GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαμαρτυρία για το αεροπλάνο...

Από τον Δημήτρη Αντωνάκη . Η ΝΕ.Ο.Σ. μαζί με όλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ Πατριώτες θα βρίσκεται έξω από το Υπουργείο Εξωτερικών για να διαμαρτυρηθεί ...

Από τον Δημήτρη Αντωνάκη
.
Η ΝΕ.Ο.Σ. μαζί με όλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ Πατριώτες θα βρίσκεται έξω από το Υπουργείο Εξωτερικών για να διαμαρτυρηθεί για την προσγείωση του αεροπλάνου των Σκοπίων με τα διακριτικά "Republic of Macedonia"
Η παρουσία όλων των ΕΛΛΗΝΩΝ σήμερα είναι απαραίτητη ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Ν.Δ. ή Τώρα ή Ποτέ
Ημερομηνία: Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2009
Ώρα: 7:00 μ.μ. - 8:00 μ.μ.
Τοποθεσία:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ
Οδός: Βασιλίσσης Σοφίας 5 ΣΥΝΤΑΓΜΑ

18 σχόλια

  1. ΑΓΓΟΥΡΩ ΝΤΟΡΑ ΠΕΡΑΙΤΗΣΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ,ΖΗΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ,ΣΗΜΕΡΑ ,ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΕΞ.



    ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και το αίτημα, ποιο το αίτημα;;;

    "να ξαναβάψουν το αεροπλάνο;"

    Ρε πάτε καλά ή μήπως να δείτε κανένα γιατρό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΝΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΩΝ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ¨
    ΜΟΝΟ ΓΕΝΝΑΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΥΠΟΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΥΠΟΥ ΝΤΟΡΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΗΚΑΜΕ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΘΝΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ;

    Για το θέμα των λαθρομεταναστών


    Νόμος της φύσης και του ρεαλισμού
    Οταν γινεις εθνικη πλειοψηφια καπου, μετα εχεις τον 1ο λογο. Ρωτατε και τους Σερβους που ηταν 50% στο Κοσοβο το 1900 και με κατι απωλειες σε πολεμους, κατι εκκαθαρισεις το Β Παγκοσμιο, κατι το δημογραφικο, εγιναν το 5%. Πηγε κανεις να τους δωσει τιποτα πισω επειδη πριν το 1900 ηταν ιστορικος γι αυτους χωρους? Το τι συμβαινει το 2009 κοιταζουν ολοι.

    Η ιστορια δε γραφεται με συναισθηματισμους , αλλα με ρεαλισμο. Κατα τον ιδιο τροπο που κανεις ξενος σημερα δε συγκινειται για ελληνικες χαμενες πατριδες και φυσικα κανεις δε θα μας εδινε ηθικο ερεισμα σε διεκδικηση τους. Ή αν σε καμποσα χρονια η Τουρκια μας δημιουργησει προβλημα στη Θρακη, κανεις δε θα μας δωσει ευσημα που εμεις σταθηκαμε... ανωτεροι και δεν απαντησαμε στα γεγονοτα το 55-64 με αντιστοιχο τροπο για να εκκαθαρισουμε τη Θρακη οπως εκαναν οι Τουρκοι.

    Ο κερδισμενος τελικα ποιος ειναι σημερα? Εμεις ή οι Τουρκοι? Μαλλον οι Τουρκοι, γιατι αυτοι αυτοι ακομα σημερα παζαρευουν τη Χαλκη, ενω σε μας υπαρχουν ιεροδιδασκαλια και σε περιπτωση συγκρουσης πρεπει να φυλαμε και τα νωτα μας.

    Οι Αυστραλοι, δουλευουν απο σημερα, ακριβως για να μην ειναι αναγκασμενοι να ελπιζουν αυριο, στο ελεος και τη βοηθεια καποιου ξενου. Σε αντιθεση με μας, που μαλλον παλι θα ζηταμε βοηθεια και κανεις δε θα μας ακουει. Εμεις θα παρουμε το μεγαλοσταυρο της καλοσυνης, οταν οι διαφοροι μη εθνικιστες γειτονες που μας περιτριγυριζουν , θα αποφασισουν πως ηρθε η ωρα να επιστρεψουν στις ... αρχαιες γαιες τους ή να βαλουν ποδι σε ιστορικες γαιες για το μελλον. Γιατι ξερετe πως ειναι.

    Σε 200 χρονια, βαλκανιοι μεταναστες σημερα, θα θεωρουνται πια "ιστορικη κοινοτητα", με ο,τι συνεπαγεται αυτο σε μια ενδεχομενη εκμεταλλευση απο ξενες δυναμεις. Κανεις δε θα λεει "Μα πως, μα αυτη ηταν Ελλαδα, δεχθηκαν μεταναστες κι αντι να τους πουμε μπραβο, τωρα θελουμε να τους τεμαχισουμε"?

    Tων φρονιμων τα παιδια, πριν πεινασουν μαγειρευουν. Εμεις βεβαια, ποτε ειμασταν φρονιμοι για να γινουμε τωρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. blop-bloop-bloop.

    ΑΡΧΙΣΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΒΡΩΜΑΕΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Aφου δεν ξεσηκονωμαστε καλα κανει ηαλογα και εκεινος οαχρηστος που εχουμε για πρωθυπουργο Ποιος ξερει τι συμφωνιες εχουνε κανει ναξεπουλισουνε την Ελλαδα αλλωστε αυτο εκανε παντα η δεξια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλά τι περινατε να διαμαρτυρηθει η υπουργος εξωτερικων για το αεροπλανο των σκοπιανων?
    Δεν πατε καλα μου φαινεται εχουν ξεπουληθει ολα τιποτε δεν θα αφησει ορθιο η δεξιά γιατι το μονο που ξερει καλα ειναι κλεβει να μειοδοτεί και να ξεπουλαει χρονια τωρα το εργο παιζεται με διαφορετικους πρωταγωνιστες.
    Τι να περιμενει κανεις απο μια Μητσοτακη !!!! στο ιδιο εργο θεατες κατα μανα κατα κυρη κατα γιο και νοικοκυρη αλανθαστος ο Ελληνικος Λαος στις παροιμιες.
    Μολις γινει καμια συνδιασκεψη κορυφης θα παει ο καταλληλοτεροχοντρομπαλοτεμπελοανηξερος και θα πει οχι στο ονομα Μακεδονια στους σκοπιανους κουνωντας το κεφαλι προς τα κατω και αυτοι θα παρκαρουν τα αεροπλανα και τα αυτοκινητα τους στην αυλη του με το ονομα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.
    Ετσι για να μπορει να παρει κανενα δανειακι με ευνοικους ορους απο τους ταχα δηθεν φιλους μας και να κορδωνεται στους Ελληνες για την υποληψια που εχει η Ελλαδα στο εξωτερικο, γιατι τον εθνικο πλουτο φροντισαν να τον κανουν μιζες ομολογα βιλες αρπαχτες και παει λεγοντας.
    Μονο εθνικο ηρωα δεν ανακυρηξαν τον Ρουσοπουλο που παραιτηθηκε τετοια κοπροσκυλα ειναι.
    Φωναζαν για τον Τσουκατο και το ΠΑΣΟΚ που πηρε μιζες απο την siemens τωρα που θα αρχισει το κελαιδημα ο Χριστοφορακος να δουμε που θα κρυφτουν η πρωτη κανονια εσκασε κατι για 15 μυρια ακουγεται στον Λιαπη τσιμουδια δεν ακουστηκε επεται λαμπρη συνεχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΤΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ BLOGS ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ, ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΟΠΩΣ Η ΝΤΟΡΑ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ.
    Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΟΤΣΑΛΑΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ,ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΩΣΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΛΑΟ (ΚΟΥΡΔΙΚΟ) ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ 1821.ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΕΔΙΔΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ.
    Η ΝΤΟΡΑ ΔΑΙΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΕΝΔΟΞΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΑΛΒΑΝΟΣΛΑΒΟΥΣ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ ΑΝ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΕΣ,ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ " ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ.!!
    ΕΦΟΣΟΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ, ΤΙ ΜΕΛΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ Η ΝΤΟΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!!!!
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αναρωτιέμαι πόσο μαλάκας λαός είμαστε.
    Από το κάθαρμα του 65 που άνοιξε τον δρόμο για
    την δικτατορία των Αμερικανών στην Ελλάδα ( και μετά τους
    ταΐζε ξεροτήγανα ) μέχρι τον εξοπλισμό γραφείων
    από την μιζενς μέχρι και την “de facto” αναγνώριση της “republica
    makedonia”από την υπεξ χτες τους έχουμε, τους πληρώνουμε με
    πολλούς και διαφορετικούς τρόπους και τους λιβανίζουμε.

    Που είσαστε ρε λεβέντες Χανιώτες? Στον αέρα ξέρετε να πυροβολείτε.
    Δεν πρέπει να υπάρχει πιο ύπουλη οικογένεια όχι μονό στην Ελλάδα
    αλλά παγκοσμίως. Μετά Καθόμαστε οι υπόλοιποι και ζητάμε
    βοήθεια από ξένους – όταν εμείς οι ίδιοι πουλάμε τα πάντα.- και
    ειδικά την πατρίδα μας. Δεν φταίει η οικογένεια βεβαία – αυτοί από
    γέννημα είναι φίδια. Εμείς πόσο μαλάκας λαός είμαστε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 29 Ιουν 2009 12:29:00 μμ


    ΟΞΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΒΛΗΜΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. έμαθα - λέει - (πλάκα κάνω), ότι θα κάνουν αντισυγκέντρωση και οι αντεξουσιαστές, με αίτημα την διαγραφή από το αεροπλάνο... της λέξης ΜΑΤ!!!

    ρε δε πηδιόμαστε, λέω εγώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 29 Ιουν 2009 3:49:00 μμ




    ΚΑΛΑ ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ.

    ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οι διαχρονικοί εχθροί της Ελλάδας και των Ελλήνων, μιλάνε κιόλας...

    Δολοφόνησαν ήρωες του 21, άφησαν χωρίς εφόδια τον στρατό στη μικρασιατική, έδειξαν ρατσισμό και περιφρόνηση στους ΕΛΛΗΝΕΣ πρόσφυγες από την Σμύρνη, έκαναν δικτατορίες, βασάνισαν εξόρισαν και εκτέλεσαν Ελληνες πολεμιστές της Ελευθερίας, συνεργάστηκαν με κατακτητές, έδωσαν κατοχικούς δοσίλογους πρωθυπουργούς, έγιναν μαυραγορίτες με την δυστυχία και την πείνα των υπολοίπων, αιματοκύλισαν την Ελλάδα, δολοφόνησαν πολιτικούς αντιπάλους, έκαναν εκλογική νοθεία, ξανάκαναν δικτατορία, πρόδωσαν την Κύπρο, συνεργάστηκαν με τη χούντα, διαδέχτηκαν δοτοί τους συνταγματάρχες, φακέλωσαν και υπονόμευσαν πολίτες, χάρισαν δημόσια περιουσία, παραχώρησαν κυριαρχία, περιόρισαν την μικρή και νεαρή ακόμα δημοκρατία, καταπάτησαν ανθρώπινα και πολιτικά δικαιώματα, υπεχειρίασαν τη δικαιοσύνη στερώντας την από τους πολίτες, κατέκλεψαν το δημόσιο, καταπάτησαν το σύνταγμα, ξανά απεπειράθησαν νοθεία, κατέστρεψαν οικονομικά την χώρα, αρνήθηκαν κάθε ευθύνη για τις κακουργηματικού βαθμού πράξεις τους, και τώρα συνεργάζονται με το φιλοχουντικό και νεοναζί κόμμα.

    Και μιλάνε για πατριωτισμό και εθνικό συμφέρον! Οι γαμώσπιτοι!

    Κάνουν και κριτική αντί να κρυφτούν σα σκουλίκια που γεννήθηκαν, κι ακόμα είναι!

    Βάλθηκαν να μας κάνουν όλους Σταλινιστές με το ζόρι, τα καθίκια.

    Αλήτες Προδότες Δεξιοί!
    Ρε άϊ στο διάολο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 29 Ιουν 2009 7:02:00 μμ

    ΡΕ , ΣΕ ΠΕΙΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΣ ,ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;

    ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΛΕΟΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @7.27

    κι εσένα σε πήραμε χαμπάρι τι βαράς.

    ψωλοκόπανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 29 Ιουν 2009 10:08:00 μμ

    ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΘΙΖΗΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση