GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για τις διαφημίσεις στα λεωφορεία...

Aπό το http://alampasis.blogspot.com/ Πιστή η πολιτεία στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων των οικονομικά ισχυρών, δεν φαίνεται να πολυνοιάζετα...

Aπό το http://alampasis.blogspot.com/

Πιστή η πολιτεία στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων των οικονομικά ισχυρών, δεν φαίνεται να πολυνοιάζεται για το «λαουτζίκο»… Φαίνεται δυστυχώς , ότι προτεραιότητα της πολιτείας είναι να διαφημιστεί με τον πλέον εντυπωσιακό , ακραίο και αποδοτικό τρόπο ένα McDonald's χάμπουργκερ , παρά να μπορεί ο «λαουτζίκος» να δει ευκρινώς τον Παρθενώνα!!! Προκειμένου λοιπόν να διαφημίσουν τη φραπεδια nes café και το big Mac χάμπουργκερ , δεν τους φτάνουν οι κάτω πλευρές των λεωφορείων…
Δεν τους φτάνει ούτε το πίσω μέρος του λεωφορείου… Θέλουν ΟΛΟ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΊΟ!!! Θέλουν ΟΛΑ τα παράθυρά μας… Θέλουν -αν είναι δυνατό- και το παρμπρίζ του οδηγού!!! Και όλα αυτά , στα κοινόχρηστα μέσα μαζικής μεταφοράς!!! Στα δικά μας δηλαδή μέσα που σημειωτέoν, τα διαχειρίζεται ο εκάστοτε Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών υπό καθεστώς όμως ιδιότυπης ιδιοκτησίας.
Αυτή η μορφή διαφήμισης αποτελεί την πιο ακραία και...
στυγνή μορφή εφαρμογής του καπιταλιστικού συστήματος , κατά τρόπο μάλιστα τέτοιο , που προσβάλει με ακραίο και προκλητικό τρόπο το δικαίωμα στην ελεύθερη ανάπτυξη της προσωπικότητας του επιβατικού κοινού ! Τούτο συντελείται δυστυχώς , σε βάρος των πλέον αδύναμων κοινωνικά και οικονομικά συμπολιτών μας , αφούγίνεται δεκτό , ότι με τα ΜΜΜ μετακινούνται στην πατρίδα μας κυρίως οι μεσαίες και ασθενέστερες οικονομικά πληθυσμιακές ομάδες.

15 σχόλια

  1. Μποϊκοταζ ΤΩΡΑ στα McDonalds!

    Όλοι στα Goodys!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρήλθεν ήδη αιώνας αφ’ ότου οι αστοί εφεύρων το μέσον της ψήφου, δια να καταπνίγουν δι’ αυτού τους πόθους του λαού, και να τον κρατούν στην αθλιότητα, τούτου, επί τόσα έτη να κάμουν να πιστέψη ότι αυτός – ο πεινασμένος, ο κουρελιάρης, ο άθλιος – είνε ο Κυρίαρχος, αυτοί δε οι υπηρέται του. Και επί έτη τώρα πίστευα κ’ εγώ ο εργάτης – βιομήχανος ή αγρότης – το ψεύδος των αυτό ως αλήθειαν την κοροιδίαν τους αυτήν ως σοβαρότητα. Και ετυραννήθην παντοιοτρόπως, και εβασανίσθην επί γενεάς γενεών δια να φέρω «τους καλυτέρους» εις τα πράγματα, όπως με υπηρετήσουν, και οι εκλεκτοί μου αυτοί υπηρέται, ερχόμενοι στα πράγματα, πρώτον μέλημα είχαν πάντοτε πως να με βυθίσουν περισσότερον μέσα στο βούρκο της αθλιότητος, απολαμβάνοντες εκ της δυστυχίας μου και ζώντες εκ του θανάτου μου.

    Αρκεί πλέον ως εδώ. Παύω πλέον του να έχω τον τίτλον του Κυριάρχου με υπηρέτας. Δεν θέλω κανενός την υπηρεσίαν, διότι απεφάσισα να υπηρετήσω ο ίδιος τον εαυτόν μου. Δι’ ο αποφασίζω και λέγω.

    ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ

    Διότι ενόησα πλέον ότι όλοι – Μοναρχικοί, Συνταγματικοί, Δημοκράται, Σοσιαλισταί κλπ – είνε ψεύτες, και ότι όλοι αυτοί, θέλοντες να εργασθούν, προσφέρονται προθύμως να με υπηρετήσουν δήθεν, πράγματι δε να απολαύσουν αυτοί εκ των στερήσεών μου και να ζήσουν ευτυχείς αυτοί καθ’ όλην των την ζωήν εις βάρος μου, αναγκάζοντες εμένα να εργάζομαι διά να διατάσσουν αυτοί και να καρπούνται αυτοί.

    ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ

    Διότι δεν θέλω πλέον να εκλέγω με τα χέρια μου τους τυράννους μου, επικυρώνων ούτω κάθε τετραετίαν δια της εφευρέσεώς των – της ψήφου – το επαχθές αυτό κοινωνικόν Συμβόλαιον, το οποίον με συγκρατεί μέσα στην απόγνωσιν, στον μαρασμόν και στον θάνατον.

    ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ

    Διότι δεν θέλω πλέον να τρέχω κάθε 4ετίαν, σα σκύλος να εκλέξω δια της κάλπης, εγώ ο ίδιος τους τυράννους που θα λάβουν ενεργόν μέρος εις την λειτουργίαν του συστήματος αυτού, δια να κατασυντρίψουν τους αδυνάτους εάν ζητήσουν λίγο ψωμί στην πείνα τους, πληρώνων, εγώ, αυτούς διά το αποτρόπαιόν των έργον με χρήμα, με προνόμοια, με τιμάς.

    ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ

    Διότι έπαυσα να περιμένω πλέον την σωτηρίαν μου από το θαύμα της ψήφου μου. Πέρασε η εποχή των θαυμάτων, των μάγων, των αγίων, των πνευματιστών, της ψήφου. Σπάζω το κομβολόγιον αυτό των θαυμάτων και αναλαμβάνω την πρωτοβουλίαν μου, οργανούμενος οικονομικώς και μακράν από την πολιτικήν σαπίλαν των επιτηδείων, ως ενοήσας πλέον ότι η χειραφέτησίς μου θα συντελεσθή τότε μόνον και θα επιδοθώ ο ίδιος πλέον – δια της οργανώσεώς μου – εις την αποκατάστασιν της θέσεώς μου.

    ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ

    Διότι θέλω την εξαφάνισιν πλέον του αισχρού τούτου εμπορίου όπου, οι άνθρωποι αναγκάζονται να πουλούν τα χέρια τους, την ικανότητά τους, τας γνώσεις των, τα κρέατά τους, τας θυγατέρας των, τους υιούς των, τας οικογενείας των, τας φιλίας των, και να τους εκμεταλλεύωνται οι τραπεζίται, οι έμποροι, οι βιομήχανοι, οι μεσίται, η θρησκεία, η γραφειοκρατία, το κράτος, και να εκμεταλλεύεται ο ιατρός τον άρρωστο, ο παπάς τον πεθαμμένο και να τρέχουν όλοι σα στραβοί στον κατήφορο του εξευτελισμού των, προσέχοντες μόνον στο χρήμα, στην φιλοδοξία και στην απόλαυσι του κτηνώδους των εγωισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολιτικός σάλος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες μετά την αποκάλυψη του «Πρώτου Θέματος» ότι οι ελληνικές ανακριτικές αρχές έχουν στα χέρια τους έγγραφο –φωτιά το όποιο αναφέρει ότι στην 5ετια 1990-94 η Siemens Γερμανίας κατέθεσε στην περίφημη off shore Λιβεριανή εταιρία Mayo 6 εμβάσματα ύψους 20.000.000 μάρκων (10.000.000 ευρώ).

    Το έγγραφο αυτό το όποιο όμως δεν περιλαμβάνεται στην δικογραφία του 4ου ειδικού ανακριτή που διερευνά την υπόθεση κ. Νίκου Ζαγοριανού (καθώς τα όποια αδικήματα πλέον έχουν παραγράφει) ήταν στην κατοχή της δικηγορικής εταιρίας Debevoice & Plimpton η οποία και το απέστειλε στις δικαστικές αρχές της χώρας μας .

    Υπενθυμίζεται ότι παλαιοτέρα είχε αποδειχθεί ότι η Mayo (διαχειριστής ήταν ο εφοπλιστής Ν. Πολέμης) είχε στενές σχέσεις με την ΝΔ καθώς σε λογαριασμούς της είχαν κατατεθεί το 1989 για τις προεκλογικές ανάγκες του κόμματος περίπου 2.000.000 δολάρια. Επιπρόσθετα και το 1990 είχε βρεθεί και ένα έμβασμα 400.000 δολαρίων.

    Μιλώντας το πρωί στην τηλεοπτική εκπομπή του Mega o ΓΓ του ΠΆΣΟΚ Γιάννης Ραγκούσης εξήγησε ότι όταν πριν λίγους μήνες αποκαλύφθηκε ότι δυο στελέχη του ΠΑΣΟΚ οι κ.Τσουκάτος και Μαντέλης είχαν άμεση σχέση με τα μαύρα ταμεία της Siemens o πρόεδρος του κόμματος Γιώργος Παπανδρέου τους διέγραψε αμέσως και επεσήμανε ότι πλέον μετά τις αποκαλύψεις του Πρώτου Θέματος το κόμματος της ΝΔ είναι έκθετο.

    Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το «Πρώτο Θέμα» οι λογαριασμοί της Mayo δόθηκαν στην Siemens στο Μοναχό από τον οικονομικό διευθυντή της εταιρίας εκείνη την εποχή Χρήστο Καραβέλα (ο οποίος διέφυγε στο εξωτερικό και καταζητείται από τις αρχές ) και από τον Γενικό Διευθυντή Ηλία Γεωργίου (ο οποίος είναι προφυλακισμένος).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απάντηση του «Πρώτου Θέματος» στις δηλώσεις του Κ. Μητσοτάκη περί SIEMENS και MAYO
    31 Μαΐου 2009, 17:52

    Αθήνα, 31 Μαΐου 2009

    Το Πρώτο Θέμα επιμένει απολύτως και κατηγορηματικά στην πληροφορία, που δημοσιεύει σήμερα στην πρώτη του σελίδα, ότι υπάρχουν έξι εμβάσματα αξίας 20 εκατ. μάρκων που εστάλησαν από τη SIEMENS Γερμανίας στην offshore εταιρεία MAYO, συμφερόντων Ν.Δ., επί πρωθυπουργίας Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Και τα σχετικά έγραφα έχουν παραληφθεί από τις ανακριτικές αρχές στην Αθήνα.

    Εάν ο κ. Μητσοτάκης λέει αλήθεια, ας ζητήσει είτε από τις αρμόδιες ελληνικές αρχές, είτε από εκείνες της Γερμανίας να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν δημόσια την πληροφορία ότι η SIEMENS Γερμανίας έστειλε 20 εκατ. μάρκα στην MAYO.

    Για να πληροφορηθεί και η κοινή γνώμη την αλήθεια από κάποια επίσημη αρχή.

    Σε αυτή την υπόθεση δύο «μικρές λεπτομέρειες» προκαλούν εντύπωση.

    Πρώτον, ο κ. Μητσοτάκης σπεύδει να δηλώσει ότι δεν πήρε χρήματα η Ν.Δ. από τη SIEMENS μέσω της MAYO. Μπορεί να διαβεβαιώσει ο επίτιμος πρόεδρος της Ν.Δ. το κόμμα του ότι δεν πήρε χρήματα από την SIEMENS η ίδια η MAYO;

    Και δεύτερον, ας αναγνώσει μετά προσοχής τη σημερινή ανακοίνωση του γραμματέα του κόμματός του, κ. Ζαγορίτη, ο οποίος σε τελείως διαφορετικό μήκος κύματος δηλώνει «δεν θα μπω στο κομμάτι που αναφέρεται στα δικαστικά ζητήματα. Απ’ ότι φαίνεται αυτοί ήταν οργανωμένοι και έκαναν αυτές τις κινήσεις που έκαναν. Εκείνο το οποίο έχω να πω με κατηγορηματικό τρόπο είναι ότι η Ν.Δ. δεν έχει καμία σχέση με τα ταμία της SIEMENS».

    Το «Πρώτο Θέμα» θα συνεχίσει τις αποκαλύψεις για να τελειώνει επιτέλους το επί 15 έτη συνεχιζόμενο «κρυφτούλι» με την MAYO, τη Ν.Δ. και τον κ. Μητσοτάκη όπως θυμόμαστε και από την κατάθεση του 1 εκατ. δολαρίων από τον εκδότη, κ. Αριστείδη Αλαφούζο, προς την ΜΑΥΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Bloopers Team ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΑΛΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. AΝΤΕ ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ...

    ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΛΑΛΙΩΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΥΟ..
    Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟΣ..
    ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ. ΠΙΕΣ ΤΟΥΣ ΟΛΟ ΤΟ ΑΙΜΑ. ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΟΥΔΗΔΕΣ ΘΕΜΟ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ..

    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΙΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΛΕΙΩΔΗ ΣΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ -ΘΕΜΟΣ- ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΟΙ ΚΡΕΤΙΝΟΙ ΤΟΥ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ..ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. KALA KANOUNE SE PIRAZI KOLOMALAKA ELLINA POU DEN THELIS TIPOTA AI GAMISOU KOLO KOUMOUNA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΔΟΤΗ Κ.ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕΣΩ ΜΑΥΟ...ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. poso zorismenos einai afto to zwo o tzwn re paidia grafei grafei malakies alla i diafora ekei stis 4 monades den leei na pesei me tipota....ola ta keimena edo mesa ta exei grapsei afto to zwo o tzwn sta poio polla vevea den vazei to onoma tou...re vlakako deksie toulaxistwn sou dinoun kanena frago i tzampa xalas ta matia sou kai tin ora sou re paliozoadi?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΝΤΕ ΒΡΗΚΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ... Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ...

    Για τις "πόρτες" στα νυχτερινά κέντρα

    "Επειδη το θεμα με την πορτα στα νυχτερινα μαγαζια της Ελλαδας εχει παραγινει θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας καποιες σκεψεις μου.Ποτε δεν καταλαβα γιατι στα μαγαζια πρεπει να υπαρχει 2 με 3 φουσκωτοι στην εισοδο του μαγαζιου οι οποιοι (με ποια κριτηρια...
    ) αραγε βαζουν τον κοσμο μεσα.Γινεται ολοκληρη φασαρια για την απαγορευση του τσιγαρου(ρατσισμος κτλ κτλ) οταν εδω κ πολλα χρονια υπαρχει τετοιος ρατσισμος στα νυχτερινα μαγαζια.Μονο οι γυναικες κ οι ματσωμενοι μπορουν να μπαινουν στα κεντρα διασκεδασης..
    Αλλα καλα να παθουμε...γιατι οι περισσοτεροι απο αυτους που πηγαινουν σε αυτα τα μαγαζια κυριο μελημα τους ειναι να ξερουν τον πορτιερη,να τον χτυπησουν στην πλατη,ν α πουν βεβαια κ την εξυπναδα τους να μπουν στο μαγαζι.Εμεις φταιμε λοιπον..

    Οσο για τον αριστερο Ανδρουλακη μην πατε μακρυα...υπαρχει γνωστη τηλεοπτικη περσονα ο οποιος τον παιζει αριστερος κ ασυμβιβαστος.Για δοκιμαστε να πατε 4 αντρες στο μαγαζι του κ να μπειτε χωρις βεβαια να γνωριζετε τον πορτιερη κ τα λεμε...στο ραδιο του"...ΚΑΝΑΚΗΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ. ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΡΑΜ ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΜΑΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ.
    ΕΠΕΙΤΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ.
    ΟΜΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΘΑΥΜΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ, ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΑΣ?
    ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΑΣ ΑΠΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.
    ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ!!!!! ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΑΝΗΦΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΛΑΡΙΣΑ ΑΚΟΥΣΕ ΦΩΝΕΣ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ. ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΤΗΣ ΝΔ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ. ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣΤΙΣΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟΥ, ΕΚΡΥΨΑΝ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΕΥΟΔΩΣΑΝ ΠΡΟΣ ΛΑΡΙΣΑ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η μεγαλυτερη κλεψια στην συγχρονη ελληνικη ιστορια ειναι:

    -τα διοδια για δρομους που φτιαχτηκαν με λεφτα του ελληνικου (και ευρωπαικου) λαου,

    και

    -η εισοδος με πληρωμη στις παραλιες (ειδικα της αθηνας), παραλιες που δωθηκαν σε ολους τους ανθρωπους απο τον θεο και δεν πρεπει να ανηκουν σε κανεναν, ουτε καν στο κρατος.

    ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΕΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ-ΖΩΑ

    p.s.:
    i apoliti omos kseftila einai i parousia security stis eisodous ton paralion!!!

    eleos!!!

    ksipniste zoaaaa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλά μέγιστος παπάρας... Έχεις μπει σε τέτοιο λεωφορείο; Μια χαρά βλέπεις απ' έξω... Μη γκρινιάζεις μόνο μετά ότι τα ΜΜΜ δεν αξιοποιούν ό,τι έσοδα είναι δυνατόν να αξιοποιήσουν για να βελτιώσουν τη θέση τους και τα οικονομικά τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση