GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πέμπτη αναβολή για Εφραίμ και Αρσένιο!

Στις 22 Σεπτεμβρίου θα εκδικαστεί η υπόθεση για το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου... . Από το http://piazzadelpopolo.blogspot.com/ . Αναβολή...

Στις 22 Σεπτεμβρίου θα εκδικαστεί η υπόθεση για το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου...
.
Από το http://piazzadelpopolo.blogspot.com/
.
Αναβολή πήρε και πάλι η υπόθεση των Βατοπεδινών Εφραίμ και Αρσένιου καθώς και της δικαστού Μαρίας Ψάλτης, για την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009, έπειτα από αίτημα του συνηγόρου υπεράσπισης του μοναχού Αρσένιου, κάτι το οποίο έκανε δεκτό η πρόεδρος του Τριμελές Εφετείου Κομοτηνής.
Σύμφωνα με ιατρικό έγγραφο που προσκόμισε στο δικαστήριο η πλευρά του Αρσένιου, μετά το τελευταίο περιστατικό και...

τη νοσηλεία του στο Διαβαλκανικό Κέντρο, η υγεία του επιδεινώθηκε και ήδη με νέα εξέταση των γιατρών του ζητούν να αποφύγει για έναν μήνα κάθε κόπωση πνευματική ή σωματική!
Μετά την νέα τροπή που πήρε η υπόθεση η πρόεδρος του δικαστηρίου δεν μπορούσε να διακόψει την υπόθεση, καθώς αυτή έπρεπε να γίνει μέσα σε 15 ημέρες.
Προτάθηκε από την μεριά του εισαγγελέα, η δίκη να αναβληθεί για τις 16 Ιουνίου 2009, όμως λόγω φόρτου εργασίας των δικηγόρων υπεράσπισης η δίκη θα πραγματοποιηθεί το φθινόπωρο.
Να τονιστεί ότι σύμφωνα με το ιατρικό έγγραφο που προσκόμισε η υπεράσπιση, ο μοναχός Αρσένιος παρουσιάζει ναυτίες, ιλίγγους και αστάθειες βάδισης, μετά την εκ νέου εξέταση του στο Διαβαλκανικό Κέντρο στις 12 Μαΐου.
Σύμφωνα με πληροφορίες τις οποίες επιβεβαιώνει και ο βουλευτής Ροδόπης Γιώργος Πεταλωτής, η Μαρία Ψαλτή ενώ έχει τεθεί σε αργία από το αρμόδιο πειθαρχικό όργανο των δικαστών, δεν της έχει κοινοποιηθεί η απόφαση, με συνέπεια να συνεχίζει ακόμα να δικάζει, ως Εφέτης στο δικαστήριο της Σύρου.

16 σχόλια

  1. Να καταδικασθούν εις θάνατον οι αλήτες. Να επαναφέρουν την θανατική ποινή για χάρη τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσοι πράσινοι βαρεμένοι χωράνε σε ένα μπλόγκ;
    Είναι δικαίωμά σας να ΜΗΝ θυμάστε ότι η Σωτηροπούλου είχε πεί ότι είχαν πάει μαζί με τον Κουκουβίνο στον Παπακωνσταντίνου (βουλευτής Κοζάνης) το Σεπτέμβριο 2008.
    Είναι δικαίωμά σας να μην θυμάστε που το παραδέχθηκε στην κάμερα, αλλά είχε πεί ότι δεν θεώρησε "σημαντική" την υπόθεση γιαυτό δεν ενημέρωσε το Γιωργάκη.
    Είναι δικαίωμά σας, στα πλαίσια της κομματικής σας τύφλωσης, να σκέπτεσθε ότι γουστάρετε.
    Έτσι και αλλιώς, αυτό το ρόλο σας έχει δώσει το κόμμα, αυτόν του μή σκεπτόμενου πρόβατου.
    Τελευταία σας ζητούν όχι μόνο να μην σκέπτεσθε αλλά και να μην θυμάστε.
    Με έκπληξη βλέπω ότι το κάνετε και αυτό.
    Και σε ανώτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν μετά από τρείς μήνες τηλεδικών και απέραντης ατεκμηρίωτης λασπολoγίας για το Βατοπέδι αυτά σας έμειναν, είναι δικαίωμά σας.
    Τώρα γιατί, ποιοί και πόσοι αμφιβάλλουν για αυτά που λέτε μάλλον δεν έχει σημασία για σας.
    Μόνο οι εντυπώσεις έχουν σημασία και οι κραυγές των ξεπουλημένων δημοσιογράφων.
    Ξεχάσατε τον Κουκουβίνο, τη Σωτηροπούλου, το Δρύ, το Φωτιάδη, τον Κολιούση και όλα τα άλλα πράσινα καλόπαιδα.
    Ξεχάσατε τους βιντεοσκοπημένους εκβιασμούς, ξεχάσατε ότι είχαν συνεννοηθεί από πριν με τον Παπακωνσταντίνου του πασόκ, ξεχάσατε το ρόλο του Κοντομηνά που είχε διορίσει τον Κουκουβίνο στον Άρη Θεσσαλονίκης.
    Όλα τα ξεχάσατε και όλοι ξέρουμε γιατί.
    Γιατί θέλετε να τα ξεχάσετε.
    Φανατικούς και θολωμένους σας θέλει το κόμμα και εσείς παραμένετε πιστοί στις βουλές τους.
    Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το πασόκ απλά προσπαθεί να ξανασηκώσει την πεθαμένη υπόθεση του βατοπεδίου, γιατί ξέρει ότι σε λίγες μέρες όλοι θα μιλάμε για τις απίθανες μίζες που τσίμπησαν τα στελέχη του από το Χριστοφοράκο, το Σκαρπέλη και το Μαυρίδη.
    Κάτι μου λέει ότι κάπου θα ακούσουμε και για τον Κορωνιά, ξέρετε ποιόν, αυτόν με τις υποκλοπές της Vodafone.
    Ένδοξες μέρες προβλέπονται και για τον Τρεπεκλή, τον παιδικό φίλο του Χαζογιώργου.
    Τα λοιπά περί βατοπεδίου και παυλίδη είναι κλασσική περίπτωση αντιπερισπασμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το Βατοπέδι θα αφήσει ιστορία.
    Θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη του λαού για το πώς μπορείς να σπιλώσεις ένα πολιτικό κόμμα ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ, το Μπόμπολα, το Λαμπράκη, τον Κοντομηνά, τον Κυριακού και τον Αλαφούζο.
    Πώς μπορείς να διαβάλλεις τον πολιτικό σου αντίπαλο με πληρωμένες συκοφαντίες (πικραμένοι καλόγεροι, αόρατοι λογαριασμοί), εκβιασμούς (σωτηροπούλου, κουκουβίνος), φανταστικές εξομολογήσεις (ψωμιάδης), πράσινοι εισαγγελείς (κολιούσης).
    Πράγματι, το Βατοπέδι θα αφήσει ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙΦΡΟΥΡΟΙ - (και δεν παίζουν-βέβαια-τα κανάλια).

    ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Η ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ

    Ανατροπή των δεδομένων στην πολύκροτη υπόθεση της Μονής Βατοπαιδίου και της δικαστικής διαμάχης με το Δημόσιο για την έκταση της λίμνης Βιστωνίδας.
    Το Νομικό Συμβούλιο με γνωμοδότησή του στις 10 Οκτωβρίου 2008, μετά από αίτημα του υπουργείου Οικονομίας,, όχι μόνον κρίνει ότι ορθώς με ενέργειες του Δημοσίου δεν εκδόθηκε δικαστική απόφαση, η οποία θα ήταν σε κάθε περίπτωση επιβλαβής για τα συμφέροντα του κράτους, αλλά και ότι ουδέποτε υπήρξε αναπομπή από τον πρώην υφυπουργό Οικονομικών Απ. Φωτιάδη, έτσι όπως προσπαθεί να την εμφανίσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ότι, δηλαδή, ο υφυπουργός του ΠαΣοΚ ...ακύρωσε τις αποφάσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου.
    Αντίθετα, μάλιστα, το Γνωμοδοτικό Συμβούλιο το 1998 και το 2002, εξέδωσε τρεις γνωμοδοτήσεις υπέρ της κυριότητας της Μονής Βατοπαιδίου στη λίμνη Βιστωνίδα και όταν ξεκίνησε η δίκη, ο κ.Φωτιάδης απλώς ζήτησε επανεξέταση από το Γνωμοδοτικό Συμβούλιο, χωρίς να ακυρώσει καμία από τις αποφάσεις αυτές.
    Ως εκ τούτου δεν ήταν δυνατόν τα μέλη του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου, η σύνθεση του οποίου παρέμενε ίδια, να αυτοαναιρεθούν και να εκδώσουν διαφορετική γνωμοδότηση!
    Το Νομικό Συμβούλιο, λοιπόν, εξέτασε αν ήταν επιτρεπτή η κατάθεση κοινής δήλωσης για τη μη έκδοση απόφασης, μετά τη συζήτηση της αγωγής και εάν η μη έκδοση απόφασης από το Δικαστήριο θα έβλαπτε τα συμφέροντα του Δημοσίου.
    Στην πρώτη περίπτωση, οκτώ από τα εννέα μέλη του ΝΣΚ καθολική πλειοψηφία συμφώνησαν ότι «η υποβολή στο δικαστήριο κοινής δήλωσης των διαδίκων, μετά τη συζήτηση της υπόθεσης προκειμένου να μην εκδοθεί απόφαση, αποτελεί συνήθη δικαστηριακή πρακτική», αφού ούτως ή άλλως σύμφωνα με το νόμο, η εκκρεμοδικία διατηρείται.
    Η μόνη συνέπεια, λοιπόν, της κοινής δήλωσης θα ήταν η ματαίωση της συζήτησης και όχι η μη εκδίκασή της.
    Αντίθετα, οι σύμβουλοι σχημάτισαν την πεποίθηση ότι η ενδεχόμενη άρνηση ματαίωσης της συζήτησης «θα μπορούσε να αποδειχτεί εξαιρετικά επιβλαβής για τα συμφέροντα του Δημοσίου.
    Και τούτο γιατί το Δημόσιο είχε ζητήσει αναβολή της συζήτησης της αγωγής προσκομίζοντας την πράξη αναπομπής του τότε υφυπουργού Οικονομικών Απ. Φωτιάδη, που τελικά δεν ήταν αναπομπή, έτσι όπως προβάλλεται από το ΠαΣοΚ, δηλαδή δεν είχε την έννοια της κατάργησης των προηγούμενων γνωμοδοτήσεων, αλλά απλή επανεξέταση των τριών προηγούμενων αποφάσεων του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου και συνεπώς υπήρξε λόγος το Δικαστήριο να διατάξει αναβολή της συζήτησης μέχρι να εκδοθεί από το Γνωμοδοτικό Συμβούλιο νέα απόφαση γνωμοδότηση, η οποία θα κρίνει αμετάκλητα την ύπαρξη ή μη δικαιωμάτων κυριότητας της Μονής επί της επιδίκου εκτάσεως λίμνη Βιστωνίδα.
    Αυτό είναι και το κομβικότερο σημείο της υπόθεσης. Το Γνωμοδοτικό Συμβούλιο είχε εκδώσει τρεις αποφάσεις υπέρ της κυριότητας του μοναστηριού στη λίμνη Βιστωνίδα 1998 και 2002 και με την ίδια σύνθεση εξέδωσε μία ακόμη το Μάιο του 2004, η οποία έγινε αποδεκτή από τον τότε υφυπουργό Οικονομικών Πέτρο Δούκα.
    Η ενέργεια του Φωτιάδη δεν ήταν παρά πυροτέχνημα το οποίο εξελίχτηκε σε μασούρι δυναμίτιδας, αφού ζήτησε επανεξέταση από το Γνωμοδοτικό Συμβούλιο γνωρίζοντας ότι δεν ήταν δυνατόν το όργανο αυτό, από τη στιγμή που έχει εκδώσει τρεις γνωμοδοτήσεις υπέρ της κυριότητας του μοναστηριού στη Βιστωνίδα, να αναιρέσει το σκεπτικό του στην τέταρτη.
    Άρα, ήταν επωφελής για τα συμφέροντα του Δημοσίου στη συγκεκριμένη περίπτωση η μη έκδοση δικαστικής απόφασης, διότι στην αντίθετη περίπτωση το Δικαστήριο ή θα θεωρούσε ότι υπάρχει ομολογία του Δημοσίου επί της ουσίας της υπόθεσης ή θα απέρριπτε την αγωγή της Μονής για έλλειψη έννομου συμφέροντος, αλλά με αιτιολογία εντελώς βλαπτική για το Δημόσιο. >
    Με βάση τις τέσσερις αυτές γνωμοδοτήσεις το Δικαστήριο ήταν βέβαιο ότι θα καταδίκαζε το Δημόσιο και θα αναγνώριζε την κυριότητα του Βατοπαιδίου στη λίμνη Βιστωνίδα, ενώ τώρα, όπως αναφέρει ο πρόεδρος του Νομικού Συμβουλίου, το εμπράγματο δικαίωμα του Δημοσίου επί ακινήτων είναι απαράγραπτο και η αναγνώρισή τους μπορεί να επιδιωχθεί οποτεδήποτε με ιδία αγωγή του Δημοσίου.
    Με αυτή την εξέλιξη επιβεβαιώνεται και ο κ. Αλαβάνος που από το βήμα της Βουλής είχε δηλώσει ότι: Οι τρεις φορές παραίτηση από τη δικαστική διεκδίκηση είναι μία πλευρά του ζητήματος. Στην πραγματικότητα, είχαμε έναν προσανατολισμό της κυβέρνησης του ΠαΣοΚ να μην στηρίξει αυτή την προσπάθεια.
    Ο επικεφαλής της αρμόδιας Εφορείας Αρχαιοτήτων που εκπροσώπησε το κράτος στη δίκη ενάντια στη Μονή Βατοπαιδίου, έχει δηλώσει πως ο φάκελος που μου έδωσαν, περιείχε όλα τα έγγραφα των υπηρεσιών του κράτους που παραχωρούσαν τις εκτάσεις στη Μονή. Προς στιγμήν αναρωτήθηκα, αν το κράτος με όριζε…. ..μάρτυρα υπέρ της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πόσοι πράσινοι βαρεμένοι...
    χωράνε εδώ μέσα......!
    ΑΠΕΙΡΟΙ....εχουν πλέον
    κομποστοποιηθεί σαν τα σκουπίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο/Η the Bloopers Team είπε...
    ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ.
    ΕΙΜΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ
    ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΗ...
    ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΧΑΖΟΣ..ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΖΟΜΑΡΑ.
    ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΚΑΙ ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ.
    ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΟ ΧΕΣΙΜΟ ΔΗΛΑΔΗ.

    *** ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΜΑΙ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ.. ΓΙΑ ΑΥΤΟ
    ΚΡΥΒΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ.
    *** ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ
    ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ
    ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΛΟΠΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ
    ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εκρηξη οργής στις κάλπες.
    Ο Κουρασμένος πρωθυπουργός, με τον κρύο ιδρώτα να λούζει τα αλλοιωμένα απο τους απανωτούς θεατρικούς ρόλους χαρακτηριστικά του προσώπου του, περιμένει με αγωνία την κόλαση της 7ης Ιουνίου.
    Ενας πρωθυπουργός που έκλεισε τη βουλή, επειδή συγκεκριμένες γερμανικές μίζες, ακουμπούσαν απειλητικά υψηλά κλιμάκια της διακυβέρνησής του, μετράει μέρες στον πρωθυπουργικό θώκο. Η συντριβή στις εκλογές, με ποσοστό που θα ξεπερνάει το 7%, είναι δεδομένη, σε πείσμα των γκαλλοπατζήδων που τον στηρίζουν.
    Ο Καραμανλής, είναι τελειωμένος πολιτικά και τώρα πλέον αγωνίζεται με νύχια, δόντια και συμφωνίες στο παρασκήνιο, για την διάσωση της ηθικής ακεραιότητας της κυβέρνησής του.
    Ο πρωθυπουργός του Μπαιρακτάρη, τρέμει στην ιδέα, οτι καθώς θα βρίσκεται συνταξιούχος στη Ραφήνα, θ αρχίζουν να βγαίνουν τα σκάνδαλα και οι μίζες της θητείας του, σ όλο τους το μεγαλείο. Ο Καραμανλής, τρέμει στην ιδέα, οτι ο χαρακτηρισμός Αρχιερέας της διαπλοκής, που κάποτε είχε απευθύνει στον Σημίτη, θάρθει να κουμπώσει πάνω του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. καλως το αλήτη της κομοτηνής....
    http://piazzadelpopolo.blogspot.com
    Φάγατε καλά προχθές στο ΠΑΣΟΚ
    στις σχολές της Κομοτηνής..εεεε...
    χορτάσατε Νέα Δημοκρατία..
    Εμμμ έτσι είναι Μαλάκα..
    ΔΕΝ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΕΚΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ..
    Ο .....παλιοχουντικός και μετά
    ....πρασινοφρουρός..
    Με επειδώσεις στην ......Πρασινορουφιανιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΒΡΩΜΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.

    ΠΟΙΟΝ ΠΕΙΘΟΥΝ ΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΙ ΑΝΑΒΟΛΕΣ.

    ΚΑΚΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ.

    Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. οσο και να προσπαθουν να τα μαζεψουν...δε μαζευεται με τιποτα αυτο.Ευθυνη δεν εχει μονο ο εφραιμ...καποιος εδινε εντολες...καποιος χαριζε δημοσια περιουσια...μονος ο εφραιμ δε μπορουσε να κανει τιποτα απο ολα αυτα....χρειαζεται υπουργικη εντολη ...και αλλοι πρεπει να πανε φυλακη αλλα κυκλοφορανε ελευθεροι και το παιζουν ανετοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Βρε βρε... τι σου είναι αυτή η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία και ο προϊστάμενος της, τσακάλια ρε, τσακάλια...
    Αφού αλλάξανε τον τρόπο υπολογισμού των ανέργων μόλις έγινε κυβέρνηση η δεξιά και αυτομάτως σε μια νύχτα από οχτώ τοις εκατό που ήταν από το πασόκ το πήγανε στο έντεκα τοις εκατό, για να μας λένε χρόνια πόσο κακό και άχρηστο ήταν το πασόκ, και ότι αυτοί είναι οι συνετοί,( μπρουουουουμπρουουουθεούλη μου) και μετά και πάλι με αλχημείες το κατεβάσανε για να δείξουν τον κακό τους τον καιρό και τον φλάρο, για να μας δουλέψουν δηλαδή, τώρα παρουσιάσανε ένα καινούριο κατόρθωμα για να την βγούνε στους χαχόλους εοκικούς και για να μας δουλέψουν και εμάς ακόμη μια φορά.
    Υπολόγισαν τώρα που ο μέσος ρυθμός ανάπτυξης στην ευρωζώνη είναι μείον τοις εκατόν, ο δικός μας, ο Ελληνικός είναι συν 0,03/100, το διαβάσατε ρε στουρνάρια, ρε άχρηστοι, συν-ο,ο3/100, συν μηδέν κόμα μηδέν τρία τοις εκατό!
    Σημασία στην λεπτομέρεια!
    Και αυτό την εποχή που οι ακάλυπτες επιταγές έχουν φτάσει στα σύννεφα γιατί δεν υπάρχει ρευστό στην αγορά, όταν δεν υπάρχουν λεφτά στην αγορά για να εισπράξει το κράτος φόρους, τα ταμεία εισφορές, όταν γίνονται περικοπές δημόσιων έργων ή και σταματούν τελείως, όταν το κράτος δεν μπορεί να πληρώσει συντάξεις και εφ άπαξ στην ώρα τους, όταν η ίδια η κυβέρνηση έχει διαλύσει τους εισπρακτικούς μηχανισμούς του κράτους για να βολέψει τους ανίκανους ημέτερους, όταν το ένα σκάνδαλο μετά το άλλο μας δηλητηριάζουν με την μπόχα τους, όταν το ΙΚΑ έχει λα λαμβάνει από το κράτος της δεξιάς πάνω από έξη δις ευρώ και του σφυρίζουν κλέφτικα και μάγκικα, και ούτε που τα παρουσιάζουν στους εοκικούς για να μην μετρηθούν στο έλειμα και ψάχνουν να βρουν τρόπο να τα εξαφανίσουν από προσώπου γης αν είναι δυνατόν, αυτοί οι άθλιοι που κυβερνούν για τις εντυπώσεις και μόνο παρουσιάζουν ανάπτυξη. Συν μηδέν κόμα μηδέν τρία τοις εκατόν. Λεπτομερείς μετρήσεις να σου πετύχουν!
    Που να φτύσω…..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Bre lamogia tis ND. Sas ferame gia kalytera kai mas vgikate oi megalyteroi kleftes. Stamatiste na ta vazete me to PASOK kai deite ta xalia sas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Είναι κατάφωρη αδικία να σύρονται στα δικαστήρια αυτοί οι άγιοι άνθρωποι και να σπιλώνονται υπολήψεις εντίμων, ηθικών και νόμιμων πολιτικών και πολιτών.

    Θα μας θυμούνται ώς ο λαός που έδωσε το κώνειο στο Σωκράτη, φυλάκισε τον Κολοκοτρώνη, δολοφόνησε το Βελουχιώτη και κατηγόρησε άδικα τον πατέρα Εφραίμ, τον πατέρα Αρσένιο, τους κ.κ. Φωτιάδη, Δρύ, Δούκα, Κιλτίδη, Μπασιάκο, Κοντό, Βουλγαράκη, Ρουσόπουλο, την εντιμοτάτη οικογένεια Πελέκη, τον υπερπατριώτη επιχειρηματία Πάπιστα, τον Νομάρχη της Καρδιάς μας και άλλους εκλεκτούς κυρίους που σκέπτονται και εργάζονται -αποκλειστικά και μόνο- για το καλό της Πατρίδος.

    Αλητεία.

    Αιδώς, Αργείοι.

    Που καταντήσαμε.

    Ούφ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση