GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αθήνα - Χαλκίδα χωρίς διόδια...

Η παράκαμψη διοδίων Αφιδνών και Σχηματαρίου και πώς να γλυτώσετε 5,5 ευρώ! . Aπό το http://www.halkida.tv/ . Για να μην πληρώσετε στα διόδια...

Η παράκαμψη διοδίων Αφιδνών και Σχηματαρίου
και πώς να γλυτώσετε 5,5 ευρώ!
.

Aπό το http://www.halkida.tv/
.
Για να μην πληρώσετε στα διόδια Αφιδνών... Να Θυμαστε μονο πως ΣΕ ΟΛΕΣ τις ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ εχουμε STOP!!!!
Είμαστε στην Εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας με κατεύθυνση προς Λαμία.
Φθάνοντας στο ύψος του Αγ. Στεφάνου βγαίνουμε στην έξοδο προς Αγ. Στέφανο.
Μόλις φθάσουμε στον κεντρικό Κρυονερίου – Αγ.Στεφάνου που είναι στα 100 μέτρα πηγαίνουμε δεξιά και στο φανάρι που είναι στα 20 μέτρα στρίβουμε αριστερά για να περάσουμε στον παράλληλο της Εθν. Οδού στα Goodys.
Μηδενίζουμε το κοντέρ και προχωρούμε παράλληλα με την Εθν. Οδό.
Προχωρόντας στα 2,8χλμ. βρίσκουμε διασταύρωση στα αριστερά την αγνοούμε
Στα 4,5χλμ περνάμε τα διόδια Αφιδνών και το kartodromio και φθάνοντας στα 5,5 χλμ έχει δεξιά στροφή και καταλήγει...
στα 5,6χλμ σε πινακίδα STOP στην διασταύρωση του δρόμου από τον Αγ. Στέφανο προς Κιούρκα-Πολυδένδρι.
Στρίβουμε αριστερά και συναντάμε στα 6χλμ αριστερά μας διασταύρωση, που οδηγεί στην γέφυρα της Εθν. Οδού και στα Κιούρκα, την αγνοούμε και συνεχίζουμε ευθεία
Στα 7,8χλμ φθάνουμε στον κόμβο Πολυδενδρίου. ΠΡΟΣΟΧΗ υπάρχει ταμπέλα οτι αριστερά βγαίνουμε στην Εθνική, αλλά έχουν βάλει διόδια.
Συνεχίζουμε ευθεία παράλληλα με Εθν. Οδό και είμαστε στο ύψος της McDonald.Εδώ μπορούμε να προσπεράσουμε βραδύτερα οχήματα, υπάρχει ευθεία με καλή ορατότητα.
Συνεχίζουμε μέχρι τα 12,3 χλμ στην διασταύρωση που δεξιά οδηγεί στο Μαρκόπουλο Ωρωπού. Συνεχίζουμε ευθεία.
Στα 14,1χλμ συναντάμε την διασταύρωση που δεξιά οδηγεί στην Μαλακάσα. Την αγνοούμε συνεχίζουμε παράλληλα με Εθν. Οδό
Στα 16,9χλμ φτάνουμε στην διασταύρωση του Ωρωπού. Κάνουμε αριστερά και δεξιά έξοδος στην Εθνική οδό στο 17 χλμ ακριβώς.
Όποιος κατευθύνεται πρός Λαμία, Χαλκίδα και θέλει να παρακάμψει και τα διόδια Σχηματαρίου δεν βγαίνει στην εξοδο της διασταύρωσης του Ωρωπού αλλά συνεχίζει ευθεία παράλληλα με την Εθν. οδό μεχρι τον Σείριο βρίσκοντας το δεύτερο σκέλος της παράκαμψης.
Η παράκαμψη αυτή πιστεύουμε ότι αξίζει αργά το βράδυ γιατί η κίνηση που θα συναντήσετε είναι ελάχιστη. Έτσι δεν θα χάσετε πολύ χρόνο. Η ορατότητα κατά την διάρκεια της ημέρας ικανοποιητική και σε πολλά σημεία υπάρχει η ευκαιρία για προσπέραση. Τον ακολουθούν και βαρέα οχήματα λόγω διοδίων αλλά και της βιομηχανικής ζώνης
Για να μην πληρώσετε ΜΟΝΟ στα διόδια Σχηματαρίου
1ος Τρόπος (γρήγορος και πολύπλοκος):
Είμαστε στην Εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας με κατεύθυνση προς Λαμία. Μόλις φθάσουμε στον διασταθμό ΣΕΙΡΙΟΣ μπαίνουμε δεξιά και μηδενίζουμε το κοντέρ.
Προχωράμε τον διασχίζουμε και λίγο πριν την έξοδο στην Εθνική οδό κάνουμε δεξιά για αναστροφή για Αθήνα. Μόλις κάνουμε την αναστροφή δεν μπαίνουμε στο πάρκινγκ του ΣΕΙΡΙΟΥ αλλά ακολουθούμε τον δρόμο δεξιά μας και συνεχίζουμε ευθεία μέχρι να βγούμε εκτός πάρκινγκ στον δρόμο που δεξιά οδηγεί προς Αυλώνα στα 1,2χλμ.Παίρνουμε την κατεύθυνση δεξιά προς Αυλώνα και αμέσως δεξιά μας βρίσκουμε διασταύρωση και στρίβουμε. Ακολουθούμε τον δρόμο που περνάει κάτω από την Εθνική οδό και βγαίνει στον απέναντι παράλληλο στα 1,7χλμ. Στρίβουμε αριστερά και προχωρούμε παράλληλα με την Εθνική οδό με κατεύθυνση προς Σχηματάρι χωρίς να αφήσουμε τον κυρίως δρόμο. Η ορατότητα κατά την διάρκεια της ημέρας ικανοποιητική και σε πολλά σημεία υπάρχει η ευκαιρία για προσπέραση. Τον ακολουθούν και βαρέα οχήματα λόγω διοδίων αλλά και της βιομηχανικής ζώνης.
Ακολουθούμε τον παράλληλο και στα 9,4χλμ περνάμε τα διόδια Οινοφύτων, πλησιάζοντας στα 10,5χλμ προσοχή δεξιά παρατεταμένη, μόλις περάσουμε τους μύλους Ασωπού
Στα 11,1χλμ, αγνοούμε την διασταύρωση που δεξιά πάει για Δήλεσι, συνεχίζουμε κανονικά αριστερά αγνοώντας στα 13,4χλμ και την δεύτερη διασταύρωση δεξιά για Δήλεσι, συνεχίζουμε κανονικά αγνοώντας στα 13,9χλμ αριστερά διάβαση για Οινόφυτα
Στα 16,8χλμ ο δρόμος φεύγει από παράλληλος της Εθνικής δεξιά μας τον ακολουθούμε κανονικά
Στα 17,1χλμ διασχίζουμε την διασταύρωση των Οινοφύτων
Στα 18χλμ περνάμε γέφυρα τραίνου
Στα 18,3χλμ βρισκόμαστε δίπλα στα διόδια Σχηματαρίου,( Εδώ υπάρχει μόλις περάσουμε τα γκισέ των διοδίων πόρτα για τα περιπολικά και οχήματα των υπαλλήλων των διοδίων. Αν την βρούμε ανοικτή βγαίνουμε Εθνική οδό. Δύσκολο να την έχουν αφήσει αλλά ας έχετε τον νού σας)
Στα 19,7χλμ αγνοούμε την διασταύρωση Σχηματαρίου
Στα 20.3χλμ αγνοούμε την διασταύρωση δεξιά μας για Αυλίδα Στα 21,1χλμ συναντάμε τον κόμβο που δεξιά οδηγεί προς Χαλκίδα αριστερά προς Σχηματάρι. Βγαίνουμε με προσοχή αριστερά (βλέπουμε μπροστά μας ψηλά την Εθνική οδό) και αμέσως δεξιά στην έξοδο προς Λαμία στα 21,3χλμ ακριβώς
2ος Τρόπος (απλός αλλά αργός):
Βγαίνουμε από την εθνική στην έξοδο της Μαλακάσας.
Στην αμέσως επόμενη περίεργη διασταύρωση στρίβουμε αριστερά.
Ακολουθούμε αυτόν τον δρόμο για μερικά χιλιόμετρα για να βγούμε δίπλα στα σείριος όπως μας βγάζει ο προηγούμενος δρόμος. Προσοχή στο όριο των 60 χλμ/ώρα όταν πλησιάζουμε τα σείριος! Μετά από 200 μέτρα τελειώνει και πολλές φορές την στήνουν με ραντάρ στην τροχαία από πάνω. Καλύτερα να το τηρείτε.
Στην συνέχεια ακολουθούμε τις οδηγίες από την παραπάνω διαδρομή που περιγράψαμε, όπου μετά από λίγα χιλιόμετρα θα συναντήσουμε τα διόδια των Οινοφύτων κλπ...
Μπορείτε επίσης όταν φτάσετε στη διασταυρωση που δεξιά οδηγεί προς Μαρκόπουλο και Ωρωπό να ακολουθήσουμε πορεία για Χαλκίδα μέσω Ωρωπού αφού ο δρόμος μέχρι Ωρωπό εχει καινούργια ασφαλτο και εμφανεις διαγραμμίσεις. Γλυτώνουμε και τα διόδια κάνουμε και μια όμορφη διαδρομή.

27 σχόλια

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απάντηση του «Πρώτου Θέματος» στις δηλώσεις του Κ. Μητσοτάκη περί SIEMENS και MAYO
    31 Μαΐου 2009, 17:52

    Αθήνα, 31 Μαΐου 2009

    Το Πρώτο Θέμα επιμένει απολύτως και κατηγορηματικά στην πληροφορία, που δημοσιεύει σήμερα στην πρώτη του σελίδα, ότι υπάρχουν έξι εμβάσματα αξίας 20 εκατ. μάρκων που εστάλησαν από τη SIEMENS Γερμανίας στην offshore εταιρεία MAYO, συμφερόντων Ν.Δ., επί πρωθυπουργίας Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Και τα σχετικά έγραφα έχουν παραληφθεί από τις ανακριτικές αρχές στην Αθήνα.

    Εάν ο κ. Μητσοτάκης λέει αλήθεια, ας ζητήσει είτε από τις αρμόδιες ελληνικές αρχές, είτε από εκείνες της Γερμανίας να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν δημόσια την πληροφορία ότι η SIEMENS Γερμανίας έστειλε 20 εκατ. μάρκα στην MAYO.

    Για να πληροφορηθεί και η κοινή γνώμη την αλήθεια από κάποια επίσημη αρχή.

    Σε αυτή την υπόθεση δύο «μικρές λεπτομέρειες» προκαλούν εντύπωση.

    Πρώτον, ο κ. Μητσοτάκης σπεύδει να δηλώσει ότι δεν πήρε χρήματα η Ν.Δ. από τη SIEMENS μέσω της MAYO. Μπορεί να διαβεβαιώσει ο επίτιμος πρόεδρος της Ν.Δ. το κόμμα του ότι δεν πήρε χρήματα από την SIEMENS η ίδια η MAYO;

    Και δεύτερον, ας αναγνώσει μετά προσοχής τη σημερινή ανακοίνωση του γραμματέα του κόμματός του, κ. Ζαγορίτη, ο οποίος σε τελείως διαφορετικό μήκος κύματος δηλώνει «δεν θα μπω στο κομμάτι που αναφέρεται στα δικαστικά ζητήματα. Απ’ ότι φαίνεται αυτοί ήταν οργανωμένοι και έκαναν αυτές τις κινήσεις που έκαναν. Εκείνο το οποίο έχω να πω με κατηγορηματικό τρόπο είναι ότι η Ν.Δ. δεν έχει καμία σχέση με τα ταμία της SIEMENS».

    Το «Πρώτο Θέμα» θα συνεχίσει τις αποκαλύψεις για να τελειώνει επιτέλους το επί 15 έτη συνεχιζόμενο «κρυφτούλι» με την MAYO, τη Ν.Δ. και τον κ. Μητσοτάκη όπως θυμόμαστε και από την κατάθεση του 1 εκατ. δολαρίων από τον εκδότη, κ. Αριστείδη Αλαφούζο, προς την ΜΑΥΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολιτικός σάλος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες μετά την αποκάλυψη του «Πρώτου Θέματος» ότι οι ελληνικές ανακριτικές αρχές έχουν στα χέρια τους έγγραφο –φωτιά το όποιο αναφέρει ότι στην 5ετια 1990-94 η Siemens Γερμανίας κατέθεσε στην περίφημη off shore Λιβεριανή εταιρία Mayo 6 εμβάσματα ύψους 20.000.000 μάρκων (10.000.000 ευρώ).

    Το έγγραφο αυτό το όποιο όμως δεν περιλαμβάνεται στην δικογραφία του 4ου ειδικού ανακριτή που διερευνά την υπόθεση κ. Νίκου Ζαγοριανού (καθώς τα όποια αδικήματα πλέον έχουν παραγράφει) ήταν στην κατοχή της δικηγορικής εταιρίας Debevoice & Plimpton η οποία και το απέστειλε στις δικαστικές αρχές της χώρας μας .

    Υπενθυμίζεται ότι παλαιοτέρα είχε αποδειχθεί ότι η Mayo (διαχειριστής ήταν ο εφοπλιστής Ν. Πολέμης) είχε στενές σχέσεις με την ΝΔ καθώς σε λογαριασμούς της είχαν κατατεθεί το 1989 για τις προεκλογικές ανάγκες του κόμματος περίπου 2.000.000 δολάρια. Επιπρόσθετα και το 1990 είχε βρεθεί και ένα έμβασμα 400.000 δολαρίων.

    Μιλώντας το πρωί στην τηλεοπτική εκπομπή του Mega o ΓΓ του ΠΆΣΟΚ Γιάννης Ραγκούσης εξήγησε ότι όταν πριν λίγους μήνες αποκαλύφθηκε ότι δυο στελέχη του ΠΑΣΟΚ οι κ.Τσουκάτος και Μαντέλης είχαν άμεση σχέση με τα μαύρα ταμεία της Siemens o πρόεδρος του κόμματος Γιώργος Παπανδρέου τους διέγραψε αμέσως και επεσήμανε ότι πλέον μετά τις αποκαλύψεις του Πρώτου Θέματος το κόμματος της ΝΔ είναι έκθετο.

    Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το «Πρώτο Θέμα» οι λογαριασμοί της Mayo δόθηκαν στην Siemens στο Μοναχό από τον οικονομικό διευθυντή της εταιρίας εκείνη την εποχή Χρήστο Καραβέλα (ο οποίος διέφυγε στο εξωτερικό και καταζητείται από τις αρχές ) και από τον Γενικό Διευθυντή Ηλία Γεωργίου (ο οποίος είναι προφυλακισμένος).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 1974-Σήμερα: Πατέντα "οι φιλελεύθεροι - αντινεοφιλελεύθεροι σοσιαλιστές" και ιδεολογικές διαστροφές: Ούτε στα πιο τρελά του όνειρα δέν θα μπορούσε να φανταστεί ο Ελευθέριος Βενιζέλος, ότι θα έφταναν στο σημείο να ταυτίσουν τον Φιλελευθερισμό με τον Σοσιαλισμό. Στην Ελλάδα βέβαια όλα γίνονται, και επειδή ο Σοφοκλής Βενιζέλος ήταν στο ίδιο πολιτικό φορέα με τον Γεώργιο Παπανδρέου, έφτασαν οι σύντροφοι του κινήματος σήμερα να καπηλεύονται την Ελληνική ιστορία και να ταυτίζουν την Ένωση Φιλελευθέρων του Ελευθερίου Βενιζέλου με το... Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό κίνημα!!! Ιστορική παρανόηση θα μου πείτε, βλέπε... "Φιλελεύθερη Σοσιαλιστική Κρήτη". Ιστορική παρανόηση, ή έχουν "μπερδέψει τα μπούτια τους" ιδεολογικά στο "κίνημα λαού" ΠΑΣΟΚ. Σύμφωνα με τις λογικές που ακολουθούν, εάν ο Γιωργάκης πήγαινε στο ΚΚΕ, θα έβγαινε ο ριζοσπάστης να μιλάει για... "Βενιζελική αριστερή παράταξη".Η πατέντα... φιλελευθερισμού, αντιφιλελευθερισμού, σοσιαλισμού και χάσαμε τον ιδεολογικό μας μπούσουλα μπάς και πάρουμε "φιλελεύθεροσοσιαλιστικούς" ψήφους πέτυχε, στην χώρα μας όλα γίνονται. "Σύντροφος" λοιπόν κι ο... Ελευθέριος Βενιζέλος. Και εάν λάβουμε υπόψην μας ότι και ο Αρης Βελουχιώτης αποτελεί παράδειγμα διαφωτισμού για το κίνημα βάσει των ιδεολογικών του αρχών, ταυτίστηκαν ακόμα και ο Βενιζέλος με τον Βελουχιώτη. Κρατηθείτε παιδιά, στην χώρα του παραλόγου όλα γίνονται. Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο μπλουτεμμαλακας γαμιεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. AΝΤΕ ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ...
    ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΛΑΛΙΩΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΥΟ..
    Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟΣ..
    ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ. ΠΙΕΣ ΤΟΥΣ ΟΛΟ ΤΟ ΑΙΜΑ. ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΟΥΔΗΔΕΣ ΘΕΜΟ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ..
    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΙΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΛΕΙΩΔΗ ΣΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ -ΘΕΜΟΣ- ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΟΙ ΚΡΕΤΙΝΟΙ ΤΟΥ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ..ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. KAI XALAME 20 EURW KAI 2 WRES GIA NA MIN PLIROSOUME....ALLI ELLINIKIA MALAKIA....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΔΟΤΗ Κ.ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕΣΩ ΜΑΥΟ...ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Είναι τόσο βλακωδώς γραμμένες οι οδηγίες, που φοβίζουν όσους πιθανόν να ήθελαν να δοκιμάσου τη διαδρομή. Συνέχεια αναφέρονται άσχετες διασταυρώσεις, ενώ τα πράγματα είναι απλά, και μόνο σε 2-3 σημεία χρειάζεται να αποκλίνεις από την ευθεία. Να πάτε από τον παράδρομο, είναι πολύ εύκολη η διαδρομή. Κι αν χρειαστεί, ρωτήστε και κανέναν στη διαδρομή. Μία φορά να την κάνετε, θα την μάθετε και μετά το κέρδος θα το έχετε όποτε ξαναπάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΑΝ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ
    Ο ΡΕΓΚΙΝΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. poso zorismenos einai afto to zwo o tzwn re paidia grafei grafei malakies alla i diafora ekei stis 4 monades den leei na pesei me tipota....ola ta keimena edo mesa ta exei grapsei afto to zwo o tzwn sta poio polla vevea den vazei to onoma tou...re vlakako deksie toulaxistwn sou dinoun kanena frago i tzampa xalas ta matia sou kai tin ora sou re paliozoadi?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. bloopers kanoniste na to dei o kefalogiannis to sxolio na sas paei gamitoys konta konta. Etsi gia na valete myalo kolopaida

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. axaxaxaxaxa ti foveri anartisi tha ftasete nyxta kai tsakisemnoi apo kamia ntalika, h den ua ftasete katholou .
    provokatsia einai pliroste ta 5 evro

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΝΤΕ ΒΡΗΚΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ... Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ...

    Για τις "πόρτες" στα νυχτερινά κέντρα

    "Επειδη το θεμα με την πορτα στα νυχτερινα μαγαζια της Ελλαδας εχει παραγινει θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας καποιες σκεψεις μου.Ποτε δεν καταλαβα γιατι στα μαγαζια πρεπει να υπαρχει 2 με 3 φουσκωτοι στην εισοδο του μαγαζιου οι οποιοι (με ποια κριτηρια...
    ) αραγε βαζουν τον κοσμο μεσα.Γινεται ολοκληρη φασαρια για την απαγορευση του τσιγαρου(ρατσισμος κτλ κτλ) οταν εδω κ πολλα χρονια υπαρχει τετοιος ρατσισμος στα νυχτερινα μαγαζια.Μονο οι γυναικες κ οι ματσωμενοι μπορουν να μπαινουν στα κεντρα διασκεδασης..
    Αλλα καλα να παθουμε...γιατι οι περισσοτεροι απο αυτους που πηγαινουν σε αυτα τα μαγαζια κυριο μελημα τους ειναι να ξερουν τον πορτιερη,να τον χτυπησουν στην πλατη,ν α πουν βεβαια κ την εξυπναδα τους να μπουν στο μαγαζι.Εμεις φταιμε λοιπον..

    Οσο για τον αριστερο Ανδρουλακη μην πατε μακρυα...υπαρχει γνωστη τηλεοπτικη περσονα ο οποιος τον παιζει αριστερος κ ασυμβιβαστος.Για δοκιμαστε να πατε 4 αντρες στο μαγαζι του κ να μπειτε χωρις βεβαια να γνωριζετε τον πορτιερη κ τα λεμε...στο ραδιο του"...ΚΑΝΑΚΗΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. δε φτανει πουχετε και εθνικες οδους
    τις θελετε και τζαμπα


    λαμογια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. δε φτανει πουχετε και εθνικες οδους
    τις θελετε και τσαμπα


    λαμογια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ!!!!! ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΑΝΗΦΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΛΑΡΙΣΑ ΑΚΟΥΣΕ ΦΩΝΕΣ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ. ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΤΗΣ ΝΔ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ. ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣΤΙΣΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟΥ, ΕΚΡΥΨΑΝ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΕΥΟΔΩΣΑΝ ΠΡΟΣ ΛΑΡΙΣΑ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η μεγαλυτερη κλεψια στην συγχρονη ελληνικη ιστορια ειναι:

    -τα διοδια για δρομους που φτιαχτηκαν με λεφτα του ελληνικου (και ευρωπαικου) λαου,

    και

    -η εισοδος με πληρωμη στις παραλιες (ειδικα της αθηνας), παραλιες που δωθηκαν σε ολους τους ανθρωπους απο τον θεο και δεν πρεπει να ανηκουν σε κανεναν, ουτε καν στο κρατος.

    ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΕΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ-ΖΩΑ

    p.s.:
    i apoliti omos kseftila einai i parousia security stis eisodous ton paralion!!!

    eleos!!!

    ksipniste zoaaaa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΡΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΗΔΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ (ΚΡΥΨΙΝΟΥΣ ΔΕΞΙΟΙ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΕΛΕΩ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ). ΛΕΝΕ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΟΤΙ ΑΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΤΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΘΕ ΜΗ ΑΡΙΣΤΕΡΟ Η ΣΤΑ ΓΚΟΥΛΑΓΚ ΣΙΒΗΡΙΑΣ Η ΝΕΚΡΟ. ΚΟΙΤΑ ΑΠΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΙ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ.ΑΛΛΗΛΟΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μην υποτιμάτε τον κόσμο με τόνους άφθονης λάσπης.

    Οι σχέσεις της ΝΔ με τη Siemens και την Intracom του Κόκκαλη ήταν πάντοτες κακές, διότι, όλοι ξέρουμε ότι ενώ επί πασόκ η Siemens Intracom ήταν, όχι ο κύριος αλλά ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ προμηθευτής του ΟΤΕ, αντίθετα επί Μητσοτάκη η ίδια εταιρία είχε ουσιαστικά αποκλεισθεί.

    ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΜΑ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η SIEMENS ΛΑΔΩΝΕ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΟΤΕ;

    Αυτά που γράφεις μαφιόζε Μπόμπολα στο Πρώτο Ψέμμα σου μπορεί να τα πιστέψουν μόνο λίγα ανεγκέφαλα πρόβατα οπαδοί του πασόκ.

    Οι κοινός νούς ξέρει ότι αυτά είναι παράλογα πράγματα.

    Όποιος έχει έστω και την ελάχιστη επαφή με την πολιτική ξέρει ακριβώς τα αντίθετα, ότι δηλαδή είναι η ίδια η Siemens-Intracom που έριξε το Μητσοτάκη το 1993, επειδή αυτός προσπάθησε να αποκρατικοποιήσει τον ΟΤΕ.

    ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟ ΡΥΠΑΡΟ ΣΟΥ ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΜΑ.

    Κύριοι οπαδοί του πασόκ ντροπιάζετε τον αυτοσεβασμό σας όταν αποδεχόσαστε να σας πασάρουν οι μεγαλοκαρχαρίες τέτοια χονδροειδή ψέμματα.

    Κύριε Τσοβόλα, ντροπιάζεις την υστεροφημία σου όταν λές ότι ο Χριστοφοράκος και ο Καράβελας είναι άνθρωποι της ΝΔ, γιατί ξέρεις πολύ καλά την αλήθεια, δεν ήλθες σήμερα στην πολιτική.

    Όσο για το Γιωργάκη, αυτός ο αργόστροφος σκερβελές δεν έχει τίποτε να ντροπιάσει, διότι έτσι και αλλιώς όλος ο κόσμος έχει καταλάβει πόσο χαμηλού αξιακού και πνευματικού επιπέδου είναι.

    Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ase τις μαλακειες η επανυδριση εδωσε ..λεφτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. You are really just minutes away from finding a cheaper DC auto insurance quotes
    comparison rate than you have now.

    Also visit my web blog :: auto insurance (http://philsautoinsurance.com)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. But, when you are trying to get your ex tips to
    attract women come back to YOU? But it's a lot sexier to a tips to attract women woman is not ready to talk to you firts. Some won't respond to you because they get tons of compliments when I wear this fragrance.
    But these things should be done to improve your
    skin, the first thing you'll need to do is to get the approach down. We're all a bit of a torch for someone who wasn't worth your kind attention and love.

    Take a look at my blog ... how to attract women tips

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. I am always in awe about the number of debt, consolidate
    bills can come to your rescue. If this situation
    seems to be yours too, then do not worry, the consolidate bills means, merging
    of all your debts and pay them off. T know what to do, or
    when the size of the monthly loan repayment. The extra cash can clear existing debts, consolidating 4 or 5 different rates paid through the individual loans.
    Customers are the kings in any business.


    Also visit my web site - consolidate credit

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. This is not only a great way to flirt with them.
    It is not the achievement but it is through the hard work to learn how to how to get a girlfriend
    fast. These natural scents that how to get a girlfriend fast and they don't ask the woman out on a date. However, there are plenty of fish in the sea. I worry that if I really loved her I should let her experience it.

    Feel free to surf to my page webpage

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση