GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρονάλντο και Ρονάλντο...‏

Από το http://redduckling.blogspot.com/ Πέρα από τη χιουμοριστική ματιά για την πιο ακριβή μεταγραφή όλων των εποχών, θεωρώ ότι δεν υπάρχει ...

Από το http://redduckling.blogspot.com/

Πέρα από τη χιουμοριστική ματιά για την πιο ακριβή μεταγραφή όλων των εποχών, θεωρώ ότι δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ άνθρωπος στον κόσμο που η δουλειά που κάνει να έχει πραγματική αξία 94.000.000 ευρώ! Συνεπώς για μένα αυτή η κίνηση του Περέθ είναι παράλογη και ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ!!
Ειδικά αν προσθέσουμε και τα 66 εκ. για τον Κακά, που ανεβάζουν το κόστος για τις δύο μεταγραφές στα 160 εκ.€!! Ασύλληπτο ποσό εν μέσω μιας πρωτοφανούς παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, με την ανεργία ειδικά στην Ισπανία να έχει χτυπήσει κόκκινο (17%)!
Σίγουρα κουμάντο σε ξένα χρήματα δεν μπορεί να κάνει ο καθένας, ωστόσο θα συμφωνήσω με το σχόλιο της …μαδριλένικης “Marca”:
«Ο Φλορεντίνο Πέρεθ έδωσε χαρά σε πολλούς φιλάθλους, αλλά προκάλεσε άλλους περισσότερους. Μοιάζει ΑΣΕΜΝΗ η πράξη αυτή εν μέσω οικονομικής κρίσης. Όταν τόσες εταιρίες κλείνουν και άλλοι τόσοι άνθρωποι βρίσκονται στον δρόμο, το να ξοδεύεις τόσα πολλά χρήματα για δυο ποδοσφαιριστές είναι τουλάχιστον τρελό»!Δηλαδή σαν να δίνει ο Κόκκαλης 30 εκ. για τον Ροναλτίνιο και να βγαίνει την άλλη μέρα το “Φως” και να τον χαρακτηρίζει άσεμνο και τρελό!Με αυτή την …σκηνή από ταινία επιστημονικής σας αφήνω και σας εύχομαι να έχετε ένα καλό Σαββατοκύριακο!!

4 σχόλια

  1. ΒΑΣΙΚΑ ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ; ΔΗΛΩΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΡΕΑΛ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΣΑ ΕΣΟΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΣΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. nai ta dilwnoun giati einai epixeirisi... kai nai aksizei 94ek eyrw giati skepsou oti sthn matsester mono to 2008 i fanela toy ronaldo pagkosmios poulise 6.500.000 pros 70 eyrw to kommati!!!!!diladi 455.000.000 eyrw ara loipon epidei einai to proion kai liga vgazei!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΧΑΖΕ ΤΟΥ 1 47 00 ΑΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΩΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝ ΜΕΣΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ?ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑΤΡΕΥΟΝΤΑΙ,ΠΟΣΑ ΕΔΩΣΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΠΑΙΚΤΗ,1 ΕΚΑΤ ΕΥΡΩ ,ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΘΑ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ,ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΣΕ ΠΟΔΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΣΟ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΟ ΠΟΠΟΛΟ,ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΟΝ ΝΤΡΑΓΟΥΝΤΙΝΟΒΙΤΣ ΕΤΩΝ 34 ΩΣ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΝ ΕΛΘΗ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΣΟΥΝ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΑΠΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝ ΛΗΓΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση