GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επεισόδια και τραυματισμοί στην Επιτροπή Ανταγωνισμού...

Aπό το http://www.stopcartel.org/ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ, ΕΠΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ 12-6-2009 " Σέ κατάληψη καί τρα...

Aπό το http://www.stopcartel.org/


ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ, ΕΠΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ 12-6-2009
" Σέ κατάληψη καί τραυματισμούς κατέληξε τελικά ο αποκλεισμός τής Επιτροπής Ανταγωνισμού. Η κατάληψη διήρκεσε 5 ώρες. Έληξε αφού ορίστηκε συνάντηση των υφυπουργού Γ. Βλάχου, Σπύρου Ζησιμόπουλου καί των απεργών πείνας καί δίψας "
LIVE ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΠΕΙΝΑΣ

2 σχόλια

  1. ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΟΓΚΡΟΜ ΚΑΙ Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ

    Ανελέητες διώξεις κατά των "φοροφυγάδων" - μικρομεσαίων επιχειρήσεων εξήγγειλε από αρχές Ιουλίου η Κυβέρνηση.

    Κλιμάκια ελεγκτών θα εισβάλλουν σε επιχειρήσεις - "φοροφυγάδων, δια την μη-απόδοση του ΦΠΑ".

    Ταυτόχρονο καθημερινά δεκάδες μικροεπαγγελματίες κλείνονται στη φυλακή για "χρέη" στο ΤΕΒΕ, στο Δημόσιο, κ.λπ.

    Από τη μεριά τους οι Τράπεζες με τη συνεργασία της Κυβέρνησης στέρεψαν την αγορά από ρευστό, στραγγαλίζοντας ΟΛΟΥΣ τους μικρομεσαίους.

    Ο τζίρος έχει πέσει σε ιστορικά χαμηλά. Πολλοί μικροεπαγγελματίες δεν βγάζουν ούτε τα τρέχοντα έξοδα, ούτε τα τσιγάρα τους. Αλλά και δεν μπορούν ούτε να τα κλείσουν τα ρημάδια τα μαγαζιά, λόγω της απίστευτης γραφειοκρατίας και των απαιτήσεων του κράτους.

    Τι λύση μένει ;; Δεκάδες είναι αυτοί που από την αρχή του χρόνου έχουν βάλει τέρμα στη ζωή τους, μη αντέχοντας το μαρτύριο. Η Κυβέρνηση κάνει πως δεν βλέπει, κάνει πως δεν ακούει. Και εξαπολύει έναν ακόμα διωγμό, απάνθρωπο και ανελέητο.

    Πόσοι θα αντέξουμε ;; Πώς θα αντιμετωπίσουμε τα συνεργεία των εφοριακών-ελεγκτών :: Ποιό θα είναι το τέλος μας ;;;

    ένας μικρομεσαίος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 119 μέρες απεργία πείνας! Είμαστε κράτος της πλάκας, με δημοσιογράφους της πλάκας, bloggers της πλάκας και απεργούς πείνας της πλάκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση