GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Γαλάζια" κόλπα με το νέο νοσοκομείο της Πρέβεζας...

. Από το http://epirusgate.blogspot.com/ . Με πρωτοβουλία του βουλευτή Πρεβέζης κ. Γιώργου Τρυφωνίδη πραγματοποιήθηκε χθες ευρεία σύσκεψη σ...

.
Από το http://epirusgate.blogspot.com/
.
Με πρωτοβουλία
του βουλευτή Πρεβέζης κ. Γιώργου Τρυφωνίδη πραγματοποιήθηκε χθες ευρεία σύσκεψη στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα Συγχρηματοδοτούμενων Εργων του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών κ. Λεωνίδα Κορρέ. Στην σύσκεψη εκτός από τον Βουλευτή και τον Γενικό Γραμματέα, συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΕΠΑΝΟΜ Α.Ε. κ. Χάρης Λαμπρόπουλος, ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Χρήστος Στάντζος και υπηρεσιακοί παράγοντες. Κατά την σύσκεψη αποφασίσθηκε , μετά την εμπλοκή που παρουσιάσθηκε στο οικόπεδο του Μύτικα, να προχωρήσει η διαδικασία σε προσφερθέντα οικόπεδα του Δήμου Ζαλόγγου!!!!
Ετσι κλιμάκιο της ΔΕΠΑΝΟΜ Α.Ε μετά των συνεργατών του Τεχνικού Συμβούλου που έχει αναλάβει τα του διαγωνισμού θα επισκεφθούν τον Δήμο Ζαλόγγου την Δευτέρα 15/6/09, προκειμένου να ολοκληρωθούν όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε στο συντομότερο δυνατό χρόνο. Ο Βουλευτής κ. Γιώργος Τρυφωνίδης εξέφρασε την ικανοποίησή του από...
την εξέλιξη και έκανε την ακόλουθη δήλωση :«Πρέπει να αναβαθμίσουμε την ποιότητα ζωής των κατοίκων του Νομού μας και η βελτίωση των παροχών όπως και των άλλων κοινωνικών παροχών είναι στις προτεραιότητές μας.
Το χρωστάμε ιδίως στη νέα γενιά δημιουργώντας νέες βελτιωμένες συνθήκες ζωής στην ιδιαίτερη πατρίδα τους.Η απεμπλοκή του Νέου Νοσοκομείου και η προοπτική της κατασκευής του σε γήπεδο του Δήμου Ζαλόγγου τριπλάσιας έκτασης από το προηγούμενο που βρίσκεται στον ίδιο οδικό Αξονα Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας και στο πλησιέστερο προς την πόλη της Πρέβεζας σημείο είναι μια επιλογή που δρομολογήθηκε.Στόχος όλων να κερδίσουμε τον χαμένο χρόνο και σύντομα να έχουμε ένα Δημόσιο Νοσοκομείο ενταγμένο στο ΕΣΥ που θα προσφέρει στους Πρεβεζάνους και τους επισκέπτες του Νομού σύγχρονες ιατρικέ υπηρεσίες».
Η παραπάνω εξέλιξη, δείχνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, πως η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, έχει γράψει στα… «παλαιότερα τον υποδημάτων της» τον Λαό της Πρέβεζας, ο οποίος αντιδρά στην κατασκευή του Νέου Νοσοκομείου μέσω Σύμπραξης Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα.
Ο νόμος για τις ΣΔΙΤ ψηφίστηκε το 2005 από το υπουργείο Οικονομίας. Στον χώρο της υγείας, διευκολύνει την εμπλοκή των ιδιωτών όχι μόνο στην κατασκευή νέων μονάδων, αλλά και στη διαχείρισή τους, είτε αυτό αφορά ολόκληρο το νοσοκομείο είτε κάποια τμήματά του. Στόχος της Νέας Δημοκρατίας, είναι το ξεπούλημα του ΕΣΥ σε ιδιώτες.
Οι αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας της Πρέβεζας, ανάγκασαν την Κυβέρνηση, να… «μετακομίσει» το νέο Νοσοκομείο στον Δήμο Ζαλλόγου, όπου δήμαρχος είναι ο «γαλάζιος» πρόεδρος της ΤΕΔΚ κ. Μικρούλης!
Με ενδιαφέρον θα αναμένουμε τις αντιδράσεις του Δημάρχου, του Νομάρχη, αλλά και του Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ.

10 σχόλια

  1. Υπόθεση Siemens: Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα για 21
    12 Ιουνίου 2009, 15:38

    Ο εισαγγελέας Λεωνίδας Νικολόπουλος εξέδωσε το μεσημέρι διάταξη προκειμένου να απαγορευτεί η έξοδος από τη χώρα για άλλα 21 άτομα που εμπλέκονται στην αμαρτωλή σύμβαση 8002 για την ψηφιοποίηση του ΟΤΕ.

    Κυριακάτικη… απολογία για τον Διονύση Δενδρινό

    Την Κυριακή θα απολογηθεί τελικά ο Διονύσης Δενδρινός, ο οποίος κατηγορείται για συνέργεια σε απάτη κατά συναυτουργία για την υπόθεση του C4I.

    Ο πρώην γενικός διευθυντής της Siemens Ελλάς και δεξί χέρι του Μιχάλη Χριστοφοράκου, οδηγήθηκε το πρωί ενώπιον του 4ου ειδικού ανακριτή, Νίκου Ζαγοριανού, από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Κυριακή.

    Στο μεταξύ, χθες απορρίφθηκε ως νόμω αβάσιμη από τον ανακριτή η αίτηση που κατέθεσε ο Διονύσης Δενδρινός, ζητώντας την ανάκληση του εντάλματος προσωρινής κράτησης.

    Στην αίτηση ανάκλησης του εντάλματος επικαλείτο ότι δεν έχει τραπεζικούς λογαριασμούς και περιουσιακά στοιχεία στο εξωτερικό και ουδέποτε μετέφερε χρήματα έξω από την Ελλάδα.

    Επίσης, αρνείται ότι επρόκειτο να ταξιδέψει στο εξωτερικό και δηλώνει ότι οι μεταβιβάσεις των ακινήτων στους γιους του είναι καθόλα νόμιμες.

    Από Δευτέρα οι νέες κλήσεις σε απολογία

    Από την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να αποσταλούν από τον ανακριτή οι υπόλοιπες κλήσεις σε απολογία των προσώπων, που φέρονται να εμπλέκονται στη σύμβαση 8002 του ΟΤΕ. Εν τω μεταξύ, οι ελληνικές Αρχές βρίσκονται σε στενή συνεργασία με τη γερμανική Δικαιοσύνη για την παράδοση του Μιχάλη Χριστοφοράκου και του Χρήστου Καραβέλα, ευελπιστώντας μάλιστα ότι αυτό θα γίνει σύντομα.

    ΑΝΤΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ..ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑ΄ΝΕ ΘΑ
    ΣΗΜΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ...

    6.7 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΝΟ Ο
    ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣ Ο ΤΡΕΠΕΝΛΗΣ...
    ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΛΕΝΤΙΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ
    ΚΑΙ ΤΙ ΓΛΕΝΤΙΑ ! ΟΛΟΝΥΧΤΙΕΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΧΙΤΛΕΡ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ

    ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΗΓΗ ΤΗΣ ΚΑΚΟΔΑΙΜΟΝΙΑΣ ΜΑΣ

    ΑΥΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ:

    -Για τα Καρτέλ και την ακρίβεια

    -Για τη ληστεία των τραπεζών

    -Για τις αυτοκτονίες των δυστυχισμένων μικρομεσαίων

    -Για τα Ομόλογα

    -Για το Βατοπαίδι

    -Για τα σκάνδαλα

    -Για τις Μίζες

    -Για το έλειμμα

    τσακίστε τους

    o αντ᾽ ΑΥΤΟΥ
    καρατζαφύρερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. TA GOLDEN BOYS ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΜΑΣ.

    ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ ΜΑΣ.

    AYTOI ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ

    ο αντ᾽αυτού
    καρατζαφύρερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΗ

    Παρακαλούνται οι κ.κ. διαχειριστές του blog να αναρτούν ΑΜΕΣΑ τα σχόλια του κυρίου τζων

    διότι είναι το μόνο αντίδοτο στον καύσωνα του καλοκαιριού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΞΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΟΓΚΡΟΜ ΚΑΙ Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ

    Ανελέητες διώξεις κατά των "φοροφυγάδων" - μικρομεσαίων επιχειρήσεων εξήγγειλε από αρχές Ιουλίου η Κυβέρνηση.

    Κλιμάκια ελεγκτών θα εισβάλλουν σε επιχειρήσεις - "φοροφυγάδων, δια την μη-απόδοση του ΦΠΑ".

    Ταυτόχρονο καθημερινά δεκάδες μικροεπαγγελματίες κλείνονται στη φυλακή για "χρέη" στο ΤΕΒΕ, στο Δημόσιο, κ.λπ.

    Από τη μεριά τους οι Τράπεζες με τη συνεργασία της Κυβέρνησης στέρεψαν την αγορά από ρευστό, στραγγαλίζοντας ΟΛΟΥΣ τους μικρομεσαίους.

    Ο τζίρος έχει πέσει σε ιστορικά χαμηλά. Πολλοί μικροεπαγγελματίες δεν βγάζουν ούτε τα τρέχοντα έξοδα, ούτε τα τσιγάρα τους. Αλλά και δεν μπορούν ούτε να τα κλείσουν τα ρημάδια τα μαγαζιά, λόγω της απίστευτης γραφειοκρατίας και των απαιτήσεων του κράτους.

    Τι λύση μένει ;; Δεκάδες είναι αυτοί που από την αρχή του χρόνου έχουν βάλει τέρμα στη ζωή τους, μη αντέχοντας το μαρτύριο. Η Κυβέρνηση κάνει πως δεν βλέπει, κάνει πως δεν ακούει. Και εξαπολύει έναν ακόμα διωγμό, απάνθρωπο και ανελέητο.

    Πόσοι θα αντέξουμε ;; Πώς θα αντιμετωπίσουμε τα συνεργεία των εφοριακών-ελεγκτών :: Ποιό θα είναι το τέλος μας ;;;

    ένας μικρομεσαίος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ..........
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΛΟΠΛΟΚΙΕΣ ΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΥΤΙΚΑ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΤΟΠΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΖΑΛΟΓΓΟΥ ( ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ).
    ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΥΩΠΙΚΑ ΓΥΑΛΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΩΝ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΠΑΠΑΡΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΛΑΔΩΝΟΝΤΑΣ ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΚΑΙ... ΧΩΡΙΣ ΑΙΔΩ.
    ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΕ ΧΟΡΤΑΣΑΤΕ,
    ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΟ ΣΑΣ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΑΣ ΑΓΥΡΤΕΣ....................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εκλογές

    Αρχισε το "αλληλοκάρφωμα" των δεξιών
    ελεγαν οι πρασινοφρουροί του Δρ Κουτσούκου!
    Θα προλάβουν έως τον Σεπτέμβρη?

    Κώστας Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση