GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η μπάλα είναι επάγγελμα...

...και πόρνη με νταβατζήδες! . Επειδή οι ιστοσελίδες και τα μπλογκς αποκαλύπτουν αυτά που κουκουλώνουν τα ΜΜΕ, πρέπει να τονίσουμε ότι αφού...

...και πόρνη με νταβατζήδες!
.
Επειδή οι ιστοσελίδες και τα μπλογκς αποκαλύπτουν αυτά που κουκουλώνουν τα ΜΜΕ, πρέπει να τονίσουμε ότι αφού το ποδόσφαιρο είναι επαγγελματικό, η κάθε ομάδα εκπροσωπείται από παίχτες κάθε φυλής, χρώματος, γλώσσας και θρησκείας και οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ είναι επιχειρηματίες,γιατί να υπάρχει τόσος φανατισμός...
Σε ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές με τηλεφωνήματα, οι ελάχιστοι φίλαθλοι που απέμειναν αντιλαμβάνονται ότι οι ανεγκέφαλοι οπαδοί είναι τόσοι πολλοί, που δεν θα πάσχιζαν με τόσο φανατισμό ούτε για το μεροκάματο, το μιστό τους, τη συνταξιοδότησή τους... Ξέρεις τί είναι ρε υδροκέφαλε να σου σπάνε στην εξέδρα τα πλευρά και το κεφάλι και να πληρώσεις κι΄από πάνω γιατί σου στερούν την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη;
Πανίσχυρος παράγοντας του ποδοσφαίρου, βλέποντας τους ακριβοπληρωμένους βραζιλιάνουν παίχτες της Σταχάρ, έλεγε πως θα τρέμουν τα κόκκαλα του Αλεξέι Σταχάνοφ, ήρωα του λαού, που με διαταγή του Στάλιν είχε δοθεί το όνομά του στην ομάδα το 1936... Κι΄όμως αν και νοτιοαμερικάνοι ήσαν οι καλύτεροι παίχτες της ομάδας των ανθρακωρύχων, τους επεφυλάχθη υποδοχή ηρώων στο Ντόνετσκ...
Αχ ρε "πατερούλη", ένας άλλος Πατέρας εδώ, όχι πρωτάθλημα, αλλά ούτε κύπελλο δεν μπορεί να σηκώσει...
Η παπαριά και η καφρίλα όμως έχει πάρει τη κατηφόρα, με κύριο υπεύθυνο τη τηλεόραση, και ένας Μπέκαμ που δεν είναι πιά στους καλύτερους μπαλαδόρους, πουλάει φανέλες με το νούμερό του, κάνει διαφημίσεις εκατομμυρίων ευρώ κι΄ένας άλλος κακάσχημος στραβοδόντης διαφήμιζε πατατάκια στη τηλεόραση κι΄έπαιρνε 100 εκατομμύρια δολαρια!!!

Ρε Σωκράτη φέρε κανα βραζιλιάνο τη Κυριακή, ανήμερα των εκλογών στην Ελλάδα, κι΄αν πάει κανένας ολυμπιακός να ψηφίσει, χέσε μας ρε Νταλάρα... Δύο εκατομμύρια γαύροι θα ουρλιάζουν στο αεροδρόμιο...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ... περί δηλώσεων Κόκκαλη...

8 σχόλια

  1. Μεγάλο πολιτικό παιχνίδι αναμένεται να παίξει ο Λάκης Λαζόπουλος τόσο πριν όσο και μετά τις ευρωεκλογές προκειμένου να πλήξει όσο μπορεί το Γιώργο Παπανδρέου ώστε να μην πάρει υψηλά ποσοστά όπως αναμένεται.
    Οι προσωπικές επιθέσεις θα γίνουν όλο και πιο στοχευόμενες όλο και πιο ισχυρές.
    Κίνητρο του είναι εκτός από την ομοφυλοφιλική αλληλεγγύη προς τον Κώστα Καραμανλή είναι και η δημιουργία χώρου για το κόμμα που ετοιμάζει η Γιάννα Αγγελοπούλου που επιθυμεί να έρθει ως μεσσίας στα πολιτικά πράγματα της χώρας παίζοντας το ρόλο του Μπερλουσκόνι της Ελλάδας.
    Σταθείτε απέναντι στα σκοτεινά παιχνίδια εξουσίας που παίζονται σε βάρος του ελληνικού λαού.
    ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ζήτω η Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά.
    Μαύρο στη Ντόρα που πολιτεύεται με ένα όνομα που δεν υπάρχει .
    Λέγεται τάχα Μπακογιάννη για να μην πηγαίνει το μυαλό μας στον γρουσούζη γκαντέμη αποστάτη δοσίλογο απατεώνα πατέρα της που ναυάγησε τη Νέα Δημοκρατία.
    Κάντε της μια μήνυση να δείτε για πότε θα χάσει τη βουλευτική της έδρα γιατί το όνομα που χρησιμοποιεί δεν υπάρχει.
    Αντώνη κράτα γερά τα σχοινιά της μεγάλης μας παράταξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ - PART-1

    ΑΝΤΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΣΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ!

    Πάμε !

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΖΙΜΕΝΣ : Στα επίσημα πρακτικά της δίκης της μητρικής Siemens στο Μόναχο είναι καταγεγραμμένο ότι για τις δουλειές της Siemens στην Ελλάδα δόθηκαν μίζες περίπου 100 εκατομμύρια ευρώ. Μέχρι στιγμής είναι σίγουρο ότι ένα εκατομμύριο εξ’ αυτών μεταφέρθηκε στα ταμεία του Πασόκ, μέσω Τσουκάτου.
    Πολλά εκατομμύρια ευρώ διοχετεύονταν από τον λογαριασμό του πρώην στελέχους της Siemens Hellas, Πρόδρομου Μαυρίδη, προς τους διάφορους πράσινους «δικαιούχους». Μόνο από τον προσωπικό λογαριασμό που διατηρούσε ο Μαυρίδης σε υποκατάστημα της Ελβετικής Τράπεζας Dresdner Bank, διακινήθηκαν περίπου 25 εκατομμύρια ευρώ. Σπουδαίο ρόλο στις διαδρομές του «μαύρου χρήματος» φαίνεται ότι διαδραματίζουν οι εταιρείες Martha Hodling και Martha Overseas, όπως επίσης και η εταιρεία Fiberlite LLC, του Dubai, που τροφοδοτεί εκτός από τον προσωπικό λογαριασμό του κ. Μαυρίδη και τους λογαριασμούς των δύο εταιρειών που του ανήκουν. Οι αρχές του Χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης χαρακτηρίζουν το «σκάνδαλο Siemens» ως «το μεγαλύτερο μεμονωμένο σκάνδαλο στην ιστορία των χρηματιστηρίων.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΛΕΟΠΑΡΝΤ: Το πασόκ αγόρασε τα άρματα μάχης Λέοπαρντ 7 (ΕΠΤΑ) φορές ακριβότερα απ' ότι αγόρασε η Τουρκία (2 δις δρχ.), την ίδια εποχή.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ: Κατά την τριετία 2001-2004 το πασόκ διόρισε (εκτός ΑΣΕΠ) 250.000 συμβασιούχους στο δημόσιο για καθαρά ψηφοθηρικούς λόγους, προφανώς για να υφαρπάξει εκβιαστικά την ψήφο τους. Το 2004 είχε μάλιστα το θράσος να ζητάει να κάνει η ΝΔ αυτό που δεν έκαναν εκείνοι, δηλαδή να τους μονιμοποιήσει. Σύμφωνα με το συμβούλιο επικρατείας μονιμότητα δικαιούντο μόνο όσοι κάλυπταν "πάγιες και διαρκείς ανάγκες", δηλαδή το πολύ 80.000 από τους 250.000, που διόρισε η «μεγάλη δημοκρατική παράταξη».

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ: Αγορά προβληματικών γερμανικών υποβρυχίων κόστους 750 δις (τιμή πενταπλάσια του πραγματικού κόστους), που γέρνουν μέσα στη θάλασσα, ακόμη και σήμερα!

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΚΠΟΙΗΣΗΣ ΧΡΥΣΟΥ: Εκποίηση 20 τόνων χρυσού της Τράπεζας της Ελλάδος: Όταν έφαγαν και τα τελευταία λεφτά των δημόσιων ταμείων, ενώ παράλληλα οι δανειακές υποχρεώσεις της Ελλάδας χτυπούσαν παγκόσμιο πρωταθλητισμό, οι πράσινοι οικονομολόγοι σοφίστηκαν νέες πατέντες!* Τον Αύγουστο του 2003, ο Σημίτης και Διοικητής Γκαργκάνας, αποφάσισαν με πλήρη μυστικότητα να εκποιήσουν 20 τόνους από τα αποθέματα χρυσού της Ελλάδος. Αυτοί οι κύριοι σήμερα, βγαίνουν και μιλάνε για "διασφάλιση της δημόσιας περιουσίας" !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΑΣΕ ΤΑ ΚΟΥΦΙΑ ΣΛΟΓΚΑΝ ΚΑΙ ΜΙΛΑ ΚΑΘΑΡΑ.

    Πές μας κάτι συγκεκριμένο, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

    Πές μας που πήγαν τα λεφτά του Τρεπεκλή.

    Πές μας που πήγαν τα 100.000.000 της Ζίμενς.

    Πές μας το περίφημο μαγικό σχέδιό σου για την οικονομία. Θα αυξήσεις τους δημοσίους υπαλλήλους ή θα τους μειώσεις;

    Πές μας τί θα αλλάξεις στις εφορίες για να μειωθεί η φοροδιαφυγή. Πώς θα αντιμετωπίσεις τη διαφθορά των εφοριακών; Τι θα κάνεις με τους ελεύθερους επαγγελματίες;

    Πές μας πόσο θα αυξηθεί η φορολογία των επιχειρήσεων και πώς θα αντιμετωπίσεις το σίγουρο επακόλουθο της αύξησης της ανεργίας από τη φυγή επιχειρήσεων στο εξωτερικό.

    Πές μας τί παραπάνω θα κάνεις για την παιδεία από όσα έκανε ο Σημίτης, πρέπει να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης.

    Πές μας τί θα κάνεις για το Κυπριακό. Πές μας εάν καταδικάζεις ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ το σχέδιο Ανάν (και τους σημερινούς κλώνους του) ή όχι.

    Πές μας εάν έχεις σταθερή θέση για τα Σκόπια και ποιά είναι αυτή. Συμφωνείς ή όχι με τον Καραμανλή και το Βουκουρέστι;

    ΕΝΤΑΞΕΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΥΣ.

    Επίσης μας τσαντίζει το ότι προσπαθείς μέσα από σλόγκαν, γενικότητες και αφηρημένες έννοιες να υπονοήσεις ότι ξέρεις τί κάνεις.

    ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ.

    Εάν ξέρεις σε παρακαλούμε να μας το πείς.

    Εάν δεν ξέρεις, τότε είσαι επικίνδυνος, διότι επιβεβαιώνεις όσους λένε ότι εάν δεν είχες πατέρα τον Αντρέα σήμερα θα σκούπιζες τραπέζια σε Μακντόναλντς της Μινεσότα.

    Περιμένουμε.

    Άντε να δούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΤΣΑΝΤΙΣΤΗΚΑΝ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, Η ΤΡΕΜΗ, Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ, Ο ΤΣΙΜΑΣ, Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ, Ο ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ, Ο ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ, Η ΜΑΚΡΗ ΚΑΙ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    Δηλαδή τι είσαστε ρε χαμένε κορμιά, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ;

    Είσαστε άνθρωποι του μόχθου που δουλεύετε σκληρά για να ζήσετε την οικογένειά σας;

    Όταν μιλάτε στα κανάλια λέτε αυτά που σκέπτεστε ή έχει προκαθορίσει από πρίν το αφεντικό σας τι θα πείτε και εσείς απλά τα διαβάζετε στο oτο-κιού;

    Όταν έχετε καλεσμένους πολιτικούς συμπεριφέρεστε το ίδιο σε όλους ή σε μερικούς δίνετε λουκουμάκι και σε άλλους ξυδάκι;

    Με ποια κριτήρια καλείτε καλεσμένους; Μήπως από ένα κόμμα καλείτε τους πιο δυνατούς και από άλλο καλείτε τους σκερβελέδες;

    Πώς γίνεται το τελευταίο τρίμηνο να βλέπουμε παντού τους νεοφασίστες του Καρατζαφέρη και σχεδόν πουθενά τον Τσίπρα;

    ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΟΒΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ;

    Ρε παλιάνθρωποι, ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ Η ΛΕΞΗ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ.

    Είναι μία κόσμια λέξη ενός συμπαθέστατου πτηνού.

    ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΚΡΙΒΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ.

    Και ξέρετε πολύ καλά γιατί.

    ΟΠΟΙΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΜΟΝΟ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.

    Εάν νομίζετε ότι με αυτά τα φτηνά κόλπα σας και τις μαϊμού δημοσκοπήσεις σας μπορείτε να μας επηρεάσετε, είστε γελασμένοι.

    Σύντομα θα μάθετε την πιο καλή δημοσκόπηση που υπάρχει.

    ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

    Θα φάει μαύρο ο Γιωργάκης που θα βάλει και στις τσέπες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ
    ΓΥΡΙΣΑΝ... ΑΠΟ ΤΑ ΕΝΝΙΑΜΕΡΑ ΤΟΥ
    + ΔΡ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ.
    ΚΑΙ ΤΑ 3ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΤΣΟΚΑΡΟΥ ΣΥΛΒΑΝΑ.

    ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ ΚΟΨΙΜΟ
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΦΑΓΑΝ ΤΑ ΚΟΛΛΥΒΑ
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΓΕΥΜΑ.
    ΜΑΛΛΟΝ...
    ΤΟ ΛΙΚΕΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΗΡΘΕ ΒΑΡΥ.

    ΜΟΝΟ Ο PASOK poisinos.. έμεινε στο σπίτι του... ΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ότι και να λένε οι πράσινοι μουτζαχεντίν υπάρχει ένα δια ταύτα.
    Η ουσία είναι ότι εάν χάσει η ΝΔ ο Καραμανλής παραμένει, γιατί τον θέλει ο κόσμος της ΝΔ (πάνω από το 45% του συνόλου του εκλογικού σώματος τον προτιμά για πρωθυπουργό).
    Για το Γιωργάκη τα πράγματα είναι εντελώς αντίστροφα. Εάν δεν τα καταφέρει πάει σούμπιτος, τον έφαγε η μαρμάγκα.
    Έχει ήδη χάσει αμέτρητες εκλογικές αναμετρήσεις και οι οπαδοί του πασόκ είναι εξαγριωμένοι με τις προσωπικές του ανεπάρκειες.
    Είναι λίγος, δεν κάνει.
    Ακόμη και ο πιό αφοσιωμένος πράσινος οπαδός το ξέρει, να μην τρέφετε αυταπάτες.
    Γι’ αυτό αφήστε τις προβλέψεις των μαϊμού δημοσκοπήσεων και κοιτάξτε να το μαζέψετε το βουτυρομπεμπέ της Εκάλης, γιατί δεν φτάνει που δεν στροφάρει αλλά νομίζει ότι είναι και γαλαζοαίματος.
    Κάτι σαν ο μεσσίας που θα σώσει την Ελλάδα.
    Όπως ο Αβραάμ για τους εβραίους.
    Δεν ξέρει τη διαφορά του ελλείμματος από το χρέος και μας λέει ότι θα φτιάξει την οικονομία.
    Δεν διώχνει τους δεκάδες λαδιάρηδες πρώην υπουργούς του πασόκ και μας λέει ότι θα χτυπήσει τη διαφθορά.
    Δεν κοιτάει να συμφωνήσει με τον Καραμανλή για το σεβασμό των αποφάσεων της δικαιοσύνης αλλά την κατηγορεί όποτε δεν τον βολεύουν οι αποφάσεις της.
    Δεν κοιτάει να μαζέψει το σκόρπιο μυαλό του και αναλώνεται σε τζάμπα γενικές εξαγγελίες για μείωση της σπατάλης στο δημόσιο και αύξηση των φορολογικών εσόδων.
    Για παράδειγμα, κατηγορεί τον Καραμανλή ότι μείωσε τους φορολογικούς συντελεστές αλλά επιλέγει να αγνοεί ότι έτσι μειώθηκε δραστικά η ανεργία και αυξήθηκε το ΑΕΠ.
    Πώς θα γίνουν παραγωγικές επενδύσεις στη χώρα βρε ΑΣΧΕΤΕ Γιωργάκη εάν στην Ελλάδα φορολογούμε τις επιχειρήσεις με 40% όταν στη λοιπή ΕΕ φορολογούνται κατά Μ.Ο. κατά 25%;
    Τι να πείς;
    Το παιδί δεν επικοινωνεί με τον πραγματικό κόσμο.
    Αυτό που είναι άξιο απορίας είναι που θεωρεί τον εαυτό του το μεσσία της Ελλάδας.
    Μπάς και είναι και αυτός στα πρόθυρα του Σισμανογλείου, σαν τη κακομοίρα τη Θώδη;
    Κάποια εξήγηση θα υπάρχει, δεν μπορεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ Ο ΣΤΟΜΑΣ ΣΟΥ Η ΜΠΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΝΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΝΤΑΒΑΤΖΞΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση