GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Να μη χαθεί καμιά θέση εργασίας...

Από τους Οικολόγους Πρασινους . Την συμπαράστασή τους σε όλους τους εργαζόμενους των εφημερίδων «Ελεύθερος Τύπος» και «Τύπος της Κυριακής», ...

Από τους Οικολόγους Πρασινους
.
Την συμπαράστασή τους σε όλους τους εργαζόμενους των εφημερίδων «Ελεύθερος Τύπος» και «Τύπος της Κυριακής», της ηλεκτρονικής σελίδας e-tipos.com, αλλά και του ραδιοφωνικού σταθμού CITY 99,5 εκφράζουν οι Οικολόγοι Πράσινοι, ζητώντας από την κυβέρνηση να λάβει άμεσα μέτρα για την διασφάλιση των θέσεων εργασίας τους και κάθε εργασιακού δικαιώματός τους. Παράλληλα να ερευνήσει τους τρόπους για την αναστολή της απόφασης, που βάζει λουκέτο στην εφημερίδα και τον ραδιοφωνικό σταθμό και να εργαστεί προς αυτή την κατεύθυνση.
Σε μια εποχή που η σωστή πληροφόρηση μαστίζεται από...
τις «πιέσεις» μεγάλων επιχειρηματικών συγκροτημάτων, τα οποία εξυπηρετούν συγκεκριμένες οικονομικές ή πολιτικές σκοπιμότητες, το κλείσιμο μιας ιστορικής εφημερίδας που θα αφήσει εκατοντάδες ανέργους να αναζητούν μαζικά εργασία στα ΜΜΕ, το πιθανότερο είναι να εντείνει το κλίμα ανασφάλειας στον συγκεκριμένο χώρο, με αποτέλεσμα τους «έντονους κραδασμούς» στα θεμέλια της ελευθεροτυπίας.
Το «λουκέτο» δεν είναι η ενδεδειγμένη λύση στην οικονομική κρίση. Οι Οικολόγοι Πράσινοι θα σταθούν στο πλευρό των εργαζομένων των ΜΜΕ, υποστηρίζοντας τις κινητοποιήσεις τους.

6 σχόλια

  1. A EINAI ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΛΥΦΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΠΑΤΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΧΗΡΗΣΕΙΣ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΚΙΧ ΣΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΜΜΕ.
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΥΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βαρειά κατηγορία εναντίον των Ελλήνων πολιτικών δημοσιεύεται στο γερμανικό Τύπο σύμφωνα με την οποία το βιομηχανικό συγκρότημα της Siemens χρηματοδοτούσε κόμματα για να κυβερνήσουν εκείνα που θα εξυπηρετούσαν καλύτερα τα συμφέροντα της εταιρείας. Αν η Siemens λειτουργούσε με τέτοιο τρόπο τότε έχει συμβεί ευθεία χειραγώγηση της εκλογικής διαδικασίας και άμεση παραβίαση του ελληνικού συντάγματος, καθώς δεν πρόκειται μόνον για απλές μίζες προς τα κόμματα, αλλά για κυριολεκτικό ανεβοκατέβασμα κυβερνήσεων. Τα δημοσιεύματα αναφέρονται στο πρόσωπο-κλειδί της στρατηγικής Siemens που ήταν ο Μιχάλης Χριστοφοράκος, ενώ το τεράστιο σκάνδαλο αφορά σε ΠΑΣΟΚ-Νέα Δημοκρατία και στις κυβερνήσεις των δύο κομμάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δε μας παρατάνε κι οι οικολόγοι, από την παρέμβαση που βρήκαν να κάνουν φαίνεται τι κουμάσια είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΑ ΜΜΕ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ?Ε....ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΤΟΥΣ.ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΜΕ.ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΟΛΟΝ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΜΜΕ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΑΘΑΝΕ ΠΩΣ Π......,
    ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση