GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φωτιές για τον προαστιακό...

Η "Ελευθεροτυπία" έγραψε ότι θα πήγαινε και αυτός ο φάκελος στη Βουλή και ο Χρ. Βερελής απαντά ότι δεν υπάρχει η "παραμική...

Η "Ελευθεροτυπία" έγραψε ότι θα πήγαινε και αυτός ο φάκελος στη Βουλή και ο Χρ. Βερελής απαντά ότι δεν υπάρχει η "παραμική ένδειξη" εμπλοκής του και καλεί τη Δικαιοσύνη να πάρει θέση.
.
Του Γιάννη Παπαζήση
.
Επανέρχεται το θέμα με την εργολαβία του προαστιακού σιδηροδρόμου και συγκεκριμένα της κατακύρωσης, της υπογραφής της σύμβασης, των παρατάσεων και της επιβάρυνσης του έργου ύστερα από το σημερινό πρωτοσέλιδο της "Ελευθεροτυπίας" σύμφωνα με το οποίο ο 2ος ειδικός ανακριτής Δημ. Οικονόμου "ήταν σχεδόν έτοιμος να αποστείλει στη Βουλή με βάση τον νόμο περί ευθύνης υπουργών τη δικογραφία".
Κατά το δημοσίευμα "ο ανακριτής φέρεται να «σκόνταψε» σε ενδείξεις εμπλοκής του εποπτεύοντος υπουργού, Μιχ. Λιάπη" ενώ "οι τυχόν ευθύνες προγενέστερου αρμόδιου υπουργού, καθώς το σίριαλ ξεκινά από το 2003 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα, όπως επισημαίνεται και σε υπόμνημα-καταπέλτη του αιρετού μέλους του ΔΣ του ΟΣΕ, Δημ. Καραπάνου, ο οποίος είχε υποβάλει μηνυτήρια αναφορά για το σκάνδαλο, «παραγράφηκαν από τη δικαστική βραδύτητα».
Αντιδρώντας ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Βερελής, ο οποίος αναφέρεται στο δημοσίευμα, με δήλωση - που ανήρτησε στο site του- κάνει λόγο για "κουτοπόνηρη προσπάθεια εμπλοκής" του την ώρα που ασκούνται διώξεις για το Βατοπέδι, καθώς σημειώνει πως το δημοσίευμα "δεν αναφέρει ότι ο ανακριτής είχε την παραμικρή ένδειξη άρα και δεν υφίσταται θέμα ούτε υπήρξε όπως αντιλαμβάνεται όποιος διαβάσει προσεκτικά" αλλά για την ανάμειξή του χρησιμοποιείται "η εκτίμηση που αυθαίρετα και συκοφαντικά περιλαμβάνεται στην καταγγελία ενός και μόνο γνωστού συνδικαλιστή ο οποίος και θα πρέπει να την αιτιολογήσει τώρα που αυτή έγινε γνωστή"...
Δηλώνοντας ότι "δεν ενδιαφέρομαι ούτε για «ασυλίες» ούτε για «παραγραφές»", προσθέτει και το εξής ενδιαφέρον: «Θεωρώ επιβεβλημένο και θέμα τιμής για την Ελληνική Δικαιοσύνη, λόγω του γεγονότος ότι γίνεται επίκληση του ανακριτή, να υπάρξει άμεση τοποθέτηση και διαλεύκανση. Και της σημερινής άθλιας και συκοφαντικής επίθεσης εναντίον μου από τη συγκεκριμένη εφημερίδα που παίρνει το χαρακτήρα βεντέτας».
Ποια θα είναι η συνέχεια;

14 σχόλια

  1. ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΑΜΕ.

    Τον τελευταίο χρόνο οι καναλάρχες έχουν κηρύξει ανένδοτο στον Καραμανλή με τα υπαρκτά ή ανύπαρκτα ή γελοία σκάνδαλα της ΝΔ.

    Τώρα που ήλθε η ώρα να μάθει ο κόσμος ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛA ΤΗΣ ΖΙΜΕΝΣ (της ΜΑΝ, των TOR, των φρεγατών, του Κτηματολογίου, κλπ) δεν θα σταματήσει να γυρίζει ο τροχός.

    ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ, Η ΖΙΜΕΝΣ, ΔΕΝ ΘΑΒΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ.

    Όταν με το καλό βγούν όλοι οι πράσινοι πρωταγωνιστές του στη σέντρα ΤΟΤΕ (ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ) θα μιλήσουμε ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ για τη διαφθορά των πολιτικών στην Ελλάδα.

    Όταν πάρει ακριβοδίκαια ο καθένας το μερίδιο των ευθυνών που του αναλογεί (πράσινοι, γαλάζιοι, κόκκινοι) ΤΟΤΕ (ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ) ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ.

    ΟΧΙ ΠΡΙΝ.

    Είναι ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ και αδικία να εξισώνονται τα 100,000 του Παυλίδη με τα 100.000.000 ευρώ της Siemens.

    Είναι ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ να μιλάμε για ευθύνες της ΝΔ μετά το 2004, όταν οι μίζες της Ζίμενς αφορούν πασόκους δημόσιους υπάλληλους και υπαλλήλους του ΟΤΕ, σημερινούς ή συνταξιούχους.

    Είναι ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ να μιλάμε για σκάνδαλο υποκλοπών, όταν ο υποκλεπτόμενος ήταν ο καταγγελόμενος πρωθυπουργός (και γαμημένος και δαρμένος - δεν γίνεται).

    Είναι ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ να εξισώνουμε τα εκατοντάδες εκατομμύρια των TOR-M1 και των φρεγατών με τα ξενοπηδήματα του Ζαχόπουλου.

    Είναι ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ να χρεώνουμε την υπόθεση Βατοπεδίου μόνο στη ΝΔ, τη στιγμή που η μισή δουλειά είχε γίνει από το πασόκ.

    Είναι ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ να μιλάει για διαφθορά ο Γιωργάκης, όταν ο παιδικός του φίλος Γ. Τρεπεκλής εισέπραξε μίζα 6,5 εκατομμύρια ευρώ μόνο από το C4I.

    ΟΠΟΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.

    ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕ ΓΙΑ ΤΗ Ν.Δ. ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗ ΣΚΑΝΔΑΛΟΛΟΓΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΝΙΓΟΥΝ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.

    Μόνο έτσι κάποτε θα μπορέσουμε να ξεχωρίσουμε τους τίμιους πολιτικούς από τους πονηρούληδες.

    Εντάξει George;

    Άλλη λύση δεν υπάρχει, βούρ να τελειώνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΦΩΤΙΑ ΓIΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ SIEMENS ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΟΤΕ...

    ΟΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ...ΠΟΥ ΑΦΑΙΜΑΞΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ...ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ

    Μία ομολογία-σοκ του πρώην γενικού διευθυντή της Siemens Ελλάδος Πρόδρομου Μαυρίδη προς τα στελέχη εσωτερικού ελέγχου του γερμανικού κολοσσού ότι ο ΟΤΕ «λαδωνόταν» για να πληρώνει ακριβότερα τις υπηρεσίες που του παρείχε η γερμανική εταιρία.

    Σε απόρρητο έγγραφο που τιτλοφορείται «Σημειώσεις συζήτησης» -η οποία έγινε στην Αθήνα στις 8 Μαρτίου 2006, ένα μήνα πριν από την απομάκρυνσή του από την εταιρία, και διήρκεσε σχεδόν 3 ώρες- ο εμπλεκόμενος στην υπόθεση των «μαύρων ταμείων» είναι αποκαλυπτικός. Ενώπιον των εσωτερικών ελεγκτών της μητρικής Siemens κ. Burgard, Hafner και Huppert μιλάει με ονόματα εταιριών, αριθμούς και τραπεζικούς λογαριασμούς, «καίγοντας κόσμο» για την περίοδο 1997-2004, καθώς παραδέχεται, μεταξύ άλλων, ότι:

    α) Οι διοικήσεις του ΟΤΕ δεν έκαναν χρήση των ευνοϊκών όρων που προβλέπονταν στις συμβάσεις με τη Siemens και δεν ασκούσαν τα συμβατικά δικαιώματα που προβλέπονταν, ζημιώνοντας τον ΟΤΕ και κατ’ επέκταση το Ελληνικό Δημόσιο με εκατομμύρια ευρώ προς όφελος της γερμανικής εταιρίας.

    β) Για να γίνει αυτό η Siemens «αιμοδοτούσε» με εκατομμύρια μάρκα στελέχη του Οργανισμού, που έτσι «ξεχνούσαν» να ενεργοποιήσουν τις ρήτρες, οι οποίες ήταν συμφέρουσες για τον ΟΤΕ κι έκαιγαν τη Siemens. Κι αυτό ακριβώς είναι το σημείο-κλειδί πάνω στο οποίο στήθηκε η πυραμίδα της μίζας από το γερμανικό όμιλο.

    γ) Περιγράφει με λεπτομέρειες το πώς λειτουργούσε ο λαβύρινθος του «λαδώματος», αναφέροντας γνωστά αλλά κι άγνωστα ονόματα εταιριών, που χρησιμοποιήθηκαν γι’ αυτόν το σκοπό, ενώ
    δ) Αποκαλύπτει ότι ακόμα και το 2005 χρησιμοποιούσε αυτούς τους λογαριασμούς για να πληρώσει «ληξιπρόθεσμες οφειλές». Οφειλές δηλαδή του παρελθόντος...

    Ο κ. Μαυρίδης κατ’ αρχήν ορίζει ως κομβικό χρονικό σημείο των εξελίξεων το 1997, οπότε και τίθεται σε ισχύ η σύμβαση-πλαίσιο με τον ΟΤΕ που απέφερε στη Siemens Griechenland πολύ υψηλούς τζίρους, λόγω των πολύ καλών τιμών που είχαν εξασφαλίσει οι Γερμανοί. Υπήρχαν όμως τρεις κομβικές ρήτρες στη συμφωνία, οι οποίες έπρεπε να παραμένουν ανενεργές, για να συνεχίσει η Siemens να απολαμβάνει τα μεγάλα κέρδη σε βάρος του Δημοσίου. Τι προέβλεπαν;

    1. Ο ΟΤΕ είχε το δικαίωμα να ελέγξει, με τη βοήθεια μιας επιτροπής, αν τηρήθηκε η συμβατική ρήτρα, σύμφωνα με την οποία λαμβάνει πράγματι την καλύτερη τιμή χρέωσης πελατών. Αν αυτό δεν συμβεί, τότε ο ΟΤΕ μπορεί εκ των υστέρων να απαιτήσει μειώσεις τιμών.

    2. Επίσης ο ΟΤΕ έχει το δικαίωμα να ελέγχει πόσο υψηλά είναι τα κέρδη της Siemens Griechenland. Σε περίπτωση που υπάρξει υπέρβαση μιας συγκεκριμένης τιμής, ο ΟΤΕ θα μπορεί εκ των υστέρων να απαιτήσει εκπτώσεις.

    3. Ο ΟΤΕ μπορεί οποτεδήποτε να καταγγείλει τη συμφωνία, σε περίπτωση που άλλοι ανταγωνιστές προσφέρουν τα προϊόντα τους σε χαμηλότερες τιμές απ’ ό,τι η Siemens.

    Και οι τρεις έμειναν ανενεργές. Στο έγγραφο- φωτιά η αναφορά είναι αποκαλυπτική: «Ο ΟΤΕ δεν έκανε ποτέ μέχρι σήμερα χρήση των τριών -μη συμφερουσών για τη Siemens- δυνατοτήτων. Ως εκ τούτου οι αποδόσεις εξακολούθησαν να είναι υψηλές και όλες οι σχετικές προβλέψεις αποδεσμεύτηκαν πάλι στο παρελθόν». Στο σημείο αυτό μάλιστα γίνεται αναφορά και στη σύμβαση με την Armentel, η οποία ήδη ερευνάται από εισαγγελέα Πρωτοδικών.Ο ΟΤΕ δεν έκανε ποτέ μέχρι σήμερα χρήση των τριών -μη συμφερουσών για τη Siemens- δυνατοτήτων. Ως εκ τούτου, οι αποδόσεις εξακολούθησαν να είναι υψηλές”.

    Οι πολυάριθμες πριμοδοτήσεις ήταν απαραίτητες, ιδίως επειδή η διοίκηση του ΟΤΕ τα προηγούμενα χρόνια είχε αντικατασταθεί πλήρως, συνολικά τέσσερις φορές, και γι’ αυτό το λόγο έπρεπε να διασφαλιστεί ότι δεν θα μεταβαλλόταν τίποτα, ως προς τη συμφέρουσα για τη Siemens ακολουθούμενη πρακτική”.

    Ακόμα και το καλοκαίρι του 2005 (ο Μαυρίδης) έκανε χρήση του λογαριασμού, προκειμένου να εξοφλήσει ληξιπρόθεσμες οφειλές”.
    Ολες οι διενεργηθείσες από τον κύριο Μαυρίδη εκροές αποτελούν “θέματα πριμ” που εξυπηρετούν το σκοπό της επιχείρησης”.
    Οι απαραίτητες για τις παραγγελίες πριμοδοτήσεις, όπως επίσης και οι λοιπές αποφάσεις, ανακοινώθηκαν από τον κ. Μαυρίδη στο Μόναχο και πληρώθηκαν εκεί”.

    ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ...ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟΤΕ...
    ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΡΑΓΕ,ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣKΗΝΙΟ ΚΑΙ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΟ ΟΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ;

    ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΓΝΩΜΗ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΒΩΒΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΩΧ μωρέ...πασόκε poisine...
    δεν βερέθηκες να γράφεις τις μαλακίες.
    Τι σε νοίαζει τι κάνει ο Καραμανλής ?
    Εσύ πιστό σκυλί των παπανδρέου είσαι...αιώνια..Γιατί είσαι ζώο.
    Γράψε για την παρέα του Γιωργάκη..τις διπλεκόμενες ΤΥΠΟΥ γόμενες... 10χρόνια Βουλευτίνες !!!Γράψε για την Ματσούκα...
    -που σαν πιστό σκυλι- πριν
    απο 5 χρόνια την υποστήριζες.
    Γράψε για το Τσόκαρο Συλβάνα..που
    την χρυσό..στειλε, για να γίνει ο κολητός του Τσούρας Βουλευτής.
    Γράψε για την μαμά ΜΑΡΓΚΑΡΕΤ που
    επέβαλε το παιδί της κολητής της.

    Γράψε για τον Βλάκα τον Λαμπριανίδη 10 χρόνια και αυτός..
    Τον θετρίνο..που ζήλεψε !!! τον
    Ράσελ Κρόου στην ταινία ΅Ενας υπέροχος άνθρωπος΅ και τον μιμείται ο ΜΑΛΑΚΑΣ..Ευρωβουλευτής..
    καθισμένος ....στο πάτωμα και όχι στο γραφείο !!!!
    Γράψε και για τον ΚΩΛΟ ΣΟΥ και μην μας πρήζεις τα αρχίδια με μαλακίες για την ΝΔ.
    Τιποτένιε... που φαγατε ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ...ΕΛΕΕΙΝΟΙ.
    Γαμώ το θράσος σας αλήτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έλληνας Ναυτικός19 Μαΐ 2009, 8:52:00 μ.μ.

    7.25
    Αντώναρε
    ούτε εμείς τσιμπάμε .
    Ρώτησε το κουρασμένο αφεντικό σου γιατί έχει τα πλοία του με ξένη σημαία .
    Γιατί δεν προσλαμβάνει Έλληνες ναυτικούς αλλά προτιμά του Φιλιππινέζους ??

    Οι ακομμάτιστοι επισκέπτες αυτού του μπλόγκ να διαβάσουν την ιστοσελίδα της Οικεγενειακής Ναυτικλιακής Εταιρίας των Καραμανλίδων για να ενημερωθούν : Hellenic-Carriers.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συνέλληνες, η Νέα Δημοκρατία στο θέμα της επιλογής του επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου της συμπεριφέρθηκε ως πολιτικός σχηματισμός του 1830, ναι του χίλια οχτακόσια τριάντα.
    Χωρίς ίχνος ντροπής και με μόνο το ψηφοθηρικό συμφέρον της, πίεσε και τοποθέτησε την κυρία Γιαννάκου επικεφαλής.
    Με ποια σκέψη;
    Με την κάκιστη, επειδή αυτή η συγκεκριμένη γυναίκα έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας, να την λυπηθούν οι ψηφοφόροι και να ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία.
    Γι’ αυτό τιμωρήσετε αυτούς που το εμπνεύστηκαν και το πραγματοποίησαν στο πρόσωπο της.
    Κάθε ψήφος κατά της Νέας Δημοκρατίας και υπέρ άλλων κομμάτων, θα είναι και ένα χαστούκι σε τέτοιες ενέργειες και συμπεριφορές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. άλλάχ αμπάρ..... σύντροφε..
    ΤΗΣ ΕΟΚ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ
    ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ...
    το ... 1830 ! το πασοκ θα τα δειώξει τα δαιμόνια που σε ταλαιπωρούν...
    Αλλάχ ισνάαχ.... σύντοφε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι ντροπή, αλλά ποιος την έχασε για να την βρούνε στο SKY, άκου να ποζάρει, και να φιγουράρει στις ίδιες θέσεις προτίμησης, ο άνθρωπος που με την υπογραφή του έβαλε Τούρκους στρατιώτες στην μαρτυρική Κύπρο, ΤΟΥΡΔΥΚ, με τον γίγαντα της πολιτικής Ελευθέριο Βενιζέλο, που πήρε την Ελλάδα από την Λαμία και την πήγε εκεί που είναι σήμερα, και που θα ήταν!
    Αν δεν υπήρχαν οι άθλιοι στρατηγοί και πολιτικοί του Λαϊκού Κόμματος, μετά Συναγερμός, μετά ΕΡΕ, μετά Νέα Δημοκρατία.
    Αλλά το όνειδος της Πάντα και Παντού Δεξιάς δεν ξεπλένετε ότι και να κάνουν, οι έξη που τουφεκίστηκαν στο Γουδί ένεκα προδοσίας, δικά της παιδιά ήταν, και αυτοί με τους πολιτικούς τους προϊσταμένους ΔΕΞΙΟΥΣ, είναι αυτοί που μίκρυναν την Ελλάδα.
    Προσπάθησαν όταν ζούσε ο Κ. Καραμανλής να τον ονομάσουν εθνάρχη, σε αντίβαρο του πραγματικού και στη συνήδειση όλων των μη μικρόψυχων Ελλήνων, του Ελευθέριου Βενιζέλου, ακόμη και στην ψαραγορά στην οδό Αθηνάς είχαν βάλει δικές του φωτεινές πινακίδες που έγραφαν Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ρε σεις με π….. δεν βάφουν αυγά…
    Που θα ήταν ρε αλήτες η σύγχρονη Ελλάδα σήμερα αν δεν υπήρχε ο Ελευθέριος Βενιζέλος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 19/08:52 μμ.
    ΑΝΩΝΥΜΕ ΝΑΥΤΙΚΕ ή VETERAN SEAMAN ή
    Chief Engineer.


    Καί μόνο ρέ θερμαστολαδά,δραπέτη τού στόκολου,ότι δέν έχεις τό θάρρος νά αναρτάς τίς μαλακίες σου,μέ τό αρχικό ""κωδικό"" όνομά σου (chief engineer),αποδεικνύει τό πόσο μαλάκας είσαι.Μία αναρτάς τήν ίδια μαλακία 'ως chief engineer,τήν αλλη φορά ώς veteran seaman καί τώρα τήν ίδια μαλακία πού αναρτάς,επί 5 μήνες τώρα,τήν αναρτάς ώς ανώνυμος,δήθεν,ναυτικός.
    Κι ένω παίρνεις τίς ίδιες απαντήσεις πάντα,δέν έχεις τό θάρρος νά απαντάς γιά τίς ναυτιλιακές εταιρείες τού Κατσιφάρα ,πρώην ΥΕΝ/ΠΑΣΟΚ,Σαραντίτη,πρώην Γ.Γ./ΥΕΝ/ΠΑΣΟΚ,ΒΕΝΤΟΥΡΗ Γ.+ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΝΔΡΕΑ(!!!),τί πληρώματα είχαν/έχουν καί τί σημαία!!!
    Αλλά επειδή σέ τσάκωσαν στήν συγκεκριμένη εταιρεία,νά κατακλέβεις καί σέ σουτάρησαν,τώρα τήν αναφέρεις,στήν δήθεν,
    μαλακισμένη,καταγγελία.
    Άντε γαμήσου λοιπόν ελεεινέ πρασινοφρουρέ,διότι μάς τάς έχεις ζαλίσει,μέ τήν 5μηνο μαλακισμένη ανάρτησή σου.
    Αντέ γαμήσου θερμαστολαδά,δραπέτη τού στόκολου,στόκε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΒΕΡΕΛΗΔΕΣ-ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΙ-ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ-ΤΣΟΥΚΑΤΗΔΕΣ-ΠΑΧΤΕΣ-ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΙ-ΠΑΥΛΙΔΗΔΕΣ-ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΔΕΣ-ΜΠΑΣΙΑΚΗΔΕΣ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ-ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ..Α ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ_ΤΟ ΠΙΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΦΡΟΥΤΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ-ΦΑΓΑΝΕ ΦΑΓΑΝΕ ΦΑΓΑΝΕ ΤΡΩΝΕ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ ΤΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θα κλάψουν ΚΑΡδιές και ΚΑΡδούλες

    Δεν πήρε χαμπάρι ο γενικός ότι τον μαγνητοφωνούσε ο διοικητής…

    Ήταν βράδυ, εννέα μέρες πριν από τις εκλογές του 2004, όταν ο γενικός γραμματέας άνοιγε την πόρτα του γραφείου του διευθύνοντος συμβούλου μεγάλης ΔΕΚΟ. « Έχουμε καθυστερήσει και δεν θα προλάβουμε», λέει αμέσως ο διευθύνων του οργανισμού στον γενικό γραμματέα. « Μην ανησυχείς, γι αυτό είμαι εγώ, θα το σχεδιάσουμε όπως πρέπει, άλλωστε κι εγώ σαν δικηγόρος και το δικηγορικό μου γραφείο έχουν ασχοληθεί με τέτοια πράγματα». Και συνέχισε ο γενικός γραμματέας… « Όπως ξέρεις, ο υπουργός ενδιαφέρεται για το έργο. Ο γνωστός μεγαλοεργολάβος είναι φίλος του υπουργού. Καταλαβαίνεις…». « Ναι , αλλά ουσιαστικά δεν πρόκειται περί διαγωνισμού, αλλά για απευθείας ανάθεση», απάντησε ο διευθύνων. Τότε ο γενικός είπε ένα ανέκδοτο που το αναφέρουν σε αντίστοιχες περιπτώσεις στην πατρίδα του τη Θεσσαλία και στη δική του εκλογική περιφέρεια.
    Πέρασε αρκετός καιρός από τότε και ο γενικός γραμματέας, σημερινός βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, προσπαθεί να ξεχάσει τη συζήτηση και να φορτώσει τα πάντα στον διοικητή. Έλα όμως που ο πονηρός διοικητής μαγνητοφώνησε τη συνομιλία και όταν τη βγάλει θα κλάψουν καρδιές και καρδούλες.

    Τα παραπάνω αποτελούν αυτούσιο δημοσίευμα της εφημερίδας «ΠΑΡΟΝ» της 10/6/2007. Αν σας πω, ότι η μεγάλη ΔΕΚΟ είναι ο ΟΣΕ και το έργο είναι αυτό στο οποίο αναφέρεται σήμερα η « ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ», εύκολα μπορείτε να βρείτε τα πρόσωπα, στα οποία αναφέρεται το δημοσίευμα, το οποίο είχε προφανή διπλό στόχο.. Αφενός να προειδοποιήσει, ο πονηρός διοικητής, το δραστήριο στις αποκαλύψεις σκανδάλων σημερινό βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και πρώην γενικό γραμματέα του Υπουργείου Μεταφορών, .ότι τον «κρατάει» και αφετέρου να στείλει «μήνυμα» στον οποιοδήποτε άλλο( Υπουργό, Γενικό Γραμματέα…) που του έδωσε εντολή να υπογράψει τη σύμβαση του εν λόγω έργου, ότι , όπως μαγνητοφώνησε τη παραπάνω συνομιλία, μπορεί να έχει μαγνητοφωνήσει και κάθε άλλη σχετική συνομιλία…Όμορφος κόσμος, Αγγελικά πλασμένος… Είμαι περίεργος για τη συνέχεια, αν και ο εργολάβος είναι πραγματικά MEGAλος και έχει φίλους ισχυρούς και στη σημερινή Κατάσταση, που το όνομά τους μπορεί να σε …κουφάνει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ω ΡΕ ΔΕΞΙΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...
    ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΠΙΟ ΤΡΕΛΛΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΘΕΙΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.
    ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΓΑΜΙΣΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΦΑΕΙ ΠΟΤΕ ΣΑΣ.
    ΘΑ ΒΛΑΣΤΙΜΗΣΕΤΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΑΣ.
    ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΕΙΤΕ,ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΕ,ΝΑ ΤΗΝ ΡΗΜΑΖΕΤΕ.

    ΚΟΤΕΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΟΥΣΤΡΟ ΠΑΣΟΚΑΚΙ
    ΕΛΑ ΙΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ
    ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΠΟΛΥΑΚΤΙΝΟΣ
    ΗΛΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΚΤΙΝΑ ΕΝΑΣ ΠΟΥΤΣΟΣ..
    ΘΑ ΣΕ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΕΝΑΛΛΑΞ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΟΥ
    ΠΟΥΣΤΡΟΠΑΣΟΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση