GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ερωτήσεις και απαντήσεις για τον Στ. Μάνο...

Aπό τον Γιάννη Σφηνιά . Εκαναν την εμφάνισή τους σε διάφορα blogs κακόβουλες ερωτήσεις για τον Στέφανο Μάνο. Του ζήτησα να απαντήσει σε αυτ...

Aπό τον Γιάννη Σφηνιά
.
Εκαναν την εμφάνισή τους σε διάφορα blogs κακόβουλες ερωτήσεις για τον Στέφανο Μάνο. Του ζήτησα να απαντήσει σε αυτές και σας παρουσιάζω τις απαντήσεις που στείλαμε.

1. Είναι ψέματα ότι οδήγησε στην χρεοκοπία την άλλοτε κραταιά οικογενειακή επιχείρηση Αλλατίνη, που κληρονόμησε από τον πάμπλουτο Θεσσαλονικιό παππού του;
Το είδος των ερωτήσεων παραπέμπει σε ηλίθιο νεοδημοκράτη που αναπαράγει τις κατά καιρούς ανοησίες της Ν.Δ.
Ο παππούς του δεν ήταν Θεσσαλονικιός. Πέθανε το 1946. Στην Αλλατίνη ο ΣΜ ανέλαβε καθήκοντα βοηθού διευθυντή το 1965. Το 1977 άφησε οριστικώς την επιχειρηματική δράση και άφησε την Αλλατίνη στο απόγειο της επιτυχίας. Οι ανόητοι συκοφάντες θα μπορούσαν να διαβάσουν τους δημοσιευμένους ισολογισμούς της Αλλατίνη και να διαπιστώσουν τις μέχρι το 1977 επιδόσεις της και ακόμη ότι η Αλλατίνη εξακολουθεί να υπάρχει.
2. Είναι ψέματα ότι ως υπουργός Εθνικής Οικονομίας την περίοδο 1990-1992 ρύθμισε τα χρέη της οικογενειακής του επιχείρησης προς το δημόσιο;
Ο ΣΜ ποτέ δεν εκμεταλλεύτηκε τη θέση του για να ρυθμίσει οτιδήποτε είχε σχέση με την Αλλατίνη
3. Πόσο εκτινάχθηκε ο πληθωρισμός κατά την...
διάρκεια της θητείας του κ. Μάνου στο υπουργείο Εθνικής Οικονομίας το 1990-1992; Αληθεύει ότι ο διάδοχός του Τίμος Χριστοδούλου δήλωσε ότι παρέλαβε από τον κ. Μάνο την οικονομία σε κακή κατάσταση;
Ο Τίμος Χριστοδούλου προηγήθηκε του ΣΜ. Από τον ΣΜ παρέλαβε ο Γιώργος Γεννηματάς. Σε ό,τι αφορά τον πληθωρισμό η θητεία Μάνου είναι εκείνη που ανέστρεψε την ανοδική πορεία του και επέτυχε το μοναδικό στη μεταπολιτευτική περίοδο πρωτογενές πλεόνασμα του προϋπολογισμού.
4. Είναι αλήθεια ότι ως υπουργός Εθνικής Οικονομίας ο κ. Μάνος διέκοψε τις επιχορηγήσεις στις βιομηχανίες της Θράκης, και στις αιτιάσεις ότι η περιοχή είναι εθνικά ευαίσθητη απάντησε ότι "δεν με ενδιαφέρει, να λειτουργήσει ο νόμος της αγοράς";
Ποτέ δεν είπε ο ΣΜ τη φράση που του αποδίδει ο ανώνυμος συντάκτης ούτε διέκοψε τις επιχορηγήσεις
5. Πόσες φορές ο κ. Μάνος έχει συμμετάσχει σε συνεδριάσεις της Λέσχης
Μπίλντεμπεργκ;
3 (τρεις)
6. Είναι ψέματα ότι στις ταραχές του περασμένου Δεκεμβρίου ο κ.Μάνος ζήτησε
μέσω της τηλεόρασης του Σκάϊ την εφαρμογή του στρατιωτικού νόμου;
Βεβαίως είναι ψέματα όπως και όλα τα άλλα. Ο Μάνος στη τηλεόραση του MEGA σε εκπομπή Θεοδωράκη είπε ότι αν η αστυνομία φθάσει να δηλώσει ότι δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την κατάσταση, η μόνη λύση είναι να καταφύγει κανείς στις ένοπλες δυνάμεις, όπως ακριβώς γίνεται σε όλες τις δημοκρατικές χώρες όπου δεν ενδημεί η ανοησία.
Για τον Στέφανο Μάνο,
Γιάννης Σφηνιάς

21 σχόλια

  1. ΚΑΛΑ , ΜΕ ΚΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ , ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ?

    ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ?

    ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΟ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην υποτιμάτε τον κόσμο με τόνους άφθονης λάσπης.
    Οι σχέσεις της ΝΔ με τη Siemens και την Intracom του Κόκκαλη ήταν πάντοτες κακές, διότι, όλοι ξέρουμε ότι ενώ επί πασόκ η Siemens Intracom ήταν, όχι ο κύριος αλλά ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ προμηθευτής του ΟΤΕ, αντίθετα επί Μητσοτάκη η ίδια εταιρία είχε ουσιαστικά αποκλεισθεί.
    ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΜΑ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η SIEMENS ΛΑΔΩΝΕ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΟΤΕ;
    Αυτά που γράφεις μαφιόζε Μπόμπολα στο Πρώτο Ψέμμα σου μπορεί να τα πιστέψουν μόνο λίγα ανεγκέφαλα πρόβατα οπαδοί του πασόκ.
    Οι κοινός νούς ξέρει ότι αυτά είναι παράλογα πράγματα.
    Όποιος έχει έστω και την ελάχιστη επαφή με την πολιτική ξέρει ακριβώς τα αντίθετα, ότι δηλαδή είναι η ίδια η Siemens-Intracom που έριξε το Μητσοτάκη το 1993, επειδή αυτός προσπάθησε να αποκρατικοποιήσει τον ΟΤΕ.
    ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟ ΡΥΠΑΡΟ ΣΟΥ ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΜΑ.
    Κύριοι οπαδοί του πασόκ ντροπιάζετε τον αυτοσεβασμό σας όταν αποδεχόσαστε να σας πασάρουν οι μεγαλοκαρχαρίες τέτοια χονδροειδή ψέμματα.
    Κύριε Τσοβόλα, ντροπιάζεις την υστεροφημία σου όταν λές ότι ο Χριστοφοράκος και ο Καράβελας είναι άνθρωποι της ΝΔ, γιατί ξέρεις πολύ καλά την αλήθεια, δεν ήλθες σήμερα στην πολιτική.
    Όσο για το Γιωργάκη, αυτός ο αργόστροφος σκερβελές δεν έχει τίποτε να ντροπιάσει, διότι έτσι και αλλιώς όλος ο κόσμος έχει καταλάβει πόσο χαμηλού αξιακού και πνευματικού επιπέδου είναι.
    Τι είχε Γιάννη, τι είχα πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μη γίνεστε θύματα του μεγάλου σχεδίου της συμμορίας Καραμανλή , Λούλη που προσπαθεί με θεμιτά και αθέμιτα μέσα να στρέψει το μεγάλο ποτάμι της οργής απέναντι στο μεγαλύτερο πολιτικό απατεώνα που κυβέρνησε ποτέ , τον επικίνδυνο εχθρό της Ελλάδας και να δείξει την αδιαφορία τάχα του κόσμου υπαγορεύοντας στον Έλληνα πολίτη να προτιμήσει τις παραλίες και την αποχή .
    Έχει φροντίσει σε συνεννόηση με τους δημοσκόπους για την περίπτωση που ο πολίτης φτάσει στην κάλπη να δείξει την οργή του στηρίζοντας το κόμμα των οικολόγων ένα κόμμα που δεν υπήρχε, ούτε κανείς ήξερε ποιοι είναι αυτοί που κρύβονται πίσω από το όνομα οικολόγοι και οι δημοσκόποι του έδιναν μεγάλα ποσοστά .
    Σε όλη αυτή την τραγική φαρσοκωμωδία σε βάρος του Ελληνικού λαού συμμετέχει το συγκρότημα Λαμπράκη μέσω του Βήματος και με πληρωμένα τσιράκια τύπου Πρετεντέρη κάνουν τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να μειώσουν στα μάτια του Ελληνικού λαού το Γιώργο Παπανδρέου και το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και να δώσουν αξία στη συμμορία των απατεώνων που σήμερα κυβερνά για να συνεχίσει το ληστρικό έργο του ξεπουλήματος της Ελλάδας μας σε μεγαλοαπατεώνες Νεοκοσκωτάδες που καραδοκούν να πάρουν στα χέρια τους τον τομέα της Υγείας και της Παιδείας που συστηματικά απαξιώνεται από ανίκανους υπουργούς βάζοντας σε υποθήκη το μέλλον όλων των γενεών .
    Το μεγάλο σχέδιο της συμμορίας Καραμανλή Λούλη δεν πρέπει να περάσει.
    Ελάτε να στείλουμε ολοι μαζί το μήνυμα της αντίστασης στα σχέδια ξεπουλήματος της Ελλάδας .

    Ολοι μαζί πάμε κάλπη.
    Ψηφίζουμε ΠΑ.ΣΟ.Κ.
    Στηρίζουμε το Γιώργο Παπανδρέου.

    ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΧΟΜΠΥ ΤΟΥ ΤΟ ΨΕΜΜΑ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ.

    Πόσα από τα 6,5 εκατομμύρια που ομολόγησε ότι βούτηξε ο Tρεπεκλής πήγαν στο πασόκ;

    Ο Γιωργάκης, ο παιδικός φίλος του Τρεπεκλή, ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙ' ΑΥΤΑ;

    Πές ότι παλιά δεν ήξερε διότι ο Σημίτης δεν τον ενημέρωνε. Ο Γιωργάκης όμως είναι αρχηγός του πασόκ από το 2004. Η ιστορία με τον Τρεπεκλή είναι πρόσφατη. Μπορείς επιτέλους να πείς έστω και ΜΙΑ αλήθεια Γιωργάκη;

    Ο Γιωργάκης είχε πεί πέρυσι ότι θα κάνει εσωτερικό έλεγχο και θα μας πεί που πήγε το 1 εκατομμύριο του Τσουκάτου. Έχει περάσει τόσος καιρός, ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ; Μήπως δεν έγινε καμμία έρευνα διότι ΗΞΕΡΑΝ ΗΔΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ;

    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΛΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΠΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.

    Όχι άλλο παραμύθι Γιωργάκη, μας μπουχτίσατε στο ψέμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το τραμπουκοπουστάκι τι έχει και δε μιλά ζωντανά με δημοσιογράφους μετά το πατατράκ στη Θεσσαλονίκη ???
    Το ποιηματάκι που είχε μάθει να καταγγέλλει τους άλλους τελείωσε .
    Καραγκιόζη Λούλη γιατί δε του έμαθες να έχει απολογητικό λόγο ?
    Ο καταγγελτικος λόγος τελείωσε και τώρα που δεν ξέρει να μιλήσει , ζητά να ξέρει από πριν τις ερωτήσεις και μιλάει σε δημοσιογράφους μόνο στο εξωτερικό ?
    Γιατί όλα αυτά ρε πισογλέντη ???
    Τελικά ο Καραγκιόζης που κυβερνά είναι ένα καταναλωτικό προϊόν ή είναι ένα διαφημιστικό project ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κακόηχη λέξη η μίζα, ας το πούμε «ΩΦΕΛΙΜΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ».

    Καλό έ;

    Αν μην τι άλλο οι άνθρωποι, ξέρουν μάρκετιγκ.

    Ο Τρεπεκλής, αντιπρόσωπος της εταιρίας SAIC στην χώρα μας ήταν σύμβουλος του Αντρέα Παπανδρέου και επίσης είναι παιδικός φίλος του Γιωργάκη.

    Ποιου Γιωργάκη;

    Του δικού μας Γιωργάκη, του ίδιου που κατηγορούσε τον Παυλίδη ότι πήρε μίζα 100,000 ευρώ (κρίμα ξεφτιλίστηκαν και οι μίζες επί ΝΔ).

    Για την υπόθεση της ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων, ο Tρεπεκλής είχε λάβει (όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος στον ανακριτή) ως αμοιβή διαμεσολάβησης το ποσόν των 6,5 εκατομμυρίων ευρώ (δυόμιση δισεκατομμυρίων δραχμών) για το αμαρτωλό C4I .

    Το σύστημα ουσιαστικά δεν λειτούργησε ποτέ.

    Βέβαια η μίζα, μίζα.

    ΚΑΙ ΤΙ ΜΙΖΑ !!!

    Μίζα, όχι παίξε γέλασε.

    Μίζα που να αξίζει τον κόπο.

    Μίζα σοσιαλιστική.

    Όχι σαν τους άλλους μαλάκες που βουτήξανε το σουσάμι από το κουλούρι και τους καθίζουν στο πολιτικό σκαμνί για διάρρηξη τράπεζας.

    Φαντάσου κάθαρση και προκοπή που θέλει να φέρει στην Ελλάδα ο Γιωργάκης.

    ΟΛΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΜΑΦΙΑΣ.

    Είδες «ωφέλιμες πληρωμές» οι παιδικοί φίλοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΣ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙΣ

    Μετά τη τραγική Συνέντευξη Τύπου στο Ζάππειο, ένας από τους πιο βαρετούς άνθρωπος που γεννήθηκαν ποτέ στη γή κατάφερε να ρεζιλευτεί ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.

    Το debate ήταν η πολιτική ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ για τον πιο άχρωμο, άοσμο, ξενέρωτο αρλουμπολόγο στην ιστορία της ελληνικής πολιτικής ζωής.

    Ήταν, με μεγάλη διαφορά, ο χειρότερος ομιλητής από τους πέντε.

    Από πατάτα σε πατάτα αυτό το παιδί.

    Αυτή τη φορά ο ΑΡΧΙΠΑΠΑΓΑΛΟΣ δεν μας έπαιξε 3.698 φορές την κασέτα για το πώς ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ο λαός (τα γνωστά αδικία, ανέχεια, ατιμωρησία, απογοήτευση και γενικώς όλα τα εις άλφα-στερητικό ουσιαστικά της Ελληνικής γλώσσας).

    Ακόμη και ο πιο καλοπροαίρετος άνθρωπος κατάλαβε ότι, παρόλα τα εντατικά φροντιστήρια και τους επαγγελματίες επικοινωνιολόγους, η διανοητική του κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη.

    Αρλούμπες, αφηρημένες έννοιες, ευχολόγια, καινούργιοι κόσμοι, ανακολουθίες, νέα οράματα, άστα να πάνε. Ούτε στα καφενεία των συνταξιούχων δεν λέγονται τόσες κουβέντες του αέρα.

    Επίσης, από την τρικυμία που έχει στο κρανίο ξέχασε το ποιηματάκι: «ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ»

    Επειδή όμως η κασέτα της βλακείας συνεχίζει να παίζει εγώ του υπενθυμίζω ότι : “ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ».

    Γιωργάκη, αφού δεν άλλαξες, δεν μπορείς να πάς ούτε μπροστά ούτε πίσω.

    Πάς κάτω αγοράκι και γρήγορα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ AYTO ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ;

    Που το πάτε το παιδί ρε καναλάρχες;

    Δεν βλέπετε ότι είναι ανισόρροπο;

    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΝΙΜΗ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΧΛΑΜΠΑΚΟΥΤΣΑΒΛΕΣ ΕΜΜΟΝΕΣ ΤΟΥ, ΡΕ ΓΑΜΩΤΗ ΜΟΥ.

    Προσωπικά νομίζω ότι ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΘΟΛΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΙΧΛΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΤΟΥ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ.

    ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΛΕΕΙ (άκουσον άκουσον) ότι ο Σερραίος δεν είναι αρκετά διεκδικητικός στα εθνικά θέματα, ξεχνώντας τις σφαλιάρες που έριξε στο συμπατριώτη του Γιωργάκη Τζώρτζ Μπούς στο θέμα των Σκοπίων στο Βουκουρέστι αλλά και στο Κυπριακό για το προδοτικό σχέδιο Ανάν (που βέβαια προωθούσε πάλι ο Γιωργάκης). ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΛΕΕΙ ότι οι μουσουλμάνοι της Θράκης έχουν το δικαίωμα να αυτο-ονομάζονται Τούρκοι (προφανώς θέλει να τσιμπάει τις ψήφους τους μουσουλμάνων), δίνοντας έτσι λαβή στην Τουρκία να ισχυρίζεται ότι υπάρχει Τουρκική και όχι μουσουλμανική μειονότητα στην Ελλάδα.

    Πως μπορεί μετά ο Γιωργάκης να κατηγορεί για μειοδοσία και υποχωρητισμό τον Καραμανλή είναι κάτι που μόνο ο δικός του γογαντοτεράστιος εγκέφαλος μπορεί να συλλάβει.

    Τόν ρωτάνε μετά γιατί ευαγγελίζεται τη δωρεάν δημόσια παιδεία αλλά ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ και τώρα ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙ ΣΕ ΞΕΝΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ.

    Η απάντησή του πάλι άλλα αντ' άλλων. Ευαγγελίζεται (λέει) την δωρεάν δημόσια παιδεία διότι έχει πάει σε πολλά διαφορετικά σχολεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό και άρα έχει εμπειρία!.

    Απίθανο επιχείρημα, ανατρίχιασα. Για το δικό του παιδί όμως, πάλι δεν απάντησε.

    ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΡΕΙΣ ΑΠΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.

    Πρώτο, πόσο είναι το IQ αυτού του ανθρώπου;

    Δεύτερο, πόσο είναι το IQ όσων εμπνέονται από αυτό τον άνθρωπο;

    Τρίτο, πόσο καιρό ακόμη, κύριοι Μπόμπολα, Κυριακού, Αλαφούζο και Λαμπράκη θα κρατήσει αυτό το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ που λέγεται Γιωργάκης Παπαντρέου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΑΣΕ ΤΑ ΣΛΟΓΚΑΝ ΚΑΙ ΜΙΛΑ ΚΑΘΑΡΑ.

    Μας έπρηξες στα ευχολόγια και τις γενικότητες!

    Πές μας κάτι συγκεκριμένο, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

    Πές μας που πήγαν τα λεφτά του Τρεπεκλή.

    Πές μας που πήγαν τα 100.000.000 της Ζίμενς.

    Πές μας το περίφημο μαγικό σχέδιό σου για την οικονομία. Θα αυξήσεις τους δημοσίους υπαλλήλους ή θα τους μειώσεις;

    Πές μας τί θα αλλάξεις στις εφορίες για να μειωθεί η φοροδιαφυγή. Πώς θα αντιμετωπίσεις τη διαφθορά των εφοριακών; Τι θα κάνεις με τους ελεύθερους επαγγελματίες;

    Πές μας πόσο θα αυξηθεί η φορολογία των επιχειρήσεων και πώς θα αντιμετωπίσεις το σίγουρο επακόλουθο της αύξησης της ανεργίας από τη φυγή επιχειρήσεων στο εξωτερικό.

    Πές μας τί παραπάνω θα κάνεις για την παιδεία από όσα έκανε ο Σημίτης, πρέπει να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης.

    Πές μας τί θα κάνεις για το Κυπριακό. Πές μας εάν καταδικάζεις ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ το σχέδιο Ανάν (και τους σημερινούς κλώνους του) ή όχι.

    Πές μας εάν έχεις σταθερή θέση για τα Σκόπια και ποιά είναι αυτή. Συμφωνείς ή όχι με τον Καραμανλή και το Βουκουρέστι;

    ΕΝΤΑΞΕΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΥΣ.

    Επίσης μας τσαντίζει το ότι προσπαθείς μέσα από σλόγκαν, γενικότητες και αφηρημένες έννοιες να υπονοήσεις ότι ξέρεις τί κάνεις.

    ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ.

    Εάν ξέρεις σε παρακαλούμε να μας το πείς.

    Εάν δεν ξέρεις, τότε είσαι επικίνδυνος, διότι επιβεβαιώνεις όσους λένε ότι εάν δεν είχες πατέρα τον Αντρέα σήμερα θα σκούπιζες τραπέζια σε Μακντόναλντς της Μινεσότα.

    Περιμένουμε.

    Άντε να δούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΛΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΤΗΝ ΨΑΛΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΟΙ ΔΕΛΦΙΝΟΙ.
    ΦΟΛΑ ΣΤΙΣ 7 ΙΟΥΝΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΟΧΤΥΠΗΜΕΝΟ
    ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ ΤΟΝ ΚΟΣΚΟΤΑ ΦΥΛΑΚΗ !!!
    ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟΥΣ
    ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ ΤΟΥ
    ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ-ΟΙΚΟΝΟΜΕΑ ΤΟ ΠΡΩΙ...

    ΝΑΙ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ... ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ !
    ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ.. ΧΑΠΙΑ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΥ ΒΛΑΜΕΝΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΠΡΟΣΤΑ 2% Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ.

    Μετά τα φιάσκα του Γιωργάκη στο debate και το Ζάππειο αλλά και την απομυθοποίηση των οικολόγων που θέλουν να ονομάζονται τα Σκόπια Μακεδονία, άλλαξε εντελώς ο χάρτης των δημοσκοπήσεων.

    Με 70% συσπείρωση η ΝΔ περνάει μπροστά και τελειώνουν τα ψέμματα.

    Αντίθετα στο πασόκ η απογοήτευση έχει ακουμπήσει την απελπισία. Το mega, o αντέννα, ο σκάϊ και ο άλτερ τόχουν ρίξει στα γνωστά (σούπα, όλοι ίδιοι είναι, κλπ) και προσπαθούν, έστω και την ύστατη στιγμή να συνεφέρουν τους οπαδούς τους παΣΟΚ από το ΣΟΚ.

    Καπάκι και οι μαϊμού δημοσκοπήσεις μπας και κοροϊδέψουμε κανένα αγαθό.

    Άντε να δώ Γιωργάκη πίσω από ποιά γωνία θα πάς να κρύβεσαι μετά τις ευρωεκλογές.

    Θα σε φάνε ζωντανό εκεί στην Ιπποκράτους.

    Και πολύ άντεξαν, εδώ που τα λέμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ...
    ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΑ ΣΚΙΣΜΕΝΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΤΩΝ ΤΡΑΧΤΕΡ,ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΚΑΠΝΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ.

    ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ ΡΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ;;;
    ΠΟΙΟΣ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΙΣ ΕΝΔΟΞΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΜΕ ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ,ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΔΟΥΣ ΚΑ ΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ;;;

    ΠΟΙΟΣ ΞΕΧΝΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΠΝΟΥ;;;;

    ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ...
    ΜΑΛΑΚΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. "Αυτά που λενε για την SIEMENS και τον Μητσοτακη δεν τα πιστευω με τιποτα,, Τα παραπανω λογια ειναι απο την νεα κομωδια που παιζεται στα Ελληνικα καναλια με τιτλο, "ΟΤΙ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΡΠΑΞΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΜΑΣ,,

    ΦΕΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. η οικολογική αφίσα του ΠΑΣΟΚ

    "Το ΠΑΣΟΚ είναι οικολογικό κόμμα γιατί έχει σήμα τον ήλιο και έχει χρώμα το πράσινο"
    Γεώργιος Α. Παπανδρέου 28/5/2009
    Μετά την παραπάνω δήλωση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ετοιμάστηκε η ανάλογη διαφημιστική καμπάνια για να αποδείξει του λόγου το αληθές! Σήμερα σας παρουσιάζω σε αποκλειστικότητα τη νέα αφίσα...
    ΠΑΣΟΚ
    Πρώτα τα ζώα
    (δηλαδή ο ...πολίτης!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. η οικολογική αφίσα του ΠΑΣΟΚ

    "Το ΠΑΣΟΚ είναι οικολογικό κόμμα γιατί έχει σήμα τον ήλιο και έχει χρώμα το πράσινο"
    Γεώργιος Α. Παπανδρέου 28/5/2009
    Μετά την παραπάνω δήλωση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ετοιμάστηκε η ανάλογη διαφημιστική καμπάνια για να αποδείξει του λόγου το αληθές! Σήμερα σας παρουσιάζω σε αποκλειστικότητα τη νέα αφίσα...
    ΠΑΣΟΚ
    Πρώτα τα ζώα
    (δηλαδή ο ...πολίτης!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Οι βασικές μας προτάσεις για φορολογική δικαιοσύνη:
    - Εφαρμογή ενιαίας, τιμαριθμοποιημένης, προοδευτικής φορολογικής κλίμακας για όλα τα εισοδήματα, από όποια πηγή κι αν προέρχονται:
    - Κατάργηση του ΕΤΑΚ και φορολόγηση της μεγάλης ακίνητης περιουσίας με προοδευτικό τρόπο, από την οποία δεν εξαιρείται κανείς, ούτε η εκκλησιαστική περιουσία που αξιοποιείται οικονομικά.
    - Κατάργηση μιας σειράς από χαριστικές φοροαπαλλαγές και ρυθμίσεις που καθιέρωσε η Ν.Δ. τα 5 τελευταία χρόνια, ευνοώντας τη φοροδιαφυγή και το οικονομικό έγκλημα.
    - Συστηματική καταγραφή και φορολόγηση των συναλλαγών με εξωχώριες (offshore) εταιρείες, ώστε να τις καταστήσουμε ασύμφορες τόσο για φυσικά όσο και για νομικά πρόσωπα που βρίσκονται στη χώρα μας για να μπει τέλος στα τεχνάσματα φοροαποφυγής και να ενισχυθεί η καταπολέμηση της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.
    - Φορολόγηση με χαμηλό συντελεστή των αδιανέμητων κερδών των νομικών προσώπων, με στόχο την αύξηση των επενδύσεων, τον εκσυγχρονισμό των επιχειρήσεων και την αύξηση της απασχόλησης.
    - Φορολόγηση των διανεμομένων κερδών στα φυσικά πρόσωπα, δηλαδή των μερισμάτων, στην κλίμακα των φυσικών προσώπων, και έκπτωση από το φόρο του ποσού που έχει παρακρατηθεί στην εταιρεία ως φορολογία κερδών, ώστε να αποκλειστεί η διπλή φορολόγηση εισοδήματος.
    - Φορολόγηση της υπεραξίας που πραγματοποιείται από χρηματιστηριακές συναλλαγές με βάση την κλίμακα εισοδήματος, αφού πρώτα γίνει συμψηφισμός των ζημιών.

    Αυτά ποιος τα λέει; Μήπως οι απατεώνες κλέφτες, συκοφάντες, υβριστές, λαμόγια και προδότες πολιτικοί της δεξιάς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Οι πρώτες εκποιήσεις του δημοσίου άρχισαν επί Μάνου, του αγαπημένου πολιτικού του Αριστείδη Αλαφούζου, εκείνου με τις βαλίτσες προς "κουπόνια" αν τον θυμάται πλέον κανείς...

    Μήπως ξέρει κάτι να μας πει για τα κοντέηνερς Τατοίου, που πήραν την άγουσα προς Κρίστυ'ς...

    Μήπως ξέρει κάτι ο μαϊντανός του ΣΚΑΙ, "κύριος" Μάνος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ήμαρτον! Μόνο Δεξιοί Άρρωστοι Τηγανισμένοι Εγκέφαλοι, θα σκεφτόντουσαν να κατεβάσουν επικεφαλής του Ευροψηφοδελτίου τους άνθρωπο με σοβαρό πρόβλημα υγείας,
    Τώρα θα μου πείτε, τόσα και τόσα έκαναν, εκεί θα σταματούσαν;
    Εδώ εξαφάνισαν από κάθε δημοσιότητα αυτούς που κάηκαν στις φωτιές, κάπου 65 άτομα, μιλάμε για πλήρη εξαφάνιση, και θα διστάσουν για το κομματικό τους συμφέρον, γιατί έτσι έκριναν οι επικοινωνιολόγοι τους να βάλουν την άρρωστη γυναίκα επικεφαλής, και όσο αντέξει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εσύ που ξέρεις τα πολλά , μπορείς να μας πεί πόσα έβγαλε ο κύριος Μάνος απο το χρηματιστήριο.
    Και εάν ήταν τόσο καλός παίκτης και δεν είχε τότε έσω πληροφόρηση γιατί δεν βγάζει ανάλογα ποσά και τώρα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση