GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σχετικά με την απόσυρση κλιματιστικών...

. Επειδή όλοι μας αυτές τις ημέρες ή οι περισσότεροι θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε την επιδότηση "απόσυρσης" κλιματιστικών π...

.
Επειδή όλοι μας αυτές τις ημέρες ή οι περισσότεροι θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε την επιδότηση "απόσυρσης" κλιματιστικών παλαιού τύπου (-35%) θα ήθελα να σας ενημερώσω για πιθανές απάτες και παγίδες που θα αντιμετωπίσουμε από κάποιους επιτήδειους.
Συγκεκριμένα πήγα 09.06. στο κατάστημα ΣΑΡΑΦΙΔΗΣ επί της Γρ. Λαμπράκη στην Τούμπα Θεσσαλονίκης για να με ενημερώσουν για το πρόγραμμα καθώς και να κάνω μια τιμοληψία. Ενδιαφέρθηκα για ένα συγκεκριμένο μοντέλο κλιματιστικού μάρκας HITACHI 18.000 BTU INVERTER A/A μοντέλο ΕΧ3 κλάσης και ο πωλητής αφού άνοιξε..
τον τιμοκατάλογο μου λέει 1350 Ευρώ αρχική!(Σημειώστε το! Σας στέλνω και φωτογραφία το χαρτάκι που μου έδωσε με τον δικό του γραφικό χαρακτήρα και την κάρτα τους)"Τί άλλο θα πληρώσω extra;" τον ρωτάω και μου λέει 143 Ευρώ εγκατάσταση και απεγκατάσταση . "Τίποτε άλλο εφόσον θα είναι με δόσεις" ρωτάω - όχι μου λέει μπορούμε να κάνουμε μέχρι και 48 άτοκες δόσεις.
ΑΥΤΑ ΕΛΕΓΕ ! Όταν ξαναπήγα .... η τιμή του ΙΔΙΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ 1430 ΕΥΡΩ!!!!!!!!!(ΑΝΑΤΙΜΗΣΗ 80 ΕΥΡΩ -δηλαδή 6% σε μια βραδιά )ΣΗΜΕΡΑ πληρώνω και 15 ΕΥΡΩ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑΣΗΜΕΡΑ πληρώνω και 10 ΕΥΡΩ ΕΞΟΔΑ ΦΑΚΕΛΟΥ ΣΗΜΕΡΑ πληρώνω και 23,85 ΕΥΡΩ για ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΡΑΠΕΖΗΣ αφου είναι με δόσεις!ΣΗΜΕΡΑ πληρώνω 134 ΕΥΡΩ εγκατάσταση και απεγκατάσταση .
ΚΑΙ η καραμελίτσα για να μας θολώσει ...στην ΤΙΜΗ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ ένα 10% extra έκπτωση από το κατάστημα !Δηλαδή έκαναν (δεν ξέρω αν είναι και παράνομο -που υποψιάζομαι είναι) μέσα σε μια βραδιά πρίν ξεκινήσει το πρόγραμμα απόσυρσης ΑΝΑΤΙΜΗΣΗ !Οταν ρώτησα τον υπάλληλο γιατί έγινε ανατίμηση στην αρχή αυτός το αρνήθηκε κατηγορηματικά(ευτυχώς έχω και το χαρτάκι του) ενώ αφού το έκανα θέμα ο Διευθυντής καταστήματος παραδέχθηκε ότι έκαναν ανατίμηση με το πρόσχημα (εδώ γελάμε και φωνάζουμε την αστυνομία!) ότι τους εστάλει email από το υπουργείο με πίνακες των κλιματιστικών και τις ενδεικτικές τιμές τους (ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΟΝΙΖΩ)και ότι έπρεπε να συμμορφωθούν με αυτές και έτσι ανέβασαν τις τιμές τους.
Από πότε το Υπουργείο αποφασίζει για τιμές σε μια ιδιωτική εταιρία; Είναι μέτοχος; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ! Εδώ επιβάλλει κανένα πρόστιμο το υπουργείο; Οι κύριοι απλά προσπαθούν να μας πιάσουν κορόιδα!ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ!
Ενημερωτικά , το ίδιο κλιματιστικό στον ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ είχε 1290 ΕΥΡΩ (ΠΙΟ ΦΤΗΝΟ) και σε κάποια μάλιστα ΜΕΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ !!!!!!(Δηλαδή αυτοί απλά αδιαφόρησαν για τις ενδεικτικές του υπουργείου! Εδώ γελάμε και πάλι Κύριε Σαραφίδη!) Και τα έξοδα μεταφορικών ,φακέλου κ.τ.λ τα ίδια , ενώ τα έξοδα εγκατάστασης απεγκατάστασης 119 ΕΥΡΩ (15 ευρω πιο λίγα). Στην αλυσίδα EXPERT δέ , το ίδιο ακριβώς κλιματιστικό είχε τιμή 1429 ΕΥΡΩ (ίδια με χθές!!!) με έξοδα εγκατάστασης απεγκατάστασης 110 ΕΥΡΩ (ΠΙΟ ΛΙΓΑ ΑΠΟ ΌΛΟΥΣ)ΚΑΙ ΜΕ 36 ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ χωρίς καμμία άλλη επιβάρυνση!!!!!!Όπως βλέπετε θέλει ψάξιμο αν θες πραγματικά να μη σε εκμεταλλευτούν !Και όσον αφορά αυτούς που θα προσπαθήσουν να αισχροκερδίσουν ...καταγγείλτε τους και ενημερώστε και εμάς.
Λεωνίδας

16 σχόλια

  1. ΡΕ ΔΕΞΙΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ,
    ΡΕ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΗΣ ΧΑΖΟΒΙΟΛΑΣ ΦΕΒΡΟΝΙΑΣ ΠΑΤΡΙΑΝΑΚΟΥ,
    ΡΕ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΟΙ ΤΟΥ ΒΛΑΚΑ ΑΝΤΩΝΑΡΟΥ,
    ΡΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΓΟΣΤΡΟΦΟΥ ΚΩΣΤΑΚΗ,
    ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΕΛΑΗΔΑΤΕ???
    ΣΑΣ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΤΟ ΧΑΛΚΕΙΟ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ???
    Ή ΣΤΕΡΕΨΑΝ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΑΤΕ ΦΛΟΜΩΣΕΙ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ???
    ΜΑΛΩΝ ΕΧΕΤΕ ΜΠΟΥΚΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΥΛΙ ΠΟΥ ΦΑΓΑΤΕ (4,4 ΙΝΤΣΕΣ).
    ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΜΗΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΤΕ ΔΕΞΙΑ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ!!!
    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ…….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ ΜΕ ΤΩΝ ΚΩΣΤΑΚΗ, ΤΗΝ ΝΤΟΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΕΞΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΗΤΑΝ ΣΥΝΔΕΤΗΜΟΜΑΣ.
    Ο ΚΑΡΑΒΕΛΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΜΑΡΙΕΤΑ ΠΟΥ ΕΞΕΛΕΓΗ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
    Ο ΔΕΝΔΡΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΙΤΕΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΑΓΟΡΑΖΑΝ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΕΠΕΚΛΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΑΓΚΕΛΘΕΙ ΚΑΜΊΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΥΠΟΠΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ" ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
    ΕΠΙΣΗΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΦΙΛΟΣ, ΔΕΝ ΚΑΤΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ Ή ΘΕΣΜΙΚΟ ΑΞΙΩΜΑ.
    ΑΝΤΕ ΧΑΘΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ.
    ΔΕΝ ΒΑΛΑΤΕ ΜΥΑΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ???
    ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΕΙΑΖΕΙ Ο ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΟΣ ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ.

    ΝΑ ΞΕΣΤΟΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ.
    ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΡΜΟΔΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΤΑ 22%.

    ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΑΪΜΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΗΓΗ ΤΗΣ ΚΑΚΟΔΑΙΜΟΝΙΑΣ ΜΑΣ

    ΑΥΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ:

    -Για τα Καρτέλ και την ακρίβεια

    -Για τη ληστεία των τραπεζών

    -Για τις αυτοκτονίες των δυστυχισμένων μικρομεσαίων

    -Για τα Ομόλογα

    -Για το Βατοπαίδι

    -Για τα σκάνδαλα

    -Για τις Μίζες

    -Για το έλειμμα

    τσακίστε τους

    o αντ᾽ ΑΥΤΟΥ
    καρατζαφύρερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Κωτσόβολος και η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ έχουν ανεβάσει τις τιμές από 1ης ΜΑΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΑΠΟ ΠΡΙΝ το μέτρο με εσωτερική πληροφόρηση.

    Είχα ρωτήσει σχετικά τιμές τον Μάρτιο. Οταν επενήλθα μέσα Μαίου μου έδοσαν τιμές ανεβασμένες κατά 18% με τη δικαιολογία ότι έκανε αυξήσεις το εργοστάσιο.

    Η κυβέρνηση είχε ειδοποιήσει τους ..ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ του κλάδου από πριν και κανόνισαν ΜΑΖΙ την ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΙΓΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ. ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΕ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ 1999 ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕς ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ. ΣΩΣΤΑ ΜΙΛΑ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΩΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για κάποιες συγκρίσεις τιμών σχετικά με κάποιους άλλους τύπους. http://www.netonnet.se/?gclid=CNKvnemjhJsCFQcTzAodyQ0bpA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όποιος δεν γνωρίζει το παρελθόν του να μαθαίνει από τα λάθη του και να τα διορθώνει, δεν μπορεί στο μέλλον να πορευθεί με επιτυχία. Για αυτό σας παραθέτω ορισμένα ιστορικά γεγονότα:

    H ρουφιανιά, η συκοφαντία, ο δοσιλογισμός, η παραπληροφόρηση, το ψέμα, το πλιάτσικο του τόπου ανέκαθεν ήταν τα "προσόντα" της δεξιάς . Με το παραπλανητικό σύνθημα, “ψηφίστε μας και θα σας φέρουμε τα παιδιά σας πίσω”, «πτωχή πλην τιμία Ελλάς»αφού καπηλεύτηκαν τη κούραση του λαού από τους συνεχείς νικηφόρους πολέμους που διπλασίασαν την Ελλάδα, κέρδισαν τις εκλογές (Λαϊκό κόμμα λεγόταν τότε)συνεπικουρούμενοι από φιλοβασιλικούς ακροδεξιούς και ακροαριστερούς το 1920, και έκαναν πρωθυπουργό το Γούναρη( τον κρέμασε ο Πλαστήρας μαζί με τους άλλους 5 στο Γουδί). Έτσι κατόρθωσαν να κερδίσουν το μεγαλύτερο πολιτικό μετά το 1821, τον Ελευθέριο Βενιζέλο , αυτόν που δημιούργησε την Ελλάδα των 2 Ηπείρων και των 5 θαλασσών. Βέβαια όχι μόνο δεν σταμάτησαν το πόλεμο αλλά οδήγησαν τη χώρα στη μεγαλύτερη καταστροφή και στον ακρωτηριασμό της.

    Μετέπειτα είχαμε φασιστικές δικτατορίες ( Μεταξάς, Παπαδόπουλος) προδοσία και διαμελισμό της Κύπρου, χωρισμό των Ελλήνων σε εθνικόφρονες και μιάσματα όλα έργα των δεξιών ακροδεξιών και των βασιλοφρόνων.

    Στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας με τον άλλο τον αρχιαποστάτη το τυμβωρύχο που είχε μαζέψει όλα τα αρχαία και που αναγκάστηκε να τα «δωρίσει» ( για να περισωθούν τα προσχήματα και να μη πάει φυλακή). Που παίρνει τρεις συντάξεις αλλά ήθελε να φτιάξει το ασφαλιστικό. Δηλαδή να μη παίρνει κανένας σύνταξη παρά μόνο οι κουμπάροι. Που ήθελε να μικρύνει το Δημόσιο γιατί έλεγε ότι ήταν ζημιογόνο. Αλλά όλους τους δικούς του τους έχει τακτοποιήσει στο Δημόσιο. Που ήθελε να πουλήσει ολόκληρο τον ΟΤΕ 450 εκατ δολλάρια. Τον Ιούλιο 2007 το κράτος μόνο από το 5,3% του ΟΤΕ εισέπραξε 840 εκατ δολλάρια ή 600 εκατ ευρώ.

    Αυτά τα μεγάλα επιτεύγματα μήπως σας θυμίζoυν άλλα σύγχρονα έργα της δεξιάς; αναξιοκρατία, διαφθορά, μίζες, κουμπάροι, ομόλογα, υποκλοπές, Πακιστανοί, αναψυκτήρια, μονές και μοναστήρια, βαρθολομαίοι, ζαχόπουλοι, μαγγίνες, βουλγαράκηδες, ρουσόπουλους κλπ;

    Έλληνες ξυπνήστε, ρημάζουν το τόπο οι δεξιοί και τα δεκανίκια τους. Μόνο η μεγάλη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη το ΠΑΣΟΚ,μπορεί να βγάλει τη χώρα από τη κρίση και ο Γιώργος Παπανδρέου να καθαρίσει τη κόπρο του Αυγεία που έχει συσσωρεύσει στη χώρα η δεξιά μάστιγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Νέος κύκλος στην πολιτική αντιπαράθεση της Ντόρας Μπακογιάννη με τον Γιώργο Καρατζαφέρη.

    Η υπουργός Εξωτερικών χαρακτήρισε τις απόψεις που εκφράζει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ακραία λαϊκιστικές και δημαγωγικές.

    Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό City 99,5, με αφορμή τις δηλώσεις του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. για τα πρόσωπα που απαρτίζουν το Yπουργικό Συμβούλιο της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, η κ. Μπακογιάννη σημείωσε χαρακτηριστικά:

    «Όταν του δώσει εντολή ο λαός και σχηματίσει κυβέρνηση, θα μπορέσει να κάνει ανασχηματισμό. Προς το παρόν, το μόνο που μπορεί να ανασχηματίσει είναι το κόμμα του...».
    ===================================

    ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΝΔ ΜΕ ΛΑΟΣ
    Ο,ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΙΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΠΡΑΤΟΥΝ...
    ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΦΤΥΝΑΝ ΜΕΤΑ ΕΓΛΥΦΑΝ

    ΔΕΣΤΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΤΙ ΕΠΡΑΞΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΟΥ,ΔΕΣΤΕ ΤΟΝ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ
    ΔΕΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΘΕΟΔΩΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΟΥΒΕΛΟΥ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΤΟΝ ΓΛΥΦΕΙ ΣΥΜΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.
    ΚΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΑΒΟΥΡΑ ( ΝΔ ΚΑΙ ΛΑΟΣ )ΤΗΝ ΨΗΦΙΖΕΙ Ο ΑΚΑΜΑΤΗΣ Ο ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΛΑΣΣΙΚΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ -ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ- ΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ ΛΟΓΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΑΘΟΥΣ ΑΠΟ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΡΑΓΚΩΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΝ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑΝ ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ Ε ΣΙΓΑ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.... ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ΛΥΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΥΣΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ

    διαβάζετε τα σχόλια του κυρίου τζων..

    δροσιστικά και γελόρροα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 1ον
    Για τα κλιματιστικά:
    Μπράβο στον φίλο που έκανε έρευνα αγοράς και που ανέφερε και τις τιμές.
    Μόνο έτσι θα έχουμε ενημερωμένους και δραστηριοποιημένους καταναλωτές.
    2ον
    Προς τους διαχειριστές του blog:
    Παιδιά, προσπαθήστε να περιορίσετε τα copy-paste άσχετα σχόλια.
    Δεν αφορούν το θέμα της αρχικής ανάρτησης, τις περισσότερες μάλιστα φορές εξυπηρετούν και σκοπιμότητες.
    Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Και εγω συμφωνω με τον φιλο που ανεδειξε το θεμα, τα λεφτα της επιδοτησης θα πανε χαμενα στις αυξησεις που εκαναν. Διοτι περσι τελος καλοκαιριου, πηρα απο γνωστη αλυσιδα, γνωστοτατη μαρκα κλιματιστικων inverter 12000 btu 350 ευρω!. Ενω τωρα τα εχουν 600 και 700 και μαλιστα και απο κατασκευαστες "επωνυμους" αλλα οχι μεσα στους 4-5 μεγαλους.
    Αρα προσοχη στις τιμες που σας δινουν, εγω δεν θα εδινα πανω απο 500 ευρω για ενα ενιαρακι inverter.

    Στο αλλο θεμα προς press-gr, ναι εχουμε βαρεθει τα ηλιθια ποστ απο τους μεν και τους δε. ΚΟυβεντα ΔΕΝ γινεται και το μονο που γινεται ειναι ενας "θορυβος¨" που δεν ωφελει πουθενα, ας τα κανουν ποστ καπου αλλου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ρε ακομα υπαρχουν χαζοι που πιστευουν στα δυο μεγαλα κομματα????ειναι δυνατον να ειναι τοσο μαλακας αυτος ο πασοκος που λεει για 4,4 ιντσες και κατι σαχλαμαρες τετοιου ειδους????
    ρε φιλε ποσο αρρωστος πρεπει να εισαι για να λες αυτες τις μπουρδες??? ποσο ψυχακιας εκτος και εισαι στην αβαντα και κονομας μ αυτες τις παπαρες που λες γιατι αν δεν κονομας και εισαι τσαμπα μαλακας ε τοτε τι να σου πως ρε παιδακι μου.....αλλα ειπαμε το απειρο κ η βλακεια δεν εχουν ορια
    συνεχισε φιλε μου να λες τετοιες μαλακιες και να κανεις τα ρεμαλια που εκλεγεις απο πλουσιους πλουσιοτερους, κατι τετοιους μαλακες βλεπουν σαν κ εσενα κ τριβουν τα χερια του.....καλη σου νυχτα μαλακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση