GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τέρμα στην Δεξιά και την παραπολιτική...

. Από τον Παντελή Οικονόμου Μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ . Οι ευρωεκλογές υπήρξαν - πριν απ' όλα - ένα δυνατό μήνυμα κατά της...

.
Από τον Παντελή Οικονόμου
Μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ
.
Οι ευρωεκλογές υπήρξαν - πριν απ' όλα - ένα δυνατό μήνυμα κατά της κυβέρνησης, των πράξεων και των παραλείψεών της. Της πολιτικής της. Έστειλαν το μήνυμα αυτό, περισσότερο από τα 2/3 του λαού, είτε προσήλθαν στην κάλπη, είτε όχι. Και, ταυτοχρόνως, κάλεσαν το ΠΑΣΟΚ να προχωρήσει. Πιο δυνατά, πιο καθαρά. Αναθέτοντας του την πρώτη ευθύνη. Αλλάζοντας έτσι σημαντικά το πολιτικό σκηνικό. Ώστε να αλλάξει η ζωή μας.
Αλλά, το πολιτικό σώμα, έστειλε επίσης δυνατό μήνυμα αντίθεσης στην έκπτωση της Δημοκρατίας στον τόπο που γεννήθηκε. Έκπτωση που επιβεβαιώθηκε «πριν αλέκτωρ φωνήσαι τρις» από την παρουσίαση των αποτελεσμάτων την βραδιά των εκλογών: άκυρα, άκαιρα και, τελικά, αντιδημοκρατικά. Με την λαϊκή ετυμηγορία να παρουσιάζεται όπως οποιοδήποτε αγοραίο τηλεοπτικό προϊόν. Συσκευασμένο, ως συνήθως, με ανούσια σχόλια από παραπολιτικά πρόσωπα, διαφόρων ιδιοτήτων. Όπως γίνεται, εδώ και χρόνια τώρα, εξωθώντας όλο και περισσότερους στην αποχή.
Ειδικότερο ενδιαφέρον έχουν οι εκλογικές επιδόσεις της Αριστεράς και, κυρίως, του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτός ο τελευταίος, είχε γεννήσει ελπίδες δυνατοτήτων υποδοχής αποστασιοποίησης και απαρέσκειας από την κρίση του κομματικού συστήματος. Πριν λίγους μόνο μήνες. Με τις ελπίδες αυτές να εξανεμίζονται στις πρώτες σοβαρές δοκιμασίες τους, απέναντι στην σκληρή καθημερινότητά μας. Δεν επιχαίρουμε. Αντιθέτως. Είναι αυτονόητη η ευχή να ξαναβρεί η Αριστερά - και ο ΣΥΡΙΖΑ ειδικότερα - τον βηματισμό τους. Ως προϋπόθεση στήριξης μιας προοπτικής προοδευτικής διακυβέρνησης, με κεντρικό άξονα το ΠΑΣΟΚ. Για μια αλλαγή πολιτικής που χρειάζεται ο τόπος και μπορεί να γίνει πραγματικότητα μόνο με ευρεία συσπείρωση δυνάμεων. Από όποια θέση, φυσικά, επιλέξει ο κάθε ένας για τον εαυτό του.

27 σχόλια

  1. Ασχετο αλλα οχι και μη επικαιρο!
    Λοιπον πασοκοσκυλο δεν πηρα απαντηση....


    ΑΡΓΑ ΦΙΛΕ ΤΖΩΝ.
    ΕΝΑΣ ΠΑΣΟΚΟΣ

    11 Ιουν 2009 9:52:00 μμ

    ==
    Ποτε δεν ειναι αργα.
    Το κλιμα μπορει να αναστραφει.

    Εδω ρε πασοκοσκυλο πρεπει να παραδεχτω ,οτι πραγματι η πασοκοσκυλια καταφερε το (φαινομενικα) ακατορθωτο..
    Να πληξει "καιρια" τον καραμανλη.

    Πες πες κατι θα μεινει.
    Με την συνεργεια των πληρωμενων τσιρακιων "αλητες ρουφιανοι δημοσιοκαφροι" ,καταφερε να κανει ενα καραμανλη αγνωριστο στις εμφανισεις του στα κωλοκαναλα..
    Ενας ανετος,δεινος ρητορας φανηκε μουδιασμενος και καπου να μπερδευει τα λογια του..

    ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ τα λογια του.
    Γιατι εμαθε οτι εχει απεναντι του ΜΟΝΟ ΕΧΘΡΟΥΣ δημοσιοκαφρους..

    Θυμασαι στην διεθνη εκθεση Θεσσαλονικης ??
    Οχι??
    Να σου θυμισω εγω.
    Ειπε (σχετικα με το βουλγαρακη) οτι ειναι κατι νομιμο..
    Απολυτα ειλικρινης!

    Και ομως η αντιδραση των πληρωμενων τσιρακιων "αλητες ρουφιανοι δημοσιοκαφροι" ητανε
    Ναι ητανε νομιμο αλλα οχι .."ηθικο"!!

    Λες και 10 εκατ Ελληνες πορευονται,ενεργουνε και ζουνε με βαση την .."ηθικη"!! και οχι με το νομο!!
    Αληθεια το διαζυγιο του σκατοψυχου ελληνοπολωνου ηταν .."ηθικο"??

    Η εκπαραθυρωση του σπυριαρικου αποβλητου του σιμιτι ηταν .."ηθικη"??
    Εδω βεβαια δεν ηταν ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΟΜΙΜΗ,αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.

    Υμεις αγαπητε ,διαγετε βιον .."ηθικον" η απλα ζειτε προσπαθωντας να ειστε "νομιμος"??
    (γιατι αλλιως θα πατε εις την στενην??)..

    Ερωτω σας αγαπητε..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΛΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΓΚΙΩΝΗ ΒΡΕ ΛΙΓΔΑ ΜΕ ΤΗ ΚΑΘΑΡΕΥΟΥΣΑ ΣΟΥ ΡΗΤΟΡΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΤΑ ΕΝΝΙΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΩΛΗΣ ΤΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΠΑΛΙΟΚΑΡΑΟΚΙ ΜΑΣ ΣΚΟΤΙΣΕΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ.ΤΟ ΒΕΒΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΦΤΥΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΤΟΥ ΓΑΠ ΤΣΟΚΙ Ε ΤΣΟΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ερχεται η αλλαγή!!

    Δυμναμικά προχωρά το Πασοκ!!
    ΄Ερχονται εκλογές...Σεπτέμβρη?

    ΄Αρχισαν τά όργανα στην ΝΔ !!!

    Οι "ξαπλώστρες" τελικά ΔΕν ήταν μπλέ και η αποχή όχι τόσο μεγάλη!!
    ΄Αρχισαν και οι μετακομίσεις!!

    Αν ο Καρατζαφέρης ήταν πιο ευέλικτος θα έπερνο το μεγαλύτερο ποσοστό της ΝΔ αφήνοντας τους υπόλοιπους να χάσουν μόνοι τους...

    Αυτά λέγαν οι πρασινοφρουρί του Δρ Κουτσούκου σήμερα στην Μηλιώνη.

    Μάνος Πασοκ

    12 Ιουν 2009 3:42:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΤΕ ΜΑΛΑΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΣ ΤΟ ΨΙΛΟ ΔΟΥΛΕΜΑ.2009 ΕΙΜΑΣΤΕ ..ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΜΕΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ .ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΛΛΑΖΕΙ,ΠΡΑΣΙΝΟ ΧΑΛΙΚΙ ΓΑΛΑΖΙΟ ΧΑΛΙΚΙ ΙΔΙΟ ΤΟ ΧΑΛΙΚΙ,ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ ΔΩΣΤΕ ΤΟΥ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ...ΚΑΜΕΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟΝ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΗΔΟΜΑΛΑΚΑ,,ΝΑ ΔΕΙ ΜΕΡΕΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ!!Ο ΤΟΠΟΣ..ΓΙΑ ΡΟΧΑΛΕΣ ΕΙΣΤΕ ΡΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΔΕΞΙΑ ..ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ..ΩΨΙΜΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ,,ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑ,,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ???ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΚΤΩΒΡΙΑΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ?ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΟΣΑ 200 ΕΥΡΩ ΠΟΥΘ ΧΡΕΩΣΑΝ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.
    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΕΙΧΑΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΟΠΟΥ ΧΡΕΩΝΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΓΩΤΙΝΙΑ ΤΟΥ ,ΤΑ ΜΑΝΙΚΕΤΟΚΟΥΜΠΑ ΤΟΥ ,ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΑΠΟΡΡΗΤΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΜΥΝΑΣ. Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΣΥΓΚΥΝΗΘΗΚΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ,ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ.
    ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΡ ΝΑ ΒΓΕΝΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ . ΜΗΠΩΣ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΘΗΣΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΙΠΙΣΙΝΟ ΤΟΥ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ;; ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΠΙΣΩ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ωραιο μαλλι οικονομου, με Βερνιλακ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κύριε Οικονόμου,

    το ΠΑΣΟΚ με 4.4% διαφορά ενώ θα έπρεπε να είναι 14.4% ,είναι ένα κακό αποτέλεσμα σε σχέση με το 7% του ΛΑ.Ο.Σ. γιατί απλά υπήρξαν πολλοί Νεοδημοκράτες που ψήφισαν Καρατζαφέρη για να χτυπήσουν καμπανάκι στη ΝΔ και να της πούν ότι αν δεν βάλει μυαλό,έχασε το παιχνίδι των βουλευτικών.Αν όμως βάλει έστω και λίγο θα τη ψηφίζουν πάλι οπότε η διαφορά με το ΠΑΣΟΚ θα είναι επικίνδυνα μικρή.

    Επίσης, μην παραπλανείτε τον κόσμο με αοριστίες και μπαρούφες τις οποίες το ΠΑΣΟΚ τις έχει πληρώσει πολλάκις στο παρελθόν.

    Τα πράγματα είναι κρίσιμα για τη ΝΔ επειδή θα πρέπει να βρεί τρόπους επανάκτησης των ψηφοφόρων της και για το ΠΑΣΟΚ επίσης κρίσιμα γιατί ο Γιώργος "δεν τραβάει" και όλοι το γνωρίζουμε.

    Ένας παλαιός Πασοκτζής και πάντα ψηφοφόρος του κέντρου και της Δημοκρατικής παράταξης του ΠΑΣΟΚ.

    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κωλοπαιδι καψαμπελη ..
    Αμα μου περισευει χρονος ερχομαι εδω να κανω την πλακα μου και στο μετρο του δυνατου να "teach no logical world" ,που λεει και ο τραγουδοποιος!
    Ωραιο τραγουδι!

    αλλα ρε τζογλιανι μου τη σπας με αυτο το comments moderation" ,son of a bitch...παλιοπουστα επι τω Ελληνικωτερον..

    Σαλτα και πηδηξου παρασανταλο

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΖΩΝ, ΟΣΟ ΝΥΧΤΩΝΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΤΟ ΑΓΓΟΥΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΛΑΚΟΓΙΩΡΓΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΝΤΥΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΡΙΒΑΛΝΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΞΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΕΣΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΑΥΤΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΔΕΝ ΚΛΕΒΟΥΝ.!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. τζων
    το αγγουρι το έφαγες ,αλλά δεν κατάλαβες.
    Μήπως φάρδυνες πολύ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κύριε Οικονόμου
    Πιστεύετε ότι ο λαός τρώει κουτόχορτο;
    To ΠΑΣΟΚ βεβαίως έχει πάρει το μεγαλύτερο αριθμό ψήφων . Βεβαίως με το ποσοστό αυτό δεν μπορεί να έχει αυτοδυναμία .
    Σκοπός σας είναι να επανέλθετε στην εξουσία με οποιοδήποτε αντίτιμο ;
    Δεν μπορούν να ξεχαστούν τα κατορθώματά του ΠΑΣΟΚ , όταν κυβερνούσε . Κλαδικές , πράσινο κράτος , Τσοβόλα δώστα όλα και λιτότητα από το φθινόπωρο του 1985 μέχρι σήματα , ποινική ρήτρα για όπια επί πλέον αύξηση έδινε ο εργοδότης , ξύλο στα περήφανα γηρατιά , ξεφούσκωμα των λάστιχων των τρακτέρ των αγροτών , σκάνδαλο χρηματηστηρίου , παραδοχή Τσουκάτου για μίζα 1.000.000 μάρκα κ.λ.π . Η εποχή του ζιβάγκο που κατέληξε στη χλιδή , ‘’ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο’’ ξεχάστηκαν πλέον και μπήκαμε και στην Ευρωζώνη. Και τώρα ο αρχηγός σας λέει ότι πρέπει να αλλάξει το σύμφωνο σταθερότητας . Σοβαρευτείτε . Φαντάζεστε τι θα γινόταν στην Ελλάδα με την παγκόσμια οικονομική κρίση αν δεν είμαστε στη Ευρωπαϊκή Ενωση και στην Ευρωζώνη ;
    Με τη πράσινη ανάπτυξη και τις άλλες αοριστολογίες που υποστηρίζει τώρα δεν μας πείθει. Αόριστες και μη τεκμηριομένες προτάσεις.
    Δεν έχετε αντιληφθεί ότι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ είστε τα κόμματα εξουσίας τα οποία αναγκαστικά θα εναλάσονται στη κυβέρνηση ;
    Από την άλλη τα μικρότερα κόμματα το μόνο που κάνουν είναι να γκρινιάζουν ;
    Θα έπρεπε να έχουμε αυτά τα αποτελέσματα των εκλογών για να ξεκινήσει την υλοποίηση κάποιων αλλαγών που είχε υποσχεθεί ο Καραμανλής.
    Κύριοι πολιτικοί .
    Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων . Ο λαός θέλει λύση των προβλημάτων του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Νέος οικονομικός διευθυντής στην Αγροτική Ασφαλιστική

    Ο κ. Ευάγγελος Αρχοντούλης ορίστηκε νέος Οικονομικός Διευθυντής της Αγροτικής Ασφαλιστικής, σε αντικατάσταση του κ. Ευάγγελου Βίλλια. Επίσης, ο κ. Ευάγγελος Βίλλιας αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθυντή Εσωτερικού Ελέγχου, μετά την αποχώρηση λόγω συνταξιοδότησης της κας. Ελευθερίας Αγραφιώτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 240 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΦΑΓΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΨΟΥΝ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΒΙΛΕΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΣΗΜΗΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ. ΟΥΤΕ ΤΟ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΤΟΥ ΤΣΟΥΚΑΤΟΥ ΔΕΝ ΦΤΟΥΡΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ. ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΣΟΚΟΚΑΝΑΛΑ ΜΕ 100 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΑΝ ΠΗΡΕ Η ΟΧΙ Ο ΠΑΥΛΙΔΗΣ. ΚΑΤΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΚΑΤΑΡΑ ΣΤΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΥΓΝΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΙΣΜΟΥ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ....ΟΙ ΥΑΙΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. To κακό είναι ότι έρχεται το ΠΑΣΟΚ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Υπόθεση Siemens: Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα για 21
    12 Ιουνίου 2009, 15:38

    Ο εισαγγελέας Λεωνίδας Νικολόπουλος εξέδωσε το μεσημέρι διάταξη προκειμένου να απαγορευτεί η έξοδος από τη χώρα για άλλα 21 άτομα που εμπλέκονται στην αμαρτωλή σύμβαση 8002 για την ψηφιοποίηση του ΟΤΕ.

    Κυριακάτικη… απολογία για τον Διονύση Δενδρινό

    Την Κυριακή θα απολογηθεί τελικά ο Διονύσης Δενδρινός, ο οποίος κατηγορείται για συνέργεια σε απάτη κατά συναυτουργία για την υπόθεση του C4I.

    Ο πρώην γενικός διευθυντής της Siemens Ελλάς και δεξί χέρι του Μιχάλη Χριστοφοράκου, οδηγήθηκε το πρωί ενώπιον του 4ου ειδικού ανακριτή, Νίκου Ζαγοριανού, από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Κυριακή.

    Στο μεταξύ, χθες απορρίφθηκε ως νόμω αβάσιμη από τον ανακριτή η αίτηση που κατέθεσε ο Διονύσης Δενδρινός, ζητώντας την ανάκληση του εντάλματος προσωρινής κράτησης.

    Στην αίτηση ανάκλησης του εντάλματος επικαλείτο ότι δεν έχει τραπεζικούς λογαριασμούς και περιουσιακά στοιχεία στο εξωτερικό και ουδέποτε μετέφερε χρήματα έξω από την Ελλάδα.

    Επίσης, αρνείται ότι επρόκειτο να ταξιδέψει στο εξωτερικό και δηλώνει ότι οι μεταβιβάσεις των ακινήτων στους γιους του είναι καθόλα νόμιμες.

    Από Δευτέρα οι νέες κλήσεις σε απολογία

    Από την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να αποσταλούν από τον ανακριτή οι υπόλοιπες κλήσεις σε απολογία των προσώπων, που φέρονται να εμπλέκονται στη σύμβαση 8002 του ΟΤΕ. Εν τω μεταξύ, οι ελληνικές Αρχές βρίσκονται σε στενή συνεργασία με τη γερμανική Δικαιοσύνη για την παράδοση του Μιχάλη Χριστοφοράκου και του Χρήστου Καραβέλα, ευελπιστώντας μάλιστα ότι αυτό θα γίνει σύντομα.

    ΑΝΤΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ..ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑ΄ΝΕ ΘΑ
    ΣΗΜΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ...

    6.7 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΝΟ Ο
    ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣ Ο ΤΡΕΠΕΝΛΗΣ...
    ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΛΕΝΤΙΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ
    ΚΑΙ ΤΙ ΓΛΕΝΤΙΑ ! ΟΛΟΝΥΧΤΙΕΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΗΓΗ ΤΗΣ ΚΑΚΟΔΑΙΜΟΝΙΑΣ ΜΑΣ

    ΑΥΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ:

    -Για τα Καρτέλ και την ακρίβεια

    -Για τη ληστεία των τραπεζών

    -Για τις αυτοκτονίες των δυστυχισμένων μικρομεσαίων

    -Για τα Ομόλογα

    -Για το Βατοπαίδι

    -Για τα σκάνδαλα

    -Για τις Μίζες

    -Για το έλειμμα

    τσακίστε τους

    o αντ᾽ ΑΥΤΟΥ
    καρατζαφύρερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΧΙΤΛΕΡ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ

    ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ...

    Ο "adiakritos" ήταν το μοναδικό blog(επαναλαμβάνουμε, το μοναδικό)που από την πρώτη μέρα που άρχισε να "εκπέμπει", προς τα τέλη Φλεβάρη, αφιέρωσε εκτεταμένες αναρτήσεις για την φοβερή κατάσταση που επικρατεί στον Άγιο Παντελεήμονα.
    Από τότε είχαμε απευθυνθεί στον υπουργό Παυλόπουλο και στον ομότιμό του Μαρκογιαννάκη και τους είχαμε επισημάνει ότι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ λύση για να λυτρωθεί η περιοχή του κέντρου και να ξεβρωμίσουν τα γκέτο της ντροπής είναι Η ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΗΣΗ.

    Αυτες τις μέρες εφημερίδες που υποστηρίζουν την αντιπολίτευση(ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, ΝΕΑ, ΕΘΝΟΣ)έχουν κάνει το υποβαθμισμένο κάποτε γι αυτούς θέμα, εξώφυλλο. Σήμερα και οι τρείς αυτές εφημερίδες έχουν το θέμα των λαθρομεταναστών πάλι εξώφυλλο. Γιατί; Προφανώς γιατί πουλάει. Δεν υπάρχει άλλος λόγος. Δεν τους ενδιαφέρει πραγματικά η κατάσταση εκεί, γιατί δεν ζουν εκεί.Κάνουν σπέκουλα. Και προπαγάνδα. Με επιδερμικό ρεπορτάζ. Κάτι στοιχεία της πλακας, κάτι απόψεις "δημοκρατικές" και κάτι μαλακίες της συμφοράς.

    Εμείς θα συνεχίσουμε. Και θα επισημάνουμε και προς τους δύο υπουργούς για μια φορά ακόμη πως η μοναδική λύση για να δοθεί ένα τέλος στο γκέτο της ντροπής, δεν είναι ούτε τα στρατόπεδα συγκέντρωσης(φοβερό δεν ακούγεται;)ούτε οι ταυτοποιήσεις στοιχείων, ούτε οι διασταυρώσεις. Αυτά είναι παραμύθια και πολιτικά τερτίπα για να κερδίσει ψήφους η κυβέρνηση, επειδή είδε το ΛΑΟΣ να αντρώνεται και να τους καταπίνει.

    Θέλει γενναιότητα η αντιμετώπιση της ζοφερής κατάστασης. Βάλτε τους στα καράβια και διώξτε τους. Εαν δεν το κάνετε, εμάς δεν θα μας βρείτε αρρωγούς αλλά απέναντί σας. Όπως δεν μπορείτε πια να κοροιδέψετε το κόσμο.

    -Εαν τους στείλετε στον Ασπρόπυργο, στον Ασπρόπυργο θα κλέβουν...
    -Εαν τους στείλετε στου Ρέντη, στου Ρέντη θα ξανακλέψουν...

    Σας προειδοποιούμε...Πάρτε γενναία μέτρα. Και αφήστε τις "ασπιρίνες". Ο κόσμος ξύπνησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΗ

    Παρακαλούνται οι κ.κ. διαχειριστές του blog να αναρτούν ΑΜΕΣΑ τα σχόλια του κυρίου τζων

    διότι είναι το μόνο αντίδοτο στον καύσωνα του καλοκαιριού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΟΓΚΡΟΜ ΚΑΙ Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ

    Ανελέητες διώξεις κατά των "φοροφυγάδων" - μικρομεσαίων επιχειρήσεων εξήγγειλε από αρχές Ιουλίου η Κυβέρνηση.

    Κλιμάκια ελεγκτών θα εισβάλλουν σε επιχειρήσεις - "φοροφυγάδων, δια την μη-απόδοση του ΦΠΑ".

    Ταυτόχρονο καθημερινά δεκάδες μικροεπαγγελματίες κλείνονται στη φυλακή για "χρέη" στο ΤΕΒΕ, στο Δημόσιο, κ.λπ.

    Από τη μεριά τους οι Τράπεζες με τη συνεργασία της Κυβέρνησης στέρεψαν την αγορά από ρευστό, στραγγαλίζοντας ΟΛΟΥΣ τους μικρομεσαίους.

    Ο τζίρος έχει πέσει σε ιστορικά χαμηλά. Πολλοί μικροεπαγγελματίες δεν βγάζουν ούτε τα τρέχοντα έξοδα, ούτε τα τσιγάρα τους. Αλλά και δεν μπορούν ούτε να τα κλείσουν τα ρημάδια τα μαγαζιά, λόγω της απίστευτης γραφειοκρατίας και των απαιτήσεων του κράτους.

    Τι λύση μένει ;; Δεκάδες είναι αυτοί που από την αρχή του χρόνου έχουν βάλει τέρμα στη ζωή τους, μη αντέχοντας το μαρτύριο. Η Κυβέρνηση κάνει πως δεν βλέπει, κάνει πως δεν ακούει. Και εξαπολύει έναν ακόμα διωγμό, απάνθρωπο και ανελέητο.

    Πόσοι θα αντέξουμε ;; Πώς θα αντιμετωπίσουμε τα συνεργεία των εφοριακών-ελεγκτών :: Ποιό θα είναι το τέλος μας ;;;

    ένας μικρομεσαίος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εκλογές

    Αρχισε το "αλληλοκάρφωμα" των δεξιών
    ελεγαν οι πρασινοφρουροί του Δρ Κουτσούκου!
    Θα προλάβουν έως τον Σεπτέμβρη?

    Κώστας Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΩΝ
    ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ
    ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΑΝ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟΣ ΡΑΠΕΡ.
    ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΤΟΜΑΡΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ
    ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. πάλι εσύ εδώ ηλίθιε @12 Ιουν 2009 6:26:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 12 Ιουν 2009 6:26:00 μμ
    Οι μετανάστες σίγουρα δεν φταίνε για όλα. Σίγουρο είναι όμως ότι εσύ είσαι ηλίθιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΡΕ ΠΑΝΤΕΛΗ, ΠΑΛΙ ΜΑΣ ΣΚΟΤΙΖΕΙΣ ΤΟ ΜΠΟΥΤΣΟ; ΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ. ΕΣΥ ΤΩΡΑ, ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΣ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΣ, ΣΑ ΤΟ ΜΙΣΟΒΥΖΟ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση