GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιοι ελληνικής καταγωγής εκλέγονται στην Αλβανία...

Από το http://epirusgate.blogspot.com/ . Σε ό,τι αφορά τις εκλογές της Κυριακής στην Αλβανία, είναι αλήθεια πως από Ελληνικής πλευράς επιδεί...

Από το http://epirusgate.blogspot.com/
.
Σε ό,τι αφορά τις εκλογές της Κυριακής στην Αλβανία, είναι αλήθεια πως από Ελληνικής πλευράς επιδείχθηκε -δημοσίως τουλάχιστον- λιγότερο ενδιαφέρον σε σχέση με το παρελθόν για τον νικητή και τους μετεκλογικούς πολιτικούς συσχετισμούς. Με εξαίρεση ίσως την παρουσία του Γ. Παπανδρέου στην κεντρική ομιλία του Σοσιαλιστικού κόμματος.
Οι Έλληνες μειονοτικοί που εκλέγονται μέχρι στιγμής είναι, ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ Βαγγέλης Ντούλες, καθώς και ο Σπύρος Ξέρρας με το Δημοκρατικό Κόμμα, ο Βαγγέλης Τάβος με το Σοσιαλιστικό. Πιθανώς να εκλεγεί και η Λουίζα Τζουβάνη, η οποία ήταν επίσης υποψήφια με το Σοσιαλιστικό κόμμα.

2 σχόλια

  1. Ώστε η Λουδοβίκα Τζιοβάνι είναι... ελληνίδα, ε;

    ΟΥΣΤ, απατεώνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φυσικα και ειναι εληνικης καταγωγης ...
    ποσο τραγελαφυκο ειναι να βλεπεις αλβανους τους οποιους τους ενοχλει να ακουν οτι στην Αλβανια υπαρχει αυτο που λεμε ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση