GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξαναψέκασαν τη βόρεια Ελλάδα...

Χθές Πέμπτη 7 Μαίου 2009 έγιναν μαζικοί αεροψεκασμοί πάνω από την Θεσσαλονίκη και σε όλη την Βόρεια Ελλάδα. Τα αεροπλάνα άφηναν μεγάλες χημι...

Χθές Πέμπτη 7 Μαίου 2009 έγιναν μαζικοί αεροψεκασμοί πάνω από την Θεσσαλονίκη και σε όλη την Βόρεια Ελλάδα. Τα αεροπλάνα άφηναν μεγάλες χημικές ουρές που στην συνέχεια άπλωσαν και δημιούργησαν τεχνητά αραιά χημικά «σύννεφα» να καλύπτουν μεγάλο μέρος στον ουρανό. Τα σύννεφα αυτά σε καμία περίπτωση δεν μοιάζουν με τα πυκνά φυσικά σύννεφα που συχνά υπάρχουν στον ουρανό σε χαμηλότερα υψόμετρα.
Κ.Κ.
Δείτε τα 3 βίντεο ντοκουμέντα:
http://www.youtube.com/watch?v=96bFFhAAMbI
http://www.youtube.com/watch?v=Wog6cobl6Ww
http://www.youtube.com/watch?v=QUafnZ6qy6g

44 σχόλια

  1. Ο Καρκίνος στο Νέο Φάληρο

    Ανάθεμα σε αυτούς που έφεραν το Καρκίνωμα ,
    στο Νέο Φάληρο .
    Πολλά ισόγεια πολυκατοικιών είναι νοικιασμένα
    από το METROPOLITAN HOSPITAL .
    Έχουν αποθηκεύση μαζί με άλλα , Ραδιενεργό
    και Καρκινογόνο Υλικό .
    Σε λίγο τα ονόματα που υπέγραψαν και ευθύνονται .
    Η Αράχνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΜΟΙ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παραιτήθηκε ο Χρήστος Βερελής

    Πριν από λίγο παραιτήθηκε από την βουλή ο Χρήστος Βερελής. Αιτία είναι η εμπλοκή του για τα Τρόλει ως υπουργός μεταφορών με την εταιρεία ΜΑΝ.

    ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΟΜΩΣ....ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ?
    ΑΝ ΤΑ ΠΑΡΕΙ... ΧΕΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗΛΙΚΙ...
    ΟΠΩΣ ΧΕΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ Ο ΣΜΠΩΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΝΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΧΤΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΠΑΣΟΚΟΙ.
    ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ...
    Β Α Θ Υ Π Λ Ο Υ Τ Ο Σ.. ΓΙΑΤΙ ΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΦΕΓΓΑΡΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. pate kala re??
    ti aeropsekasmoi kai malakies ine afta pou lete kai parapliroforite

    afto pou vlepete den ine tipota allo apo ta kafsaeria pou afinoun ola ta aeroplana, aplos logo kerikon sinthikos itan emfani apo tin antanaklasi tou iliou.....

    ena idikos as grapsi perissotera
    alla den itpota allo apo klasika kafsaeria....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ ΣΤΗΡΙΖΩ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΛΑΜΟΓΙΑ, ΕΡΩΤΥΛΟΥΣ, ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΩ …ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑ Ο ΒΛΑΚΑΣ.
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΙΝΑΜΕ ΛΙΓΟΙ!!!
    Υ/Γ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΟΥ ΚΑΛΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ximikes pordes afhnan megale !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Περαστικα στον κ.Σπαθαρη.
    Ειναι μοναδικος σε αυτο που κανει.

    Ασχετο.
    Μεταξυ μας εγω σπανια βλεπω καραγκιοζη.
    Τελευταια την "βρισκω" με ενα "αυθεντικο" καραγκιοζη ,αυτο το βλακογιοργο της κ.Τσαντ!
    Τελικα τι μαλακια του βαλαν να λεει τωρα τελευταια ρε παιδια??
    "πρασινη αναπτυξη" "πρασινη αναπτυξη" συνεχεια παραμιλαει!!
    Τι διαολο ειναι αυτο??

    Μπα! που να παει ο διαολος!

    Παντως θετικο ειναι το οτι δεν κολλησε την γριππη των χοιρων (κοινως γουρουνιων ,που λεει και ο "λαος")..ενω πηγε στο Μεξικο.

    Κατι ειναι και αυτο ρε παιδια.
    Να φανει και μια φορα ωφελιμο αυτο το βλημα.
    Φανταστητε να ειχε κολλησει την εν λογω γριππη.
    Πω πω συμφορα!!
    Τις τελευταιες μερες θα εχει φιλησει πανω απο 100 χιλιαδες γριες και λοιπα..
    Πω πω! πανδημια θα ειχε προκαλεσει.

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΕΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΜΠΙΝΕΔΕΣ...ΜΕΣΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. σιγά μη ψεκάζουν τον κόσμο.
    έτσι κι αλλιώς όλοι βλαμμένοι είναι, ειδικά οι έλληνες. αμα τους βλέπεις να τσακώνονται για τη μικρότερη πούτσα (πασοκ-νδ κλπ κλπ) που θα φάνε, καταλαβαίνεις τι γίνεται.

    εκτός αν μας ψεκάζουν τα τελευταία 250 χρόνια.


    H1N1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε μαλακες ηλιθιοι ασχετοι που βλεπετε λιακοπουλο και λοιπες αηδιες ολα τα αεροπλανα που πετανε πανω απο 27000 ποδια επιδη ειναι παρα πολυ χαμηλη η θερμοκρασια εκει πανω τα καυσαερια που βγαινουν απο τους κινιτιρες δημιουργουν αυτο που βλεπετε.Μας ζαλισατε τα παπαρια με τις ηλιθιοτητες κανετε λες και ησαστε ηθαγενεις.Ρωτηστε κανενα πιλοτο να δειτε τι θα σας πει κοθονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ζοφερή είναι η κληρονομία που αφήνει η "αποχωρούσα κυβέρνηση" στη νέα γενιά, δήλωσε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου στην ομιλία του στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για τη Νεολαία.

    Σχολιάζοντας δε την ομιλία του πρωθυπουργού παρατήρησε ότι ο Κώστας Καραμανλής "περιγράφοντας τι κρίνεται σήμερα,περιέγραψε τα όσα δεν έχει κάνει.Τα μεγάλα λόγια δεν τα ακούει κανείς: διαψεύδονται από το έργο".

    Ο Κ. Παπανδρέου είπε επίσης ότι η ΝΔ κληροδοτεί στη νέα γενιά "τεράστια οικονομικά βάρη, οικονομία ύφεσης, που θα τρέχει με αρνητικούς ρυθμούς, ελλείμματα που φθάνουν το 5%,παρά τις μεγαλόστομες διακηρύξεις, κρυφά ελλείμματα που είχαν δημιουργηθεί πολύ πριν τη διεθνή κρίση".

    "Ο δικός σας υπουργός των Οικονομικών είχε πει τον περασμένο Αύγουστο πως "πιάσαμε πάτο". Η κυβέρνησή σας το ομολόγησε",υπογράμμισε ο κ.Παπανδρέου απευθυνόμενος προς τον πρωθυπουργό.

    "Αφήνετε πίσω σας τα τεράστια βάρη των ασφαλιστικών ελλειμμάτων. Χαρίσατε τις ασφαλιστικές υποχρεώσεις των τραπεζών, φορτώνοντάς τες στο ΙΚΑ και τα ταμεία. Παίξατε με τα τοξικά ομόλογα, προβήκατε σε ενοποίηση των ταμείων χωρίς σχεδιασμό", κατηγόρησε την κυβέρνηση ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

    "Η νέα γενιά θα κληρονομήσει μια χώρα υπό κηδεμονία, έχοντας χάσει κύρος και αξιοπιστία, μια χώρα που δανείζεται με τους πιο ακριβούς όρους στην ευρωζώνη. Μηδέν η απορρόφηση του ΕΣΠΑ, δύο χρόνια μετά την αρχή της λειτουργίας του. 80 δισ. ευρώ χρέωσε την Ελλάδα η ΝΔ. Και σωστά ρωτά ο κάθε νέος, πού πήγαν τα λεφτά; Πήγαν για τους μεγαλομετόχους, για τις χαριστικές συμβάσεις, για τις στρατιές γαλάζιων συμβούλων με επιτροπές που φτιάξατε εσείς και που κόστισαν 1 δισ. ευρώ", είπε.

    "Εμείς, το 5% του ΑΕΠ για τη παιδεία που υποσχεθήκαμε, θα το υλοποιήσουμε, με 1 δισ. ευρώ, ήδη απ’ τον πρώτο Προϋπολογισμό. Μας ρωτάτε πού θα βρούμε τα λεφτά: Μα 1 δισ. ευρώ, είναι αυτό που σπαταλάτε μόνο για τις κομματικές σας επιτροπές. Θα κάνουμε σοβαρή αναδιανομή, θα κόψουμε σπατάλες, θα καινοτομήσουμε", δεσμεύτηκε ο κ.Παπανδρέου.

    Στο πλαίσιο αυτό,ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υπενθύμισε παλαιότερη πρότασή του για εισαγωγή των νέας γενιάς ηλεκτρονικών βιβλίων στην δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια εκπαίδευση: "Εμείς και στην αντιπολίτευση που βρισκόμαστε, δουλεύουμε. Είχα την ευκαιρία να συναντηθώ με τον Νίκολας Νεγκρεπόντε (σ.σ. διευθυντής του media lab του Πανεπιστημίου MIT) και είχαμε μια συζήτηση. Το ηλεκτρονικό βιβλίο πωλείται 400 δολάρια - και στην Ελλάδα θα μπορούσε να παραχθεί αντί 60 ευρώ το κομμάτι. Εσείς μας κοροϊδεύατε, αλλά αυτά ανακοινώνονται διεθνώς ότι πάνε στα πανεπιστήμια και στα σχολεία".

    Ο κ.Παπανδρέου δεσμεύτηκε όταν το ΠΑΣΟΚ επανέλθει στην εξουσία, να περιορίσει τα προγράμματα stage στον ιδιωτικό τομέα,"με διατήρηση κατ’ εξαίρεση ορισμένων δημόσιων,όπου ο νέος μπορεί πραγματικά να εξασφαλίσει εκπαίδευση".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΡΕΣ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ Ν.ΚΑΤΣΑΡΟΣ:

    ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΜΕ ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΤΟΞΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ ΑΕΡΙΩΘΟΥΜΕΝΩΝ (CHEMTRAILS)

    Όλοι μας έχουμε παρατηρήσει τις γενικές ουρές των αεριωθούμενων αεροπλάνων που πετούν σε ύψος περίπου 10.000 μέτρων. Οι ουρές αυτές προέρχονται από τα αέρια που εκτοξεύονται από την εξάτμιση των αεριωθούμενων τα οποία ψύχονται ακαριαία σε πάγο στη χαμηλή θερμοκρασία του περιβάλλοντος (θερμοκρασίες χαμηλότερες των -60ºC) και στη συνέχεια εξατμίζονται δημιουργώντας τις χαρακτηριστικές λευκές ουρές των αεριωθούμενων. Οι λευκές αυτές ουρές μετά γρήγορα διασκορπίζονται και εξαφανίζονται. Οι «χημικές ουρές» (chemtrails) που εκτοξεύονται κύρια από τις εξατμίσεις στρατιωτικών αεροπλάνων τύπου KC-135s και KC-10s και λευκά χωρίς διακριτικά αεριωθούμενα, σύμφωνα με ομολογίες αυτόπτων μαρτύρων είναι διαφορετικές από τις κοινές λευκές ουρές των επιβατικών αεριωθούμενων.

    Παρ’ολο ότι στην αρχή μοιάζουν με τις συνηθισμένες λευκές ουρές των επιβατικών αεριωθούμενων, αμέσως γίνονται πιο πυκνές, πιο παχιές, απλώνονται στον ουρανό και σχηματίζουν διάφορα χιαστά σχήματα που ενώνονται μεταξύ τους και σχηματίζουν ένα λεπτό πέπλο που διατηρείται επί ώρες. Πολλές φορές σε μέρες χωρίς σύννεφα μετά από μερικές ώρες πτήσεων πέρα-δώθε μπορούν να «αλλάξουν» την όψη ολόκληρου του ουρανού. Ορισμένες στιγμές βγάζουν μεγαλύτερες ποσότητες εκπομπών και σχηματίζουν πολύ πυκνά άσπρα σύννεφα με «ουρές» από κάτω. Τα σύννεφα αυτά σε καμία περίπτωση δεν μοιάζουν με τους φυσιολογικούς σωρείτες (πυκνά σύννεφα) που συχνά υπάρχουν στον ουρανό σε χαμηλότερα υψόμετρα. Εκατοντάδες ανθρώπων από τον Καναδά και τις ΗΠΑ, την Ισπανία, τις Φιλιππίνες, την Αγγλία, τη Γαλλία, τη Σουηδία, την Ολλανδία, την Ιταλία, την Κροατία, την Αυστραλία, το Μεξικό, τη Νέα Ζηλανδία και την Αϊτή έχουν κάνει παρόμοιες μαρτυρίες για τα «chemtrails».

    Το ερώτημα είναι: τι υπάρχει μέσα σε αυτές τις «χημικές ουρές» και γιατί γίνονται τα πειράματα αυτά; Κανείς δεν μπορεί να δώσει απαντήσεις με απόλυτη βεβαιότητα στα ερωτήματα αυτά. Υπάρχουν υπόνοιες ότι γίνονται τα πειράματα αυτά για να ελέγξουν την ατμόσφαιρα και τις καιρικές συνθήκες. Ο Edward Teller, ο πατέρας της βόμβας υδρογόνου και αντιπυραυλικής ασπίδας (πόλεμος των άστρων) εισηγήθηκε το 1997 στην κυβέρνηση των ΗΠΑ τη μείωση του «φαινομένου του θερμοκηπίου» με την διασπορά μικρών σωματιδίων αλουμινίου σε ολόκληρο τον πλανήτη. Τα «σωματίδια αλουμινίου» ανακλούν και απομακρύνουν τη βλαβερή υπεριώδη ακτινοβολία αλλά συγχρόνως επιτρέπουν τη θερμότητα της γης να διαφεύγει. Ο Edward Teller στη γραπτή εισήγησή του με τίτλο «Φαινόμενο του Θερμοκηπίου και Εποχή των Παγετώνων: Η προοπτική Επιρροής της Πλανητικής Αλλαγής με βάση τη Φυσική» (Global Warming and the Ice Ages: Prospects for Physics-based Modulation of Global Change) τονίζει ότι οι αρνητικές επιπτώσεις από τη Συνθήκη του Κιότο στην παραγωγή ενέργειας από κάρβουνο και πετρέλαιο μπορούν να αντιμετωπισθούν γεμίζοντας τους ουρανούς με φωτοδιασκορπιστικά σωματίδια όπως το οξείδιο του αργιλίου. Η μέθοδος αυτή είναι πολύ φθηνότερη από τον περιορισμό των εκπομπών από τις καύσεις πετρελαίου και άνθρακα.

    Είναι γνωστό από τις καύσεις πετρελαίου και άνθρακα παράγονται αέρια όπως διοξείδιο του άνθρακα που αυξάνουν τη θερμοκρασία του πλανήτη. Αυτό ονομάζεται «φαινόμενο του θερμοκηπίου» και με το Πρωτόκολλο του Κιότο που εγκρίθηκε και στην Παγκόσμια Διάσκεψη του Γιοχάνεσμπουργκ τον Αύγουστο του 2002 συμφωνήθηκε να μειωθούν μέχρι το 2010 κατά 10%. Οι ΗΠΑ δεν υπέγραψαν το Πρωτόκολλο αυτό διότι σύμφωνα με τον πρόεδρο Bush κάτι τέτοιο θα είχε αρνητικές επιπτώσεις στην οικονομία των ΗΠΑ. Η αλήθεια είναι ότι οι εταιρείες πετρελαίων των ΗΠΑ είναι εκείνες που πίεσαν τις ΗΠΑ να μην υπογράψουν το Πρωτόκολλο του Κιότο και εκείνες παρότρυναν στην αποδοχή αναζήτησης εναλλακτικών λύσεων όπως αυτή του Dr. E. Teller. Στα πλαίσια των λύσεων του φαινομένου του θερμοκηπίου που θα επέτρεπαν τη συνέχιση της χρήσης των πετρελαίων εγκρίθηκε μια πατέντα στο όνομα της Εταιρείας Αεροναυπηγική Hughes για «ψεκασμούς με τεχνική Welshach με σκοπό τη μείωση της παγκόσμιας υπερθέρμανσης». Στην πατέντα αναφέρεται πως μικρά σωματίδια οξειδίου του αλουμινίου και άλλα ανακλαστικά σωματίδια θα μπορούσαν να προστεθούν στα καύσιμα των αεριωθούμενων αεροπλάνων και να εκπέμπονται από τις εξατμίσεις αυτών.

    Ενισχυτικό των ανωτέρω είναι ότι μετά από έντονες μαρτυρίες ατόμων στην πόλη Espanola του Καναδά για «χημικές ουρές», ανάλυση του βρόχινου νερού έδειξε υπολείμματα αλουμινίου επτά φορές πάνω από το ανώτερο επιτρεπτό όριο. Σε μια περιοχή πενήντα τετραγωνικά χιλιόμετρα γύρω από την Espanola, Οντάριο όπου το 1998 έλαβαν χώρα αεροψεκασμοί επί μήνες οι κάτοικοι υπέφεραν από έντονους πονοκεφάλους, πόνους στις κλειδώσεις, ζαλάδες, έντονες κρίσεις άσθματος, απώλεια βραχυπρόθεσμης μνήμης παρόμοια συμπτώματα με εκείνα της γρίπης αλλά χωρίς πυρετό κ.λ.π

    Μια άλλη θεωρία είναι ότι οι «χημικές ουρές» περιέχουν μια σκόνη που βασίζεται στο στεαρικό βάριο. Κάθε κρύσταλλος σκόνης Dyn-O-Gel έχει ικανότητα να απορροφά 2000 φορές το βάρος της σε υδρατμούς και αέρα. Στις 16 Ιουλίου 2001 η εταιρεία Dyn-O-Mat χρησιμοποιώντας στρατιωτικό αεροπλάνο C-130 έριξε τέσσερις τόνους Dyn-O-Gel στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Palm Beach της Φλόριδας και εξαφάνισε ένα σύννεφο θύελλας που ήταν στη διαδικασία σχηματισμού του. Το σύννεφο εξαφανίστηκε από τα ραντάρ του αεροδρομίου. Η σκόνη Dyn-O-Gel της Dyn-O-Mat μπορεί να εξουδετερώσει hurricanes και τυφώνες απορροφώντας υδρατμούς και ενέργεια. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ έδειξε ενδιαφέρον για το πρόγραμμα αυτό παρά το γεγονός ότι στις 19 Ιουλίου αναφέρθηκε ότι γκρίζα ζελατινώδης ουσία κάλυψε τις ακτές του Palm Beach της Φλόριδας. Εκπρόσωπος της εταιρείας έσπευσε να δηλώσει ότι το υλικό είναι βιοαποικοδομήσιμο και δεν προκαλεί βλάβες στο περιβάλλον. Βέβαια είναι γνωστό ότι η ενέργεια δεν καταστρέφεται αλλά μετατρέπεται. Κατά πόσο θα επηρεάσουν την ατμόσφαιρα αυτές οι μετατροπές ενέργειας είναι ένα μεγάλο θέμα.

    Έχει επίσης αναφερθεί ότι στις «χημικές ουρές» περιέχονται μίγματα αλάτων του βαρίου. Η μεταβλητή ραδιοπαραβολική εξίσωση (Variable Terrain Radio Parabolic Equation, VTRPE) δείχνει στους πιλότους τι γειτονικά ραντάρ μπορούν ή δεν μπορούν να δουν υπό διαφορετικές μετεωρολογικές συνθήκες. Αερόλυμα αλάτων βαρίου-τιτανίου βελτίωσαν το σύστημα που χρησιμοποιήθηκε σε επιχειρήσεις στη Λιβύη και τον πόλεμο του Κόλπου.

    Τι λένε οι κυβερνήσεις για τις «χημικές ουρές»; Καμία κυβέρνηση στον κόσμο μέχρι σήμερα δεν επιβεβαίωσε ότι περιοχές της ραντίστηκαν από «χημικές ουρές». Όποιοι έκαναν ερωτήσεις απαντήσεις δεν έλαβαν σε πολλούς έγιναν συστάσεις να μην μιλούν. Ο Dennis Kucinich μέλος της βουλής των αντιπροσώπων και μέλος της Επιτροπής Διατήρησης του Διαστήματος (Space Preservation Act 2001) εισηγήθηκε την μόνιμη απαγόρευση οπλικών βάσεων στο διάστημα και ειδικά την απαγόρευση των χημικών ουρών τις οποίες χαρακτήριζε όπλα. Μερικούς μήνες αργότερα η εισήγηση ξαναγράφτηκε αλλά οι λέξεις «χημικές ουρές» έχουν σβηστεί…

    Έχει επίσης αναφερθεί ότι με τις «χημικές ουρές» γίνονται βιολογικά πειράματα σε ολόκληρους πληθυσμούς για να μελετηθεί η αντίδρασή τους σε διάφορους παθογόνους μικροοργανισμούς και ιούς καθώς επίσης και πειράματα για τη δυνατότητα μαζικού εμβολιασμού του πληθυσμού σε περίπτωση βιοτρομοκρατικής επίθεσης. Μέχρι σήμερα ενώ οι ενδείξεις καθημερινά αυξάνουν για την ύπαρξη των «χημικών ουρών», καμία κυβέρνηση δεν επιβεβαιώνει αλλά ούτε και απορρίπτει την ύπαρξή τους ή και τους σκοπούς που επιδιώκουν.

    Πηγή: http://www.enouranois.gr/sygrafeis/katsaros/index.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΨΕΚΑΣΜΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

    ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Βρε ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΙ, αυτό είναι υγροποίηση υδρατμών που συμβαίνει σε διάφορα ύψη κατά την πτήση αεροσκαφών όταν οι συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας είναι συγκεκιμένες. Έλεος με αυτό το παραμύθι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Την Δευτέρα το βράδυ, για μια ακόμη φορά η κυβέρνηση και προσωπικά ο κ. Καραμανλής, αποτύπωσαν την συνείδηση τους στην κάλπη της βουλής. Με την μη παραπομπή του κ. Παυλίδη, μπορούμε πλέον να αντιληφθούμε με ποια κριτήρια επιλέγουν να ψηφίζουν και τα υπόλοιπα νομοσχέδια. Τα κριτήρια της συγκάλυψης των ημετέρων και νόμων που εξυπηρετούν το κεφάλαιο, είναι πρώτα στην πολιτική ατζέντα της νεοφιλελεύθερης κυβέρνησης. Μιας κυβέρνησης που όσο περνά ο καιρός γίνεται όλο και πιο επικίνδυνη, όλο και πιο αδίσταχτη, όλο και πιο προκλητική. Επικίνδυνη γιατί από το 2004 δεν έχει παρουσιάσει κανένα έργο και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η χώρα να πορεύεται χωρίς μέλλον σε όλους τους τομείς. Στον τομέα της ενέργειας, της υγείας, της παιδείας, της ανάπτυξης, της οικονομίας και της εργασίας. Όλες οι Ευρωπαίοι Εταίροι προετοιμάζονται για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης, και ο κ. Καραμανλής κόβει απλά κορδέλες φυσικού αερίου. Καμιά πρωτοβουλία για την ενεργειακή αυτονόμηση της Ελλάδας, μέσα από νέες μορφές ενέργειας. Αδίσταχτη, γιατί σχεδόν όλοι οι υπουργοί της έχουν εμπλακεί σε ένα οικονομικό σκάνδαλο είτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο. Ομόλογα, Βατοπέδι, ΟΤΕ. Έχουν εκποίηση σχεδόν όλη την περιουσία του Ελληνικού κράτους. Κάνοντας ακόμη επενδύσεις, που στην πραγματικότητα ήταν οι μεγαλύτερες επενδυτικές αποτυχίες σε παγκόσμιο επίπεδο. Σας θυμίζω την αγορά της αλυσίδας Γερμανός και το πώς το Ελληνικό κράτος βρέθηκε να αγοράζει ακριβότερα απ’ ότι πουλούσε. Προκλητική, γιατί έχουν καταλύσει όλους εκείνους τους δημοκρατικού θεσμούς, με πρώτο το Σύνταγμα της Ελλάδας. Ένα σύνταγμα που ο Ελληνικός λαός έχει διεκδικήσει με αίμα. Η θρασύτητα νοθεία για την αναθεώρηση του τον Μάιο του 2008, με την αλλαγή των ψηφοδελτίων πάνω από την κάλπη από τον Βουλευτή κ. Αγοραστό, παρουσιάζουν και το πραγματικό πολιτικό προσωπείο της κυβέρνησης του κ. Καραμανλή. Ο Πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ και πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς Γιώργος Παπανδρέου, με παρέμβασή του έδωσε ξεκάθαρη λύση στο πρόβλημα: «Θα προχωρήσουμε στις αναγκαίες αλλαγές του θεσμικού πλαισίου, για να μην μπορεί πια μια απλή κοινοβουλευτική πλειοψηφία να εμποδίζει - όπως κάνει σήμερα η Νέα Δημοκρατία - τη διερεύνηση από τους φυσικούς δικαστές, τυχόν ποινικών ευθυνών των πολιτικών προσώπων. Αμέσως μετά τις εθνικές εκλογές, θα ζητήσω από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, να συγκαλέσει όλα τα κόμματα, για μια εθνική στρατηγική καταπολέμησης της διαφθοράς στον τόπο μας. Θα προχωρήσουμε, επίσης, στις αναγκαίες αλλαγές του θεσμικού πλαισίου, οι οποίες θα διασφαλίσουν τη διαφάνεια, τη χρηστή αξιοποίηση των χρημάτων του Ελληνικού λαού. Αμετακίνητη απόφασή μου είναι, διαφάνεια παντού, διαφάνεια για όλους, διαφάνεια, ώστε να μπορεί να γνωρίζει ο Έλληνας πολίτης και να λογοδοτεί η εκάστοτε κυβέρνηση, η εκάστοτε εξουσία». Για μια ακόμη φορά το ΠΑ.ΣΟ.Κ παίρνει την πρωτοβουλία για να βγάλει την χώρα από το ηθικό και πολιτικό αδιέξοδο. Έχουμε χρέος ως Σοσιαλιστές να το πράξουμε. Ζητάμε από τους Έλληνες Πολίτες να συνυπογράψουν αυτή μας την πρωτοβουλία, μια και είναι και δικό τους αίτημα η διαφάνεια και η λογοδοσία των κυβερνόντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Χαχα, γιαυτό είστε τόσο βλάκες εκει πάνω; Εχετε χαζέψει από τα πολλά χημικά; Αντε στο Ζορρό να σας σώσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Να χαρώ εγώ δημοκράτη πρωθυπουργό που ενδιαφέρεται για τον λαό του.
    Πέταξε με τις κλωτσιές απο το μαξίμου τους εκπροσώπους των αγροτών της Κρήτης την ίδια ώρα που ο ίδιος χαριεντιζόταν με τους χρυσοπληρωμένους μπασκετμπολίστες του Παναθηναικού.
    Ξαναψηφίστε τον ηλίθιοι Έλληνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αυτά κάνουν και σας ψεκάζουν γκαρντασια και μετά ψηφίζετε τον ηλίθιο το ζορρονομάρχη . Άξιοι της μοίρας σας είσαστε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΟΛΟΣ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ, ΤΟΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΓΓΥΗ ΤΟΥ! ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ! ΑΥΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΟΧΑΙΑ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΑΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΝΟΣ ΤΟΠΟΥ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣΑΝ ΔΙΑΝΟΙΕΣ.
    ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΠΑΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΕΙ ΣΕ ΟΛΑ...
    ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΠΡΕΣΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ Ή ΝΑ ΤΟ ΧΕΤΕ ΡΙΞΕΙ ΣΤΑ ΒΑΡΕΙΑ Ή ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΤΙ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΤΙ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑΣ. ΡΕ ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΚΕΙ,ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Απ' ότι φαίνεται στο video οι άσπρες ουρές βγαίνουν από τους κινητήρες. Θα πρέπει να γίνει αξιόπιστη χημική ανάλυση των καυσίμων των αεροπλάνων αυτών για να πούμε αν είναι κάτι επιβλαβές ή απλώς συμπυκνώματα υδρατμών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. valte dr koutsouko
    na sarosei to Pasok
    me diafora 11% !!

    7 Μαϊ 2009 12:50:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΤΕ (ΒΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ) ΓΙΑ ΤΑ CHEMTRAILS ΠΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΕΙΣΤΕ ??? ΤΙ ΕΡΕΥΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ???

    ΨΑΞΤΕ ΠΡΩΤΑ, ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΔΑ ΣΑΣ. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΨΗΛΑ, ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΜΟΝΟ ΚΑΤΩ.

    ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...

    ΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

    ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΙΝΟΥΝ ΜΑΧΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ CHEMTRAILS ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΞΕΡΕΤΕ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΑ...

    ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Chemtrails: Η πρώτη επίσημη επιστημονική επιβεβαίωση για τους χημικούς αεροψεκασμούς!

    Αμερικανός Μετεωρολόγος αποκαλύπτει επιτέλους την αλήθεια!!

    Πηγή: http://zouglapress.blogspot.com/2008/09/chemtrails.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΥΧΑΝΕΜΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ "ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ".

    ΕΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ,ΣΤΟ ΜΠΟΙΝΓΚ,ΤΟ ΙΧΝΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟ Α/ΦΟΣ.

    ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΑ ,ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ, ΕΧΟΥΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΨΥΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΟΡΑΤΗ ΥΦΗ.


    ΕΠΙΣΗΣ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ.

    ΤΟ ΥΨΟΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ Α/ΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 20.000 ΠΟΔΙΑ ,ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΑ 30.000 ΠΟΔΙΑ .

    ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ "ΨΕΚΑΖΕΙ" ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΠΟΙΟ Α/ΦΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΩΝ ΑΝΕΜΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ , ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΙ Η ΚΡΗΤΗ Η, Η ΑΙΓΥΠΤΟΣ .

    ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΜΑΓΙΣΣΕΣ.

    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ.
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ?
    ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ "ΠΙΑΝΟΥΝ" ΟΙ "ΨΕΚΑΣΜΟΙ" ΚΑΙ ΠΩΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. RE: 8 Μαϊ 2009 2:24:00 μμ

    Αν ήταν «ΚΑΥΣΑΕΡΙΑ» ή «ΥΔΡΑΤΜΟΙ» καθημερινά θα υπήρχαν εκατοντάδες μεγάλες άσπρες γραμμές στον γαλανό ουρανό.

    Τα «ΤΥΧΟΝ» «ΚΑΥΣΑΕΡΙΑ» διαρκούν περίπου 20 με 30 δευτερόλεπτα, και όχι να μένουν ώρες και να απλώνουν δημιουργώντας αραιά τεχνητά σύννεφα να καλύπτουν τον γαλανό ουρανό.

    Ψάξε, κάνε έρευνα και θα δείς την Αλήθεια ότι τα Chemtrails είναι πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 8 Μαϊ 2009 5:56:00 μμ

    ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΟΡΙΣΤΑ .

    ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΟΥ .

    ΕΧΩ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ Μ'ΕΠΕΙΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

    ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΘΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. RE: 8 Μαϊ 2009 2:45:00 μμ

    Αντι να βρίζεις κάνε καμιά έρευνα φραπεδόμαγκα και μετά γράψε.

    Επeιδή το είπε ο Λιακό πρώτος στην Ελληνική τηλεόραση σημαίνει ότι δεν ισχύει ???

    Ψάξε στο διαδίκτυο και θα δείς χιλιάδες ανθρώπων από όλο τον πλανήτη να αγωνίζονται για να σταματήσουν τα Chemtrails.

    Έσύ ρώτησες κανένα πιλότο ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. 8 Μαϊ 2009 6:04:00 μμ

    ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΩΝ ΓΡΑΦΟΜΕΝΩΝ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΒΡΙΖΩ ?

    ΚΙ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΝ Ο ΦΡΑΠΕ.

    ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ ,ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΠΟΙΟ ΣΤΟΧΑΣΤΙΚΗ ΘΕΣΗ, ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΒΕΒΑΙΑ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ADMIN.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 8 Μαϊ 2009 6:08:00 μμ

    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΝΕΙΣ KAI REMOTE ADMIN.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΜΑ ΤΟΝ ΛΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΖΟΡΟΝΟΜΑΡΧΗ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΣΑΛΛΟΝΙΚΗ ΤΑ ΓΚΑΡΝΤΑΣΙΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. RE: 8 Μαϊ 2009 5:55:00 μμ

    ΔΕΣ ΤΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ !!!

    ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟ 0:06 ΔΕΝ ΈΒΓΑΖΕ ΟΥΤΕ ΙΧΝΟΣ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ Η ΙΔΡΑΤΜΩΝ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΝΤΟΥΜΑΝΙ !!! ΚΑΙ ΣΤΟ 1:32 ΞΑΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ, Ο ΠΙΛΟΤΟΣ ΠΑΤΑΕΙ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΝΤΟΥΜΑΝΙ !!!

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ !!!

    http://www.youtube.com/watch?v=4sa20gtjlhk

    ΓΙΑ ΨΑΞΕ ΛΙΓΟ, ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΙΛΟΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. 8 Μαϊ 2009 6:21:00 μμ

    ΡΩΤΗΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΦΟΥ ΑΠ'ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΧΕΙΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ,ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΙΛΟΤΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ,ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟΤΕ ΟΡΑΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΤΕ ΟΧΙ ΤΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΙΣ 8 Μαϊ 2009 6:19:00 μμ

    ΝΑ ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΩ ΑΘΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ !!!!!!!!!!

    ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΒΕΒΑΙΑ ,ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΩ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. RE: 8 Μαϊ 2009 6:21:00 μμ

    ΑΠΛΩΣ ΤΟ ΧΗΜΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΗΡΩΝ ΔΕΝ ΔΕΝ ΒΓΑΊΝΕΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ.

    ΔΕΣ ΕΝΑ MIΚΡΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ:

    http://www.youtube.com/watch?v=1xcFt50hQnE

    ΩΡΙΣΤΕ ΚΑΙ 2 ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ, ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΘΩΣ ΨΕΚΑΖΕΙ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Ο ΨΕΚΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΞΑΝΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΨΕΚΑΖΕΙ !!!

    http://www.youtube.com/watch?v=HUplRpP2R1g

    ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΘΩΣ ΤΟ BOEING ΨΕΚΑΖΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Ο ΨΕΚΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΙΧΝΟΣ ΑΠΟ ΔΗΘΕΝ ΚΑΥΣΑΕΡΙΑ ΟΙ ΙΔΡΑΤΜΟΙ !!!

    http://www.youtube.com/watch?v=0s_qBiD0Rgg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ο ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΣ ΣΤΑΜΤΑΕΙ / ΞΕΚΙΝΑΕΙ ...

    http://www.youtube.com/watch?v=NfhEtAH0sYA

    3 ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΘΩΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΤΟ ΕΝΑ ΣΤΑΜΑΤΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΨΕΚΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΙΧΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΚΑΥΣΑΕΡΙΑ Η ΙΔΡΑΤΜΟΙ !!!

    http://www.youtube.com/watch?v=FXn4tVpgeHk

    ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ !!! ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. .


    +++

    Καλά, όλοι αυτοί που αμφισβητούν τους ψεκασμούς με οξείδια μετάλλων (κυρίως αλουμινίου) είναι τελείως ΜΑΛΑΚΕΣ ή τελείως ΒΑΛΤΟΙ;

    Ιδιαίτερα εκείνος ο παπάρας που αναρωτιέται αν ο... πιλότος "έχει δικούς του από κατω και τους ψεκάζει και αυτούς""

    Ού να μου χαθείτε Νενέκοι και πηλιογούσηδες!!!!



    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Missouri Contrails
    An Anonymous Email From An Airline Mechanic

    For reasons you will understand as you read this I can not divulge my identity.

    I am an aircraft mechanic for a major airline. I work at one of our maintenance bases located at a large airport. I have discovered some information that I think you will find important.

    First, I should tell you something about the "pecking order" among mechanics. It is important to my story and to the cause to which you have dedicated yourself.

    Mechanics want to work on three things. The avionics, the engines, or the flight controls. The mechanics that work on these systems are considered at the top of the "pecking order".

    Next come the mechanics that work on the hydraulics and air conditioning systems. Then come the ones who work on the galley and other non-essential systems. But at the very bottom of the list are the mechanics that work on the waste disposal systems.

    No mechanic wants to work on the pumps, tanks, and pipes that are used to store the waste from the lavatories. But at every airport where I have worked there are always 2 or 3 mechanics that volunteer to work on the lavatory systems.

    The other mechanics are happy to let them do it. Because of this you will have only 2 or 3 mechanics that work on these systems at any one airport. No one pays much attention to these guys and no mechanic socializes with another mechanic who only works on the waste systems.

    Fact is, I had never even thought much about this situation until last month. Like most airlines we have reciprocal agreements with the other airlines that fly into this airport. If they have a problem with a plane one of our mechanics will take care of it.

    Likewise, if one of our planes has a problem at an airport where the other airline has a maintenance base, they will fix our plane.

    One day last month I was called out from our base to work on a plane for another airline. When I got the call the dispatcher did not know what the problem was. When I got to the plane I found out that the problem was in waste disposal system. There was nothing for me to do but to crawl in and fix the problem.

    When I got into the bay I realized that something was not right.




    Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ:

    http://www.apfn.org/apfn/contrails.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. "Ξαναψέκασαν τη βόρεια Ελλάδα..."

    ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ
    ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΒΡΕΞΕΙ ΠΟΥΤΣΕΣ!

    ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ, ΚΑΝΕ ΠΑΡΕΑ ΣΤΟ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ ΣΤΗ ΘΩΔΗ.
    ΠΑΠΑΡΕΑ Ε ΠΑΠΑΡΕΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. RE: 8 Μαϊ 2009 11:43:00 μμ

    ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΩΜΕΝΑ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΙ ΧΑΙΒΑΝΙ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΙΣΑΙ, ΟΥΤΕ ΕΡΕΥΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ... (ΒΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ)... ΔΕΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΡΑΨΕ...

    ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΙΛΑΝΕ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
    http://www.youtube.com/watch?v=HUplRpP2R1g

    ΔΕΙΞ'ΤΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ,ΟΧΙ ΑΣΧΕΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΩΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΦΑΝΙΣΗ Η ΟΧΙ ΙΧΝΟΥΣ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ .


    ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ : 8 Μαϊ 2009 11:43:00 μμ

    ΑΠΛΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 8 Μαϊ 2009 10:06:00 μμ

    ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΚΑΝ.

    ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ,ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ,ΓΙΑ ΧΗΜΙΚΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΠΑΝΤΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ,ΧΘΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑΝ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΟΥΡΑΝΟ ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ,ΔΙΧΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΙΧΝΟΣ ΑΠΟ ΣΥΝΝΕΦΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ 14:45 ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙΚΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!! ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ !!!

    ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΧΩΡΕΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ !!!

    http://www.scwxa.org/ct.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. 9 Μαϊ 2009 7:44:00 πμ

    Σ ΕΧΩ ΨΕΚΑΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ
    ΑΣΧΕΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΒΛΑΚΟΥΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. 9 Μαϊ 2009 2:52:00 μμ

    ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 9 ΜΑΙΟΥ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ , ΤΟ ΔΑΦΝΙ ΕΦΗΜΕΡΕΥΕΙ.

    ΔΙΚΟ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση