GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο... Θεός, η Τατιάνα και η Πειραιώς!

Στα πρόθυρα χρεοκοπίας ο άλλοτε πανίσχυρος Γ. Κορωνιάς... . Από το http://www.fmvoice.gr/ . Όλα εδώ πληρώνονται ! Ο... Θεός με τις Hermes πα...

Στα πρόθυρα χρεοκοπίας
ο άλλοτε πανίσχυρος Γ. Κορωνιάς...
.
Από το http://www.fmvoice.gr/
.
Όλα εδώ πληρώνονται! Ο... Θεός με τις Hermes παντόφλες ξεπουλά σπίτια και κότερα. Ο «King George» με τα ιδιωτικά τζετ βλέπει τις τράπεζες να του κατάσχουν τα καράβια.
Η ζωή εκδικείται πάντοτε την αλαζονεία.΄Ετσι και στην περίπτωση του Γιώργου Κορωνιά.
Ξέφυγε από το πραγματικό μπόι του (το οποίο πράγματι είναι ψηλό -1,92- και με σημαντικές επιτυχίες) και προσγειώνεται πλέον στο έδαφος.
Ο... εφοπλιστής Κορωνιάς χάνει σήμερα περίπου 70 εκατ. ευρώ (εκτιμήσεις ανεβάζουν τις απώλειες του στα 80 εκατ.). Μαζί του, βεβαίως, καταγράφουν τεράστιες ζημίες οι εφοπλιστές και οι τράπεζες που τον ακολούθησαν στο εγχείρημα της Crown Marine, διαθέτοντας το 60% των μετοχών της.
Η κατάσταση της εταιρείας φαίνεται ότι είναι πολύ άσχημη. Τόσο άσχημη, ώστε ήδη η Πειραιώς -σύμφωνα με τις κακές γλώσσες της αγοράς- κατέσχεσε ένα καράβι της.
Για να καλύψει τις ζημίες του ο κ. Κορωνιάς πουλά σήμερα τη μια βίλα του, ενώ αν τα πράγματα ζορίσουν...
υπάρχει η εφεδρεία της δεύτερης.
Διαθέτει δύο υπερπολυτελείς κατοικίες στη Φιλοθέη και στη Μύκονο και ο στόχος του είναι με την πρώτη πώληση να αντλήσει ένα ποσό από 12 μέχρι 15 εκατ. ευρώ.
Ωστόσο, τα συγκεκριμένα δεν επαρκούν για να καλύψει την τρύπα των οικονομικών του.
Γι’ αυτό έχει βάλει πωλητήριο και... στην Tatiana. Το γιωτ (44 μέτρα παρακαλώ) με τις πέντε καμπίνες, την ξανθή επένδυση δρυός και τους πολυτελείς καναπέδες Minotti στο σαλόνι, οι οποίοι έρχονται σε αρμονική αντίθεση με τα σκούρα wenge τραπέζια από το Armani Casa, πωλείται περίπου 20 εκατ. ευρώ.
Αλλά, έως τώρα, η καλύτερη προσφορά δεν ξεπερνά τα 12 εκατ. ευρώ.

28 σχόλια

  1. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ KAI MIA AYTOKTONIA.

    ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΡΑΜΑ
Η Τραγωδία της Καλιθέας δεν συγκινεί κανέναν.

    Η ελληνική κοινωνία βιώνει ένα νέο δράμα. Τη δολοφονία εκατοντάδων συνανθρώπων μας κυρίως μικρο-επαγγελματιών από το κράτος, τις τράπεζες, το ΤΕΒΕ.

    Φθάσαμε στο σημείο να μιλάμε καθημερινά για αυτοκτονίες που συμβαίνουν γύρω μας. Συνάνθρωποί μας, κυρίως μικροί επαγγελματίες, βάζουν τέρμα στη ζωή τους, συμπαρασύροντας στον θάνατο και την οικογενειά τους.
    Ο συνολικός αριθμός των απελπισμένων αυτόχειρων μικρομεσαίων έφτασε αυξάνεται δραματικά από την αρχή του χρόνου, χωρίς να υπολογίσουμε αυτούς που ῾῾σώθηκαν῾῾την τελευταία στιγμή ή αυτούς που έχουν μπεί στα ψυχιατρεία...

    Στα θύματα της ζοφερής αυτής πραγματικότητας πρέπει να προσθέσουμε τον οικογεναικό περίγυρο των θυμάτων, τα παιδιά, τις γυναίκες, τους γονείς, τα αδέλφια.
    
Κανένα κανάλι, καμμία εφημερίδα δεν αναφέρεται στο θέμα αυτό.

Αντίθετα, όλα τα ΜΜΕ της χουντο-νεοδημοκρατίας αναφέρονται διαρκώς στο υποτιθέμενο θύμα της νέας γρίππης ή στην αθλιότητα της Eurovision.

    
Με πόσο αίμα πρέπει να πληρώσουμε εμείς οι μικρομεσαίοι την ανάλγητη και απάνθρωπη πολιτική της NEAΣ ΧΟΥΝΤΑΣ που έχει εγκαθιδρύσει η Ν.Δ μέσω της ΕΦΟΡΙΑΣ, του ΤΕΒΕ, των ΤΡΑΠΕΖΩΝ ???


    ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΤΟ ΤΕΒΕ.

    
ακόμα ένας μικρομεσαίος στα πρόθυρα της αυτοκτονίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λυπάμαι εάν είναι αλήθεια, γιατί κάποιοι θα μείνουν χωρίς δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απαράδεκτος για μια ακόμη φορά ο Λαζόπουλος με τη λυσσαλέα επίθεση που κάνει στο Γιώργο Παπανδρέου. Περνά πολύ απαλά τον ανίκανο Καραμανλή αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά πως το λόμπι των ομοφυλοφίλων είναι κατά πολύ πιο ισχυρό και από τη μασονία και από θρησκευτικές οργανώσεις .
    Πούστης πούστη μάτι δε βγάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΠΑΡΕ ΑΛΛΑ ΠΕΝΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΣΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ!

    Πάμε !

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΖΙΜΕΝΣ : Στα επίσημα πρακτικά της δίκης της μητρικής Siemens στο Μόναχο είναι καταγεγραμμένο ότι για τις δουλειές της Siemens στην Ελλάδα δόθηκαν μίζες περίπου 100 εκατομμύρια ευρώ. Μέχρι στιγμής είναι σίγουρο ότι ένα εκατομμύριο εξ’ αυτών μεταφέρθηκε στα ταμεία του Πασόκ, μέσω Τσουκάτου.
    Πολλά εκατομμύρια ευρώ διοχετεύονταν από τον λογαριασμό του πρώην στελέχους της Siemens Hellas, Πρόδρομου Μαυρίδη, προς τους διάφορους πράσινους «δικαιούχους». Μόνο από τον προσωπικό λογαριασμό που διατηρούσε ο Μαυρίδης σε υποκατάστημα της Ελβετικής Τράπεζας Dresdner Bank, διακινήθηκαν περίπου 25 εκατομμύρια ευρώ. Σπουδαίο ρόλο στις διαδρομές του «μαύρου χρήματος» φαίνεται ότι διαδραματίζουν οι εταιρείες Martha Hodling και Martha Overseas, όπως επίσης και η εταιρεία Fiberlite LLC, του Dubai, που τροφοδοτεί εκτός από τον προσωπικό λογαριασμό του κ. Μαυρίδη και τους λογαριασμούς των δύο εταιρειών που του ανήκουν. Οι αρχές του Χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης χαρακτηρίζουν το «σκάνδαλο Siemens» ως «το μεγαλύτερο μεμονωμένο σκάνδαλο στην ιστορία των χρηματιστηρίων.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΛΕΟΠΑΡΝΤ: Το πασόκ αγόρασε τα άρματα μάχης Λέοπαρντ 7 (ΕΠΤΑ) φορές ακριβότερα απ' ότι αγόρασε η Τουρκία (2 δις δρχ.), την ίδια εποχή.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ: Κατά την τριετία 2001-2004 το πασόκ διόρισε (εκτός ΑΣΕΠ) 250.000 συμβασιούχους στο δημόσιο για καθαρά ψηφοθηρικούς λόγους, προφανώς για να υφαρπάξει εκβιαστικά την ψήφο τους. Το 2004 είχε μάλιστα το θράσος να ζητάει να κάνει η ΝΔ αυτό που δεν έκαναν εκείνοι, δηλαδή να τους μονιμοποιήσει. Σύμφωνα με το συμβούλιο επικρατείας μονιμότητα δικαιούντο μόνο όσοι κάλυπταν "πάγιες και διαρκείς ανάγκες", δηλαδή το πολύ 80.000 από τους 250.000, που διόρισε η «μεγάλη δημοκρατική παράταξη».

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ: Αγορά προβληματικών γερμανικών υποβρυχίων κόστους 750 δις (τιμή πενταπλάσια του πραγματικού κόστους), που γέρνουν μέσα στη θάλασσα, ακόμη και σήμερα!

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΚΠΟΙΗΣΗΣ ΧΡΥΣΟΥ: Εκποίηση 20 τόνων χρυσού της Τράπεζας της Ελλάδος: Όταν έφαγαν και τα τελευταία λεφτά των δημόσιων ταμείων, ενώ παράλληλα οι δανειακές υποχρεώσεις της Ελλάδας χτυπούσαν παγκόσμιο πρωταθλητισμό, οι πράσινοι οικονομολόγοι σοφίστηκαν νέες πατέντες!* Τον Αύγουστο του 2003, ο Σημίτης και Διοικητής Γκαργκάνας, αποφάσισαν με πλήρη μυστικότητα να εκποιήσουν 20 τόνους από τα αποθέματα χρυσού της Ελλάδος. Αυτοί οι κύριοι σήμερα, βγαίνουν και μιλάνε για "διασφάλιση της δημόσιας περιουσίας" !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΙΞΕΙ ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ, ΘΑ ΜΑΘΑΝΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΥΡΙΔΗ.

    Γέλια, τρελλά γέλια θα κάνουμε.

    Και ο βλακογιώργος;

    Τι να κάνει και αυτός ο κακομοίρης; Του είπαν εκείνοι οι δυό πιτσιρίκοι στην Ιπποκράτους ότι η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση και προσπαθεί να ισοφαρίσει τα εκατοντάδες εκατομμύρια της Siemens με τον πασατέμπο του Παυλίδη.

    ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΛΘΑΝ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ, ΤΗ ΖΙΜΕΝΣ.

    Τί μας λές πουλάκι μου, μιλάς σοβαρά;

    Έτσι όμορφα τα σχεδιάζετε εκεί στην ιπποκράτους; Κεφάλια είναι ο λιμοκοντόρος ο Παπακωνστατίνου και ο κλαψιάρης ο Ραγκούσης.

    Καλά κρασιά αμόρφωτε βουτυρομπεμπέ των βορείων προαστίων.

    Εάν νομίζεις ότι, επειδή σε υποστηρίζουν οι καναλάρχες και οι αμερικάνοι ότι ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΤΟΠΙΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ ΜΠΑΝΑΝΑ ΡΙΠΑΜΠΛΙΚ;

    Ξανασκέψου το, ζωντόβολο.

    Ξανασκέψου το γιατί σε περιμένουν ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣ τους επόμενους μήνες.

    Οι τραπεζικοί λογαριασμοί είναι πραγματικοί, δεν είναι εντυπώσεις.

    Οι συναλλαγές του φίλου σου του Τρεπεκλή, του Τσουκάτου, του Μαντέλη και καμμιά τριανταριά στελεχών του πασόκ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΕΦΤΑ, ΟΧΙ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΜΟΝΟΠΟΛΗΣ.

    Θά έλθει η μέρα που θα συζητάμε την υπόθεση Παυλίδη και τα υποτιθέμενα 100 ψωροχιλιάρικα και θα γελάμε.

    Το πασόκ, βέβαια, δεν ξέρω τι θα κάνει αλλά υποψιάζομαι ότι θα ψάχνει για νέο αρχηγό να ξεκαθαρίσει τους λαδιάρηδες υπουργούς του, που συνεχίζουν υποκριτικά να μας κάνουν κηρύγματα περί προσωπικής ηθικής, δημόσιας διαφθοράς, πολιτικής ευθιξίας και αξιοπρέπειας.

    Να κάνει δηλαδή όλα όσα δεν έκανες εσύ, άχρηστε ημίαιμε.

    ΠΡΩΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ (που εσύ ξεκίνησες, κάνοντας την τρίχα τριχιά) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΞΑΝΑΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ.

    Η ΖΙΜΕΝΣ ΔΕΝ ΘΑΒΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ.

    ΚΑΚΩΣ ΣΑΣ ΤΗ ΧΑΡΙΣΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΟ 2004 ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΙΧΑΣΕΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΛΑΟ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ.

    ΕΚΛΑΒΑΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ.

    ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ, ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΖΙΜΕΝΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ.

    Μέχρι τότε όμως θα πείτε το δεσπότη Παναγιώτη.

    Κατάλαβες Γιώργο βαρεμένε, ή ακόμα να μπείς στο νόημα;

    Είσαι και βούρλο, γαμώ το, και πρέπει να στα λέμε πολλές φορές για να εμπεδώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ακούγοντας τα σκάνδαλα στη Βρετανική βουλή όπου Άγγλοι βουλευτές χρέωναν προσωπικά τους έξοδα στη βουλή ,μου ήρθε η ιδέα να προτείνω αδελφοποίηση της Βρετανικής και Ελληνικής βουλής. Από Ελληνικής πλευράς να στείλουμε εκπρόσωπο τον κ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ που χρέωνε στα απόρρητα κονδύλια του Υπουργείου άμυνας παγωτίνια , μανικετόκουμπα, αποδείξεις καθαριστηρίου και τόσα άλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ακουσα πριν λιγο το βλακογιοργο να λεει βριζοντας :
    "οσο και αν δεν τους αρεσει αυτα που λεμε.."
    Α! βρε βαρβαρε,
    α! βρε καθυστερημενο βλημα.

    "οσο και αν δεν τους ΑΡΕΣΟΥΝ αυτα που λεμε"..
    Λεμε σε σωστα Ελληνικα,βλητο!

    Απορω γιατι η Ν.Δ δεν κανει καμμια συλλογη απο τα ατελειωτα σαρδαμ , απο τους ατελειωτους βαρβαρισμους αυτουνου του βληματος και να τα προβαλλει σε συνεχειες!!

    Δεν ξερω αν θα πετυχει η .."συσπειρωση" ,σιγουρα ομως θα βοηθησει ..

    Ισως κανει και καποιους πασοκοσκυλαιους μαλιστα να σκεφτουν (ειδος εν ανεπαρκεια στους χαχολους), τι πανε να κανουν ψηφιζοντας αυτο το
    χαζο-αμερικανακι!

    Και εν πασει περιπτωσει θα προσφερουν γελιο τουλαχιστον!

    Συμφωνειτε αγαπητοι μου φιλοι??

    κ.τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑ
    ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι να πεί και ο κακομοίρης ο Τσουκάτος;

    Έμπλεξε με τη μαφία του Γιωργάκη.

    Δεν φτάνει που δούλευε σα χαμάλης για να είναι υπουργοί κάτι ανεπάγγελτοι ρεμπεσκέδες σαν το βλακογιώργο, θα την πληρώσει ο Τσουκάτος μόνο;

    Δεν φτάνει που τον πετάξατε στην ανυποληψία και του βρωμίσατε την όνομά του, τώρα θέλετε να πείτε ότι τα λεφτά της Siemens τάπαιρνε για την πάρτη του;

    ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ, ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΕΒΑΖΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΟΤΕ;

    Τόσο κορόϊδο ήταν η Ζίμενς;

    Μόνο ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών μπορεί να υπογράψει σύμβαση τόσο πολλών εκατομμυρίων, προφανώς μετά από έγκριση του πρωθυπουργού.

    Εσύ εάν ήθελες να μιζώσεις κάποιον για να πάρεις μιά δουλειά, θα δωροδοκούσες αυτόν που υπογράφει τη σύμβαση ή το βαποράκι;

    ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ Ο ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ, ΕΝΑ ΒΑΠΟΡΑΚΙ.

    Λάτρα και χαμαλίκι έκανε για το κόμμα και τώρα όλοι οι βολεμένοι κάθονται στο βουλευτικό τους θρόνο και κάνουν τους ανήξερους.

    Αυτό που ξέρω είναι ότι ακόμα και η σικελική μαφία έχει ένα κώδικα τιμής που προστατεύει τα μέλη της.

    Ο Γιωργάκης είναι τόσο τυχοδιώκτης, αδίστακτος και μονοφάης που η σικελική μαφία μπροστά του φαίνεται παιδική χαρά.

    Όχι μόνο δεν βγαίνει να παραδεχθεί την αλήθεια, δηλαδή ότι τους χρηματοδοτούσε παράνομα η Siemens, αλλά τώρα κατηγορεί τον Τσουκάτο ότι τσέπωσε το χρήμα για τον εαυτό του.

    Φοβερός κώδικας τιμής.

    Αυτό είναι αξιοπιστία.

    Αυτό είναι μπέσα!

    Είναι ο κόσμος του Γιωργάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θα τρελαθούμε εντελώς μου φαίνεται.

    Ο βλακογιώργος λέει ότι όσοι δεν είναι σοσιαλιστές είναι βάρβαροι!

    Θα κάνει και ανένδοτο για να διώξει τη διαφθορά από τη χώρα.

    Σιγά θα σκίσεις το καλτσόν μωρή, είπε ο Βαλιανάτος στο Ζαχαράτο, μέλη και οι δύο του αδελφάτου της κεντρικής επιτροπής του Μιζόκ.

    Θα τό σκίσεις μωρή και πώς θα πάω μετά στον ανένδοτo;

    Καταλάβατε τι παίζει;

    Εκεί που μας χρωτάγανε ζητάνε και το βόδι.

    Σοβαραρευτείτε λίγο, κακομοίρηδες.

    Ρε αξιοθρήνητοι λιγούρηδες πασόκοι, δεν κοιτάτε καλύτερα τα χάλια σας, μαύρες μέρες έχετε μπροστά σας, το πάτε για διάλυση το μαγαζί.

    Σας θυμίζω ότι σε πρόσφατη δημοσκόπηση της GPO, το 53% του συνόλου και το 77% των γαλάζιων ψηφοφόρων εκτιμά ότι ο Κ. Καραμανλής δεν θα πρέπει να παραιτηθεί από την Προεδρία της Ν.Δ. ακόμη και σε περίπτωση ήττας.

    Αντίστροφα είναι τα ποσοστά για τον Γ. Παπανδρέου αφού το 66% του συνόλου και το 63% των «πράσινων» εκτιμούν ότι σε περίπτωση ήττας θα πρέπει να παραιτηθεί από πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

    ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.

    Εάν ο Καραμανλής χάσει τις εκλογές η μεγάλη πλειοψηφία της Ν.Δ. ΔΕΝ θέλει να φύγει, εάν ο Γιωργάκης χάσει τις εκλογές ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΝΥΧΤΑ!

    Γιωργάκη, ήλθε η ώρα σου αγόρι μου.

    Έλα, έλα τώρα, ξέρεις εσύ.

    Με ελαφρά πηδηματάκια!

    Φτωχή κυρία Τσάντ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ολα τα περιμενα απο τους πασοκοσκυλαιους ,αλλα να ακουσω εκεινο το χιτλερικο καταλοιπο,εκεινο το γκεσταπιτη γκαουλαιτερ των SS παπακωνσταντινου να ..δικαιολογει το σαρδαμ του βλακογιοργο :
    "σοσιαλισμος η βαρβαροτης"(μπλιαχ!)
    με την αυτοκτονια καποιου δυστυχισμενου στην καλλιθεα ,
    Ε! ομολογω δεν το περιμενα!!

    Αυτο το πορωμενο καθικι προσπαθησε να μας πεισει οτι η αυτοκτονια ηταν η ..αιτια που το βλακογιοργο,ειπε αυτη τη μαλακια.

    Πω πω ,ρε παιδια ...

    κ.τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΛΗΤΕΣ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    Ύπουλος πόλεμος λάσπης προς τον Καραμανλή από τους πάμπλουτους ψευτο-δημοσιογράφους των ιδιωτικών καναλιών.

    Λένε συνεχώς ψέματα και για να μην τρώνε αγωγές και μηνύσεις επικαλούνται ένα σωρό σκοτεινές, αόριστες και περίεργες εκφράσεις.

    ΠΡΙΝ από κάθε κατηγορία, μομφή, υπονοούμενο, συκοφαντία, ψίθυρο, κλπ εναντίον κάποιου Νεοδημοκράτη, οι επαγγελματίες της «ενημέρωσης» βάζουν μπροστά τα περίφημα:

    1. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ...
    2. Αξιόπιστες πηγές αναφέρουν ...
    3. Ακούγεται στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια ....
    4. Δηλώσεις off the record …
    5. Σύμφωνα με διαρροές από το υπουργείο …
    και πολλά άλλα παρόμοια.

    ΔΗΛΑΔΗ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ..

    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΦΑΝΕ ΑΓΩΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΛΑΣΠΩΜΕΝΟΥΣ.

    Δημιουργούν νομικό άλλοθι αλλά τα ψέματα δημιουργούν τις εντυπώσεις που πρέπει.

    Πώς εσύ μπορείς μετά να αποδείξεις ότι όλα αυτά είναι ψέματα, ότι δεν είσαι ελέφαντας;

    Κάνουν τη τρίχα τριχιά, έτσι για πλάκα, γιατί ξέρουν ότι η λάσπη κολλάει εύκολα.

    Έτσι και αλλιώς οι περισσότεροι τηλεθεατές δεν ξέρουν το παιγνίδι της λάσπης με τις εκφράσεις αυτές.

    Οι περισσότεροι τηλεθεατές δεν έχουν τη νομική παιδεία να καταλάβουν ότι όλα είναι ψέματα και προφανώς προπληρωμένα.

    Τί φερεγγυότητα μπορεί να έχουν ΤΕΤΟΙΕΣ «ειδήσεις»;

    Ευτυχώς τον τελευταίο καιρό ο περισσότερος κόσμος έχει μυριστεί ότι Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΗ.

    Απλά:

    1.Αποδείχθηκε ότι οι δημοσιογράφοι δεν είναι τίποτε άλλο από ηθοποιοί – λακέδες των καναλαρχών. Αυτά που λένε δεν έχουν καμία σχέση με την αλήθεια αφού όλα είναι ήδη προσκηνοθετημένα πριν αρχίσουν οι ειδήσεις.

    2.Οι καναλάρχες (Μπόμπολας, Λαμπράκης, Αλαφούζος, Κυριακού και Κουρής προσπαθούν να επηρεάζουν την ψήφο μας, προφανώς για να εκβιάζουν την εκάστοτε κυβέρνηση για να παίρνουν χαριστικές δουλειές.

    ΟΠΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΤΗΝ ΤΡΩΕΙ Η ΜΑΡΜΑΓΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΛΗΤΕΣ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    Ύπουλος πόλεμος λάσπης προς τον Καραμανλή από τους πάμπλουτους ψευτο-δημοσιογράφους των ιδιωτικών καναλιών.

    Λένε συνεχώς ψέματα και για να μην τρώνε αγωγές και μηνύσεις επικαλούνται ένα σωρό σκοτεινές, αόριστες και περίεργες εκφράσεις.

    ΠΡΙΝ από κάθε κατηγορία, μομφή, υπονοούμενο, συκοφαντία, ψίθυρο, κλπ εναντίον κάποιου Νεοδημοκράτη, οι επαγγελματίες της «ενημέρωσης» βάζουν μπροστά τα περίφημα:

    1. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ...
    2. Αξιόπιστες πηγές αναφέρουν ...
    3. Ακούγεται στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια ....
    4. Δηλώσεις off the record …
    5. Σύμφωνα με διαρροές από το υπουργείο …
    και πολλά άλλα παρόμοια.

    ΔΗΛΑΔΗ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ..

    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΦΑΝΕ ΑΓΩΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΛΑΣΠΩΜΕΝΟΥΣ.

    Δημιουργούν νομικό άλλοθι αλλά τα ψέματα δημιουργούν τις εντυπώσεις που πρέπει.

    Πώς εσύ μπορείς μετά να αποδείξεις ότι όλα αυτά είναι ψέματα, ότι δεν είσαι ελέφαντας;

    Κάνουν τη τρίχα τριχιά, έτσι για πλάκα, γιατί ξέρουν ότι η λάσπη κολλάει εύκολα.

    Έτσι και αλλιώς οι περισσότεροι τηλεθεατές δεν ξέρουν το παιγνίδι της λάσπης με τις εκφράσεις αυτές.

    Οι περισσότεροι τηλεθεατές δεν έχουν τη νομική παιδεία να καταλάβουν ότι όλα είναι ψέματα και προφανώς προπληρωμένα.

    Τί φερεγγυότητα μπορεί να έχουν ΤΕΤΟΙΕΣ «ειδήσεις»;

    Ευτυχώς τον τελευταίο καιρό ο περισσότερος κόσμος έχει μυριστεί ότι Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΗ.

    Απλά:

    1.Αποδείχθηκε ότι οι δημοσιογράφοι δεν είναι τίποτε άλλο από ηθοποιοί – λακέδες των καναλαρχών. Αυτά που λένε δεν έχουν καμία σχέση με την αλήθεια αφού όλα είναι ήδη προσκηνοθετημένα πριν αρχίσουν οι ειδήσεις.

    2.Οι καναλάρχες (Μπόμπολας, Λαμπράκης, Αλαφούζος, Κυριακού και Κουρής προσπαθούν να επηρεάζουν την ψήφο μας, προφανώς για να εκβιάζουν την εκάστοτε κυβέρνηση για να παίρνουν χαριστικές δουλειές.

    ΟΠΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΤΗΝ ΤΡΩΕΙ Η ΜΑΡΜΑΓΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η Μασονία έχει τον τελευταίο λόγο.Δεν χάνει κανείς αλλά όλοι κερδίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η συμμορία Καραμανλή καταρρέει .
    Ο ιστορικός του μέλλοντος θα είναι αμείλικτος απέναντι στο μεγαλύτερο πολιτικό απατεώνα που κυβέρνησε ποτέ την Ελλάδα .
    Η Ελλάδα δεν είναι αυτό που βλέπουμε σήμερα δεν είναι η Ελλάδα του ψευτοτσαμπουκά και τραμπούκου Καραμανλή δεν έχει πολίτες τσουλιά και πουστάκια δεν είναι η Ελλάδα του αποπροσανατολισμού και της Πετρουλας . Κάντε στην άκρη να περάσει η πραγματική Ελλάδα μπροστά .
    Καλώ όλους τους τίμιους δεξιούς να μαυρίσουν τον ανίκανο που δυστυχώς σήμερα είναι πρωθυπουργός . Το βράδυ των εκλογών που η Ν. Δ. θα είναι δεύτερο κόμμα και με βαριά ήττα να βγείτε από τα σπίτια σας να πανηγυρίσετε κι εσείς . Νικητής θα είναι η Ελλάδα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Έτσι είναι κυρ-Κορωνιά.
    Δεν τόξερες ότι όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες;
    Πήγες να μπλέξεις με το Κόκκαλη, τί περίμενες;
    Δουλειά και αυτή όμως, πώς τσίμπησες αδελφάκι μου;
    Nα υποκλέπτεις τον πρωθυπουργό της χώρας;
    Άς είναι, η ζωή είναι σκληρή ακόμη και για τους πρίγκηπες μερικές φορές.
    Τόπαθες και το εγκεφαλικάκι σου μαθαίνω, έτσι;
    ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ, ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλέ κύριε Κορωνιά ,

    επειδή και εγώ έχω πτυχία οικονομικών και Μ.sc και γνωρίζω και τρεις ξένες γλώσσες μήπως θα μπορούσατε να μου κάνετε δωρεά για να αγοράσω ένα σκαφάκι 12μετρο ,τόσο που το θέλω και προσπαθώ εδώ και 20 χρόνια αλλά δεν μπορώ να το αγοράσω;

    .....όχι , ε ;

    Δεν πειράζει κύριε Κορωνιά γιατί θα δουλέψω όσο και αν χρειαστεί για να το αγοράσω από μόνος μου χωρίς να κλέβω και χωρίς να πατάω επί πτωμάτων όπως κάνουν μερικοί.

    Δεν συμφωνείτε κύριε Κορωνιά ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ενώ εμείς ζούμε μεσ' την ευτυχία. Κλίνουμε ΤΟ ΡΗΜΑ ΠΕΙΝΑΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κλάμα οι νεοδημοκράτες έμποροι.

    Από τότε που βγήκαν οι διαφημίσεις με τους παπαγάλους δεν πατάει κανείς στα μαγαζιά τους ενώ οι ίδιοι νεοδημοκράτες έμποροι τρώνε τις παπαγαλοτροφές οι οποίες έχουν έλλειψη εδώ και τρεις ημέρες με κίνδυνο να παρουσιάσουν από την υπερκατανάλωση της,κατάθλιψη,κρίσεις πανικού και ψιττάκωση ενώ μεγάλος είναι ο κίνδυνος για τον πληθυσμό των παπαγάλων οι οποίοι αντιμετωπίζουν πλέον ορατά,το φάσμα της πείνας και του αποδεκατισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΡΟΣΟΧΗ -ΠΡΟΣΟΧΗ

    Καταζητείται Πράσινος Παπαγάλος που ξέφυγε από μπαλκόνι στο Χολαργό.
    Έχει ράμφος μπλέ,κόκκινο λαφίο,πράσινο σώμα και χέζει ακατάπαυστα ΓΑΛΑΖΙΑ σκατά.

    Όποιος τον βρεί να τηλεφωνήσει στη Ρηγίλης ,δίνουν και εύρετρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τράπεζα Πειραιώς , μήπως υπάρχει πρόβλημα και με την Alex Pak ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αχ βρε κύριε Κορωνιά πολύ σας λυπάμαι που πουλάτε μια βίλα .

    Πως θα το αντέξετε αυτό το κακό που σας βρήκε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Επεισόδια γίνονται αυτή την ώρα στην Αθήνα, με μια ομάδα μουσουλμάνων, αφγανών και ιρακινών κυρίως, να επιτίθενται στα ΜΑΤ έξω από τη Βουλή, με αφορμή το γνωστό περιστατικό με το δήθεν κοράνι που έσκισε ένας Αστυνομικός. Μαζί τους βέβαια, όλοι οι γνωστοί θολοκουλτουργιάριδες άπλυτοι του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν είχαν βρει ούτε μια λέξη για να καταδικάσουν τις βεβηλώσεις εκκλησιών που γίνονται από τα "συντρόφια" τους ή τις βομβιστικές επιθέσεις σε εκκλησίες λίγο πριν το Πάσχα.

    Και από κοντά, τα ...ανεξάρτητα ΜΜΕ, που όταν βλέπουν διαδηλώσεις για τις ταυτότητες ή για τα εθνικά θέματα, τις χαρακτηρίζουν "μεσαίωνα", αλλά τώρα που οι μουσουλμάνοι διαδηλώνουν, μιλάνε για "σεβασμό των θρησκειών". Δεν θα πω τίποτα άλλο, γιατί καλύτερα είναι να εκτονωθεί η κατάσταση. Δεν φταίνε όλοι οι μουσουλμάνοι γι' αυτό που γίνεται τώρα, ούτε συμμετέχουν οι πιο πολλοί από αυτούς, παρά μόνο οι γνωστοί "σκληροί" που έκαψαν και το Δεκέμβρη την Αθήνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 75 ΤΟΥ?????? ΕΚΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Σοσιαλισμός ή ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ, κύριε Παπαντρέου;

    Μαζέψτε τον, το άτομο έχει παραφρονήσει!

    Μάθατε τι είπε πριν από λίγες μέρες στο «Εθνικό Συμβούλιο» του πασόκ;

    «Θα τα’ αλλάξουμε όλα….

    Θ’ αλλάξουμε όχι μόνο την Ελλάδα αλλά και την … Ευρώπη ολόκληρη»!

    Ο Γιωργάκης έγινε και υπερεθνικός τώρα.

    Στο σχέδιό του (που δεν το λέει σε κανένα ακόμη για να μην του το κλέψουνε) συμπεριελήφθη ξαφνικά και η Ευρώπη «ολόκληρη»!

    Σιγά μην τούφτανε η μικρή Ελλαδίτσα!

    Η Ευρώπη σύσσωμη αγωνιά και περιμένει πώς και πώς να τη σώσει ο Γωγάκης.

    Της Ευρώπης της τόπες ότι θέλεις να τη σώσεις βρε κοκορόμυαλε;

    Και κάτι άλλο.

    Τόκανες που τόκανες το ψυχικό, δεν σώζεις και όλο τον πλανήτη, ρε Γωγάκη, έτσι για να τους δείξεις πόσο πολύ μυαλό κουβαλάς;

    Όλοι βέβαια ξέρουμε τι κουβαλάς αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. " Δεν χρειάζεται να διαθέτει κανείς πολύ μυαλό για να καταλάβει το ψεύδος και την υποκρισία των «νταβάδων» και των λακέδων τους.
    Δαιμονοποιούν τον «αντιρατσισμό», όπως έχουν δαιμονοποιήσει την τρομοκρατία. Τα δικά τους τρομοκρατικά κατασκευάσματα: Ιδεολογικά, πολιτικά και...

    «ομάδων κρούσης» (η πρακτική).



    Στην πρώτη γραμμή, λοιπόν, εναντίον του «ρατσισμού» οι πολυεδρικοί μηχανισμοί του πλανητικού κράτους, οι «νταβάδες», τα φερέφωνά τους και οι διεθνείς αθλητικοί μηχανισμοί: η «ποίηση» της καπιταλιστικής αχρειότητας και της εμπορικής αναισχυντίας!!!



    Και ο πλέον κρετίνος είναι σε θέση να αντιληφθεί (αν το θέλει) ότι κάτι δεν πάει καλά, κάτι βρωμάει το να ηγούνται της αντιρατσιστικής υστερίας οι κρατικοί και παρακρατικοί μηχανισμοί.



    ΟΛΟΙ αυτοί, λοιπόν, οι μακάβριοι μηχανισμοί, ξεσηκώνονται με αναθέματα και υστερικές κραυγές για το κάψιμο του Κορανίου!!!

    Και όλη η «αριστερή» επιδοτούμενη ηλιθιότητα, με οργιώδη και εμετική υποκρισία «κόπτεται» και θορυβεί για το προσβλημένο, θρησκευτικό αίσθημα των Μουσουλμάνων!!!



    Παλαιότερα χειροκροτούσαν τη βάναυση προσβολή αυτού του αισθήματος στο όνομα της «ελευθερίας της άποψης»!!!



    Σήμερα, όμως, στην Ελλάδα, υπάρχουν άλλοι σχεδιασμοί των μεγάλων αφεντικών. Σήμερα το «μουσουλμανικό στοιχείο» αποτελεί προνομιούχο «στοιχείο» για την άλωση της ελληνικής κοινωνίας και την κατασκευή των τρομοκρατικών «ταγμάτων εφόδου».



    Γι’ αυτό οι επιδοτούμενες «αριστερές» μαϊμούδες χοροπηδάνε στα κτυπήματα του ντεφιού των αφεντικών τους.

    Ουρλιάζουν, σαν ύαινες, για το «κοράνι» που ο «μπάτσος» το έκαψε!!!



    Εδώ έχουν κάνει σταχτή έθνη και λαούς και οι «ευαίσθητοι» ήταν με αυτούς που σπέρνανε το θάνατο και την καταστροφή.



    Έχουν κάνει, οι δήθεν αντιεξουσιαστικές συμμορίες, στάχτη Πανεπιστήμια, Ναούς, Μοναστήρια, έργα Τέχνης, Βιβλιοπωλεία και πολλά άλλα και οι γενίτσαροι των ΜΜΕ και οι «αριστεροί ευαίσθητοι» δεν βγάλανε άχνα. Κάποιοι μάλιστα (ΣΥΡΙΖΑ και ΣΙΑ) τα επικροτούσαν και δίνανε και το πολιτικό άλλοθι.



    Το Δεκέμβρη κατακάηκε η Αθήνα, ζήσαμε εμπρηστικές καταστροφές, τρομοκρατικούς βανδαλισμούς και ένα όργιο πλατσικολογίας και αυτοί που ωρύονται, τώρα, ΤΟΤΕ μίλαγαν για επαναστατικές εξεγέρσεις, εφάμιλλες, αν όχι και μεγαλύτερες, και αυτής της Επανάστασης του 1821!!!


    ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ…



    ΜΟΝΟ να τοποθετήσει κανείς πολιτικά τα γεγονότα θα καταλάβει, αν θέλει βεβαίως να σκεφτεί, το προβοκατόρικο παιχνίδι που παίζουν οι «νταβάδες» (ξένοι και εγχώριοι») με του αλλοδαπούς.



    Κατασκευάζουν με όλες αυτές τις τρομοκρατικές «γυμναστικές» τις αλλοδαπές ομάδες κρούσης εναντίον των αντιστάσεων της ελληνικής κοινωνίας.



    Χθες ήταν οι Αλβανοί και οι ουτσεκάδες.



    ΣΗΜΕΡΑ ο προνομιούχος «χώρος» είναι οι Πακιστανοί και οι Αφγανοί. Το μουσουλμανικό «στοιχείο».



    Οι ΛΟΓΟΙ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ.

    Μόνο οι εντελώς ηλίθιοι και ασφαλώς οι ποικίλοι και πολύχρωμοι επιδοτούμενοι δεν θέλουν να δούνε ότι η μηχανισμοί του πλανητικού ιμπεριαλισμού και τα εγχώρια πρακτορεία τους, συστηματικά, σταθερά και οργανωμένα «παίζουν το τέλος» μας…"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση