GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έρευνα για πειρατεία λογισμικού στην ΕΡΤ-3...

Η πειρατεία λογισμικού είναι το σημερινό "παράσημο" που προστίθεται στα "κατορθώματα" της Διοίκησης Σπηλιώπουλου- Ιωανν...

Η πειρατεία λογισμικού είναι το σημερινό "παράσημο" που προστίθεται στα "κατορθώματα" της Διοίκησης Σπηλιώπουλου- Ιωαννίδου στην ΕΡΤ-3. Στη 1.30 περίπου το μεσημέρι χθες κλιμάκιο της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγων (πρώην ΣΔΟΕ), βρέθηκε στα γραφεία της ΕΡΤ-3 μετά από καταγγελία εταιρίας για πειρατεία λογισμικού. Σύμφωνα με ακριβείς πληροφορίες, το κλιμάκιο των "Ράμπο" (4 άτομα) βρέθηκε στο γραφείο της Ιωαννίδου, μαζί με τους υπαλληλους της μηχανογράφησης της ΕΡΤ-3 και εξετάσε τη νομιμότητα χρήσης του λογισμικού που χρησιμοποιούνται στα κομπιούτερ της τηλεόρασης.
Το μπλόκο έγινε μετά από καταγγελία της εταιρίας που προμήθευσε ένα ειδικό λογισμικό, το οποίο χρησιμοποιείται στα γραφικά της τηλεόρασης. Η εταιρία ισχυρίζεται ότι ενώ παρέδωσε το λογισμικό (μαζί με τις γεννήτριες χαρακτήρων), δεν πληρώθηκε! Επίσης ισχυρίζεται ότι ενώ προειδοποίησε επανηλειμμένως την Διοίκηση, είχε δε και ειδική συνάντηση με τον πρόεδρο Σπηλιώπουλο, η ΕΡΤ-3 καθυστερούσε ή αρνιόταν να αποπληρώσει το ποσό (περιπου 70.000 ευρώ).
Δυστυχώς πρόκειται για μία ακόμη ηχηρή πατάτα του διδύμου Σπηλιώπουλου- Ιωαννίδου, που ενώ τοποθετήθηκαν από την (μονίμως απούσα) κυβέρνηση για να πάνε το μαγαζί πιο ψηλά, αυτοί, απολαμβάνοντας τους παχυλούς μισθούς τους, καθυστερούν ή αδυνατούν να κάνουν τα στοιχειώδη, με αποτέλεσμα η ΕΡΤ-3 να καταξεφτιλίζεται, ακόμη και από κρατικούς ελεγκτικούς μηχανισμούς.
Ένας ρεπόρτερ της ΕΡΤ-3

4 σχόλια

  1. ΡΕ ΔΕΞΙΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ,
    ΡΕ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΗΣ ΧΑΖΟΒΙΟΛΑΣ ΦΕΒΡΟΝΙΑΣ ΠΑΤΡΙΑΝΑΚΟΥ,
    ΡΕ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΟΙ ΤΟΥ ΒΛΑΚΑ ΑΝΤΩΝΑΡΟΥ,
    ΡΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΓΟΣΤΡΟΦΟΥ ΚΩΣΤΑΚΗ,
    ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΕΛΑΗΔΑΤΕ???
    ΣΑΣ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΤΟ ΧΑΛΚΕΙΟ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ???
    Ή ΣΤΕΡΕΨΑΝ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΑΤΕ ΦΛΟΜΩΣΕΙ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ???
    ΜΑΛΩΝ ΕΧΕΤΕ ΜΠΟΥΚΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΥΛΙ ΠΟΥ ΦΑΓΑΤΕ (4,4 ΙΝΤΣΕΣ).
    ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΜΗΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΤΕ ΔΕΞΙΑ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ!!!
    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ…….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ ΜΕ ΤΩΝ ΚΩΣΤΑΚΗ, ΤΗΝ ΝΤΟΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΕΞΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΗΤΑΝ ΣΥΝΔΕΤΗΜΟΜΑΣ.
    Ο ΚΑΡΑΒΕΛΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΜΑΡΙΕΤΑ ΠΟΥ ΕΞΕΛΕΓΗ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
    Ο ΔΕΝΔΡΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΙΤΕΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΑΓΟΡΑΖΑΝ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΕΠΕΚΛΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΑΓΚΕΛΘΕΙ ΚΑΜΊΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΥΠΟΠΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ" ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
    ΕΠΙΣΗΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΦΙΛΟΣ, ΔΕΝ ΚΑΤΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ Ή ΘΕΣΜΙΚΟ ΑΞΙΩΜΑ.
    ΑΝΤΕ ΧΑΘΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ.
    ΔΕΝ ΒΑΛΑΤΕ ΜΥΑΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ???
    ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΕΙΑΖΕΙ Ο ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΟΣ ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όποιος δεν γνωρίζει το παρελθόν του να μαθαίνει από τα λάθη του και να τα διορθώνει, δεν μπορεί στο μέλλον να πορευθεί με επιτυχία. Για αυτό σας παραθέτω ορισμένα ιστορικά γεγονότα:

    H ρουφιανιά, η συκοφαντία, ο δοσιλογισμός, η παραπληροφόρηση, το ψέμα, το πλιάτσικο του τόπου ανέκαθεν ήταν τα προσόντα της δεξιάς . Με το παραπλανητικό σύνθημα, “ψηφίστε μας και θα σας φέρουμε τα παιδιά σας πίσω”, «πτωχή πλην τιμία Ελλάς»αφού καπηλεύτηκαν τη κούραση του λαού από τους συνεχείς νικηφόρους πολέμους που διπλασίασαν την Ελλάδα, κέρδισαν τις εκλογές (Λαϊκό κόμμα λεγόταν τότε)συνεπικουρούμενοι από φιλοβασιλικούς ακροδεξιούς και ακροαριστερούς το 1920, και έκαναν πρωθυπουργό το Γούναρη( τον κρέμασε ο Πλαστήρας μαζί με τους άλλους 5 στο Γουδί). Έτσι κατόρθωσαν να κερδίσουν το μεγαλύτερο πολιτικό μετά το 1821, τον Ελευθέριο Βενιζέλο , αυτόν που δημιούργησε την Ελλάδα των 2 Ηπείρων και των 5 θαλασσών. Βέβαια όχι μόνο δεν σταμάτησαν το πόλεμο αλλά οδήγησαν τη χώρα στη μεγαλύτερη καταστροφή και στον ακρωτηριασμό της.

    Μετέπειτα είχαμε φασιστικές δικτατορίες ( Μεταξάς, Παπαδόπουλος) προδοσία και διαμελισμό της Κύπρου, χωρισμό των Ελλήνων σε εθνικόφρονες και μιάσματα όλα έργα των δεξιών ακροδεξιών και των βασιλοφρόνων.

    Στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας με τον άλλο τον αρχιαποστάτη το τυμβωρύχο που είχε μαζέψει όλα τα αρχαία και που αναγκάστηκε να τα «δωρίσει» ( για να περισωθούν τα προσχήματα και να μη πάει φυλακή). Που παίρνει τρεις συντάξεις αλλά ήθελε να φτιάξει το ασφαλιστικό. Δηλαδή να μη παίρνει κανένας σύνταξη παρά μόνο οι κουμπάροι. Που ήθελε να μικρύνει το Δημόσιο γιατί έλεγε ότι ήταν ζημιογόνο. Αλλά όλους τους δικούς του τους έχει τακτοποιήσει στο Δημόσιο. Που ήθελε να πουλήσει ολόκληρο τον ΟΤΕ 450 εκατ δολλάρια. Τον Ιούλιο 2007 το κράτος μόνο από το 5,3% του ΟΤΕ εισέπραξε 840 εκατ δολλάρια ή 600 εκατ ευρώ.

    Αυτά τα μεγάλα επιτεύγματα μήπως σας θυμίζoυν άλλα σύγχρονα έργα της δεξιάς; αναξιοκρατία, διαφθορά, μίζες, κουμπάροι, ομόλογα, υποκλοπές, Πακιστανοί, αναψυκτήρια, μονές και μοναστήρια, βαρθολομαίοι, ζαχόπουλοι, μαγγίνες, βουλγαράκηδες, ρουσόπουλους κλπ;

    Έλληνες ξυπνήστε, ρημάζουν το τόπο οι δεξιοί και τα δεκανίκια τους. Μόνο η μεγάλη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη το ΠΑΣΟΚ,μπορεί να βγάλει τη χώρα από τη κρίση και ο Γιώργος Παπανδρέου να καθαρίσει τη κόπρο του Αυγεία που έχει συσσωρεύσει στη χώρα η δεξιά μάστιγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και τα 3 comments άσχετα με το θέμα. υπέροχα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση