GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κυριακάτικη μαϊμουδιά...

Aπό το http://veto300.blogspot.com/ . Κυριακάτικη εφημερίδα δημοσίευσε αποκλειστική συνέντευξη του κοινοτικού επίτροπου Ζακ Μπαρό, αρμόδιου ...

Aπό το http://veto300.blogspot.com/
.
Κυριακάτικη εφημερίδα δημοσίευσε αποκλειστική συνέντευξη του κοινοτικού επίτροπου Ζακ Μπαρό, αρμόδιου για τη δικαιοσύνη και τις εσωτερικές υποθέσεις. Έλα μου, όμως, που ο ίδιος δεν έδωσε ποτέ τέτοια συνέντευξη...Το έμαθε, λοιπόν, και τρελάθηκε! Σου λέει, τι χώρα είναι αυτή η Ελλάδα; Χώρα μαϊμούδων; Τι θα κάνει τώρα; Ετοιμάζεται να στείλει επιστολή στην εφημερίδα, με την όποια θα διαψεύδει ότι μίλησε ποτέ στη δημοσιογράφο της!! Δεν είναι αριστούργημα;

5 σχόλια

  1. Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ έκανε την κουραδομαγκιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΥΡΙΟΝ ΤΑΚΗΝ ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ

    Οι 12000 υπάλληλοι της Εθνικής Τράπεζας
    Βρίσκονται στα όρια της φτώχιας , οι περισσότεροι
    Φεσώνονται από δάνεια και κάρτες .
    για να μπορούν να ζήσουν με αξιοπρέπεια .
    Τα ρούχα που φοράνε είναι από το
    παζάρι και από τα καλάθια και υπολείμματα
    προσφορών .
    Μπάνιο στο σπίτι δυο φορές την εβδομάδα για
    οικονομία λιτότητα και στο στομάχι .
    Ο μισθός των περισσότερων είναι 1000- 1500 ευρώ
    τον μήνα .
    Ενώ οι δικηγόροι στην τράπεζα παίρνουν 3000 ευρώ
    τον μήνα ο μικρότερος ο ανώτερος 10000ευρω τον μήνα .
    Οι περισσότεροι σχεδόν όλοι είναι πολύ κατωτέρου
    ποιοτικής απόδοσης και ανίκανοι.
    Στον ιδιωτικό τομέα ούτε για κλητήρες δεν κάνουν .
    Απορούμε όλοι μας πως προσελήφθηκαν όλοι αυτοί
    οι ανίκανοι
    Οι συνδικαλιστές επίσης πολλά τα χρήματα και εκεί
    Άχρηστοι όλοι τους .
    Πολλά τα τρωκτικά και τα λαμόγια αν
    τους ανακαλύψετε όλους αυτούς μέσω της επιθεωρήσεως και τους τα κόψετε όλα τους
    τα προνόμια θα μπορείτε να δώσετε αυξήσεις
    Τις τάξεως του 20 -30 % στο προσωπικό
    που πένεται χωρίς να επιβαρυνθεί η τράπεζα
    κύριε Αραπογλου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το μουσείο της ακρόπολης κατασκευάστηκε
    Διότι : Όταν επί Σημίτη διέλυσαν τα μάρμαρα να τα καθαρίσουν
    Μετά , δεν μπορούσαν να τα ξανά συναρμολογήσουν ,
    Έτσι πήραν εσπευσμένα να φτιάξουν το μουσείο της ακρόπολης ,
    Ενώ υπήρχε η τεχνολογία να καθαρίσουν τα μάρμαρα
    Χωρίς να τα διαλύσουν ,
    Κάποιοι μεγαλοεργολάβοι και υπουργοί έβγαλαν πολλά χρήματα
    Είναι υπόλογοι της Ελληνικής ιστορίας και του Ελληνικού Έθνους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια συνέντευξη του Αντιπροέδρου της Κομισιόν, Επιτρόπου Ζακ Μπαρό στην Αγγελική Παπαμιλτιάδου που δεν της δόθηκε ποτέ, φέρεται πως δημοσίευσε η Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία την περασμένη Κυριακή, 14 Ιουνίου. Επιπλέον, και στην συνέντευξη του Επιτρόπου Αλμούνια, στην ίδια δημοσιογράφο και για την ίδια εφημερίδα, φέρεται να αλλοιώθηκαν τα λεγόμενα του, σύμφωνα τουλάχιστον με την εκπρόσωπο του κυρίου Αλμούνια, Αμέλια Τόρες. Αν οι πληροφορίες του newstime.gr, και για τις δύο περιπτώσεις, επιβεβαιωθούν, θα πρόκειται δίχως άλλο για σοβαρό πλήγμα στην αξιοπιστία της ιστορικής εφημερίδας.
    Ειδικότερα:
    Ο εκπρόσωπος Τύπου του κ.Μπαρό, Μικέλε Τσερκόνε, απαντώντας σε δημοσιογραφικές ερωτήσεις, εξήγησε ότι ο Επίτροπος δεν έχει δώσει συνέντευξη στην δημοσιογράφο Αγγελική Παπαμιλτιάδου, που όμως υπογράφει "συνέντευξη" του, στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία . Μάλιστα, όταν αργότερα ο ίδιος ο κύριος Τσερκόνε διάβασε μεταφρασμένο το περιεχόμενο της υποτιθέμενης συνέντευξης, διέψευσε για δεύτερη φορά, οργισμένα και κατηγορηματικά, ότι την έχει δώσει ο Ζακ Μπαρό στην κυρία Παπαμιλτιάδου.

    Η επίμαχη "συνέντευξη" στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία Το newstime.gr επικοινώνησε άμεσα, αργά το βράδυ της Τρίτης, με τον διευθυντή της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας, Γιάννη Βλαστάρη, ο οποίος επέμεινε πως η συνέντευξη είναι υπαρκτή, και μπορεί να βρεθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του Επιτρόπου, με link μάλιστα στην Ελευθεροτυπία. Το newstime.gr δεν έχει καταφέρει ως αυτήν την ώρα να επιβεβαιώσει ανεξάρτητα τον ισχυρισμό αυτόν.

    Επιπλέον, η ιστορική εφημερίδα κατηγορείται πως δεν τήρησε την δημοσιογραφική δεοντολογία, βάζοντας λόγια που δεν είπε στο στόμα του, και σε δεύτερη συνέντευξη Επιτρόπου, στην ίδια δημοσιογράφο. Πρόκειται για μία συνέντευξη του Επιτρόπου, κυρίου Αλμούνια. Ειδικότερα:
    Ως προς τη συνέντευξη του κ. Αλμούνια η εκπρόσωπος Τύπου, Αμέλια Τόρες, απάντησε ότι αυτή είναι μεν υπαρκτή αλλά «δεν αναγνωρίζουμε δυστυχώς τα λεγόμενα του επιτρόπου ειδικά στο τίτλο, κάτι για το οποίο είμαστε δυστυχώς συνηθισμένοι» . Έτσι διέψευσε τις δύο φράσεις σύμφωνα με τις οποίες ο κ. Αλμούνια υποτίθεται ότι είπε, απευθυνόμενος στην ελληνική κυβέρνηση ότι «τον Οκτώβριο τελειώνουν τα ψέματα» και «Σταματήστε επιτέλους τις σπατάλες. Πληρώνετε πολύ ακριβά το υπέρογκο χρέος σας».
    Η κα Τόρες εξέφρασε για μιαν ακόμη φορά τη λύπη της για τον τρόπο που αποδόθηκαν τα λόγια και οι σκέψεις του επιτρόπου Αλμούνια σε ένα κείμενο που πολλά σημεία του έχουν προστεθεί από τη συντάκτη της συνέντευξης και δεν υπάρχουν στο κείμενο της επίσημης συνέντευξης. «Επαναλαμβάνω ότι λυπόμαστε γι αυτό. Και θα εξάγουμε τα συμπεράσματα μας από αυτή την υπόθεση. Αυτό είναι σαφές» τόνισε η κα. Τόρες λέγοντας ότι περιμένει τώρα την επίσημη μετάφραση του κειμένου της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας προκειμένου να τοποθετηθεί επ’ αυτού συνολικά.
    Διαβάστε την επίμαχη "συνέντευξη" Μπαρό στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία
    http://enet.gr/?i=arthra-sthles.el.interviews&id=54177

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σιγά το πράμα. Η Ελευθεροτρυπία τόσα χρόνια έχει γράψει τόσες βλακείες, έγραψε και μιά παραπάνω και τι έγινε; Αν αναλογιστεις τι έχει γράψει για τη 17Ν αυτό δεν είναι τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση