GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαύρα χάλια στη Λάρισα...

Απογοητευτική η συγκέντρωση όπου μίλησε ο Κ. Καραμανλής. Έχασε το "στοίχημα" η ΝΔ... . Από τον Χρήστο Μπουκάτη . Απογοητεύθηκαν ...

Απογοητευτική η συγκέντρωση όπου μίλησε ο Κ. Καραμανλής. Έχασε το "στοίχημα" η ΝΔ...
.
Από τον Χρήστο Μπουκάτη
.
Απογοητεύθηκαν πολλά στελέχη της ΝΔ από τη συγκέντρωση στη Λάρισα στην οποία μίλησε ο Κ. Καραμανλής. Ήταν μικρότερη των προσδοκιών αν και προσπαθούσαν να την εμφανίσουν ως "ικανοποιητική" για τα δεδομένα της εποχής, τη ζέστη που έκανε και το χαλαρό κλίμα των ευρωεκλογών. Στην πραγματικότητα όμως ήταν μια μικρή συγκέντρωση που αντανακλά και το κλίμα ηττοπάθειας στη ΝΔ. Η συγκέντρωση αυτή ήταν ένα "στοίχημα", αφού ήταν η πρώτη ανοιχτή συγκέντρωση για τις επικείμενες εκλογές. Ένα στοίχημα που χάθηκε...
Δεν μπόρεσε να "σώσει" την κατάσταση ούτε...
η παρουσία του Γ. Σουφλιά ο οποίος ανέβηκε μάλιστα στην εξέδρα με τον πρωθυπουργό. Επίσης, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι επικρατούσε απαγοήτευση γιατί δεν απέδωσε και η κινητοποίηση για τη μεταφορά οπαδών από τους γειτονικούς νομούς. Ο κόσμος αρνήθηκε να πάει...

34 σχόλια

  1. Η Λάρισα σήμερα μιλήσε!!! Κακη η συγκεντρωση του Κ. Καραμανλη.


    Οσοι εχουν ελαχιστη αισθηση πολης και της πλατειας παιρνωντας υποψιν οτι η εξεδρα ηταν και πιο μπροστα απο το κανονικο (σκαλια δικαστικου μεγαρου) και την μεγαλη προσελευση πουλμαν απο γειτονικους και οχι μονο νομους...

    Μπορουν βλεπωντας το παρακατω βιντεο να καταλαβουν πολλα..

    Διαδικασια συγκρισης με παλιοτερες συγκεντρωσεις δεν μπαινει καν...
    ΠΑΤΑΓΩΔΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑ!!

    http://www.youtube.com/watch?v=B6M6Fm-4K-Y

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ποτάμι δε γυρίζει πίσω και το ξέρουν καλά. Ότι κι αν κάνουν. Είναι ώρα να σκεφτούν έστω και μια φορά υπεύθυνα και να αφήσουν τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα να κυλήσουν μέσα από εθνικές εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε Nikko Κ. θαρραλέε: Αύριο το πρωί έλα να πάρεις θέση μάχης γιατί θα έχει γεμίσει το post ζιζάνια και τσουκνίδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. toν πουλο τσογλανια δεξιοι.Παρτε τον μπουχεσασας και πατε να γαμηθητε αρκετα κανατε κακο στην χωρα οπως παντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τουλάχιστον σήμερα θα καθαρίσουν το παραλιακό μέτωπο του Βόλου από τις αφίσες με τη βοϊδομουτσουνάρα του; Είναι ανίκανοι και άχρηστοι ως το κόκκαλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. To γελοίο υποκείμενο πήγε να παίξει ζάρια με τα μωρά στα Τρίκαλα με τις κάμερες απο πάνω, τί πανηλίθιος άνθρωπος Θεέ μου!!
    Καλά ποιός του την έδωσε αυτή την συμβουλή, κανένας Ψωμιάδης σίγουρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μεγάλο πολιτικό παιχνίδι αναμένεται να παίξει ο Λάκης Λαζόπουλος τόσο πριν όσο και μετά τις ευρωεκλογές προκειμένου να πλήξει όσο μπορεί το Γιώργο Παπανδρέου ώστε να μην πάρει υψηλά ποσοστά όπως αναμένεται.
    Οι προσωπικές επιθέσεις θα γίνουν όλο και πιο στοχευόμενες όλο και πιο ισχυρές.
    Κίνητρο του είναι εκτός από την ομοφυλοφιλική αλληλεγγύη προς τον Κώστα Καραμανλή είναι και η δημιουργία χώρου για το κόμμα που ετοιμάζει η Γιάννα Αγγελοπούλου που επιθυμεί να έρθει ως μεσσίας στα πολιτικά πράγματα της χώρας παίζοντας το ρόλο του Μπερλουσκονι της Ελλάδας.
    Σταθείτε απέναντι στα σκοτεινά παιχνίδια εξουσίας που παίζονται σε βάρος του ελληνικού λαού. ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Γιωργάκης δεν χρειάζεται προσωπικές επιθέσεις από τον Λαζόπουλο. Είναι από μόνος του σούργελο. Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς ότι δεν ξέρει να ανάψει μία λαμπάδα, ότι αλλάζει αλυσίδα ποδηλάτου εν κινήσει, ότι είπε το Πάσχα χρόνια πολλά στους λαθρομετανάστες που εξεγείρονται για το κοράνι. Τώρα μάλλον οι επικοινωνιολόγοι του θα του είπαν να μην κάνει τίποτε μέχρι τις ευροεκλογές γιατί ότι και να κάνει αυτός ο άνθρωπος είναι μία γκάφα. Μου θυμίζει τον ΓΚΟΥΦΗ στα μίκυ-μάους που διάβαζα μικρός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εάν η διαφορά στη δημοσκόπηση είναι 3%, η Ν.Δ. έχει την νίκη στο τσεπάκι.
    Από το 20% των αναποφάσιστων τουλάχιστον το 70% είναι Νεοδημοκράτες.
    Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα έχουμε συνέδριο εκλογής αρχηγού στο πασόκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ
    (HELLENIC COPYRIGHT ORGANISATION)
    Μεσογείων 138
    Αθήνα

    Αγαπητέ κύριε Γεώργιε,

    Μετά λύπης μας σας ανακοινώνουμε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε αποδεκτή την αίτησή σας για ένταξη στον οργανισμό μας, διότι δεν πληρείτε ούτε κάν τα τυπικά προσόντα.

    Παρόλο που στον Οργανισμό μας γίνονται δεκτοί όλοι ανεξαιρέτως οι Έλληνες πολίτες (ακόμη και οι ομογενείς, όπως εσείς), παραμένει βασική προϋπόθεση του Καταστατικού μας να διαθέτει ο υποψήφιος έστω και ένα κόκκο προσωπικής πνευματικής ιδιοκτησίας.

    Προς το παρόν σας προτείνουμε να ενοικιάσετε λίγη από τους συνεργάτες σας, για να καλύψετε το κενό.

    Εφόσον προσκομίσετε οποιοδήποτε επίσημο έγγραφο (από κρατικό φορέα) που να επιβεβαιώνει ότι έχετε φαιά ουσία περισσότερη από ένα κουνουπίδι, δεσμευόμαστε ότι θα επανεξετάσουμε άμεσα την περίπτωσή σας.

    Μέχρι τότε σας παρακαλούμε να σταματήσετε να ενοχλείτε το τηλεφωνικό μας κέντρο μετά τις 3 μ.μ., διότι αυτός με τον οποίο συζητάτε είναι αυτόματος τηλεφωνητής και μας τελειώνετε την κασέτα.

    Μετά τιμής,


    Ιωάννα Μεταξάκη
    Προϊστάμενη Διοικητικού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΧΟΜΠΥ ΤΟΥ ΤΟ ΨΕΜΜΑ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ.

    Πόσα από τα 6,5 εκατομμύρια που ομολόγησε ότι βούτηξε ο Tρεπεκλής πήγαν στο πασόκ;

    Ο Γιωργάκης, ο παιδικός φίλος του Τρεπεκλή, ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙ' ΑΥΤΑ;

    Πές ότι παλιά δεν ήξερε διότι ο Σημίτης δεν τον ενημέρωνε. Ο Γιωργάκης όμως είναι αρχηγός του πασόκ από το 2004. Η ιστορία με τον Τρεπεκλή είναι πρόσφατη. Μπορείς επιτέλους να πείς έστω και ΜΙΑ αλήθεια Γιωργάκη;

    Ο Γιωργάκης είχε πεί πέρυσι ότι θα κάνει εσωτερικό έλεγχο και θα μας πεί που πήγε το 1 εκατομμύριο του Τσουκάτου. Έχει περάσει τόσος καιρός, ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ; Μήπως δεν έγινε καμμία έρευνα διότι ΗΞΕΡΑΝ ΤΗΝ ΗΔΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ;

    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΛΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΠΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.

    Όχι άλλο παραμύθι Γιωργάκη, μας μπουχτίσατε στο ψέμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. TI ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΔΕΞΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ???ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΜΕΣΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗΣΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ?????2 ΒΔΟΜΑΔΟΥΛΕΣ ΜΕΙΝΑΝΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΡΧΕΤΕ Η ΤΑΠΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟΣΑΣ ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΦΛΩΜΟΣΑΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΤΟΣΑΣ ΤΟΜΑΡΙΑ.
    5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΑΣΕ ΤΑ ΚΟΥΦΙΑ ΣΛΟΓΚΑΝ ΚΑΙ ΜΙΛΑ ΚΑΘΑΡΑ.

    Πές μας κάτι συγκεκριμένο, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

    Πές μας που πήγαν τα λεφτά του Τρεπεκλή.

    Πές μας που πήγαν τα 100.000.000 της Ζίμενς.

    Πές μας το περίφημο μαγικό σχέδιό σου για την οικονομία. Θα αυξήσεις τους δημοσίους υπαλλήλους ή θα τους μειώσεις;

    Πές μας τί θα αλλάξεις στις εφορίες για να μειωθεί η φοροδιαφυγή. Πώς θα αντιμετωπίσεις τη διαφθορά των εφοριακών; Τι θα κάνεις με τους ελεύθερους επαγγελματίες;

    Πές μας πόσο θα αυξηθεί η φορολογία των επιχειρήσεων και πώς θα αντιμετωπίσεις το σίγουρο επακόλουθο της αύξησης της ανεργίας από τη φυγή επιχειρήσεων στο εξωτερικό.

    Πές μας τί παραπάνω θα κάνεις για την παιδεία από όσα έκανε ο Σημίτης, πρέπει να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης.

    Πές μας τί θα κάνεις για το Κυπριακό. Πές μας εάν καταδικάζεις ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ το σχέδιο Ανάν (και τους σημερινούς κλώνους του) ή όχι.

    Πές μας εάν έχεις σταθερή θέση για τα Σκόπια και ποιά είναι αυτή. Συμφωνείς ή όχι με τον Καραμανλή και το Βουκουρέστι;

    ΕΝΤΑΞΕΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΥΣ.

    Επίσης μας τσαντίζει το ότι προσπαθείς μέσα από σλόγκαν, γενικότητες και αφηρημένες έννοιες να υπονοήσεις ότι ξέρεις τί κάνεις.

    ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ.

    Εάν ξέρεις σε παρακαλούμε να μας το πείς.

    Εάν δεν ξέρεις, τότε είσαι επικίνδυνος, διότι επιβεβαιώνεις όσους λένε ότι εάν δεν είχες πατέρα τον Αντρέα σήμερα θα σκούπιζες τραπέζια σε Μακντόναλντς της Μινεσότα.

    Περιμένουμε.

    Άντε να δούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Έχει τό θράσος ό Γιώργος κι οί συντάκτες τών λόγων του,νά επικαλούνται αναφορές τού Καστοριάδη (σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα).
    Καί τούς διακρίνει τό θράσος κι ή ασέβεια στήν μνήμην εκλιπόντων ήρώων, διότι ό Καστοριάδης ήτο ένας από τούς διανοητές,πού είχε πέσει ΘΥΜΑ,μαζί μέ άλλους επτά περίπου συντρόφους του (ομάδα Τροσκιστών/Ψυχικό/10τία΄30),μεταξύ τών όποίων κι ό αδελφός τού γνωστού μας Λεωνίδα Κύρκου,είχαν πέσει θύμα λέω, τού ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ό όποίος άν κι ηγετικό μέλος τής γνωστής αυτής ομάδος,τούς κατέδωσε στίς τότε διωκτικές αρχές.
    Καί συνελήφθησαν απαξάπαντες,έκτός φυσικά τού ΑΝΔΡΕΑ,ό οποίος έτσι,μέ τήν αισχρή του αυτή πράξη, είχε εξαγοράσει τήν φυγήν του,πρός ΗΠΑ,όπου καί παρέμεινε μέχρι τό 1961.
    Τό ίδιο επανέλαβε καί κατά τήν περίοδο τού Παπαδόπουλου,όπου εξαγόρασε τήν φυγήν του,πάλι πρός ΗΠΑ,,κάνοντας καί τήν ΙΣΤΟΡΙΚΗ αναφορά,κατά τήν παραλαβή τού διαβατηρίου του από τόν ίδιο,προσωπικώς,τόν ΠΑΤΤΑΚΟ!!
    ""..έχετε δίκαιο διά τήν πράξιν σας (τήν επανάσταση τής 21ης).
    Ευχαριστώ διά τήν άδεια εξόδου.
    'Ο θεός νά σάς ευλογή....""!!!
    Έχετε ποτέ διερωτηθή,διατί άραγε ό Καστοριάδης,άν καί κατά τό παρελθόν σύντροφος τού ΑΝΔΡΕΑ,ΠΟΤΕ δέν θέλησε νά συναντηθή μαζί του είτε στό εξωτερικό είτε στό εσωτερικό?????
    Μέ τό θράσος τού Γιώργου καί τών συντακτών τών λόγων του,νά κάνουν αναφορές σέ γραπτά κείμενα ή μή τού Καστοριάδη,τό μόνο πού πετυχαίνουν,είναι νά προσβάλλουν καί τήν μνήμη τού Καστοριάδη καί τών υπολοίπων φυλακισθέντων συντρόφων του, αλλά καί νά προκαλούν τήν αηδία (τουλάχιστον σέ όσους γνωρίζουν).


    ΔΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. TI ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΔΕΞΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ???ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΜΕΣΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗΣΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ?????2 ΒΔΟΜΑΔΟΥΛΕΣ ΜΕΙΝΑΝΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΡΧΕΤΕ Η ΤΑΠΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟΣΑΣ ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΦΛΩΜΟΣΑΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΤΟΣΑΣ ΤΟΜΑΡΙΑ.
    5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ρε Ανδρέα Παπαμιμίκο τί έγινε πάλι; Απέτυχες στη Λάρισα στη συγκέντρωση του Καραμανλή να του κατεβάσεις κόσμο; Άντε μάζεψε τα μπογαλάκια σου και πάνε στη Θεσσαλονίκη, εκεί που σε παίρνει. Λαμόγιο. Για πες μας πού βρήκες τα καινούργια 500.000 ευρώ. ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: 6% Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΕΤΕ; ΟΣΟ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΓΓΟΥΡΙ ΜΕΦΑΛΩΝΕΙ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο άνθρωπος φαίνεται απο την συμπεριφορά που δείχνει στα πιό στενά συγγενικά του πρόσωπα.
    Ο ίδιος ο πρώτος του ξάδελφος Μιχάλης Λιάπης όταν ανασχηματίστηκε εξαναγκάστηκε λόγω της κακής συμπεριφοράς του μπουχέσα απέναντι του να δηλώσει οτι δίνει λογαριασμό στους ψηφοφόρους όχι στον αρχηγό του.
    Όταν στον ίδιο τον παιδικό του ξάδελφο δείχνει τέτοια συμπεριφορά τί περιμένετε να κάνει με τον κόσμο.
    Στον θείο του Αχιλλέα Καραμανλή έχει κόψει χωρίς λόγο 6 χρόνια την Καλημέρα.
    Όταν στον αδελφό του πατέρα του δείχνει τέτοια συμπεριφορά τί περιμένετε να κάνει με τον κόσμο.
    Έχει και μιά μάνα και έναν αδελφό που ντροπιασμένοι δέν τολμάνε να εμφανιστούν πουθενά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η συμμορία Καραμανλή καταρρέει .

    Ο ιστορικός του μέλλοντος θα είναι αμείλικτος απέναντι στο μεγαλύτερο πολιτικό απατεώνα που κυβέρνησε ποτέ την Ελλάδα .
    Η Ελλάδα δεν είναι αυτό που βλέπουμε σήμερα δεν είναι η Ελλάδα του ψευτοτσαμπουκά και τραμπούκου Καραμανλή δεν έχει πολίτες τσουλιά και πουστάκια δεν είναι η Ελλάδα του αποπροσανατολισμού και της Πετρούλας .
    Κάντε στην άκρη να περάσει η πραγματική Ελλάδα μπροστά .

    Καλώ όλους τους τίμιους δεξιούς να μαυρίσουν τον ανίκανο που δυστυχώς σήμερα είναι πρωθυπουργός . Το βράδυ των εκλογών που η Ν. Δ. θα είναι δεύτερο κόμμα και με βαριά ήττα να βγείτε από τα σπίτια σας να πανηγυρίσετε κι εσείς .
    Νικητής θα είναι η Ελλάδα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Απαράδεκτος για μια ακόμη φορά ο Λαζόπουλος με τη λυσσαλέα επίθεση που κάνει στο Γιώργο Παπανδρέου. Περνά πολύ απαλά τον ανίκανο Καραμανλή αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά πως το λόμπι των ομοφυλοφίλων είναι κατά πολύ πιο ισχυρό και από τη μασονία και από θρησκευτικές οργανώσεις .

    Πούστης πούστη μάτι δε βγάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Είμαι σίγουρος πως εσάς τα καρντάσια με κάτι σας ψεκάζουν διαφορετικά δεν εξηγείται το γιατί είσαστε χαζομαλάκα ζορρονομάρχη Ψωμιάδη και του ηλίθιου πουστάκου Καραμανλή. Ψαχτείτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Για να σκούζετε έτσι πασόκοι..
    ΣΑΝ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΑ.
    Καταλάβαμε πολύ καλά την επιτυχία της συγκέντρωσης στην ΛΑΡΙΣΑ.
    Οσο για τα αμελέτητά σας... θα τα κάνουμε τηγανιά.
    Εφόσον βέβαια τα απολλυμμάνουμε απο την πασοκίλα.
    Θα φάμε καλά... Πράσινα αρχιδάκια με μπόλικο λαδόξυδο και ριγάνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ
    ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑΝΕ ΣΤΑ ΕΝΝΙΑΜΕΡΑ ΤΟΥ
    + ΔΡ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ
    ΚΑΙ ΣΤΑ 3ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΤΣΟΚΑΡΟΥ ΣΥΛΑΒΑΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΕΔΩ ΤΟ ΩΡΑΙΟ-ΕΔΩ ΤΟ ΩΡΑΙΟ-ΕΔΩ ΤΟ ..

    ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ nikkos...

    " Νίκος Κοσμέτσας
    * Ηλικία: 26
    * Φύλο: Άντρας
    * Ζώδιο: Καρκίνος
    * Ζωδιακό Έτος: Σκύλος
    * Κλάδος: Διαδίκτυο
    * Τόπος: Λάρισα : Θεσσαλία : Ελλάδα
    Ενδιαφέροντα
    http://kosmetsas.wordpress.com/
    Τα ιστολόγιά μου
    REC (on)
    Γιώργος Κ. Κρόγιας
    δ η μ ο λ ό γ ο ς
    ο δείμος του πολίτη
    ΣΚΕΨΕΙΣ, ΑΠΟΨΕΙΣ, ΙΔΕΕΣ, ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ
    ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ
    Το Ιστολογιο του Μιμη Ανδρουλακη"

    Tο να πείς αυτόν τον μαλάκα πασόκο
    παπαγαλάκι.. είναι κοπλιμέντο.
    ΣΚΥΛΟ και ΚΑΡΚΙΝΟ, χαρακτηρίζει τον εαυτό του ο ίδιος.
    Χέσε μέσα και πολύ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ...ααααααα...Για αυτό πονάει ο
    κώλος σας σήμερα τόσο πολύ πασόκια.
    Δεν πειράζει.. βάλτε και άλλο ξύδι
    στον πρασινόκωλό σας...
    ΚΑΙ.. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
    ΚΑΙ.. ΘΑ ΠΟΝΑΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ...
    Ο κρύος Ιδρώτας που σας έπιασε απο χθές... θα ενταθεί !
    ΕΕ.. μπορεί και να πεθάνετε και απο πόνο !
    Τι να κάνουμε.. Θα σας αποτεφρώσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. H μούρη του, οι εκφράσεις του, ο αηδιαστικός τρόπος που μιλάει, η σιχαμάρα που αισθανόμαστε όταν λέει οτι θα ολοκληρώσουμε τις ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ τα λένε όλα.
    Δέν χρειαζόμαστε τίποτε άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΒΡΩΜΟΠΑΣΟΚΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΘΑ ΤΡΙΒΕΤΕ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ ΛΗΣΤΕΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΑΠ ΤΗ ΠΟΥΤΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΤΕ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΗΤΕ ΣΕ ΔΥΟ ΚΥΡΙΑΚΕΣ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΤΟΧΕΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕ ΤΟ ΛΕΕΙ ΤΟ ΧΑΖΟ ΠΟΥ ΑΝΑΒΕΙ ΤΗ ΛΑΜΠΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΑΚΙ ΣΤΟ ΜΑΝΑΛΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΤΥΜΠΕΙΤ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΚΑ ΟΝΕΙΡΑ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ Ο ΒΛΑΜΕΝΟΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ
    Ο ΛΑΟΣ ΕΔΝ ΞΕΧΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΧΟΡΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΒΟΥΡΤΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΤΣΑ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΗΝΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. TI ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΔΕΞΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ???ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΜΕΣΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗΣΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ?????2 ΒΔΟΜΑΔΟΥΛΕΣ ΜΕΙΝΑΝΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΡΧΕΤΕ Η ΤΑΠΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟΣΑΣ ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΦΛΩΜΟΣΑΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΤΟΣΑΣ ΤΟΜΑΡΙΑ.
    5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΛΑΖΟΠΟΥΛΕ ΓΑΜΙΑ ,,,ΓΑΜΑ ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ..ΜΟΥΝΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΥ ..ΕΙΧΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2000 Η ΚΑΤΩ ΑΠΟ 2000?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΟΣΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΤΟΣΟ ΩΦΕΛΟΣ ΕΧΕΙ Ο ΛΑΟΣ..ΨΗΦΟ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΚΚΕ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ- ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΜΩΡΕ ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΣΟΥ..ΕΔΩ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΑΙ ΓΑΛΑΖΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΤΟΠΕ ΤΟΠΕ Ο ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ Ο ΠΟΥΤΣΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΚΩΣΤΑΚΗ ΧΑΝΟΥΜΙΣΑ ΜΑΣ...ΧΑΣΑΜΕ ΤΑΣ ΕΚΛΟΓΑΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση