GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η επόμενη μέρα...

24 σχόλια

  1. Μη γίνεστε θύματα του μεγάλου σχεδίου της συμμορίας Καραμανλή , Λούλη που προσπαθεί με θεμιτά και αθέμιτα μέσα να στρέψει το μεγάλο ποτάμι της οργής απέναντι στο μεγαλύτερο πολιτικό απατεώνα που κυβέρνησε ποτέ , τον επικίνδυνο εχθρό της Ελλάδας και να δείξει την αδιαφορία τάχα του κόσμου υπαγορεύοντας στον Έλληνα πολίτη να προτιμήσει τις παραλίες και την αδιαφορία .
    Έχει φροντίσει σε συνεννόηση με τους δημοσκόπους για την περίπτωση που ο πολίτης φτάσει στην κάλπη να δείξει την οργή του στηρίζοντας το κόμμα των οικολόγων ένα κόμμα που δεν υπήρχε ούτε κανείς ήξερε ποιοι είναι αυτοί που κρύβονται πίσω από το όνομα οικολόγοι και οι δημοσκόποι του έδιναν μεγάλα ποσοστά .
    Σε όλη αυτή την τραγική φαρσοκωμωδία σε βάρος του Ελληνικού λαού συμμετέχει το συγκρότημα Λαμπράκη μέσω του Βήματος και με πληρωμένα τσιράκια τύπου Πρετεντέρη κάνουν τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να μειώσουν στα μάτια του Ελληνικού λαού το Γιώργο Παπανδρέου και το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και να δώσουν αξία στη συμμορία των απατεώνων που σήμερα κυβερνά για να συνεχίσει το ληστρικό έργο του ξεπουλήματος της Ελλάδας μας σε μεγαλοαπατεώνες Νεοκοσκωτάδες που καραδοκούν να πάρουν στα χέρια τους τον τομέα της Υγείας και της Παιδείας που συστηματικά απαξιώνεται από ανίκανους υπουργούς βάζοντας σε υποθήκη το μέλλον όλων των γενεών .
    Το μεγάλο σχέδιο της συμμορίας Καραμανλή Λούλη δεν πρέπει να περάσει.
    Ελάτε να στείλουμε ολοι μαζί το μήνυμα της αντίστασης στα σχέδια ξεπουλήματος της Ελλάδας .

    Ολοι μαζί πάμε κάλπη.
    Ψηφίζουμε ΠΑ.ΣΟ.Κ.
    Στηρίζουμε το Γιώργο Παπανδρέου.

    ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πασοκ

    11 % η διαφορά !!

    9 ευρωβουλευτες Πασοκ !!

    Μικρή η αποχή

    Θα φύγουν νύχτα!!

    Τον Πασοκ είναι σοσιαλιστικο και οικολογικό δημοκρατικό κίνημα

    Σας το λέει ο Δρ Κουτσούκος

    Μην ακούτε τις "δηθεν δημοσκοπίσεις"

    Κάποιοι "κόβουν κορδέλλες" για τα έργα άλλων !!

    ΄Οσοι - ελλάχιστοι πλέον - μέσα στο Πασοκ προδίδουν και θέλουν "κεντροδεξιό σχήμα" είναι πλέον γνωστοί και περιμένουμε να "εκδηλωθούν" !!

    Παίζουν τα "ρέστα" τους στην ΝΔ !!

    ΄Ολοι στις κάλπες

    Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ως Έλλην πολίτης, και διατελών εις πλήρη επίγνωση των συνεπειών της δηλώσεως μου, έχων σώας τας φρένας, και κάτοικος αυτής της χώρα, της Ελλάδος, και θέτοντας την ατομικήν μου ευθύνη, υπεράνω του ατομικού μου συμφέροντος, ως άλλος Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, δηλώνω ευθαρσώς και απεριφράστως, ότι αναλαμβάνω πλήρως την πολιτικήν ευθύνη όσων κακώς διεπράχθησαν κατά την διακυβέρνησην της χώρας από τις κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας.
    Ο δε λόγος που με ώθησε προς αυτό το ακραίο έως τραγικό δια τα συμφέροντα μου διάβημα είναι το γεγονός, ότι Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος Κωνσταντίνος Καραμανλής, προέβη εις το αυτό ομιλών προς όλους τους Έλληνες κατά την Τηλεοπτικήν του Μονομαχία με τους λοιπούς Πολιτικούς Αρχηγούς.
    Πλην όμως κρίνων ότι δύναται να φθαρεί η Εικόνα του από αυτήν του την δήλωση, απεφάσισα εγώ ο ταπεινός, όπως εγώ σύρω και επωμισθώ αντ’ αυτού την βαρύτατη αυτήν, ένεκα Βατοπεδίου, ένεκα Δομημένων Ομολόγων, ένεκα Γερμανού, ένεκα SIEMENS, ένεκα , ένεκα, ένεκα, ουκ έστιν αριθμός, εύθύνην αυτήν, και απαλλάξω αυτόν, ίνα απροσκόπτως συνεχίσει και προσθέσει εις, Ένεκα, πράξεις ικανές αναλήψεως Πολιτικής Ευθύνης.
    Ο Έλλην Πολίτης.
    Αέρας Κοπανιστός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επειδή πλησιάζουν εκλογές τα παλικαράκια της Δεξιάς στα τηλεπαράθυρα και ραδιόφωνα έχουν βγάλει στην επιφάνια την υπόθεση του χρηματιστηρίου, και την παπαγαλίζουν διαρκώς.
    Γιατί δεν βρίσκετε ένας κόπανος δημοσιογράφος να τους ρωτήσει για ποιο λόγο όταν ήρθαν στην εξουσία το 2004 δεν κοίταξαν αυτήν την υπόθεση και δικαστικά και μέσα στην Βουλή;
    Μήπως γιατί αυτοί που δημιούργησαν την φούσκα ήταν οι 99 στους εκατό δική της άνθρωποι, κάνανε την λουμπινιά τους και μετά τα φορτώσανε στον Σημίτη και στο Πασόκ;
    Μήπως γι’ αυτόν τον λόγο δεν το άγγιξαν καθόλου επί της ουσίας;
    Εμ.. είναι πολλά τα λεφτά Άρη, και οι άνθρωποι δικά μας παιδιά, τι ψάχνουμε, να βγάλουμε τα μάτια μας, άστα καλά είναι, στο Πασόκ έχουν πάθει πλάκα και δεν μπορούν ούτε να σκεφτούν, σκάστε.
    Το ίδιο σκηνικό δεν είχε στηθεί και με τον Κοσκωτά;
    Δικό τους παιδί γαλουχημένο από αυτούς, Δεξιούλης, και έχοντας όλη την βοήθεια των Δεξιών οικονομικών παραγόντων έγινε τραπεζίτης.
    Έτσι δεν είναι ή κάνω λάθος;
    Και μετά τι; Έκανε ότι έκανε, βάση δικού τους σχεδίου, και τα φόρτωσαν στο Πασόκ, γιατί αυτό ήταν το σχέδιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΞΩΤΙΚΟ ΦΡΟΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΟΝΟΝ ΓΕΛΙΟ: Ελληνική Δικαιοσύνη… χα… χα… χα… λένε πως είναι δικαστές…χα… χα… χα…

    http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2009/05/blog-post_3850.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ in.gr



    Ποιος από τους πολιτικούς αρχηγούς ήταν πιο πειστικός στην παρουσίαση των θέσεών του στη μεταξύ τους τηλεοπτική αναμέτρηση;
    Κ.Καραμανλής 596
    33,04%
    Γ.Παπανδρέου 440
    24,39%
    Αλ.Παπαρήγα 120
    6,65%
    Αλ.Αλαβάνος 176
    9,76%
    Γ.Καρατζαφέρης 306
    16,96%
    Δεν ξέρω / Δεν απαντώ 166
    9,2%
    Σύνολο: 1804

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. <>
    vasilaki this is all yours,

    ΤΑ
    ΜΑΧΑΙΡΙΑ
    ΤΗΣ
    ΖΗΛΕΙΑΣ
    ΤΑ
    ΑΚΟΝΙΖΕΙ
    Ο
    ΦΟΒΟΣ
    <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. prosoxi to 70%ton sxolion pou kanoun oi dekioi edo exei onomateponimo tzon [nai kala katalavate asxetos oti den to grafi giath eine kota] o gnostos kai mi eksereteos fanatilas karagiozis.afto ta lei ola .apla sinexiste na gelate mazi tou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. SAN TO SOMA TOU GIORGAKI MOU FENETE DIKSE KANONIKA TIN FOTO KE MIN TIN KANETE MONTAZ EXETE KOTSIA NA TO KANETE PASOKAKIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εχει ειδικότητα ο Μπουχεσότερος στην πώληση κλοπιμαίων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κάθε άποψη, ενοχλητική.
    Κάθε κίνηση, αναποτελεσματική.
    Κάθε πρωτοβουλία, άσκοπη.
    Κάθε άνομο συμφέρον, εξυπηρετούμενο.

    Κάθε πέντε χρονάκια, μία μόνο Κυριακή, Πολίτες.

    Μαριέττα Γιαννάκου-Κουτσίκου,
    εσείς την καταψηφίσατε, εμείς την διορίζουμε.

    Ότι κι αν λέτε, ότι κι αν κάνετε, εμείς στα παπάρια μας!

    Ευρωεκλογές 2009,
    για μια Ελλάδα συνωστισμένη,
    για μια Ευρώπη πολιτών… εντελώς για τον πούτσο!

    «δημοκρατία» νέα,
    Με την φιλία Χριστοφοράκου και την χορηγία της Μίζενς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οι Bloopers team είναι ΕΒΡΑΙΟΙ και υποστηρίζουν τον Γιωργάκη Τζέφρυ Γκούφη.
    Οι Bloopers team είχαν γράψει
    הביצים שלנו להפליץ = κλάσε μας τα αρχίδια
    ΣΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ

    Τώρα μετά από αυτή την γκάφα που έκαναν και μετά από τόση κούραση για να στηρίξουν τον Γιωργάκη είναι διακοπές στο Αουσβιτς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. μια χαρα τον βλέπω. αλλος θα έχει πρόβλημα με τον βενιζέλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σφαγή στη Νέα Δημοκρατία μετά την αποτυχία στη ομιλία Καραμανλή στη Λάρισα και Τρίπολη και Μαρκόπουλο .

    Ο Τραμπούκος απειλεί να πάρει κεφάλια από την επιτροπή εκλογικού αγώνα και απειλεί ότι θα σταματήσει τις προεκλογικές ομιλίες αν δεν του εξασφαλίζουν κόσμο.
    Οι σκηνοθέτες της ομιλίας κατέβαλαν κάθε προσπάθεια δείχνοντας ξανά και ξανά τον ίδιο κόσμο από άλλες γωνίες. Η λαϊκή οργή απέναντι στον ανίκανο και άχρηστο Καραμανλή είναι τεράστια. Η Νέα Δημοκρατία αναζητεί σανίδα σωτηρίας βλέποντας κρυφές δημοσκοπήσεις να παίρνει ποσοστά που είναι κάτω από 20 %
    Οι κομματάρχες του τραμπούκου αντιμετωπίζουν την εχθρότητα του κόσμου που προσκαλούν στις ομιλίες και καθημερινό φαινόμενο είναι οι καυγάδες πρώην οπαδών με στελέχη του κόμματος που διαλύεται …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΩΣΤΑ ΧΑΝΟΥΜΙΣΑ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΡΑ ΜΑΣ ΧΑΣΑΜΕ ΤΑΣ ΕΚΛΟΓΑΣ.ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕΣ?ΤΗΝ ΑΡΧΙΧΑΝΟΥΜΙΣΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΘΕΙΑ ΡΕ!!...ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΕΝΑ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΤΗΣ ΒΡΩΜΟ-ΝΕΤ.ΕΙΧΕ ΧΑΣΕΙ ...ΤΑΣ ΕΚΛΟΓΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟ...ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ..ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ.ΧΑΣΑΜΕ ΤΑΣ ΕΚΛΟΓΑΣΣΣΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το αιφνιδιαστικό και πρόωρο κλείσιμο της Βουλής, με το πρόσχημα των ευρωεκλογών, αποδεικνύει την ακραία αστάθεια του πολιτικού συστήματος.Παρόλο που η πρωτοβουλία του Καραμανλή έχει αυταρχικά και «βοναπαρτιστικά» χαρακτηριστικά, αποτελεί απόδειξη αδυναμίας και όχι δύναμης.
    Η κυβέρνηση επιδίωξε και πέτυχε, με αυτόν τον ακραία αυθαίρετο τρόπο, την παραγραφή των ποινικών ευθυνών μεγαλοστελεχών της για τα σκάνδαλα της περιόδου από το 2004 μέχρι σήμερα (ομόλογα, Βατοπέδι, Παυλίδης κ.ά.). Όμως, το πέτυχε με μεγάλο κόστος: Η τεράστια πλειοψηφία του κόσμου –ακόμα και το 40% των ψηφοφόρων της ΝΔ– κατανόησαν την πρωτοβουλία Καραμανλή ως μια βίαιη πράξη συγκάλυψης.
    Η κυβέρνηση επιδίωξε και πέτυχε να σταματήσει τη συνέχεια της συζήτησης στη Βουλή για νέα μεγάλα σκάνδαλα που έχει θρέψει η πολιτική των αντιμεταρρυθμίσεων (Ζίμενς, Γερμανός κ.ά.). Όμως, επίσης με μεγάλο κόστος, η συνέχεια των αποκαλύψεων και της δημόσιας συζήτησης για τα σκάνδαλα είναι απλώς αναπόφευκτη.
    Ο Καραμανλής, για να σώσει το κόμμα του, δε δίστασε «να παίξει με τους θεσμούς». Στην πρώτη φάση, αξιοποιώντας τον Σανιδά ως κομματάρχη της ΝΔ, ανέδειξε στα μάτια του κόσμου πολύτιμες αλήθειες για την, τάχα, ανεξάρτητη δικαιοσύνη. Kλείνοντας εσπευσμένα και βίαια τη βουλή, οδηγεί μαζικά τμήματα του κόσμου σε σωστά και σκληρά συμπεράσματα για την αξία του κοινοβουλευτικού παιχνιδιού. Η κυβέρνηση, θυσιάζοντας τέτοιες «αξίες» των αστικών ιδεών, αγοράζει απλώς χρόνο. Ελπίζει να ηττηθεί στις ευρωεκλογές μόνο με 3% και στη συνέχεια να ανακάμψει παίζοντας το χαρτί της «υπευθυνότητας» στην οικονομία, με στόχο να φτάσει σε εκλογές αργότερα, όταν θα έχει κάποιες ελπίδες νίκης. Μόνο που, αμέσως μετά τις ευρωεκλογές, ο Καραμανλής θα είναι υποχρεωμένος να πάρει νέα, σκληρά, αντεργατικά και αντικοινωνικά μέτρα. Η ιδέα ότι για να ξεφύγει από τα σκάνδαλα, θα καταφύγει στον άγριο νεοφιλελευθερισμό, μπορεί να περιγραφεί μόνο από την παροιμία «μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα». Καθυστερώντας την εκλογική αναμέτρηση, ο Καραμανλής το μόνο που μπορεί να πετύχει είναι να μετατρέψει μια σοβαρή ήττα του κόμματός του σε πανωλεθρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Προς τις τίμιες ( αν υπάρχουν ακόμη ) δικαστικές αρχές της Ελλάδας

    Βάλτε να δείτε το βίντεο με την προεκλογική ομιλία Καραμανλή στο Ηράκλειο Κρήτης το 2004 λίγες μέρες πριν τις εκλογές.
    Δείτε προσεκτικά ποιοι συνοδεύουν τον Κώστα Καραμανλή στην εξέδρα για την ομιλία . Ελέγξτε τι σχέση έχουν με οικογένειες νονών της Κρήτης και αν αυτοί σήμερα είναι υπόδικοι.
    Βγάλτε προς τα έξω τις σχέσεις νονών με πολιτικούς που κάποιοι από αυτούς είναι είδη δικασμένοι για υπόθαλψη εγκληματία.
    Πιστεύουμε πως υπάρχει ακόμα κάποιος έντιμος εισαγγελέας που θα ασχοληθεί με το πολύ σοβαρό αυτό θέμα και δε θα κουκουλωθεί κι αυτό με το γνωστό τρόπο του μαύρου σκοταδιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Όλη η κυβέρνηση Καραμανλή εξακολουθεί να ακολουθεί πιστά τη γραμμή Ρουσόπουλου για τα σκάνδαλα. Δηλαδή τη γραμμή, «σκάνδαλα, ποια σκάνδαλα; Όλα είναι σκανδαλολογία του ΠΑΣΟΚ». Ό,τι λέει ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, περιφερόμενος από κανάλι σε κανάλι, επαναλαμβάνει σύσσωμη η κυβερνητική ηγεσία και τα «παπαγαλάκια» της. Έτσι εδώ και μερικές μέρες δεν υπάρχουν σκάνδαλα σε αυτή τη χώρα. Όλα είναι κατασκευάσματα του ΠΑΣΟΚ. Το Βατοπέδι είναι κατασκεύασμα του ΠΑΣΟΚ. Τα δομημένα ομόλογα είναι κατασκεύασμα του ΠΑΣΟΚ. Οι μίζες στις άγονες γραμμές είναι κατασκεύασμα του ΠΑΣΟΚ. Όλα είναι καλώς καμωμένα απ' αυτή την κυβέρνηση. Εμείς τα φανταζόμαστε όλα. Οι πολίτες «παραπλανήθηκαν» από το ΠΑΣΟΚ.
    Η συζήτηση που γίνεται για τα σκάνδαλα, δεν γίνεται επειδή εμείς θέλουμε να βάλουμε στην πολιτική ατζέντα της χώρας τα σκάνδαλα. Γίνεται επειδή υπάρχουν σκάνδαλα. Η στάση του ΠΑΣΟΚ είναι ξεκάθαρη. Τρία πράγματα:
    Λειτουργούμε απολύτως θεσμικά. Εφόσον υπάρχουν σκάνδαλα, είναι ευθύνη μας, και θα μας την καταλόγιζαν οι πολίτες, εάν δεν μιλούσαμε γι' αυτά.
    Τα σκάνδαλα δεν είναι αποκομμένα από τα πραγματικά προβλήματα του Έλληνα πολίτη. Το γεγονός ότι ζει σ' ένα κράτος ανομίας, έχει να κάνει με την αντίληψη διακυβέρνησης που έχει αυτή η κυβέρνηση.
    Εμείς πάντα προσπαθούμε να βγαίνουμε μπροστά με θετικές προτάσεις, α μιλούμε για τα προβλήματα της οικονομίας και τις λύσεις που εμείς προτείνουμε. Για τα προβλήματα των πολιτών και τις λύσεις που εμείς προτείνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. MANTZOΥΡΑΝΗΣ: πρώην γραμματεύς υπουργικού συμβουλιου ΠΑΣΟΚ/περίοδος Κοσκωτά!!!!
    ΤΣΟΒΟΛΑΣ : γμνωστός υιός τού αγογιάτη!!!!!
    ΡΟΚΟΦΥΛΛΟΣ : Πρώην ΥΦ.ΕΞΩΤ. καί δικηγόρος τού ΣΦΗΝΙΑ (υπόθεσις ΣΑΜΑΙΝΑ)!!!!
    κ.α....κ.α......!!!!!
    Ποιός τά πήρε από τήν ΜΙΖΕΝΣ????
    ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!
    ΛΑΜΟΓΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 2:23 σωστά αυτό το γελοίο υποκείμενο για να μήν αποκαλύπτεται γράφει τα περισσότερα μυνήματα σάν ανώνυμος.
    Πού και πού πετάει το τζών απο κάτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Θεμου συχώραμαι ,

    Το να βρίζεις τον πεθαμένο Καραμανλή είναι μεγάλη αμαρτία, οι τεθνεωτες δεδικαίονται
    Τον πηγαινοφέρνετε σαν τον ΕΛ ΣΤΝΤ για να μας τρομάξει, το μόνο που μας προκαλεί είναι λύπη, σιχαμάρα μας προκαλούν οι ρουσόπουλοι και βουλγαράκηδες. Καλά κάνετε και μας θυμίζετε τα έργα και ημέρες αυτών των αχρείων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ Ο ΧΑΖΟΓΙΩΡΓΟΣ. ΤΕΤΟΙΑ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ. ΡΕ ΠΑΣΟΚΙΑ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΘΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΡΑΞΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ;

    ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΕΙ ΠΑΛΙ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΣ Η ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ Η ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ. ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΑ ΛΕΕΙ. ΜΑ ΤΙ ΒΛΑΚΑΣ ΘΕΕ ΜΟΥ. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΓΕΛΑΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΠΙΚΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΛΕΤΕ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΤΟΥΡΑΕΙ ΠΑΡΑ ΤΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΑΠΟ CIA ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΜΜΕΔΕΣ. ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΑΛΟΓΟ. ΒΑΛΤΕ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΠΑΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΞΕΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ Ο ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΤΜΑΝ ΧΑΖΟΤΕΡΟΤΕΡΟΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΟΥΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΕΜΜΙΣΘΟ ΑΡΧΙΔΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ.

    /www.epikairo.gr/
    /swell-swell.blogspot.com/
    /arpaxta.blogspot.com/
    /ideodoxeio.blogspot.com/
    /vasilisp.com/blogs
    ΠΕΝΤΕ (5) ΙΔΙΑ ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΑΡΧΙΔΑΚΙΑ..

    Οι διάφοροι ΑΛΗΤΕΣ που βρίζουν την ΝΔ απο τα blogs.. μόνο τυχαίοι δεν είναι.
    Είναι πληρωμενα τσιράκια του πασοκ
    ΕΠΙΣΗΜΑ. ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    Οικονομικός Απολογισμος 2008.
    • 2.142.162,93 ευρώ για επιμόρφωση.
    • 2.915.075,89 ευρώ για διαφήμιση και γενικότερα για προβολή των θέσεων του ΠΑΣΟΚ.

    Και είναι χωρισμένοι σε 4 κατηγορίες.
    1)Επίσημη.. Με διαφημίσεις πασοκ.
    στύλ. ΚΡΟΓΙΑ..PIACCADELPOPOLO.ΑΝΑΡΧΑΣ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ...κ.λ.π
    AYTOI ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ !!!

    2) "Ανεξάρτητοι" που ΟΛΩΝ Η ΣΕΛΙΔΑ
    ΤΥΧΑΙΑ...ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ..
    ΓΝΩΜΗΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΩΝ...STOXASMOS POLITIKI- SIBILLA-EPIKAIRO κ.λ.π

    3) Καραγκιοζάκια που κοροιδεύουν
    με φωτομαντάζ..hakis-hakis- GREKI.
    trelokouneli.blogspot.com

    4) bloger...ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΕΛΙΔΑ.. ΑΠΛΩΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ.

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ
    ΠΗΡΑΝ ΤΟ 2008-2009.. ΓΥΡΩ ΣΤΑ 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ....
    ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ !!!!!! ΚΑΙ
    ΟΛΑ ΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ.
    ----------------------------------
    MΠΡΑΒΟ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ
    ΒΓΑΛΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ
    ΕΜΜΙΣΘΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ....
    ----------------------------------

    ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΡΕΣΤΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση