GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ντελίριο του ρατσισμού...

...της ακροδεξιάς καταλαμβάνει την Ευρώπη. Το ...παράδειγμα της Ιταλίας με τις "ομάδες πολιτών"! Aπό το http://sibilla-gr-sibilla....

...της ακροδεξιάς καταλαμβάνει την Ευρώπη. Το ...παράδειγμα της Ιταλίας με τις "ομάδες πολιτών"!

Aπό το http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/
.
Τα πρώτα αποτελέσματα της ξενοφοβίας, μετά την νίκη της δεξιάς και την ανυπαρξία αριστεράς στο ευρωκοινοβούλιο, έρχονται από το Μιλάνο. Χιλιάδες «εθελοντές» με πρόσχημα την προστασία πατρίδας, θρησκείας, οικογένειας και αφορμή τις προστασίες των συνοικιών από τους μετανάστες.
Μπαίνει μπροστά από την κυβέρνηση της Ιταλίας το σχέδιο νόμου, που είναι από τον Απρίλη στο «ψυγείο» και βασίζεται στις υπογραφές 101 βουλευτών η Alessandra Mussolini, εγγονή του Μπενίτο και αρχηγός ακροδεξιού πολιτικού κόμματος που συνεργάζεται με στηρίζει την κυβέρνηση Berlusconi. Σίγουρα δεν μας αντιγράφουν οι Ιταλοί, αφού το πανομοιότυπο σχέδιο της κυβέρνησης του Καραμανλή...
για την αντιμετώπιση των «Λαθρομεταναστών» έρχεται στη συνέχεια.Και στην Ελλάδα η «πίεση», πανομοιότυπα μ’ αυτή των ιταλών νεοφασιστών και ακροδεξιών κομμάτων…Ας δούμε κάποιες «συνέπειες» μιας και στο Ελλαδιστάν θα βαδίσουμε τον ίδιο δρόμο…Δημιουργούνται «αυθόρμητα» ομάδες «εθελοντών» πολιτών για να υπερασπίσουν τις γειτονιές (μας θυμίζει κάτι;).
Είναι έτοιμοι 2.000 εθελοντές σ’ ολόκληρη την Ιταλία να δημιουργήσουν «συλλόγους» αμέσως μετά την ψήφιση του σχετικού νόμου για την «αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης».Χθες παρουσιάστηκε στο Μιλάνο η κίνηση των αυθόρμητων εθελοντών και οι στόχοι:- 24 ώρες το 24ωρο εθελοντές στην υπηρεσία των αρχών ασφαλείας: «Συνεργασία με τις αρχές εναντίον της εγκληματικότητας»- Θα έχουν και στολή, που την παρουσίασαν! Χακί πουκάμισο, καπέλο με τον αυτοκρατορικό ρωμαϊκό αετό, μαύρο περιβραχιόνιο στο δεξί χέρι (μην τους περάσουν και για κομμουνιστές), γκρι παντελόνια…- Ανακοίνωσαν την εθελοντική στράτευση δεκάδων αποστράτων αξιωματικών του στρατού, των καραμπινιέρων…
Βεβαίως η «κίνηση» διακήρυξε: «Είμαστε απολιτικοί! Ούτε μαύροι, ούτε πράσινοι, ούτε κίτρινοι» (φυσικά, σήμερα στην Ιταλία δεν υπάρχουν κόκκινοι).Και συνεχίζουν: «Είναι ένας Σύλλογος που θέλει το καλό των πολιτών. Θέλουμε να περιφρουρήσουμε συγκεκριμένες περιοχές, αλλά χωρίς βία και φασιστικά σύμβολα ή σβάστικες»… (κι όμως, τα φασιστικά σύμβολα υπάρχουν στις επίσημες στολές που παρουσίασαν!). «Θέλουμε να περιπολούμε κακόφημες περιοχές και να αναφερόμαστε στους αρμόδιους»...Στο ερώτημα ποιοι είναι χρηματοδότες της κίνησης, απαντούν: «Για την ώρα έχουμε λίγα χρήματα. Ελπίζουμε σε κρατική επιχορήγηση»!Παρότι «απολιτικοί» αυτοί οι «Σύλλογοι» έχουν την ιδεολογική-πολιτική έμπνευση! Επικεφαλής είναι ο Gaetano Saya. Γνωστός νεοναζί που το 2004 δικάστηκε για «διάδοση ιδεών βασισμένων στη θεωρία της ανωτερότητας και το ρατσιστικό μίσος». Βέβαια το 2004 είναι μακρινό παρελθόν και το Ιταλικό Σύνταγμα, που ρητά θεωρεί ποινικό αδίκημα ακόμη και την αναφορά σε οτιδήποτε σχετίζεται με τον φασισμό, έχει την ίδια κατάντια που του έχει προσδώσει στην Ελλάδα ο Καραμανλής.Και κλείνοντας την παρουσίαση ο απολιτικός νεοφασίστας Gaetano Saya (μέλος στο ίδιο νεοφασιστικό κόμμα του σημερινού Δημάρχου της αιώνιας πόλης), επισημαίνει με περηφάνια: «Σήμερα ξεπεράσαμε τις εγγραφές 2.000 εθελοντών και μας φθάνουν χιλιάδες νέες αιτήσεις, κυρίως από προερχόμενους (αποστράτους) των δυνάμεων της τάξης»!
Γιώργο Καρατζαφέρη, Κώστα Καραμανλή και σια… σας προσπερνούν! Κάντε γρήγορα γιατί μετά θα πουν όλοι ότι αντιγράφετε τον Berlusconi!
Θα πρόκειται για μεγάλη εθνική ντροπή!

20 σχόλια

  1. Πάλι εσύ ρε κοπρόσκυλο και γλείφτη της χαμάς με τις ηλίθιες αναλύσεις σου....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "the Eναλλάξ Act" από τη Μεγάλη Κεντροδεξιά Παπάρα ταξη

    Βρε παιδιά, εσείς σα δημοσιογράφοι θα ξέρετε… Είναι αλήθεια;
    Μπράβο τους!

    Είναι αλήθεια ότι ο Μαρκογιαννάκης, εκτός από το «πρόβλημα» του «υπερπληθυσμού» των μεταναστών, τώρα θα λύσει και το πρόβλημα του κορεσμού των χωματερών;;;

    Λέγεται ότι η Μεγάλη Κεντροδεξιά Παράταξη συνεργασίας, η αποτελούμενη από τα δημοκρατικότατα κεντρώα κόμματα ΝΔ, ΛάΟΣ, χρυσή αυγή, ΕΠΕΝ και βασιλικών, θα εκμεταλλευτεί – λέει - με την μέγιστη δυνατή απόδοση, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Σε αυτά, από την Μαρκογιαννάκειο ΕΛΑΣ, θα εναποτίθεται ένα στρώμα μεταναστών, μετά θα περνάει μπουλντόζα, θα ακολουθεί ένα στρώμα σκουπίδια που θα εναποτίθεται από τα απορριμματοφόρα, μπουλντόζα κοκ. Μετανάστες, σκουπίδια, μετανάστες, σκουπίδια, δηλαδή διαδοχικά τα στρώματα κι εναλλάξ. Το στρώμα στην κορυφή της ντάνας, λέει, θα είναι στρώμα σκουπιδιών, επειδή - λέει - το στρώμα μεταναστών, θα ενοχλούσε αισθητικά τον καρατζαFuhrer...

    Καλή ιδέα και αναμενόμενη από την μεγάλη - πλήν μικρόνοα - «κεντρο»δεξιά, αλλά είναι αλήθεια;

    Θα μπορούσε πάντως να λύσει πολλά προβλήματα τα οποία γεννήθηκαν και υπάρχουν σε μερικούς μονοκύτταρους εγκεφάλους…

    Αντε νάρθει και η μέρα που θα θάψουμε τον Μαρκογιαννάκη.
    Θα είναι μεγάλη γιορτή για ολόκληρη την ανθρωπότητα!

    Αναλαμβάνουμε το μεταθανάτιο κατούρημα του, τρις εβδομαδιαίως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δε χρειαζεται τιποτα να αλλαξει σε αυτόν τον τοπο. Μια χαρα είναι όλα. Κυκλοφορεις ανετα στην Αθηνα και απολαμβανεις τη ζωη σου ξεγνοιστα. Θα μας τρελλανετε ρε μαλακες αναρχοαριστεροι? Τυφλοι είστε? Σε άλλο κόσμο ζείτε? Η κατάσταση είναι εκρηκτική λόγω των μεταναστών, των ναρκωμανών και των συμμοριών. Τα μέτρα είναι αυτονόητα για τη λύση του προβλήματος και επαναφορά της αξιοπρέπειας στον πολιτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @

    ΘΕΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ!!!



    Αν είχα να διαλέξω ανάμεσα στους χριστιανοφασίστες και στους ισλαμοφασίστες, σαφώς και θα διάλεγα τους πρώτους.

    Συχαίνομαι τον φασισμό του "φαιού χιτώνα" αλλά πολύ περισσότερο συχαίνομαι τον φασισμό της μπούργκας, της κλειτοριδεκτομής και της "υποχρεωτικής" δολοφονίας των κοριτσιών (από τις ίδιες τους τις οικογένειες) όταν συνάψουν μη-εγκεκριμένη σχέση.

    Όσο για τους (κρατικοδίαιτους, συνήθως) χοντρομαλάκες της "εκλεπτυσμένης αριστεράς", ένα έχω να πώ:

    Η μαλακία τους είναι τόσο πολύ καθοδηγούμενη (ερήμην, τους, από νεοταξίτικα σκοτεινά κέντρα) που τους είναι αδύνατον να αντιληφθούν ότι, με τη στάση τους, προάγουν την ανάπτυξη ενός "λαοπρόβλητου" φασισμού, υποστηριζόμενου από (ΔΙΚΑΙΑ, πλέον) "αγανακτισμένους πολίτες".


    Για σκεφτείτε το, λιγάκι.

    Το θεωρώ αδιανόητο, να φτάσουμε σε αυτό το χάλι: Εξαιτίας του κάθε μαλάκα συριζαίου, ο μέσος πολίτης αντί να εξεγείρεται για κοινωνική δικαιοσύνη, να καταντά να ψηφίζει καρατζαφ και πλεύρη μόνο και μόνο με την ελπίδα ότι, χάρη στους ακροδεξιούς, θα "ξεβρομίσει" η γειτονιά του από τα ανθρώπινα σκουπίδια που του πετούν στην πόρτα του οι μυστικές υπηρεσίες των τούρκων (αλλά και τα ελληνολαμόγια του real-estate που καθοδηγούν την υποβάθμιση εκείνων των συνοικιών που θέλουν να αγοράσουν για ένα κομμάτι ψωμί!)

    Αυτό κι αν είναι αποπροσανατολισμός του λαού!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 3:27'. :
    ----
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ !!
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φαιστόμουτρο η Alessandra αλλά βυζί κανόνι, ε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.
    Η ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
    ΦΘΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΣΟΠΟΡΤΕΣ.
    ΤΙΣ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΔΟΞΑΣΙΕΣ, ΤΙΣ ΖΗΣΑΜΕ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΜΑΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ.
    ΤΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΓΩΝΙΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ (ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ), ΕΝΩ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΓΩΝΙΟΥΣΑΝ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΦΑΝ ΜΕ ΜΑΝΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΕΝΑΣ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΔΩ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ ΗΓΕΤΗΣ(;), ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.
    Ο ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΤΤΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εσυ ανωνυμε των 3.29 που γραφεις
    με τιτλο θεμα επιλογης αληθεια
    τι εχεις να καταμαρτυρησεις εναντιον
    του καρατζαφερη.
    με ποια προταση του διαφωνεις?
    δεν ειναι καιρος να συζηταμε επι
    προτασεων αντι για χαρακτηρισμους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καιρός να γίνει κάτι παρόμοιο και εδώ. Επιτέλους, να μιλήσει η "σιωπηλή πλειοψηφία"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εσυ μαλάκα μπλουπερ εχεις περασει πρόσφατα από την οδο σοφοκλεους? εχεις νιωσει τον τρομο μερα μεσημερι μεσα στο αυτοκινητο σου? σου εχει τυχει να κανεις το σταυρό σου να ανάψει γρηγορα το πράσινο φαναρι πριν σε κλέψουνε, σε δειρουνε σε μαχαιρώσουνε?

    Μηπως ζεις σε άλλη χωρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Με σύμμαχο τον επανεκλεχθέντα πρόεδρο του Ιραν Αχμαντινετζάντ και με την υποστήριξη των δημοκρατικών, πατριωτικών, προοδευτικών αντιιμπεριαλιστικών κινημάτων όπως η χαμάς, το κόμμα του αλλάχ, οι ταλιμπάν, θα αναπτύσσεται, θα δυναμώνει το αντιφασιστικό, αντιρατσιστικό κίνημα σε όλον τον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τα προβλήματα και οι κοινωνικές τριβές που φέρνει η απότομη ροή μή αφομοιώσιμων μεταναστών είναι η τροφή του "4,5%". Αφού σκυλεύτηκαν το θύμα των ανεκπαίδευτων και ανίκανων κρατικών υπαλλήλων (αλλά δεν τους βγήκε), παίζουν το χαρτί των "αλλαχ αλαχμπαρ". Αντε για το "<3%" την επόμενη φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σε τηλεφωνικό διάβημα διαμαρτυρίας προς τον Υπουργό Εσωτερικών για τις απελάσεις μεταναστών-προσφύγων, με ειδική πτήση τσάρτερ προς το Πακιστάν προέβη ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ Σπύρος Χαλβατζής.
    Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του ΚΚΕ, επεσήμανε στον υπουργό ότι αυτή η πράξη είναι αντίθετη με τη Σύμβαση του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες και επίσης ότι αυτοί οι άνθρωποι κινδυνεύουν από το αυταρχικό, αμερικανόδουλο καθεστώς του Πακιστάν, που βρίσκεται στο επίκεντρο πολεμικών συγκρούσεων των ιμπεριαλιστών των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, με δυόμιση εκατομμύρια πρόσφυγες.
    Από την πλευρά του ο Υπουργός κ. Παυλόπουλος διαβεβαίωσε ότι από τους απελαθέντες κανένας δεν είχε ζητήσει πολιτικό άσυλο.
    Κατά την άποψη του ΚΚΕ, αυτό το γεγονός δεν αποτελεί καμιά εγγύηση ότι οι άνθρωποι αυτοί δεν κινδυνεύουν. Άλλωστε, προστίθεται στην ανακοίνωση, είναι δεδομένη η απροθυμία των ελληνικών κυβερνήσεων να χορηγούν πολιτικό άσυλο και είναι γνωστά τα χίλια μύρια εμπόδια που βάζουν για την χορήγησή του.

    Ναυτεμπορική 15 Ιουν 2009

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μηπως ζεις σε άλλη χωρα?

    15 Ιουν 2009 6:38:00 μμ

    ====================

    Εδώ ζει, αλλά κατάγεται από "συγκεκριμένη" χώρα της ανατολικής μεσογείου.
    Με αστεράκι στη σημαία.

    Ο νοών νοείτω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανωνυμε @ 15 Ιουν 2009 3:27:00 μμ
    Το μόνο ανθρώπινο σκουπίδι σ' αυτη τη χώρα είσαι εσυ και οι ομοιοι σου.Εθνικιστικο-μισαλλοόδοξο ξερατό, οταν οι φασιστοπρογόνοι σου είχαν πάρει σβάρνα τις 5 ηπείρους βιάζοντας, σφάζοντας και καταληστεύοντας δεν υπήρχε πρόβλημα. Ήταν βλέπεις τέκνα ενός ανώτερου θεού, κατατρεγμένα απο την ανέχεια και απο τις εξευτελιστικές συνθήκες ζωής τους.
    Τώρα όμως οι κατατρεγμένοι μετανάστες είναι "ανθρώπινα σκουπίδια"...Ντροπή σας ανιστόρητοι γκεμπελίσκοι!Αλλά τέτοιο προσόντα εφυϊας διαθέτε,τέτοιες ευαισθησίες, τέτοιο πολιτισμό και τέτοια λέτε..Σαφώς!Παρακρατικοί φασιστοσυμμορίτες, ιδού η λύση! Φασιστομπινέδες, ανθρωποειδή δείξτε για άλλη μια φορά το αληθινό σας πρόσωπο: Συστρατευθείτε μαζί με τους απόγουνους και τα φερέφωνα ιδεών του Μουσολίνιν.Πογκρόμ και λιντσάρισμα!ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΛΑΚΕΣ!
    Αλλά οποιος τολμήσει να μιλήσει για ανθρώπινα δικαιώματα και αξιοπρέπεια των μεταναστών, αντίθετος σε μισαλλόδοξες τακτικές, καθοδηγείται απο "νεοταξίτικα σκοτεινά κέντρα". Το διπτυχο υπεραυνανισμού και Λιακόπουλου απο εγκεφαλικά μονοκύτταρους οργανισμούς έχει ολέθριες συνέπειες. Φασιστάκια και γεροτζόβενα φερέφωνα του ΚαρατζαFuhrer:ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ.ΠΕΙΤΕ ΝΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ! Και,προς θεού, κόφτε άμεσα τον Λιακόπουλο.
    Αντε τραβάτε αυτοεξόριστοι στο Μαλακιστάν εσεις και οι απανταχού εθνικόφρονες όμοιοι σας, μπας και ξεσκατώσει ο τόπος.(Παπ)Αρεία φυλή, μαυροκόρακες, "αγανακτισμένοι αγάμητοι" που ο ζωολιγικός κήπος μπροστά σaς είναι συνέδριο της MENSA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 11:48:00

    -----------

    'Εχει περάσει πολύς καιρός από τότε που οι πρόγονοί μας εκπολίτιζαν την Ασία.

    Σήμερα όμως, μαλάκα γαμψομύτη και τσουτσουνοκομμένε (λόγω περιτομής), οι δικοί σου σφάζουν τους παλαιστήνιους - τους απόγονους των μινωιτών, δηλαδή.

    Οπότε δεν σε παίρνει να μιλάς!

    Σαλόμ και τουμπεκί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ρε ας τον μαζέψει κάποιος τον παραπάνω.Όλο "φασιστόμουτρα" βλέπει.Μετατραυματική συνέπεια έντονου σιωνιστικού χαζοανθρωπιστικού αυνανισμού.
    Πήγαινε ρε μεγάλε να βρεις κανέναν καλό ψυχίατρο να σε εξετάσει.
    ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΥΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ=ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πρέπει να γίνει κι εδώ αυτό! Αρκετά πια να φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε και να γυρνάνε ελεύθερα τα κακοποιά στοιχεία της αριστεράς και κάθε καρυδιάς καρύδι!

    Όσο για τον μπλούπερ, να πάει να μείνει στο εφετείο όπου θα βρίσκει και "εθελοντές" να τον ικανοποιούν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. μάλλον ξεχάσαν τις ομάδες πολιτών του Δεκεμβρίου που προσήλθουν "αυτοβούλως" για να διαλύσουν την Αθήνα. Είναι η ίδια επιλεκτική μνήμη με αυτή των 21 μπλούμπερ πρακτορίσκων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 16 Ιουν 2009 2:29:00 πμ

    Μην αγχώνεσαι φίλε μου.

    Ο μαλάκας που έγραψε το σχόλιο των 11:48:00 είναι ο καθήκης ο μπλούπερ.

    Γνωστός και μη εξαιρεταίος πρακτορίσκος της πεντάρας, οπότε χέστον τον γελοίο.

    Παλιά παρίστανε τον καναδό, μέχρι που τον πήραν χαμπάρι και τον έκραξαν.

    Τώρα το παίζει ανώνυμος, όποτε θέλει να κρυφτεί. Δεν παύει, πάντως, να είναι ένα γελοίο υποκείμενο που χαρτζηλικώνεται από γνωστή πρεσβεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση