GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Πιάστηκαν στα χέρια" ΝΔ-ΛΑΟΣ...

. Η δήλωση Καρατζαφέρη ότι ανοίγει τις πόρτες του κόμματος του σε βουλευτές και στελέχη της ΝΔ προκάλεσε σύρραξη της κυβέρνησης με τον ΛΑΟΣ....

.
Η δήλωση Καρατζαφέρη ότι ανοίγει τις πόρτες του κόμματος του σε βουλευτές και στελέχη της ΝΔ προκάλεσε σύρραξη της κυβέρνησης με τον ΛΑΟΣ. Ο Ευ. Αντώναρος έσπευσε να απαντήσει ότι «η αντιδημοκρατική και πρωτοφανής για την πολιτική ζωή του τόπου προτροπή του κ. Καρατζαφέρη σε βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας ουσιαστικά να ανατρέψουν την εκλεγμένη κυβέρνηση της χώρας απεικονίζει ανάγλυφα το απαράδεκτο πολιτικό ήθος του αρχηγού του ΛΑΟΣ». Και απαντώντας σε ανάλογους τόνους ο ΛΑΟΣ έκανε λόγο για «σύγχυση εν κρανίω που υπάρχει στο μυαλό της Νέας Δημοκρατίας μετά το εκλογικό αποτέλεσμα» και εξηγεί πως δεσμεύεται ότι δεν θα πάρει κανένα βουλευτή όσο διαρκεί η κοινοβουλευτική θητεία. «Επαναλαμβάνουμε όμως ότι, όταν προκηρυχθούν εκλογές και προκειμένου να μην χαθούν από τις αστοχίες της Κυβέρνησης Καραμανλή, ισχυρά κομματικά στελέχη και μείνουν εκτός Κοινοβουλίου, αυτά μπορούν να έχουν θέση στο συνδυασμό μας. Εμείς επαναλαμβάνουμε, Μητσοτάκης του ’65 δεν γινόμαστε»...

16 σχόλια

  1. Είναι και οι τρεις Καραμανλής, Καρατζαφέρης και Αντώναρος ΕΞΕΧΟΝΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα Δωδεκάνησα για να τιμωρήσουν τη Ν. Δ. την επόμενη φορά θα γαμήσουν τους οπαδούς μαζί με τους υποψήφιους.
    ΛΙΝΔΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α, ρε Καραμανλή..."Μαθανε πως πηδιόμαστε, ήρθαν και κάτι γύφτοι..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κωστάκηηηη!

    Βγάλε απ' τον κώλο σου το χέρι!
    ...του καρατζαφέρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα πραγματα ειναι απλα…

    Η ΣΥΡΙΖΑ
    Ειχε πει κατι καλαντα τα Χριστουγεννα οταν οι εγκαθετοι της κανανε απελπισμενα γιουρουσια να καψουν το Χριστουγεννιατικο δενδρο των Αθηναιων… ΤΩΡΑ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ‘ΔΩΡΑΚΙ’ ΤΟΥΣ..... ΜΕ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΘΑΔΙΑΣΜΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΦΕΛΛΩΝ δεν γινεται πολιτικη… ΕΚΗΔΕΥΘΗ ΑΠΑΞ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΜΕ ΟΛΑΣ ΤΑΣ ‘ΤΙΜΑΣ’ ..

    ΝΔ
    Το αγλαισμα της ηλιθιοτητος , αυτοι που δεν ξερουν ουτε αν ερχονται ουτε αν πανε… η μπουνταλοσυνη σε απιστευτα και ανεπαναληπτα υψη… μονο η επιλογη της ΜΑΡΙ(ΟΝ)ΕΤΑΣ εφθανε να καταλαβεις περι τι απιστευτων βλακων προκειται… περισσοτερους ψηφους θα παιρνανε αν βαζανε τον ΚΑΡΑΒΕΛΑ…

    ΠΑΣΟΚ
    Εδω ειναι που χανει κανεις την φωνη του με το μεγθος της βλακειας… να τρεχουν μονοι τους και να βγαινουν δευτεροι, ο Γιωργακης να ρωταει αν ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ειναι ανθρωπος, ο Ππακωνσταντινου να ντουμπλαρει απιστευτα τους καλυτερους ρολους του Νικου Ριζου, επιτελους το κομμα εφτασε στο επιπεδο που του ανηκει…της καμπουρακειου μεγαλης δημοσιογραφικης σχολης.. θα μπορουσε κανεις να κλαψει με τετοια καταντια αλλα η θεα αυτου του αθλιου αμερικανοσοσιαλιστικου και αριστερικολωνακιωτικου θιασου δεν μπορει παρα να σε κανει να δακρυσεις μονο απο γελια. (μην ξεχνατε το τελευταιο συνθημα του...αρχηγου στην στελευταια συγκεντρωσω των ηλιθιων: ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΤΣΕΣ (καλπες για τους υπολοιπους Ελληνες) ΣΤΙΣ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ (Ιουνιου για τους εχοντας ακομη σωας τας φρενας..) !!

    ΚΚΕ
    Το μοναδικο απολιθωμα σε ολη την Ευρωπη (δεν υπαρχει αλλο κομμουνιστικο κομμα πουθενα !) τοσο απεχθες που ακομη και ο χαρος δεν θελει να το παρει , ετσι σερνεται βρυκολακιασμενο ψαχνοντας καποιο χερι να το αποτελειωσει για να συγχωρεθουν τα εγκληματα του… αλλα ο Ελληνικος λαος το εκδικειται.. σταγονα σταγονα θα του βγαλει το αιμα πριν περασει στον αιωνιο σκουπιδοτενεκε της ιστοριας.

    ΟΙΚωΛΟΓΟΙ
    Λαθραια και με δολο κατορθωσαν σαν κατσαριδα κατω απο την πορτα να τρυπωσουν στην ευρωβουλη, ευτυχως που οπου και να πανε η φυση τους (κατσαριδας) ειναι να συνατησουν τον πατο καποιου παπουτσιου που θα τους πατησει και θα τους τελειωσει..

    ΛΑΟΣ
    Ξεκινησε σαν ενα συνηθισμενο αποτυχημενο πειραμα, μα ο Θεος εκεινη την ωρα ειχε ιδιαιτερα κεφια και επενεβη με τον τροπο που μονο Εκεινος ξερει… ετσι εκ του μηδενος εγινε σπιθα.. μετα φλογιτσα.. μετα φωτια και τωρα φουντωνει σε πυρινη θυελλα… ΑΝ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ και τα ΣΤΕΛΕΧΗ του διαχειριστουν με την πρεπουσα σοβαροτητα το απιστευτο 7,2 που πηραν (αναμεσα σε εκλογικους καταποντισμους και κομματος παραλιας (47%) ΤΟΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΟΗΜΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ και πολλοι ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ απο την Ελλαδα θα μεινουν καγκελο ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.. δυο-τρεις κινησεις χρειαζονται και τα σωβρακα των πολιτικαντηδων θα βρεθουν στα χερια του Καρατζαφερη…

    ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΑΥΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ? σιγουρα θα εχουμε μια ενδιαφερουσα χρονια μπροστα μας..

    ΞΙΦΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ράγισε η… εξέδρα



    Αναλύοντας την εκλογική συμπεριφορά που επιδεικνύουν οι Έλληνες τον τελευταίο καιρό με όρους κοινωνιολογίας και πολιτικής κοινωνιολογίας διαπιστώνει κανείς μια σημαντική αλλαγή - η οποία δεν βλέπω να επισημαίνεται στα «παλαιά» και Νέα ΜΜΕ. Προφανώς δεν έχει γίνει αντιληπτό ότι το μίγμα της πολιτικής κουλτούρας του Έλληνα έχει μεταβληθεί δραματικά.

    Ο καταναλωτισμός σε συνάρτηση με την κομματική πατρωνία και το πελατειακό σύστημα έχουν απο-ιδεολογικοποιήσει εντελώς τις εκλογές και απαξιώσει τον κανονιστικό χαρακτήρα της πολιτικής διαδικασίας. Πλέον μεταξύ πάτρωνα και πελάτη εκτός από την κάλπη υπάρχει και η παραλία, η εξοχή και ο καναπές. Εκτός από την ψήφο υπάρχει και η άρνηση της ψήφου. Εκτός από τη συμμετοχή υπάρχει και η μη συμμετοχή στην κομματική πανήγυρη των εκλογών.

    Ο πολίτης παύει να αυτοπροσδιορίζεται με όρους κομματικού οπαδού και αφήνει τα παπαγαλάκια όλων των αποχρώσεων να «αλληλοσπαράζονται» στα δίκτυα των ΜΜΕ και κάποιων παραδοσιακών καφενείων που απέμειναν αντιστεκόμενα στην εξέλιξη. Στην πραγματικότητα ακόμα και τα παπαγαλάκια αλληλοτσιμπιούνται μάλλον χωρίς το πάθος περασμένων εκλογικών αναμετρήσεων, διακρίνοντας ακόμη και αυτά τα ανόητα ότι η εξέδρα των κομματικών οπαδών …ράγισε. Ούτε μεγάλος αριθμός «ψυχικά συνδεδεμένων» με τη ΝΔ οπαδών υπάρχει – και αφήστε τον Καραμανλή να ονειροφαντάζεται – ούτε φανατικοί οπαδοί του ΠΑΣΟΚ παρέμειναν πολλοί. Η δε Αριστερά αποδείχθηκε ότι δεν μπορεί να επεκτείνει την «εξέδρα» της.

    Αυτή είναι η πραγματικότητα και κερδισμένοι θα βγουν αυτοί που θα την αντιληφτούν συντομότερα από τους άλλους. Τα κόμματα έπαψαν να φαντάζουν ως διαχρονικοί θεσμοί εξουσίας που δήθεν εκφράζουν σταθερές αρχές. Η συγκυρία και το συγκυριακό κυριαρχούν στη διαμόρφωση της συνείδησης του πολίτη - και αυτό με απόλυτη ευθύνη του κυρίαρχου πολιτικού συστήματος. Τώρα πλέον και η ψήφος θα είναι συγκυριακή και ευμετάβλητη. Τα κόμματα ολοένα και περισσότερο θα ψηφίζονται με κριτήριο τη στάση τους σε συγκεκριμένα θέματα που απασχολούν κοινωνικά στρώματα ή ομάδες στη συγκυρία και όχι αναφορικά με τη γενικότερη πολιτική φυσιογνωμία τους ή την αυτο-τοποθέτησή τους στον άξονα Δεξιά-Αριστερά.

    Η περίοδος κατά την οποία τα κόμματα λειτουργούσαν με τη λογική των ποδοσφαιρικών ομάδων πέρασε. Ίσως με τα χρόνια να ζήσουμε και το τέλος της ποδοσφαιροποίησης της πολιτικής στο τόπο μας. Πέραν αυτού, τα κόμματα δεν παράγουν πλέον αυθεντικά πολιτική κουλτούρα, άρα δεν συμμετέχουν κυριαρχικά στην πολιτική νοηματοδότηση της πραγματικότητας, που εσωτερικεύεται ως αλήθεια ή ζωτικής σημασίας γεγονός από τον πολίτη. ‘Έπεσαν και αυτά «θύματα» της αγοράς.

    Έτσι, οι πολιτικοί φορείς - αν θέλουν να υπάρξουν και στο μέλλον - θα πρέπει να αλλάξουν οργάνωση, λειτουργία και κυρίως να μεταβάλλουν ριζικά την πολιτική κουλούρα και συμπεριφορά τους. Αυτό δεν σημαίνει υποχρεωτικά ενσωμάτωσή τους στην αγορά. Κάθε άλλο, κάλλιστα θα μπορούσε να σημαίνει απομυθοποίηση του αγοραίου χαρακτήρα των πολιτικών σχέσεων με την ενίσχυση μιας ιδεολογικής μορφής «δημοκρατικού πατριωτισμού».

    Η σημερινή μορφή της παγκοσμιοποίησης αναδεικνύει δυο λειτουργικούς κοινωνικο-πολιτικούς κανόνες που εκφράζονται με τους όρους contingency and conditionality, οι οποίοι διέπουν αντικειμενικά και αναπόδραστα και τη λειτουργία των πολιτών συστημάτων και των επιμέρους φορέων του κάθε συστήματος ξεχωριστά.

    Ο Καρατζαφέρης και ο Τρεμόπουλος το έπιασαν το «νόημα», ο Καραμανλής έκανε ότι το έπιασε, ο Παπανδρέου μια το πιάνει μια το αφήνει, ο ΣΥΡΙΖΑ εκεί που το πιάνει το χάνει, ενώ για το ΚΚΕ το «νόημα» δεν έχει νόημα, καθώς το κόμμα αυτό επιμένει να κινείται, τουλάχιστον σε επίπεδο ρητορείας, εκτός του ιστορικού χρόνου.

    Το κόμμα, λοιπόν, που θα πολιτικοποιήσει αρτιότερα αυτούς τους δύο λειτουργικούς όρους που ανέφερα θα επιβιώσει τα επόμενα χρόνια, τα υπόλοιπα θα φθίνουν και θα περιθωριοποιούνται σιγά-σιγά. Εκείνος μάλιστα που θα προσδώσει και ιδεολογικά χαρακτηριστικά στη νέα μορφή πολιτικοποίησης θα επικρατήσει για καιρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αποπροσανατολιστικό "χειροπιάσιμο".

    http://www.youtube.com/watch?v=EH9ycwRZsSI
    Επίσης εκεί προσθέτουν από τα σχόλια: http://www.youtube.com/watch?v=mEMdCGAOI2c&feature=re%20lated πολύ ενδιαφέρον από τον Λεβέντη.
    Καπετάν Μακρής. Αυτή τη χειραψία πια, τη μπερδεύω με άλλες... http://www.youtube.com/watch?v=NHfwBLxUloU&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ...στο τέλος, συγκινημένος ο Γιώργος, τον ευχαρίστησε που τον δέχτηκε στο γραφείο του.

    "Και γιατί συγκινήθηκα ο μαλάκας" σκέφτηκε, "αφού μου το χρώσταγε από τότε που μάζεψα ένα τσούρμο χουντοβασιλικούς και ναζί για την ΝΔ και αυτός με έδιωξε". "Να πα να γαμηθεί το αλαζονικό καθίκι" σκέφτηκε. "Ρε πως αλλάξαν οι καιροί, τώρα θα τον ξεφτιλίσω τον αλήτη" συλλογίστηκε... "Θα του πάρω του βουλευτές, εύκολο θα είναι έτσι πρόβατα που τους κατάντησε. Μετά θα του πάρω και το κόμμα". Χαμογέλασε ειρωνικά την ώρα που τον χαιρετούσε... Είδε το μειδίαμα στα χείλη του Κώστα που δεν φανταζόταν καν το τι τον περίμενε, τι του έφερνε η μοίρα.

    "Πρόεδρε" του είπε να τον κολακέψει, "είδες που τελικά είχα δίκιο; Τελικά Επανάσταση ήταν το '67, δεν ήταν πραξικόπημα" και ένιωσε να διεγείρεται.

    Ο Κώστας θυμήθηκε τον θείο, τον θόδωρα, το Παρίσι, το ΕΛΠΙΔΑ του Γιώργου, το "αναλαμβάνω την διακυβέρνηση της χώρας εις στιγμάς κρισίμους". "Δεν γαμιέται", είπε μέσα του, "μαλακίες τους έλεγε ο θείος, μαλακίες θα τους πω κι εγώ".

    Μια γκριμάτσα ανακούφισης ζωγραφίστηκε στο πρόσωπό του κι και η ελπίδα έκανε το γλιτσιάρικο μέτωπό του να λάμψει. "Αφού δεν μαθεύτηκαν ποτέ οι βρωμοδουλειές του θείου, γιατί να μαθευτούν οι δικές μου;" σιγοψιθύρισε μέσα του και ξαναχαμογέλασε.

    "Πρόεδρε", του ξανάπε ο Γιώργος, "πρόεδρε θα σε στηρίξω μέχρι τις προεδρικές" του είπε, και συνέχισε "μα Πρόεδρε, πρέπει να φύγω, έχω αργήσει στο κανάλι".

    "Στο καλό να πας Γιώργο μου" του λέει ο Κώστας βαθιά ανακουφισμένος, "δεν ξέρεις πόσο με ανακούφισες, πες μου, εκτός από πογκρόμ στους μετανάστες, τι άλλο μπορώ να κάνω για σένα;".

    "Θα μπορούσες ίσως να με ανακουφίσεις κι εσύ" του λέει με ένα πονηρό χαμόγελο ο Γιώργος...

    Στο σημείο αυτό, με χαμόγελο χαράς αλλά και με δάκρυα στα μάτια ο Κώστας, έσκυψε και του ξεκούμπωσε το παντελόνι. Θα τον ευχαριστούσε με τον καλύτερο τρόπο που μπορούσε να σκεφτεί ελπίζοντας έτσι να μην του πάρει το κόμμα.

    "Έτσι κι αλλιώς, δεν πονάνε τα παλληκάρια" δικαιολογήθηκε μέσα του, "δεν είναι και η πρώτη φορά, πέντε χρόνια τώρα, όλα πίπες ήταν"...

    Τότε ήταν που τον πήρε στο στόμα...

    η συνέχεια στις κάλπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όλοι οι βουλευτές, υπουργοί και κόμματα είστε προδότες και χέστες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ !!!!!

    ΑΠ'ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΛΗΦΘΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΣΘΕΙ .

    ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΧΑΛΑΡΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΝΑ ΧΡΥΣΩΣΟΥΝ ΤΟ ΧΑΠΙ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ .


    ΚΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΚΡΗ .

    ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΝΔ .

    ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Η ΒΑΣΗ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Τρεπεκλής, ο παιδικός φίλος του Γιωργάκη, έχει και Αμερικάνικο διαβατήριο, το ξέρει αυτό ο ανακριτής Ζαγοριανός;

    Του έχει γίνει απαγόρευση εξόδου από τη χώρα;

    Εάν όχι, να γίνει άμεσα αλλιώς πάλι τα κανάλια θα λένε ότι ήταν και αυτός δεξιός, όπως λέγανε ξεδιάντροπα οι πληρωμένοι υπάλληλοι του Μπόμπολα, του Λαμπράκη, του Κυριακού και του Αλαφούζου για το Χριστοφοράκο και τον Καραβέλα!

    Εκεί που μας χρωστάγανε ζητάνε και το βόδι, δεν βλέπει ο Καραμανλής ότι το θράσος τους δεν έχει όριο;

    Τι περιμένει πιά, οι Δόν Κιχώτες δεν κάνουν για ηγέτες.

    Ξεσκεπάστε τους απατεώνες του Γιωργάκη, εδώ και τώρα!

    Όσοι έκλεψαν στην ψειρού, όποιοι και να είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε μαλάκες πράσινοι τυχοδιώκτες, αφού καταφέρατε με τόσο πουσάρισμα από τα κανάλια να πάρετε 36,5% δεν πρόκειται να γίνετε κυβέρνηση ούτε όταν παγώσει η κόλαση.
    Με αυτά τα χάλια καλό είναι όχι μόνο να ξεχάσετε την αυτοδυναμία αλλά και να αρχίσετε να βάζετε και βαζελινούλα μόλις σκάσουν μύτη ο Χριστοφοράκος και ο Καραβέλας.
    Οταν σκάσει και η υπόθεση του κολλητού του Γιωργάκη του Τρεπεκλή θα γελάσει κάθε πικραμένος!
    Μέσα και ο Δενδρινός, από ότι έμαθα, αλλά εσείς εκεί στο press ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ.
    Τα 100 υποτιθέμενα χιλιάρικα του Παυλίδη ήταν αρκετά σημαντικά για να βάζετε 30 αναρτήσεις την ημέρα, αλλά για τα 6,5 εκατομμύρια ευρώ του Τρεπεκλή και του Δενδρινού, ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.
    Η πιό επιεικής έκφραση για σας είναι ότι ΕΙΣΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σε ότι αφορά τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών η δική μου γνώμη είναι η εξής:
    1.Υπό τον ανηλεή βομβαρδισμό της παραπληροφόρησης των καναλαρχών 1,500.000 απογοητευμένοι νεοδημοκράτες πήγαν για μπάνιο ή έκατσαν σπιτάκι τους εν μέσω καύσωνα. Κάποιοι λίγοι (γύρω στους 70.000) τσίμπησαν στην υπερ του Καρατζαφύρερ προπαγάνδα των καναλιών το τελευταίο τρίμηνο. Να μην ξεχνάμε ότι η άνοδος του Λαός είναι σχεδόν ισοδύναμη με τη διαφορά Ν.Δ.-Πασόκ.
    2.Το πασόκ απέτυχε οικτρά να πείσει σαν βιώσιμη εναλλακτική. Το πασόκ είχε επίσης αποχή τουλάχιστον 500.000 ψηφοφόρων του και προφανώς είναι πολύ μακριά από οποιαδήποτε σκέψη αυτοδυναμίας. Τελευταία του ελπίδα είναι η προσάρτηση του Σύριζα μέχρι το Μάρτη. Οι καναλάρχες τραβάνε τα μαλλιά τους, είναι σαν τον πατέρα που κάνει εντατικό φροντιστήριο στο μπουμπούνα γιό του επί 8 μήνες για να μπορέσει να πάρει 12.
    3.Δυναμική η γενικότερη πορεία του ΚΚΕ, παρά τον ξύλινο λόγο και την απαρχαιωμένη πολιτική φιλοσοφία, ένα κλάμπ φανατικών που γίνονται όλο και πιό γραφικοί, προϊόντος του χρόνου.
    4.Ο Λαός του Καρατζαφέρη, παρά τις ασυναρτησίες και τις εμμονές του κατάφερε να είναι ο μοναδικός κερδισμένος των Ευρωεκλογών. Η βοήθεια των καναλαρχών ήταν καταλυτική, διότι τα νεαρά στελέχη του δεν τα είδε το σπίτι τους το τελευταίο τρίμηνο. Είχαν φέρει ράντζα και κοιμόντουσαν μέσα στα κανάλια.
    5.Οι τυχοδιωκτικές θέσεις τόσο του Αλαβάνου αλλά περισσότερο του Τσίπρα προοιωνίζουν ότι δεν θα υπάρχει για πολύ ακόμη, όσους δεν καταβροχθίσει το πασόκ θα τους φάει το μαύρο σκοτάδι. Η χαριστική βολή ήταν η απίστευτη θέση του "παιντιού" ότι η Ελλάδα δεν πρέπει να δεχθεί άλλο το Σύμφωνο Σταθερότητας. Έχει καβαλήσει καλάμι και προφανώς αγνοεί ότι η Ελλάδα αντιπροσωπεύει μόνο το 1,5% του ΑΕΠ της ΕΕ.
    6.Οι Οικολόγοι είναι μία ψήφος διαμαρτυρίας κάποιων αγαθών συμπολιτών μας που αγνοούν πολλά (και όχι μόνο τις θέσεις του Τρεμόπουλου στα εθνικά θέματα).
    Περαστικά σε όλους (με εξαίρεση τον Καρατζαφέρη).
    Κάτι μου λέει ότι σε ένα χρόνο το πολιτικό τοπίο θα είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ από το σημερινό, σε κάθε περίπτωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΑ (λερωμενα) ΣΩΒΡΑΚΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ , τους επιασε πυρετος τους ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΟΣΙΑΛΗΣΤΑΔΕΣ και τα ΜΠΟΥΝΤΑΛΟΠΑΙΔΑ ΤΗΣ ΝΔ...

    Κανενα μηνυμα δεν πηραν (ΕΥΤΥΧΩΣ) ο δρομος ειναι ανοιχτος , ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΙ ΤΟ 7,2 θα εινβαι ενα αστειο ποσοστο με αυτο που θα σου δωσει ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ... εκει θα κλαψει Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ και τα πουλημενα πολιτικα ΤΖΑΚΙΑ...

    ΗΔΗ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΤΑ ΕΚΑΤΟ... γραφτο και θα με θυμηθεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση