GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η μεγαλύτερη απειλή...

Aπό τον Χρήστο Λουτράδη Στην πατρίδα μας δεν πάσχουμε μόνο απο έλλειψη κουλτούρας διαλόγουαλλά και φόβο για να συζητήσουμε ορισμένα ζητήματ...

Aπό τον Χρήστο Λουτράδη

Στην πατρίδα μας δεν πάσχουμε μόνο απο έλλειψη κουλτούρας διαλόγουαλλά και φόβο για να συζητήσουμε ορισμένα ζητήματα υπό την δαμόκλειοσπάθη ορισμένων που με ευκολία θα σε χαρακτηρίσουν ακροδεξιό , φασίσταή ρατσιστή. Ξεχνώντας ότι το σημαντικότερο προτέρημα του γνήσιαπροοδευτικού πολιτικού είναι ο τρόπος που προβλέπει και σχεδιάζει τομέλλον. Και σε αυτό το πεδίο έχουμε πάρει κάτω απο τη βάση.Ας πάρουμε για παράδειγμα το φλέγον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης.Ποιος απο την πολιτεία , απο το κυβερνών κόμμα αλλά και απο τα κόμματατης αντιπολίτευσης έχει την πολιτική παρρησία να θέσει το ζήτημα.Ποιος απο τους λαλίστατους πολιτικάντιδες των τηλεπαραθύρων έχει τοπολιτικό θάρρος να ξεφύφει απο τον πολιτικά ανώριμο λόγο μερίδας της αριστεράς και...
υστερικά παράλογο λόγο ορισμένων απο το ΛΑΟΣ και νααντιμετωπίσει το ζήτημα στις σωστές του διαστάσεις. Η απάντησηδυστηχώς ειναι εκρηκτικά επικίνδυνη.Κανείς. Κανείς δεν έχει τηνπαιδεία αλλά και την διάθεση όχι μόνο να αντιμετωπίσει αυτό το φλέγονζήτημα αλλά ακόμα και να το συζητήσει στις σωστές του διαστάσεις,Κάνεις δεν έχει την διορατικότητα να ανιχνεύσει ότι ο κατατρεγμένοςτου σήμερα πολύ εύκολα καθίστανται ο εγκληματίας του αύριο. Δίκαια ή άδικα δεν το κρίνω. Κρίνω το αποτέλεσμα του για την κοινωνίκή συνοχή.Και ίσως αν το κρίνω εγώ δεν θα βγάλει πουθενά. Κάποιος όμως πρέπειαρχίσει αν όχι να το κρίνει τουλάχιστον να αρχίσει να το σκέπτεται.

33 σχόλια

  1. Σοσιαλισμός ή ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ, κύριε Παπαντρέου;

    Μαζέψτε τον, το άτομο έχει παραφρονήσει!

    Μάθατε τι είπε πριν από λίγες μέρες στο «Εθνικό Συμβούλιο» του πασόκ;

    «Θα τα’ αλλάξουμε όλα….

    Θ’ αλλάξουμε όχι μόνο την Ελλάδα αλλά και την … Ευρώπη ολόκληρη»!

    Ο Γιωργάκης έγινε και υπερεθνικός τώρα.

    Στο σχέδιό του (που δεν το λέει σε κανένα ακόμη για να μην του το κλέψουνε) συμπεριελήφθη ξαφνικά και η Ευρώπη «ολόκληρη»!

    Σιγά μην τούφτανε η μικρή Ελλαδίτσα!

    Η Ευρώπη σύσσωμη αγωνιά και περιμένει πώς και πώς να τη σώσει ο Γωγάκης.

    Της Ευρώπης της τόπες ότι θέλεις να τη σώσεις βρε κοκορόμυαλε;

    Και κάτι άλλο.

    Τόκανες που τόκανες το ψυχικό, δεν σώζεις και όλο τον πλανήτη, ρε Γωγάκη, έτσι για να τους δείξεις πόσο πολύ μυαλό κουβαλάς;

    Όλοι βέβαια ξέρουμε τι κουβαλάς αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εάν σήμερα η διαφορά στη δημοσκόπηση είναι 3%, η Ν.Δ. έχει την νίκη στο τσεπάκι.
    Από το 20% των αναποφάσιστων τουλάχιστον το 70% είναι Νεοδημοκράτες.
    Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα έχουμε συνέδριο εκλογής αρχηγού στο πασόκ.
    Άντε να τελειώνουμε γιατί πολύ κράτησε το αστείο με το γραφικό Νίκο Κατέλη της πολιτικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΣΑΣ;

    Ρε σοσιαλιστές απατεώνες, δεν σας φτάνουνε όσα κλέψατε 20 χρόνια;

    Στα πόσα δισεκατομμύρια δηλαδή θα πείτε εντάξει χορτάσαμε;

    ΨΑΧΤΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.

    ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΒΕΡΕΛΗ, ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΤΗΣ ΜΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΤΑΙΣΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΖΙΜΕΝΣ.

    100 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΔΩΣΕ Η ΖΙΜΕΝΣ ΣΤΗΝ ΟΚΤΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ.

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ, ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΣΧΗΜΑ.

    ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ.

    ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 99 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΗΡΕ;

    ΕΠΙΣΗΣ, ΠΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΚΡΑΤΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕAΥΤΟ ΤΟΥ;

    ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.

    ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΖΙΜΕΝΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ.

    ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΧΑΖΟΥΛΙΚΟ ΠΑΙΔΑΚΙ.

    ΜΑΥΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!

    Γιωργάκη περιμένουμε ακόμη τα 99 εκατομμύρια.

    Γιωργάκη περιμένουμε ακόμη τα 99 εκατομμύρια.

    Γιωργάκη περιμένουμε ακόμη τα 99 εκατομμύρια.

    Ακόμη περιμένουμε τα 99 εκατομμύρια.

    Άντε Γιωργάκη περιμένουμε ακόμη τα 99 εκατομμύρια.

    Τι θα γίνει Γιωργάκη;

    Ότι είσαι χαζός το ξέρουμε, κάνεις και τον κουφό τώρα;

    Καλά, καταλάβαμε.

    Μετά από την απομάκρυνση από το ταμείο καμία ευθύνη δεν φέρουμε, έτσι Γιωργάκη;

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΞΑΝΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΝΑΙ ΑΠΥΘΜΕΝΟΣ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΒΟΥΡΚΟΣ – ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ

    Εδώ και 3 εβδομάδες ξέραμε ότι θα απολογηθούν στις 20/5 στον εισαγγελέα τα πράσινα στελέχη της Ζίμενς και του ΟΤΕ για τις σκανδαλώδεις ψηφιακές προμήθειες του ΟΤΕ των 57 εκατομμυρίων ευρώ. Όλο αυτό τον καιρό τα Γιωργο-κάναλα και τα πράσινα blogs έκαναν την πάπια και δεν ανέφεραν καθόλου το θέμα, λές και είναι κάτι ποταπό.

    Μέχρι και το βράδυ της Τετάρτης 20/5 δεν είχε ακουστεί ΤΙΠΟΤΕ για τις επισκέψεις των «πράσινων μιζαδόρων» της Ζίμενς στον εισαγγελέα. Το απόγευμα που έγινε γνωστό ότι ο Χριστοφοράκος έγινε Λούης άρχισε να κυκλοφορεί στα μπλόγκς αλλά τσιμουδιά στην τηλεόραση.

    Ακόμη και στα βραδινά δελτία το θέμα απασχόλησε ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ τους ξεπουλημένους δημοσιογράφους του Μπόμπολα, του Λαμπράκη, του Κυριακού και του Αλαφούζου. Ειδικά στον Αντέννα η απαξίωση ΕΒΓΑΖΕ ΜΑΤΙ αφού ασχολήθηκαν το πολύ δύο λεπτά και μετά άρχισαν να μιλάνε για την ακρίβεια, τα βενζινάδικα, την κρίση, τους λαθρομετανάστες, και άλλα τέτοια θέματα που δεν έχουν βέβαια καμία σχέση με την επικαιρότητα.

    Οι περισσότεροι δημοσιογράφοι λακέδες του μεγάλου κεφαλαίου δεν ξέρουν τίποτε, δεν άκουσαν τίποτε, σαν το Γιωργάκη.

    Ξερές ειδήσεις, χωρίς σχόλια, χωρίς σενάρια, χωρίς δημοσιογραφικά πηγαδάκια, χωρίς έγκυρες πηγές, χωρίς ρεπορτάζ, χωρίς της παναγιάς τα μάτια.

    ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ.

    Δηλαδή, ρε καραγκιόζηδες δημοσιογράφοι, εσείς που ξέρετε ακόμη και τι σώβρακο φοράει ο Καραμανλής, δεν ξέρετε τίποτε για τη σύμβαση 8002 για τα ψηφιακά;

    Δεν είναι αρκετά σημαντική η πράσινη μίζα των 57 εκατομμυρίων ευρώ αλλά είναι αρκετά μεγάλη η μπλέ μίζα των 100 χιλιάδων του παυλίδη, που μας πρήξατε τρείς μήνες τώρα;

    Κύριοι και κυρίες Ευαγγελάτο, Πρετεντέρη, Τρέμη, Τσίμα, Καψή, Οικονομέα, Καμπουράκη, Χατζηνικολάου, Λιαρέλλη, Μακρή ΕΙΣΑΣΤΕ ΝΤΡΟΠΗ για τη δημοσιογραφία.

    ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.

    Είστε πάμπλουτοι λακέδες των μεγαλο-επιχειρηματιών που έχουν κάνει συμφωνίες με το Γιωργάκη εδώ και καιρό. Να ρίξουν τον Καραμανλή και να βάλουν επάνω το Γιωργάκη για να ρουφήξουν το βιός του λαού με το μπουρί της σόμπας, όπως κάνουν από το 1974 μέχρι σήμερα και δεν μπορούμε να σηκώσουμε κεφάλι.

    Πόσα από αυτά καταλαβαίνει ο απλός λαός θα δούμε στις ευρωεκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ - PART-1

    ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΣΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ!

    Πάμε !

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΖΙΜΕΝΣ : Στα επίσημα πρακτικά της δίκης της μητρικής Siemens στο Μόναχο είναι καταγεγραμμένο ότι για τις δουλειές της Siemens στην Ελλάδα δόθηκαν μίζες περίπου 100 εκατομμύρια ευρώ. Μέχρι στιγμής είναι σίγουρο ότι ένα εκατομμύριο εξ’ αυτών μεταφέρθηκε στα ταμεία του Πασόκ, μέσω Τσουκάτου.
    Πολλά εκατομμύρια ευρώ διοχετεύονταν από τον λογαριασμό του πρώην στελέχους της Siemens Hellas, Πρόδρομου Μαυρίδη, προς τους διάφορους πράσινους «δικαιούχους». Μόνο από τον προσωπικό λογαριασμό που διατηρούσε ο Μαυρίδης σε υποκατάστημα της Ελβετικής Τράπεζας Dresdner Bank, διακινήθηκαν περίπου 25 εκατομμύρια ευρώ. Σπουδαίο ρόλο στις διαδρομές του «μαύρου χρήματος» φαίνεται ότι διαδραματίζουν οι εταιρείες Martha Hodling και Martha Overseas, όπως επίσης και η εταιρεία Fiberlite LLC, του Dubai, που τροφοδοτεί εκτός από τον προσωπικό λογαριασμό του κ. Μαυρίδη και τους λογαριασμούς των δύο εταιρειών που του ανήκουν. Οι αρχές του Χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης χαρακτηρίζουν το «σκάνδαλο Siemens» ως «το μεγαλύτερο μεμονωμένο σκάνδαλο στην ιστορία των χρηματιστηρίων.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΛΕΟΠΑΡΝΤ: Το πασόκ αγόρασε τα άρματα μάχης Λέοπαρντ 7 (ΕΠΤΑ) φορές ακριβότερα απ' ότι αγόρασε η Τουρκία (2 δις δρχ.), την ίδια εποχή.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ: Κατά την τριετία 2001-2004 το πασόκ διόρισε (εκτός ΑΣΕΠ) 250.000 συμβασιούχους στο δημόσιο για καθαρά ψηφοθηρικούς λόγους, προφανώς για να υφαρπάξει εκβιαστικά την ψήφο τους. Το 2004 είχε μάλιστα το θράσος να ζητάει να κάνει η ΝΔ αυτό που δεν έκαναν εκείνοι, δηλαδή να τους μονιμοποιήσει. Σύμφωνα με το συμβούλιο επικρατείας μονιμότητα δικαιούντο μόνο όσοι κάλυπταν "πάγιες και διαρκείς ανάγκες", δηλαδή το πολύ 80.000 από τους 250.000, που διόρισε η «μεγάλη δημοκρατική παράταξη».

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ: Αγορά προβληματικών γερμανικών υποβρυχίων κόστους 750 δις (τιμή πενταπλάσια του πραγματικού κόστους), που γέρνουν μέσα στη θάλασσα, ακόμη και σήμερα!

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΚΠΟΙΗΣΗΣ ΧΡΥΣΟΥ: Εκποίηση 20 τόνων χρυσού της Τράπεζας της Ελλάδος: Όταν έφαγαν και τα τελευταία λεφτά των δημόσιων ταμείων, ενώ παράλληλα οι δανειακές υποχρεώσεις της Ελλάδας χτυπούσαν παγκόσμιο πρωταθλητισμό, οι πράσινοι οικονομολόγοι σοφίστηκαν νέες πατέντες!* Τον Αύγουστο του 2003, ο Σημίτης και Διοικητής Γκαργκάνας, αποφάσισαν με πλήρη μυστικότητα να εκποιήσουν 20 τόνους από τα αποθέματα χρυσού της Ελλάδος. Αυτοί οι κύριοι σήμερα, βγαίνουν και μιλάνε για "διασφάλιση της δημόσιας περιουσίας" !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ζήτω η Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά
    Μαύρο στη Ντόρα που πολιτεύεται με ένα όνομα που δεν υπάρχει .
    Λέγεται τάχα Μπακογιάννη για να μην πηγαίνει το μυαλό μας στον γρουσούζη γκαντέμη αποστάτη δοσίλογο απατεώνα πατέρα της.
    Κάντε της μια μήνυση να δείτε για πότε θα χάσει τη βουλευτική της έδρα γιατί το όνομα που χρησιμοποιεί δεν υπάρχει.
    Αντώνη γερά κράτα τα σχοινιά της μεγάλης μας παράταξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μεγάλο πολιτικό παιχνίδι αναμένεται να παίξει ο Λάκης Λαζόπουλος τόσο πριν όσο και μετά τις ευρωεκλογές προκειμένου να πλήξει όσο μπορεί το Γιώργο Παπανδρέου ώστε να μην πάρει υψηλά ποσοστά όπως αναμένεται.
    Οι προσωπικές επιθέσεις θα γίνουν όλο και πιο στοχευόμενες όλο και πιο ισχυρές.
    Κίνητρο του είναι εκτός από την ομοφυλοφιλική αλληλεγγύη προς τον Κώστα Καραμανλή είναι και η δημιουργία χώρου για το κόμμα που ετοιμάζει η Γιάννα Αγγελοπούλου που επιθυμεί να έρθει ως μεσσίας στα πολιτικά πράγματα της χώρας παίζοντας το ρόλο του Μπερλουσκονι της Ελλάδας.
    Σταθείτε απέναντι στα σκοτεινά παιχνίδια εξουσίας που παίζονται σε βάρος του ελληνικού λαού. ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η συμμορία Καραμανλή καταρρέει .

    Ο ιστορικός του μέλλοντος θα είναι αμείλικτος απέναντι στο μεγαλύτερο πολιτικό απατεώνα που κυβέρνησε ποτέ την Ελλάδα .
    Η Ελλάδα δεν είναι αυτό που βλέπουμε σήμερα δεν είναι η Ελλάδα του ψευτοτσαμπουκά και τραμπούκου Καραμανλή δεν έχει πολίτες τσουλιά και πουστάκια δεν είναι η Ελλάδα του αποπροσανατολισμού και της Πετρούλας .
    Κάντε στην άκρη να περάσει η πραγματική Ελλάδα μπροστά .

    Καλώ όλους τους τίμιους δεξιούς να μαυρίσουν τον ανίκανο που δυστυχώς σήμερα είναι πρωθυπουργός . Το βράδυ των εκλογών που η Ν. Δ. θα είναι δεύτερο κόμμα και με βαριά ήττα να βγείτε από τα σπίτια σας να πανηγυρίσετε κι εσείς .
    Νικητής θα είναι η Ελλάδα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ - PART-2

    ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΣΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ!

    Πάμε !

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ : Αρχές του 2004 οι ιδιοκτήτες Καναδοί της TVX Gold αποφάσισαν να αποχωρήσουν, λόγω των λειτουργικών προβλημάτων που τους δημιουργούσαν μερικοί πασόκοι κάτοικοι και η τοπική αυτοδιοίκηση. Διεθνής έγκυρη εταιρία μελετών αποτίμησε την αξία των μεταλλείων σε 408 εκατ. Ευρώ, αλλά το κράτος, αντί να κάνει διεθνή μειοδοτικό διαγωνισμό έδωσε απευθείας τα μεταλλεία στην εταιρεία «Ελληνικός Χρυσός ΑΕ», συμφερόντων Μπόμπολα, έναντι 11 εκατ. €. Δηλαδή το δημόσιο χάρισε 390 εκατομμύρια ευρώ στο Μπόμπολα μέσα σε λίγους μήνες.


    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΟΜΟΛΟΓΩΝ: Το 2001 για να καλύψουν ένα τεράστιο χρέος 2,8 δις ευρώ έστησαν τη μεγαλύτερη κομπίνα διαχείρισης χρέους, το περίφημο «πράσινο» δομημένο ομόλογο με τις 18 τράμπες. Δομήθηκε ένα ομόλογο-τέρας ονομαστικής αξίας 6,1 δις Ευρώ και πάνω σ' αυτό "παίχτηκαν" 18 τράμπες (swaps). Το οφειλόμενο ποσό, από τους λάθος χειρισμούς από 2,8 δις Ευρώ ανήλθε στα 5,4 δις Ευρώ.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ: Μόνο το 2002 - 2003 χάθηκαν μέσω της "Ακρόπολις" χρηματιστηριακής, σε παιχνίδι με ομόλογα 5,5 εκ. €. Συνολικά χάθηκαν από τα σαΐνια του Πασόκ πάνω από 3,5 δις € (1,3 τρις δρχ.) μόνο από το 1999-2002. Και μιλάμε για τα λεφτά που τζόγαραν στο χρηματιστήριο, αφήνοντας τις διψασμένες για μίζα πράσινες διοικήσεις των ταμείων να τζογάρουν. Επένδυσαν 5,22 δις € συνολικά σε μετοχές και άφησαν μόνο με 1,76 δις €.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΡΙΑΔΝΗ : Το 2000 το ελληνικό δημόσιο δανείστηκε 650 εκ. €, από την off shore εταιρεία ARIADNE S. A. (ISIN:XS0121591704) με έδρα το Λουξεμβούργο, βάζοντας υποθήκη μέχρι το 2013 τα έσοδα των λαχείων. Οι μίζες που έπεσαν ξεπερνούν τα 7,5 εκ. €. Παρόλες τις συνεχείς εκκλήσεις για να δικαιολογήσει την πράξη αυτή, το πασόκ έκανε την πάπια!

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΟΝΗΣ ΤΟΠΛΟΥ; Οι αμαρτωλές και ταυτόχρονα «ιερές» μπίζνες Πασόκ με τη Μονή Τοπλού ή πως παρέδωσαν 26.000 στρέμματα στη μονή Τοπλού (που έχει μόνο ένα μοναχό) σαν να ήταν δικά τους. Στη συνέχεια ιδρύθηκε εταιρία εκμετάλλευσης μαζί με Εγγλεζοκύπριους, που εισήγαγαν την εταιρία στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου και έγιναν όλοι ζάπλουτοι. Φυσικά οι «ιερές» μπίζνες των πρασινοφρουρών είναι απόλυτα εγκεκριμένες από τους «αγωνιστές» της «μεγάλης δημοκρατικής παράταξης», όπως ο Καρχιμάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καραγκιόζηδες της δεξιάς μάθετε μια και καλή πως τον αρχιπούστη Καραμανλή τον κάνανε τσακωτό να τον πηδάει στα 4 γνωστός θεσσαλονικιός κοσμηματοπώλης .
    Τότε ο Ζαχοπουλος έτρεξε να τον παντρέψει με τη Νατάσσα για να μη βγει προς τα έξω το σκάνδαλο αλλά και για να προβάλει το προφίλ του οικογενειάρχη . Η Νατάσσα πήρε ως αντάλλαγμα το πτυχίο του γιατρού . Όλη η Ελλάδα ξέρει πως τα παιδιά δεν είναι δικά του . Γι αυτό πάλεψε με λύσσα να καλύψει το Ζαχόπουλο όταν ξέσπασε το σκάνδαλο . Αποδείξεις και φωτογραφίες υπάρχουν καλά κρυμμένες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Απαράδεκτος για μια ακόμη φορά ο Λαζόπουλος με τη λυσσαλέα επίθεση που κάνει στο Γιώργο Παπανδρέου. Περνά πολύ απαλά τον ανίκανο Καραμανλή αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά πως το λόμπι των ομοφυλοφίλων είναι κατά πολύ πιο ισχυρό και από τη μασονία και από θρησκευτικές οργανώσεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ - PART-3

    ΑΝΤΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΣΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ!

    Πάμε !

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ: Τον Οκτώβριο του 2003 η Ευρωπαϊκή επιτροπή στράφηκε κατά της Ελλάδας και έστειλε την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για τις παράνομες χρηματοδοτήσεις της Ολυμπιακής. Ζητούσε μάλιστα την επιστροφή της οικονομικής υποστήριξης χαρακτηρίζοντας αποτυχημένα όλα τα σχέδια εξυγίανσης από το 1994 έως το 2002. Η «Ολυμπιακή» κόστιζε 1,5 εκατομμύρια ευρώ ημερησίως στους Έλληνες φορολογουμένους, δηλαδή 550 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, κάθε χρόνο! Οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ προσπάθησαν ανεπιτυχώς να αποκρατικοποιήσουν(σοσιαλιστικός ορισμός της ιδιωτικοποίησης) την «Ολυμπιακή» ή να κοροϊδέψουν τους Ευρωπαίους με διάφορα τερτίπια, προς αποφυγήν ποινών. Ο Χ.Βερελής αφού «ξεχρέωσε» για ακόμα μια φορά με παράνομες εισφορές πολλών δις την Ολυμπιακή, την μετονόμασε σε «Ολυμπιακές αερογραμμές». Μέσα σε ένα μήνα το νέο σχήμα ήταν και πάλι ελλειμματικό και καταχρεωμένο! Η Ευρωπαϊκή Ένωση επέβαλε πρόστιμα πολλών δις για τις παράνομες κρατικές επιχορηγήσεις στην Ολυμπιακή που αναγκάστηκε να πληρώσει η ΝΔ. Το πρόβλημα επιλύθηκε από τον Κώστα Χατζηδάκη με την πώληση της Ολυμπιακής στην MIG το 2009.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΣΕΠ : Κάτω από το νόμο Πεπονή κατασκεύασαν τις περίφημες ‘αποκαταστατικές’ διατάξεις του άρθρου 25 και του Ν. 2190, που παραβίαζαν το νόμο για το ΑΣΕΠ, καταργούσαν την έννομο τάξη και ανάγκαζαν το ίδιο το ΑΣΕΠ να διαπιστώνει χιλιάδες παράνομες πράσινες κομματικές προσλήψεις, κυρίως συμβασιούχων. Ο δημόσιος τομέας στην Ελλάδα πασοκοκρατείται, αφού επί 20 χρόνια είχαν διοριστεί πάνω από 1 εκ. ‘πράσινα’ παιδιά. Το ρεκόρ των διορισμών ήταν το πρεκλογικό έτος 1989 που το πασόκ διόρισε 180.000 άτομα από τις κλαδικές του

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΦΡΕΓΑΤΩΝ: Tο 2003 ο Μισέλ Ζοσεράν πρόεδρος της γαλλικής αμυντικής βιομηχανίας THALES κατήγγειλε για δωροδοκία μέλος της ελληνικής κυβέρνησης για να αναλάβει η εταιρεία του, την αναβάθμιση έξι φρεγατών του πολεμικού ναυτικού. Γαλλικές εφημερίδες υποστήριξαν με στοιχεία, ότι η ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων δόθηκε στους Αμερικάνους βάσει της υψηλότερης δωροδοκίας αφού παρόλο που η THALES δωροδοκούσε τον υπουργό Άμυνας από 7% - 10% δεν πήρε τελικά το έργο. Τελικά την ασφάλεια ‘κέρδισε’ η εταιρεία του Dick Cheney (αντιπροέδρου της Αμερικής) που απευθύνθηκε κατευθείαν στο Σημίτη και στο Χρυσοχοΐδη.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΑΜΙΝΑ-ΜΙΝΟΑΝ: Αποτέλεσμα του ναυαγίου ήταν 83 νεκροί και δύο μήνες μετά η αυτοκτονία του πράσινου εφοπλιστή Σφηνιά, λόγω οικονομικής κατάρρευσης της κρητικής Minoan Lines. Ο Σημίτης ήταν αυτός που ενίσχυσε τις Μινωικές Γραμμές ώστε να κατακτήσει σχεδόν μονοπωλιακή θέση στη ναυτιλία και λειτουργούσε ανεξέλεγκτα, χωρίς τους απαραίτητους ελέγχους. Τρεις μέρες πριν το ναυάγιο ο μηχανικός του Σαμίνα, Αντώνης Σορώκος στέλνει γραπτή αναφορά στην εταιρεία, κρίνοντας το πλοίο , αναξιόπλοο. Το πλοίο βυθίστηκε 20 λεπτά μετά την πρόσκρουσή του στις Πόρτες της Πάρου, γιατί δε διέθετε στεγανά, που θα καθυστερούσαν ή θα απέτρεπαν τη βύθισή του. Οι χώροι που έπρεπε να είναι στεγανά είχαν μετατραπεί σε καμπίνες, ενώ τα σωστικά μέσα ήταν ανύπαρκτα. Οι μηχανισμοί του υπουργείου από την άλλη είχαν πραγματοποιήσει πλημμελείς ή εικονικούς ελέγχους αξιοπλοΐας που πολλές φορές συνοδεύονταν και από το αντίστοιχο φιλοδώρημα, επί Υπουργίας Παπουτσή βέβαια.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ARTION: Για τέσσερα κακουργήματα ασκήθηκε δίωξη κατά του πρώην γενικού διευθυντή του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Παπακωνσταντίνου και της χρηματιστηριακής εταιρείας ΑΡΤΙΟΝ για τα ομόλογα του Ταμείου Εθνικής Οδοποιίας (ΤΕΟ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. καλα...καλα ..μαλακες ελληνες..εσεις ασχολειστε με τισ δημοσκοπησεις και τις δηλωσεις των πολιτικων ενω την ιδια στιγμη η ελλαδα ασιατοποιειται και ισλαμοποιειται-δεν εχεται ιδιεα τι σας περιμενει σε μερικα χρονια

    βλακες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΑΣΕ ΤΑ ΚΟΥΦΙΑ ΣΛΟΓΚΑΝ ΚΑΙ ΜΙΛΑ ΚΑΘΑΡΑ.

    Πές μας κάτι συγκεκριμένο, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

    Πές μας που πήγαν τα λεφτά του Τρεπεκλή.

    Πές μας που πήγαν τα 100.000.000 της Ζίμενς.

    Πές μας το περίφημο μαγικό σχέδιό σου για την οικονομία. Θα αυξήσεις τους δημοσίους υπαλλήλους ή θα τους μειώσεις;

    Πές μας τί θα αλλάξεις στις εφορίες για να μειωθεί η φοροδιαφυγή. Πώς θα αντιμετωπίσεις τη διαφθορά των εφοριακών; Τι θα κάνεις με τους ελεύθερους επαγγελματίες;

    Πές μας πόσο θα αυξηθεί η φορολογία των επιχειρήσεων και πώς θα αντιμετωπίσεις το σίγουρο επακόλουθο της αύξησης της ανεργίας από τη φυγή επιχειρήσεων στο εξωτερικό.

    Πές μας τί παραπάνω θα κάνεις για την παιδεία από όσα έκανε ο Σημίτης, πρέπει να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης.

    Πές μας τί θα κάνεις για το Κυπριακό. Πές μας εάν καταδικάζεις ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ το σχέδιο Ανάν (και τους σημερινούς κλώνους του) ή όχι.

    Πές μας εάν έχεις σταθερή θέση για τα Σκόπια και ποιά είναι αυτή. Συμφωνείς ή όχι με τον Καραμανλή και το Βουκουρέστι;

    ΕΝΤΑΞΕΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΥΣ.

    Επίσης μας τσαντίζει το ότι προσπαθείς μέσα από σλόγκαν, γενικότητες και αφηρημένες έννοιες να υπονοήσεις ότι ξέρεις τί κάνεις.

    ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ.

    Εάν ξέρεις σε παρακαλούμε να μας το πείς.

    Εάν δεν ξέρεις, τότε είσαι επικίνδυνος, διότι επιβεβαιώνεις όσους λένε ότι εάν δεν είχες πατέρα τον Αντρέα σήμερα θα σκούπιζες τραπέζια σε Μακντόναλντς της Μινεσότα.

    Περιμένουμε.

    Άντε να δούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ - PART-4

    ΑΝΤΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΣΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ!

    Πάμε !

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ: Εξαφανίστηκαν αμέτρητα δις υπό τις οδηγίες του Λαλιώτη με αποτέλεσμα να πληρώνουμε τεράστια πρόστιμα για την μη πραγματοποίηση του έργου. Η Ελλάδα παρέμεινε η τελευταία χώρα στην Ευρώπη που δεν έχει ολοκληρώσει το έργο παρά τα συνεχή πακέτα που έχουν δοθεί για την πραγματοποίησή του.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΑΒ (Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία): Ληστρικό σκάνδαλο 1 δις € στην ΕΑΒ, όπου με σκοπό να κρύψουν τα κλεμμένα οι πασόκοι, τα «έβαζαν» σε ειδικό λογαριασμό «αναπόσβεστων εξόδων ιδρύσεως της εταιρείας»!

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΩΝ: Βιομηχανία παράνομων ελληνοποιήσεων με χορήγηση ελληνικής ταυτότητας και εκλογικού βιβλιαρίου ακόμη και σε σεσημασμένους κακοποιούς από τις πρώην κομουνιστικές χώρες. Υπόσχονταν αγροτική γη και διορισμούς σε Ουκρανούς, Ρώσους και Γεωργιανούς, «κατασκευάζοντας» ομογενείς και ταυτόχρονα ψηφοφόρους. Λίγους μήνες μετά τις εκλογές ανακλήθηκαν χιλιάδες ελληνοποιήσεις αφού η παρανομία της έκδοσής τους ήταν ολοφάνερη και καραμπινάτη. Είχαν όμως προλάβει να ψηφίσουν. Αποτέλεσμα η νόθευση των εκλογών της 9ης Απριλίου 2000. Ειδικά στην Βόρεια Ελλάδα (Φλώρινα, Πέλλα, Κιλκίς κ.α.) το ποσοστό των Αλβανών οι οποίοι ελληνοποιήθηκαν ήταν διψήφιο, δηλαδή ξεπέρασε το 10%. Το πασόκ κέρδισε τις εκλογές του 2000 με διαφορά 1% (70.000 ψήφοι)!

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ: Ο πράσινος Σεραφείμ Φυντανίδης (μέσω της συζύγου του Βιργινίας Βεντουράκη) εμπλεκόμενος στο μεγάλο φαγοπότι των Ολυμπιακών έργων (Άγιος Κοσμάς), μέσω της Ολλανδικής κατασκευαστικής De Boer.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΑΧΤΑ : Αφορά τη (ν)τροπολογία -σκάνδαλο της Σιθωνίας που κατέληξε στην αποπομπή του υφυπουργού Οικονομικών, Χρήστου Πάχτα, και των άλλων εννέα βουλευτών του ΠΑΣΟΚ. Η υπόθεση ξεκίνησε στις 21/01/2004, όταν οι εννέα βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, κατέθεσαν τροπολογία στο νομοσχέδιο «Ενισχύσεις Ιδιωτικών Επενδύσεων για την οικονομική και περιφερειακή ανάπτυξη της χώρας», την οποία αποδέχτηκε ο αρμόδιος υφυπουργός Οικονομίας Χρ. Πάχτας και έδιναν τη δυνατότητα ανέγερσης στην κατασκευαστική εταιρία «Ολυμπιακή Τεχνική» του μεγαλοεργολάβου Στέγκου, ιδιοκτήτη του «Πόρτο Καρράς», να χτίσει παράνομα χιλιάδες τουριστικές κατοικίες στην περιοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΝΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΜΑΝ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΛΟΥΤΡΑΔΗΣ Ο ΚΑΤΜΑΝ.
    Αλλά και πάλι ρε Λουτροκαμπινέ...
    φτηνή απομίμηση του Κωτέλη είσαι.
    Ούτε για χέσιμο δεν κάνεις......ρφε βλήμα " φασίσταή...".
    ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΕΙΣΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. .
    ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ
    ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑΝΕ ΣΤΑ ΕΝΝΙΑΜΕΡΑ ΤΟΥ
    + ΔΡ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ
    ΚΑΙ ΣΤΑ 3ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΤΣΟΚΑΡΟΥ ΣΥΛΑΒΑΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ - PART-5

    ΑΝΤΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΣΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ!

    Πάμε !

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ: Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΑΠΟ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΚΛΑΠΗΚΕ ΜΟΝΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ. ΤΑ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΙΛΙΓΓΙΩΔΗ, ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ 110 ΔΙΣ ΕΥΡΩ (38 ΤΡΙΣ ΔΡΧ). Ενάμισι εκατομμύριο ανύποπτοι μικροεπενδυτές έχασαν τις οικονομίες τους μετά από τις άμεσες και έμμεσες προτροπές υπουργών και του ίδιου του Σημίτη. Τα παπαγαλάκια των νταβατζήδων διαφήμιζαν τις μαγειρεμένες αποδόσεις του Χρηματιστηρίου, ενώ ο διορισμένος από το Σημίτη στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Σταύρος Θωμαδάκης έδινε εγκρίσεις μετοχικού κεφαλαίου σε όλους τους επιχειρηματίες, χωρίς κάν να ελέγχει τι είχαν κάνει με τα προηγούμενα λεφτά που είχαν βουτήξει. Το χρηματιστήριο έγινε μέχρι και «κόμμα» στις εκλογές του 2000, ενώ παράλληλα χρησιμοποιήθηκε ως προεκλογικό σημάδι της "ισχυρής οικονομίας" των κυβερνήσεων Σημίτη. Διαφημιστικά σποτ προκαλούσαν τους Έλληνες να επενδύσουν τα χρήματά τους στα σίγουρα κέρδη των εισηγμένων και τα παπαγαλάκια των μέσων παραπληροφόρησης, ανταγωνίζονταν ποιος θα σε πρωτο-παραμυθιάσει. Όταν το 2000 είχε επέλθει η καταστροφή και ρωτήθηκε ο Σημίτης τι θα γίνει με τους κατεστραμμένους, αυτός απάντησε «άς πρόσεχαν».

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΕΚΑ (Δημόσια Επιχείρηση Κρατικών Αξιών): Για να κερδίσει τις εκλογές του 2000 ο Σημίτης δεν ήθελε να πέσει το χρηματιστήριο. Διόρισε δικούς του ανθρώπους στην εταιρία διαχείρισης των ασφαλιστικών ταμείων και τους έβαλε να αγοράζουν υπερτιμημένες μετοχές. Βέβαια, ακριβώς ΜΕΤΑ αφού κέρδισε τις εκλογές το Χρηματιστήριο κατέρρευσε και τα ασφαλιστικά ταμεία καταστράφηκαν.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΞΟΛΙΣΜΩΝ 20 ΔΙΣ : Προβληματικά αμυντικά συστήματα και μαχητικά αεροπλάνα, που το ένα μετά το άλλο πέφτουν σκοτώνοντας αεροπόρους. Οι μόνοι που ωφελήθηκαν από τις συμφωνίες ήταν τα λαμόγια-μεσάζοντες, οι έμποροι και οι πολυεθνικές για τους οποίους εξασφαλίζονταν τεράστιες μίζες και προμήθειες, με υπερκοστολογήσεις και αστρονομικές υπερβάσεις των αρχικών συμβάσεων.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΝΕΟΝΑΚΗ : Βάσει των στοιχείων της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ο βουλευτής Ρεθύμνου Νεονάκης έπαιξε στο Χρηματιστήριο 64 εκατομμύρια €, σε ένα μόλις τρίμηνο.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΙΠΛΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ: Οι δαπάνες για την άμυνα δεν εμφανίζονταν ποτέ στα κρατικά έξοδα αλλά εγγράφονταν μόνο σε ειδικούς λογαριασμούς της Τράπεζας της Ελλάδος (που σημαίνει ότι δεν μπορεί ποτέ να αποδειχτεί ποιος έπαιρνε τα λεφτά) με αποτέλεσμα να γίνουμε διεθνώς ρεζίλι από την Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία το 2002. Ενώ μέχρι το 1998 είχαν ανοιχτεί μόνο 3 τέτοιοι λογαριασμοί, από το 1998 μέχρι το 2004 ανοίχτηκαν πάνω από 100, δηλ.: τα περίφημα διπλά βιβλία).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΤΑ ΚΡΑΤΗ .ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΣΥΝΟΡΑ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ.ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ .ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΤΑΞΙΚΗ.ΧΩΡΙΣ ΙΕΡΑΡΧΙΕΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. .



    VARVAROI OR VORVOROI??

    THIS IS THE QUESTION



    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. "ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙ - Η Ελλάς στο μάτι του κυκλώνα της Νέας Τάξης".

    Αυτός είναι ο τίτλος του βιβλίου των Κωνσταντινου Ρωμανού που θα παρουσιαστεί στις 27 Μαϊου.
    Ο Κων Ρωμανός είναι τακτικός αρθρογράφος του ΡΕΣΑΛΤΟ και έχει αναλύσει διεξοδικά τον αλλοδαπό εφιάλτη.




    ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

    Οι ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν
    στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του καθηγητού Κων/νου Ρωμανού
    "ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙ - Η Ελλάς στο μάτι του κυκλώνα της Νέας Τάξης"

    ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΜΑΪΟΥ 2009 και ώρα 7 μ.μ.
    στο Ξενοδοχείο ΠΡΕΖΙΝΤΕΝΤ
    (Λ. Κηφισίας 43, Αμπελόκηποι)

    Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:
    Σαρρής Νεοκλής καθηγητής Παντείου Πανεπιστημίου
    Γούδης Χρίστος καθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών
    Παπαμιχαήλ Ιωάννης καθηγητής Παντείου Πανεπιστημίου
    Παπανικολάου Θύμιος εκδότης περιοδικού ΡΕΣΑΛΤΟ
    Χατζηπαράσχου Αναστάσιος μέλος της Συντονιστικής
    Επιτροπής Κατοίκων Αγ. Παντελεήμoνα Αττικής
    Ρωμανός Κωνσταντίνος καθηγητής Πανεπιστημίου Αιγαίου

    Την παρουσίαση θα συντονίσει ο Δημοσιογράφος Δημήτρης Γιαννόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΒΑΡΒΑΤΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.
    ΚΑΙ ΨΟΦΙΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΖΗΤΩ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ-ΖΗΤΩ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΑΙ ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ-ΖΗΤΩ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ-ΖΗΤΩ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ-ΖΗΤΩ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΣ ΝΔ-ΖΗΤΩ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ(ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΚΑΝΔΑΛΆ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ!!!?ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ)ΖΗΤΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ-ΖΗΤΩ ΤΟ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ-ΖΗΤΩ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ-ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ-ΜΠΑΣΙΑΚΟ-ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ-ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗ-κλπ-ΖΗΤΩ Η ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΖΗΤΩ Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ-ΖΗΤΩ ΤΟ ΨΕΜΑ ΠΟΥ ΒΑΠΤΙΖΕΤΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ-ΖΗΤΩ Η ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ-ΖΗΤΩ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ-ΖΗΤΩ Η ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ-ΖΗΤΩ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΖΟΥΡΑΡΗΣ-ΖΗΤΩ Ο ΜΑΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΙΣΚΟ(ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ)-ΖΗΤΩ Ο ΑΡΗΣ ΘΕΣ-ΖΗΤΩ Ο ΣΑΚΗΣΣΣΣ-ΖΗΤΩ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΕΣ ΤΡΑΒΕΣΤΙ-ΖΗΤΩ Η ΔΑΠ ΚΑΙ Η ΠΑΣΠ-ΖΗΤΩ ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΒΟΜΒΑΡΒΙΣΑΝ -ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΝΑΙΣΗ-ΤΑ ΝΑΤΟΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ ΜΕ ΑΠΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΟ ΟΥΡΑΝΙΟ-ΖΗΤΩ ΣΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΙΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ-ΖΗΤΩ ΣΤΟΗ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ-ΖΗΤΩ ΣΤΟΝ ΓΑΠ (ΔΗΛ ΣΤΟΝ ΚΑΝΕΝΑ)-ΖΗΤΩ ΣΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΤΗΝ ΥΠ.ΕΞ. ΜΕ ΤΑ ΦΙΛΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ-ΖΗΤΩ ΣΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΧΑΝΟΥΜΙΣΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ-ΖΗΤΩ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ Η ΕΕ-ΖΗΤΩ Η 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ-ΖΗΤΩ Η ΣΗΜΑΙΑ-ΖΗΤΩ Ο ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ-ΖΗΤΩ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΑΤΩΝ ΚΑΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ-ΖΗΤΩ ΣΤΟΥΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ-ΖΗΤΩ ΣΤΟΥΣ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ..ΚΟΡΑΝΙ-ΖΗΤΩ ΣΤΗΝ ΓΣΣΕ ΠΟΥ ΣΥΜΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΞΙΚΟ ΤΗΣ ΦΙΛΟ ΤΗΝ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ...-ΖΗΤΩ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ-ΖΗΤΩ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ-ΖΗΤΩ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ-ΖΗΤΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΠΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΑΚΕΤΑΔΕΣ-ΖΗΤΩ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΙΚΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΠΟΥ ΕΥΗΜΕΡΟΥΝ ΜΕ 500Ε-ΖΗΤΩ ΣΤΟ ΛΑ.Ο.Σ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΑ ΤΟΥ-ΖΗΤΩ ΣΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΑΘΛΙΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ-ΖΗΤΩ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΦΟΠΛΗΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ-ΖΗΤΩ ΣΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΡΝΕΣ.....ΦΤΥΣΙΜΟ ΣΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΟΣΕΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΜΕ..ΤΑ ΖΗΤΩ ΝΕΚΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΠΟΔΗΓΕΤΗΤΑΙ...ΚΑΛΕΣ ΚΑΛΠΕΣ ..ΧΜΜ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ...ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΣΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.

    Τις φτιάχνουν επαγγελματίες του αμερικάνικου πολιτικού μάρκετιγκ.

    Δύο είναι τα μηνύματα:

    1. ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ.

    2. ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΕΛΠΙΔΩΝ.

    (και μιά μικρή λεπτομέρεια που δεν είχαν υπολογίσει. Οι Έλληνες δεν είναι αμερικάνοι).

    Keep walking.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. .



    VARVAROI OR VORVOROI??

    THIS IS THE QUESTION



    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ (ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ) ..Ο ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΟΣ-Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ..Η ΜΗΤΕΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΕΙΛΩΝ.. Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ...ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΙΔΙΚΑ(Η ΒΛΑΚΕΙΑ)ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΑΤΡΕΙΑ..ΤΟ ΑΠΛΟΥΣΤΕΡΟ ΟΛΩΝ...ΡΙΧΤΕ ΜΙΑ ΦΕΥΓΑΛΕΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ,,ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΥΘΜΕΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ...ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΠΕΙΝΟ ΔΟΥΛΟ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ.. ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΛΑΖΟΠΟΥΛΑΡΑ ΑΣΕ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΦΘΟΝΟΥΝΤΕΣ ΣΟΥ..ΛΑΖΟΠΟΥΛΕ ΓΑΜΙΑ ΓΑΜΑ,,ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΑ ΜΟΥΝΙΑ!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. @1:29:00 μμ

    ποιο "ρεσάλτο" βρε στόκε;

    Μέλος του δημαρχιακού συμβουλίου του Βύρωνα είναι ο χρυσαυγίτης καραγκιόζης που μήνυσε ΟΛΗ την αριστερά!

    Σαν καιρό να έχει να καεί κανένα φασιστοπωλείο... Καιρός είναι, δεν νομίζεις;

    Αντε μην αρχίσω και ανεβάζω φωτογραφίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. @4.34

    οι φωτογραφίες ανέβηκαν μαζί με τα ονόματα. Οι ναζί από τη Πελοπόννησο, πάνω στην ταράτσα, πετάνε πέτρες στους μετανάστες.

    Πέρνα τώρα από το ιντιμήντια να εισπράξεις.

    Με τις υγείες σας!


    ΥΓ:
    έχουμε πολλές ακόμα που έχουμε ταυτοποιήσει ονόματα με φάτσες.
    Δεν μόνο αυτές οι δύο και αυτά τα δύο ονόματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. σημερα το προβλημα το αντιμετωπιζουνε οι κατοικοι του κεντρου,σε λιγα χρονια καθε γειτονια.τοτε να δω τι θα λετε αριστερισκοι,είστε μια ζωη προδοτες.ολα τα κάνετε για τις ψηφους και το χρήμα,Θελετε να κυβερνήσετε πατώντας επι ελληνικών πτωμάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΚΑΤΜΑΝ - ΡΑΠΤΗ 6-0

    ΕΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΣΥΛΒΑΝΑΣ ΡΑΠΤΗ ΤΗΣ ΚΟΙΜΗΣΜΕΝΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΘΥΡΩΝ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ....
    ΠΡΟΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΜΑΝ - ΝΕΟ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ!!!

    Η ΣΥΛΒΑΝΑ ΡΑΠΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

    (ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΣΥΛΒΑΝΑ ΡΑΠΤΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ...ΑΛΛΑ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΕΤΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΚΑΙ ΕΥΗΣ ΜΟΤΣΑΡΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ!!)
    ΑΡΑ Η ΣΥΛΒΑΝΑ ΡΑΠΤΗ ΕΙΝΑΙ ΙΣΑΞΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΤΟΥ ΚΑΤΜΑΝ!!

    ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥ ΓΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΥ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΒΕΡΓΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

    ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΓΝΗΣΙΟ ΟΙΚΟΛΟΓΟ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΒΕΡΓΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟ ...ΑΠΑΤΕΩΝΑΚΟ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟ-ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ....ΣΦΟΓΓΟΚΟΛΑΡΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!!

    μΠΕΕΕΕΕΕΕΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ο τΡΕΜΟΠΟΥΛΟς ΜΕ ΤΟΥς ΠΡΑΣΙΝΟΥς ΟΙΚΟΛΟΓΟΥς ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ κΑΡΑΜΑΝΛΗ

    ΨΗΦΟ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΟΙΚΟΛΟΓΟ δΗΜΟΣΘΕΝΗ βΕΡΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση