GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λίγα λόγια για την ταινία "Ο δρόμος της επανάστασης"...

. Παρακολουθήσαμε την ταινία "Ο δρόμος της επανάστασης"(Revolutionary road). Την αναφέρω γιατί πραγματεύεται σχέσεις,ρόλους, ψυχο...

.
Παρακολουθήσαμε την ταινία "Ο δρόμος της επανάστασης"(Revolutionary road). Την αναφέρω γιατί πραγματεύεται σχέσεις,ρόλους, ψυχοπαθολογίες και την ανάγκη του καθενός από εμάς να τοποθετηθεί απέναντι στην αλήθεια όχι επιλεκτικά.
Ταινία για όσους ασφυκτιούν ή γνωρίζουν από ασφυξία. Για εκείνους που έχουν απωλέσει το δικαίωμα στις επιλογές τους, που αφέθηκαν στις επιθυμίες των άλλων, που οικειοποιήθηκαν τα όνειρα των άλλων και όταν τα τοποθέτησαν σε βάση αμοιβαίας προσέγγισης το αποφευκτικό κομμάτι των άλλων περίσσευσε.
Για όσους δεν διαχώρισαν τους στόχους τους και το χειρότερο δεν τους επαναπροσδιόρισαν.
Ταινία για τη θυματοποίηση,για τον εγκλωβισμό της γυναίκας σε ρόλους που αποφασίστηκαν για εκείνη χωρίς εκείνη,και οι οποίοι...
επικαλύφτηκαν από τη "χρυσόσκονη του έρωτα".
Ταινία για την συναισθηματική ένδεια και την παντελή έλλειψη ενσυναίσθησης στη διαπροσωπική συσχέτιση....για την αφάνταστη σκληρότητα του "συντρόφου" που μόνο από συγκεκριμένη διαταραχή αναγνωρίζεται αλλά δεν δικαιολογείται....για την έλλειψη αποκωδικοποίησης του ενός συντρόφου αναφορικά με την πρόθεση για δράση του άλλου.
Ταινία για το ταξίδι προς μία διαπροσωπική "Ιθάκη" ανέφικτη.
Ταινία για τολμηρούς, δηλαδή ,για εκείνους που τολμούν να κοιτάξουν με καθαρό βλέμμα τον εαυτό τους και αποδέχονται χωρίς ίχνος επιλεκτικότητας τις παρατηρήσεις εκείνων που φαινομενικά υιοθετούν μία σκληρή αλλά ουσιαστικά αντικειμενική ματιά.
Ταινία που αξίζει να την δεις ,και να την συστήσεις .
ΔΗΜΗΤΡΑ Τ.

9 σχόλια

  1. Μεγάλο πολιτικό παιχνίδι αναμένεται να παίξει ο Λάκης Λαζόπουλος τόσο πριν όσο και μετά τις ευρωεκλογές προκειμένου να πλήξει όσο μπορεί το Γιώργο Παπανδρέου ώστε να μην πάρει υψηλά ποσοστά όπως αναμένεται.
    Οι προσωπικές επιθέσεις θα γίνουν όλο και πιο στοχευόμενες όλο και πιο ισχυρές.
    Κίνητρο του είναι εκτός από την ομοφυλοφιλική αλληλεγγύη προς τον Κώστα Καραμανλή είναι και η δημιουργία χώρου για το κόμμα που ετοιμάζει η Γιάννα Αγγελοπούλου και ο νέοΚοσκωτάς Βγενόπουλος που επιθυμεί να έρθει ως μεσσίας στα πολιτικά πράγματα της χώρας παίζοντας το ρόλο του Μπερλουσκόνι της Ελλάδας.
    Σταθείτε απέναντι στα σκοτεινά παιχνίδια εξουσίας που παίζονται σε βάρος του ελληνικού λαού.

    ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σφαγή στη Νέα Δημοκρατία μετά την αποτυχία στη ομιλία Καραμανλή στη Λάρισα και Τρίπολη και Μαρκόπουλο .

    Ο Τραμπούκος απειλεί να πάρει κεφάλια από την επιτροπή εκλογικού αγώνα και απειλεί ότι θα σταματήσει τις προεκλογικές ομιλίες αν δεν του εξασφαλίζουν κόσμο.
    Οι σκηνοθέτες της ομιλίας κατέβαλαν κάθε προσπάθεια δείχνοντας ξανά και ξανά τον ίδιο κόσμο από άλλες γωνίες.
    Η λαϊκή οργή απέναντι στον ανίκανο και άχρηστο Καραμανλή είναι τεράστια. Η Νέα Δημοκρατία αναζητεί σανίδα σωτηρίας βλέποντας κρυφές δημοσκοπήσεις να παίρνει ποσοστά που είναι κάτω από 20 %
    Οι κομματάρχες του τραμπούκου αντιμετωπίζουν την εχθρότητα του κόσμου που προσκαλούν στις ομιλίες και καθημερινό φαινόμενο είναι οι καυγάδες πρώην οπαδών με στελέχη του κόμματος που διαλύεται …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απαγωγή με δικαστική συναίνεση.


    Απήχθη πριν λίγη ώρα από το σπίτι της, με εντολή του "εισαγγελέα" του κόμματος, η 22χρονη κόρη του Καραβελα. Βαρύνεται με την προφασιζόμενη κατηγορία της συνέργειας σε ξέπλυμα μαύρου χρήματος (που έγινε όταν αυτή ήταν ετών... 8).

    Το Ελληνικό κράτος (δηλαδή το πραξικόπημα της ΝΔ), με εντολή από τον Νίκο Ζαγοριανό, τώρα προχωράει και σε απαγωγές πολιτών!



    Επείγει να γίνει κάτι για την επάνοδο της χώρας στην δημοκρατική ομαλότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δήμητρα αν περιμένεις από τους ουρακοτάγκους εδώ μεσα να καταλάβουν μια τέτοια ταινία, πέφτεις λίγο έξω. Κοίτα τα ποστ πιο πανω αλλά και πιο κατω και θα καταλάβεις.
    Εδώ Δήμητρα είναι μπανανία, εδώ αναστενάζουν τα πεζοδρόμια της παραλιακής από τα θηριώδη τετρακίνητα και τα βρωμοσκυλάδικα στη διαπασών, εδώ είναι Ελλάντα Δήμητρα. Εδώ κοιτάμε τους άλλους με μισό μάτι επειδή έχουν άλλο χρώμα και την ίδια στιγμή τους εκμεταλλευόμαστε όπως μπορούμε.
    Ασε Δήμητρα, κράτα τέτοιες σκέψεις για τον εαυτό σου και άσε τα κομματόσκυλα του μπατσόκ και της νέας τρομοκρατίας να τρώγονται μπας και κλύψουν μετά κανα κοκκαλάκι.

    |-| | |\| |

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα αρρωστημένα κόμπλεξ των Δεξιών απέναντι στον Πραγματικό Εθνάρχη Ελευθέριο Βενιζέλο, που πήρε την Ελλάδα από την Λαμία και την πήγε εκεί που είναι σήμερα και πιο πέρα, και αν δεν υπήρχαν και εκείνη την εποχή οι προδότες φανφαρόνοι Δεξιοί στρατηγοί μαζί με τους επίσης Δεξιούς Πολιτικούς προϊσταμένους τους αφού είχε χάσει τις εκλογές ο Βενιζέλος, θα ήταν ακόμη στα πιο πέρα, και δεν θα υπήρχε καθόλου μα καθόλου πρόβλημα Αιγαίου, δεν περιγράφονται.
    Σημειωτέων ότι αν είχαμε μείνει εκεί που είχαμε φτάσει με τον Βενιζέλο ή τουλάχιστον να κατείχαμε τα παράλια της Μικράς Ασίας, δεν θα είχαμε το τεράστιο πρόβλημα των εξοπλισμών που έχουμε σήμερα, γιατί και περισσότεροι θα ήμασταν και πλουσιότεροι, αλλά ας όψετε η Δεξιά, Λαϊκό κόμμα τότε, με την «αξιοσύνη» της στα εθνικά θέματα.
    Άκουγα λοιπόν και έβλεπα σήμερα Δευτέρα 1/6/2009 στην ΝΕΤ, τον επίσης Δεξιό κύριο Μαρίνο Ευρωβουλευτή της Δεξιάς, να λέει για την είσοδο της Ελλάδας μας στην ΕΟΚ, Αφηγούνταν λοιπόν ο αξιότιμος αυτός κύριος ότι η Γαλλία μας ήθελε , αλλά η Γερμανία όχι, και όντως έτσι ήταν.
    Όμως ο κωσταντίνος καραμανλής ο εθνάρχης της Δεξιάς, που προσπαθούνε με νύχια και με δόντια να τον παρουσιάσουν έτσι, και που στην ψηφοφορία του ΣΚΑΙ, ήταν κοντά κοντά, δηλαδή ίσα και όμοια, αυτός που υπόγραψε συμφωνίες με τούρκους και Άγγλους, και από εκεί που οι Τούρκοι δεν είχαν κανένα νόμιμα, και μόνιμα στρατιώτη στην Κύπρο, απέκτησαν το δικαίωμα να έχουν, αυτός λοιπόν ο γενναίος άνδρας μόλις έμαθε ότι ο Χέλμουτ Κολ, η Γερμανία δηλαδή, αρνείται την Ελλάδα στην ΕΟΚ, πήγε στην Γερμανία και τον έπιασε από τον λαιμό, τον Χερ Κολ, και του είπε, ξέρεις βρε Γερμαναρά σε ποιον αρνείσαι να μπει στην ΕΟΚ;
    Στην Ελλάδα! Που πολέμησε εναντίων του φασισμού στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, Που χωρίς αυτήν δεν θα υπήρχε Ευρώπη, και άλλα όμορφα.
    Χέστηκε λοιπόν από τον φόβο του ο Γερμαναράς που εκπροσωπούσε την οικονομική ατμομηχανή της Ευρώπης μπροστά στον «γενναίο» καραμανλή, που κινδύνευε να τον πνίξει κιόλας, και εν ολίγοις του είπε, ήμαρτον και δεν το ξανακάνω, και δέχτηκε να μπει στην ΕΟΚ, και η Ελλάδα μας.
    Αυτόν τον «γεναίο» που είπαμε πριν που έβαλε τους Τούρκους στρατιώτες στην Κύπρο….
    Έτσι θέλει να παρουσιάσει ένας φανατικός Δεξιός τον καραμανλή του, γιατί όμως;
    Είπαμε στην αρχή ότι οι Δεξιοί στην Ελλάδα έχουν κόμπλεξ με τον Ελευθέριο Βενιζέλο, και που ο οποίος σε μια διαπραγμάτευση που παρίστατο και ο Κλεμανσό, υπουργός εξωτερικών της Γαλλίας, ο επονομαζόμενος και Τίγρις, αρπάχτηκε με αυτόν και λέγετε ότι ο Βενιζέλος τον χαστούκισε ή κάτι τέτοιο.
    Έτσι ο Δεξιούλης μαρίνος και λάτρης του κωσταντίνου καραμανλή, προσπάθησε να εξομοιώσει σε τσαμπουκά τους δυο, καραμανλή και Βενιζέλο, αυτόν που μεγάλωσε την Ελλάδα και αυτόν που την μίκρυνε……
    Να δούμε τι άλλο θα δούμε και θα ακούσουμε, από κανένα άλλο Δεξιό για τον «εθνάρχη» τους, πάντως εγώ μια και μόνη απάντηση έχω.
    Με πορδές δεν βάφουν αυγά όσο και αν ζορίζονται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. S I E M E N S έλαβαν οι:

    Μητσοτάκης (επίτιμος γκαντέμης),
    Ντόρα Μητσοτάκουλα,
    Κυριάκος Μητσοτακουλίνι,
    Μειμαράκης (προμηθειών του Αμυνας),
    Λιάπης (χαζοξάδερφος),
    Βουλγαράκης (ο του Βατοπεδίου),
    Μαρκογιαννάκης (την πρώτη φορά),
    Αλογοσκούφης (προ και μετά εκλογών)
    Χατζηγάκης (μίστερ Μπίν)

    Βουρλούμης (και το μισό ΔΣ του ΟΤΕ)
    Καραμανλής (ο θείος Αχιλλέας σιγανοπαπαδιάς)


    Σταματόπουλος,
    Βρετάκος,

    Απέργης,
    Λάσκαρης,
    Μπουριώτης


    συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και γαμώ τον μπελά μου..
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΖΩΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΑΠΟ
    ΤΑ 500 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ.

    ΤΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ
    ΓΕΡΟΝΤΙΚΑ ΠΕΗ.. ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΜΠΕΛΛΑ ΜΟΥ.
    ΓΑΜΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΑΣ.
    ΓΑΜΩ ΤΑ ΓΟΝΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ.
    ΡΕ ΖΩΑ ΣΤΟ 2 0 0 9 ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ
    ΤΟ 1909 ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 100 ΧΡΟΝΙΑ.. ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και γαμώ τον μπελά μου..
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΖΩΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΑΠΟ
    ΤΑ 500 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ.

    ΤΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ
    ΓΕΡΟΝΤΙΚΑ ΠΕΗ.. ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΜΠΕΛΛΑ ΜΟΥ.
    ΓΑΜΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΑΣ.
    ΓΑΜΩ ΤΑ ΓΟΝΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ.
    ΡΕ ΖΩΑ ΣΤΟ 2 0 0 9 ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ
    ΤΟ 1909 ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 100 ΧΡΟΝΙΑ.. ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ.

    ΤΟΝ ΚΛΕΜΑΝΣΟ ΤΟΝ ΤΙΓΡΙ..ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ... ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ
    ΖΑΜΠΙΡ ..

    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ !! ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2009.
    ΧΕΣΕ ΜΕΣΑ.. ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΑΣΟΚ . ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΣΤΙΣ ΜΙΖΕΣ
    ΤΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ... ΑΥΤΟΥΣ.

    Σύμφωνα με το ΦΕΚ 2815/18 Απριλίου 2002 την θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου καλύπτει ο κ. Ε.ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ.
    Την θέση του εντεταλμένου Αντιπροέδρου το στέλεχος του ΠαΣοΚ και σημερινός υπόδικος κ. ΣΚΑΡΠΕΛΗΣ.

    Διοικητικό Συμβουλίο ΟΤΕ είναι οι κύριοι :
    Λ. ΑΓΓΕΛΟΥ, υπάλληλος του ΟΤΕ και μέλος της Κ.Ε. του ΠαΣοΚ.
    Γ. ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, γενικός διευθυντής του ΟΤΕ και στέλεχος του ΠαΣοΚ
    Ν. ΜΑΝΑΣΗΣ, πρόεδρος της Cosmote και με παρασκηνιακό ρόλο στην πώληση της Γερμανός.
    Χρ. ΠΟΛΥΖΩΓΟΠΟΥΛΟΣ, πρόεδρος , τότε ,της ΓΣΕΕ και μέλος της Κ.Ε. του ΠαΣοΚ.
    και ο .....
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ειδικός γραμματέας ,τότε,του υπουργείου Οικονομίας,και σημερινός εκπρόσωπος τύπου του ΠαΣοΚ και ... επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου του ΠαΣοΚ.

    ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΣΟΚΙΚΟΣ ΜΕ ΧΟΝΤΡΕΣ ΜΙΖΕΣ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση