GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Γιατί ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ..."

Από το http://pammet.blogspot.com/ . Το Ευρωκοινοβούλιο παίρνει τα τελευταία χρόνια κατά σύστημα θέσεις εναντίον των εθνικών μας συμφερόντω...

Από το http://pammet.blogspot.com/
.
Το Ευρωκοινοβούλιο παίρνει τα τελευταία χρόνια κατά σύστημα θέσεις εναντίον των εθνικών μας συμφερόντων. Δεν καταδίκασε την Τουρκική κατοχή στην Κύπρο, ενώ επιμόνως αξιώνει από την Κομισιόν και πάλι πριν μερικές εβδομάδες να αρχίσει αμέσως ενταξιακές διαδικασίες με τα Σκόπια χωρίς προηγούμενη λύση του ονόματος.
Η σκέψη που μας κατηύθυνε στην σύσταση του ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ είναι να κατοχυρώσουμε – κλειδώσουμε το όνομα Μακεδονία υπέρ της Ελλάδος στο Ευρωκοινοβούλιο. Να έχει δηλαδή η Ελλάδα το copyright του όρου Μακεδονία. Αυτό μόνο ένα κόμμα με το όνομα Μακεδονία μπορεί θεσμικά να το επιτύχει.
Γι’ αυτό επιλέξαμε τον τίτλο Μακεδονικό Μέτωπο. Κανένα άλλο κόμμα, ακόμα και αν αυτό θέλει, δεν μπορεί να το επιτύχει.
Πανελλήνιο το χαρακτηρίζουμε διότι το ζήτημα δεν αφορά...
μόνο τους Μακεδόνες, αλλά όλους τους Έλληνες. Τους εγγύς και τους μακράν.Φυσικά δεν είμαστε μονοθεματικοί. Θα υπερασπιστούμε με το ίδιο πείσμα όλα τα εθνικά μας θέματα. Αξιώνουμε ευρωπαϊκή λύση στο Κυπριακό. Ζητούμε veto στην ενταξιακή διαδικασία της Τουρκίας, μέχρι να αποσύρει τα στρατεύματα Κατοχής και τους Εποίκους απ’ τη Μεγαλόνησο. Επί τέλους είναι ντροπή για τους Ευρωπαίους να συζητούν την ένταξη χώρας που είναι κατοχική δύναμη ευρωπαϊκού εδάφους.
Βεβαιότατα για μας η ανεργία και η φτώχεια είναι εθνικά θέματα.Θα δουλέψουμε για ένα Ευρωπαϊκό Σχέδιο ανάκαμψης της οικονομίας με επίκεντρο την απασχόληση, τις δημόσιες επενδύσεις , τις ενεργητικές πολιτικές την ενίσχυση των αδυνάτων και την (πράγματι) πράσινη οικονομία.
Είμαστε εναντίον του διαβόητου Συμφώνου Σταθερότητας εν ονόματι του οποίου Μπαρόζο και Αλμούνια επιβάλλουν σήμερα πολιτικές φρικτής λιτότητας, ενώ ασφαλώς γνωρίζουν ότι σε περιόδους ύφεσης όπως η παρούσα απόλυτη προτεραιότητα έχει η αναθέρμανση της οικονομίας με αύξηση των κρατικών επενδύσεων και έρχεται σε δεύτερη μοίρα η αντιμετώπιση των ελλειμμάτων. Αυτά μπορούν να αντιμετωπισθούν αποτελεσματικά μόνο από οικονομία που έχει προηγουμένως ανακτήσει τους ρυθμούς της.
Τα ποσοστά αποδοχής του νέου φορέα είναι εντυπωσιακό όπως δείχνει μέτρηση σε πανελλαδική κλίμακα (32% με χαρακτηριστική την πλειοψηφία των νέων18-34 ετών).Το Μακεδονικό Μέτωπο δεν έχει πρόβλημα αποδοχής. Έχει πρόβλημα συνομωσίας σιωπής «ομερτά» εκ μέρους των μεγάλων κεντρικών ΜΜΕ. Αυτήν παλεύουμε να σπάσουμε.
Όσο το μήνυμά μας φτάνει στους πολίτες έχει συγκινητική αποδοχή και αυτό χτίζει την έκπληξη της 7ης Ιουνίου.
ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
Οι ευρωεκλογές δεν αναδεικνύουν ούτε κυβέρνηση ούτε αντιπολίτευση. Οι πολίτες έχουν δικαίωμα αλλά και χρέος απελεύθεροι από τις κομματικές τους εντάξεις να επιλέξουν σχήματα και πρόσωπα που θα μεταφέρουν στα Ευρωπαϊκά όργανα, με σοβαρότητα και υπευθυνότητα την δική τους αγωνία και αξίωση για μια Ευρώπη, των Εθνών, των λαών και των πολιτών, με κοινή εξωτερική και αμυντική πολιτική, με κοινό Ευρωπαϊκό στρατό. Τελικά μια Ευρώπη της πολιτικής ολοκλήρωσης που θα εγγυάται τα σύνορα των χωρών – μελών της και την ευημερία των πολιτών της.
Τα κατεστημένα κόμματα δεν πρόκειται να χάσουν τίποτε με ένα Ευρωβουλευτή λιγότερο, ενώ η Ελλάδα έχει να κερδίσει από την αποστολή Ευρωβουλευτών του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ σε εθνική αξιοπρέπεια και πιστεύουμε και εθνική αποτελεσματικότητα.
Το Πανελλήνιο Μακεδονικό Μέτωπο προτείνει ένα ευρωψηφοδέλτιο Νίκης με διακεκριμένους πολίτες, ανθρώπους των γραμμάτων, της επιστήμης, της τέχνης, της διπλωματίας και του καθημερινού μόχθου.
Μονάχη έγνοια μας η υπεράσπιση στην Ευρώπη των εθνικών μας συμφερόντων

16 σχόλια

  1. ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ
    ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΕΝΝΙΑΜΕΡΑ ΤΟΥ
    + ΔΡ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ.
    ΚΑΙ ΤΑ 3ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΤΣΟΚΑΡΟΥ ΣΥΛΒΑΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν μας χέζεις ρε ΑΠΑΤΕΩΝΑ Ζουράρη

    Παλιο Δεξιο Λαμόγιο !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.

    Τις φτιάχνουν επαγγελματίες του αμερικάνικου πολιτικού μάρκετιγκ.

    Δύο είναι τα μηνύματα:

    1. ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ.

    2. ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΕΛΠΙΔΩΝ.

    (και μιά μικρή λεπτομέρεια που δεν είχαν υπολογίσει. Οι Έλληνες δεν είναι αμερικάνοι).

    Keep walking.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μεγάλο πολιτικό παιχνίδι αναμένεται να παίξει ο Λάκης Λαζόπουλος τόσο πριν όσο και μετά τις ευρωεκλογές προκειμένου να πλήξει όσο μπορεί το Γιώργο Παπανδρέου ώστε να μην πάρει υψηλά ποσοστά όπως αναμένεται.
    Οι προσωπικές επιθέσεις θα γίνουν όλο και πιο στοχευόμενες όλο και πιο ισχυρές.
    Κίνητρο του είναι εκτός από την ομοφυλοφιλική αλληλεγγύη προς τον Κώστα Καραμανλή είναι και η δημιουργία χώρου για το κόμμα που ετοιμάζει η Γιάννα Αγγελοπούλου που επιθυμεί να έρθει ως μεσσίας στα πολιτικά πράγματα της χώρας παίζοντας το ρόλο του Μπερλουσκόνι της Ελλάδας.
    Σταθείτε απέναντι στα σκοτεινά παιχνίδια εξουσίας που παίζονται σε βάρος του ελληνικού λαού.
    ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Νέα Δημοκρατία έχει μέλλον μόνο με τον Αντώνη Σαμαρά .
    Φίλοι οπαδοί της Νέας Δημοκρατίας βοηθήστε την παράταξη μας να βγει από την αδιέξοδη κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή και της παρέας του .
    Δώστε χαμηλό ποσοστό στην μεγάλη παράταξη μας .
    Με αυτό τον τρόπο ο Αντώνης θα έρθει στην αρχηγία του κόμματος μας και θα μπορέσει να μας κάνει ξανά ένα λαϊκό κόμμα που θα εκφράζει κάθε Έλληνα πολίτη .
    Ζήτω η Νέα Δημοκρατία ζήτω ο Αντώνης Σαμαράς !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ζήτω η Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά.

    Μαύρο στη Ντόρα που πολιτεύεται με ένα όνομα που δεν υπάρχει .
    Λέγεται τάχα Μπακογιάννη για να μην πηγαίνει το μυαλό μας στον γρουσούζη γκαντέμη αποστάτη δοσίλογο απατεώνα πατέρα της που ναυάγησε τη Νέα Δημοκρατία.
    Κάντε της μια μήνυση να δείτε για πότε θα χάσει τη βουλευτική της έδρα γιατί το όνομα που χρησιμοποιεί δεν υπάρχει.
    Αντώνη κράτα γερά τα σχοινιά της μεγάλης μας παράταξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.

    Τις φτιάχνουν επαγγελματίες του αμερικάνικου πολιτικού μάρκετιγκ.

    Δύο είναι τα μηνύματα:

    1. ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ.

    2. ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΕΛΠΙΔΩΝ.

    (και μιά μικρή λεπτομέρεια που δεν είχαν υπολογίσει. Οι Έλληνες δεν είναι αμερικάνοι).

    Keep walking.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΖΟΥΡΑΡΗ ΜΑΛΑΚΑ ΣΕ ΕΧΟΥΝΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ!!!ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΠΡΡΡΡ ..ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΟΥΡΑΡΗ.......ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΛΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΓΑ ΤΗΣ..ΚΥΨΕΛΗΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ!! ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΕΝΑΛΛΑΞ..ΟΚ..ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ 44 ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΣΤΗΝ USA..ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΠΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΣΗ...ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ...ΜΟΝΟΠΩΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΡΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ..ΣΕΙΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΞΑΝΑ Η ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ..ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑ,,,ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑΚΙΑ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ΣΕ ΔΥΟ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ?ΑΝΤΕ ΘΥΜΑ ΑΝΤΕ ΨΩΝΙΟ ΠΑΝΕ ΨΗΦΑ ΝΔ-ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΜΕΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ USA ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ!!Α ΕΙΜΑΣΤΕ...ΕΥΡΩΠΗ..ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΨΩΝΙΟ,,ΘΥΜΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΚΗ ΤΙΣ ΦΤΑΧΝΟΥΝ..ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΤΩΝ 500Ε..ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ..ΟΙ ΥΠΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΟΙΒΩΜΕΝΟΙ ΜΕ 700Ε..ΟΙ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΑΣΦΥΚΤΙΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΕΗ ..ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΘΗΛΕΙΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ..ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΤΙΝΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΝ -ΣΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ!!ΠΑΙΔΕΙΑ -ΤΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟΥΣ..ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ?!!..ΟΙ ΝΑΡΚΩΜΑΝΕΙΣ ΝΕΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗΣ..ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ (ΑΜΕΑ)..ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ..ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΦΙΛΟΛΑΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ...ΝΔ..ΟΧΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ..ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑΑΑΑΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ..ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΤΡΩΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟΙ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μακεδονοβλάχοι είσαστε γελοίοι ρεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλλίτερα Ζουράρι
    τρελλό και παλαβιάρη
    για την Μακεδονία,
    να στείλω Ευρωβουλή,
    Παρα μία Τζαβέλα
    Με βέλλα και καπέλλα
    να ψάχνει του μπροΚώλου
    αν μή και αγγουρίου,
    την κάλλιστη τιμή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΝΕο συγκλονιστικό γεγονός!!!Πρώτο "κώμα" οι οικολόγοι του Τρεμουλόπουλου!!!!!
    Τρέμε η-Λιθιε Γιωργάκη, που πάλι πάνε να στην φέρουνε!
    Βάλανε Λαγό τον Τσούπρα και εμφανίσανε το αουτσαίντερ- του ιδίου όμως φυράματος!- να γίνει το φαβορί του τερματισμού! ***

    Από ποιόν βρε κατακαημένε θα πάρει ψήφους ο υπασπιστής του Κεμάλ Πασά; Από την Νεα δημοκρατία και δεξιώτερά της;
    ΟΤι είχε να χάσει τόχασε από κεί και το αριστερό της θα το κέρδιζες έσύ κατακαημενεεεεεε!
    Αλλα σωνει και καλά το πείραμα πρέπει να ολοκληρωθεί!!

    "Ακυβερνησία στην Ελλάδα, ανθελληνισμός στην Ευρώπη!"ΜΕ πρώτο και προφανές "παράδειγμα-εφαρμογή", την περίπτωση ΛΑΟΣ!

    Η επιτυχημένη 5ετής παρουσία του στην Ευρωβουλή, με αληθινή την μάχη στα εθνικά θέματα ώς την μέρα που πήγε στην Κύπρο να δεί τον ...ΚΑτστρόφια και να προσυπογράψει την πολιτικη αφελληνισμού του νησιου, αντικαταστάθηκε με μια προοπτική οικονομικίστικης αντίληψης χρησιμο(χ)θηρίας!

    ΛΕς και το 3,5 % που τον έστειλε εκεί και, πρόσφατα, στο Ελληνικό κοινοβούλιο, βάζει σε πρώτη προτεραιότητα την τσέπη του!

    Χωρίς λεφτά την βγάζουμε πατριώτ', χωρίς ...Πατρίδα όμως, πάει το χάσαμε το ...κορμί!Αλλα εδώ συναντάμε δυό τινά:

    Η τσιμπησε ο Καρατζαφέρης και την πάτησε οπως το 2004 (-προτείνοντας τελευταία στιγμή τον ...Μητσοτάκη για πρόεδρο-), και πίστεψε ότι η αποδοχή από μέρους της πολύφερνης Τζαβέλλα, που όπως λέει την είχαν εκλεκτή ο Λατσης(!), ο Κόκκαλης(!) η Βασίλισσα της Ιορδανίας,ο... Ιμπν σαούντ και ο ...Δαλάι λάμα
    ήταν ...Νίκη του , -τρομάρα του-
    η
    Προσχώρησε και αυτός στο στρατόπεδο των διαχειριστών, φανερά και συνειδητά!
    Γιατί κρυφά μπορεί και να ήταν -τώρα που το σκέφτομαι- χειραγωγώντας αυτό το "αδούλωτο κοπάδι των 3,5%", που δεν του φτάνει και θέλει να ψαρέψει κι άλλους! Χάνους!!!!

    Αλλα αν συμβαίνει το πρώτο, θέλει στ΄ αλήθεια να πιστεψουμε ότι η κυρία Τζαβέλλα θα πάει στην Ευρώπη, θα αρκεσθεί στον ταπεινό μισθό, για τα μέτρα της πάντα, και θα υπηρετήσει το Θέμα της Μακεδονιας, της Κυπρου, του Αιγαίου, της Θράκης, της Λαθρομετανάστευσης,της ουσίας τελικά των Εθνικών μας θεμάτων;
    Αν το πιστεύει, μάλλον τον πείραξε το... σάχαρο!
    κι ας το "μετρήσει"!
    Γιατι εμείς οι παραπεταμένοι που δεν του φτάνουμε, τον "μετρήσαμε" και μας βγήκε μικρός, πολύ μικρός!
    Και μας φαίνεται ο Παπαθεμελής μεγάλος, πολύ μεγάλος!

    Ας πρόσεχε!

    Και ξέρεις μάστορα!!! Από προπ-αγάντα ξέρουμε και μείς οι μικράς νοημοσύνης, ταπεινοί και καταφρονενένοι! Με το να λες μόνος σου την ...καταγωγή και τα διαπιστευτήρια της πολυτίμου Νικης, δεν μας καθησυχάζεις!!! Ουδόλως θα έλεγα!
    Γιατί υποψιαζόμαστε ότι η κυρία η πολυφερνος, μάλλον αποστολή εκτελεί- αγγαρία θα την ελεγε ο Βυρων- που να σαι βέβαιος, δεν θα την συνυπογράψουμε εμείς...με τον σταυρό μας!


    *** Ομως για όσους ξέρουν από Αλγόριθμους, ένα πρόβλημα που θεωρείται μη επιλύσιμο, ειναι το πρόβλημα του τερματισμού!
    Οπως αυτό των ΟιΚωΛόγων, των πρασίνων και της Επιτροπής, προπάντων!
    Σύνηθες είναι και ευτυχώς, τα χρυσοπληρωμένα στοιχήματα να βουλιάζουν... σαν τη πρωτιά του φουκαρά του Ρουβά!!!! Απατα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο Παπαθεμελής και οι συν αυτώ έχουν καταντήσει χειότεροι από τους κλόουν τύπου Ψωμιάδη! Σε κάθε εκλογική αναμέτρηση και προκειμένου να συνεχίσει να κατέχει την έδρα του, ο Παπαθεμελής ιδρύει από ένα νέο κόμμα ή κίνηση και παραπλανεί τον κοσμάκη της εκκλησίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μην κατακερματίζετε τον πατριωτικό χώρο!
    Τη στιγμή που καλώς ή κακώς ένας Καρατζαφέρης να συμμαζέψει στο 5% αυτόν το χώρο,καλό θα ήταν να βοηθήσουμε όλοι να πάει στο 10% και όχι να δημιουργούμε νέα καπετανάτα, που μόνο καλό κάνουν στο σάπιο σύστημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η ΝEA ΤAΞΗ σχεδιάζει τώρα το μεγαλύτερο κτύπημα κατά της χώρας, ΤΗΝ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ με την ελληνοποίηση παιδιών εισβολέων [λαθρομεταναστών], που θα μείνουν νόμιμα γιά πάντα, αυτοί και οι συγγενείς τους στη χώρα. Για να πετύχει τον σκοπό της χρησιμοποιεί συχρόνους Νενέκους [ΜΠΟΥΛΗΣ-ΤΖΕΦΡΥ-ΠΑΚΗΣ-ΝΤΟΡΑ-ΓΙΑΝNΑΚΟΥ-ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΣΥΡΙΖΑ κτλ] που εκμεταλλεύονται τον ανθρωπισμό μας. Σαν ''΄ελληνες''[και με κατεύθυνση της χώρας προελεύσεώς τους] άσχετα με το που θα μένουν θα μπορούν να γραφούν όπου θέλουν δημότες π.χ. οι Αλβανοί στην Ηγουμενίτσα, οι Ασιάτες στην Κομοτηνή κτλ. Σκέφτηκαν οι πολιτικοί, που το συζητούν, αυτή την περίπτωση? Είναι τόσο ηλήθιοι ή αδίστακτοι προδότες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση