GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βρήκαμε τον Σκοπιανό Μέγα Αλέξανδρο...

7 σχόλια

  1. Απαγωγή με δικαστική συναίνεση.


    Απήχθη πριν λίγη ώρα από το σπίτι της, με εντολή του "εισαγγελέα" του κόμματος, η 22χρονη κόρη του Καραβελα. Βαρύνεται με την προφασιζόμενη κατηγορία της συνέργειας σε ξέπλυμα μαύρου χρήματος (που έγινε όταν αυτή ήταν ετών... 8).

    Το Ελληνικό κράτος (δηλαδή το πραξικόπημα της ΝΔ), με εντολή από τον Νίκο Ζαγοριανό, τώρα προχωράει και σε απαγωγές πολιτών!



    Επείγει να γίνει κάτι για την επάνοδο της χώρας στην δημοκρατική ομαλότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα αρρωστημένα κόμπλεξ των Δεξιών απέναντι στον Πραγματικό Εθνάρχη Ελευθέριο Βενιζέλο, που πήρε την Ελλάδα από την Λαμία και την πήγε εκεί που είναι σήμερα και πιο πέρα, και αν δεν υπήρχαν και εκείνη την εποχή οι προδότες φανφαρόνοι Δεξιοί στρατηγοί μαζί με τους επίσης Δεξιούς Πολιτικούς προϊσταμένους τους αφού είχε χάσει τις εκλογές ο Βενιζέλος, θα ήταν ακόμη στα πιο πέρα, και δεν θα υπήρχε καθόλου μα καθόλου πρόβλημα Αιγαίου, δεν περιγράφονται.
    Σημειωτέων ότι αν είχαμε μείνει εκεί που είχαμε φτάσει με τον Βενιζέλο ή τουλάχιστον να κατείχαμε τα παράλια της Μικράς Ασίας, δεν θα είχαμε το τεράστιο πρόβλημα των εξοπλισμών που έχουμε σήμερα, γιατί και περισσότεροι θα ήμασταν και πλουσιότεροι, αλλά ας όψετε η Δεξιά, Λαϊκό κόμμα τότε, με την «αξιοσύνη» της στα εθνικά θέματα.
    Άκουγα λοιπόν και έβλεπα σήμερα Δευτέρα 1/6/2009 στην ΝΕΤ, τον επίσης Δεξιό κύριο Μαρίνο Ευρωβουλευτή της Δεξιάς, να λέει για την είσοδο της Ελλάδας μας στην ΕΟΚ, Αφηγούνταν λοιπόν ο αξιότιμος αυτός κύριος ότι η Γαλλία μας ήθελε , αλλά η Γερμανία όχι, και όντως έτσι ήταν.
    Όμως ο κωσταντίνος καραμανλής ο εθνάρχης της Δεξιάς, που προσπαθούνε με νύχια και με δόντια να τον παρουσιάσουν έτσι, και που στην ψηφοφορία του ΣΚΑΙ, ήταν κοντά κοντά, δηλαδή ίσα και όμοια, αυτός που υπόγραψε συμφωνίες με τούρκους και Άγγλους, και από εκεί που οι Τούρκοι δεν είχαν κανένα νόμιμα, και μόνιμα στρατιώτη στην Κύπρο, απέκτησαν το δικαίωμα να έχουν, αυτός λοιπόν ο γενναίος άνδρας μόλις έμαθε ότι ο Χέλμουτ Κολ, η Γερμανία δηλαδή, αρνείται την Ελλάδα στην ΕΟΚ, πήγε στην Γερμανία και τον έπιασε από τον λαιμό, τον Χερ Κολ, και του είπε, ξέρεις βρε Γερμαναρά σε ποιον αρνείσαι να μπει στην ΕΟΚ;
    Στην Ελλάδα! Που πολέμησε εναντίων του φασισμού στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, Που χωρίς αυτήν δεν θα υπήρχε Ευρώπη, και άλλα όμορφα.
    Χέστηκε λοιπόν από τον φόβο του ο Γερμαναράς που εκπροσωπούσε την οικονομική ατμομηχανή της Ευρώπης μπροστά στον «γενναίο» καραμανλή, που κινδύνευε να τον πνίξει κιόλας, και εν ολίγοις του είπε, ήμαρτον και δεν το ξανακάνω, και δέχτηκε να μπει στην ΕΟΚ, και η Ελλάδα μας.
    Αυτόν τον «γεναίο» που είπαμε πριν που έβαλε τους Τούρκους στρατιώτες στην Κύπρο….
    Έτσι θέλει να παρουσιάσει ένας φανατικός Δεξιός τον καραμανλή του, γιατί όμως;
    Είπαμε στην αρχή ότι οι Δεξιοί στην Ελλάδα έχουν κόμπλεξ με τον Ελευθέριο Βενιζέλο, και που ο οποίος σε μια διαπραγμάτευση που παρίστατο και ο Κλεμανσό, υπουργός εξωτερικών της Γαλλίας, ο επονομαζόμενος και Τίγρις, αρπάχτηκε με αυτόν και λέγετε ότι ο Βενιζέλος τον χαστούκισε ή κάτι τέτοιο.
    Έτσι ο Δεξιούλης μαρίνος και λάτρης του κωσταντίνου καραμανλή, προσπάθησε να εξομοιώσει σε τσαμπουκά τους δυο, καραμανλή και Βενιζέλο, αυτόν που μεγάλωσε την Ελλάδα και αυτόν που την μίκρυνε……
    Πάντως δεν μπορώ να δεχτώ ότι έκανε κάτι τέτοιο ο καραμανλής, έτσι το κατατάσσω στις Τερατολογίες.
    Αν έγραφε, ότι το έκανε σε κάποιον, και συγκεκριμένα μεγάλο αυλάρχη, των ανακτόρων, τότε θα το δεχόμουν ανεπιφύλακτα.
    Για τον άρχοντα της Γερμανίας όμως, από τον πρωθυπουργό της τότε Ελλάδας ελέω Φρειδερίκης, και που έβαλε ξανάλεω τους τούρκους στρατιώτες νόμιμα και μόνιμα στην Κύπρο, εεεεε όχι, πολύ μα πάρα πολύ του πάει!
    Να δούμε τι άλλο θα δούμε και θα ακούσουμε, από κανένα άλλο Δεξιό για τον «εθνάρχη» τους, πάντως εγώ μια και μόνη απάντηση έχω.
    Με πορδές δεν βάφουν αυγά όσο και αν ζορίζονται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. S I E M E N S έλαβαν οι:

    Μητσοτάκης (επίτιμος γκαντέμης),
    Ντόρα Μητσοτάκουλα,
    Κυριάκος Μητσοτακουλίνι,
    Μειμαράκης (προμηθειών του Αμυνας),
    Λιάπης (χαζοξάδερφος),
    Βουλγαράκης (ο του Βατοπεδίου),
    Μαρκογιαννάκης (την πρώτη φορά),
    Αλογοσκούφης (προ και μετά εκλογών)
    Χατζηγάκης (μίστερ Μπίν)

    Βουρλούμης (και το μισό ΔΣ του ΟΤΕ)
    Καραμανλής (ο θείος Αχιλλέας σιγανοπαπαδιάς)


    Σταματόπουλος,
    Βρετάκος,

    Απέργης,
    Λάσκαρης,
    Μπουριώτης,


    συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όποιος δεν γνωρίζει το παρελθόν του να μαθαίνει από τα λάθη του και να τα διορθώνει, δεν μπορεί στο μέλλον να πορευθεί με επιτυχία. Για αυτό σας παραθέτω ορισμένα ιστορικά γεγονότα:

    H ρουφιανιά, η συκοφαντία, ο δοσιλογισμός, η παραπληροφόρηση, το ψέμα, το πλιάτσικο του τόπου ανέκαθεν ήταν τα προσόντα της δεξιάς . Με το παραπλανητικό σύνθημα, “ψηφίστε μας και θα σας φέρουμε τα παιδιά σας πίσω”, «πτωχή πλην τιμία Ελλάς»αφού καπηλεύτηκαν τη κούραση του λαού από τους συνεχείς νικηφόρους πολέμους που διπλασίασαν την Ελλάδα, κέρδισαν τις εκλογές (Λαϊκό κόμμα λεγόταν τότε)συνεπικουρούμενοι από φιλοβασιλικούς ακροδεξιούς και ακροαριστερούς το 1920, και έκαναν πρωθυπουργό το Γούναρη( τον κρέμασε ο Πλαστήρας μαζί με τους άλλους 5 στο Γουδί). Έτσι κατόρθωσαν να κερδίσουν το μεγαλύτερο πολιτικό μετά το 1821, τον Ελευθέριο Βενιζέλο , αυτόν που δημιούργησε την Ελλάδα των 2 Ηπείρων και των 5 θαλασσών. Βέβαια όχι μόνο δεν σταμάτησαν το πόλεμο αλλά οδήγησαν τη χώρα στη μεγαλύτερη καταστροφή και στον ακρωτηριασμό της.

    Μετέπειτα είχαμε φασιστικές δικτατορίες ( Μεταξάς, Παπαδόπουλος) προδοσία και διαμελισμό της Κύπρου, χωρισμό των Ελλήνων σε εθνικόφρονες και μιάσματα όλα έργα των δεξιών ακροδεξιών και των βασιλοφρόνων.

    Στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας με τον άλλο τον αρχιαποστάτη το τυμβωρύχο που είχε μαζέψει όλα τα αρχαία και που αναγκάστηκε να τα «δωρίσει» ( για να περισωθούν τα προσχήματα και να μη πάει φυλακή). Που παίρνει τρεις συντάξεις αλλά ήθελε να φτιάξει το ασφαλιστικό. Δηλαδή να μη παίρνει κανένας σύνταξη παρά μόνο οι κουμπάροι. Που ήθελε να μικρύνει το Δημόσιο γιατί έλεγε ότι ήταν ζημιογόνο. Αλλά όλους τους δικούς του τους έχει τακτοποιήσει στο Δημόσιο. Που ήθελε να πουλήσει ολόκληρο τον ΟΤΕ 450 εκατ δολλάρια. Τον Ιούλιο 2007 το κράτος μόνο από το 5,3% του ΟΤΕ εισέπραξε 840 εκατ δολλάρια ή 600 εκατ ευρώ.

    Αυτά τα μεγάλα επιτεύγματα μήπως σας θυμίζoυν άλλα σύγχρονα έργα της δεξιάς; αναξιοκρατία, διαφθορά, μίζες, κουμπάροι, ομόλογα, υποκλοπές, Πακιστανοί, αναψυκτήρια, μονές και μοναστήρια, βαρθολομαίοι, ζαχόπουλοι, μαγγίνες, βουλγαράκηδες, ρουσόπουλους κλπ;

    Έλληνες ξυπνήστε, ρημάζουν το τόπο οι δεξιοί και τα δεκανίκια τους. Μόνο η μεγάλη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη το ΠΑΣΟΚ,μπορεί να βγάλει τη χώρα από τη κρίση και ο Γιώργος Παπανδρέου να καθαρίσει τη κόπρο του Αυγεία που έχει συσσωρεύσει στη χώρα η δεξιά μάστιγα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΣ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙΣ

    Μετά τη τραγική Συνέντευξη Τύπου στο Ζάππειο, ένας από τους πιο βαρετούς άνθρωπος που γεννήθηκαν ποτέ στη γή κατάφερε να ρεζιλευτεί ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.

    Το debate ήταν η πολιτική ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ για τον πιο άχρωμο, άοσμο, ξενέρωτο αρλουμπολόγο στην ιστορία της ελληνικής πολιτικής ζωής.

    Ήταν, με μεγάλη διαφορά, ο χειρότερος ομιλητής από τους πέντε.

    Από πατάτα σε πατάτα αυτό το παιδί.

    Αυτή τη φορά ο ΑΡΧΙΠΑΠΑΓΑΛΟΣ δεν μας έπαιξε 3.698 φορές την κασέτα για το πώς ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ο λαός (τα γνωστά αδικία, ανέχεια, ατιμωρησία, απογοήτευση και γενικώς όλα τα εις άλφα-στερητικό ουσιαστικά της Ελληνικής γλώσσας).

    Ακόμη και ο πιο καλοπροαίρετος άνθρωπος κατάλαβε ότι, παρόλα τα εντατικά φροντιστήρια και τους επαγγελματίες επικοινωνιολόγους, η διανοητική του κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη.

    Αρλούμπες, αφηρημένες έννοιες, ευχολόγια, καινούργιοι κόσμοι, ανακολουθίες, νέα ψευτο-οράματα, άστα να πάνε. Ούτε στα καφενεία των συνταξιούχων δεν λέγονται τόσες κουβέντες του αέρα.

    Επίσης, από την τρικυμία που έχει στο κρανίο ξέχασε το ποιηματάκι: «ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ»

    Επειδή όμως η κασέτα της βλακείας συνεχίζει να παίζει εγώ του υπενθυμίζω ότι : “ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ».

    Γιωργάκη, αφού δεν άλλαξες, δεν μπορείς να πάς ούτε μπροστά ούτε πίσω.

    Πάς κάτω αγοράκι και γρήγορα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο "εθνάρχης" Βενιζέλος έκανε τις εκλογές του 20 για να φύγει απο την εξουσία επειδή δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει τις συνέπειες μιάς στρατιωτικής ήττας. Ο θύλακας της Σμύρνης ήταν αδύνατον να κρατηθεί χωρίς συνεχείς θυσίες, για λόγους καθαρά στρατιωτικούς (μεγάλη Τουρκική ενδοχώρα απο όπου εξαπολύονταν συνεχείς επιθέσεις). Ο Βενιζέλος έπρεπε να κρατήσει Ανατολική Θράκη και Πόντο (το αντάρτικο του οποίου άφησε αβοήθητο). Όσον αφορά την Σμύρνη τον είχε προειδοποιήσει ο Αμερικανός πρεσβευτής στην Κων/πολη το 1920 ότι οι Τούρκοι θα τραβούσαν τον στρατό μας στα ενδότερα για να τον καταστρέψουν.
    Την εποχή εκείνη οι κομμουνιστές έκαναν δολιοφθορές και πολεμούσαν την Ελλάδα λέγοντας πως κάνει επεκτατικό πόλεμο (τέτοιες εντολές είχαν απο τα αφεντικά τους). Οι σφαίρες με τις οποίες σκότωναν οι Τούρκοι τους σταρτιώτες μας ήταν σοβιετικές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και γαμώ τον μπελά μου..
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΖΩΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΑΠΟ
    ΤΑ 500 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ.

    ΤΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ
    ΓΕΡΟΝΤΙΚΑ ΠΕΗ.. ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΜΠΕΛΛΑ ΜΟΥ.
    ΓΑΜΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΑΣ.
    ΓΑΜΩ ΤΑ ΓΟΝΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ.
    ΡΕ ΖΩΑ ΣΤΟ 2 0 0 9 ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ
    ΤΟ 1909 ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 100 ΧΡΟΝΙΑ.. ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ.

    ΤΟΝ ΚΛΕΜΑΝΣΟ ΤΟΝ ΤΙΓΡΙ..ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ... ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ
    ΖΑΜΠΙΡ ..

    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ !! ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2009.
    ΧΕΣΕ ΜΕΣΑ.. ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση