GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ζητάει και τα ρέστα ο Αλογοσκούφης...

Ενώ διέλυσε την οικονομία, κάνει τώρα κριτική και συμπεριφέρεται με αχαριστία προς τον Καραμανλή! . Από τον Πάνο Κασέρη .. Το νέο βιβλίο το...

Ενώ διέλυσε την οικονομία, κάνει τώρα κριτική και συμπεριφέρεται με αχαριστία προς τον Καραμανλή!
.
Από τον Πάνο Κασέρη
..
Το νέο βιβλίο του «Η Ελλάδα μετά την κρίση» το οποίο έγραψε τέσσερις μήνες μετά την αποχώρησή του από το υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών θα παρουσιάσει ο Γ. Αλογοσκούφη. Και τι γράφει σ' αυτό; «Χρειάζεται πρώτα απ΄ όλα ηγεσία. Αποφασισμένοι πολιτικοί, που χωρίς φοβικά σύνδρομα, ιδεοληψίες και εξαρτήσεις θα αναλάβουν να πείσουν, να ερμηνεύσουν και τελικά να υλοποιήσουν ένα τολμηρό πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων». Κι ακόμα: «Οι κυβερνήσεις εκλέγονται για να κυβερνούν και όχι για να διαχειρίζονται τον πολιτικό χρόνο, αναζητώντας ευκαιρίες για εκλογικούς ή άλλους αιφνιδιασμούς».
Δηλαδή, για όποιον καταλαβαίνει, ο πρώην υπουργός ζητά και τα ρέστα. Δεν φτάνει που διέλυσε την οικονομία της χώρας επί πέντε χρόνια, έχει το πολιτικό θράσος να μιλάει κι από πάνω. Τις είδαμε και τις ...γευτήκαμε τις μεταρρυθμίσεις του κ. Αλογοσκούφη. Ή θα μας πει ότι τον εμπόδισε κανείς πραγματικά να τις εφαρμόσει; Ο,τι ήθελε έκανε. Πανίσχυρος ήταν.
Και επιπλέον τώρα αποδεικνύεται...
προσωπικά αχάριστος και προς τον Καραμανλή ο οποίος τον ανέδειξε πολιτικά ως πρωτοκλασάτο στέλεχος της ΝΔ, του είχε εκχωρήσει εν λευκώ τη διαχείριση της οικονομίας από το 2004 και μετά, ενώ του έδωσε και όλες τις ευκαιρίες για να καθιερωθεί στο πολιτικό γίγνεσθαι. Συγχαρητήρια!

20 σχόλια

  1. ΤΣΟΒΟΛΑΣ
    ΑΡΣΕΝΗΣ
    ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ
    ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ.
    ΒΑΣΩ...
    100 ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΗΣΗ
    ΚΑΙ ΧΡΕΗ...ΧΡΕΗ...ΧΡΕΗ...ΠΑΣΟΚ
    ΓΙΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑΛΗΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΑΜΗΣΙ ΣΑΠΟΥΝΙ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑ ΓΑΜΗΣΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΡΕΩΣΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ 100 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΕΣΑ ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ. ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΕΛΛΗΝΑ. ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΤΑ ΥΠΕΡΚΕΡΔΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ. ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
    1. Για ακόμη μία φορά η σημερινή κυβέρνηση που χρέωσε το Δημόσιο 100 δις ευρώ επιπλέον μέσα σε 5 χρόνια, «γονατίζει» και πάλι το μέσο Έλληνα, τα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα, τους πολλούς, μέσω της αύξησης και πάλι των έμμεσων φόρων. Στέλνει ακόμη μια φορά το λογαριασμό στους εργαζόμενους και στους νέους, που είναι οι κύριοι χρήστες καρτοκινητών, την ώρα που αφήνει στο απυρόβλητο τα υπερκέρδη των τραπεζών.
    Δεν διστάζουν ταυτόχρονα, για δημοσιονομικούς καθαρά λόγους, να εξαγγέλλουν δήθεν «ρύθμιση» των ημιυπαίθριων χώρων, υπονομεύοντας ακόμα περισσότερο την αξιοπιστία του κράτους και κοροϊδεύοντας τους πολίτες, που θα κληθούν να πληρώσουν για δεύτερη φορά ένα νέο χαράτσι, χωρίς ουσιαστική κατοχύρωση.
    2. Χαρακτηριστικό του αδιεξόδου στο οποίο έχουν οδηγηθεί και έχουν οδηγήσει τη χώρα είναι το γεγονός ότι έχει εξαφανιστεί από την επικαιρότητα το λεγόμενο «οικονομικό διευθυντήριο» που είχε ανακοινωθεί με τυμπανοκρουσίες μετά τον ανασχηματισμό του Ιανουαρίου και συνεδρίαζε σχεδόν κάθε εβδομάδα. Έχουν αφήσει μόνο του τον πρώην υφυπουργό του κ. Αλογοσκούφη να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά.
    3. Η πολιτική τους γονατίζει τους πολλούς χωρίς να δίνει καμία λύση. Καμία προοπτική. Βαθαίνει τον φαύλο κύκλο της ύφεσης και της δημοσιονομικής εκτροπής.

    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Re koloxontre patsokilia urfuslug(aka the bloopers) presbefth ths gynaikomastias ante shkw fyge apo to press-gr re kafre, douliko twn ebraikwn lobby.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχει μαλλιάσει η γλώσσα του Καραμανλή να περιορίσουν οι κυβερνητικοί και όχι μόνο παράγοντες τα ταξίδια και τις κρατικές σπατάλες. Οι περισσότεροι προσπαθούν να ακολουθήσουν τις οδηγίες. Εκτός από το υπουργείο... Army tours! Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας δηλαδή. Ο αρχηγός του Πολεμικού Ναυτικού αντιναύαρχος Γιώργος Καραμαλίκης, γνωστός και...
    για τις βλέψεις του να κατέβει υποψήφιος βουλευτής με τη Ν.Δ. στην Αχαία, αύριο μεταβαίνει στην Αγία Πετρούπολη με μεγάλο μεταγωγικό αεροσκάφος, όχι για κάποια σύνοδο αλλά για να παραστεί στο Ναυτικό παζάρι! Το αεροσκάφος θα παραμείνει επί 4 ημέρες στην Αγία Πετρούπολη και εκτός των άλλων ο αρχηγός του Πολεμικού Ναυτικού ζήτησε εκτός των άλλων μελών του πληρώματος να έχει αεροσυνοδό! Το μεταγωγικό αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας θα μεταφέρει 4 άτομα. Τον αρχηγό ΓΕΝ, τον υπασπιστή του και τις συζύγους τους! Τα συνολικά έξοδα μόνο για το αεροσκάφος θα ξεπεράσουν τα 55.000 ευρώ!
    Κύριε Καραμανλή να τον χαίρεσαι ,άντε βάλτον και στην λίστα για βουλευτή να σώσει την οικονομία της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ολοι αυτοι μαζί δεν κανουν τα λαθη του Αλογοσκούφη ΝΤΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΥΔΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ .


    ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ,ΚΑΤΕΒΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κάνατε ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ την Ελλάδα

    ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ΧΟΥΝΤΟΔΕΞΙΟΙ

    ΦΥΓΕΤΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ Λ Η Σ Τ Α Ρ Χ Ο Ι

    Γ Α Μ Ω

    ΤΗ Δ Ε Ξ Ι Α Σ Α Σ

    Λ Α Μ Ο Γ Ι Α

    Ο Υ Σ Τ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ελα μου ντε .Δεν τον ηξερε ουτε η μανα του πριν βγανει τωρα αφου τα σκατωσε και ασκει και κριτικη.Δεν μας λεει καλυτερα για τις δουλειες της γυναικας του και πως πλουτησε ο ιδιος μεσα σε 5 χρονια γιατι τι ηταν πριν απλως καθηγητης,και το επαιζε και απλο παιδι που εργαστηκε για να σπουδαση.Βρε αι σιχτιρ κλεφτες ολοι μαζι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. MONO ESY DEN EISAI ELEYTHEROS ANTHROPOS.
    EISAI O TELEYTAIOS DOYLOS TOY DIETHNOYS NOMISMATIKOY TAMEIOY.
    EISAI O APO TOYS PROTOYS YPEYTHYNOYS
    GIA THN OIKONOMIKH KATANTIA THS XORAS MAS.
    THYMISOY POSA XARISES STA FILARAKIA TRAPEZITES -MICROSOFT KAI DIAFOROYS KOLLHTOYS SOY.

    OTAN KSANAGRAPSEIS KANA BIBLIO ELENKSE OTI TA XAPIA POY PERNEIS DEN EXOYN LHKSEI.
    KOITA TI M******S GRAFEIS AMA PERNEIS LHGMENA XAPIA.
    OYST RE OYST

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κρίμα που δεν είναι πρωθυπουργός ο γιός της κυρίας Τσάντ πάνω στην παγκόσμια οικονομική κρίση. Με τον Giorgakis τα οικονομικά μας ΣΙΓΟΥΡΑ θα ήταν καλύτερα.
    Οι νέοι θα είχαν όλοι καλοπληρωμένες δουλειές στο αντικείμενο που είχαν σπουδάσει, οι συνταξιούχοι θα έπαιρναν σύνταξη 1200 ευρώ τουλάχιστον,
    τα πανεπιστήμιά μας θα έκαναν τόση έρευνα που δεν θα είχαν χρόνο για πορείες και καφετέριες, οι έμποροι θα τα κονομούσαν από το άφθονο διαθέσιμο εισόδημα των νοικοκυριών, οι εταιρίες δεν θα φοροδιέφευγαν διότι δεν θα ήταν διεφθαρμένοι οι εφοριακοί, οι δημόσιοι υπάλληλοι θα έπαιρναν αυξήσεις πάνω από τον πληθωρισμό (λόγω υψηλής παραγωγικότητας), οι τιμές στο supermarket θα ήταν χαμηλές, λόγω του υγειούς ανταγωνισμού και οι Λαμπρακο-Μπομπολο-Κυριακου-Αλαφουζέοι θα ζητούσαν ακόμη καλύτερες μέρες, διότι, ως γνωστόν, υποστηρίζουν πάντα τα συμφέροντα του λαού (καμία σχέση με φουσκωμένα δημόσια έργα και τη χαριστική τηλεοπτική διαφήμιση).
    Καλό έ;
    Όπως ΑΚΡΙΒΩΣ και τα προηγούμενα 20 πράσινα χρόνια.
    Dear Giorgakis, δυστυχώς για σένα και τους χρηματοδότες σου, θυμόμαστε.
    Εάν κάνοντας παρθενορραφή νομίζεις ότι θα ξεχάσουμε ότι δούλευες σε οίκο ανοχής, κάνεις λάθος, κουφιοκεφαλάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ
    Πριν από 10 χρόνια τελείωσε το μεγαλύτερο σκάνδαλο που έζησε η Ελλάδα από καταβολής της ύπαρξής της.
    Το ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ, που χρηματοδότησε το πασοκο-καθεστώς καταστρέφοντας εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες.
    Ο Παπαντωνίου έλεγε να αγοράζουμε μετοχές λόγω της «ισχυρής» οικονομίας, η διορισμένη από το Σημίτη Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς του Σταύρου Θωμαδάκη ενέκρινε αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου ακόμη και στα περίπτερα, ενώ οι πασοκικές φυλλάδες/παπαγαλάκια μας διαφήμιζαν τις τρομερές προοπτικές τους.
    Βέβαια, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2000 ο κοντο-ελιάς έλεγε στους κατεστραμένους άς πρόσεχαν και κλείνει την υπόθεση το 2001 με μία ωραία εξεταστική της Βουλής.
    Με τον ειδικό νόμο περί ευθύνης υπουργών φρόντισε επίσης και να τους απαλλάξει (μαζί με τους υφισταμένους τους) από οποιαδήποτε νομική ευθύνη (πενταετής παραγραφή, πχ. βλ. δίκη ΔΕΚΑ-τα λεφτά των ταμείων).
    Βολεύτηκαν όμορφα οι επιχειρηματίες που ξεπούλησαν χρυσάφι τις εταιρίες-ψοφίμια, οι δημοσιογράφοι-παπαγαλάκια με τις μίζες τους, οι χρηματιστές με τις προμήθειές τους αλλά και το πασόκ με την υποστήριξή των καναλαρχών στις εκλογές.
    Και ο χαζός λαός βέβαια έμεινε με το μουτζούρη.
    Όμορφος κόσμος, αγγελικά πλασμένος!
    Και τώρα ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ μας λένε να τους ψηφίσουμε για να διώξουν την διαφθορά από την Ελλάδα!
    Το ξέρουμε ότι μας θεωρούν χαζούς αλλά την τελευταία λέξη θα την πούμε εμείς, όχι αυτοί με τους καναλο-νταβατζήδες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Eίναι προφανές ότι δεν ξέρετε και πολύ καλά τα οικονομικά.
    Στα οικονομικά πρέπει να πατάς σε πέντε βάρκες συγχρόνως και να επιπλέεις. Και ο Αλογοσκούφης το έκανε επιτυχημένα σε πολύ δύσκολες συγκυρίες.
    Σε μερικούς τομείς τα πήγε εξαιρετικά καλά όπως πχ. στη μείωση των δημόσιων δαπανών αλλά και την επιτάχυνση των ιδιωτικοποιήσεων.
    Σε άλλους τομείς ήταν λιγότερο επιτυχημένος όπως στην αντιμετώπιση της ακρίβειας και της φοροδιαφυγής.
    Σε κάθε περίπτωση ήταν από τους καλύτερους τεχνοκράτες που έχουν περάσει από το ναρκοπέδιο που λέγεται Υπουργείο Οικονομίας.
    Αλλά εσείς εδώ στην Ελλάδα δεν καταλαβαίνετε από τέτοια. Εσείς οι ιθαγενείς Έλληνες, σε είκοσι χρόνια πάλι τις ίδιες σαχλαμαρίτσες θα ανακυκλώνετε (ντεμέκ με προδώσανε οι άτιμοι πολιτικοί).
    Δεν αξίζετε και καλύτερους.
    Όσους σας λένε αλήθειες και κτίζουν αργά και γερά θεμέλια τους φτύνετε, διότι βιάζεστε.
    Όσοι σας τάζουν γρήγορα θαύματα και ουτοπικά οράματα είναι ο επόμενος μεσσίας σας.
    Μόνο που μεσσίες έχουν ΠΑΝΤΟΤΕ την κακή συνήθεια να σε απογοητεύουν.
    Η ερώτηση είναι: αυτοί φταίνε που σας κοροιδεύουν ή εσείς που τους πιστεύετε;
    Άτιμη κοινωνία!
    Αγοράστε ψεύτικες ελπίδες για άλλη μία φορά, ως εκεί φθάνει η ωριμότητά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το ειπε ο χρησμος της Δηλου στον Δρ Κουτσουκο!!

    ΕΚΛΟΓΕΣ (ανα πασα στιγμη)

    «Το ΚΚΕ δεν πρόκειται να ψηφίσει κανένα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, όπως έκανε και στο παρελθόν» σύμφωνα με δήλωση του εκπροσώπου του Μάκη Μαΐλη.
    Η σαφής αυτή σημερινή δήλωση από τον Περισσό έχει ιδιαίτερη σημασία. Διότι εφόσον ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ δεν ψηφίσουν Πρόεδρο Δημοκρατίας με αυτή τη Βουλή, οι εκλογές θα γίνουν το αργίτερο την άνοιξη. Το ΠΑΣΟΚ έχει 102 βουλευτές και το ΚΚΕ 22. Δηλαδή σχηματίζουν άθροισμα 124 βουλευτών, που σημαίνει ότι με οποιονδήποτε άλλο συνδυασμό (ΝΔ-ΛΑΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ) δεν μπορούν να συγκεντρωθούν οι απαραίτητες 180 ψήφοι για την εκλογή Προέδρου δίχως διάλυση της Βουλής.
    Ετσι, πάμε ολοταχώς πλέον για εκλογές μέχρι την άνοιξη το αργότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το ειπε ο χρησμος της Δηλου στον Δρ Κουτσουκο!!

    ΕΚΛΟΓΕΣ (ανα πασα στιγμη)

    «Το ΚΚΕ δεν πρόκειται να ψηφίσει κανένα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, όπως έκανε και στο παρελθόν» σύμφωνα με δήλωση του εκπροσώπου του Μάκη Μαΐλη.
    Η σαφής αυτή σημερινή δήλωση από τον Περισσό έχει ιδιαίτερη σημασία. Διότι εφόσον ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ δεν ψηφίσουν Πρόεδρο Δημοκρατίας με αυτή τη Βουλή, οι εκλογές θα γίνουν το αργίτερο την άνοιξη. Το ΠΑΣΟΚ έχει 102 βουλευτές και το ΚΚΕ 22. Δηλαδή σχηματίζουν άθροισμα 124 βουλευτών, που σημαίνει ότι με οποιονδήποτε άλλο συνδυασμό (ΝΔ-ΛΑΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ) δεν μπορούν να συγκεντρωθούν οι απαραίτητες 180 ψήφοι για την εκλογή Προέδρου δίχως διάλυση της Βουλής.
    Ετσι, πάμε ολοταχώς πλέον για εκλογές μέχρι την άνοιξη το αργότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο Αλογοσκουφης βοηθησε την οικονομια οσο δεν μπορειτε να φανταστειτε.

    Παρήγαγε πλουτο απο το πουθενά, διλπασίασε τις αξίες των ακινητων σε 20 μερες, και τωρα, πολλές χιλιαδες μικροαστοι, φανταζουν πλουσιοι.


    Ο Αλογοσκουφης οτι εκανε δεν το αποφασισε μονος του, ο πρωθυπουργός γνωριζε και ενέκρινε, οταν ομως η οικονομια εφτασε στα όρια της.

    ο πρωθυπουργός τον αντικατέστησε με τον υφυπουργό,

    τον ανθρωπο της αγοράς.

    Ποιος τελικα είναι ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

    Απετυχε στην αντιμετωπιση της φοροδιαφυγής ο Αλογοσκουφης διότι το ευγενες σπορ του γοροφυγά το ασκουν κυρίως,

    ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΝΔ

    Οι ΝΔημοκράτες ξερουν μονο τους αλλους να κατηγορουν, να φωναζουν για τις αποκρατικοποιησεις, να ξεπωλουν διοτι,

    Η ΟΛυμπιακή κοστιζει 1000000 σε καθε φορολογουμενο

    Ο ΟΣΕ κοστιζει 6000 σε καθε φορολογουμενο

    Δε μας λενε ομως,

    Η επιδοτηση, φοροδιαφυγή των πασης φύσεως επαγγελματων λογιστές, γιατροί, δικηγόροι, ταβέρνες, μπαρ, βενζιναδικα, ταξί, φορτηγά, παπαδαριό,

    πόσο κοστίζουν στο ταμείο του κράτους;

    Ολοι αυτοι απαιτούν δρόμους, καθαριοτητα, σχολεία, υγεία, ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ.

    Ποιοί τελικα είναι οι φορολογουμενοι σ αυτο το τόπο, και γιατι οι πραγματικοί φορολογούμενοι να πληρώνουν την ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ των φοραπατεωνων;

    Μήπως τελικα δεν ηταν ο Αλογοσκουφης ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ;

    Μήπως αχαριστος είναι ο πρωθυπουργός;

    Μήπως είναι συννένοχος ο Γ. Παπανδρέου, η Αλέκα, ο Αλαβάνος και ολοι οσοι συμμετέχουν στο κοινοβουλευτικό παιγνίδι;

    Μήπως τελικά δεν φταιμε εμείς που μας κοροιδεύουν, γιατί τους πιστεύουμε.

    Φταίμε γιατί γεννηθηκαμε, μεγαλώσαμε με τα ψέματα, πιστεύοντας και περιμενοντας ενα θαύμα, ενα Μεσσία.

    Εμείς φταίμε και οι δασκαλοί μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΟΘΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΞΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ????
    ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ??????
    ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ?????
    Π Α Ρ Τ Ε ΤΑ Π Α Π Α Ρ Ι Α Μ Ο Υ
    ΤΩΡΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΤΕ.
    ΕΚΕΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ Η ΔΕΞΙΑ ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΗΔΑΕΙ ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙΣΑΣ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ.
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΨΩΦΑΤΕ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΒΡΩΜΙΑΡΙΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αν ακόμα δεν καταλάβαμε πως φταίει η οικονομική πολιτική που ακολουθήθηκε από τον "ακατάλληλο" και το επιτελείο του, πολιτική που θεοποιεί την ασύδοτη αγορά, τότε δεν καταλάβαμε τίποτα. Τα ρίχνουμε σε πρόσωπα και πιστεύουμε πως αν τα αλλάξει ο "άσχετος" θα σωθεί η κατάσταση!
    Μακριά νυχτώσατε όσοι πιστεύετε σε τέτοιες δήθεν λύσεις, που με τέχνη προτείνουν κάποιοι για να μακρύνουν ακόμα την παραμονή της πιο επιζήμιας για τη χώρα και το λαό της κυβέρνησης! Όσο πιο γρήγορα φύγει τόσο καλύτερα για όλους, αν και έχω αμφιβολίες αν η κατάσταση στην οποία έφεραν τη χώρα μας θα μπορέσει σε δυο και τρία χρόνια να αναστραφεί! Θα χρειαστεί πολλή προσπάθεια και πολύς κόπος με τη συμμετοχή όλων μας για το γύρισμα του ήλιου!

    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ναι μεν συμφωνώ με το σχόλιο του πρώτου ανώνυμου, αλλά και Τζώρτζης Χορσίδης, μεγάλος υποστηρικτής της Siemens, πρέπει να είναι κάπου χωμένος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ , ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση