GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ...Σφουγγαράκης!

Από το http://sibilla-grsibilla.blogspot.com/ / Ο Κωστάκης Σφουγγαράκης σκέπασε τα σκατά! Γερμανός, Βατοπέδι, Siemens… Όμως, η βρώμα δεν κα...

Από το
http://sibilla-grsibilla.blogspot.com/
/
Ο Κωστάκης Σφουγγαράκης σκέπασε τα σκατά! Γερμανός, Βατοπέδι, Siemens… Όμως, η βρώμα δεν καθαρίζει με σφουγγαράκι…

18 σχόλια

  1. Πετυχημένο όνομα του δώσατε!
    Σφουγγαράκης... χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΕΡΕΛΗΣ, ΒΕΡΕΛΗΣ, ΚΑΠΟΥ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΚΑΨΑΜΠΕΛΕ ΣΑΣ ΕΚΑΨΕ ,ΣΑΣ ΤΣΟΥΡΟΥΦΛΗΣΕ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΕ ΓΑΡΓΑΡΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ?.ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΑΣΩ,ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΙΜΙΟ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ?ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΜΠΕΝΑΒΟΥΝ,ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ.Α ΜΑΝ, Α ΜΑΝ ΤΙ ΕΠΑΘΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΙ.ΠΟΥΣΤΑΡΕΛΙΑ ΠΑΣΟΚΩΛΟΙ, ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΣΚΟΥΖΕΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΙΑΣΑΝΕ ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. άντε πάμε για άλλα παλικάρια της βουλής.
    και άντε κορόιδα πάτε σύνταγμα και κουνήστε τα πλαστικά σημαιάκια στους 3οο κούκλους και πανηγυρίστε για την πλάκα που μας κάνουνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μην ανησυχειτε.....
    Οταν κλεινουν τα μπουρδελα..........οι πουταν...συνεχιζουν να κανουν πιατσα στα περιξ πεζοδρομια......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καταρχήν σκατό και μάλιστα βρόμικο
    είσαι εσύ. SIBILLA. Και μάλιστα
    σκατό μουλάδων μουσουλμάνων..
    ΟΠΟΤΕ ΑΣΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ
    ΑΛΗΤΗ ΚΛΕΙΤΣΙΚΑ ...για να ανοίγει η όρεξή σου και για άλλα.
    ΣΙΧΑΜΑ ΤΟΥ ΙΡΑΝ. ΤΗΣ ΧΑΜΑΣ. ΚΑΙ
    του ΓΙΩΡΓΑΚΗ.. Τέως Προέδρου του πασοκ, σε λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάει ο Βερελής μας τελείωσε...
    αλλά μην μας παραμυθιάζετε...
    αμα ο Γιωργάκης δίωξει όλους
    όσους έφαγαν... θα μείνει μόνος του στο ΠΑΣΟΚ»

    Παραιτήθηκε από βουλευτής ο Βερελής για την υπόθεση της ΜΑΝ και των λεωφορείων!!! Φανταστείτε τι γίνεται όταν για μια υπόθεση που 7 και πλέον χρόνια δεν είχε ακουστεί το παραμικρό, παραιτείται στο άσχετο ένας βουλευτής επειδή λέει τότε ήταν υπουργός...
    Σε ποιον τα πουλάτε αυτά ρε παλικάρια εσείς και οι κολαούζοι σας στο Ίντερνετ που έσπευσαν να σας δώσουν και συγχαρητήρια και να μας πούνε ότι «τους πήρε τα σώβρακα ο Παπανδρέου»; Παραιτείται ο άλλος πριν καν γίνει σχεδόν τίποτα γνωστό... καλά νομίζετε ότι δεν καταλαβαίνει ο κόσμος ότι προσπαθείτε να προλάβετε εξελίξεις...

    Ίσα ρε λούγκρες θα μας πείτε ότι ο Γιωργάκης που ήταν Υπουργός του Σημίτη δεν ήξερε τίποτα και θα μας κάνει τώρα τον αρχάγγελο της κάθαρσης με τον Τερπεκλή και την Μπιλιώ...
    Ρε άμα ο Γιωργάκης δίωξει όλους όσους έφαγαν επί ΠΑΣΟΚ
    ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ...

    Αφού για τα 20-30 εκατ. της ΜΑΝ παραιτήθηκε ένας βουλευτής...
    φανταστείτε τι έχει να γίνει με τη SIEMENS...
    θέλατε δήθεν και εξεταστική...
    κλέφτες
    ε κλέφτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Aδέλφια,
    Mη σκιάζεστε τα σκότη.
    Της Λευτεριάς σαν της αυγής
    το φεγγοβόλο αστέρι,
    της νύχτας το ξημέρωμα θα φέρει.

    Κάτω η χούντα των απατεώνων, κλεφτών, λαμογιών, συκοφαντών, σκευωρών, υβριστών, και προδοτών.

    Ζήτω η μεγάλη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μουσουλμανικό αρχίδι sibilla και
    sibilla ευχούνα χανούμισα.

    ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ: Η ΜΑΧΗ ΣΤΟ ΧΑΝΙ ΤΗΣ ΓΡΑΒΙΑΣ.
    Μετά την ήττα των Ελλήνων στην Αλαμάνα (23 Απριλίου 1821), άνοιξε διάπλατα ο δρόμος για τους Τούρκους πασάδες Ομέρ Βρυώνη και Κιοσέ Μεχμέτ προς την Ανατολική Στερεά και την Πελοπόννησο. Ο μαρτυρικός θάνατος του Αθανάσιου Διάκου είχε αφήσει χωρίς ικανό αρχηγό τους εξεγερμένους ραγιάδες.

    Ο φόβος κυρίευσε τα ήδη επαναστατημένα κέντρα (Λιβαδιά, Σάλωνα και Αττική), όπου είχε χυθεί αίμα ντόπιων Τούρκων. Όλοι ανέμεναν να ξεσπάσει η χωρίς οίκτο οργή των δύο πασάδων. Η Επανάσταση κινδύνευε σοβαρά ένα μήνα μετά την εκδήλωσή της και σώθηκε χάρη στις στρατιωτικές ικανότητες του Οδυσσέα Ανδρούτσου και τους κακούς υπολογισμούς του Ομέρ Βρυώνη.
    Ο ελληνικής καταγωγής αλβανός πασάς, αντί να προελάσει προς τις καταπτοημένες περιοχές της Ανατολικής Στερεάς και να διεκπεραιωθεί το ταχύτερο δυνατό στην Πελοπόννησο, έκρινε ότι έπρεπε να ενισχύσει τις δυνάμεις του, προτού περάσει τον Ισθμό. Θεώρησε ότι με το να προσεταιριστεί του Έλληνες οπλαρχηγούς, τους οποίους γνώριζε από την Αυλή του Αλή Πασά, θα προκαλούσε την παράλυση των Πελοποννησίων ανταρτών. Με αυτή τη λογική είχε προτείνει και στον Αθανάσιο Διάκο να ενταχθεί στις δυνάμεις του, αλλά αυτός είχε αρνηθεί. Ο Ομέρ Βρυώνης δεν είχε αντιληφθεί την έκταση και την έννοια του ελληνικού ξεσηκωμού. Πίστευε ότι επρόκειτο για μια απλή ανταρσία, που θα ήταν εύκολο να κατασταλεί και όχι για τον ξεσηκωμό ενός ολοκλήρου έθνους, που διεκδικούσε την ελευθερία και την αυτοδιάθεσή του.

    Την εποχή εκείνη βρισκόταν στην Ανατολική Στερεά ο τρομερός και φοβερός Οδυσσέας Ανδρούτσος, παλιός αρματολός της περιοχής, ο οποίος είχε πέσει σε δυσμένεια του σουλτάνου, ως άνθρωπος του Αλή Πασά. Από το 1818 ήταν μέλος της Φιλικής Εταιρείας και ένθερμος υποστηρικτής του Αγώνα. Ο Ομέρ Βρυώνης βρήκε μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να τον προσεταιρισθεί, επειδή γνώριζε πολύ καλά τις στρατιωτικές του ικανότητες. Του έγραψε μια επιστολή ως παλιός φίλος και του ζήτησε τη σύμπραξή του κατά των ελλήνων ανταρτών, με πλήθος υποσχέσεων και δόλωμα την οπλαρχηγία ολοκλήρου της Ανατολικής Στερεάς. Του πρότεινε, μάλιστα, να συναντηθούν στη Γραβιά και συγκεκριμένα σε ένα μικρό πλινθόκτιστο χάνι. Ο Ανδρούτσος απεδέχθη την πρόσκληση κι έσπευσε στην περιοχή με άλλο σκοπό κατά νου.
    Αμέσως συγκάλεσε πολεμικό συμβούλιο στο Χάνι της Γραβιάς, με τη συμμετοχή των οπλαρχηγών Δυοβουνιώτη και Πανουργιά. Κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο Ομέρ Βρυώνης θα κατήρχετο στην Πελοπόννησο, όχι δια του Ισθμού, αλλά δια του Γαλαξειδίου. Διαφώνησαν, όμως, ως προς το σχέδιο αντιμετώπισής του. Ο Ανδρούτσος πρότεινε να δώσουν τη μάχη στο Χάνι, ενώ οι Δυοβουνιώτης και Πανουργιάς το έκριναν ακατάλληλο, επειδή ήταν πλινθόκτιστο και ευρίσκετο σε ανοικτό πεδίο. Εν τω μεταξύ, ο Ομέρ Βρυώνης με 9.000 άνδρες πλησίαζε στη Γραβιά και είχε πληροφορηθεί την παρουσία του Ανδρούτσου στο χάνι με μικρή δύναμη. Δεν ανησύχησε, όμως, πιστεύοντας ότι ο Ανδρούτσος θα έκανε αποδεκτή την πρότασή του.

    Σε μια δεύτερη σύσκεψη των ελλήνων οπλαρχηγών, που δεν είχαν στη διάθεσή τους πάνω από 1200 άνδρες, λύθηκε η διαφωνία τους. Αποφάσισαν ο μεν Δυοβουνιώτης με τον Πανουργιά να πιάσουν τις γύρω περιοχές, ο δε Ανδρούτσος να χτυπήσει τον εχθρό από το χάνι σε μια οπωσδήποτε παράτολμη ενέργεια. Μαζί του βρέθηκαν 117 άνδρες, που μετέτρεψαν το πλινθόκτιστο κτίριο σε οχυρό με πρόχειρα έργα.

    Το πρωί της 8ης Μαΐου 1821, ο Ομέρ Βρυώνης με τον στρατό του πλησίασε σε απόσταση βολής από το χάνι και αμέσως δέχτηκε καταιγισμό πυρών. Κατάλαβε ότι ο παλιός του φίλος δεν πήγε εκεί με φιλικούς σκοπούς, αλλά για να τον πολεμήσει. Πρώτα διέταξε να γίνει επίθεση κατά των ανδρών του Δυοβουνιώτη και του Πανουργιά, τους οποίους διασκόρπισε στα γύρω βουνά, όπως και στη Μάχη της Αλαμάνας. Στη συνέχεια, επικεντρώθηκε στο Χάνι και τον Ανδρούτσο.

    Έκανε μια απόπειρα να τον μεταπείσει, στέλνοντας ένα δερβίση ως αγγελιοφόρο. Η αποστολή του ιερωμένου είχε τον λόγο της. Ο Ομέρ Βρυώνης γνώριζε ότι ο Ανδρούτσος ήταν Μουσουλμάνος Μπεκταξής. Ο δερβίσης προχώρησε έφιππος προς το Χάνι, αλλά ξαφνικά δέχθηκε μια σφαίρα στο μέτωπο κι έπεσε άπνους. Οι Οθωμανοί επιτέθηκαν κατά κύματα στο Χάνι. Ο Ανδρούτσος και οι άνδρες του κρατούσαν γερά. Ο Ομέρ Βρυώνης εξεμάνη με την ανικανότητα των αξιωματικών του και διέταξε και νέα επίθεση κατά το μεσημέρι. Και αυτή απέτυχε.
    Τις πρώτες ώρες του δειλινού διέταξε κατάπαυση του πυρός, συνειδητοποιώντας ότι είχε διαπράξει ένα ακόμη λάθος. Από υπερβολική εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του και υποτιμώντας την ανδρεία των Ελλήνων είχε εκστρατεύσει χωρίς πυροβολικό. Αποφάσισε να αποσύρει προσωρινά τις δυνάμεις του και να διατάξει να του φέρουν κανόνια από τη Λαμία. Ήταν αποφασισμένος το πρωί της επόμενης ημέρας να ισοπεδώσει το Χάνι, με τους αυθάδεις υπερασπιστές του. Την κίνηση αυτή του Ομέρ Βρυώνη μάντεψε ο Ανδρούτσος και γύρω στις δύο τα ξημερώματα της 9ης Μαΐου επεχείρησε με τους 110 άνδρες του ηρωική έξοδο. Οι έξι είχαν σκοτωθεί κατά τη διάρκεια της ολοήμερης μάχης. Αιφνιδίασαν τις τουρκικές φρουρές που είχαν περικυκλώσει το Χάνι και χάθηκαν μέσα στα σπαρτά.

    Η Μάχη στο Χάνι της Γραβιάς στοίχισε στον Ομέρ Βρυώνη πάνω από 300 νεκρούς και 200 τραυματίες, κυρίως, όμως, προκάλεσε κλονισμό στο ηθικό του στρατού του και τον δικό του δισταγμό για το αν έπρεπε να συνεχίσει την εκστρατεία του. Για λίγο καιρό, τουλάχιστον, ένας σοβαρός κίνδυνος για την Πελοπόννησο εξέλιπε. Ο Οδυσσέας Ανδρούτσος αναγνωρίσθηκε απ' όλους ως αναμφισβήτητος ηγέτης της Ανατολικής Στερεάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΕΙΧΕ ΠΑΛΙ Ο ΑΪΝΣΤΑΙΝ.

    Μετά την άσφαιρη σκανδαλολογία που μας έπρηξε έξι μήνες τώρα, ο βλακογιώργος νομίζει ότι μπορεί να αλλάξει την ατζέντα και να αρχίσουμε να συζητάμε για άλλα πράγματα, ΠΙΟ ΓΕΝΙΚΑ (την οικονομία, την ακρίβεια, την παιδεία, την καθημερινότητα, τ΄αρχίδια καπαμά).

    ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΛΘΑΝ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ, ΤΗ ΖΙΜΕΝΣ.

    Τί μας λές πουλάκι μου, μιλάς σοβαρά;

    Έτσι όμορφα τα σχεδιάζετε εκεί στην ιπποκράτους; Κεφάλια είναι ο λιμοκοντόρος ο Παπακωνστατίνου και ο κλαψιάρης ο Ραγκούσης.

    Καλά κρασιά αμόρφωτε βουτυρομπεμπέ των βορείων προαστίων.

    Εάν νομίζεις ότι επειδή είσαι μισός αμερικάνος και έχεις διάσημο επώνυμο ότι εμείς είμαστε ντόπιοι ιθαγενείς της μπανάνα ριπάμπλικ, ξανασκέψου το, ζωντόβολο.

    Ξανασκέψου το γιατί σε περιμένουν ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣ τους επόμενους μήνες.

    Οι τραπεζικοί λογαριασμοί είναι πραγματικοί, δεν είναι εντυπώσεις.

    Οι συναλλαγές του φίλου σου του Τρεπεκλή, του Τσουκάτου, του Μαντέλη και καμμιά τριανταριά στελεχών του πασόκ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΕΦΤΑ, ΟΧΙ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΜΟΝΟΠΟΛΗΣ.

    Θά έλθει η μέρα που θα συζητάμε την υπόθεση Παυλίδη και τα υποτιθέμενα 100 ψωροχιλιάρικα και θα γελάμε.

    Το πασόκ, βέβαια, δεν ξέρω τι θα κάνει αλλά υποψιάζομαι ότι θα ψάχνει για νέο αρχηγό να ξεκαθαρίσει τους λαδιάρηδες υπουργούς του, που συνεχίζουν υποκριτικά να μας κάνουν κηρύγματα περί προσωπικής ηθικής, δημόσιας διαφθοράς, πολιτικής ευθιξίας και αξιοπρέπειας.

    Να κάνει δηλαδή όλα όσα δεν έκανες εσύ, άχρηστε ημίαιμε.

    ΠΡΩΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ (που εσύ ξεκίνησες, κάνοντας την τρίχα τριχιά) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΞΑΝΑΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ.

    Η ΖΙΜΕΝΣ ΔΕΝ ΘΑΒΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ.

    ΚΑΚΩΣ ΣΑΣ ΤΗ ΧΑΡΙΣΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΟ 2004 ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΙΧΑΣΕΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΛΑΟ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ.

    ΕΚΛΑΒΑΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ.

    ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΖΙΜΕΝΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ.

    Μέχρι τότε όμως θα πείτε το δεσπότη Παναγιώτη.

    Κατάλαβες Γιώργο βαρεμένε, ή ακόμα να μπείς στο νόημα;

    Είσαι και βούρλο, γαμώ το, και πρέπει να στα λέμε πολλές φορές για να εμπεδώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτά που γράφεις απευθύνονται μάλλον σε ανθρώπους που έλειπαν στο εξωτερικό στη διάρκεια της εικοσαετίας του κόμματός σου (γιατί τρώτε μαύρο στις εκλογές εδώ και 8 χρόνια - από τις δημοτικές του 2001 - δεν μας το εξηγείς - δεν πειράζει καταλαβαίνουμε).
    ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗ Ν.Δ. ΓΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΝ ΠΟΡΤΟΦΟΛΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ.
    Εδώ γελάνε.
    Νάρθει καλύτερα ο Γιωργάκης με τους πρωταθλητές του, έτσι φίλε ; Έχει εξαιρετική ομάδα και δοκιμασμένη, ειδικά στη ΔΙΑΦΘΟΡΑ.
    Ποιόν να πρωτοθυμηθείς;
    Tον Πάχτα, τη Βασούλα, τον Παπαντωνίου, το Χριστοδουλάκη, το Λαλιώτη, τον Παπουτσή, το Βερελή, το Μαντέλη, τον Τσοχατζόπουλο, το Ρέππα, τον Πρωτόπαππα, το Σκανδαλίδη, τον Τσουκάτο, τη Δαμανάκη, ποιόν να πρωτοθυμηθείς;
    Έτοιμη και ρονταρισμένη είναι η κομπανία να μας γλυτώσει λέει ο Γιωργάκης, για άλλη μια φορά, από τη διαφθορά.
    Δεν ντρέπεσαι Γιωργάκη να λές τέτοια πράγματα;
    Μιλάνε για σκοινί στο σπίτι του κρεμασμένου;
    Οι ψεύτικες δημοσκοπήσεις σας έχουν φουσκώσει τα μυαλά και έχετε χάσει την επαφή με την πραγματικότητα κύριοι.
    Τελικά το πασόκ ακόμη δεν κατάλαβε τα λάθη του.
    Έχει εντελώς καθεστωτική αντίληψη.
    Δεν έβαλε μυαλό και γι’ αυτό θα είναι για πολλά χρόνια ακόμα στο περιθώριο της κοινωνίας.
    Θα μου πείς, αν είχε μυαλό το Γιωργάκη θα διάλεγε για ηγέτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ Ο AL KAPONE ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ

    Έ όχι και να μιλάει για συνείδηση, για διαφάνεια και για δικαιοσύνη ο καθηγητής της μπουρδολογίας Γιωργάκης.

    Πάει να μας τρελάνει εντελώς μου φαίνεται.

    Νομίζει ότι ξεχάσαμε που πλήρωσε το πρόστιμο του Λαλιώτη, όταν αυτός καταδικάστηκε από το δικαστήριο για συκοφαντική δυσφήμιση του Μητσοτάκη;

    Με τόσες εισφορές από τη Ζίμενς δεν θα βοηθήσουμε το δικό μας το παιδί τον Κώστα Λαλιώτη, το μέγα δάσκαλο και πνευματικό καθοδηγητή του πρωταθλητή λασπολογίας Ελλάδος Μιχαλάτσι Καρχιμάτσι;

    Να μη σώσουμε το άνθρωπο που πρόσφερε ατέλειωτες μίζες στο κόμμα σε περιπτώσεις όπως το Κτηματολόγιο, τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, το Αεροδρόμιο;

    ΑΚΟΥ ΘΡΑΣΟΣ Ο ΛΕΙΨΟΣ ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΤΣΑΝΤ.

    Ζήτησε από τους βουλευτές της ΝΔ να ψηφίσουν κατά συνείδηση για τον Παυλίδη.

    Να το ξαναπούμε "κατά συνείδηση".

    ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ.

    θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο ο Καραμανλής, η Παπαρήγα, ο Αλαβάνος ή ο Καρατζαφέρης;

    Ότι και να σκεφθεί κανείς είναι λίγο για τον αμοραλισμό και το γενικό ήθος αυτού του άθλιου ημι-αμερικάνου πολιτικάντη από τη Μινεσότα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΣΙΠΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ MEGA;

    Τί γλυκιά οικοδέσποινα η Τρέμη!
    Τί ευγενικός κονφερασιέ ο Πρετεντέρης!
    Τί τζέντλεμαν ο Τσίμας!

    Η ΗΜΙΩΡΗ συνέντευξη του Βερελή στις ειδήσεις των 8 του Μπομπολοκάναλου ήταν μεγαλείο.

    Κατευθυνόμενες ερωτήσεις, καμία διακοπή στον καλεσμένο, μία όμορφη ατμόσφαιρα, άστα να πάνε.

    Σκέτο "μικρό σπίτι στο λιβάδι"

    Μόνο απαλή μουσική σουπερμάρκετ δεν είχε αυτή η ειδυλλιακή ατμόσφαιρα.

    Εάν ήταν ο Παυλίδης στη θέση του Βερελή έτσι θα του συμπεριφερόντουσαν;

    Ούτε την αρχή μιάς φράσης δεν θα προλάβαινε να πεί πριν τον διακόψουν.

    Έτσι αντιμετώπισαν τους νεοδημοκράτες που είχαν κατηγορηθεί για το Βατοπέδι;

    Τον κακομοίρη το Βουλγαράκη τον είχαν βάλει κάτω 5 νοματαίοι και τον βομβάρδιζαν χωρίς να μπορεί να ολοκληρώσει ούτε μια φράση.

    Ένοχος εξ ‘ορισμού από τους «προστάτες» της «ενημέρωσης».

    Με τόσο αυστηρό τρόπο θα αντιμετωπίσουν και τους άλλους υπουργούς τους πασόκ για το θέμα της Siemens, από την επόμενη εβδομάδα;

    Κρίμα.

    ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Η "ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ" ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ.

    Μεγάλη ντροπή.

    Όσο καθόμαστε και τους κοιτάμε τόσο θα συνεχίζουν να μας κοροϊδεύουν οι φασίστες του Μπόμπολα, του Λαμπράκη, του Αλαφούζου και του Κυριακού.

    Ίσως να φταίμε και εμείς που δεν αρχίζουμε τις καταλήψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. EINAI ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ Ο ΚΥΝΙΣΜΟΣ Η ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Ο ΑΜΟΡΑΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΩΝ ΗΓΕΣΙΩΝ ..ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΓΚΑΘΕΤΩΝ ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΩΝ ΤΟΥΣ.ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΕΛΙΚΑ ΤΑΠΑΙΡΝΕ MONO Ο ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ ή ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ;

    19-6-2008. O κ, Θεόδωρος Τσουκάτος, πρώην στενός συνεργάτης του τότε πρωθυπουργού κ. Κώστα Σημίτη, πρώην βουλευτής και επί σειρά ετών υπεύθυνος για τα οργανωτικά του ΠΑΣΟΚ, ομολόγησε ότι τον επισκέφθηκε ο πρώην επικεφαλής της Siemens στην Ελλάδα κ. Μιχάλης Χριστοφοράκος, προκειμένου να διερευνηθεί η πιθανότητα να δοθούν κεφάλαια για την προεκλογική καμπάνια του ΠΑΣΟΚ.
    «Δέχθηκα επίσκεψη στο γραφείο μου στο ΠΑΣΟΚ από τον κ. Μιχάλη Χριστοφοράκο και έγινα αποδέκτης πρότασης για οικονομική συνεισφορά στην καμπάνια του Κινήματος. Μου ζητήθηκε τραπεζικός λογαριασμός στο εξωτερικό για να γίνει η μεταφορά χρημάτων. Απευθύνθηκα σε γνωστό μου πρόσωπο που ανέλαβε να διευκολύνει το ΠΑΣΟΚ χωρίς δικό του όφελος και διεκπεραίωσε τη σχετική διαδικασία. Τα χρήματα, χωρίς άλλη δική μου ανάμιξη, ήρθαν στον τομέα Οικονομικού του ΠΑΣΟΚ, παρελήφθησαν από τους αρμόδιους του τομέα Οικονομικού και εισήλθαν στο ακέραιο στο ταμείο του Κινήματος (ένα εκατ. μάρκα, δηλαδή 420.000 ευρώ). Δεν είχα ποτέ καμία προσωπική ανάμιξη ή άλλη αθέμιτη συμμετοχή. Σημειώνω επίσης ότι ποτέ δεν διαχειρίστηκα χρήματα στο Κίνημα ούτε είχα οποιαδήποτε θέση στο Δημόσιο. Οι δραστηριότητές μου στο ΠΑΣΟΚ ήταν πάντα πολιτικές και κινήθηκαν στα πλαίσια που όριζαν κάθε φορά τα αρμόδια όργανα του Κινήματος. Κατά συνέπεια, για κάθε εμπλοκή του ονόματός μου που θα με εμφάνιζε να έχω προσποριστεί οποιοδήποτε όφελος θα ασκήσω τα νόμιμα δικαιώματά μου».
    Η εμπλοκή του κ. Τσουκάτου αποκαλύφθηκε στις ανακριτικές αρχές με την κατάθεση υπόπτου στην υπόθεση, ο οποίος είπε ότι ο πρώην στρατηγός της Χαριλάου Τρικούπη έλαβε το ένα εκατομμύριο σε καναδική τράπεζα και σε λογαριασμό που ανοίχθηκε στο όνομα ενός συνεργάτη του, που λειτούργησε ως παρένθετο πρόσωπο.
    Η αποκάλυψη αυτή, όπως και τα στοιχεία της δικογραφίας, που ενέπλεκαν τον κ. Τάσο Μαντέλη ως αποδέκτη ποσού 10 εκατομμυρίων το 1998, επί των ημερών του στο υπουργείο Μεταφορών, οδήγησαν το μεσημέρι την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ να ανακοινώσει ότι αναστέλλει την κομματική ιδιότητα σε όσα στελέχη εμπλέκονται στην υπόθεση.
    Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου διευκρίνισε ότι η κίνηση αυτή του ΠΑΣΟΚ δεν προδικάζει ενοχή των στελεχών, ενώ παράλληλα κατήγγειλε την «ένοχη σιωπή», όπως είπε, της κυβέρνησης για την υπόθεση και την άρνησή της να προχωρήσει για Εξεταστική Επιτροπή.

    ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ, ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ.

    «ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗ SIEMENS, ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ.»

    Άκου θράσος, έχει και συνέχεια . . . .

    ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΦΤΑΙΕΙ Η ΝΔ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΜΕ.

    Το άσπρο μαύρο κάνουν οι απατεώνες.

    Όπως τότε που κατηγορούσαν τη ΝΔ για το σκάνδαλο των υποκλοπών, τη στιγμή που ο ίδιος ο Καραμανλής ήταν ο υποκλεπτόμενος (προφανώς από τα αφεντικά του Γιωργάκη).

    ΟΥΣΤ ΑΧΡΕΙΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οταν ηταν βουλευτης ειχε την επωνυμια -ΓΑΛΑΖΙΑ ΦΑΚΛΑΝΑ -απο τα ..φιλαρακια του-σαν εγινε ο μπουλης προεδρος κομματος τον βαπτισαν -οι κολλητοι του-ΚΛΑΣΟΜΠΑΝΙΕΡΑ, οταν τα αφεντικα του αποφασισαν να τον κανουν αρχηγο κρατους ανεβηκε στην κλιμακα και πηρε τον ιδιαιτερα τιμητικο τιτλο του ΣΚΑΤΟΜΠΟΥΧΕΣΑ.-απο τον λαο-Μηπως ειναι καπως υποτιμητικο για τον συγκεκριμενο ..καταλληλοτερο..η επωνυμια σφουγγαρακης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πρασινα-γαλαζια σφουγαρακια καθαρισαν ολοι την βρωμια σε μια νυχτα..στις εκλογες θα τους ψηφιζουμε με ..φουμο-σφουγγαρακια...ε ρε γελιο που εχει να πεσει...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΔΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...ΚΑΤΑΛΑΒΕ.
    Η ΚΑΜΕΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΕΔΕΙΧΝΕ
    ΚΑΙ ΠΛΑΝΑ ΜΑΚΡΙΝΑ.
    ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ...
    ΟΠΟΙΟΝ ΕΒΛΕΠΕΣ. ΚΛΕΦΤΗΣ ΕΙΝΑΙ..
    ΟΛΑ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΕΜΙΟΥ.
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ
    ΗΤΑΝ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΩΝ
    ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ.
    ( και έχεις εδώ τα παρακατιανά τσουτσέκια να τους λένε και ΜΠΡΑΒΟ ..
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ είναι όμως και Δημόσιοι Υπάλληλοι..
    ΝΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ ΡΕ.....ΚΛΕΦΤΕΣ. ΚΛΕΦΤΕΣ.....ΚΛΕΦΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η κομματική Ομάδα με τις Φούντες
    Η διατεταγμένη ομάδα της πασοκικης
    προπαγάνδας, κατευθυνομένη υπο τας
    διαταγάς του Χαζογιώργου παπ. μέσω
    internet, αμερικανικού συστήματος λασπολογίας, μας άφησε άναυδους με
    την ιδέαν του δέλφακος,όστις τον Γεώργιον παπ-παπ,παπ-παπ-παπ μας
    θυμίζει. Είναι ο άνθρωπος που λέει κάθε ημέραν, σηζητώντας με την μάμμην,who cares about dumb greeks mom, i like to be πρωτυπουργό.
    Εγώ, νομίζω,ότι αύτός είναι ηλίθιος
    κι΄όχι οι Έλληνες. Καθ΄ότι με την
    ηλιθιότητά του, έχει καραφλιάσει τους περισσότερους Έλληνες.
    Διότι, σαν υπουργός εξωτερικών το 1999 έλεγε........
    "Προσωπικά πιστεύω ότι είναι καλύτερα να έχουμε μερικά στρέμματα γηs λιγότερα από εκείνα που μαs ανήκουν, και να κοιμόμαστε τα βράδια ήσυχοι και ασφαλείs
    παρά να έχουμε ότι μαs ανήκει και να μην μπορούμε να κλείσουμε μάτι από τον κίνδυνο κάποιαs ξαφνικήs επίθεσηs κακόβουλων γειτόνων εναντίον μαs."
    στον κ. ΘΩΜΑ ΣΑΡΑ, αρχισυντάκτη τηs Βόρειο – Αμερικανικήs Επιθεώρησηs
    « ΠΑΤΡΙΔΕΣ » , Προέδρου του Εθνικού Συμβουλίου Συντακτών του Ξενόγλωσσου Τύπου του Καναδά."
    http://online-pressblog.blogspot.com/2009/01/blog-post_2743.html

    Πρόταση που κατέθεσε στη Βουλή για τη καλλιέργεια κάνναβης στα μπαλκόνια μας (μαζί με τους Τατούλη και Δαμανάκη).

    Ο συνήγορος των απέναντι....

    Στις 15/3/01, στη σύνοδο των υπουργών Εξωτερικών της Ε.Ε., ο Βέλγος υπουργός, για να εξυπηρετήσει τις γαλλογερμανικές σκοπιμότητες, πρότεινε να καταδικαστεί η Τουρκία για την κατάσταση των πολιτικών της κρατουμένων (“λευκά κελιά”, δολοφονίες κλπ). Ενώ κανείς υπουργός ΔΕΝ τόλμησε να έχει αντίρρηση, ούτε ακόμη και ο επίτροπος Φερχόιγκεν, σηκώθηκε ο Γιωργάκης και ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ότι “η τουρκική κυβέρνηση ρυθμίζει το καθεστώς των φυλακών προς την σωστή κατεύθυνση” και ΑΚΥΡΩΣΕ την έκδοση απόφασης! Μα τόοσο βλάκας είναι το παιδί? δεν υπάρχει κάποιος να το σταματήσει?

    Σε προγραμματισμένη επίσκεψη του Υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας Ισμαήλ Τζέμ στην Ελλάδα (έχει πεθάνει ) όταν τον εδεξιώθη στο ξενοδοχείο Μ. Βρετάνια ,έδωσε εντολή να ξεκρεμάσουν πίνακα με τον Θ . Κολοκοτρώνη μήπως και στεναχωρηθεί ο ομόλογός του.

    Στην επόμενη ακριβώς επίσκεψη του Γιώργου Παπανδρέου στην Τουρκία σε ανταπόδοση της προαναφερόμενης ανωτέρω επίσκεψης του Τζέμ έφθασε στο σημείο να καταθέσει στεφάνι στον ΣΦΑΓΕΑ των Ποντίων Κεμάλ Ατατούρκ. Στέφανος τιμής στον υπεύθυνο μιας
    ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ, από έναν άνθρωπο που μας εκπροσωπούσε διεθνώς και τώρα θέλει να μας κυβερνήσει... έλεος, έλεος

    Δικαίως η τουρκική ηγεσία έδωσε το όνομα του Γιωργάκη σε πάρκο της Άγκυρας. Δικαίως ο Τζεμ τον πείραζε: “Αν κάποια μέρα τα βρεις δύσκολα στην ελληνική πολιτική ζωή, μη λυπηθείς, βάζεις υποψηφιότητα στην Τουρκία και θα εκλεγείς αμέσως”! (ΕΨΙΛΟΝ 25/1/04).

    Το παιντί,
    υπέγραψε την ελεύθερη πτήσιν,τών
    απέναντι, εις το Αιγαίον, δεν μιλάγατε,γιατί σας πηδάγανε οι πρασινοφρουροί του Πασοκ.Και όχι μόνο αυτό,ονόμασε και τα ΣΤΕΝΑ,
    σε τούρκικα Στενά,το κατάλαβατε αυτό? Γι΄αυτό ,τον βάλανε και χόρευε και ζεϊμπέκικο σαν δέλφακας.
    Προς ,τούτο ,η απέναντι κυβένηση,
    για να βγάλει το χρέος της, του
    έκανε δώρο ένα Πάρκο ,στήν
    Άγκυρα παρακαλώ,με το όνομα
    του γιωργάκη.Παρκο προδοσίας κατά
    της Ελλάδος,ο μεγαλύτερος ξευτιλισμός του ¨Ελληνα πολίτη.
    Άλλο πράγμα να είσαι Ελλην και
    άλλο πράγμα είναι να αισθάνεσαι
    Ελλην .
    Τώρα ,τα βλέπει το παιντί και παρακινεί την ομάδα του internet,
    να κάνει αντιπολίτευση.
    Καί επειδή οι περισσότεροι είναι
    αφιονισμένοι απο την πασοκομμουνισ-
    τική προπαγάνδα, χωρίς ενδείξεις,
    χωρίς αποδείξεις, αυτό είναι το
    αίσχος της λασπολογίας του Πασοκ,
    παράδειγμα..(κλαλιώτης,δικασθείς
    προσφάτως δια παράπτωμα συκοφαντίας ,λασπολογίας], έτσι, γράφουν ότι
    θέλουν χωρίς να πληρώνουν, αλλά
    πληρώνονται. Έλληνες, βάρδα μη
    γίνει- πρωτυπουργό το παιντι-
    θα τραβάτε και τις κωλότριχές σας
    θα φάτε πήδημα που θα φωνάζετε και δεν θα σας ακούει κανείς.
    Τώρα ,ομως, εμπρός μας, έχομεν ένα αποδεδειγμένον προδότην και αυτόν πρέπει να
    σταματήσουμε, απο το κακό που θα προξενήσει εις την Ελλάδαν.


    Κράτιστος Μ

    -

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση