GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραιτήθηκε καταγγέλοντας σκάνδαλα...

...η υποδιοικήτρια της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας! . Από τον Θανάση Λεπίδη . Νέος υποδιοικητής στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας ανέλαβ...

...η υποδιοικήτρια της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας!
.
Από τον Θανάση Λεπίδη
.
Νέος υποδιοικητής στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας ανέλαβε ο μέχρι τώρα Γενικός Διευθυντής της Δημήτρης Κατούνης παίρνοντας τη θέση της Σμαράγδας Μαλακατέ που παραιτήθηκε για "προσωπικούς λόγους" σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου Μεταφορών.
Είναι όμως όντως "προσωπικοί λόγοι" ή η κ. Μαλακατέ παραιτήθηκε καταγγέλοντας αδιαφανείς διαδικασίες σε μεγάλο διαγωνισμό της ΥΠΑ και διαφωνώντας με τον διοικητή της ΥΠΑ Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη ο οποίος τυγχάνει και κολλητός του Θεόδωρου Ρουσόπουλου - ναι, του γνωστού Ρουσόπουλου;
Θα μας πει την αλήθεια για το τι συμβαίνει ο κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης;

7 σχόλια

  1. ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΟΓΚΡΟΜ ΚΑΙ Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ

    Ανελέητες διώξεις κατά των "φοροφυγάδων" - μικρομεσαίων επιχειρήσεων εξήγγειλε από αρχές Ιουλίου η Κυβέρνηση.

    Κλιμάκια ελεγκτών θα εισβάλλουν σε επιχειρήσεις - "φοροφυγάδων, δια την μη-απόδοση του ΦΠΑ".

    Ταυτόχρονο καθημερινά δεκάδες μικροεπαγγελματίες κλείνονται στη φυλακή για "χρέη" στο ΤΕΒΕ, στο Δημόσιο, κ.λπ.

    Από τη μεριά τους οι Τράπεζες με τη συνεργασία της Κυβέρνησης στέρεψαν την αγορά από ρευστό, στραγγαλίζοντας ΟΛΟΥΣ τους μικρομεσαίους.

    Ο τζίρος έχει πέσει σε ιστορικά χαμηλά. Πολλοί μικροεπαγγελματίες δεν βγάζουν ούτε τα τρέχοντα έξοδα, ούτε τα τσιγάρα τους. Αλλά και δεν μπορούν ούτε να τα κλείσουν τα ρημάδια τα μαγαζιά, λόγω της απίστευτης γραφειοκρατίας και των απαιτήσεων του κράτους.

    Τι λύση μένει ;; Δεκάδες είναι αυτοί που από την αρχή του χρόνου έχουν βάλει τέρμα στη ζωή τους, μη αντέχοντας το μαρτύριο. Η Κυβέρνηση κάνει πως δεν βλέπει, κάνει πως δεν ακούει. Και εξαπολύει έναν ακόμα διωγμό, απάνθρωπο και ανελέητο.

    Πόσοι θα αντέξουμε ;; Πώς θα αντιμετωπίσουμε τα συνεργεία των εφοριακών-ελεγκτών :: Ποιό θα είναι το τέλος μας ;;;

    ένας μικρομεσαίος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τις απόψεις του για τις γυναίκες στις μουσουλμανικές χώρες εξέθεσε ο πρόεδρος της Λιβύης Μοαμάρ Γκαντάφι κατά τη διάρκεια ομιλίας του ενώπιον εκατοντάδων Ιταλίδων από τον χώρο του πολιτισμού, της πολιτικής και της οικονομίας.
    «Η γυναίκα είναι σαν ένα έπιπλο το οποίο μπορεί κανείς να αλλάξει όταν θέλει και κανείς δεν θα ρωτήσει ποτέ γιατί το έκανε», δήλωσε ο Λίβυος πρόεδρος, όπως μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Ansa.
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    SHKAT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκλογές

    Αρχισε το "αλληλοκάρφωμα" των δεξιών
    ελεγαν οι πρασινοφρουροί του Δρ Κουτσούκου!
    Θα προλάβουν έως τον Σεπτέμβρη?

    Κώστας Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΘΟΣ !!!!!!

    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ Ο ΦΟΥΡΚΑΣ.

    ΚΑΡΑΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΟ !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΥΠΗΡΣΙΑ Η ΠΑΣΚΕ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΟΙ ΕΛΕΓΧΤΕΣ ΕΝΑΕΡΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΩΛΟΒΑΡΑΝΕ ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ 4 ΩΡΕΣ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 6000/ΜΗΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑΛΟΓΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΜΟΥ ΘΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ..ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τώρα βγαίνει και η Μαλακατέ να εξιλεώσει τον εαυτό της; Αυτή που έλεγε στην Υπηρεσία ότι εγώ θα τον ξεσκίσω το Διοικητή; Αυτή που έβαλε παρατήρηση σε πρόταση της ΥΠΑ για να γίνει ένας διαγωνισμός ύψους 120.000 ευρώ και ήθελε ο διαγωνισμός να γίνει με κόστος 750.000 ευρώ; Ρε ούστ! Καλά έκανε ο Στυλιανίδης και την έδιωξε, γιατί και αυτή τσιράκι των μηχανικών του ΤΕΕ και του ΥΠΕΧΩΔΕ ήταν. Άντε ρε μάγκες, αφού δεν ξέρετε ποιός σας σφυρίζει την ιστορία και τί κρύβετε από πίσω του, γιατί τη γράφετε; Μαλάκες που είστε που καλύπτετε τέτοια τσιράκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΙΓΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΜΗΝ ΕΛΓΧΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΑΕΡΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝ ΚΩΛΟΦΑΝΤΑΡΟ.

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΙ ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ, ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ, ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΙ ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΕΝΑΕΡΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ?

    ΑΛΛΑ ΟΣΟ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΛΑΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ. ΠΧ ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΩΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΗ.

    250.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΕΡΓΟ, ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΞΕΡΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΛΠ ΚΛΠ.

    ΑΜΑ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΜΕ "ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ¨LEXUS, ΤΟΤΕΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση