GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κυνική παραδοχή του Παττακού για τα βασανιστήρια...

Από το http://salonica-press.blogspot.com . ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ Η ΠΡΩΤΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ Χ. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΝΕΤ ΜΕ ΤΗΝ "ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ". ΑΦ...

Από το http://salonica-press.blogspot.com
.

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ Η ΠΡΩΤΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ Χ. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΝΕΤ ΜΕ ΤΗΝ "ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ". ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ. ΣΟΚΑΡΕΙ Η ΚΥΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΣΤ. ΠΑΤΤΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ. ΑΥΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ , ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟΥΣ ΝΟΣΤΑΛΓΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ.

22 σχόλια

  1. Μεγάλο πολιτικό παιχνίδι αναμένεται να παίξει ο Λάκης Λαζόπουλος τόσο πριν όσο και μετά τις ευρωεκλογές προκειμένου να πλήξει όσο μπορεί το Γιώργο Παπανδρέου ώστε να μην πάρει υψηλά ποσοστά όπως αναμένεται.
    Οι προσωπικές επιθέσεις θα γίνουν όλο και πιο στοχευόμενες όλο και πιο ισχυρές.
    Κίνητρο του είναι εκτός από την ομοφυλοφιλική αλληλεγγύη προς τον Κώστα Καραμανλή είναι και η δημιουργία χώρου για το κόμμα που ετοιμάζει η Γιάννα Αγγελοπούλου που επιθυμεί να έρθει ως μεσσίας στα πολιτικά πράγματα της χώρας παίζοντας το ρόλο του Μπερλουσκόνι της Ελλάδας.
    Σταθείτε απέναντι στα σκοτεινά παιχνίδια εξουσίας που παίζονται σε βάρος του ελληνικού λαού.
    ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαράδεκτος για μια ακόμη φορά ο Λαζόπουλος με τη λυσσαλέα επίθεση που κάνει στο Γιώργο Παπανδρέου. Περνά πολύ απαλά τον ανίκανο Καραμανλή αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά πως το λόμπι των ομοφυλοφίλων είναι κατά πολύ πιο ισχυρό και από τη μασονία και από θρησκευτικές οργανώσεις .

    Πούστης πούστη μάτι δε βγάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η συμμορία Καραμανλή καταρρέει .

    Ο ιστορικός του μέλλοντος θα είναι αμείλικτος απέναντι στο μεγαλύτερο πολιτικό απατεώνα που κυβέρνησε ποτέ την Ελλάδα .
    Η Ελλάδα δεν είναι αυτό που βλέπουμε σήμερα δεν είναι η Ελλάδα του ψευτοτσαμπουκά και τραμπούκου Καραμανλή δεν έχει πολίτες τσουλιά και πουστάκια δεν είναι η Ελλάδα του αποπροσανατολισμού και της Πετρούλας .
    Κάντε στην άκρη να περάσει η πραγματική Ελλάδα μπροστά .

    Καλώ όλους τους τίμιους δεξιούς να μαυρίσουν τον ανίκανο που δυστυχώς σήμερα είναι πρωθυπουργός . Το βράδυ των εκλογών που η Ν. Δ. θα είναι δεύτερο κόμμα και με βαριά ήττα να βγείτε από τα σπίτια σας να πανηγυρίσετε κι εσείς .
    Νικητής θα είναι η Ελλάδα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ζήτω η Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά.

    Μαύρο στη Ντόρα που πολιτεύεται με ένα όνομα που δεν υπάρχει .
    Λέγεται τάχα Μπακογιάννη για να μην πηγαίνει το μυαλό μας στον γρουσούζη γκαντέμη αποστάτη δοσίλογο απατεώνα πατέρα της που ναυάγησε τη Νέα Δημοκρατία.
    Κάντε της μια μήνυση να δείτε για πότε θα χάσει τη βουλευτική της έδρα γιατί το όνομα που χρησιμοποιεί δεν υπάρχει.
    Αντώνη κράτα γερά τα σχοινιά της μεγάλης μας παράταξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σεβασμός και σταματήστε να βρίζεται τον Καραμανλή . Το χτύπημα της μοίρας ήταν βαρύ . Ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας της σύγχρονης Ελλάδας έχασε τον πατέρα του Ευγένιο Σπαθαρη . Η συμμορία Καραμανλή δέχεται συλλυπητήρια στο καφενείο της βουλής ( το οποίο έκλεισε κι αυτό ) .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΑΚΑΡΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ,ΤΗ ΜΑΓΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ! ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ ΝΑ ΑΝΑΜΕΙΓΝΥΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΠΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΜΠΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ,ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΩΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι "κληρονόμοι" με τις ανίκανότητές τους, βούλιαξαν την Ελλάδα σε κάθε τομέα, όπως οι άγρονες κληρονόμοι επιχειρήσεων και τσιφλικιών.
    Απαιτείται εθνική ανάταση σύντομα πρίν τον όλεθρο.
    Στις ευρωεκλογές ψηφίζουμε μόνο Εθνικά κόμματα. Κανέναν άλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ - PART-2

    ΑΝΤΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΣΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ!

    Πάμε !

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ : Αρχές του 2004 οι ιδιοκτήτες Καναδοί της TVX Gold αποφάσισαν να αποχωρήσουν, λόγω των λειτουργικών προβλημάτων που τους δημιουργούσαν μερικοί πασόκοι κάτοικοι και η τοπική αυτοδιοίκηση. Διεθνής έγκυρη εταιρία μελετών αποτίμησε την αξία των μεταλλείων σε 408 εκατ. Ευρώ, αλλά το κράτος, αντί να κάνει διεθνή μειοδοτικό διαγωνισμό έδωσε απευθείας τα μεταλλεία στην εταιρεία «Ελληνικός Χρυσός ΑΕ», συμφερόντων Μπόμπολα, έναντι 11 εκατ. €. Δηλαδή το δημόσιο χάρισε 390 εκατομμύρια ευρώ στο Μπόμπολα μέσα σε λίγους μήνες.


    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΟΜΟΛΟΓΩΝ: Το 2001 για να καλύψουν ένα τεράστιο χρέος 2,8 δις ευρώ έστησαν τη μεγαλύτερη κομπίνα διαχείρισης χρέους, το περίφημο «πράσινο» δομημένο ομόλογο με τις 18 τράμπες. Δομήθηκε ένα ομόλογο-τέρας ονομαστικής αξίας 6,1 δις Ευρώ και πάνω σ' αυτό "παίχτηκαν" 18 τράμπες (swaps). Το οφειλόμενο ποσό, από τους λάθος χειρισμούς από 2,8 δις Ευρώ ανήλθε στα 5,4 δις Ευρώ.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ: Μόνο το 2002 - 2003 χάθηκαν μέσω της "Ακρόπολις" χρηματιστηριακής, σε παιχνίδι με ομόλογα 5,5 εκ. €. Συνολικά χάθηκαν από τα σαΐνια του Πασόκ πάνω από 3,5 δις € (1,3 τρις δρχ.) μόνο από το 1999-2002. Και μιλάμε για τα λεφτά που τζόγαραν στο χρηματιστήριο, αφήνοντας τις διψασμένες για μίζα πράσινες διοικήσεις των ταμείων να τζογάρουν. Επένδυσαν 5,22 δις € συνολικά σε μετοχές και άφησαν μόνο με 1,76 δις €.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΡΙΑΔΝΗ : Το 2000 το ελληνικό δημόσιο δανείστηκε 650 εκ. €, από την off shore εταιρεία ARIADNE S. A. (ISIN:XS0121591704) με έδρα το Λουξεμβούργο, βάζοντας υποθήκη μέχρι το 2013 τα έσοδα των λαχείων. Οι μίζες που έπεσαν ξεπερνούν τα 7,5 εκ. €. Παρόλες τις συνεχείς εκκλήσεις για να δικαιολογήσει την πράξη αυτή, το πασόκ έκανε την πάπια!

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΟΝΗΣ ΤΟΠΛΟΥ; Οι αμαρτωλές και ταυτόχρονα «ιερές» μπίζνες Πασόκ με τη Μονή Τοπλού ή πως παρέδωσαν 26.000 στρέμματα στη μονή Τοπλού (που έχει μόνο ένα μοναχό) σαν να ήταν δικά τους. Στη συνέχεια ιδρύθηκε εταιρία εκμετάλλευσης μαζί με Εγγλεζοκύπριους, που εισήγαγαν την εταιρία στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου και έγιναν όλοι ζάπλουτοι. Φυσικά οι «ιερές» μπίζνες των πρασινοφρουρών είναι απόλυτα εγκεκριμένες από τους «αγωνιστές» της «μεγάλης δημοκρατικής παράταξης», όπως ο Καρχιμάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία.
    Κάλβος

    Αυτά να τα βλέπουν και να τα ακούνε οι βολεψάκηδες σημερινοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είχαν και τότε ζαρντινιέρες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. χίλιες φορες βασανιστηρια απο μαυρους φασιστες παρα ΚΡΕΜΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΡΥΠΕΣ ΑΠΟ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ....ΕΙΠΕ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ.... ΚΟΛΟΠΑΣΟΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ
    ΓΥΡΙΣΑΝ... ΑΠΟ ΤΑ ΕΝΝΙΑΜΕΡΑ ΤΟΥ
    + ΔΡ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ.
    ΚΑΙ ΤΑ 3ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΤΣΟΚΑΡΟΥ ΣΥΛΒΑΝΑ.

    ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ ΚΟΨΙΜΟ
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΦΑΓΑΝ ΤΑ ΚΟΛΛΥΒΑ
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΓΕΥΜΑ.
    ΜΑΛΛΟΝ...
    ΤΟ ΛΙΚΕΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΗΡΘΕ ΒΑΡΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Έτσι γαμάγαμε εμείς κάτι προδότες σάν κι εσένα,κασόπρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλώς τούς Τhe Bloopers Team!!!
    Τί κάνετε παιδάκια μου???
    Δώσατε χαιρετίσματα στήν μαμμάκα σας???

    ό βιο-μπαμπάς σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 9.23

    Εχεις χαιρετίσματα από το θείο.
    Ξέρεις ποιον θείο...
    Εκείνον που μικρό σε κάθιζε πάνω στον πούτσο του, κι εσύ έπαιζες με το μουστάκι του.

    Τότε που όλα τα άλλα παιδάκια σου φωνάζαμε "πουστάκι μη το μουστάκι".

    σιχτήρ μαλάκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΝΕΡΟΥ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΟΙΑΖΑΤΕ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΔΑΚΤΥΛΑΚΙ ΣΤΟΥΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΤΗΣ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ. ΤΟΤΕ ΕΙΧΕΜΕ ΚΡΑΤΟΣ, ΟΧΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @12.21

    ναι; σοβαρά;
    Για μάθε τώρα που τους το βάλαμε αυτό το "δαχτυλάκι"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΑΤΜΑΝ - ΡΑΠΤΗ 6-0

    ΕΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΣΥΛΒΑΝΑΣ ΡΑΠΤΗ ΤΗΣ ΚΟΙΜΗΣΜΕΝΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΘΥΡΩΝ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ....
    ΠΡΟΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΜΑΝ - ΝΕΟ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ!!!

    Η ΣΥΛΒΑΝΑ ΡΑΠΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

    (ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΣΥΛΒΑΝΑ ΡΑΠΤΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ...ΑΛΛΑ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΕΤΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΚΑΙ ΕΥΗΣ ΜΟΤΣΑΡΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ!!)
    ΑΡΑ Η ΣΥΛΒΑΝΑ ΡΑΠΤΗ ΕΙΝΑΙ ΙΣΑΞΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΤΟΥ ΚΑΤΜΑΝ!!

    ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥ ΓΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΥ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΒΕΡΓΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

    ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΓΝΗΣΙΟ ΟΙΚΟΛΟΓΟ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΒΕΡΓΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟ ...ΑΠΑΤΕΩΝΑΚΟ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟ-ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ....ΣΦΟΓΓΟΚΟΛΑΡΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!!

    μΠΕΕΕΕΕΕΕΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. η νδ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ...ΟΛΟΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ...ΟΛΟΙ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ποια βασανιστήρια μωρέ βλάκες;
    Αυτά που πρόσφερε ο Παπαδόπουλος στην Ελλάδα δεν τα έχει προσφέρει και ούτε πρόκειται να τα προσφέρει οποιαδήποτε κυβέρνηση στην Ελλάδα.
    Τη σχέση έχει ο Παπαδόπουλος με την Κύπρo βρε ηλίθιοι;
    Διαβάστε λίγη ιστορία...
    ανιστόριτα πλάσματα...
    Έπρεπε να πάτε στην Ρουμανία επί Τσαουσέσκου για να δείτε την εστί Δικτατορία και Βασανιστήρια.
    Τολμάτε να καλείται την ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ως Δικτατορία.
    Βρωμολαμόγια, κλέφτες και ψευδοεπαναστάτες....
    Οι περισσότεροι Έλληνες τότε είδαν άσπρη μέρα, τότε διαγράφηκαν τα δάνεια, τότε πραγματοποιήθηκε το οδικό δίκτυο στην Ελλάδα.΄
    Σήμερα τι βλέπουμε; Πως γίνονται οι συμπατριώτες μας σκλάβοι των τραπεζών. Ε! Αυτό σας έμαθαν να αποκαλείται Δημοκρατία. Συγχαρητήρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση