GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φτάνει πια!...

15 δολοφονίες, 1 ακρωτηριασμός, 3 σοβαροί τραυματισμοί γυναικών από τους συντρόφους τους σε 10 μήνες... Aπό την Θεματική Ομάδα των Οικολόγων...

15 δολοφονίες, 1 ακρωτηριασμός, 3 σοβαροί τραυματισμοί γυναικών από τους συντρόφους τους σε 10 μήνες...

Aπό την Θεματική Ομάδα των Οικολόγων Πράσινων
για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα

Στην Ελλάδα του 21ου αιώνα σχεδόν 2 γυναίκες το μήνα δολοφονούνται από τους πρώην ή νυν συντρόφους τους. Αυτός είναι ο απολογισμός του τελευταίου 10μηνου.
Δεν πρόκειται ούτε για «οικογενειακές τραγωδίες» ούτε βέβαια για «εγκλήματα πάθους». Πρόκειται για στυγνές δολοφονίες. Ο δράστης στην συντριπτική πλειοψηφία των δολοφονιών είναι άντρας και το θύμα γυναίκα. Το χέρι του δράστη δεν οπλίζει ούτε το πάθος ούτε η απόγνωση από την οικονομική κρίση. Το οπλίζει η βαθιά ριζωμένη νοοτροπία σύμφωνα με την οποία ο άντρας μπορεί να έχει τον πλήρη έλεγχο στη ζωή της γυναίκας του και των παιδιών του. Η αιτία πρέπει να αναζητηθεί στις πατριαρχικές δομές της ελληνικής κοινωνίας, που δεν αναγνωρίζουν ισότιμες σχέσεις και ίσα δικαιώματα σε όλους και όλες. Το «πάθος», η ζήλια και η ανέχεια είναι απλώς οι αφορμές.
Φτάνει πια! Η ελληνική κοινωνία, η πολιτεία και...
τα ΜΜΕ θα πρέπει να αναγνωρίσουν ότι η βία κατά των γυναικών είναι έμφυλη και ως τέτοια θα πρέπει να αντιμετωπισθεί.
Φτάνει πια με τους γείτονες που απλώς κλείνουν τα αυτιά τους και τα στόματά τους όταν ακούν τα ουρλιαχτά γυναικών και παιδιών!
Φτάνει πια με τους νόμους και τα δικαστήρια που βάζουν πάνω από την προστασία της ζωής, την προστασία του θεσμού της οικογένειας! Η οικογένεια νοσεί βαριά όταν ένα από τα μέλη της δεν σέβεται την προσωπικότητα των υπολοίπων και πεθαίνει τη στιγμή ακριβώς που το ένα μέλος απειλεί τη σωματική και πνευματική ακεραιότητα των υπολοίπων μελών.
Φτάνει πια με την αναλγησία της ελληνικής πολιτείας που εξακολουθεί να μην διαθέτει τους απαραίτητους πόρους (ανθρώπινους και οικονομικούς) για τη δημιουργία δομών στήριξης των γυναικών που παλεύουν να ξεφύγουν από τη βία και να προστατεύσουν τα παιδιά τους.
Φτάνει πια με τα ΜΜΕ που προσπαθούν να βρουν τι οδήγησε το θύτη σε αυτή την πράξη! Ξέρουμε όλοι και όλες πολύ καλά τι τον οδήγησε: Η πατριαρχική αντίληψη με την οποία γαλουχήθηκε και σύμφωνα με την οποία η γυναίκα ανήκει σε κάποιον άντρα τον οποίο οφείλει να υπακούει, να ακολουθεί, να ανέχεται.

19 σχόλια

  1. Μεγάλο πολιτικό παιχνίδι αναμένεται να παίξει ο Λάκης Λαζόπουλος τόσο πριν όσο και μετά τις ευρωεκλογές προκειμένου να πλήξει όσο μπορεί το Γιώργο Παπανδρέου ώστε να μην πάρει υψηλά ποσοστά όπως αναμένεται.
    Οι προσωπικές επιθέσεις θα γίνουν όλο και πιο στοχευόμενες όλο και πιο ισχυρές.
    Κίνητρο του είναι εκτός από την ομοφυλοφιλική αλληλεγγύη προς τον Κώστα Καραμανλή είναι και η δημιουργία χώρου για το κόμμα που ετοιμάζει η Γιάννα Αγγελοπούλου που επιθυμεί να έρθει ως μεσσίας στα πολιτικά πράγματα της χώρας παίζοντας το ρόλο του Μπερλουσκόνι της Ελλάδας.
    Σταθείτε απέναντι στα σκοτεινά παιχνίδια εξουσίας που παίζονται σε βάρος του ελληνικού λαού.
    ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ζήτω η Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά.

    Μαύρο στη Ντόρα που πολιτεύεται με ένα όνομα που δεν υπάρχει .
    Λέγεται τάχα Μπακογιάννη για να μην πηγαίνει το μυαλό μας στον γρουσούζη γκαντέμη αποστάτη δοσίλογο απατεώνα πατέρα της που ναυάγησε τη Νέα Δημοκρατία.
    Κάντε της μια μήνυση να δείτε για πότε θα χάσει τη βουλευτική της έδρα γιατί το όνομα που χρησιμοποιεί δεν υπάρχει.
    Αντώνη κράτα γερά τα σχοινιά της μεγάλης μας παράταξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η συμμορία Καραμανλή καταρρέει .

    Ο ιστορικός του μέλλοντος θα είναι αμείλικτος απέναντι στο μεγαλύτερο πολιτικό απατεώνα που κυβέρνησε ποτέ την Ελλάδα .
    Η Ελλάδα δεν είναι αυτό που βλέπουμε σήμερα δεν είναι η Ελλάδα του ψευτοτσαμπουκά και τραμπούκου Καραμανλή δεν έχει πολίτες τσουλιά και πουστάκια δεν είναι η Ελλάδα του αποπροσανατολισμού και της Πετρούλας .
    Κάντε στην άκρη να περάσει η πραγματική Ελλάδα μπροστά .

    Καλώ όλους τους τίμιους δεξιούς να μαυρίσουν τον ανίκανο που δυστυχώς σήμερα είναι πρωθυπουργός . Το βράδυ των εκλογών που η Ν. Δ. θα είναι δεύτερο κόμμα και με βαριά ήττα να βγείτε από τα σπίτια σας να πανηγυρίσετε κι εσείς .
    Νικητής θα είναι η Ελλάδα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για την βια των ανδρών ευθύνεται η πορνεία και η σωματεμπορία όταν ο κάθε άντρας πληρώνοντας πολλά η λίγα χρήματα μπορεί να κάνει σε ένα θύμα σωματεμπορίας ότι θέλει τότε στο υποσυνείδητο του περναει ότι η γυναίκα είναι κάτι το κατώτερο το ευτελές το τιποτένιο με τον ιδιο τρόπο η ίσως λίγο καλύτερο θα συμπεριφερθεί στην σύντροφο του στην συνάδελφο του στην υπάλληλο του σαν αφεντικό προς εμπόρευμα.
    20.000 θύματα σωματεμπορίας κακοποιούνται από τους έλληνες και η πολιτεία δεν παίρνει κανένα μέτρο
    Το μέλλον για όλες τις γυναίκες θα είναι πολύ χειρότερο με βία βιασμούς όπως συμβαίνει στην Αμερική
    Οι γυναίκες πρέπει να καταλάβουν ότι κάθε γυναίκα που κακοποιείται είναι σαν να κακοποιούνται από λίγο όλες οι γυναίκες γιατί αυτός που τις κακοποιεί είναι ο σύντροφος τους ο άντρας τους ο αδελφός τους και σε λίγο θα κακοποιήσει αυτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.

    Τις φτιάχνουν επαγγελματίες του αμερικάνικου πολιτικού μάρκετιγκ.

    Δύο είναι τα μηνύματα:

    1. ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ.

    2. ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΕΛΠΙΔΩΝ.

    (και μιά μικρή λεπτομέρεια που δεν είχαν υπολογίσει. Οι Έλληνες δεν είναι αμερικάνοι).

    Keep walking.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ξαφνικά εμφανίστηκαν κι οι ΔΗΘΕΝ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ.
    Όλα αυτά τά χρόνια,πού βιάζεται τό περιβάλλον/ή φύσης/τά ζώα,τούς είχε ακούσει/δεί κανείς????
    Τώρα,διαισθανόμενοι,ότι αρκετοί Ελληνες έχουν στρέψει τά νώτα τους στούς επαγγελματίες πολιτικούς/κόμματα Α.Ε.,προσπαθούν νά επωφεληθούν,από καθαρή ματαιοδοξία αλλά κι ιδιοτέλεια!!!
    Εδήλωσαν δέ ανερυθριάστως,ότι σέ επικείμενη μή αυτοδυναμία στίς εθνικές εκλογές,θά ΣΥΜΜΑΧΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!!!!!!
    Αλλωστε,ή παρουσία τού πρασινοφρουρού (μέλος τής ΚΕ/ΠΑΣΟΚ),ηθοποιού ΚΑΦΕΤΖΟΠΟΥΛΟΥ,τού οποίου ό αγαπητός γιός τά είχε σπάσει πρίν λίγα χρόνια στήν Πάτρα,
    καταδεικνύει,ότι ό βαθύτερος λόγος,εμφανίσεώς των στήν πολιτική ζωή/εκλογες,είναι νά τείνουν χείρα βοηθείας/συνεργασίας στό πατρικό τους κόμμα ΠΑΣΟΚ καί στόν από κοινού αρχηγό τους,ΒΛΑΚΟΓΙΩΡΓΟ,σέ περίπτωση μή αυτοδυναμίας (τό πιθανότερο).
    Ας αφήσουν λοιπόν τίς μεγαλοστομίες καί τίς δήθεν,διά τό περιβάλλον,ευαισθησίες,διότι κάτω από τήν κουκούλα τους,κρύβεται τό άλλο πράσινο πρόσωπο τού ΠΑΣΟΚ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στο μεταξύ ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΑΝΟΝΤΑΙ καθώς οι υποκριτές φασιστοοικολόγοι στηρίζουν τον ΠΑΜΠΛΟΥΤΟ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟ Γκορ και τους τραπεζίτες του, που πολεμούν με απύθμενο μίσος τη συμφιλιωτική αποκέντρωση και την αμεσοδημοκρατική αυτάρκεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΑΚΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ-ΠΡΑΣΙΝΟΙ..ΣΤΗΝ ΕΕ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΕ-ΖΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΛΑΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ..ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΘΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ..ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΤΕ (ΦΙΣΕΡ) ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΤΕ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ..ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΩΝ -ΜΕ ΑΠΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΟ ΟΥΡΑΝΙΟ?..ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΩΝ-ΕΧΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ- ΗΤΑΝ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΡΚΙΝΟΙ ΣΟΛΑ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ (ΜΕ ΕΞΑΡΣΗ ΣΤΗΝ Β.ΕΛΛΑΔΑ-ΘΥΡΕΟΕΙΔΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΥΧΑΙΜΙΩΝ)..ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ?ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ?..Η ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΕΧΕΙ ΒΑΘΙΑ ΤΑΞΙΚΟ ΧΑΡΑΧΤΗΡΑ..ΑΝΤΕ ΜΟΥΦΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ.. ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΕΞΟΥΣΙΑ..Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΕΤΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ..ΑΝΤΑΡΣΥΑ..ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ..ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ..ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ο ΛΑ.Ο.Σ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ-Ο ΛΑ.Ο.Σ ΤΗΝ ΝΔ-ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ-ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ Η ΜΟΣΧΑ?..ΑΑΑ ΑΥΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΠΙΑ ΕΤΣΙ?ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ...ΠΟΙΟΣ?ΤΟΣΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ!!ΛΙΓΟ ΦΡΕΝΟ ΡΕ ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΜΑΣ..ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΙΑ-ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΕΙΑ-ΛΑΣΠΗ-ΡΟΥΦΙΑΝΑ -ΕΞΑΓΟΡΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ-ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ-ΚΥΝΙΣΜΟΣ-ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ,,ΚΑΙ ΠΛΗΡΗΣ ΚΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ...Ω ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΩΣΤΑΚΗ ΧΑΝΟΥΜΙΣΑ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΡΑ ΜΑΣ...ΧΑΣΑΜΕ ΤΑΣ ΕΚΛΟΓΑΣ..ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΠΙΑΣΑΜΕ ΠΑΤΟ...ΑΚΟΜΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΡΕ ΤΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ -ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΩΣ ΣΥΝΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΑΦΓΑΝΟΙ ΚΑΙ ΣΟΜΑΛΟΙ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ...
    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΟΚΤΟΜΗ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΞΥΡΑΦΙΑ ΣΚΟΥΡΑΣΜΕΝΑ -ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΙΧΕΙΑΣ ΤΙΣ ΘΑΒΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΙΘΟΒΟΛΟΥΝ

    ΚΑΛΑ ..ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΔΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πάλι μπλέξαν τα μπούτια τους οι οικολόγοι με τις φεμινίστριες. Για τη βία κατά των αντρών λέει κανένας τίποτα; Όσο για την πορνεία, ο μόνος λόγος που οι φεμινίστριες θέλουν να καταργηθεί είναι για να κάνουν τους άντρες ότι θέλουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οικολόγοι=Τεχνοκράτες
    Ακόμα υπάρχει κίνδυνος να μετατραπούν σε eco-nazis με αυστηρές ποινές σε όσους δε συμμορφώνονται (στρατόπεδα συγκέντρωσης;).
    Σχετικά με τις φεμινίστριες:
    http://www.savethemales.ca/200202.html

    Η βία δεν είναι η απάντηση φυσικά αλλά μη περάσουμε και στην άλλη άκρη.
    Μη ξεχνάμε και το φουκαρά που τον σκότωσε ο εραστής της γυναίκας του, τον πετάνε και μετά η μαντάμ κλαιγόταν στη Νικολούλη. Και άλλα πολλά...

    Όσο για τα Μ.Μ.Ε. τι να πουν και αυτά; http://www.youtube.com/watch?v=WpcGWeqDh58



    Καπετάν Μακρής. Ατελής προσέγγιση της Θεματικής Ομάδας. Ψηφοθηρική μήπως;
    Τι άλλο θα δούμε ακόμα; http://www.prisonplanet.com/exxonmobil-calls-for-carbon-tax-to-tackle-global-warming.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ai vre ligouria komplexikoi.. kia fora akoute tin alithia kai katourieste pano sas palio katines tou kerata. pou thelete ti gineka sklava kai doulara kai poutanaki gia ton poutso sas ai mori krifaderfes oles.. Pou oloi ton exete parei apo kapou i ton exete dosei kai katigorite allous... isa palioxamouria kseligomena..
    Antres sou leei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ποιος από σας ρε εχει σπουδάσει ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ????? Δεν ντρέπεστε λίγο, νεοταξίτες της κακιάς ώρας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΕΓΙΝΑΝ????


    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΑΤΕ ΠΡΙΝ 8 ΜΗΝΕΣ????


    ΡΕ ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΨΗΦΟ?

    ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΨΗΦΟ ???

    ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΗΤΕ ΔΗΘΕΝ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΑΤΜΑΝ - ΡΑΠΤΗ 6-0

    ΕΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΣΥΛΒΑΝΑΣ ΡΑΠΤΗ ΤΗΣ ΚΟΙΜΗΣΜΕΝΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΘΥΡΩΝ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ....
    ΠΡΟΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΜΑΝ - ΝΕΟ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ!!!

    Η ΣΥΛΒΑΝΑ ΡΑΠΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

    (ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΣΥΛΒΑΝΑ ΡΑΠΤΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ...ΑΛΛΑ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΕΤΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΚΑΙ ΕΥΗΣ ΜΟΤΣΑΡΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ!!)
    ΑΡΑ Η ΣΥΛΒΑΝΑ ΡΑΠΤΗ ΕΙΝΑΙ ΙΣΑΞΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΤΟΥ ΚΑΤΜΑΝ!!

    ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥ ΓΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΥ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΒΕΡΓΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

    ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΓΝΗΣΙΟ ΟΙΚΟΛΟΓΟ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΒΕΡΓΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟ ...ΑΠΑΤΕΩΝΑΚΟ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟ-ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ....ΣΦΟΓΓΟΚΟΛΑΡΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!!

    μΠΕΕΕΕΕΕΕΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. o tREMOPOULOS EINAI
    TO MAXILARI TIS dEXIAS!!

    bERGH FOR EVER!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 24 Μαϊ 2009 11:07:00 μμ
    Αν είσαι τόσο απελευθερωμένη, γιατί δεν είσαι ευτυχισμένη;
    Σήμερα: καλύτεροι μισθοί, υψηλές θέσεις και καλύτερες επιλογές καριέρας.
    Από το φεμινισμό έχουμε περάσει στο "καριερισμό" και από εκεί στον "ανδρισμό"...

    Π.χ. το να καπνίζουν οι γυναίκες επειδή καπνίζουν και οι άντρες είναι σαν να διεκδικούν οι γυναίκες να γίνουν και αυτές "καμικάζι" σαν ίσο δικαίωμα επαγγελματικής αποκατάστασης.

    Καπετάν Μακρής. Ισότητα δεν σημαίνει ισοπέδωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση