GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αφού γνωρίζει γιατί δεν μιλάει;...

Από το http://kourasmenos.blogspot.com/ . Ο Γιάννης Μαγκριώτης το Σάββατο εξέδωσε και πάλι μια μακροσκελή ανακοίνωση για την Εγνατία στην ο...

Από το http://kourasmenos.blogspot.com/
.
Ο Γιάννης Μαγκριώτης το Σάββατο εξέδωσε και πάλι μια μακροσκελή ανακοίνωση για την Εγνατία στην οποία πραγματικά… έχανες την μπάλα. Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ θεώρησε ότι το σημαντικότερο ήταν να μπει σε ένα σκυλοκαβγά με το ΥΠΕΧΩΔΕ για τον αριθμό των χιλιομέτρων που κατασκευάστηκαν επί ΠΑΣΟΚ και επί Ν.Δ.
Όμως, προς το τέλος της ανακοίνωσής του, ο Γιάννης Μαγκριώτης αναφέρει για το ΥΠΕΧΩΔΕ : «…Καταστρατήγησε τους κανόνες της ορθής διαχείρισης των εθνικών και κοινοτικών πόρων, επαναδημοπρατώντας και αναθέτοντας στους ίδιους κατασκευαστές, αντικείμενα τα οποία, έτσι κι αλλιώς, ήταν στην ευθύνη τους να ολοκληρώσουν στις αρχικές τους συμβάσεις…»
Τι θέλει να πει ο ποιητής; Ότι γνωρίζει πολύ καλά το τι έχει γίνει στην Εγνατία αλλά …δεν μιλάει. Άλλωστε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ έχει...
δικούς του ανθρώπους μέσα στην Εγνατία Α.Ε. που τον ενημερώνουν «χαρτί και καλαμάρι».
Γιατί όμως δεν μιλάει; Δεν μιλάει γιατί φοβάται ή αποτελεί και αυτό μια υπηρεσία στους εργολάβους που θέλει να συναινέσουν για να γίνει Υπουργός Δημοσίων Έργων;
Πάντως, ο Γιάννης Μαγκριώτης με την παραπάνω αναφορά, που γίνεται για την «τιμή των όπλων», φωτογραφίζει, με πολύ κομψό τρόπο, τα «πριμ επιτάχυνσης», τις «εργολαβίες σκούπα» και στα άλλα κόλπα που χρησιμοποιήθηκαν προκειμένου να πάρουν και άλλα χρήματα -αρκετά εκατομμύρια - οι εργολάβοι στην Εγνατία. Έτσι κάλυψαν την «χασούρα» που είχαν από τις εκπτώσεις του 30 και 40% που είχαν δώσει το 2005 και έβγαλαν και κάτι παραπάνω.
Για την υπόθεση αυτή, ενδεχομένως να μην μαθαίναμε τίποτα πότε. Όμως, κάποιοι εργολάβοι θεωρούν ότι τους έριξε ο "ευλογημένος" Σουφλιάς και έδωσε πολύ περισσότερα στην ΑΤΤΙΚΑΤ του Πανούση και στην ΑΕΓΕΚ του Μαρούλη. Το εντυπωσιακό είναι ότι ανάμεσα στους παραπονεμένους είναι η ΕΛΛΑΚΤΩΡ ορισμένα στελέχη της οποίας μιλούν πολύ.
ο υπεχωδικός

51 σχόλια

  1. ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)










    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)








    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

    Φίλοι της Νέας Δημοκρατίας,

    Η Palikostas Airlines Ltd σας εγγυάται ότι είναι πανέτοιμη για τη Μεγάλη σας Απόδραση στις 8 Ιουνίου.


    Με τα πρώτα αποτελέσματα των εκλογών τα ελικόπτερά μας και τα αεροπλάνα μας θα είναι με τις μηχανές στο φούλ για να αποδράσετε.

    Ειδοποίηση: Δεν μεταφέρουμε μετρητά ή ομόλογα. Γι᾽αυτό φροντίστε από σήμερα κιόλας να εμβάσετε τις καταθέσεις σας στη ΜΑΥΟ International Ltd.








    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

    Φίλοι της Νέας Δημοκρατίας,

    Η Palikostas Airlines Ltd σας εγγυάται ότι είναι πανέτοιμη για τη Μεγάλη σας Απόδραση στις 8 Ιουνίου.


    Με τα πρώτα αποτελέσματα των εκλογών τα ελικόπτερά μας και τα αεροπλάνα μας θα είναι με τις μηχανές στο φούλ για να αποδράσετε.

    Ειδοποίηση: Δεν μεταφέρουμε μετρητά ή ομόλογα. Γι᾽αυτό φροντίστε από σήμερα κιόλας να εμβάσετε τις καταθέσεις σας στη ΜΑΥΟ International Ltd.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μη γίνεστε θύματα του μεγάλου σχεδίου της συμμορίας Καραμανλή , Λούλη που προσπαθεί με θεμιτά και αθέμιτα μέσα να στρέψει το μεγάλο ποτάμι της οργής απέναντι στο μεγαλύτερο πολιτικό απατεώνα που κυβέρνησε ποτέ , τον επικίνδυνο εχθρό της Ελλάδας και να δείξει την αδιαφορία τάχα του κόσμου υπαγορεύοντας στον Έλληνα πολίτη να προτιμήσει τις παραλίες και την αποχή .
    Έχει φροντίσει σε συνεννόηση με τους δημοσκόπους για την περίπτωση που ο πολίτης φτάσει στην κάλπη να δείξει την οργή του στηρίζοντας το κόμμα των οικολόγων ένα κόμμα που δεν υπήρχε, ούτε κανείς ήξερε ποιοι είναι αυτοί που κρύβονται πίσω από το όνομα οικολόγοι και οι δημοσκόποι του έδιναν μεγάλα ποσοστά .
    Σε όλη αυτή την τραγική φαρσοκωμωδία σε βάρος του Ελληνικού λαού συμμετέχει το συγκρότημα Λαμπράκη μέσω του Βήματος και με πληρωμένα τσιράκια τύπου Πρετεντέρη κάνουν τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να μειώσουν στα μάτια του Ελληνικού λαού το Γιώργο Παπανδρέου και το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και να δώσουν αξία στη συμμορία των απατεώνων που σήμερα κυβερνά για να συνεχίσει το ληστρικό έργο του ξεπουλήματος της Ελλάδας μας σε μεγαλοαπατεώνες Νεοκοσκωτάδες που καραδοκούν να πάρουν στα χέρια τους τον τομέα της Υγείας και της Παιδείας που συστηματικά απαξιώνεται από ανίκανους υπουργούς βάζοντας σε υποθήκη το μέλλον όλων των γενεών .
    Το μεγάλο σχέδιο της συμμορίας Καραμανλή Λούλη δεν πρέπει να περάσει.
    Ελάτε να στείλουμε ολοι μαζί το μήνυμα της αντίστασης στα σχέδια ξεπουλήματος της Ελλάδας .

    Ολοι μαζί πάμε κάλπη.
    Ψηφίζουμε ΠΑ.ΣΟ.Κ.
    Στηρίζουμε το Γιώργο Παπανδρέου.

    ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΣ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙΣ

    Μετά τη τραγική Συνέντευξη Τύπου στο Ζάππειο, ένας από τους πιο βαρετούς άνθρωπος που γεννήθηκαν ποτέ στη γή κατάφερε να ρεζιλευτεί ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.

    Το debate ήταν η πολιτική ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ για τον πιο άχρωμο, άοσμο, ξενέρωτο αρλουμπολόγο στην ιστορία της ελληνικής πολιτικής ζωής.

    Ήταν, με μεγάλη διαφορά, ο χειρότερος ομιλητής από τους πέντε.

    Από πατάτα σε πατάτα αυτό το παιδί.

    Αυτή τη φορά ο ΑΡΧΙΠΑΠΑΓΑΛΟΣ δεν μας έπαιξε 3.698 φορές την κασέτα για το πώς ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ο λαός (τα γνωστά αδικία, ανέχεια, ατιμωρησία, απογοήτευση και γενικώς όλα τα εις άλφα-στερητικό ουσιαστικά της Ελληνικής γλώσσας).

    Ακόμη και ο πιο καλοπροαίρετος άνθρωπος κατάλαβε ότι, παρόλα τα εντατικά φροντιστήρια και τους επαγγελματίες επικοινωνιολόγους, η διανοητική του κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη.

    Αρλούμπες, αφηρημένες έννοιες, ευχολόγια, καινούργιοι κόσμοι, ανακολουθίες, νέα οράματα, άστα να πάνε. Ούτε στα καφενεία των συνταξιούχων δεν λέγονται τόσες κουβέντες του αέρα.

    Επίσης, από την τρικυμία που έχει στο κρανίο ξέχασε το ποιηματάκι: «ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ»

    Επειδή όμως η κασέτα της βλακείας συνεχίζει να παίζει εγώ του υπενθυμίζω ότι : “ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ».

    Γιωργάκη, αφού δεν άλλαξες, δεν μπορείς να πάς ούτε μπροστά ούτε πίσω.

    Πάς κάτω αγοράκι και γρήγορα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ AYTO ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ;

    Που το πάτε το παιδί ρε καναλάρχες;

    Δεν βλέπετε ότι είναι ανισόρροπο;

    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΝΙΜΗ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΧΛΑΜΠΑΚΟΥΤΣΑΒΛΕΣ ΕΜΜΟΝΕΣ ΤΟΥ, ΡΕ ΓΑΜΩΤΗ ΜΟΥ.

    Προσωπικά νομίζω ότι ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΘΟΛΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΙΧΛΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΤΟΥ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ.

    ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΛΕΕΙ (άκουσον άκουσον) ότι ο Σερραίος δεν είναι αρκετά διεκδικητικός στα εθνικά θέματα, ξεχνώντας τις σφαλιάρες που έριξε στο συμπατριώτη του Γιωργάκη Τζώρτζ Μπούς στο θέμα των Σκοπίων στο Βουκουρέστι αλλά και στο Κυπριακό για το προδοτικό σχέδιο Ανάν (που βέβαια προωθούσε πάλι ο Γιωργάκης). ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΛΕΕΙ ότι οι μουσουλμάνοι της Θράκης έχουν το δικαίωμα να αυτο-ονομάζονται Τούρκοι (προφανώς θέλει να τσιμπάει τις ψήφους τους μουσουλμάνων), δίνοντας έτσι λαβή στην Τουρκία να ισχυρίζεται ότι υπάρχει Τουρκική και όχι μουσουλμανική μειονότητα στην Ελλάδα.

    Πως μπορεί μετά ο Γιωργάκης να κατηγορεί για μειοδοσία και υποχωρητισμό τον Καραμανλή είναι κάτι που μόνο ο δικός του γογαντοτεράστιος εγκέφαλος μπορεί να συλλάβει.

    Τόν ρωτάνε μετά γιατί ευαγγελίζεται τη δωρεάν δημόσια παιδεία αλλά ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ και τώρα ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙ ΣΕ ΞΕΝΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ.

    Η απάντησή του πάλι άλλα αντ' άλλων. Ευαγγελίζεται (λέει) την δωρεάν δημόσια παιδεία διότι έχει πάει σε πολλά διαφορετικά σχολεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό και άρα έχει εμπειρία!.

    Απίθανο επιχείρημα, ανατρίχιασα. Για το δικό του παιδί όμως, πάλι δεν απάντησε.

    ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΡΕΙΣ ΑΠΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.

    Πρώτο, πόσο είναι το IQ αυτού του ανθρώπου;

    Δεύτερο, πόσο είναι το IQ όσων εμπνέονται από αυτό τον άνθρωπο;

    Τρίτο, πόσο καιρό ακόμη, κύριοι Μπόμπολα, Κυριακού, Αλαφούζο και Λαμπράκη θα κρατήσει αυτό το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ που λέγεται Γιωργάκης Παπαντρέου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΑΣΕ ΤΑ ΣΛΟΓΚΑΝ ΚΑΙ ΜΙΛΑ ΚΑΘΑΡΑ.

    Μας έπρηξες στα ευχολόγια και τις γενικότητες!

    Πές μας κάτι συγκεκριμένο, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

    Πές μας που πήγαν τα λεφτά του Τρεπεκλή.

    Πές μας που πήγαν τα 100.000.000 της Ζίμενς.

    Πές μας το περίφημο μαγικό σχέδιό σου για την οικονομία. Θα αυξήσεις τους δημοσίους υπαλλήλους ή θα τους μειώσεις;

    Πές μας τί θα αλλάξεις στις εφορίες για να μειωθεί η φοροδιαφυγή. Πώς θα αντιμετωπίσεις τη διαφθορά των εφοριακών; Τι θα κάνεις με τους ελεύθερους επαγγελματίες;

    Πές μας πόσο θα αυξηθεί η φορολογία των επιχειρήσεων και πώς θα αντιμετωπίσεις το σίγουρο επακόλουθο της αύξησης της ανεργίας από τη φυγή επιχειρήσεων στο εξωτερικό.

    Πές μας τί παραπάνω θα κάνεις για την παιδεία από όσα έκανε ο Σημίτης, πρέπει να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης.

    Πές μας τί θα κάνεις για το Κυπριακό. Πές μας εάν καταδικάζεις ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ το σχέδιο Ανάν (και τους σημερινούς κλώνους του) ή όχι.

    Πές μας εάν έχεις σταθερή θέση για τα Σκόπια και ποιά είναι αυτή. Συμφωνείς ή όχι με τον Καραμανλή και το Βουκουρέστι;

    ΕΝΤΑΞΕΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΥΣ.

    Επίσης μας τσαντίζει το ότι προσπαθείς μέσα από σλόγκαν, γενικότητες και αφηρημένες έννοιες να υπονοήσεις ότι ξέρεις τί κάνεις.

    ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ.

    Εάν ξέρεις σε παρακαλούμε να μας το πείς.

    Εάν δεν ξέρεις, τότε είσαι επικίνδυνος, διότι επιβεβαιώνεις όσους λένε ότι εάν δεν είχες πατέρα τον Αντρέα σήμερα θα σκούπιζες τραπέζια σε Μακντόναλντς της Μινεσότα.

    Περιμένουμε.

    Άντε να δούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)










    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)








    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φίλε φάνη πασόκ.

    Θυμήθηκα σήμερα που μας έλεγες ότι φοβάται ο Καραμανλής να κάνει debate με το Γωγάκη.

    Κάνε μου τη χάρη και ξαναπές το πάλι φίλε μου, θέλω να το ακούω.

    Έλα αγόρι μου, μην ντρέπεσαι, μεγάλα παιδιά είμαστε.

    ΦΟΒΗΘΗΚΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΟ ΓΩΓΑΚΗ;

    Να σου πώ κάτι;

    Όχι τίποτε άλλο, αλλά για να μην στενοχωριέσαι.

    ΟΥΤΕ Ο ΚΑΤΜΑΝ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ ΓΩΓΑΚΗ.

    Φίλε φάνη πασόκ, γράψε ότι μαλακία θέλεις, γράψε ότι γουστάρεις, βρίσε όσο θέλεις, συκοφάντησε τον Καραμανλή, λοιδώρησε την ΝΔ, στη δημοκρατία μας ο καθένας έχει το δικαίωμα της γνώμης του.

    Είναι αναφαίρετο δικαίωμά σου και το σέβομαι, σε κάθε περίπτωση.

    ΤΟ ΝΑ ΛΕΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΤΗ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΔΕΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΩΓΑΚΗ, ΦΕΡΝΕΙ ΓΕΛΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΥΛΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΜΙΑ.

    Περιττό να σου πώ βέβαια ότι λέγοντας τέτοια κουλά κάνεις τεράστιο κακό στο κόμμα σου διότι δείχνεις ότι έχετε χάσει την επαφή με την πραγματικότητα.

    Πάρτο σαν απλή συμβουλή, τίποτε άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

    Φίλοι της Νέας Δημοκρατίας,

    Η Palikostas Airlines Ltd σας εγγυάται ότι είναι πανέτοιμη για τη Μεγάλη σας Απόδραση στις 8 Ιουνίου.


    Με τα πρώτα αποτελέσματα των εκλογών τα ελικόπτερά μας και τα αεροπλάνα μας θα είναι με τις μηχανές στο φούλ για να αποδράσετε.

    Ειδοποίηση: Δεν μεταφέρουμε μετρητά ή ομόλογα. Γι᾽αυτό φροντίστε από σήμερα κιόλας να εμβάσετε τις καταθέσεις σας στη ΜΑΥΟ International Ltd.








    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

    Φίλοι της Νέας Δημοκρατίας,

    Η Palikostas Airlines Ltd σας εγγυάται ότι είναι πανέτοιμη για τη Μεγάλη σας Απόδραση στις 8 Ιουνίου.


    Με τα πρώτα αποτελέσματα των εκλογών τα ελικόπτερά μας και τα αεροπλάνα μας θα είναι με τις μηχανές στο φούλ για να αποδράσετε.

    Ειδοποίηση: Δεν μεταφέρουμε μετρητά ή ομόλογα. Γι᾽αυτό φροντίστε από σήμερα κιόλας να εμβάσετε τις καταθέσεις σας στη ΜΑΥΟ International Ltd.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΙΠΕ Ο ΚΟΚΟΒΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ.

    ΟΤΙ ΠΕΙΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.

    ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΙ ΘΑ ΕΥΧΗΘΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΘΕΙΣ;

    Ζήτησε ο Γιωργάκης δημοσίως από τους πολίτες να τον κρίνουν με βάση όσα έχει κάνει ως Υπουργός Παιδείας, ως Υπουργός Εξωτερικών και γενικότερα σύμφωνα με τα πεπραγμένα του στον δημόσιο βίο, ως μέλος των κυβερνήσεων του πατέρα του και του Σημίτη. Το αυτονόητο δηλαδή, περίφημα.
    Φυσικά και σε αυτή τη βάση τον κρίνουμε!
    Για τους χορούς που έριχνε με τον Ισμαήλ Τζεμ υπό αμερικανικές εντολές.
    Για τις προτάσεις περί καλλιέργειας κάνναβης στα μπαλκόνια μας.
    Για το μεγαλόπνοο σχέδιο περί ανασφάλιστης εργασίας των νέων.
    Για τις επιλογές συνεργατών τύπου Ματσούκα και Καραχασάν.
    Για τη μουγκαμάρα στην προδοσία του Οτσαλάν.
    Για τη μουγκαμάρα στη ληστεία του Χρηματιστηρίου.
    Για τη συμφωνία στο σχέδιο Ανάν που θα έριχνε την Κύπρο στην αγκαλιά της Τουρκίας για πάντα.
    Για τη μουγκαμάρα στο πλιάτσικο στα χρόνια του Σημίτη.
    Για το ότι παρακαλούσε τους σκοπιανούς να δεχθούν το όνομα «Δημοκρατία της Μακεδονίας-Σκόπια» (που ευτυχώς δεν δέχθηκαν), όπως αποκάλυψε πέρυσι ο Πάγκαλος.
    Για τη μουγκαμάρα στην αποδεδειγμένη χρηματοδότηση της «Siemens» στο πασόκ.
    Για την εικοσαετή φιλία του με το Βαλιανάτο που δήλωνε στις τηλεοράσεις ότι τα Σκόπια πρέπει να τα λέμε Μακεδονία.
    Και βεβαίως, για τις τούμπες με το ποδήλατο και τόσα άλλα σπαρταριστά επεισόδια αυτογελοιοποίησης και ατέλειωτα σαρδάμ.
    Για όλα αυτά κρίνουν οι πολίτες τον αξιότιμο κύριο Παπανδρέου.
    Όχι όλοι βέβαια, μόνο όσοι δεν έχουν θολωμένο το μυαλό, επειδή το παιδί τους το διόρισε ο πατέρας του στο δημόσιο.
    Οι υπόλοιποι πολίτες δεν θα αφήσουμε να μας ποδηγετήσουν οι αμερικανοί και οι καναλάρχες που προτιμούν ένα άβουλο και άχρωμο πρωθυπουργό, ακριβώς επειδή είναι του χεριού τους.
    Ειδικά όταν είναι ΚΟΚΟΡΟΜΥΑΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.

    Βαρετές σαν τον ίδιο.

    Και πού είναι η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΡΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, την πάτησε το τρένο;

    Τέλος πάντων, δύο είναι τα μηνύματα:

    1. ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ.

    2. ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΕΛΠΙΔΩΝ.

    (και μιά μικρή λεπτομέρεια που δεν είχαν υπολογίσει. Οι Έλληνες δεν είναι αμερικάνοι).

    Keep walking, my friend.

    Και πού είσαι; Φτιάχνε και κανα βιογραφικό, θα σου χρειαστεί σύντομα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θα ρθει ο Σαμαράς
    Θα ρθει η Ντόρα
    Θα ρθει ο Αβραμόπουλος
    Τον πούλο
    Τον πουλο θα πάρουμε
    Θα διαλυθούμε
    Θα διασπαστούμε
    Τον πουλο τον πουλο θα πάρουμε
    Στις 7 Ιουνίου τον πουλο τον πουλο θα πάρουμε
    Γάμησε τα
    Τον πουλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)










    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)








    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;

    1. Τον κρύβουν όσο μπορούν, για να μη φαίνονται οι μπαρούφες που πετάει.
    2. Όταν τον δείχνουν, είναι πάντοτε σε «στημένα» και ειδικά «επιλεγμένα πλάνα» με ωραίο απαλό φόντο
    3. Κάνει καθημερινό φροντιστήριο να μιλάει αργά, γιατί έτσι νομίζουν ότι φαίνεται πιο σοβαρός
    4. Αντ’αυτού, βγάζουν καθημερινά τον Παπακωνσταντίνου να παίζει τη γνωστή πράσινη κασέτα για το πώς αισθάνεται ο ελληνικός λαός
    5. Τον στέλνουν σε μακρινά ταξίδια, ντεμέκ για να δείξουν ότι έχει ειδικό βάρος στο εξωτερικό

    Άχ βρε Τζώρτζ, νούμερο για τις επιθεωρήσεις έχεις γίνει.

    (Εντύπωση πάντως μου κάνουν οι αμερικάνοι, αυτοί συνήθως δεν ποντάρουν σε κουτσά άλογα. Θα μού πείς η CIA και η NSA δεν είναι πιά αυτή που ήταν κάποτε.
    Νόμιζαν πχ. ότι μπλόφαρε ο Καραμανλής για τα Σκόπια, και μετά γελάγανε και τα κουνουπίδια στο Βουκουρέστι με τη σφαλιάρα που έφαγε ο πλανητάρχης τους από το Σερραίο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΕΙ Ο ΧΑΖΟΓΙΩΡΓΟΣ.
    Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΕΦΤΕΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΜΗ ΠΑΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΤΩ ΑΧΑΙΑ.

    ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΑ.
    ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΡΙΣΑ.
    Ο ΔΡΟΜΟΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΘΕ. ΔΙΑΚΛΑΔΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ.

    ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΟΥΝΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΟΣ. ΕΔΩ ΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΝΗ ΞΕΧΑΣΕΙ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΕΔΩ ΩΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ. ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΩΣ ΠΑΠΑΤΑΣ ΣΤΗ ΛΑΙΚΗ ΝΕΑΣ ΙΟΝΙΑΣ. ΑΝ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ..... ΚΛΠ ΚΛΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)










    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)








    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΜΟΝΟ ο Καραμανλής μπορεί να μας κυβερνήσει σήμερα.
    Μόνο το ότι τον βρίζουν νυχθημερόν όλα τα κανάλια και οι εφημερίδες ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, που μας πίνουν το αίμα δεκαετίες τώρα.
    ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ, ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΑΤΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΛΛΟ.
    Ποιός άλλος να μας κυβερνήσει, βρε παιδιά;
    Ο Παπαντρέου;
    Ανεξάρτητα με την προσωπική γνώμη που έχει αποκομίσει ο καθένας μας γι' αυτόν τον άνθρωπο, υπάρχουν δύο πράγματα που δεν πρέπει να ξεχνάμε.
    Πρώτο, από ακαδημαική κατάρτιση, άστα να πάνε, έχει σπουδάσει αμερικάνικη κοινωνιολογία, δηλαδή κάτι σαν αμπελοφιλοσοφία, αοριστολογία, συγκεχυμένα πράγματα. Υποψιάζομαι ότι σε Ελληνικό πανεπιστήμιο δεν θα μπορούσε να μπεί ούτε από την πίσω πόρτα.
    Δεύτερο, κατά δήλωσή του, έχει δουλέψει στην Αμερική (μάγειρας, οικοδόμος), στον Καναδά(κηπουρός, ελαιοχρωματιστής, ξυλοκόπος, βενζινάς) και στη Σουηδία (σερβιτόρος, καθαριστής δρόμων).
    Θα μου πείς -και πολύ σωστά- καμμιά δουλειά δεν είναι ντροπή, το να προσπαθεί κάποιος να επιζήσει με όποιο τρόπο μπορεί, τον τιμά.
    Αλλά είναι κάτι που αναρωτιέμαι.
    Γιατί όσο ήταν στο εξωτερικό ο Παπαντρέου έκανε τόσες περιστασιακές χειρωνακτικές δουλειές αλλά καμία δεν ήταν δουλειά υπεύθυνη, μάνατζερ, ή έστω μιά δουλειά γραφείου;
    Μήπως γιατί στο εξωτερικό δεν υπάρχει μέσο;
    Μήπως γιατί στο εξωτερικό το επώνυμο Παπαντρέου δεν σημαίνει τίποτε;
    Γιατί όταν γύρισε στην Ελλάδα έγινε ΑΜΕΣΩΣ βουλευτής;
    30 χρονών και ΠΡΩΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ;
    Με ποιά εμπειρία, του κηπουρού ή του βενζινά, του μάγειρα ή του ξυλοκόπου;
    Mας δουλεύουν;
    Εάν αυτό δεν είναι ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ τότε τί είναι;
    Πριν από δύο μήνες, στο Ζάππειο, ζήτησε να τον κρίνουμε γι΄ αυτά που έχει κάνει.
    Ποιά ακριβώς;
    Φοβάμαι ότι αυτός ο άνθρωπος δεν είναι να του δώσεις θέση ευθύνης, μπάχαλο θα τα κάνει όλα (όπως το Φεβρουάριο που μάθαμε ότι το πασόκ είναι καταχρεωμένο και ζήτησε άλλα 11 εκατομμύρια ευρώ δάνειο από τις τράπεζες).
    Δεν είναι ότι δεν θέλει, δεν μπορεί.
    Είναι κάτι σαν τον Κατέλη της Ανίτας Πάνια.
    Αφού γεννήθηκε λειψός λές να βάλει μυαλό στα 58 του χρόνια;
    Γίνονται αυτά τα πράγματα;
    Απορώ πως οι βλαμμένοι οι οπαδοί του δεν μπορούν να δούν αυτό που βλέπουν ακόμη και οι βοσκοί.
    Ότι εάν δεν καταγόταν από πολιτικό τζάκι δεν θα τον παίρνανε ούτε για καφετζή στην Ιπποκράτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)










    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)








    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)










    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)








    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)










    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)








    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Θα ρθει ο Σαμαράς
    Θα ρθει η Ντόρα
    Θα ρθει ο Αβραμόπουλος
    Τον πούλο
    Τον πουλο θα πάρουμε
    Θα διαλυθούμε
    Θα διασπαστούμε
    Τον πουλο τον πουλο θα πάρουμε
    Στις 7 Ιουνίου τον πουλο τον πουλο θα πάρουμε
    Γάμησε τα
    Τον πουλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)










    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)








    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)










    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)








    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)










    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)








    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΜΠΡΟΣΤΑ 2% Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ.

    Μετά τα φιάσκα του Γιωργάκη στο debate και το Ζάππειο αλλά και την απομυθοποίηση των οικολόγων που θέλουν να ονομάζονται τα Σκόπια Μακεδονία, άλλαξε εντελώς ο χάρτης των δημοσκοπήσεων.

    Με 70% συσπείρωση η ΝΔ περνάει μπροστά και τελειώνουν τα ψέμματα.

    Αντίθετα στο πασόκ η απογοήτευση έχει ακουμπήσει την απελπισία. Το mega, o αντέννα, ο σκάϊ και ο άλτερ τόχουν ρίξει στα γνωστά (σούπα, όλοι ίδιοι είναι, κλπ) και προσπαθούν, έστω και την ύστατη στιγμή να συνεφέρουν τους οπαδούς τους παΣΟΚ από το ΣΟΚ.

    Καπάκι και οι μαϊμού δημοσκοπήσεις μπας και κοροϊδέψουμε κανένα αγαθό.

    Άντε να δώ Γιωργάκη πίσω από ποιά γωνία θα πάς να κρύβεσαι μετά τις ευρωεκλογές.

    Θα σε φάνε ζωντανό εκεί στην Ιπποκράτους.

    Και πολύ άντεξαν, εδώ που τα λέμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)










    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)








    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΜΠΡΟΣΤΑ 2% Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ.

    Μετά τα φιάσκα του Γιωργάκη στο debate και το Ζάππειο αλλά και την απομυθοποίηση των οικολόγων που θέλουν να ονομάζονται τα Σκόπια Μακεδονία, άλλαξε εντελώς ο χάρτης των δημοσκοπήσεων.

    Με 70% συσπείρωση η ΝΔ περνάει μπροστά και τελειώνουν τα ψέμματα.

    Αντίθετα στο πασόκ η απογοήτευση έχει ακουμπήσει την απελπισία. Το mega, o αντέννα, ο σκάϊ και ο άλτερ τόχουν ρίξει στα γνωστά (σούπα, όλοι ίδιοι είναι, κλπ) και προσπαθούν, έστω και την ύστατη στιγμή να συνεφέρουν τους οπαδούς τους παΣΟΚ από το ΣΟΚ.

    Καπάκι και οι μαϊμού δημοσκοπήσεις μπας και κοροϊδέψουμε κανένα αγαθό.

    Άντε να δώ Γιωργάκη πίσω από ποιά γωνία θα πάς να κρύβεσαι μετά τις ευρωεκλογές.

    Θα σε φάνε ζωντανό εκεί στην Ιπποκράτους.

    Και πολύ άντεξαν, εδώ που τα λέμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)










    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)








    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΜΠΡΟΣΤΑ 2% Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ.

    Μετά τα φιάσκα του Γιωργάκη στο debate και το Ζάππειο αλλά και την απομυθοποίηση των οικολόγων που θέλουν να ονομάζονται τα Σκόπια Μακεδονία, άλλαξε εντελώς ο χάρτης των δημοσκοπήσεων.

    Με 70% συσπείρωση η ΝΔ περνάει μπροστά και τελειώνουν τα ψέμματα.

    Αντίθετα στο πασόκ η απογοήτευση έχει ακουμπήσει την απελπισία. Το mega, o αντέννα, ο σκάϊ και ο άλτερ τόχουν ρίξει στα γνωστά (σούπα, όλοι ίδιοι είναι, κλπ) και προσπαθούν, έστω και την ύστατη στιγμή να συνεφέρουν τους οπαδούς τους παΣΟΚ από το ΣΟΚ.

    Καπάκι και οι μαϊμού δημοσκοπήσεις μπας και κοροϊδέψουμε κανένα αγαθό.

    Άντε να δώ Γιωργάκη πίσω από ποιά γωνία θα πάς να κρύβεσαι μετά τις ευρωεκλογές.

    Θα σε φάνε ζωντανό εκεί στην Ιπποκράτους.

    Και πολύ άντεξαν, εδώ που τα λέμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)










    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)








    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)










    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)








    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)










    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)








    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)










    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)








    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

    Φίλοι της Νέας Δημοκρατίας,

    Η Palikostas Airlines Ltd σας εγγυάται ότι είναι πανέτοιμη για τη Μεγάλη σας Απόδραση στις 8 Ιουνίου.


    Με τα πρώτα αποτελέσματα των εκλογών τα ελικόπτερά μας και τα αεροπλάνα μας θα είναι με τις μηχανές στο φούλ για να αποδράσετε.

    Ειδοποίηση: Δεν μεταφέρουμε μετρητά ή ομόλογα. Γι᾽αυτό φροντίστε από σήμερα κιόλας να εμβάσετε τις καταθέσεις σας στη ΜΑΥΟ International Ltd.








    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

    Φίλοι της Νέας Δημοκρατίας,

    Η Palikostas Airlines Ltd σας εγγυάται ότι είναι πανέτοιμη για τη Μεγάλη σας Απόδραση στις 8 Ιουνίου.


    Με τα πρώτα αποτελέσματα των εκλογών τα ελικόπτερά μας και τα αεροπλάνα μας θα είναι με τις μηχανές στο φούλ για να αποδράσετε.

    Ειδοποίηση: Δεν μεταφέρουμε μετρητά ή ομόλογα. Γι᾽αυτό φροντίστε από σήμερα κιόλας να εμβάσετε τις καταθέσεις σας στη ΜΑΥΟ International Ltd.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

    Φίλοι της Νέας Δημοκρατίας,

    Η Palikostas Airlines Ltd σας εγγυάται ότι είναι πανέτοιμη για τη Μεγάλη σας Απόδραση στις 8 Ιουνίου.


    Με τα πρώτα αποτελέσματα των εκλογών τα ελικόπτερά μας και τα αεροπλάνα μας θα είναι με τις μηχανές στο φούλ για να αποδράσετε.

    Ειδοποίηση: Δεν μεταφέρουμε μετρητά ή ομόλογα. Γι᾽αυτό φροντίστε από σήμερα κιόλας να εμβάσετε τις καταθέσεις σας στη ΜΑΥΟ International Ltd.








    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

    Φίλοι της Νέας Δημοκρατίας,

    Η Palikostas Airlines Ltd σας εγγυάται ότι είναι πανέτοιμη για τη Μεγάλη σας Απόδραση στις 8 Ιουνίου.


    Με τα πρώτα αποτελέσματα των εκλογών τα ελικόπτερά μας και τα αεροπλάνα μας θα είναι με τις μηχανές στο φούλ για να αποδράσετε.

    Ειδοποίηση: Δεν μεταφέρουμε μετρητά ή ομόλογα. Γι᾽αυτό φροντίστε από σήμερα κιόλας να εμβάσετε τις καταθέσεις σας στη ΜΑΥΟ International Ltd.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)










    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)








    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)










    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)








    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)










    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)








    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

    Φίλοι της Νέας Δημοκρατίας,

    Η Palikostas Airlines Ltd σας εγγυάται ότι είναι πανέτοιμη για τη Μεγάλη σας Απόδραση στις 8 Ιουνίου.


    Με τα πρώτα αποτελέσματα των εκλογών τα ελικόπτερά μας και τα αεροπλάνα μας θα είναι με τις μηχανές στο φούλ για να αποδράσετε.

    Ειδοποίηση: Δεν μεταφέρουμε μετρητά ή ομόλογα. Γι᾽αυτό φροντίστε από σήμερα κιόλας να εμβάσετε τις καταθέσεις σας στη ΜΑΥΟ International Ltd.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)










    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)










    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)







    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Σκίζει Γιωργάκης.

    Πετάει!

    Έχει ρεύμα!

    Όχι στην πολιτική βέβαια.

    Στο κεφάλι του το έχει το ρεύμα, διότι ο χώρος ανάμεσα στα αυτιά του είναι κενός και μπάζει!

    ………………………………….

    Σκίζει Γιωργάκης.

    Πετάει!

    Έχει ρεύμα!

    Όχι στην πολιτική βέβαια.

    Στο κεφάλι του το έχει το ρεύμα, διότι ο χώρος ανάμεσα στα αυτιά του είναι κενός και μπάζει!

    ………………………………….

    Σκίζει Γιωργάκης.

    Πετάει!

    Έχει ρεύμα!

    Όχι στην πολιτική βέβαια.

    Στο κεφάλι του το έχει το ρεύμα, διότι ο χώρος ανάμεσα στα αυτιά του είναι κενός και μπάζει!

    ………………………………….
    Σκίζει Γιωργάκης.

    Πετάει!

    Έχει ρεύμα!

    Όχι στην πολιτική βέβαια.

    Στο κεφάλι του το έχει το ρεύμα, διότι ο χώρος ανάμεσα στα αυτιά του είναι κενός και μπάζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)










    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)







    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΕΙΠΕ Ο ΚΟΚΟΒΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ.

    ΟΤΙ ΠΕΙΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.

    ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΙ ΘΑ ΕΥΧΗΘΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΘΕΙΣ;

    Ζήτησε ο Γιωργάκης δημοσίως από τους πολίτες να τον κρίνουν με βάση όσα έχει κάνει ως Υπουργός Παιδείας, ως Υπουργός Εξωτερικών και γενικότερα σύμφωνα με τα πεπραγμένα του στον δημόσιο βίο, ως μέλος των κυβερνήσεων του πατέρα του και του Σημίτη. Το αυτονόητο δηλαδή, περίφημα.
    Φυσικά και σε αυτή τη βάση τον κρίνουμε!
    Για τους χορούς που έριχνε με τον Ισμαήλ Τζεμ υπό αμερικανικές εντολές.
    Για τις προτάσεις περί καλλιέργειας κάνναβης στα μπαλκόνια μας.
    Για το μεγαλόπνοο σχέδιο περί ανασφάλιστης εργασίας των νέων.
    Για τις επιλογές συνεργατών τύπου Ματσούκα και Καραχασάν.
    Για τη μουγκαμάρα στην προδοσία του Οτσαλάν.
    Για τη μουγκαμάρα στη ληστεία του Χρηματιστηρίου.
    Για τη συμφωνία στο σχέδιο Ανάν που θα έριχνε την Κύπρο στην αγκαλιά της Τουρκίας για πάντα.
    Για τη μουγκαμάρα στο πλιάτσικο στα χρόνια του Σημίτη.
    Για το ότι παρακαλούσε τους σκοπιανούς να δεχθούν το όνομα «Δημοκρατία της Μακεδονίας-Σκόπια» (που ευτυχώς δεν δέχθηκαν), όπως αποκάλυψε πέρυσι ο Πάγκαλος.
    Για τη μουγκαμάρα στην αποδεδειγμένη χρηματοδότηση της «Siemens» στο πασόκ.
    Για την εικοσαετή φιλία του με το Βαλιανάτο που δήλωνε στις τηλεοράσεις ότι τα Σκόπια πρέπει να τα λέμε Μακεδονία.
    Και βεβαίως, για τις τούμπες με το ποδήλατο και τόσα άλλα σπαρταριστά επεισόδια αυτογελοιοποίησης και ατέλειωτα σαρδάμ.
    Για όλα αυτά κρίνουν οι πολίτες τον αξιότιμο κύριο Παπανδρέου.
    Όχι όλοι βέβαια, μόνο όσοι δεν έχουν θολωμένο το μυαλό, επειδή το παιδί τους το διόρισε ο πατέρας του στο δημόσιο.
    Οι υπόλοιποι πολίτες δεν θα αφήσουμε να μας ποδηγετήσουν οι αμερικανοί και οι καναλάρχες που προτιμούν ένα άβουλο και άχρωμο πρωθυπουργό, ακριβώς επειδή είναι του χεριού τους.
    Ειδικά όταν είναι ΚΟΚΟΡΟΜΥΑΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Επειδή το άτομο είναι από άλλο πλανήτη και μπορεί να βάλει τρικλοποδιές ακόμα και στον εαυτό του, εδώ και χρόνια τον βάζουν να μιλάει μόνο σε στημένα πλάνα (με μονόχρωμο απαλό φόντο) και να απαγγέλλει το ποιηματάκι που του έχουν μεταφράσει οι Έλληνες επικοινωνιολόγοι του.

    Η πλάκα είναι ότι, επειδή δεν μπορεί μόνος του να διαβάσει σωστά τα Ελληνικά, συνεχίζει να κάνει απίθανα σαρδάμ, για να ξεκαρδιζόμαστε και εμείς στις χιουμοριστικές εκπομπές της τηλεόρασης.

    ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ πρόσεξα ότι τον έχουν βάλει να μιλάει ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ, μα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.

    Ξέρουν από μάρκετιγκ οι άνθρωποι, το κατέχουν εξαιρετικά το σπόρ της επικοινωνίας.

    Προφανώς το κέρδος είναι διπλό.

    Πρώτο, μιλώντας αργά φαίνεται πιό σοβαρός, ΣΧΕΔΟΝ ΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙ.

    Δεύτερο, ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΤΑΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΓΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ και έτσι μειώνονται τα γνωστά ξεκαρδιστικά του σαρδάμ, με τα οποία φτιάχνουν συκώτι οι τηλεθεατές του Λαζόπουλου και του Μητσικώστα.

    Τϊ να κάνεις;

    Έτσι είναι η ζωή.

    Κερδίζει η πολιτική και χάνει η επιθεώρηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Γιωργάκης Παπακωνσταντίνου.
    Το παιδί αυτό έχει κονσέρβα στον εγκέφαλο.
    Κάθε δεύτερη κουβέντα του είναι "πως αισθάνεται ο Ελληνικός λαός" και λέει πάντα τα ίδια. Ανασφάλεια, φτώχεια, μιζέρια, απογοήτευση, έλλειψη ελπίδας, απογοήτευση, κλπ.
    Κλασσικό αρνητικό πολιτικό marketing, αμερικανικής προέλευσης.
    Άν προσέξεις είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ που λέει και ο ιεραπόστολος της τρομολαγνείας Ευαγγελάτος στον Κυριακού, το ραμολιμέντο της ξανθιάς μπεμπούλας (άσχετο αλλά όσο περνάνε τα χρόνια ο γερομπαμπαλής μοιάζει με τον παπαντρέα, μόνο που η Μαρί δεν είναι γελάδα).
    Άντε μετά να μην υποψιάζεσαι ότι κάποιος τους συντονίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Πάντως μην πατε από εκεί.

    Μετά τα "εγκαίνια" και τις φωτογραφίες με φόντο τα τούνελ, ο δρόμος ξανάκλεισε για να... συνεχιστούν τα έργα.

    Πούτσες εγκαίνια δηλαδή. Βοήθειά σου Κωστάκη, βοήθειά σου Σουφλιά. Πούτσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΟΙ ΘΕΣΠΡΩΤΟΙ, ΟΧΙ ΟΙ ΤΣΑΜΗΔΕΣ, (ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΘΥΑΜΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΘΥΑΜΙ, ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ..,(ΟΧΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ, ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ), ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ,ΟΙ ΘΡΑΚΕΣ, ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΟΙ ΑΚΡΙΤΕΣ, ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΡΙΞΟΥΝ ΜΙΑ ΜΟΥΝΤΖΑ ΣΤΑΥΡΩΤΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΩΡΑΙΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΕ


    ΚΑΛΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. το ΠΑΣΟΚ έκανε ρόμπα τα παπαγαλάκια του... πα@@ια συνέντευξη απέσυρε ο Γιωργάκης από το ΒΗΜΑ...»
    01Ιου 2009
    0
    Βλέπωντας ότι όλη λοιπόν η ιστορία με το ότι η δημοσκόπηση ήταν στημένη επειδή στη σελίδα έγραφε 20:18, ήταν τελείως γελοία και δεν μπορούσε να τραβήξει για πολύ, την επομένη μέρα άρχισαν να τσιρίζουν για το ότι ο Γιωργάκης έφτυσε τον ΔΟΛ. Προσπάθησαν να παραμυθιάσουν τον κόσμο ότι δήθεν ο Γιωργάκης «ζήτησε να αποσυρθεί η συνέντευξη που ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟ ΒΗΜΑ» επειδή τάχα μου το ΒΗΜΑ δημοσίευσε «μαϊμού δημοσκόπηση»...

    Το τι έγραψαν δεν περιγράφεται...
    ΑΠΕΣΥΡΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΥΧΑΡΗ!
    Απέσυρε ο Γιώργος, συνέντευξή του στο ΒΗΜΑ; ...Με τα κόλπα σου Ψυχάρη, ο Παπανδρέου δεν φρενάρει!

    ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΙ ΔΟΛΙΟΙ ...;

    ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ "ΒΗΜΑ" ...;

    Πρόεδρε, και πολύ άργησες!!

    Θάρρος και γενναιότητα (δρόμοι και διαδρομές)

    Ο Γιωργάκης έγινε κ.Γιώργος Παπανδρέου .
    ΟΛΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΠΑΠΑΡΙΕΣ...

    ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚοι ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΑΝ...

    ΕΞΕΔΩΣΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΞΕΚΡΕΜΑΣΤΟΥΣ...

    Η ΙΔΙΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΕΣΥΡΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ...
    απλά στις αρχές της εβδομάδας του ζήτησε συνέντευξη το Βήμα και δεν τους έδωσε...

    ΆΛΛΟ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ... ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΚΑΙ
    ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ...

    ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ...
    σας το λέει ο Παπαϊωάννου και σας κάνει ρόμπα:

    11.jpg
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΓΑΡΓΑΡΑ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΓΙΝΕ ΛΑΪΚΟΣ ΗΡΩΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΒΗΜΑ...

    Σύντροφοι χαλαρώστε... και να σας γίνει μάθημα ότι σας χρησιμοποίησαν...

    Εντύπωση πάντως πρέπει να μας προκαλεί το ότι ο Παπαϊωάννου εμμέσως συσχετίζει τον «αρμόδιο» από το ΠΑΣΟΚ με το troktiko... δηλ. ο «αρμόδιος» από το ΠΑΣΟΚ που του είπε να παίξει την είδηση του είπε να την αντιγράψει από το troktiko στο οποίο την είχε δώσει πιο πριν; Για να καταλάβουμε δηλαδή... γιατί ο Παπαιωάννου δεν αντέγραψε την είδηση από εδώ ή εδώ που είχε δημοσιευθεί πολύ πριν δημοσιευθεί στο troktiko...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΟΣΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΣΟΓΛΑΝΙ
    ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟΥ ΠΡΕΣΣ-ΠΑΣΟΚ..
    ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ...
    ΘΑ ΨΟΦΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.
    ΚΑΙ
    ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ
    ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΤΟΥ ΠΡΕΣΣ
    ΜΕΛΙΤΖΑΝΙ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΣΕ ΠΕΤΑΓΕ
    ΚΑΙ ΒΓΗΚΕΣ ΤΟΣΟ
    ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟΣ ΑΛΗΤΗΣ.
    Ή ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ
    ΕΚΕΙ Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
    ΓΙΑΤΙ ΕΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΛΕΦΤΑ
    ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ
    ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ.
    ΟΥΤΕ ΠΙΠΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ
    ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΟΜΟΙΕΣ ΜΕ ΣΕΝΑ ΠΡΑΣΙΝΕΣ
    Π Ο Υ Τ Α Ν Ε Σ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΤΟΝ + ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ
    Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΙΣ
    9 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ.
    ΜΕ ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΟ ΘΑ ΤΟΝ ΚΛΑΔΕΨΕΙ.
    ΣΑΝ ΤΙΣ ......ΑΚΕΦΑΛΕΣ ΤΟΥ ΑΛΙΚΙΒΙΑΔΗ ...ΑΔΕΛΦΕΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ.

    ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ...Ο ΒΑΛΙΑΝΑΤΟΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση