GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η φετινή Πρωτομαγιά...

. Γράφει η Ρόζα Βιδάλη Πρόεδρος ΠΑΣΥΠ-ΔΕΗ Aπό το http://www.resaltomag.gr/ . Η φετινή Εργατική Πρωτομαγιά συμπίπτει με τη μεγάλη οικονομική ...

.
Γράφει η
Ρόζα Βιδάλη

Πρόεδρος ΠΑΣΥΠ-ΔΕΗ
Aπό το
http://www.resaltomag.gr/
.
Η φετινή Εργατική Πρωτομαγιά συμπίπτει με τη μεγάλη οικονομική κρίση που δημιούργησε η παγκοσμιοποίηση, η νέα τάξη πραγμάτων και οι τράπεζες.
Είναι ανάγκη λοιπόν, η φετινή 1η ΜΑIΟΥ να σημάνει την ανατροπή στις πολιτικές εκείνες που έχουν οδηγήσει χιλιάδες εργαζόμενους στην ηττοπάθεια και τον ωχαδερφισμό και όχι στο δρόμο του αγώνα και της διεκδίκησης.
Όλοι πλέον γνωρίζουν ότι οι προκλήσεις της σημερινής εποχής δεν μπορούν να απαντηθούν μέσα από παραταξιακές και κομματικές λογικές αλλά μόνο όταν οι έννοιες:ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, αποκτήσουν νόημα και μόνο όταν η καθαρή μας φωνή βρει διέξοδο μέσα από μια πλατιά κοινωνική συμμαχία και...
γκρεμίσει τα σχέδια των τεχνοκρατών της εξουσίας.
Η ανασυγκρότηση του Σ/Κ πρέπει να γίνει άμεσα και με όρους ειλικρινείας και σοβαρών επιχειρημάτων και στη συνέχεια να αναδειχθούν οι πραγματικές καθαρές φωνές που έχουν συνεπή και αποφασιστική δράση.
Η φετινή Πρωτομαγιά δεν πρέπει να έχει το χαρακτήρα μνημοσύνου και δημαγωγικής έκφρασης αλλά να δώσει το σύνθημα της ανατρεπτικής πολιτικής ενάντια σε κόμματα και κυβερνήσεις που με τις ενέργειές τους προσπαθούν να μας αφαιρέσουν τις κατακτήσεις και τα νόμιμα δικαιώματα μας.
Οφείλουμε λοιπόν να αντισταθούμε σθεναρά σε αυτό που μας ετοιμάζουν και να απαντήσουμε δυναμικά στη προπαγάνδα των μηχανισμών της εξουσίας και ορισμένων μέσων ενημέρωσης που συκοφαντούν αγώνες και εργαζομένους διότι κάποιοι δε θέλουν να ασκούμε το δικαίωμα που μας δίνει το ίδιο το Σύνταγμα να συνδικαλιζόμαστε και να παλεύουμε για τα συμφέροντα των εργαζομένων.
Ήρθε η ώρα να περάσουμε στην αντεπίθεση και να απομονώσουμε τους υπονομευτές και ψευτοηγεμόνες του Σ/Κ, που με τις συμπεριφορές και τις ενέργειες τους, με πράξεις πραξικοπηματικές δηλητηρίασαν το επαναστατικό πνεύμα των εργαζομένων και δημιούργησαν το αίσθημα της απαξίωσης στις τάξεις των εργαζομένων.Ο ΠΑΣΥΠ/ΔΕΗ καλεί τους εργαζόμενους να υψώσουν τη φωνή τους, να υπερασπιστούν τα δικαιώματά τους και να γίνουν συνοδοιπόροι στο ΝΕΟ, ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΓΩΝΑ που κάνει ο Σύλλογός μας για τη διασφάλιση των κατακτήσεων μας.

9 σχόλια

  1. Φίλοι πρασινοφρουροί, σας πονάει η αλήθεια για τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ, το ξέρω, αλλά τί να κάνουμε τώρα;
    Θα μπορέσετε ποτέ στη ζωή σας να τη δείτε κατάματα;
    Λέει ψέματα ο Λαζόπουλος που μας θύμισε ότι το πασόκ ασχολείται καθημερινά με την καταγγελία μανούση για τα 100 χιλιάρικα και κάνει τη στρουθοκάμηλο για τα εκατοντάδες εκατομμύρια που καταβρόχθισε από τη Ζίμενς;
    Λέει ψέματα ο Λαζόπουλος ότι το θέμα της Ζίμενς το έχουν κυριολεκτικά θάψει τα ιδιωτικά κανάλια και όλες οι πράσινες εφημερίδες;
    Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ή ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ;
    Κατηγορείτε τον Καραμανλή ότι δεν κάνει προανακριτική για τα ψίχουλα του Παυλίδη, τη στιγμή που εσείς θάψατε 11 προανακριτικές και μάλιστα για απείρως σοβαρότερα θέματα.
    20 χρόνια κυβέρνηση, ΚΑΝΑΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ;
    Η ΣΚΑΝΔΑΛΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚYΝHΓΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ή ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥΣ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ;
    Αφισσοκολλητές πρασινοφρουροί, κοιτάξτε να συνέλθετε.
    Δείτε την πραγματικότητα κατάματα.
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΒΑΡΕΘΕΙΤΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ.
    Ο Λαζόπουλος απλά είπε αυτά που συζητάει όλη η Ελλάδα.
    ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣ ΘΑ ΤΡΑΒΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΤΑΜΑΤΑ.
    Όχι τίποτε άλλο, αλλά για να μπορέσετε να την ΑΝΤΕΞΕΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όποιος δεν καταλαβαίνει ότι ειδικά οι τούρκοι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα είναι εμπροσθοφυλακή τακτικού στρατού είναι ηλίθιος.
    Ομοίως, το ίδιο ισχύει και για τους αλβανούς λαθρομετανάστες.
    Εάν δε, αυτός που λέει ότι δεν το πιστεύει αυτό, τυχαίνει να είναι και στέλεχος της ελληνικής Δημόσιας Διοίκησης, ανεξάρτητα από βαθμό και θέση, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.
    Και η θέση του είναι στο Γουδί και στα έξη μέτρα.
    Ανεξάρτητα δε από το τι κρύβουν και τι θα πράξουν ενεργά οι τούρκοι στρατιωτικοί, η κατάληψη της Ελλάδας ένεκα του εισαγόμενου υπερπληθυσμού είναι μακροπρόθεσμα σχεδόν δεδομένη, διά "ειρηνικών μέσων"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βγήκαν οι συκοφάντες,απατεώνες, κλέφτες, σκευωροί,λαμόγια προδότες δεξιοί και έπιασαν δουλειά πρωτομαγιάτικα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε σεις σφουγκοκολάριοι αριστεροδεξιούληδες που έχετε φαγωθεί να γράφετε εναντίων του Γιώργου, Γιωργάκη, όπως θέλετε πείτε τον, στην Ρηγίλλης έχετε μάθει τα γράμματα; Στον Περισσό; στην Κουμουνδούρου; Ή στο ΛΑΟΣ;
    Ή μήπως υπάρχει κανένα κοινό φροντιστήριο μια και όλοι σας τα ίδια γράφετε;
    Δεν το αποκλείω, δεν παίρνω όρκο, όλα τα γουρούνια της κατηγορίας σας την ίδια μούρη έχουν…
    Ρε σεις θα χεστείτε από το ζόρι σας, έλεος, θα μας πάρει η μπόχα και εμάς, και γιατί εμάς;
    Γιατί εσείς έτσι που σκέφτεστε και γράφετε είσαστε ήδη μέσα σε αυτή την μπόχα, μέσα σε αυτήν σκέφτεστε, με αυτήν συμπεραίνετε και γράφετε, με αυτήν χαμουρεύεστε πως κάτι κάνατε, παπάρια κάνατε, τα σκατά σας αναμασάτε , τα ξερνάτε και τα ξανατρώτε και τα ξαναξερνάτε και πάει λέγοντας
    Και γιατί σας λέω σφουγκοκολάριους αριστεροδεξιούληδες;
    Γιατί ρε λαμόγια της κακιάς ώρας, ρε ρεμάλια, ρε απόπατοι χαμαιτυπείου, υπάρχει μια ανίκανη κυβέρνηση, που μέχρι και την ίδια την ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΔΩΣΕ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΟΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΟΝΕ., αν πράγματι τα μαγείρεψε ο Σημίτης, και αν ήταν για το καλό της πατρίδας μας καλά έκανε, γιατί υπάρχει ένας ανίκανος πρωθυπουργός που όταν βρέχει δεν ανοίγει την ομπρέλα του αλλά μετά για να μην την βρέξει, και εσείς ρε σφουγκοκολάριοι αριστεροδεξιούληδες ασχολείστε με το αν έκλασε ο Γιωργάκης.
    Βέβαια αν οι λόγοι που το κάνετε είναι οικονομικοί, πάω πάσο, είμαστε σε δύσκολη κατάσταση, υπάρχουν ανάγκες και ένας πληρωμένος κοντυλοφόρος δεν είναι και άσκημα… κάτι θα βγάζετε…
    Και βέβαίως βεβαίως όποιος από εσάς γράψει τα χειρότερα, ειρωνικότερα, τα πιο ξετσίπωτα, θα έχει βεβαίως βεβαίως και την καλύτερη αμοιβή.
    Έτσι λοιπόν, αν είναι έτσι, και οι ανάγκες μας προηγούνται, (Άτιμη κενωνία άλλοι ζούνε σε παλάτια και άλλοι στα Τάρταρα) θα πρέπει να σας δικαιολογήσω, και να σας ευχηθώ καλά σκατά στην σκέψη σας, στην γραφίδα σας, στην γλώσσα σας, γενικώς ένα καλό και μεγάλο απόπατο για να τροφοδοτείστε με γλαφυρές, όμορφες, ζουμερές, και γιατί όχι, με νόστιμες πιπεράτες παρουσιάσεις των ιδεών σας για τον Γιώργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, αποκτήσουν νόημα και μόνο όταν η καθαρή μας φωνή βρει διέξοδο μέσα από μια πλατιά κοινωνική συμμαχία και............ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ....
    ΚΑΙ....

    ΤΡΙΑ ΑΥΓΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ !!!!!!!

    ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΡΟΖΑ ΚΙ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΚΑΟΥΡΑ.
    ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΚΕΙ ΕΜΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΞΥΛΙΝΗ ΓΛΩΣΣΑ.
    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. για αυτό εμείς θα πάμε για ψάρεμα.
    Για την διασφάλιση της λούφας σας
    δεν εγγυώμαι οτι τσιμπάνε τα ψάρια.
    και μην απαντησεις.. πολύ δυναμικά...στα μμε.. που συκοφαντούν τους αγώνες μας...
    γιατι θα τρομάξουν τα ψάρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "... πνεύμα των εργαζομένων και δημιούργησαν το αίσθημα της απαξίωσης στις τάξεις των εργαζομένων.Ο ΠΑΣΥΠ/ΔΕΗ καλεί τους εργαζόμενους..."

    Δέν σέ βλέπω καλά...
    Όχι βουλευτής, ούτε ... νομάρχης δέν γίνεσαι, μέ μόνον τρείς φορές τήν πιπίλα "εργαζόμενος" σέ τρείς αράδες...
    Χρειάζεται τουλάχιστον έξι φορές.
    Επίσης, χρειάζεσαι βελτίωση στόν τομέα τής μπουρδολογίας. Στό κείμενό σου, μέ τήν τρίτη ανάγνωση, μπορεί καί νά βγή μιά στάλα νόημα. Απαράδεκτον !

    Ρώτα καί τόν μεγάλο δάσκαλο τής φάρας σας, εκεί στήν ΔΕΗ !
    Τόν τρισμέγιστο πεμπτοφαλαγγίτη κονομισάριο, πού κατεβάζοντας αβέρτα διακόπτες, προετοίμασε ώς ώριμο φρούτο, τήν σημερινή κατάσταση αποδοχής (από τό νοήμον πόπολο), τής διάλυσης τών πάντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΩΡΑ ΜΑΚΑΚΩ
    ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΘΥΜΗΣΕΣ ΤΟΝ ΠΙΠΕΡΙΑ ΣΑΣ.
    ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΕΕΕ. ΜΑΛΑΚΩ..!! ΠΡΩΤΟΜΗΝΙΑΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είναι πράγματι μια κατάκτηση των εργαζομενων που πρέπει να υπερασπιστούμε όλοι, το δικαίωμα τους να διακόπτουν κατά το δοκούν την παροχή ηλεκτρικής ενέργειας. Ουστ καθίκια κομματόσκυλα με την αριστερίζουσα φρασεολογία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση