GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για τα σίδερα…

Η διοικήτρια δημόσιου νοσοκομείου που αποτελεί κραυγαλέο παράδειγμα «Golden Visa Girl» και οι φωτογραφικές περιπλανήσεις της στο διαδίκτυο....

Η διοικήτρια δημόσιου νοσοκομείου που αποτελεί κραυγαλέο παράδειγμα «Golden Visa Girl» και οι φωτογραφικές περιπλανήσεις της στο διαδίκτυο.

Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη
.
«H Γεωργία Σιδέρη γεννήθηκε το 1975 στην Αθήνα. Είναι ψυχολόγος, πτυχιούχος του τμήματος Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Είναι υποψήφια διδάκτωρ ψυχολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, στον τομέα της ψυχοθεραπείας. Τα τελευταία 6 έτη, είναι ψυχολόγος σε δομές αποασυλοποίησης του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής και επιστημονικά υπεύθυνη σε δυο ψυχιατρικές δομές του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής αλληλεγγύης (Αθήνα και Θεσσαλονίκη). Εργάζεται ως παρουσιάστρια σε τηλεοπτικές εκπομπές.»
Άξιο βιογραφικό εισόδου στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Αθήνα, πόλη της ζωής μας», του κ. Νικήτα Κακλαμάνη, για τις δημοτικές εκλογές και συνδυαστικά με την αναγνωσιμότητα που προσφέρουν οι συχνές τηλεοπτικές εμφανίσεις, η εκλογή στη θέση της δημοτικής συμβούλου φαντάζει ευκολότερη.
Αναλυτικότερα, αυτής της υποψηφιότητας έχει προηγηθεί...
άσκηση της κλινικής ψυχολογίας και του συντονισμού δομών αποασυλοποίησης και μια καριέρα στη μικρή οθόνη: αρχικά ως συμπαρουσιάστρια του κ. Ασκητή στη δημόσια τηλεόραση και κατόπιν ως επιστημονική συνεργάτιδα του κ. Ευαγγελάτου στο CHANNEL 9, εν συνεχεία, για μικρό διάστημα, στον ΑLPHA και ενίοτε σε τηλεοπτικά πανελ εκπομπών του κ. Χαρδαβέλλα, της κ. Δρούζα και της κ. Στεφανίδου. Ο βέρος αθηναϊκός λαός δεν την εκλέγει παρά ταύτα και μάλλον για καλό της, καθώς ακολουθεί ένα λαμπρό μέλλον στο χώρο της υγείας.
Το 2007, η κ. Σιδέρη τοποθετείται ως επιστημονική σύμβουλος του τότε υφυπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Γιώργου Κωνσταντόπουλου. Η θητεία της πλάι στον Υπουργό της χαρίζει μία πολυπόθητη θέση στο ΕΣΥ. Τον Μάρτιο του 2007, τοποθετείται Διοικήτρια του Παιδοψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής (πρώην Νταού Πεντέλης). Έναν χρόνο αργότερα, η εμπλοκή του ονόματος του διοικητή του «Αμαλία Φλέμινγκ» σε περίεργη υπόθεση με έλεγχο αίματος, τη φέρει αντικαταστάτριά του. Το Μάρτιο του 2009, μετακινείται ως Διοικητής στο «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού».
Η κ. Σιδέρη είναι μια γυναίκα όμορφη, με καταγεγραμμένο χάρισμα στην επικοινωνία, χωρίς όμως τα απαραίτητα προσόντα να διοικήσει τρία από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της χώρας. Δεν έχει καμία εκπαίδευση πάνω στο τομέα της Διοίκησης (κάποιο MBA για παράδειγμα), δεν είναι καν ιατρός, δεν έχει κάποιο μεταπτυχιακό δίπλωμα ή μία σχετική προϋπηρεσία σε διοίκηση που να δικαιολογούν την πρόσληψή της, δεν έχει καν διδακτορικό τίτλο. Είναι εμφανές ότι έχει όμως πολύ δυνατές σχέσεις εμπιστοσύνης.
Η επιλογή της θεωρώ ότι είναι ένα τρανταχτό παράδειγμα της ανικανότητας που χαρακτηρίζει κρατικοδίαιτες υψηλόβαθμες θέσεις και αποτελεί το δείγμα της σοβαρότητας που περιβάλλεται το σημαντικότερο ανθρώπινο αγαθό, αυτό της δημόσιας υγείας. Σίγουρα η κ. Σιδέρη δεν αποτελεί ένα κίνδυνο για τη Δημόσια Υγεία, είναι όμως ένα προκλητικά κραυγαλέο παράδειγμα «Golden Visa Girl».
Δε γνωρίζω αν ο κ. Κωνσταντόπουλος και ο κ. Αβραμόπουλος βρίσκονται τώρα σε κάποια παραλία, αλλά σίγουρα αποτελούν κίνδυνο για τη Δημόσια Υγεία.
Υ.Γ. Η φωτογραφία είναι δανεισμένη από το προφιλ της κ. Σιδέρη στο facebook.

21 σχόλια

  1. ΩΣ ΠΟΤΕ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ; ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΟΝΙΜΩΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ.

    Χθες ξεπεράστηκε κάθε όριο. Ξέραμε ότι η μοναδική έγνοια των επικοινωνιακών εγκεφάλων που συμβουλεύουν τον πρωθυπουργό είναι να προστατεύσουν την κουρασμένη εικόνα του. Αλλά ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ την ώρα που όλη η Ελλάδα έχει συγκλονιστεί από το σκληρότερο τρομοκρατικό χτύπημα εδώ και δεκαετίες, την ώρα που ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης συγκαλεί έκτακτη σύσκεψη για θέματα τρομοκρατίας, ο πρωθυπουργός της χώρας να είναι εξαφανισμένος. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

    Αυτή η κατάσταση με έναν πρωθυπουργό μονίμως εξαφανισμένο στα δύσκολα δεν μπορεί να συνεχιστεί. Διασύρεται ο θεσμός του πρωθυπουργού. Κι αν αυτούς δεν τους νοιάζει, νοιάζει εμάς και το σύνολο των Ελλήνων πολιτών που θέλουν πρωθυπουργό που κοιτάζει το συμφέρον της χώρας.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Δεν έχει καμία εκπαίδευση πάνω στο τομέα της Διοίκησης (κάποιο MBA για παράδειγμα),"

    εσείς δεν ήσασταν κατά της εισαγωγής "manager" στα πανεπιστήμια;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Eίναι όντως ωραία κοπέλα. Γι' αυτό ΠΕΤΥΧΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΕΔΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είπε η κυρία Μπακογιάννη. Σε Παρουσίαση έκδοσης του ΥΠΕΞ.
    Η άνοδος στην Ευρώπη δυνάμεων με αντισημιτικό και ρατσιστικό λόγο, πρέπει να μας ανησυχεί και να μας κινητοποιεί.
    Το γεγονός ότι η κυβέρνηση που έχουμε είναι ένα συνονθύλευμα παραγόντων και παραγοντίσκων, ανίκανων να φυλάξουν τα σύνορα της χώρας μας, με αποτέλεσμα να μπαίνουν τόσοι και τόσοι εξ ανατολών, αλλά και από τον βορά εκατοντάδες, χιλιάδες αγνώστου εθνικότητας και λόγου άνθρωποι, και οι οποίοι αργότερα θα αποτελέσουν εμπροσθοφυλακή άλλης χώρας και συγκεκριμένα της Τουρκίας, την κυρία Μπακογιάννη δεν την ανησυχεί;
    Και δεν την κινητοποιεί; Στο Αγαθονήσι, υπάρχουν 130 Έλληνες κάτοικοι και περίπου 1200, λαθρομετανάστες.. Έχετε ακούσει κυρία Μπακογιάννη το Εάλω η Πόλις ; Αν δεν το έχετε ακούσει χαιρετίσματα, ……
    Θα είχαμε σήμερα πρόβλημα σαν έθνος, σαν κοινωνία, σαν πολίτες, αν η κυρία Μπακογιάννη, ο υπουργός Αιγαίου, ο υπουργός Ναυτιλίας, ο υπουργός Άμυνας, ο πρωθυπουργός Καραμανλής έκαναν σωστά την δουλειά τους, και ποια είναι πάνω από όλα η δουλειά τους και εν καιρώ ειρήνης και εν καιρώ πολέμου, να φυλάττουν τα σύνορα της Ελλάδας.
    Και όχι μόνο αυτοί, προεκλογικά ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγορήθηκε από την κυβέρνηση για την υπόθεση SIEMENS ΌΤΙ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΑΜΟΙΡΟΣ ΕΥΘΥΝΩΝ, ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΕ ΑΣΧΕΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΕΘΝΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ;
    Θα είχαμε σήμερα πρόβλημα με τους ανθρώπους αυτούς, τους λαθρομετανάστες, σαν κοινωνία αν η κυβέρνηση λειτουργούσε ως κυβέρνηση Ελλάδος και όχι ως παράρτημα του οικονομικού κατεστημένου της Τουρκίας;
    Αυτούς δεν είναι που δεν θέλει η Ελληνική κυβέρνηση να στεναχωρήσει και έχει αφήσει ανοιχτούς δρόμους και θάλασσες;
    Δεν γνωρίζετε κυρία Μπακογιάννη ότι το οικονομικό κατεστημένο της Τουρκίας είναι πίσω από αυτό που λέμε, βαθύ κράτος της Τουρκίας, και που ονειρεύονται ως καλοί Οθωμανοί την ανάσταση της Τουρκικής αυτοκρατορίας;
    Ή μήπως επειδή αγοράστηκαν πέντε Τουρκικές επιχειρήσεις από ελληνικά συμφέροντα θα τους κολώσει, η οικονομία τους είναι δεκάδες φορές πιο δυνατή από την δική μας, και οπότε τα χρειαστούν θα αμολήσουν και τον «όχλο» και όποιον πάρει ο χάρος, νέα Κωνσταντινούπολη θα γίνει, θα τι κάψουν τις επιχειρήσεις και εσείς θα ξύνεστε.
    Όταν πήγε προεκλογικά ο Παπανδρέου στα Δωδεκάνησα του είπαν ότι από τα πέντε ή έξη ελικόπτερα και αεροπλάνα διάσωσης και παρακολούθησης λειτουργεί μόνο το ένα,…..
    Ποιοι καλούνται να αναπληρώσουν το κενό αυτό; Οι Τούρκοι……
    Ποιος είναι ο υπεύθυνος για αυτό είναι ή δεν είναι η κυβέρνηση καραμανλή και όσοι υπουργοί εμπλέκονται στο ζήτημα του Αιγαίου; Άμυνας, οικονομίας, εξωτερικών, ναυτιλίας, και όσοι άλλοι έχουν φιλότιμο, και μετέχουν της κυβέρνησης ή και την στηρίζουν.
    Εάν η κυβέρνηση είχε φροντίσει να είχαμε τόσους μετανάστες όσους αντέχει η οικονομία μας, θα είχαμε σήμερα αυτά τα προβλήματα που έχουμε;
    Όταν ο μετανάστης που έρχεται και δεν έχει να φάει, θα κλέψει κυρία Μπακογιάννη, αλλά και το σπίτι σου και τα παιδιά σου φρουρούνται, με τον ιδρώτα εκείνου που ο πειναλέος μετανάστης θα τον βρει στη γωνιά αβοήθητο και θα τον κλέψει, και εσύ δεν θα έχεις συνέπειες,
    Έτσι σου είναι εύκολο να λες, μην είσαστε ρατσιστές, μην έχετε ξενοφοβία, μην μην μην, αρλούμπες, πολιτικάντικες που θρέφουν και εκτρέφουν το παρακράτος, τους απατεώνες, τους δολοφόνους, τους φοβισμένους, τους τυχάρπαστους, τους γλύφτες που σας περιτριγυρίζουν για τα αποφάγια της εξουσίας, και εν τέλει την κακομοιριά που δεν σας αγγίζει.
    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 5.42 δεν τους απασχολει τιποτα γιατι ειναι δημιουργηματα αυτου του αδιεξοδου συστηματος.απλα θα κανουν καταστολη του εθνικισμου και του αντισιωνισμου που αυτοι το βαφτιζουν αντισημιτισμο.ομως το τελος τους και η νεα γαλλικη επανασταση ειναι ζητημα χρονου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κῶλοι, βυζιά, ὅ,τι θέλεις...
    Μὲ ποῖον κῶλον ἐπιθυμεῖς νὰ τὸν...παίξῃς;
    Μαστροκώστα; Ἔχεις
    Μπάρμπα(κλεφτρόνι τῶν μπακάλικων); Ἔχεις
    Π"ῥίζου; Ἔχεις
    Λιβανίου, Μενεγάκη, Στεφανίδου Βάσω Νικοπολίδη Νάντια Μπουλέ; Τίς πῆρα ὅοολες με...2.50 € ἀπό το περιοδικό ΟΚ.
    Κι ἐπ(η)δή ἔχουμε ὁλόοοκληρο καλοκαῖρι ἐμπρός μας, θὰ περάσουμε καλά. Πολύ καλά. ;
    Ὅταν ἐμφανίζεσθε μὲ τὰ κωλομέρια φόρα παρτίδα ««««κυρίες»»»» καὶ σᾶς φωτογραφίζουν τὰ περιοδικά ἐμεῖς θὰ τὸν παίζουμε τσάμπα. Τὸ τάϊσμα καὶ τὰ λοιπά ἔξοδα, τ' ἀφήνουμε στοὺς...συνοδούς σας.
    Χι, χι, χι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κῶλοι, βυζιά, ὅ,τι θέλεις...
    Μὲ ποῖον κῶλον ἐπιθυμεῖς νὰ τὸν...παίξῃς;
    Μαστροκώστα; Ἔχεις
    Μπάρμπα(κλεφτρόνι τῶν μπακάλικων); Ἔχεις
    Π"ῥίζου; Ἔχεις
    Λιβανίου, Μενεγάκη, Στεφανίδου Βάσω Νικοπολίδη Νάντια Μπουλέ; Τίς πῆρα ὅοολες με...2.50 € ἀπό το περιοδικό ΟΚ.
    Κι ἐπ(η)δή ἔχουμε ὁλόοοκληρο καλοκαῖρι ἐμπρός μας, θὰ περάσουμε καλά. Πολύ καλά. ;
    Ὅταν ἐμφανίζεσθε μὲ τὰ κωλομέρια φόρα παρτίδα ««««κυρίες»»»» καὶ σᾶς φωτογραφίζουν τὰ περιοδικά ἐμεῖς θὰ τὸν παίζουμε τσάμπα. Τὸ τάϊσμα καὶ τὰ λοιπά ἔξοδα, τ' ἀφήνουμε στοὺς...συνοδούς σας.
    Χι, χι, χι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Επειδή πράγματι έχει χαθεί το φιλότιμο ,ας απαντήσουν οι αριβίστες της πολιτικής ζωής.
    Από ποιον πολιτικό χώρο ξεκίνησαν την καριέρα τους οι Τσουτσουβής και Κουφοντίνας κ. Καστανίδη;
    Ποιοι έσπευδαν επί κυβερνήσεως Μητσοτάκη να συμπαρασταθούν στη ΓΑΔΑ σε συλληφθέντες, που αργότερα καταδικάστηκαν για τη συμμετοχή τους στη 17Ν;
    Ποιοι έκαναν τότε λόγο για ....«κοινωνικούς αγωνιστές»;
    Ούστ παλιάνθρωποι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Φασισμός ανέκαθεν δημαγωγούσε με "χειροπιαστές αλήθειες". Για παράδειγμα, αν ψόφαγε ο γάϊδαρος από την πείνα, έφταιγε ο γάϊδαρος και όχι το αφεντικό που τον άφησε νηστικό.

    Έτσι και στις μέρες μας, τα κάθε φασιστοειδή, εθνοπατριώτες, λαοσωτήρες και λοιποί νεόκοποι χιτλερίσκοι, φορτώνουν την κακοδαιμονία της χώρας στους μετανάστες.

    Γνωρίζουν όμως και μάλιστα από πρώτο χέρι (ενας εξ᾽αυτών που βγαίνει στα κανάλια ως εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ, ότι η καλή του γυναικούλα, έχει 2 υπηρέτριες στο σπιτάκι τους στο Π. Ψυχικό από Συρία, μία νταντά από την Αίγυπτο και έναν Ινδό οδηγό (και προφανώς όλους ανασφάλιστους).

    Γνωρίζει το εν λόγω φασιστόμουτρο ότι το ψυγείο του είναι γεμάτο με εισαγόμενα, άσχετα αν τα ίδια προϊόντα παράγονται στην Ελλάδα.

    Γνωρίζει το ίδιο Λεπενίδιο ότι τα παιδιά του φοιτούν σε ξένα σχολεία (εγκατεστημένα στην Ελλάδα), η γυναικούλα του ταξιδεύει ανά εβδομάδα στις πρωτεύουσες της εσπερίας για τα συνολάκια της και τη διασκέδασή της.

    Αυτό το Χιτλερίδιο μας πουλάει πατριωτισμό και φορτώνει όλα τα δεινά της χώρας στους μετανάστες.

    Μια μέρα κραύγαζε ότι οι μετανάστες εισέβαλαν απρόσκλητοι στη χώρα. Θέλει να αγνοεί ότι αν δεν υπήρχαν τα σαν και του λόγου του καθάρματα-αφεντικά, κανένας μετανάστης δεν θα είχε λόγο να έλθει στην Ελλάδα και να πληρώσει 3.000 ΕΥΡΩ, ξεπουλώντας την ψυχή του, στον κάθε νταβατζή έλληνα δουλέμπορο που φέρνει δούλους στα σαλόνια της Αδωνίτιδος χώρας.

    Φυσικά και δεν λέει κουβέντα για τα φοβερά κυκλώματα των ελλήνων δουλεμπόρων και ομοϊδεατών του, δεν λέει κουβέντα για τα αφεντικά που βρίσκουν δουλειά οι μετανάστες.
    Ας πάει να κάνει έναν έλεγχο στις μεγάλες επιχειρήσεις και δή στις αποθήκες τους, να δεί πόσες χιλιάδες πακιστανοί δουλεύουν σαν σκλάβοι σε αυτές τις επιχειρήσεις.

    Και φυσικά δεν λέει κουβέντα για τους μεγάλους ξένους "επενδυτές" που εισέβαλαν στη χώρα μας, επέβαλαν την υπάρχουσα μεταναστευτική πολιτική και ταυτόχρονα αφάνισαν και αφανίζουν κάθε ελληνική επιχείρηση, πουλώντας μας ακόμα και χαρτοπετσέτες εισαγωγής.

    Αυτή είναι η αλήθεια και φυσικά κανένα φασιστοειδές δεν θέλει να την ομολογήσει, γιατί αυτόματα αυτοαναιρείται.

    Ακουγα σήμερα από το κανάλι του 4ου Ραϊχ (ΤΗΛΕΑΣΤΥ) έναν ηλικιωμένο (κ. Γεωργίου, βουλευτή του ΛΑΟΣ) που έλεγε κάτι απίθανα ψεύδη για να στηρίξει τη φασιστική προπαγάνδα κατά των μεταναστών. Έλεγε αυτός ο κύριος (που μόλις είχε ορκισθεί βουλευτής υπηρέτης τηα αλήθειας..) ότι για να κάνεις εύκολα, γρήγορα και δωρεάν εξετάσεις στα νοσοκομεία μας αρκεί να δηλώσεις ότι είσαι Αλβανός, Ινδός, Πακιστανός, κ.λπ. Και εγώ που τυχαίνει να γνωρίζω κάποιους τέτοιους ταλαίπωρους, βλέπω ότι δεν τολμούν να εμφανιστούν όχι σε νοσοκομείο, αλλά ούτε στο φώς της ημέρας.

    Ο ΧΙΤΛΕΡ με τος μονομανίες-"αλήθειες" του ματοκύλησε τον κόσμο. Φαίνεται ότι το φαινόμενο θα υπάρχει όσο υπάρχουν διατεταγμένα καθάρματα στις υπηρεσίες του πιο ασύδοτου και σκοτεινού καπιταλισμού. Ο Χίτλερ τόπαιξε φιλολαϊκός και πολλοί το πίστεψαν. Η Ιστορία έγραψε όμως πόσο ήταν φιλολαϊκός και πόσο υπηρέτης των πιο άγριων και αιμοβόρων τεράτων της καπιταλιστικής Γερμανίας.
    Ο Καρατζαφύρερ και οι συνοδοιπόροι του μιλούν για τα λαϊκά συμφέρονται.. Η Ιστορία επαναλαμβάνεται, εύχομαι ως μια γελοία φάρσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΓΑΛΑΖΟΜΟΥΝΑΡΑ ΔΙΚΕ ΜΟΥ ΞΕΧΝΑΣ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΧΥΣΕΙΣ..ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΟΥΧΕΣΑ-ΚΛΑΣΟΜΠΑΝΙΕΡΑ..ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 30% ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έτσι έτσι.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ελα, ας κόψετε τίς μαλακίες ! Εχει διοικητικά προσόντα. Οι άλλοι οι μαλακομαλάκες καθηγητάδες με τα ανύπαρκτα διοικητικά προσόντα, τι περισσότερο προσέφεραν ;
    Ας σοβαρευτούμε. Επειδή είναι ευπαρουσίαστη, δεν θα πεί ότι είναι καί ηλίθια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μήπως την χτυπάτε γιατί τα έβαλε με ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΆ λΑΜΟΓΙΑ πού κατακλέβουν το Δημόσιο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ
    ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
    ΤΗΣ ΕΥΑΣ ΚΑΙΛΗ
    ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΜΙΑ ΠΑΧΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ
    ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ
    ΣΤΑ ΠΑΣΟΚ ΖΩΑ ΣΟΥ. ΕΔΩ ΣΤΟ ΠΡΕΣΣ
    ΕΔΩΣΕΣ ΛΑΘΟΣ ΦΑΡΜΑΚΑ.

    ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΕΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ
    ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΩΛΟ.

    ΒΛΑΚΑ. ΣΟΥΡΩΜΕΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ποιά διοικητικά προσόντα; Ένας καλός γάμος με κάποιον που είχε τα μέσα στο γαλάζιο στρατόπεδο; Αυτά να τα βλέπουν όσοι νομίζουν ότι στην Ελλάδα πας μπροστά με σπουδές και ικανότητες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Το ενδιαφέρον είναι ότι η εν λόγω κυρία πολιτεύτηκε με το ΠΑΣΟΚ στο υπόλοιπο Αττικής όταν είχε κατεβεί και εκεί ο κος Ασκητής
    Ωραίες πολιτικές τράμπες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Η ΤΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μάθε Ελληνικά ρε Παπαριώτη. Διοικητής είναι η λέξη και στο αρσενικό και στο θυλικό. Στα ΠΑΣΟΚικά είναι διοικήτρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση