη για να μην πηγαίνει το μυαλό μας στον γρουσούζη γκαντέμη αποστάτη δοσίλογο απατεώνα πατέρα της που ναυάγησε τη Νέα Δημοκρατία.
    Κάντε της μια μήνυση να δείτε για πότε θα χάσει τη βουλευτική της έδρα γιατί το όνομα που χρησιμοποιεί δεν υπάρχει.
    Αντώνη κράτα γερά τα σχοινιά της μεγάλης μας παράταξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μεγάλο πολιτικό παιχνίδι αναμένεται να παίξει ο Λάκης Λαζόπουλος τόσο πριν όσο και μετά τις ευρωεκλογές προκειμένου να πλήξει όσο μπορεί το Γιώργο Παπανδρέου ώστε να μην πάρει υψηλά ποσοστά όπως αναμένεται.
    Οι προσωπικές επιθέσεις θα γίνουν όλο και πιο στοχευόμενες όλο και πιο ισχυρές.
    Κίνητρο του είναι εκτός από την ομοφυλοφιλική αλληλεγγύη προς τον Κώστα Καραμανλή είναι και η δημιουργία χώρου για το κόμμα που ετοιμάζει η Γιάννα Αγγελοπούλου που επιθυμεί να έρθει ως μεσσίας στα πολιτικά πράγματα της χώρας παίζοντας το ρόλο του Μπερλουσκόνι της Ελλάδας.
    Σταθείτε απέναντι στα σκοτεινά παιχνίδια εξουσίας που παίζονται σε βάρος του ελληνικού λαού.
    ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Απαράδεκτος για μια ακόμη φορά ο Λαζόπουλος με τη λυσσαλέα επίθεση που κάνει στο Γιώργο Παπανδρέου. Περνά πολύ απαλά τον ανίκανο Καραμανλή αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά πως το λόμπι των ομοφυλοφίλων είναι κατά πολύ πιο ισχυρό και από τη μασονία και από θρησκευτικές οργανώσεις .

    Πούστης πούστη μάτι δε βγάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΤΟΥ PRESS
    ΒΑΖΕΙ ΑΠΟ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ...
    ( ΣΧΟΛΙΑ Ο ΑΛΛΑΧ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ...
    ΚΛΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΣΙΡΛΙΕΣ ΕΙΝΑΙ...)
    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ
    ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟ..
    ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΡΕ ΜΙΚΡΕ...
    ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ... ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Την Παρασκευή 29 Μάη θα γίνει μεγάλη εκδήλωση-συναυλία στο Πολυτεχνείο για την Γκιώνα. Το θέμα αφορά ταυτόχρονα και την καταστροφή του βουνού από τις μεταλλευτικές εταιρίες του βωξίτη, αλλά και την τρομοκρατία κατά των κατοίκων που αντιστέκονται. Στις 30 Μάρτη καταστρέψανε με εμπρησμό το σπίτι μέλους της κίνησης για την σωτηρία της Γκώνας. Γι’ αυτό ανεβάστε στο blog σας, ή διαδώστε σε φίλους και γνωστούς την εκδήλωση. Περισσότερα στο blog της Γκιώνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΙΞΕΙ ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ, ΘΑ ΜΑΘΑΝΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΥΡΙΔΗ.

    Γέλια, τρελλά γέλια θα κάνουμε.

    Και ο βλακογιώργος;

    Τι να κάνει και αυτός ο κακομοίρης; Του είπαν εκείνοι οι δυό πιτσιρίκοι στην Ιπποκράτους ότι η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση και προσπαθεί να ισοφαρίσει τα εκατοντάδες εκατομμύρια της Siemens με τον πασατέμπο του Παυλίδη.

    ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΛΘΑΝ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ, ΤΗ ΖΙΜΕΝΣ.

    Τί μας λές πουλάκι μου, μιλάς σοβαρά;

    Έτσι όμορφα τα σχεδιάζετε εκεί στην ιπποκράτους; Κεφάλια είναι ο λιμοκοντόρος ο Παπακωνστατίνου και ο κλαψιάρης ο Ραγκούσης.

    Καλά κρασιά αμόρφωτε βουτυρομπεμπέ των βορείων προαστίων.

    Εάν νομίζεις ότι, επειδή σε υποστηρίζουν οι καναλάρχες και οι αμερικάνοι ότι ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΤΟΠΙΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ ΜΠΑΝΑΝΑ ΡΙΠΑΜΠΛΙΚ;

    Ξανασκέψου το, ζωντόβολο.

    Ξανασκέψου το γιατί σε περιμένουν ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣ τους επόμενους μήνες.

    Οι τραπεζικοί λογαριασμοί είναι πραγματικοί, δεν είναι εντυπώσεις.

    Οι συναλλαγές του φίλου σου του Τρεπεκλή, του Τσουκάτου, του Μαντέλη και καμμιά τριανταριά στελεχών του πασόκ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΕΦΤΑ, ΟΧΙ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΜΟΝΟΠΟΛΗΣ.

    Θά έλθει η μέρα που θα συζητάμε την υπόθεση Παυλίδη και τα υποτιθέμενα 100 ψωροχιλιάρικα και θα γελάμε.

    Το πασόκ, βέβαια, δεν ξέρω τι θα κάνει αλλά υποψιάζομαι ότι θα ψάχνει για νέο αρχηγό να ξεκαθαρίσει τους λαδιάρηδες υπουργούς του, που συνεχίζουν υποκριτικά να μας κάνουν κηρύγματα περί προσωπικής ηθικής, δημόσιας διαφθοράς, πολιτικής ευθιξίας και αξιοπρέπειας.

    Να κάνει δηλαδή όλα όσα δεν έκανες εσύ, άχρηστε ημίαιμε.

    ΠΡΩΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ (που εσύ ξεκίνησες, κάνοντας την τρίχα τριχιά) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΞΑΝΑΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ.

    Η ΖΙΜΕΝΣ ΔΕΝ ΘΑΒΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ.

    ΚΑΚΩΣ ΣΑΣ ΤΗ ΧΑΡΙΣΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΟ 2004 ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΙΧΑΣΕΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΛΑΟ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ.

    ΕΚΛΑΒΑΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ.

    ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ, ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΖΙΜΕΝΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ.

    Μέχρι τότε όμως θα πείτε το δεσπότη Παναγιώτη.

    Κατάλαβες Γιώργο βαρεμένε, ή ακόμα να μπείς στο νόημα;

    Είσαι και βούρλο, γαμώ το, και πρέπει να στα λέμε πολλές φορές για να εμπεδώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΑΥΤΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΑΜΕΣ
    ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΠΛΗΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ
    Λ Ε Π Ρ Α ΕΙΝΑΙ.
    ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΣΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΧΕΧΟΜΕΝΗ ΜΑΛΑΚΙΑ.

    ΚΑΛΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ. ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΛΗΚΡΟΛΟΓΙΟ..
    ΚΑΛΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ...
    ΑΑΑΑ..ΣΟΡΥ. !
    Η ΠΟΥΣΤΡΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-PRESS...δεν έχει εγκέφαλο.
    Της τον αντικατέστησαν στο Πασοκ..
    με μία ΧΕΣΤΡΑ !
    Είναι και Δωρεάν... Ολα τα ΣΚΑΤΑ ,
    τα ΕΜΕΤΑ και τα ΧΥΣΙΑ..τα παίρνει μέσα..

    ΚΑΙ Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ΕΡΙΞΕ ΜΕΣΑ ΤΟ ΝΕΦΡΟ ΤΟΥ !
    ΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΟΥ
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΕΙΣΤΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΞΕΡΕΤΕ. ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΘΟΥΜΕ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΕΣ ΑΜΟΙΒΑΔΕΣ.. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΤΣΕΙ. ΛΥΚΟΡΝΙΑ ΟΛΟΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΛΥΣΣΑΞΑΤΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΤΟΣ...

    ΜΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ ΑΠΟ ΤΑ
    ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ.
    [ΤΑ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ]
    ΒΡΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ
    ΤΟ ΠΡΟΊΟΝ ΕΓΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΣΧΕΤΕ ΕΙΣ
    ΧΕΙΡΑΣ ΤΡΙΤΟΥ ????????
    ΔΕΙΤΕ ORIGINAL ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ
    ON FACE BOOK OR YOU TUBE/NEMESISRELLOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση