GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνένοχοι στην μετριότητα...

. Από τον Χρήστο Λουτράδη . Kατάφεραν σε 5 χρόνια να εξευτελίσουν κάθε έννοια του κράτους δικαίου.Κατάφεραν σε 5 χρόνια να αλωθούν οι θεσμι...

.
Από τον Χρήστο Λουτράδη
.
Kατάφεραν σε 5 χρόνια να εξευτελίσουν κάθε έννοια του κράτους δικαίου.Κατάφεραν σε 5 χρόνια να αλωθούν οι θεσμικοί πυλώνες της δημοκρατίας μας. Δεν είναι ότι αποδείχθηκαν τραγικά ανίκανοι. Σε φοβίζει ο εξουσιομανής κυνισμός τους , ένας κυνισμός που φλερτάροντας με την αποδεδειγμένη ανικανότητα που έχουν τους καθιστά επικίνδυνους για την πατρίδα μας. Προσπαθούν να κρύψουν την πολιτική τους ανικανότητα στην φράση "αναλαμβάνω την πολιτική ευθύνη". Εν αναμονή πρωθυπουργοί βρίσκουν αποδιομποπάίους τράγους στην κωλυσιεργία τους, τους δημοσίους υπαλλήλους,ξεχνώντας ίσως μια βασική αρχή της πολιτικής ηθικής , όταν ο υπάλληλος σου αποτύχει παίρνεις την βαλίτσα σου και αποχωρείς. Αν δεν τον κάνεις δεν είσαι πολιτικά ανεπαρκής αλλά συνένοχος αν όχι στο έγκλημα, τότε σίγουρα στην μετριότητα.

27 σχόλια

  1. Ελληνίδες Ελληνες της Αφρικανικής μας χώρας,
    χαίρετε.

    Εγώ, ο Θόθωρας, ο Βουλγαράκης, η Πετραλιά, ο ιδιοκτήτης αναψυκτηρίου, ο επίτιμος Ζήμενς, η Ντόρα Ζήμενς, ο Λιάπης Χριστοφοράκου, η Πετραλιά, ο ομολογημένος Τσιτουριδης, ο σύμβουλος Χασισογιάννης, ο κομπλεξικός κοντός Χασισογιαννάκης, ο ημέτερος πραξικοπηματίας γυψοΣανιδάς, ο πιστός εις την τήρηση της κομματκής πειθαρχίας Ζαγοριανός, ο πατήρ Εφραίμ, ο ασπιλος και αμόλυντος αλλά γλυκύτατος Παυλίδης, και τόσοι άλλοι ακόμα ων του αριθμού, ουκ εστι τέλος,

    ευχαριστούμε θερμά για την διαφήμιση που μας κάνετε.

    Ψηφίστε μας, και τα τσιμπούκια θα συνεχιστούν αδιάλειπτα.

    ο Μπουχέσας σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλως το λουτραδοκαμπινε...

    ο θερμοσίφωνας που έχεις για εγκέφαλο είναι siemens... σαν καλός πασόκος δε ξεφεύγεις από την επίσημη κομματική γραμή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΖΗΜΕΝΣ ΜΑΘΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
    ΕΚΕΙ Ο ΣΙΚΑΤΣΕ ΕΙΠΕ ΟΤΙ, Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ ΤΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΖΗΜΕΝΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.
    ΑΡΑ,
    ΑΠΟ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ ΑΡΞΑΣΘΑΙ ΚΑΙ ΟΥΤΩ ΚΑΘ΄ΕΞΗΣ. ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΕΦΥΓΕ...

    ΤΩΡΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΡΑΒΕΛΑΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΕ 14 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ.
    ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ.

    ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΓΚΟΥΡΛΩΝΑΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ[ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ] ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ;

    ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ.
    ΛΕΩ , ΕΓΩ ΤΩΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΡΙΖΑ ΔΑΓΚΩΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΦΧΑΡΙΣΤΗΘΩ

    ΘΑ ΤΗ ΣΠΑΣΩ ΣΕ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΔΕΣ, ΓΚΑΛΟΠΑΤΖΗΔΕΣ, ΠΑΠΑΡΑΗΓΕΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΟΣΥΜΜΑΧΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΣΘΕΝΟΥΝ ΛΕΕΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ....

    ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΠΑΡΕΛΚΥΣΤΙΚΗ ΠΑΣΟΚΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ...

    ΚΙ Ο ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΕ... ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΜΙΜΗΣ....

    ΛΟΓΙΚΟ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΑΣΘΕΝΟΥΝ. ΕΧΟΥΝ ΒΑΡΥΣΤΟΜΑΧΙΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΜΙΖΕΣ.

    DON'T WORRY - ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΛΥΣΜΑ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΑΣΕΤΕ ΟΛΑ

    ΠΑΡΤΕ ΣΕΙΡΑ: ΜΑΝΤΕΛΗΣ, ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΒΕΡΕΛΗΣ, ΤΡΕΠΕΚΛΗΣ (ΓΑΠ ΔΗΛΑΔΗ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ) ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΦΙΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κ. Καραμανλής , τώρα στην ομιλία του στη Θεσσαλονίκη:
    Καμιά ανοχή στην βία και στην εγκληματικότητα...

    Μήπως είναι εμπύρετος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χαμος στη Θεσσαλονικη.
    Το μηνυμα ειναι ξεκαθαρο:

    Νικη !

    Στον καιαδα οι πασοκοσκυλαιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. κι εμεις πασοκεμον ειμαστε πιστοφιδη
    αλλα δε λεμε τετοιες εμπαθειες

    κανεις για αρχηγος μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΣΟΧΗ - ΠΡΟΣΟΧΗ.. Α Κ Ρ Ω Σ
    Ε Π Ι Κ Ι Ν Δ Υ Ν Ο ΓΙΑ ΖΩΑ
    ΠΑΣΟΚ-ΠΡΕΣΣ..
    ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ ΓΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΗ..

    Ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων για τον ανακριτή Ν. Ζαγοριανό

    Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων με αφορμή τις πρόσφατες δημόσιες επικρίσεις πολιτικών και μη προσώπων εναντίον του ανακριτή Ν. Ζαγοριανού, που χειρίζεται την υπόθεση Siemens, σε σημερινή ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής:

    «Δημόσια επίκριση, από παράγοντες της πολιτικής ζωής του τόπου, με στόχο τις ενέργειες... του ανακριτή, του εισαγγελέα ή άλλης δικαστικής αρχής, μπορεί να εκληφθεί ως απόπειρα επηρεασμού και ενέχει επέμβαση στην προσωπική ανεξαρτησία των δικαστικών λειτουργών, διότι με τον τρόπο αυτό επιδιώκεται η άσκηση πίεσης για τη ματαίωση της επιχειρούμενης διαδικασίας και η καταπτόηση και αποθάρρυνση των αρχών αυτών, κατά την ενάσκηση των δικαστικών τους καθηκόντων (βλ. σχετ. άρθρο 87 παρ. 2 του Συντάγματος και 1 παρ. 2 της Σύστασης 94/12 της 13.10.1994 της εξ υπουργών Επιτροπής του Συμβουλίου της Ευρώπης).

    Στη συγκεκριμένη περίπτωση, τη Δικαιοσύνη και τον ανακριτή, που χειρίζεται την υπόθεση, τους αφήνουν αδιάφορους οι διενέξεις και οι ευκαιριακές εκτιμήσεις, καθώς και δημόσιες δηλώσεις πολιτικών και άλλων προσώπων, όσον αφορά την υπόθεση Siemens.

    Ο επιχειρούμενος αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης από τις τυχόν ποινικές ευθύνες εμπλεκομένων προσώπων, όσο και αν είναι κατανοητός, εν τούτοις είναι ανεπίτρεπτο να επιχειρείται με «θήραμα» τη Δικαιοσύνη και τους λειτουργούς της.

    Ο ανακριτής της υπόθεσης επιτελεί με προσοχή και υπευθυνότητα τα καθήκοντά του, έχοντας επίγνωση της συνταγματικής του θέσης και της κοινωνικής του αποστολής, ενεργώντας με γνώμονα το νόμο, τη συνείδησή του και το τεκμήριο αθωότητας.

    Έτσι, δεν μπορεί να επικρίνεται, άλλοτε γιατί δεν εξέδωσε εντάλματα σύλληψης κατά συγκεκριμένων κατηγορουμένων, όταν η συμπεριφορά τους δεν δικαιολογούσε κάτι τέτοιο (εμφανίσθηκαν, επανειλημμένως, τόσον ενώπιον του Εισαγγελέα, κατά το στάδιο της προκαταρκτικής εξέτασης, όσο και ενώπιον του ανακριτή, κατά το στάδιο της ανάκρισης, όταν εκλήθησαν και ζήτησαν προθεσμία για να απολογηθούν) και άλλοτε γιατί εξέδωσε εντάλματα σύλληψης κατά κατηγορουμένων για τις κακουργηματικές πράξεις της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και της παθητικής και ενεργητικής δωροδοκίας.

    Εύκολα μπορεί κάποιος να συμπεράνει, ποια θα ήταν η δημόσια τοποθέτηση των «επικριτών», αν δεν εκδίδονταν τα εντάλματα συλλήψεως και οι ανωτέρω κατηγορούμενοι διέφευγαν στο εξωτερικό.

    Τέλος, επιθυμούμε, να τονίσουμε, για μία ακόμη φορά, προς κάθε κατεύθυνση, ότι η Δικαιοσύνη δεν προσφέρεται για πολιτικές αντιπαραθέσεις. Τα όργανα της επιτελούν το έργο τους με υψηλό αίσθημα ευθύνης και ότι ενδεχόμενη αστοχία τους θα ελεγχθεί από δικαστικά και πάλι όργανα, στα πλαίσια των προβλεπόμενων δικονομικών διαδικασιών.

    Εκδηλώσεις αποδοκιμασίας και μειωτικοί χαρακτηρισμοί δεν έχουν θέση σε μια δικαιοκρατούμενη πολιτεία. Ούτε, άλλωστε επηρεάζουν τη συντεταγμένη Δικαιοσύνη».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μη γίνεστε θύματα του μεγάλου σχεδίου της συμμορίας Καραμανλή , Λούλη που προσπαθεί με θεμιτά και αθέμιτα μέσα να στρέψει το μεγάλο ποτάμι της οργής απέναντι στο μεγαλύτερο πολιτικό απατεώνα που κυβέρνησε ποτέ , τον επικίνδυνο εχθρό της Ελλάδας και να δείξει την αδιαφορία τάχα του κόσμου υπαγορεύοντας στον Έλληνα πολίτη να προτιμήσει τις παραλίες και την αποχή .
    Έχει φροντίσει σε συνεννόηση με τους δημοσκόπους για την περίπτωση που ο πολίτης φτάσει στην κάλπη να δείξει την οργή του στηρίζοντας το κόμμα των οικολόγων ένα κόμμα που δεν υπήρχε, ούτε κανείς ήξερε ποιοι είναι αυτοί που κρύβονται πίσω από το όνομα οικολόγοι και οι δημοσκόποι του έδιναν μεγάλα ποσοστά .
    Σε όλη αυτή την τραγική φαρσοκωμωδία σε βάρος του Ελληνικού λαού συμμετέχει το συγκρότημα Λαμπράκη μέσω του Βήματος και με πληρωμένα τσιράκια τύπου Πρετεντέρη κάνουν τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να μειώσουν στα μάτια του Ελληνικού λαού το Γιώργο Παπανδρέου και το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και να δώσουν αξία στη συμμορία των απατεώνων που σήμερα κυβερνά για να συνεχίσει το ληστρικό έργο του ξεπουλήματος της Ελλάδας μας σε μεγαλοαπατεώνες Νεοκοσκωτάδες που καραδοκούν να πάρουν στα χέρια τους τον τομέα της Υγείας και της Παιδείας που συστηματικά απαξιώνεται από ανίκανους υπουργούς βάζοντας σε υποθήκη το μέλλον όλων των γενεών .
    Το μεγάλο σχέδιο της συμμορίας Καραμανλή Λούλη δεν πρέπει να περάσει.
    Ελάτε να στείλουμε ολοι μαζί το μήνυμα της αντίστασης στα σχέδια ξεπουλήματος της Ελλάδας .

    Ολοι μαζί πάμε κάλπη.
    Ψηφίζουμε ΠΑ.ΣΟ.Κ.
    Στηρίζουμε το Γιώργο Παπανδρέου.

    ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Λούτρινο pet βλέπω σέ κάλεσαν στά νέα
    όπλα.
    Στό ιππικό μέ τά κριθαροκίνητα πράσινα άλογα.
    Άντε ρέ τράβα γιά καμιά συρτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Νέα Ν Τ Ρ Ο Π Η για Siemens -

    Στο νοσοκομείο ο Σκαρπέλης
    ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ
    Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο ο
    Γιώργος Σκαρπέλης στο νοσοκομείο "Γ. Γεννηματάς", ένιωσε αδιαθεσία....

    ΣΩΠΑ ΚΑΛΕ...ΣΩΠΑ...
    ΔΕΝ ΕΠΑΘΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΟ ΙΔΕΑΣΜΟ
    ΣΑΝ ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΡΧΙΔΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...
    ΜΟΝΟ ΚΑΡΔΙΑ !!!!!!
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ
    ΤΟΥ ΑΛΗΤΗ ΜΑΤΖΟΥΡΑΝΗ ΤΑ ΕΠΑΘΕ ?

    ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ.. ΨΟΦΟ ΚΑΚΟ
    ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΗ ΤΩΝ ΒΟΥΝΩΝ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΣΟΥ.
    ΜΑΥΡΟ ΣΚΥΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μη γίνεστε θύματα του μεγάλου σχεδίου της συμμορίας Καραμανλή , Λούλη που προσπαθεί με θεμιτά και αθέμιτα μέσα να στρέψει το μεγάλο ποτάμι της οργής απέναντι στο μεγαλύτερο πολιτικό απατεώνα που κυβέρνησε ποτέ , τον επικίνδυνο εχθρό της Ελλάδας και να δείξει την αδιαφορία τάχα του κόσμου υπαγορεύοντας στον Έλληνα πολίτη να προτιμήσει τις παραλίες και την αποχή .
    Έχει φροντίσει σε συνεννόηση με τους δημοσκόπους για την περίπτωση που ο πολίτης φτάσει στην κάλπη να δείξει την οργή του στηρίζοντας το κόμμα των οικολόγων ένα κόμμα που δεν υπήρχε, ούτε κανείς ήξερε ποιοι είναι αυτοί που κρύβονται πίσω από το όνομα οικολόγοι και οι δημοσκόποι του έδιναν μεγάλα ποσοστά .
    Σε όλη αυτή την τραγική φαρσοκωμωδία σε βάρος του Ελληνικού λαού συμμετέχει το συγκρότημα Λαμπράκη μέσω του Βήματος και με πληρωμένα τσιράκια τύπου Πρετεντέρη κάνουν τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να μειώσουν στα μάτια του Ελληνικού λαού το Γιώργο Παπανδρέου και το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και να δώσουν αξία στη συμμορία των απατεώνων που σήμερα κυβερνά για να συνεχίσει το ληστρικό έργο του ξεπουλήματος της Ελλάδας μας σε μεγαλοαπατεώνες Νεοκοσκωτάδες που καραδοκούν να πάρουν στα χέρια τους τον τομέα της Υγείας και της Παιδείας που συστηματικά απαξιώνεται από ανίκανους υπουργούς βάζοντας σε υποθήκη το μέλλον όλων των γενεών .
    Το μεγάλο σχέδιο της συμμορίας Καραμανλή Λούλη δεν πρέπει να περάσει.
    Ελάτε να στείλουμε ολοι μαζί το μήνυμα της αντίστασης στα σχέδια ξεπουλήματος της Ελλάδας .

    Ολοι μαζί πάμε κάλπη.
    Ψηφίζουμε ΠΑ.ΣΟ.Κ.
    Στηρίζουμε το Γιώργο Παπανδρέου.

    ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΄Οσοι έχουν εργασθεί σε θέση ευθύνης είτε στο δημόσιο είτε στον ιδιωτικό τομέα, γνωρίζουν πολύ καλά ότι όταν "κάτσει η στραβή" αυτοί θα είναι οι πρώτοι (και τις πιο πολλές φορές οι μόνοι) που θα την πληρώσουν. Αυτό το νόημα έχουν και τα επιδόματα ευθύνης λόγω θέσης, βαθμού, κλπ. Η δουλειά του προϊσταμένου είναι να ελέγχει και να προλαβαίνει τις αστοχίες των υφισταμένων του. Γι αυτό εγκρίνει/επικυρώνει με την υπογραφή του τις ενέργειες - που πάντα κάποιοι άλλοι χαμηλόβαθμοι υπάλληλοι τις εκτελούν. Αλλιώς τι σκατά προϊστάμενος είναι;
    Είναι πρωτάκουστο προϊστάμενος - πόσο μάλλον υπουργός εξωτερικών - να ρίχνει τις ευθύνες σε υφισταμένους του με τέτοιο κυνικό/απειλητικό και ανεύθυνο τρόπο. Είναι τουλάχιστον ενδεικτικό της άγνοιας της δεοντολογίας (που γνωρίζει και ο τελευταίος υπάλληλος, δημόσιος η μή) και μάλιστα από υπουργό τόσο νευραλγικού υπουργείου. Αλλά μήπως δούλεψε και ποτέ για να ξέρει αυτά τα ελάχιστα; Είναι εξευτελιστικό για τον θεσμό του υπουργού εξωτερικών να χρησιμοποιεί αυτόν τον υποκριτικό και τιποτένιο τρόπο για να απεκδυθεί της ευθύνης που απορρέει από την θέση του (άσχετα αν όλοι έχουν καταλάβει ότι επειδή ακριβώς γνώριζαν ΑΠΑΝΤΕΣ από την πρώτη στιγμή το περιεχόμενο του εξ Ουρουγάης σήματος, έδωσαν στον υπόδικο όσο ακριβώς χρόνο του χρειαζόταν για να δραπετεύσει).

    ΄Οσο για την ανάληψη της πολιτικής ευθύνης (άλλο ανέκδοτο αυτό), πρέπει να γνωρίζουν ότι αυτό δεν είναι μια μπαρούφα κενή περιεχόμενου που την αμολάμε και ξελασπώνουμε όποτε τα πράγματα οδηγούνται σε αδιέξοδο. ΄Οταν την ξεστομίζεις, συνοδεύεται από συγκεκριμένες ενέργειες όπως παραίτηση, διαγραφή, προσφυγή σε κάλπες και πολλά άλλα ανάλογα με την περίπτωση. Αυτά βέβαια ισχύουν για σοβαρούς και αξιοπρεπείς ανθρώπους που θέλουν να λέγονται ηγέτες και για χώρες που σέβονται τους πολίτες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ψηφίζεις Νέα Δημοκρατία ;
    Ψηφίζεις Οικολόγους ;
    Επιλέγεις την αποχή ;

    Νέα Δημοκρατία , με συνένοχο εσένα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΑΝΤΩΣ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΟΤΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΚΩΜΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ.

    ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΑ. ΕΙΠΕ Π.Χ. "ΑΠΟΛΥΕΙ ΛΑΣΠΗ". Ε ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑΥΤΟ "ΑΠΟΛΥΕΙ" ΠΑΤΑΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Το Σύνθημα του Γιωργάκη:

    "Όλοι στις Κάλτσες"

    (όπως είπε στο Στέφανο Χάρη στο Nova Sport Fm το μεσημέρι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλπη ή παραλία?
    Ολοι οι δεξιοι θα πανε να ψηφισουν κρυφα

    Τα περι παραλιας τα διαδιδουν για εσας ...για να τσιμπησετε!!

    Ολοι στις κάλπες...και μετα στην Ιπποκρατους για τον εκλογικο θριαμβο

    Το ελεγε ο Δρ Κουτσούκος...

    προσοχή, όλοι να ψηφισεττε!!

    Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Λουτραδη...ποιοι ειναι οι συνενοχοι στην εξαφανιση των αρθρων του δρ κουτσουκου?

    Λεγε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Με τη Ζίμενς έχουμε πολύ δρόμο ακόμη μπροστά μας, δεν γίνονται αυτά στο πίτς φιτίλι.
    Είμαι σίγουρος ότι οι ιστορίες που θα μας περιγράψουν οι λογαριασμοί θα είναι πολλές και ενδιαφέρουσες.
    Οι εντυπώσεις είναι εντυπώσεις και οι λογαριασμοί ουσία.
    Και ο Ζαγοριανός έχει στα χέρια του κινήσεις εκατοντάδων λογαριασμών.
    Όσο για τη Βουλή, κάποια στιγμή οι πασόκοι θα πρέπει να σταματήσουν να υποκρίνονται ότι δεν ξέρουν γιατί δεν έγινε εξεταστική στη Βουλή για τη Ζίμενς.
    Ξέρουν πολύ καλά ότι δεν είχε αντικείμενο αφού είχαν παραγραφεί τα αδικήματα για τους πολιτικούς, όχι όμως και για τους λοιπούς όπως το Μαυρίδη, το Σκαρπέλη, το Γεωργίου, το Σταυριανού, το Χριστοφοράκο, τον Καραβέλα και όλο αυτό το σκυλολόϊ.
    Ο φόβος του πασόκ λοιπόν είναι μήπως με την προοπτική του μόνιμου εγκλεισμού τους στον Κορυδαλλό αρχίσουν να κελαϊδούν οι πρώην χρηματοδότες του Γιωργάκη και του Σημίτη.
    Και είμαι σίγουρος ότι ορισμένα κελαϊδίσματα είναι, για το Γιωργάκη, ποιό σημαντικά από άλλα.
    Δεν χρειάζεται να είσαι μεγάλος μάντης για να αντιληφθείς ότι ο Τρεπεκλής καίει πολιτικά το Γιωργάκη ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
    Και εμείς δεν χρειαζόμαστε ιδιαίτερη φαντασία για να καταλάβουμε γιατί επιμένουν ο Ματζουράνης και ο Τσοβόλας να πάρουν ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ, ακόμη και το σκέλος που δεν αφορά τους πελάτες τους.
    Καλά ξεμπερδέματα στους πράσινους αφισσοκολλητές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΞΕΙ ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ, ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΑΙΜΟΥ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.

    Μέσα ο Μαυρίδης, μέσα και ο Σταυριανού.

    Οι υπόλοιποι, με πρώτους το Σκαρπέλη και το Γεωργίου, προφυλακίζονται και πάνε να κάνουνε παρεούλα στους πρώτους.

    Πρόλαβαν και την κοπάνησαν ο Χριστοφοράκος και ο Καράβελας αλλά είναι μετρημένες οι μέρες τους.

    ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.

    Τα ψέμματα έχουν κοντά ποδάρια, λέει ο λαός.

    Ο Γιωργάκης κάνει πως δεν ξέρει τίποτε για τη Ζίμενς, μιλάει για το σοσιαλισμό και τους βάρβαρους τώρα.

    ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙXΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΠΟΤΕ, ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ.

    Πού να φανταστώ τέτοια πράγματα;

    Α ΠΑ ΠΑ!

    Εκείνοι οι παλιοχαρακτήρες του Σημίτη φταίνε για όλα.

    Όταν πήγαινα στα υπουργικά συμβούλια του Σημίτη με έπαιρνε ο ύπνος και δεν άκουγα τι λέγανε.

    Γιωργάκη, Γιωργάκη, κουτοπόνηρο αμερικανάκι, ΑΣΕ ΤΑ ΣΑΠΙΑ.

    Το πρόβλημά σου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ κανένας από αυτούς, ούτε ο Βερελής, ούτε καν ο Τσουκάτος.

    Το πρόβλημά σου ΕΙΝΑΙ ο Τρεπεκλής!

    Και πλησιάζει.

    Και πλησιάζει.

    Και πλησιάζει.

    Σε έχουν ζώσει τα φίδια, έτσι πονηρούλη;

    Τα χνάρια δείχνουν και σένα, έτσι πονηρούλη;

    Και τι άλλο να κάνεις πιά, στον άσσο ξέμεινες.

    ΝΑ ΔΟΥΜΕ, ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΔΙΩΞΕΙΣ ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΤΡΕΠΕΚΛΗ;

    Τί θα κάνεις τότε Γιωργάκη;

    Ποιόν θα διώξεις;

    Τον εαυτό σου;

    Θα πέσει πάντως ΜΠΟΛΙΚΟ κλάμα!

    Κλάμα η margaret Chad (όχι για μένα, για τη μανούλα).

    Κλάμα οι Αμερικάνοι (πάει η κύπρος, πάνε και τα σκόπια).

    Κλάμα ο Μπόμπολας (πάει το Δ' ΚΠΣ-ΕΣΠΑ).

    Κλάμα ο Λαμπράκης (δε θέλω ανυπάκουο πρωθυπουργό).

    Κλάμα ο Αλαφούζος (τόσα έξοδα για το ΣΚΑΙ πήγαν τζάμπα).

    Κλάμα ο Κυριακού (έχασα την Ολυμπιακή Επιτροπή, ξεφτιλίστικα και στη ξανθο-μπεμπούλα).

    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΘΑ ΒΟΥΡΤΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΙΚΟ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ!

    Να δώ, Γιωργάκη μου, τί θα πείς μετά σε αυτούς τους κακομοίρηδες τους οπαδούς σου που σε υποστηρίζουν σήμερα.

    Τί θα τους πείς βρε κοκορόμυαλε;

    Ότι φταίνε τα μεγάλα συμφέροντα και τα ξένα μονοπώλια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΑΙΔΙΑ, ΤΟ ΑΡΓΟΣΤΡΟΦΟ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ.
    Θα τρελλαθούμε ομαδικά, δεν υπάρχει περίπτωση.
    Είναι για δέσιμο το παιντί.
    Τις τελευταίες μέρες ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ λέει και ξαναλέει «ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ, ΔΕΝ ΠΑΖΑΡΕΥΩ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ!
    Σιγά βρε γιγαντο-τεράστιε, θα σκίσεις το καλτσόν!
    Δηλαδή, με ποιόν δεν διαπραγματεύεσαι;
    Με το Μπόμπολα ή με το Λαμπράκη;
    Με τον Αλαφούζο, με τον Κυριακού ή με το Βρυώνη;
    Κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις;
    ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΜΑΝΟ.
    ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΙΚΟ ΚΑΤΕΛΗ.
    ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕ ΒΡΕ ΚΟΚΟΡΟΜΥΑΛΕ;
    ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, ΤΙ ΘΑ ΗΣΟΥΝ, ΒΡΕ ΑΙΝΣΤΑΊΝ;
    Δηλαδή μας λές ότι με το Λάτση, το Γεράρδο, τον Παπαλεξόπουλο, το Σκλαβενίτη, το Λασκαρίδη, το Δασκαλόπουλο, το Βασιλάκη, το Mυτιληναίο και το Διβάνη, απλά μαζευόσαστε για να ρουφήξετε τη σουπίτσα σας;
    Ο ΠΙΟ ΕΞΗΡΤΗΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΖΑΡΕΥΕΙ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ.
    Είναι τρέλλα!
    Φού σου κάνανε πέρυσι ρε χαζούλικο, με τις δημοσκοπήσεις υπέρ του Τσίπρα και έψαχνες γωνίες να κρυφτείς, ρε Αμερικανάκι.
    Έχει πλάκα το παιντί.
    (Λειψός – ξε-λειψός αλλά το θράσος – θράσος).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εχεις παθει αμνησια βρε ανοητε;Τι ειναι αυτα που γραφεις;Ποτε παραιτηθηκε Ελληνας βουλευτης η υπουργος στα 20 χρονια του πασοκ που γαμησατε μια Ελλαδα ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ και τωρα κανετε τους τιμητες της ηθικης,σας κολλησε βλακεια ο Γιωργος ;Φερτε τα λεφτα απο το χρηματηστηριο τα λεφτα των ταμειων που τα πηδηξατε την ολυμπιακη που απο 3000 κοσμο βαλατε 10000 και μετα γιατι παει στο διαολο,τα λεφτα απο τα pampers τις ροζ και τιρκουαζ βιλες,την αρσενεια παιδεια ,την ζαχαρη στα τρακτερ των αγροτων ,το ξυλο στους συνταξιουχους,τα λεφτα απο τους ολυμπιακους και την ζιμενσ,την ξεπουλημενη τιμη μας με τον οτσαλαν και τα Ιμια τα λεφτα απο τις μαιμου συνταξεις σε ολους τους αριστερους και μη που φερατε απο το παραπετασμα και τους κανατε ηρωες ..............μετα τα λεμε ηθικοι του πασοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΟΥΑΟΥΟΥΥΥΥΥΥ... ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΜΟΥΜΜΜΜ.
    3 Ιουν 2009

    "Επικίνδυνος για τη δικαιοσύνη" ο δικηγόρος του Καραβέλα !!!!

    Τι βόμβες είναι αυτές που μας στέλνεις Καπετάνιε;
    Προφυλακίστηκε ο δικηγόρος της οικογένειας Καραβέλα; ως ναυταπατεών; το 1982;

    ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΣ [ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΘΕΙΣ ΣΤΙΣ Δ.Φ.ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΩΣ ΝΑΥΤΑΠΑΤΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΔΙ'ΑΥΤΗΝ ΤΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ(Βούλευμα 1/82 Συμβ.Πλημ.Πειρ.σελίς 23) !!!!!]
    ...
    εμείς πάντως τον είδαμε στον ALPHA, όπου ο Σρόιτερ τον στρίμωξε !----------------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Nέα Αποκάλυψη:ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΒΕΛΑ

    Χθες αποκαλύψαμε το μυστικό έγγραφο σχετικά με τη πολύκροτη υπόθεση της SIEMENS και τον κ. Καραβέλα. Υποστηρίξαμε ότι τα παιδιά του γνωστού πλέον στην κοινή γνώμη φυγόδικου είχαν ιδρύσει εταιρεία στην οποία ο καλός και συμπονετικός πατέρας μεταβίβασε το χρήμα!
    Και για να μην νομίζουν κάποιοι ότι όλα τούτα είναι λόγια του αέρα σας δίνουμε ορισμένα επιπρόσθετα στοιχεία για τον εμπλουτισμό των γνώσεων σας.
    Οι επωνυμίες των εταιρειών στις οποίες περιήλθαν τελικώς τα ποσά είναι: CIBLUM SA και LARUTIL SA. Οι αυτές εταιρείες όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες έχουν έδρα την... Ουρουγουάη και όχι τον Παναμά όπως αρχικά είχε πληροφορήσει την Πρεσβεία η Υπηρεσία διώξεως ξεπλύματος μαύρου χρήματος.
    Η επωνυμία της εταιρείας και η οποία είναι Παναμέζικη και στην οποία ανήκει το διαμέρισμα είναι η: MIDEN DEVELOPMENT SΑ
    Τα παιδιά του κ. Καραβέλα, Ρωμύλος, Αλεξία, Χρυσάνθη-Βαλεντίνη και Φοίβη Καρβέλα είναι μέτοχοι αυτών των εταιριών.
    Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δικαστής Jorge Diaz έχει ήδη στα χέρια του το φάκελο με το αίτημα της δικαστικής συνδρομής και αφού επικοινώνησε με την Πρεσβεία διαμήνυσε ότι εντός των ημερών θα είναι σε θέση να προωθήσει σχετικά έγγραφα της δικογραφίας η οποία βρίσκεται στα χέρια του στο ΥΠΕΞ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 3 Ιουν 2009

    "Επικίνδυνος για τη δικαιοσύνη" ο δικηγόρος του Καραβέλα !!!!

    Τι βόμβες είναι αυτές που μας στέλνεις Καπετάνιε;
    Προφυλακίστηκε ο δικηγόρος της οικογένειας Καραβέλα; ως ναυταπατεών; το 1982;

    ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΣ [ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΘΕΙΣ ΣΤΙΣ Δ.Φ.ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΩΣ ΝΑΥΤΑΠΑΤΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΔΙ'ΑΥΤΗΝ ΤΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ(Βούλευμα 1/82 Συμβ.Πλημ.Πειρ.σελίς 23) !!!!!]
    ...
    εμείς πάντως τον είδαμε στον ALPHA, όπου ο Σρόιτερ τον στρίμωξε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση