GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Να παρέμβει η κυβέρνηση για να μην κλείσει ο "Ελ. Τύπος"...

...ζητά με ανακοίνωσή του ο Συνασπισμός . Ο Συνασπισμός εκφράζει την αλληλεγγύη του στους εκατοντάδες εργαζομένους στον «Ελεύθερο Τύπο» και...

...ζητά με ανακοίνωσή του ο Συνασπισμός
.
Ο Συνασπισμός εκφράζει την αλληλεγγύη του στους εκατοντάδες εργαζομένους στον «Ελεύθερο Τύπο» και το ραδιοφωνικό σταθμό City σημειώνοντας πως το κλείσιμό τους "δεν συνιστά απλώς μια επιχειρηματική απόφαση αλλά κίνηση με ευρύτερες πολιτικές συνέπειες και επιπτώσεις". Στην ανακοίνωση προστίθεται ότι «στις σημερινές συνθήκες της βαθιάς οικονομικής κρίσης όταν ένας ισχυρός επιχειρηματίας προβαίνει σε μια τέτοια ενέργεια ουσιαστικά στέλνει ένα σήμα, καταδεικνύοντας ότι ο ενδεδειγμένος δρόμος είναι οι απολύσεις και το κλείσιμο» και καλείται η κυβέρνηση να παρέμβει: «Η κυβέρνηση επιβάλλεται να παρέμβει άμεσα στην κατεύθυνση της αναστολής της απόφασης για το κλείσιμο».

14 σχόλια

  1. Απάντηση στο Γράμμα του Νίκου Κουνταρδά απο τη ΓΑΔΑ

    Ρε φίλε σαν τον καραμανλάκη μας τα λες, αναλαμβάνεις την πολιτική ευθήνη; με τα όβολα τι θα γίνει, δηλαδή για την περίπτωση σου εκτός κι αν είσαι βαλτός, γιατί κάτι μου ψιλομυρίζει στην επιστολή σου, με όπλα συνεργούς, γιατί μην μου πεις ότι έναςκαι μοναχός έβγαζε όλη την δουλειά, δύσκολα πράματα και θέλουν παρέα, οργάνωση, ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ, γι' αυτό λέω ότι είσαι βαλτός από την κυβέρνηση, ένας από τους πολλούς ψωμολυσασμένους μαλάκες που χρησιμοποιεί για να βγαίνει από την λούμπα.
    Έτσι για τους παραπάνω λόγους ουστ σκυλί του δρόμου, που πας με τα γαβγίσματα σου να μας κάνεις να σε κοιτάζουμε εσένα ρε τσογλάνι, και όχι αυτούς που σε βάλανε, και που μόνο για τέτοιες δουλειές του ποδαριού είναι ικανοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΝΕΙ ΟΡΓΙΟ ΛΑΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΗΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.

    ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.(ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ..)

    ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ 'ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ'' ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΙ 105.5.

    ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΤΟΚΑΠΗΛΕΙΑ.

    ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ΣΤΗΝ Β. ΚΟΡΕΑ...

    ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΝΕΙ ΟΡΓΙΟ ΛΑΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΗΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.

    ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.(ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ..)

    ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ 'ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ'' ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΙ 105.5.

    ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΤΟΚΑΠΗΛΕΙΑ.

    ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ΣΤΗΝ Β. ΚΟΡΕΑ...

    ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΣΥΡΙΖΑ να κόπτεται για μιά δεξιά εφημερίδα !!!!!!
    Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας και θα ακούσουν τα αυτιά μας !!!!!
    ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΛΑΙΚΙΣΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κοινοποιηση επιστολης που σταλθηκε σε ΒΗΜΑ και ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ....


    Αθηναι 22 Ιουνιου 2009


    Αγαπητοι Κυριοι,

    Μετα το θριαμβευτικο ρεπορταζ της εγκυρου εφημεριδος σας για την επισκεψη Ερντογαν (ασχετα αν δεν καταφερε να ερθει, μην ασχολεισθε με τετοιες λεπτομερειες..) που ολοι μας το βρηκαμε τοσο ευστοχο και διεισδυτικο, αναμενουμε με συγκρατημενη αισιοδοξια τωρα το καινουριο σας για την επισκεψη του ELVIS (ενας ηταν αυτος..) το οποιο αισιοδοξουμε οτι θα εχει και καποια (αποκλειστικη φανταζομαι) συνεντευξη , η οποια θα μας γεμιζε εκτος απο ευχαριστες αναμνησεις και με καινουρια τρανταχτα γελια..


    Παντα τετοια παιδια...


    Μετα δεουσης τιμης

    Νικηφορος Φωκας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ουστ ρε Κροκοδειλοι, που θα μας πειτε οτι στεναχωριεστε κιολας για τον ΕΤ!!!
    Αντε ρε Αλβανανοι!!!

    ΘΑΝΟΣΕΡΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ, που κατάργησε 500 θέσεις εργασίας των απασχολούμενων στον Βωβό, να σωθεί(με κρατικά λεφτά) η κάθε ζημιογόνα επιχείρηση, τότε ας εκποιήσουν την περιουσία του Αλαβάνου. Εμείς δεν πληρώνουμε για να κάνει κομματική προπαγάνδα το οπισθοδρομικό και καθυστερημένο κόμμα του Αλητοαλέξη.

    Από τη μια τα σκυλογεννήματα χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για 50 εργαζομένους, και από την άλλη καταστρέφουν 500 θέσεις εργασίας χωρίς να υπολογίσουμε τις περιφερειακές(οδηγοί, τεχνίτες, κτλ).

    ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΕΡΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. να παρεμβει η κυβερνηση αμεσα. Να εγγυηθεί τους μισθούς των μεγαλδημοσιογράφων που την στηρίζουνε αλλα ξέρουνε και απο καλούς τρόπους. Να γίνει ο ΕΤ προβληματικη επιχείρηση στα πρότυπα της general motors.
    και ο Συν/συριζα κρατικοδιαιτος είναι γιαφτο και κάνουνε τον άλεξη στην γωνία γτ δεν το ήξερε καλα το παιχνίδι και του τράβηξε το αυτάκι ο μπαρμμπα-αλέκος και ο κυριος λεωνίδας. Είναι μεγάλο το ζήτημα διότι ο ο ΕΤ τυπωνεται στα κοκκινα τυπογραφεία που χάνουνε εναν καλό αστό πελάτη. τι να κανουμε ειπε η αλεκα να τους διώξουμε γτ είναι αστοί?
    Πρέπει το κράτος άμεσα να πληρώσει τους κυριους μεγαλοδημοσιογράφους που μας ενημερωνουνουνε διότι και ο κυριος σαρκοζί εις την εσπερία δίνει δωρεάν συνδρομές στους πολίτες γτ αυτές οι βιομηχανίες του τύπου δεν πρέπει να κλείνουνε. Αλλοίμονο αν δεν στηριχτεί μια ντόπια εκδοτική προσπάθεια στους δυύσκολους καιρούς αυτούς. Αυτή είναι η κορυφή του εθνους και το εθνός αυτό δεν έχει θεμέλια να χάσει και την κορυφή του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. να κρατικοποιηθεί ο ΕΤ . κρατική προπαγάνδα έκανε μέχρι τώρα , άρα την δουλειά την ξέρουν καλά και έτσι η πληρωμή τους μπορεί να γίνεται επίσημα και φανερά από το κράτος.στείλτε και κανένα μισθό και στο ριζοσπάστη και στην αυγή. την ίδια δουλειά κάνουν και εκεί.το πεντακομματικό αντιευρωπαικό αντιδυτικό και φιλορώσικο σύστημα στηρίζουν όλοι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι λένε οι ανεύθυνοι μαλάκες; Ποιός θα τους πληρώνει τους Δημοσιογράφους ; Είναι τελικά επικίδυνα ανεύθυνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να την παρει το δημοσιο.Μαζι με τα μη κρατικα καναλια και τις εφημεριδες.Και ολους τους ραδιοφωνικους σταθμους.Για να μην φωναζει ο ΣΥΡΙΖΑ και μεινουν ανεργοι δημοσιογραφοι.Τελικα ρε παιδια,η δημοσιογραφια δεν ειναι ελευθερο επαγγελμα;Γιατι και αλλοι επαγγελματιες που μενουν ανεργοι,θα επρεπε να τους καλυψει το κρατος.Ζητω η κομμουνιστικη δημοκρατια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αχ..
    Το πολύ το Καπα Καπα
    Κανει το παιδί μλκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση