GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕΓΑΛΟΙ και μικροί Έλληνες...

Γράφει ο ΑΝΤΙΜΟΝΙΟΣ . . Πλατεία Αριστοτέλους Θεσσαλονίκη, για τον Μέγα Αλέξανδρο - Δήμος Κύμης Εύβοια, για τον Γεώργιο Παπανικολάου - Πλατε...

Γράφει ο ΑΝΤΙΜΟΝΙΟΣ
. .
Πλατεία Αριστοτέλους Θεσσαλονίκη, για τον Μέγα Αλέξανδρο - Δήμος Κύμης Εύβοια, για τον Γεώργιο Παπανικολάου - Πλατεία Τρίπολης, για τον Κολοκοτρώνη - Στάγειρα Χαλκιδικής, για τον Αριστοτέλη - Αρχαία Αγορά, για το Σωκράτη - Κέρκυρα, για τον Καποδίστρια - Ίδρυμα Βενιζέλου στα Χανιά, για τον Ελευθέριο Βενιζέλο - Πρώτη Σερρών, για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή - Θησείο, για τον Περικλή - Ακαδημία Πλάτωνος, για τον Πλάτωνα.

Σε συγκεκριμένες τοποθεσίες αυτών των δέκα πόλεων υπήρχαν χθες Δευτέρα μεγάλες οθόνες, για να παρακολουθήσει ο κόσμος τη συζήτηση για την ανάδειξη των δέκα μεγαλυτέρων Ελλήνων όλων των εποχών...
Δεν υπήρχαν όμως παρά κάποιες δεκάδες βαρυεστημένων ηλικιωμένων -και καθόλου νέοι- γιατί οι οθόνες δεν έδειχναν ούτε Ρουβά, ούτε Λαζόπουλο, ούτε αγώνα ποδοσφαίρου ή μπάσκετ ή κάποια Πετρούλα...
Μπορεί όμως ο κοσμάκης να θεωρεί ότι και...
το πιό σοβαρό θέμα που διαφημίζει η τηλεόραση, δεν είναι παρά είδος εμπορίου... Και το δυσάρεστο είναι ότι στη κεντρική αίθουσα, όπου γινόταν η συζήτηση (σόου με φαν, χειροκροτήματα, πλακάτ κ.λπ...) πρόσωπα συμμετέχοντα σε αυτήν και περιλαμβανόμενα σε λίστες για τις ευροεκλογές, έκαναν γκρίζα διαφήμιση.
Κι΄ακόμη πιό χειρότερο, ότι όσοι παρακολουθούσαμε τα διαδραματιζόμενα από τη πολυθρόνα μας, εμπεδώσαμε ότι δεν υπάρχουν πιά Μεγάλοι Έλληνες, αλλά μόνο μεγάλα συμφέροντα και επικερδείς διαφημίσεις... Κι΄ένα μπράβο στον ηθοποιό Αθερίδη, που έθεσε το ερώτημα "πόσοι από τους παρευρισκομένους έχουν διαβάσει το συμπόσιο του Πλάτωνα"... Και να μη συγχαρούμε την εκπομπή που μετέτρεψε σε κοκορομαχία των υποστηριχτών του Βενιζέλου και του Καραμανλή...
Ευροεκλογές εν όψει και σε μία στιγμή ο Καραμανλής παρά λίγο να φάει τον Κολοκοτρώνη και να πλησιάσει -εν μία νυκτί- τον Μεγαλέξανδρο!!! Άναψαν τα κομματικά τηλέφωνα, αλλά όπως το είχε πει ο μακαρίτης "έξω πάμε καλά" και οι Έλληνες του εξωτερικού άρπαξαν τα κινητά...
Κρατάμε τη διαπίστωση ειδικών, ότι αν είχε γίνει το γκάλοπ στο εξωτερικό στις πρώτες θέσεις θα ευρίσκοντο οι αρχαίοι μας φιλόσοφοι... Και το απόφθευγμα, νομίζω του Στέφανου Μάνου:το παιδί μου δεν θα ήθελανα κατακτήσει τον κόσμο (Αλέξανδρος) αλλά να τον ωφελήσει (Παπανικολάου)... Συμπέρασμα: Καλύτερα να μιλάμε για τους προγόνους μας, που κι΄αυτοί είχαν τα κουσούρια τους, παρά για τους απογόνους τους, δηλαδή εμάς τους σημερινούς...
ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ: 1. Μέγας Αλέξανδρος. 2. Γ. Παπανικολάου. 3. Θ. Κολοκοτρώνης. 4. Κ. Καραμανλής.
http://www.liberopoulos.gr/

28 σχόλια

  1. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΕΟΣ!!!!! ΑΚΟΥ Ο ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΑΛΗΣ!!!!!! ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ ΜΕΣΑ Σ΄ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Η ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ?? ΜΑΛΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!!! ΑΚΟΥ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΑΛΗΣ.............!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν ορθως αντεληφθην και ειμαι σιγουρος οτι ορθως αντεληφθην,πρωτος και μεγαλυτερος Ελληνας ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ειναι ο μακαριτης Καραμανλης...

    Του αξιζει..

    ΅Ειναι πραγματι.

    Εν τω μεταξυ κυτταζω εκεινο το μπουρδελο το σκαι και δεν βλεπω ΠΟΥΘΕΝΑ ,ΜΑ ΠΟΥΘΕΝΑ τι σειρα εχουν παρει οι αλλοι..

    Μου βαζουν ενα βιντεο,που ΕΓΩ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ να δω ,και δεν βλεπω πουθενα την σειρα..

    Νομιζω η πασοκοσκυλία πρεπει να μιλησει αμεσα για αυτο το ..σκανδαλο..

    Πρεπει να το αναδειξει..
    Πασοκοσκυλαιοι ειναι αυτοι,εχουν τον τροπο τους

    κ.τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο νεοελληνες!!! ο Καραμανλής μπροστά απο Πλάτωνα ,Αριστοτέλη, Καποδίστρια, Βενιζέλο...Η χώρα του παραλόγου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΑ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΣ ΝΔ

    ΔΩΣΑΝΕ ΓΡΑΜΜΗ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΡΗΓΙΛΗΣ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΞΕΦΤΥΛΙΣΑΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΦΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

    Η ΚΑ;Ι ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ

    ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΚΡΑΤΟΣ

    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΙΕΡΟΣΥΛΟΙ ΤΗΣ ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κ. Τζων??? ΚΑΡΑΜΑΝΑΛΟΣΚΥΛΟ ΕΙΣΑΙ ΕΤΣΙ??? ΤΟΣΟ ΠΟΡΟΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ??? ΚΑΛΑ ΛΕΩ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ ΤΕΛΙΚΑ!!! ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΥΜΕΝΕ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΚΑΤΑΓΑΛΑΖΙΑ ΣΟΥ ΓΥΑΛΙΑ ΦΟΥΚΑΡΑΚΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ενας ειναι ο ΕΘΝΟΡΧΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς Θεού ο κ. Τζων δεν είναι ο Γιάννης-John της Νέας Υόρκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ρε Ζώα πασοκ.
    Αν δεν ήταν ο Καραμανλής να μας
    βάλει με το ζόρι στην ΕΟΚ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΟΛΙΩΝ.
    Εσείς τα ζώα πασόκ..
    Θα ζούσατε όπως οι τρικοσμικοί Αλγερινοί.Λίβυοι.Πακιστανοί κ.λ.π
    σε Τσαντήρια μαζί με γίδια, καμήλες, κοπριές παιδιά και σκατά.
    Και δεν θα είχατε Βιλάρες σε όλες τις πόλεις και τα νησιά (με τα κλεμένα των Μεσογειακών προγραμμάτων της Ευρώπης).
    Για να φάτε. Θα περιμένατε την Επισητική βοήθεια του ΟΗΕ.
    Και το πολύ να είχατε ΜΙΑ καμήλα.
    Οχι να είστε οι πιο πλούσιοι της Ευρώπης ( με τα κλεμμένα των Κοινοτικών Πλαίσιων Στήριξης της Ευρώπης).
    Η περιουσία σας θα ήταν 5-6 κατσίκια. 2-3 σκλάβες και καμιά 10 παιδιά.
    Και Οχι όπως τώρα. Μεγαλοκαταθέτες στις μεγαλύτερες Τράπεζες του Κόσμου.
    Ασε που θα τουρλώνατε και τον ΚΩΛΟ σας πέντε φορές την ημέρα, για προσευχή στον Αλλάχ....
    ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ ΕΛΕΕΙΝΑ
    ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
    Για αυτά που έκανε για σας-χωρίς εσάς- Και ζείτε σαν βασιλιάδες τώρα. ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ !!!
    ΠΑΡΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. ΤΑ ΖΩΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Λιμπερόπουλε πώς ξέρεις γιά τό κοινό?
    Διακτινίστηκες σέ 10 μέρη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Παπάνδρέου κόπηκε στά τοξικολογικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΦΟΥΣΚΑ ,ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ.

    ΕΧΕΙ ΣΥΓΓΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ ,ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ ,ΑΦΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ .

    ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ ΑΥΤΗ Η ΦΙΛΕΥΣΠΛΑΧΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΑΜΕ.

    Τον τελευταίο χρόνο οι καναλάρχες έχουν κηρύξει ανένδοτο στον Καραμανλή με τα υπαρκτά ή ανύπαρκτα ή γελοία σκάνδαλα της ΝΔ.

    Τώρα που ήλθε η ώρα να μάθει ο κόσμος ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛA ΤΗΣ ΖΙΜΕΝΣ (της ΜΑΝ, των TOR, των φρεγατών, του Κτηματολογίου, κλπ) δεν θα σταματήσει να γυρίζει ο τροχός.

    ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ, Η ΖΙΜΕΝΣ, ΔΕΝ ΘΑΒΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ.

    Όταν με το καλό βγούν όλοι οι πράσινοι πρωταγωνιστές του στη σέντρα ΤΟΤΕ (ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ) θα μιλήσουμε ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ για τη διαφθορά των πολιτικών στην Ελλάδα.

    Όταν πάρει ακριβοδίκαια ο καθένας το μερίδιο των ευθυνών που του αναλογεί (πράσινοι, γαλάζιοι, κόκκινοι) ΤΟΤΕ (ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ) ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ.

    ΟΧΙ ΠΡΙΝ.

    Είναι ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ και αδικία να εξισώνονται τα 100,000 του Παυλίδη με τα 100.000.000 ευρώ της Siemens.

    Είναι ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ να μιλάμε για ευθύνες της ΝΔ μετά το 2004, όταν οι μίζες της Ζίμενς αφορούν πασόκους δημόσιους υπάλληλους και υπαλλήλους του ΟΤΕ, σημερινούς ή συνταξιούχους.

    Είναι ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ να μιλάμε για σκάνδαλο υποκλοπών, όταν ο υποκλεπτόμενος ήταν ο καταγγελόμενος πρωθυπουργός (και γαμημένος και δαρμένος - δεν γίνεται).

    Είναι ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ να εξισώνουμε τα εκατοντάδες εκατομμύρια των TOR-M1 και των φρεγατών με τα ξενοπηδήματα του Ζαχόπουλου.

    Είναι ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ να χρεώνουμε την υπόθεση Βατοπεδίου μόνο στη ΝΔ, τη στιγμή που η μισή δουλειά είχε γίνει από το πασόκ.

    Είναι ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ να μιλάει για διαφθορά ο Γιωργάκης, όταν ο παιδικός του φίλος Γ. Τρεπεκλής εισέπραξε μίζα 6,5 εκατομμύρια ευρώ μόνο από το C4I.

    ΟΠΟΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.

    ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕ ΓΙΑ ΤΗ Ν.Δ. ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗ ΣΚΑΝΔΑΛΟΛΟΓΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΝΙΓΟΥΝ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.

    Μόνο έτσι κάποτε θα μπορέσουμε να ξεχωρίσουμε τους τίμιους πολιτικούς από τους πονηρούληδες.

    Εντάξει George;

    Άλλη λύση δεν υπάρχει, βούρ να τελειώνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΦΩΤΙΑ ΓIΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ SIEMENS ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΟΤΕ...

    ΟΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ...ΠΟΥ ΑΦΑΙΜΑΞΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ...ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ

    Μία ομολογία-σοκ του πρώην γενικού διευθυντή της Siemens Ελλάδος Πρόδρομου Μαυρίδη προς τα στελέχη εσωτερικού ελέγχου του γερμανικού κολοσσού ότι ο ΟΤΕ «λαδωνόταν» για να πληρώνει ακριβότερα τις υπηρεσίες που του παρείχε η γερμανική εταιρία.

    Σε απόρρητο έγγραφο που τιτλοφορείται «Σημειώσεις συζήτησης» -η οποία έγινε στην Αθήνα στις 8 Μαρτίου 2006, ένα μήνα πριν από την απομάκρυνσή του από την εταιρία, και διήρκεσε σχεδόν 3 ώρες- ο εμπλεκόμενος στην υπόθεση των «μαύρων ταμείων» είναι αποκαλυπτικός. Ενώπιον των εσωτερικών ελεγκτών της μητρικής Siemens κ. Burgard, Hafner και Huppert μιλάει με ονόματα εταιριών, αριθμούς και τραπεζικούς λογαριασμούς, «καίγοντας κόσμο» για την περίοδο 1997-2004, καθώς παραδέχεται, μεταξύ άλλων, ότι:

    α) Οι διοικήσεις του ΟΤΕ δεν έκαναν χρήση των ευνοϊκών όρων που προβλέπονταν στις συμβάσεις με τη Siemens και δεν ασκούσαν τα συμβατικά δικαιώματα που προβλέπονταν, ζημιώνοντας τον ΟΤΕ και κατ’ επέκταση το Ελληνικό Δημόσιο με εκατομμύρια ευρώ προς όφελος της γερμανικής εταιρίας.

    β) Για να γίνει αυτό η Siemens «αιμοδοτούσε» με εκατομμύρια μάρκα στελέχη του Οργανισμού, που έτσι «ξεχνούσαν» να ενεργοποιήσουν τις ρήτρες, οι οποίες ήταν συμφέρουσες για τον ΟΤΕ κι έκαιγαν τη Siemens. Κι αυτό ακριβώς είναι το σημείο-κλειδί πάνω στο οποίο στήθηκε η πυραμίδα της μίζας από το γερμανικό όμιλο.

    γ) Περιγράφει με λεπτομέρειες το πώς λειτουργούσε ο λαβύρινθος του «λαδώματος», αναφέροντας γνωστά αλλά κι άγνωστα ονόματα εταιριών, που χρησιμοποιήθηκαν γι’ αυτόν το σκοπό, ενώ
    δ) Αποκαλύπτει ότι ακόμα και το 2005 χρησιμοποιούσε αυτούς τους λογαριασμούς για να πληρώσει «ληξιπρόθεσμες οφειλές». Οφειλές δηλαδή του παρελθόντος...

    Ο κ. Μαυρίδης κατ’ αρχήν ορίζει ως κομβικό χρονικό σημείο των εξελίξεων το 1997, οπότε και τίθεται σε ισχύ η σύμβαση-πλαίσιο με τον ΟΤΕ που απέφερε στη Siemens Griechenland πολύ υψηλούς τζίρους, λόγω των πολύ καλών τιμών που είχαν εξασφαλίσει οι Γερμανοί. Υπήρχαν όμως τρεις κομβικές ρήτρες στη συμφωνία, οι οποίες έπρεπε να παραμένουν ανενεργές, για να συνεχίσει η Siemens να απολαμβάνει τα μεγάλα κέρδη σε βάρος του Δημοσίου. Τι προέβλεπαν;

    1. Ο ΟΤΕ είχε το δικαίωμα να ελέγξει, με τη βοήθεια μιας επιτροπής, αν τηρήθηκε η συμβατική ρήτρα, σύμφωνα με την οποία λαμβάνει πράγματι την καλύτερη τιμή χρέωσης πελατών. Αν αυτό δεν συμβεί, τότε ο ΟΤΕ μπορεί εκ των υστέρων να απαιτήσει μειώσεις τιμών.

    2. Επίσης ο ΟΤΕ έχει το δικαίωμα να ελέγχει πόσο υψηλά είναι τα κέρδη της Siemens Griechenland. Σε περίπτωση που υπάρξει υπέρβαση μιας συγκεκριμένης τιμής, ο ΟΤΕ θα μπορεί εκ των υστέρων να απαιτήσει εκπτώσεις.

    3. Ο ΟΤΕ μπορεί οποτεδήποτε να καταγγείλει τη συμφωνία, σε περίπτωση που άλλοι ανταγωνιστές προσφέρουν τα προϊόντα τους σε χαμηλότερες τιμές απ’ ό,τι η Siemens.

    Και οι τρεις έμειναν ανενεργές. Στο έγγραφο- φωτιά η αναφορά είναι αποκαλυπτική: «Ο ΟΤΕ δεν έκανε ποτέ μέχρι σήμερα χρήση των τριών -μη συμφερουσών για τη Siemens- δυνατοτήτων. Ως εκ τούτου οι αποδόσεις εξακολούθησαν να είναι υψηλές και όλες οι σχετικές προβλέψεις αποδεσμεύτηκαν πάλι στο παρελθόν». Στο σημείο αυτό μάλιστα γίνεται αναφορά και στη σύμβαση με την Armentel, η οποία ήδη ερευνάται από εισαγγελέα Πρωτοδικών.Ο ΟΤΕ δεν έκανε ποτέ μέχρι σήμερα χρήση των τριών -μη συμφερουσών για τη Siemens- δυνατοτήτων. Ως εκ τούτου, οι αποδόσεις εξακολούθησαν να είναι υψηλές”.

    Οι πολυάριθμες πριμοδοτήσεις ήταν απαραίτητες, ιδίως επειδή η διοίκηση του ΟΤΕ τα προηγούμενα χρόνια είχε αντικατασταθεί πλήρως, συνολικά τέσσερις φορές, και γι’ αυτό το λόγο έπρεπε να διασφαλιστεί ότι δεν θα μεταβαλλόταν τίποτα, ως προς τη συμφέρουσα για τη Siemens ακολουθούμενη πρακτική”.

    Ακόμα και το καλοκαίρι του 2005 (ο Μαυρίδης) έκανε χρήση του λογαριασμού, προκειμένου να εξοφλήσει ληξιπρόθεσμες οφειλές”.
    Ολες οι διενεργηθείσες από τον κύριο Μαυρίδη εκροές αποτελούν “θέματα πριμ” που εξυπηρετούν το σκοπό της επιχείρησης”.
    Οι απαραίτητες για τις παραγγελίες πριμοδοτήσεις, όπως επίσης και οι λοιπές αποφάσεις, ανακοινώθηκαν από τον κ. Μαυρίδη στο Μόναχο και πληρώθηκαν εκεί”.

    ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ...ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟΤΕ...
    ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΡΑΓΕ,ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣKΗΝΙΟ ΚΑΙ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΙΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΖΙΜΕΝΣ, ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ.

    Πού να φανταστώ τέτοια πράγματα;

    Α ΠΑ ΠΑ!

    Εκείνοι οι παλιοχαρακτήρες του Σημίτη φταίνε για όλα.

    Όταν πήγαινα στα υπουργικά συμβούλια του Σημίτη με έπαιρνε ο ύπνος και δεν άκουγα τι λέγανε.

    Γιωργάκη, Γιωργάκη, κουτοπόνηρο αμερικανάκι, ΑΣΕ ΤΑ ΣΑΠΙΑ.

    Το πρόβλημά σου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ο Βερελής, ούτε καν ο Τσουκάτος.

    Το πρόβλημά σου ΕΙΝΑΙ ο Τρεπεκλής!

    Και πλησιάζει.

    Και πλησιάζει.

    Και πλησιάζει.

    Γι’ αυτό θέλεις να κάνεις και ανένδοτο.

    Σε έχουν ζώσει τα φίδια, έτσι πονηρούλη;

    Τα χνάρια δείχνουν και σένα, έτσι πονηρούλη;

    Και τι άλλο να κάνεις πιά, στον άσσο ξέμεινες.

    ΝΑ ΔΟΥΜΕ, ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΔΙΩΞΕΙΣ ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΤΡΕΠΕΚΛΗ;

    Τί θα κάνεις τότε Γιωργάκη;

    Ποιόν θα διώξεις;

    Τον εαυτό σου;

    Θα πέσει πάντως ΜΠΟΛΙΚΟ κλάμα!

    Κλάμα η margaret Chad (όχι για μένα, για τη μανούλα).

    Κλάμα οι Αμερικάνοι (πάει η κύπρος, πάνε και τα σκόπια).

    Κλάμα ο Μπόμπολας (πάει το Δ' ΚΠΣ-ΕΣΠΑ).

    Κλάμα ο Λαμπράκης (δε θέλω ανυπάκουο πρωθυπουργό).

    Κλάμα ο Αλαφούζος (τόσα έξοδα για το ΣΚΑΙ πήγαν τζάμπα).

    Κλάμα ο Κυριακού (έχασα την Ολυμπιακή Επιτροπή, ξεφτιλίστικα και στη ξανθο-μπεμπούλα).

    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΘΑ ΒΟΥΡΤΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΙΚΟ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ!

    Να δώ, Γιωργάκη μου, τί θα πείς μετά σε αυτούς τους κακομοίρηδες τους οπαδούς σου που σε υποστηρίζουν σήμερα.

    Τί θα τους πείς βρε κοκορόμυαλε;

    Ότι φταίνε τα μεγάλα συμφέροντα και τα ξένα μονοπώλια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΩΧ μωρέ...πασόκε poisine...
    δεν βερέθηκες να γράφεις τις μαλακίες.
    Τι σε νοιάζει τι κάνει ο Καραμανλής ?
    Εσύ πιστό σκυλί των παπανδρέου είσαι...αιώνια..Γιατί είσαι ζώο.
    Γράψε για την παρέα του Γιωργάκη..τις διπλεκόμενες ΤΥΠΟΥ γκόμενες... 10 χρόνια Βουλευτίνες !!!
    Γράψε για την Ματσούκα...
    -που σαν πιστό σκυλι- πριν
    απο 5 χρόνια την υποστήριζες.
    Γράψε για το Τσόκαρο Συλβάνα..που
    την χρυσό..στειλε, για να γίνει ο κολητός του Τσούρας Βουλευτής.
    Γράψε για την μαμά ΜΑΡΓΚΑΡΕΤ που
    επέβαλε το παιδί της κολητής της.

    Γράψε για τον Βλάκα τον Λαμπριανίδη 10 χρόνια και αυτός..
    Τον θετρίνο..που ζήλεψε !!! τον
    Ράσελ Κρόου στην ταινία ΅Ενας υπέροχος άνθρωπος΅ και τον μιμείται ο ΜΑΛΑΚΑΣ..Ευρωβουλευτής..
    καθισμένος ....στο πάτωμα και όχι στο γραφείο !!!!
    Γράψε και για τον ΚΩΛΟ ΣΟΥ και μην μας πρήζεις τα αρχίδια με μαλακίες για την ΝΔ.
    Τιποτένιε... που φαγατε ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ...ΕΛΕΕΙΝΟΙ.
    Γαμώ το θράσος σας αλήτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Συνέλληνες, η Νέα Δημοκρατία στο θέμα της επιλογής του επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου της συμπεριφέρθηκε ως πολιτικός σχηματισμός του 1830, ναι του χίλια οχτακόσια τριάντα.
    Χωρίς ίχνος ντροπής και με μόνο το ψηφοθηρικό συμφέρον της, πίεσε και τοποθέτησε την κυρία Γιαννάκου επικεφαλής.
    Με ποια σκέψη;
    Με την κάκιστη, επειδή αυτή η συγκεκριμένη γυναίκα έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας, να την λυπηθούν οι ψηφοφόροι και να ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία.
    Γι’ αυτό τιμωρήσετε αυτούς που το εμπνεύστηκαν και το πραγματοποίησαν στο πρόσωπο της.
    Κάθε ψήφος κατά της Νέας Δημοκρατίας και υπέρ άλλων κομμάτων, θα είναι και ένα χαστούκι σε τέτοιες ενέργειες και συμπεριφορές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. άλλάχ αμπάρ.....πασόκε μουσουλμάνε....
    ΤΗΣ ΕΟΚ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ
    ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ...
    σύντροφες του ... 1830 !
    το πασοκ θα τα διώξει τα δαιμόνια που σε ταλαιπωρούν...
    Αλλάχ ισνάαχ.... σύν στοκε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Είναι ντροπή, αλλά ποιος την έχασε για να την βρούνε στο SKY, άκου να ποζάρει, και να φιγουράρει στις ίδιες θέσεις προτίμησης, ο άνθρωπος που με την υπογραφή του έβαλε Τούρκους στρατιώτες στην μαρτυρική Κύπρο, ΤΟΥΡΔΥΚ, με τον γίγαντα της πολιτικής Ελευθέριο Βενιζέλο, που πήρε την Ελλάδα από την Λαμία και την πήγε εκεί που είναι σήμερα, και που θα ήταν!
    Αν δεν υπήρχαν οι άθλιοι στρατηγοί και πολιτικοί του Λαϊκού Κόμματος, μετά Συναγερμός, μετά ΕΡΕ, μετά Νέα Δημοκρατία.
    Αλλά το όνειδος της Πάντα και Παντού Δεξιάς δεν ξεπλένετε ότι και να κάνουν, οι έξη που τουφεκίστηκαν στο Γουδί ένεκα προδοσίας, δικά της παιδιά ήταν, και αυτοί με τους πολιτικούς τους προϊσταμένους ΔΕΞΙΟΥΣ, είναι αυτοί που μίκρυναν την Ελλάδα.
    Προσπάθησαν όταν ζούσε ο Κ. Καραμανλής να τον ονομάσουν εθνάρχη, σε αντίβαρο του πραγματικού και στη συνήδειση όλων των μη μικρόψυχων Ελλήνων, του Ελευθέριου Βενιζέλου, ακόμη και στην ψαραγορά στην οδό Αθηνάς είχαν βάλει δικές του φωτεινές πινακίδες που έγραφαν Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ρε σεις με π….. δεν βάφουν αυγά…
    Που θα ήταν ρε αλήτες η σύγχρονη Ελλάδα σήμερα αν δεν υπήρχε ο Ελευθέριος Βενιζέλος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΜΕ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ (ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ) ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΟΙΟΣ (ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΛΛΗΝ) ΕΙΠΕ, ΤΟ ...Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΙΤΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ? Α ΡΕ ΣΩΚΡΑΤΗ, ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΕ ΠΟΤΗΣΑΝ ΤΟ ΚΟΝΙΟ! Α ΡΕ ΓΕΡΟ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΕ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΣΤ'ΑΝΑΥΠΛΙ ΚΛΠ-ΚΛΠ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΘΗΞΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ! ΟΙ (ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Giovanni capo d'Istria ( Αλλοδαπό δικτατορικό κωλοπαίδι )

    Benizelo ( άθλιος αλλοδαπός τυχοδιώκτης )

    Karamanli ( φιλλέληνας )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΟΜΗΡΟΣ
    ΗΣΙΟΔΟΣ
    ΣΟΛΩΝ
    ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ
    ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ
    ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ
    ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
    ΠΛΑΤΩΝ
    ΣΩΚΡΑΤΗΣ
    ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ
    ΑΡΧΙΜΙΔΗΣ
    ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ
    ΠΕΡΙΚΛΗΣ
    ΛΕΩΝΙΔΑΣ
    ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ
    ΦΙΛΙΠΠΟΣ

    ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΘΑΛΗΣ
    ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 19 Μαϊ 2009 9:31:00 μμ

    ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΥΧΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΚΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τετοια καταντια πια σε αυτο τον τοπο ? και απο τον πατο ακομα πιο κατω πηγαμε.
    Παρακολουθουσα την εκπομπη με τους μεγαλυτερους Ελληνες και μονο εμετο δεν μου προκαλεσαν οι τα κομματοσκυλα της δεξιας.
    Ποιος εθναρχης και αρχιδιες βρε κοπριτες ποιο έργο ποια δημοκρατια απο ποιον απο τον κυριο Τριανταφυλλιδη (για τους νεοτερους ειναι το ονοματακι που χρησιμοποιησε ο εθναρχης του κολου για να την κοπανησει) και να κανει αντισταση απο την rye foss στο Παρισι πινωντας DON PERIGNON.
    Ποιος δημοκρατης οταν έλεγε στην χωροφυλακη και την αστυνομια ότι το κρατος είστε εσεις΄και αυτοι κοπανουσαν τον κοσμο με ιδιαιτερο ζηλο.
    Επι των ημερων του συντελεστηκε το μεγαλυτερο το θαυμα μετα Χριστον ..ψηφισανε τα δεντρα και οι νεκροι!!!!!!! απιστευτο ? αληθινο ομως κυριοι.
    Τα βουλευματα που μοιραζε αφειδως στην οικογενεια και παιρνανε εκτασεις οπως και ο ιδιος εκανε με το σπιτι στην πολιτεια πληρωντας το απιστευτο ποσο στο Ελληνικο κρατος των 2000 δρχ.!!!!!!!!!!!
    Ο ανθρωπος που επαθε στραβισμο με τον αττιλα 2 τετοιο πατριωτισμο είχε ο εθναρχης!!!!!! και σαν μεγαλοψυχος που ητανε μετετρεψε την ποινη των δικτακτορων απο θανατο σε ισοβια σε ποιους σε αυτους που αιματοκυλησαν την Ελλαδα.
    Ρωτησε καποια στιγμη και εμεινε ιστορικη η ερωτηση ¨ποιος κυβερναει αυτο τον τοπο" γιατι δεν ρωτουσε τον Ευταξια τον κολλητο του αφου ηταν το καλο παιδι του παλατιου να του απαντησει.
    Κυριοι δεν μπορειτε να συγκρινετε γιγαντες με ανθρωπακια καποιοι εχουν 2500 χρονια πορεια και καποιοι δεν αξιζει ουτε να τους μνημονευουμε.
    Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΑΝΕΞΙΤΗΛΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!!!για το μεγα εργο τους στην ανθρωποτητα δεν μπορειτε να βαζετε στο ιδιο τσουβαλι τα σκατα με τα κρινα.
    ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΛΗ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ, ΤΑ ΓΑΜΗΣΑΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΑΤΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ
    Σ Ε Β Α Σ Τ Ε Ι Τ Ε Τ Η Ν αν ακομα σας εχει μεινει λιγο τσιπα επανω σας που αμφιβάλλω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΕΘΝΑΡΧΗΣ ονομάζεται κάποιος όταν συγκεντρώνει με το έργο του την πλειοψηφία του λαού.
    Γιατί δεν κάνετε ενα γκάλοπ η δημοψήφισμα να δείτε τι θα συγκεντρώσει ο ΕΘΝΟΡΧΙΣ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ.( ας μας συγχωρήσει ο συμπαθέστατος καλλιτέχνης Χάρυ κλιν)που χρησιμοποιούμε το ονομά του αλλα αυτο χρησιμοποίησε ο μεγάλος ΕΘΝΑΡΧΗΣ για να την
    Κ Ο Π Α Ν Η Σ Ε Ι.
    Στο σχολείο μάθαμε οτι συγκρίσεις κάνουμε οταν έχουμε ομοειδή πράγματα και μεγέθη.δεν συγκρίνονται ποτε τα ΣΚΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανδρέας Κέρκυρα20 Μαΐ 2009, 12:11:00 μ.μ.

    Έχουμε γίνει όλοι ιδικοί και μπορούμε και κρίνουμε-συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα. Να τονίσω ότι εγώ προσωπικά πιστεύω ότι σε αυτή την λίστα τοποθετήθηκαν και πρόσωπα που δεν το αξίζουν. Όσον αφορά τα υπόλοιπα πώς να τα βάλεις το ένα πίσω από το άλλο; Ο καθένας από μόνος του δεν στέκετε και ο ένας συμπληρώνει τον άλλον, φανταστείτε την Ελλάδα σαν ένα μεγάλο τοίχος με αυτά τα πρόσωπα για λιθάρια του, ανάλογα από πού μετράς τα λιθάρια αλλάζει και η σειρά αριθμήσεως και αν αρχίσεις να τα αφαιρείς ι να τα φθείρεις καταστρέφεις το τοίχος. ΑΣ ΨΑΞΟΥΜΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΙΕΣ ΕΓΩ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΘΩ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΟΦΕΛΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΙΧΟΥΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ 1981 ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΕΟΥ
    ΜΕ 48%

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΔΗΧΘΕΙΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν ΥΠΟΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ
    ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
    ΕΒΑΖΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΟΠΩΣ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΣ ΕΛΛΗΝ ???????


    ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΑΡΓΑΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ???


    ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΔΕΣΕ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΗΘΕΛΑΝ .

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2000 ΧΡΟΝΙΑ ( ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ)!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση