GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Ο λαός δεν ξεχνά..."

. "Το μήνυμα το οποίο έχουμε να περάσουμε, εμείς, οι δημοκράτες πολίτες της Πολίχνης, οι δημοκράτες πολίτες σε όλη την Ελλάδα είναι πως...

.
"Το μήνυμα το οποίο έχουμε να περάσουμε, εμείς, οι δημοκράτες πολίτες της Πολίχνης, οι δημοκράτες πολίτες σε όλη την Ελλάδα είναι πως, το ΠΑΣΟΚ είναι η δύναμη της κοινωνίας. Σε αυτήν ακουμπά ο κόσμος, από αυτήν περιμένει ο κόσμος. Γιατί; Γιατί, σήμερα, μετά από πέντε χρόνια εξάσκησης της διακυβέρνησης από τη Δεξιά, οι πολίτες έχουνε καταλάβει τη διαχρονικότητα του συνθήματος, το οποίο το λέγαμε πριν από μερικά χρόνια, αλλά το λέγαμε και μηχανικά, λέγαμε: «Ο λαός δεν ξεχνά, τι σημαίνει Δεξιά»".
Αυτό τόνισε ο βουλευτής Σερρών του ΠΑΣΟΚ Μάρκος Μπόλαρης μιλώντας σε εκδήλωση της Τοπικής Οργάνωσης Πολίχνης του ΠΑΣΟΚ. Στην ίδια εκδήλωση ο ευρωβουλευτής Σταύρος Λαμπρινίδης επεσήμανε ότι "τα επόμενα πέντε χρόνια, θα δοθούνε μεγάλες ιδεολογικές και πολιτικές μάχες στην Ευρώπη, για την εξωτερική πολιτική και τα εθνικά μας θέματα, για τα εργασιακά θέματα, για την ανεργία, για την οικονομική κρίση και τις συνταγές για την έξοδο απ’ αυτήν, τα Κοινοτικά Πλαίσια Στήριξης και το ΕΣΠΑ και την απορροφητικότητά τους και την ανάπτυξη της Περιφέρειας στη χώρα μας".
Αναλυτικά το κείμενο των ομιλιών εδώ.

80 σχόλια

  1. ΛΥΣΤΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΕΞΙΣΩΣΗ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.

    ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΩΝ ΚΑΡΧΑΡΙΩΝ?

    ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ; ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ;

    ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΟΤΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ 50.000- 200.000 ΤΟ ΜΗΝΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.

    ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΒΙΛΕΣ ΜΕ ΤΖΑΚΟΥΖΙ, ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΠΕΤΡΑΔΙΑ ΚΑΙ ΓΟΥΝΕΣ ΤΩΝ 30.000 ΕΥΡΩ.

    ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΜΕΤΡΑ ΓΙΩΤ ΚΑΙ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΟΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙΟΥΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΡΟΙΣΩΝ ΜΕΓΑΛΟ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ.

    ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ, ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΕΙΡΑ - 1

    Μας περνάει για αμερικανάκια ο αμερικάνος βουτυρομπεμπές και τα Γιωργοκάναλά του.

    ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.

    Ομόλογα: Η Morgan Stanley επέστρεψε όλα τα δομημένα και τα αντάλλαξε με Ελληνικά σταθερής απόδοσης.
    Βατοπέδι: Έγινε αναστροφή των ανταλλαγών και το δημόσιο δεν ζημιώθηκε ούτε ένα ευρώ.
    Ζαχόπουλος: Καθαρά προσωπική υπόθεση, καμία σχέση με δημόσια χρήματα.
    Υποκλοπές: Τα συνεταιράκια του πασόκ, ο Κόκκαλης της intracom-ζίμενς και ο Κορωνιάς της Vodafone, υπέκλεπταν τον πρωθυπουργό. Καμμία σχέση με δημόσια χρήματα.
    Παυλίδης: 100 ψωροχιλιάρικα του Μανούση, χωρίς καμία απολύτως απόδειξη.
    ……………………

    ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΒΟΥΤΗΞΑΤΕ, ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΖΙΜΕΝΣ : Στα επίσημα πρακτικά της δίκης της μητρικής Siemens στο Μόναχο είναι καταγεγραμμένο ότι για τις δουλειές της Siemens στην Ελλάδα δόθηκαν μίζες περίπου 100 εκατομμύρια ευρώ. Μέχρι στιγμής είναι σίγουρο ότι ένα εκατομμύριο εξ’ αυτών μεταφέρθηκε στα ταμεία του Πασόκ, μέσω Τσουκάτου.
    Πολλά εκατομμύρια ευρώ διοχετεύονταν από τον λογαριασμό του πρώην στελέχους της Siemens Hellas, Πρόδρομου Μαυρίδη, προς τους διάφορους πράσινους «δικαιούχους». Μόνο από τον προσωπικό λογαριασμό που διατηρούσε ο Μαυρίδης σε υποκατάστημα της Ελβετικής Τράπεζας Dresdner Bank, διακινήθηκαν περίπου 25 εκατομμύρια ευρώ. Σπουδαίο ρόλο στις διαδρομές του «μαύρου χρήματος» φαίνεται ότι διαδραματίζουν οι εταιρείες Martha Hodling και Martha Overseas, όπως επίσης και η εταιρεία Fiberlite LLC, του Dubai, που τροφοδοτεί εκτός από τον προσωπικό λογαριασμό του κ. Μαυρίδη και τους λογαριασμούς των δύο εταιρειών που του ανήκουν. Οι αρχές του Χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης χαρακτηρίζουν το «σκάνδαλο Siemens» ως «το μεγαλύτερο μεμονωμένο σκάνδαλο στην ιστορία των χρηματιστηρίων.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΛΕΟΠΑΡΝΤ: Το πασόκ αγόρασε τα άρματα μάχης Λέοπαρντ 7 (ΕΠΤΑ) φορές ακριβότερα απ' ότι αγόρασε η Τουρκία (2 δις δρχ.), την ίδια εποχή.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ: Κατά την τριετία 2001-2004 το πασόκ διόρισε (εκτός ΑΣΕΠ) 250.000 συμβασιούχους στο δημόσιο για καθαρά ψηφοθηρικούς λόγους, προφανώς για να υφαρπάξει εκβιαστικά την ψήφο τους. Το 2004 είχε μάλιστα το θράσος να ζητάει να κάνει η ΝΔ αυτό που δεν έκαναν εκείνοι, δηλαδή να τους μονιμοποιήσει. Σύμφωνα με το συμβούλιο επικρατείας μονιμότητα δικαιούντο μόνο όσοι κάλυπταν "πάγιες και διαρκείς ανάγκες", δηλαδή το πολύ 80.000 από τους 250.000, που διόρισε η «μεγάλη δημοκρατική παράταξη».

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ: Αγορά προβληματικών γερμανικών υποβρυχίων κόστους 750 δις (τιμή πενταπλάσια του πραγματικού κόστους), που γέρνουν μέσα στη θάλασσα, ακόμη και σήμερα!

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΚΠΟΙΗΣΗΣ ΧΡΥΣΟΥ: Εκποίηση 20 τόνων χρυσού της Τράπεζας της Ελλάδος: Όταν έφαγαν και τα τελευταία λεφτά των δημόσιων ταμείων, ενώ παράλληλα οι δανειακές υποχρεώσεις της Ελλάδας χτυπούσαν παγκόσμιο πρωταθλητισμό, οι πράσινοι οικονομολόγοι σοφίστηκαν νέες πατέντες!* Τον Αύγουστο του 2003, ο Σημίτης και Διοικητής Γκαργκάνας, αποφάσισαν με πλήρη μυστικότητα να εκποιήσουν 20 τόνους από τα αποθέματα χρυσού της Ελλάδος. Αυτοί οι κύριοι σήμερα, βγαίνουν και μιλάνε για "διασφάλιση της δημόσιας περιουσίας" !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την Δευτέρα ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Ραγκούσης, σχολιάζοντας τις εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση σχολίασε δηκτικά ότι «σε οποιαδήποτε ευνομούμενη χώρα του κόσμου θα είχαν ήδη παραιτηθεί οι υπουργοί που ολιγώρησαν, με αποτέλεσμα να φύγουν στο εξωτερικό οι δύο βασικοί κατηγορούμενοι για το σκάνδαλο της Siemens».

    Παρά ταύτα, όπως προσθέτει, «οι υπουργοί δεν παραιτήθηκαν. Ο πρωθυπουργός, που αρνήθηκε τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τη Siemens γιατί δεν τους έχει ήδη παραιτήσει; Τι, τελικά, συμβαίνει»;, αναρρωτιέται ο κ.Ραγκούσης, δείχνοντας ευθέως τον Κ.Καραμανλή ως υπεύθυνο της κάλυψης μίας ακόμη μεγάλης «αποτυχίας» υπουργών της Νέας Δημοκρατίας να προασπίσουν το δημόσιο συμφέρον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΕΙΡΑ - 2

    Μας περνάει για αμερικανάκια ο αμερικάνος βουτυρομπεμπές και τα Γιωργοκάναλά του.

    ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.

    Ομόλογα: Η Morgan Stanley επέστρεψε όλα τα δομημένα και τα αντάλλαξε με Ελληνικά σταθερής απόδοσης.
    Βατοπέδι: Έγινε αναστροφή των ανταλλαγών και το δημόσιο δεν ζημιώθηκε ούτε ένα ευρώ.
    Ζαχόπουλος: Καθαρά προσωπική υπόθεση, καμία σχέση με δημόσια χρήματα.
    Υποκλοπές: Τα συνεταιράκια του πασόκ, ο Κόκκαλης της intracom-ζίμενς και ο Κορωνιάς της Vodafone, υπέκλεπταν τον πρωθυπουργό. Καμμία σχέση με δημόσια χρήματα.
    Παυλίδης: 100 ψωροχιλιάρικα του Μανούση, χωρίς καμία απολύτως απόδειξη.
    ……………………

    ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΒΟΥΤΗΞΑΤΕ, ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ : Αρχές του 2004 οι ιδιοκτήτες Καναδοί της TVX Gold αποφάσισαν να αποχωρήσουν, λόγω των λειτουργικών προβλημάτων που τους δημιουργούσαν μερικοί πασόκοι κάτοικοι και η τοπική αυτοδιοίκηση. Διεθνής έγκυρη εταιρία μελετών αποτίμησε την αξία των μεταλλείων σε 408 εκατ. Ευρώ, αλλά το κράτος, αντί να κάνει διεθνή μειοδοτικό διαγωνισμό έδωσε απευθείας τα μεταλλεία στην εταιρεία «Ελληνικός Χρυσός ΑΕ», συμφερόντων Μπόμπολα, έναντι 11 εκατ. €. Δηλαδή το δημόσιο χάρισε 390 εκατομμύρια ευρώ στο Μπόμπολα μέσα σε λίγους μήνες.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΟΜΟΛΟΓΩΝ: Το 2001 για να καλύψουν ένα τεράστιο χρέος 2,8 δις ευρώ έστησαν τη μεγαλύτερη κομπίνα διαχείρισης χρέους, το περίφημο «πράσινο» δομημένο ομόλογο με τις 18 τράμπες. Δομήθηκε ένα ομόλογο-τέρας ονομαστικής αξίας 6,1 δις Ευρώ και πάνω σ' αυτό "παίχτηκαν" 18 τράμπες (swaps). Το οφειλόμενο ποσό, από τους λάθος χειρισμούς από 2,8 δις Ευρώ ανήλθε στα 5,4 δις Ευρώ.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ: Μόνο το 2002 - 2003 χάθηκαν μέσω της "Ακρόπολις" χρηματιστηριακής, σε παιχνίδι με ομόλογα 5,5 εκ. €. Συνολικά χάθηκαν από τα σαΐνια του Πασόκ πάνω από 3,5 δις € (1,3 τρις δρχ.) μόνο από το 1999-2002. Και μιλάμε για τα λεφτά που τζόγαραν στο χρηματιστήριο, αφήνοντας τις διψασμένες για μίζα πράσινες διοικήσεις των ταμείων να τζογάρουν. Επένδυσαν 5,22 δις € συνολικά σε μετοχές και άφησαν μόνο με 1,76 δις €.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΡΙΑΔΝΗ : Το 2000 το ελληνικό δημόσιο δανείστηκε 650 εκ. €, από την off shore εταιρεία ARIADNE S. A. (ISIN:XS0121591704) με έδρα το Λουξεμβούργο, βάζοντας υποθήκη μέχρι το 2013 τα έσοδα των λαχείων. Οι μίζες που έπεσαν ξεπερνούν τα 7,5 εκ. €. Παρόλες τις συνεχείς εκκλήσεις για να δικαιολογήσει την πράξη αυτή, το πασόκ έκανε την πάπια!

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΟΝΗΣ ΤΟΠΛΟΥ; Οι αμαρτωλές και ταυτόχρονα «ιερές» μπίζνες Πασόκ με τη Μονή Τοπλού ή πως παρέδωσαν 26.000 στρέμματα στη μονή Τοπλού (που έχει μόνο ένα μοναχό) σαν να ήταν δικά τους. Στη συνέχεια ιδρύθηκε εταιρία εκμετάλλευσης μαζί με Εγγλεζοκύπριους, που εισήγαγαν την εταιρία στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου και έγιναν όλοι ζάπλουτοι. Φυσικά οι «ιερές» μπίζνες των πρασινοφρουρών είναι απόλυτα εγκεκριμένες από τους «αγωνιστές» της «μεγάλης δημοκρατικής παράταξης», όπως ο Καρχιμάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πραγματικότητα :
    Ελληνίδες με Μπούργκα σε 10 έτη το πολύ .
    Σενάριο μεν πραγματικότητα δε .
    Α ) ψηφίζω Παπανδρέου
    Β ) βγαίνει κυβέρνηση
    Γ ) δίνει ταυτότητες στους Μουσουλμάνους
    Δ ) στις επόμενες εκλογές :
    Μουσουλμανικό Κόμμα .
    Ε ) Παίρνει 55-60% μιας και ξεπερνούν οι
    Μουσουλμάνοι τα 5.000.000 .
    ΣΤ ) Να το Θεοκρατικό Καθεστώς .
    Αλλαγή στα σώματα Ασφαλείας . Αντικατάσταση .
    Ε ) Ντύσε τη γυναίκα σου με Μπούργκα
    η φύγε Μετανάστης !!!!!
    Μουσουλμανικός νόμος ,
    και πάλι σκλαβιά ειρηνική στην Τουρκία .
    Ζ ) Χάσε τη σύνταξη σου .
    Άντε και καλή Επιτυχία .
    Σημείωση :Ο Παπανδρέου και ο Αλαβάνος ,
    Δήλωσε ότι θα δώσει ταυτότητες στους Μουσουλμάνους .
    Ο Καραμανλής δεν δήλωσε τίποτα ακόμα .
    Γιάννης ο Άσημος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΜΕ

    ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΝΙΜΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΗΣ ΝΔ.

    ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ

    ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΟΜΩΣ???

    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΕΙΡΑ -3

    Μας περνάει για αμερικανάκια ο αμερικάνος βουτυρομπεμπές και τα Γιωργοκάναλά του.

    ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.

    Ομόλογα: Η Morgan Stanley επέστρεψε όλα τα δομημένα και τα αντάλλαξε με Ελληνικά σταθερής απόδοσης.
    Βατοπέδι: Έγινε αναστροφή των ανταλλαγών και το δημόσιο δεν ζημιώθηκε ούτε ένα ευρώ.
    Ζαχόπουλος: Καθαρά προσωπική υπόθεση, καμία σχέση με δημόσια χρήματα.
    Υποκλοπές: Τα συνεταιράκια του πασόκ, ο Κόκκαλης της intracom-ζίμενς και ο Κορωνιάς της Vodafone, υπέκλεπταν τον πρωθυπουργό. Καμμία σχέση με δημόσια χρήματα.
    Παυλίδης: 100 ψωροχιλιάρικα του Μανούση, χωρίς καμία απολύτως απόδειξη.
    ……………………

    ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΒΟΥΤΗΞΑΤΕ, ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ: Τον Οκτώβριο του 2003 η Ευρωπαϊκή επιτροπή στράφηκε κατά της Ελλάδας και έστειλε την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για τις παράνομες χρηματοδοτήσεις της Ολυμπιακής. Ζητούσε μάλιστα την επιστροφή της οικονομικής υποστήριξης χαρακτηρίζοντας αποτυχημένα όλα τα σχέδια εξυγίανσης από το 1994 έως το 2002. Η «Ολυμπιακή» κόστιζε 1,5 εκατομμύρια ευρώ ημερησίως στους Έλληνες φορολογουμένους, δηλαδή 550 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, κάθε χρόνο! Οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ προσπάθησαν ανεπιτυχώς να αποκρατικοποιήσουν την «Ολυμπιακή» ή να κοροϊδέψουν τους Ευρωπαίους με διάφορα τερτίπια, προς αποφυγήν ποινών. Ο Χ.Βερελής αφού «ξεχρέωσε» για ακόμα μια φορά με παράνομες εισφορές πολλών δις την Ολυμπιακή, την μετονόμασε σε «Ολυμπιακές αερογραμμές». Μέσα σε ένα μήνα το νέο σχήμα ήταν και πάλι ελλειμματικό και καταχρεωμένο! Η Ευρωπαϊκή Ένωση επέβαλε πρόστιμα πολλών δις για τις παράνομες κρατικές επιχορηγήσεις στην Ολυμπιακή που αναγκάστηκε να πληρώσει η ΝΔ. Το πρόβλημα επιλύθηκε από τον Κώστα Χατζηδάκη με την πώληση της Ολυμπιακής στην MIG το 2009.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΣΕΠ : Κάτω από το νόμο Πεπονή κατασκεύασαν τις περίφημες ‘αποκαταστατικές’ διατάξεις του άρθρου 25 και του Ν. 2190, που παραβίαζαν το νόμο για το ΑΣΕΠ, καταργούσαν την έννομο τάξη και ανάγκαζαν το ίδιο το ΑΣΕΠ να διαπιστώνει χιλιάδες παράνομες πράσινες κομματικές προσλήψεις, κυρίως συμβασιούχων. Ο δημόσιος τομέας στην Ελλάδα πασοκοκρατείται, αφού επί 20 χρόνια είχαν διοριστεί πάνω από 1 εκ. ‘πράσινα’ παιδιά. Το ρεκόρ των διορισμών ήταν το πρεκλογικό έτος 1989 που το πασόκ διόρισε 180.000 άτομα από τις κλαδικές του

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΦΡΕΓΑΤΩΝ: Tο 2003 ο Μισέλ Ζοσεράν πρόεδρος της γαλλικής αμυντικής βιομηχανίας THALES κατήγγειλε για δωροδοκία μέλος της ελληνικής κυβέρνησης για να αναλάβει η εταιρεία του, την αναβάθμιση έξι φρεγατών του πολεμικού ναυτικού. Γαλλικές εφημερίδες υποστήριξαν με στοιχεία, ότι η ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων δόθηκε στους Αμερικάνους βάσει της υψηλότερης δωροδοκίας αφού παρόλο που η THALES δωροδοκούσε τον υπουργό Άμυνας από 7% - 10% δεν πήρε τελικά το έργο. Τελικά την ασφάλεια ‘κέρδισε’ η εταιρεία του Dick Cheney (αντιπροέδρου της Αμερικής) που απευθύνθηκε κατευθείαν στο Σημίτη και στο Χρυσοχοΐδη.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΑΜΙΝΑ-ΜΙΝΟΑΝ: Αποτέλεσμα του ναυαγίου ήταν 83 νεκροί και δύο μήνες μετά η αυτοκτονία του πράσινου εφοπλιστή Σφηνιά, λόγω οικονομικής κατάρρευσης της κρητικής Minoan Lines. Τρεις μέρες πριν το ναυάγιο ο μηχανικός του Σαμίνα, Αντώνης Σορώκος στέλνει γραπτή αναφορά στην εταιρεία, κρίνοντας το πλοίο , αναξιόπλοο. Το πλοίο βυθίστηκε 20 λεπτά μετά την πρόσκρουσή του στις Πόρτες της Πάρου, γιατί δε διέθετε στεγανά, που θα καθυστερούσαν ή θα απέτρεπαν τη βύθισή του. Οι χώροι που έπρεπε να είναι στεγανά είχαν μετατραπεί σε καμπίνες, ενώ τα σωστικά μέσα ήταν ανύπαρκτα. Οι μηχανισμοί του υπουργείου από την άλλη είχαν πραγματοποιήσει πλημμελείς ή εικονικούς ελέγχους αξιοπλοΐας που πολλές φορές συνοδεύονταν και από το αντίστοιχο φιλοδώρημα, επί Υπουργίας Παπουτσή βέβαια.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ARTION: Για τέσσερα κακουργήματα ασκήθηκε δίωξη κατά του πρώην γενικού διευθυντή του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Παπακωνσταντίνου και της χρηματιστηριακής εταιρείας ΑΡΤΙΟΝ για τα ομόλογα του Ταμείου Εθνικής Οδοποιίας (ΤΕΟ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΕΙΡΑ - 4

    Μας περνάει για αμερικανάκια ο αμερικάνος βουτυρομπεμπές και τα Γιωργοκάναλά του.

    ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.

    Ομόλογα: Η Morgan Stanley επέστρεψε όλα τα δομημένα και τα αντάλλαξε με Ελληνικά σταθερής απόδοσης.
    Βατοπέδι: Έγινε αναστροφή των ανταλλαγών και το δημόσιο δεν ζημιώθηκε ούτε ένα ευρώ.
    Ζαχόπουλος: Καθαρά προσωπική υπόθεση, καμία σχέση με δημόσια χρήματα.
    Υποκλοπές: Τα συνεταιράκια του πασόκ, ο Κόκκαλης της intracom-ζίμενς και ο Κορωνιάς της Vodafone, υπέκλεπταν τον πρωθυπουργό. Καμμία σχέση με δημόσια χρήματα.
    Παυλίδης: 100 ψωροχιλιάρικα του Μανούση, χωρίς καμία απολύτως απόδειξη.
    ……………………

    ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΒΟΥΤΗΞΑΤΕ, ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ: Εξαφανίστηκαν αμέτρητα δις υπό τις οδηγίες του Λαλιώτη με αποτέλεσμα να πληρώνουμε τεράστια πρόστιμα για την μη πραγματοποίηση του έργου. Η Ελλάδα παρέμεινε η τελευταία χώρα στην Ευρώπη που δεν έχει ολοκληρώσει το έργο παρά τα συνεχή πακέτα που έχουν δοθεί για την πραγματοποίησή του.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΑΒ (Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία): Ληστρικό σκάνδαλο 1 δις € στην ΕΑΒ, όπου με σκοπό να κρύψουν τα κλεμμένα οι πασόκοι, τα «έβαζαν» σε ειδικό λογαριασμό «αναπόσβεστων εξόδων ιδρύσεως της εταιρείας»!

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΩΝ: Βιομηχανία παράνομων ελληνοποιήσεων με χορήγηση ελληνικής ταυτότητας και εκλογικού βιβλιαρίου ακόμη και σε σεσημασμένους κακοποιούς από τις πρώην κομουνιστικές χώρες. Υπόσχονταν αγροτική γη και διορισμούς σε Ουκρανούς, Ρώσους και Γεωργιανούς, «κατασκευάζοντας» ομογενείς και ταυτόχρονα ψηφοφόρους. Λίγους μήνες μετά τις εκλογές ανακλήθηκαν χιλιάδες ελληνοποιήσεις αφού η παρανομία της έκδοσής τους ήταν ολοφάνερη και καραμπινάτη. Είχαν όμως προλάβει να ψηφίσουν. Αποτέλεσμα η νόθευση των εκλογών της 9ης Απριλίου 2000. Ειδικά στην Βόρεια Ελλάδα (Φλώρινα, Πέλλα, Κιλκίς κ.α.) το ποσοστό των Αλβανών οι οποίοι ελληνοποιήθηκαν ήταν διψήφιο, δηλαδή ξεπέρασε το 10%. Το πασόκ κέρδισε τις εκλογές του 2000 με διαφορά 1% (70.000 ψήφοι)!

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ: Ο πράσινος Σεραφείμ Φυντανίδης (μέσω της συζύγου του Βιργινίας Βεντουράκη) εμπλεκόμενος στο μεγάλο φαγοπότι των Ολυμπιακών έργων (Άγιος Κοσμάς), μέσω της Ολλανδικής κατασκευαστικής De Boer.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΑΧΤΑ : Αφορά τη (ν)τροπολογία -σκάνδαλο της Σιθωνίας που κατέληξε στην αποπομπή του υφυπουργού Οικονομικών, Χρήστου Πάχτα, και των άλλων εννέα βουλευτών του ΠΑΣΟΚ. Η υπόθεση ξεκίνησε στις 21/01/2004, όταν οι εννέα βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, κατέθεσαν τροπολογία στο νομοσχέδιο «Ενισχύσεις Ιδιωτικών Επενδύσεων για την οικονομική και περιφερειακή ανάπτυξη της χώρας», την οποία αποδέχτηκε ο αρμόδιος υφυπουργός Οικονομίας Χρ. Πάχτας και έδιναν τη δυνατότητα ανέγερσης στην κατασκευαστική εταιρία «Ολυμπιακή Τεχνική» του μεγαλοεργολάβου Στέγκου, ιδιοκτήτη του «Πόρτο Καρράς», να χτίσει παράνομα χιλιάδες τουριστικές κατοικίες στην περιοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)







    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΕΙΡΑ - 5

    Μας περνάει για αμερικανάκια ο αμερικάνος βουτυρομπεμπές και τα Γιωργοκάναλά του.

    ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.

    Ομόλογα: Η Morgan Stanley επέστρεψε όλα τα δομημένα και τα αντάλλαξε με Ελληνικά σταθερής απόδοσης.
    Βατοπέδι: Έγινε αναστροφή των ανταλλαγών και το δημόσιο δεν ζημιώθηκε ούτε ένα ευρώ.
    Ζαχόπουλος: Καθαρά προσωπική υπόθεση, καμία σχέση με δημόσια χρήματα.
    Υποκλοπές: Τα συνεταιράκια του πασόκ, ο Κόκκαλης της intracom-ζίμενς και ο Κορωνιάς της Vodafone, υπέκλεπταν τον πρωθυπουργό. Καμμία σχέση με δημόσια χρήματα.
    Παυλίδης: 100 ψωροχιλιάρικα του Μανούση, χωρίς καμία απολύτως απόδειξη.
    ……………………

    ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΒΟΥΤΗΞΑΤΕ, ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ: Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΑΠΟ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΚΛΑΠΗΚΕ ΜΟΝΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ. ΤΑ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΙΛΙΓΓΙΩΔΗ, ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ 110 ΔΙΣ ΕΥΡΩ (38 ΤΡΙΣ ΔΡΧ). Ενάμισι εκατομμύριο ανύποπτοι μικροεπενδυτές έχασαν τις οικονομίες τους μετά από τις άμεσες και έμμεσες προτροπές υπουργών και του ίδιου του Σημίτη. Τα παπαγαλάκια των νταβατζήδων διαφήμιζαν τις μαγειρεμένες αποδόσεις του Χρηματιστηρίου, ενώ ο διορισμένος από το Σημίτη στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Σταύρος Θωμαδάκης έδινε εγκρίσεις μετοχικού κεφαλαίου σε όλους τους επιχειρηματίες, χωρίς κάν να ελέγχει τι είχαν κάνει με τα προηγούμενα λεφτά που είχαν βουτήξει. Το χρηματιστήριο έγινε μέχρι και «κόμμα» στις εκλογές του 2000, ενώ παράλληλα χρησιμοποιήθηκε ως προεκλογικό σημάδι της "ισχυρής οικονομίας" των κυβερνήσεων Σημίτη. Διαφημιστικά σποτ προκαλούσαν τους Έλληνες να επενδύσουν τα χρήματά τους στα σίγουρα κέρδη των εισηγμένων και τα παπαγαλάκια των μέσων παραπληροφόρησης, ανταγωνίζονταν ποιος θα σε πρωτο-παραμυθιάσει. Όταν το 2000 είχε επέλθει η καταστροφή και ρωτήθηκε ο Σημίτης τι θα γίνει με τους κατεστραμμένους, αυτός απάντησε «άς πρόσεχαν».

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΕΚΑ (Δημόσια Επιχείρηση Κρατικών Αξιών): Για να κερδίσει τις εκλογές του 2000 ο Σημίτης δεν ήθελε να πέσει το χρηματιστήριο. Διόρισε δικούς του ανθρώπους στην εταιρία διαχείρισης των ασφαλιστικών ταμείων και τους έβαλε να αγοράζουν υπερτιμημένες μετοχές. Βέβαια, ακριβώς ΜΕΤΑ αφού κέρδισε τις εκλογές το Χρηματιστήριο κατέρρευσε και τα ασφαλιστικά ταμεία καταστράφηκαν.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΞΟΛΙΣΜΩΝ 20 ΔΙΣ : Προβληματικά αμυντικά συστήματα και μαχητικά αεροπλάνα, που το ένα μετά το άλλο πέφτουν σκοτώνοντας αεροπόρους. Οι μόνοι που ωφελήθηκαν από τις συμφωνίες ήταν τα λαμόγια-μεσάζοντες, οι έμποροι και οι πολυεθνικές για τους οποίους εξασφαλίζονταν τεράστιες μίζες και προμήθειες, με υπερκοστολογήσεις και αστρονομικές υπερβάσεις των αρχικών συμβάσεων.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΝΕΟΝΑΚΗ : Βάσει των στοιχείων της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ο βουλευτής Ρεθύμνου Νεονάκης έπαιξε στο Χρηματιστήριο 64 εκατομμύρια €, σε ένα μόλις τρίμηνο.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΙΠΛΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ: Οι δαπάνες για την άμυνα δεν εμφανίζονταν ποτέ στα κρατικά έξοδα αλλά εγγράφονταν μόνο σε ειδικούς λογαριασμούς της Τράπεζας της Ελλάδος (που σημαίνει ότι δεν μπορεί ποτέ να αποδειχτεί ποιος έπαιρνε τα λεφτά) με αποτέλεσμα να γίνουμε διεθνώς ρεζίλι από την Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία το 2002. Ενώ μέχρι το 1998 είχαν ανοιχτεί μόνο 3 τέτοιοι λογαριασμοί, από το 1998 μέχρι το 2004 ανοίχτηκαν πάνω από 100, δηλ.: τα περίφημα διπλά βιβλία).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)







    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)









    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)








    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)









    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)









    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)








    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)










    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΕΙΡΑ - 6

    Μας περνάει για αμερικανάκια ο αμερικάνος βουτυρομπεμπές και τα Γιωργοκάναλά του.

    ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.

    Ομόλογα: Η Morgan Stanley επέστρεψε όλα τα δομημένα και τα αντάλλαξε με Ελληνικά σταθερής απόδοσης.
    Βατοπέδι: Έγινε αναστροφή των ανταλλαγών και το δημόσιο δεν ζημιώθηκε ούτε ένα ευρώ.
    Ζαχόπουλος: Καθαρά προσωπική υπόθεση, καμία σχέση με δημόσια χρήματα.
    Υποκλοπές: Τα συνεταιράκια του πασόκ, ο Κόκκαλης της intracom-ζίμενς και ο Κορωνιάς της Vodafone, υπέκλεπταν τον πρωθυπουργό. Καμμία σχέση με δημόσια χρήματα.
    Παυλίδης: 100 ψωροχιλιάρικα του Μανούση, χωρίς καμία απολύτως απόδειξη.
    ……………………

    ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΒΟΥΤΗΞΑΤΕ, ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ: Το τεράστιο φαγοπότι με τα δημόσια έργα και τις Ολυμπιακές υποδομές που χαρακτηρίζονται από καθυστερήσεις, υπερβάσεις και κακοτεχνίες, για πολλές από τις οποίες πληρώνουμε βαριά πρόστιμα. Με το κόλπο των σκόπιμων καθυστερήσεων στη δημοπράτηση έργων οι υπουργοί Σημίτη προχωρούσαν σε απευθείας αναθέσεις σε ημέτερους με συνοπτικές και αδιαφανείς διαδικασίες, υποτίθεται κάτω από την πίεση του χρόνου ενώ στην πραγματικότητα ήθελαν απλώς να ευνοήσουν τους νταβατζήδες τους, δηλαδή τους χρηματοδότες τους. Μόνο για τα Ολυμπιακά έργα του ΓΕΣ διαβιβάστηκαν στους αρμόδιους εισαγγελείς πενήντα δικογραφίες για ποινική αξιολόγηση!

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ: Οι κακοτεχνίες σε όλα σχεδόν τα δημόσια έργα, όπου κατασκεύαζαν δρόμους καρμανιόλες μέχρι ετοιμόρροπες γέφυρες που φούσκωναν οι τσέπες των ευνοούμενων 'πράσινων κατασκευαστών' , κυρίως του Μπομπολικού Άκτωρα και της ΕΛΤΕΧ, που έπαιρναν όλα τα έργα και όποιο έργο δεν κατασκεύαζαν το έπαιρναν για να το δώσουν υπερεργολαβία.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΕΓΚΟΥ : Στο ΠΟΡΤΟ-ΚΑΡΡΑΣ όπου ο Σημίτης δεξιώθηκε τους Ευρωπαίους ηγέτες, χρεώθηκαν γιαούρτια 100 εκ. δραχμών (300.000 ευρώ). Ο Στέγκος καταδικάστηκε αργότερα σε 3 έτη φυλάκιση και χρηματικό πρόστιμο για τα αδικήματα της παράβασης χρηματιστηριακής νομοθεσίας, παραπλάνησης επενδυτικού κοινού, διασποράς ψευδών ειδήσεων και άμεσης συνέργειας στις πράξεις αυτές.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ MIRAGE. Το αλησμόνητο σκάνδαλο δισεκατομμυρίων, στο οποίο ο Ανδρέας Παπανδρέου έβαλε υπεύθυνο για την αγορά των 40 αεροσκαφών τον Γ. Λούβαρη, τότε πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Λούβαρης εμφανίστηκε και ως διερμηνέας στις συμφωνίες για την περίφημη «αγορά του αιώνα», για να μπορεί έτσι να συμμετέχει στις μίζες που δόθηκαν για την αγορά σε διπλάσιες τιμές από τις τρέχουσες των Μιράζ και των Μάτζικ.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΒΟ (Ελληνική Βιομηχανία Όπλων): Ο Στάθης Γιώτας, υφυπουργός Εθνικής Αμύνης, παραιτούμενος, υπέβαλλε δύο μηνυτήριες αναφορές που έστειλαν στον Κορυδαλλό τον πρώην πρόεδρο της ΕΒΟ, Σταμάτη Καμπάνη (εκλήθη από τον Αντρέα να έλθει από τον Καναδά και να αναλάβει εν λευκώ την ΕΒΟ) και τους συγκατηγορούμενούς του, Δημήτρη Κυριακαράκο και Δημήτρη Χαλατσά. Στη δεύτερη μηνυτήρια αναφορά γίνεται λόγος για μίζες δισεκατομμυρίων μέσω εταιρειών φαντασμάτων, όπου εμπλέκεται και ο Μένιος Κουτσόγιωργας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εθνική Σύνταξη
    Ελληνικέ λαέ , ετοιμάσου μιας και η
    Σύνταξη για την οποία δούλεψες μια ζωή ,
    θα μοιραστεί εξίσου σε Έλληνες και Μουσουλμάνους ,
    κατά τα λεγόμενα – προσδοκώμενα από ,
    ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ ΚΚΕ .
    Μαζί με την σύνταξη θα χάσης μεγάλο μέρος
    της περιουσίας σου , γιατί ο ΧΑΣΑΝ πεινάει
    και θα σας σκοτώσει για να φάει.
    Σύνταξη : στο τέλος 450 ευρώ σε όλους με βάση
    τις αναλύσεις της ΕΥΡΟΣΤΑΤ .
    Αν δεν γίνεις Μουσουλμάνος , ο ΧΑΣΑΝ
    Με βάση την πίστη του θα σε σκοτώσει νόμιμα .
    Ιερός πόλεμος .
    Ξύπνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΕΙΡΑ - 7

    Μας περνάει για αμερικανάκια ο αμερικάνος βουτυρομπεμπές και τα Γιωργοκάναλά του.

    ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.

    Ομόλογα: Η Morgan Stanley επέστρεψε όλα τα δομημένα και τα αντάλλαξε με Ελληνικά σταθερής απόδοσης.
    Βατοπέδι: Έγινε αναστροφή των ανταλλαγών και το δημόσιο δεν ζημιώθηκε ούτε ένα ευρώ.
    Ζαχόπουλος: Καθαρά προσωπική υπόθεση, καμία σχέση με δημόσια χρήματα.
    Υποκλοπές: Τα συνεταιράκια του πασόκ, ο Κόκκαλης της intracom-ζίμενς και ο Κορωνιάς της Vodafone, υπέκλεπταν τον πρωθυπουργό. Καμμία σχέση με δημόσια χρήματα.
    Παυλίδης: 100 ψωροχιλιάρικα του Μανούση, χωρίς καμία απολύτως απόδειξη.
    ……………………

    ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΒΟΥΤΗΞΑΤΕ, ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ «ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ»: Αγορά 40 μαχητικών F16 το 1988 για να κάνει την προίκα (το κωλόσπιτο) της χοντρο-ξανθο-μπεμπούλας ο Αντρέας. Τα αγοράααμε 30 δις δρχ την στιγμή που την ίδια εποχή οι Ελβετοί τα αγόρασαν 17 δις δρχ. Ο Αντρέας έφτιαξε τότε και ειδικό νόμο για να δικαιολογήσει το πόθεν έσχες, με υποτιθέμενα δανεικά από τον Παπούλια, τον Κατσιφάρα και τον φίλο του έμπορο όπλων Halag.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΟΥΤΣΟΝΟΜΟΥ: Συγκαλύψεις μεγαλοαπατεώνων με Νόμο. Πχ. ο Κουτσόγιωργας είχε φτιάξει ειδικό νόμο που του είχε παραγγείλει ο Κοσκωτάς έναντι δύο εκατομμυρίων δολαρίων. Την περίοδο του «Σκανδάλου Κοσκωτά» (αρχές Αυγούστου 1988), ο τότε Αντιπρόεδρος της κυβερνήσεως και Υπουργός Δικαιοσύνης μακαρίτης Μένιος Κουτσόγιωργας δημοσίευσε νόμο που απαγόρευε το άνοιγμα των λογαριασμών στις τράπεζες. Σύσσωμο το ΠΑΣΟΚ ψήφισε τον "Κουτσονόμο", ο οποίος ολοφάνερα συγκάλυπτε απατεώνες με σκοπό να καθυστερήσει ο έλεγχος της προέλευσης των χρημάτων του μεγαλοαπατεώνα και τότε μεγαλομετόχου της "Τράπεζας Κρήτης" Κοσκωτά.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ: Το μεγαλοστέλεχος του Πασόκ Χρήστος Παπαδόπουλος διετέλεσε ιθύνων νους και πρόεδρος της εταιρείας και παράλληλα Δήμαρχος Νέας Χαλκηδόνας με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ. Εξελέγη με ποσοστό που υπερέβαινε το 60%!

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ: Η επιλογή δήθεν αναλογικών εκλογικών συστημάτων για πρόκληση ακυβερνησίας, όποτε το Πασόκ έχανε τις εκλογές: Σκοπός να επιστρέψει γρήγορα στην εξουσία με τη βοήθεια των μέσων ενημέρωσης και της σκανδαλοθηρίας που εφαρμόζουν, όποτε το Πασόκ βρίσκεται αντιπολίτευση. Αποτέλεσμα η Ν.Δ. να κυβερνά με 150+1 βουλευτές ενώ η Ν.Δ. εξασφάλιζε πάντα καθαρή πλειοψηφική κυβέρνηση στο Πασόκ, τόσο το 1990 όσο και το 2004.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΥΔΕΠ: ή το «σκάνδαλο του σιταριού». Ζημίωσε τους Έλληνες αγρότες με το ποσό των 910 εκατομμυρίων δρχ. Χρησιμοποιήθηκαν δύο εταιρείες, ως μεσάζοντες, για το ξεπούλημα των προϊόντων της ΚΥΔΕΠ με αποτέλεσμα να κερδίσουν δισεκατομμύρια οι πράσινοι μαυραγορίτες σε βάρος του δημοσίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)







    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)










    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)










    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΣΕΙΡΑ - 8

    Μας περνάει για αμερικανάκια ο αμερικάνος βουτυρομπεμπές και τα Γιωργοκάναλά του.

    ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.

    Ομόλογα: Η Morgan Stanley επέστρεψε όλα τα δομημένα και τα αντάλλαξε με Ελληνικά σταθερής απόδοσης.
    Βατοπέδι: Έγινε αναστροφή των ανταλλαγών και το δημόσιο δεν ζημιώθηκε ούτε ένα ευρώ.
    Ζαχόπουλος: Καθαρά προσωπική υπόθεση, καμία σχέση με δημόσια χρήματα.
    Υποκλοπές: Τα συνεταιράκια του πασόκ, ο Κόκκαλης της intracom-ζίμενς και ο Κορωνιάς της Vodafone, υπέκλεπταν τον πρωθυπουργό. Καμμία σχέση με δημόσια χρήματα.
    Παυλίδης: 100 ψωροχιλιάρικα του Μανούση, χωρίς καμία απολύτως απόδειξη.
    ……………………

    ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΒΟΥΤΗΞΑΤΕ, ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΟΣΚΩΤΑ: Ήταν το σχέδιο για την οικονομική επικράτηση «νέων τζακιών» προσαρμοσμένων στις πολιτικές επιλογές του Πασόκ. Ο ιδιωτικός τομέας που δημιουργήθηκε πήρε υπό τον έλεγχό του όλα σχεδόν τα μέσα ενημέρωσης, ανέλαβε δηλαδή τη χειραγώγηση του ελληνικού λαού και σε δεύτερη φάση απαιτούσε όλα τα κονδύλια του κράτους, διαφημιστικά πακέτα και τα δημόσια έργα. «Εκβίαζε» δηλαδή και την κοινή γνώμη και τα κόμματα. Ο Κοσκωτάς «κάηκε» γιατί πήγε να ανταγωνισθεί τον παντοδύναμο Λαμπράκη.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΩΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ; Το συνταγματικό πραξικόπημα των μπλε και λευκών ψηφοδελτίων, ώστε να εξασφαλιστεί η εκλογή Σαρτζετάκη στη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας to 1985. Η ξεκάθαρη παραβίαση της μυστικότητας των ψηφοφοριών στη Βουλή και το άκρον άωτον της χειραγώγησης των βουλευτών / προβάτων ενός κόμματος.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΩΝ: Πόλωση, παραπληροφόρηση, προβοκάτσιες, παραποιημένες φωτογραφίες όπως πχ: «ο Μητσοτάκης ήταν συνεργάτης των Ναζί» το 1985. Το πασόκ κερδίζει τις εκλογές («για ακόμη καλύτερες μέρες» / κοριτσάκι με λουλουδάκι) : Μετά την πτώση του κομμουνισμού το 1989, η ίδια η κομμουνιστική μυστική υπηρεσία Στάζι παραδέχθηκε ότι τα ψεύτικα στοιχεία τα είχε κατασκευάσει κατά παραγγελία από το πασόκ (μάλλον το Λαλιώτη.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΥΡΚΑΛ 1: Η Πυρκάλ πουλούσε στο Ιράκ 112$ την οβίδα και στον ελληνικό στρατό 201$ ! (95% ακριβότερα), πήγαινε η μίζα σύννεφο.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΥΡΚΑΛ 2: Η αγορά του εντελώς άχρηστου ναυπηγείου πλαστικών σκαφών στο Λαύριο έναντι του ποσού των 370 εκατομ. δρχ.!, Πάμπλουτοι έγιναν δεκάδες πρασινοφρουροί με κρατικό χρήμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)







    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)










    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)










    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)







    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)










    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)










    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΣΕΙΡΑ - 9

    Μας περνάει για αμερικανάκια ο αμερικάνος βουτυρομπεμπές και τα Γιωργοκάναλά του.

    ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.

    Ομόλογα: Η Morgan Stanley επέστρεψε όλα τα δομημένα και τα αντάλλαξε με Ελληνικά σταθερής απόδοσης.
    Βατοπέδι: Έγινε αναστροφή των ανταλλαγών και το δημόσιο δεν ζημιώθηκε ούτε ένα ευρώ.
    Ζαχόπουλος: Καθαρά προσωπική υπόθεση, καμία σχέση με δημόσια χρήματα.
    Υποκλοπές: Τα συνεταιράκια του πασόκ, ο Κόκκαλης της intracom-ζίμενς και ο Κορωνιάς της Vodafone, υπέκλεπταν τον πρωθυπουργό. Καμμία σχέση με δημόσια χρήματα.
    Παυλίδης: 100 ψωροχιλιάρικα του Μανούση, χωρίς καμία απολύτως απόδειξη.
    ……………………

    ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΒΟΥΤΗΞΑΤΕ, ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ TOR-M1 (ρώσικα αυτοκινούμενα αντιαεροπορικά συστήματα μικρού βεληνεκούς) : Πίσω από την προμήθειά τους βρίσκονται δύο δολοφονίες, εμπλοκή μυστικών υπηρεσιών, κατασκοπεία, παρακολουθήσεις, απειλές, 474 εκ $ και το γεγονός ότι ουδέποτε καταβλήθηκαν στη χώρα μας τα αντισταθμιστικά οφέλη, ύψους 73 εκ. $.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΟΠΩΤΑ: Ο φιλόδοξος εκδότης φιλοπασοκικών εφημερίδων, εκ των οποίων όλες αποδείχτηκαν βραχύβιες, τιμωρήθηκε με ποινή φυλάκισης πέντε ετών για κατάχρηση 57 εκατομ. δρχ. από την Εθνική Τράπεζα. Εξαφανίστηκε για να μην εκτίσει την ποινή του.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΜΑΥΡΑΚΗ: Διοικητής της ΔΕΗ που απηλλάγη δια βουλευμάτων από δύο υποθέσεις που τον βάρυναν. έγραψε ιστορία με το δωράκι που «έδωσε στον εαυτό του», των 500 εκατομμυρίων δρχ.. Είχε γελάσει κάθε πικραμένος με τα δωράκια των πράσινων στελεχών στον εαυτό τους. Ο Μαυράκης βρέθηκε ξανά στην επικαιρότητα με τη συμφωνία για αγορά ηλεκτρικής ενέργειας από την Αλβανία, προκαλώντας ζημιά 120 εκατομμυρίων δρχ. στη ΔΕΗ, σύμφωνα και με το απαλλακτικό βούλευμα που αφορούσε την υπόθεση. Άλλος ένα πρασινοφρουρός που βγήκε λάδι.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΧΡΗΣΤΟΥ. Ο χρυσοδάκτυλος της Εθνικής Τράπεζας που καταχράστηκε 147 εκατομμύρια δρχ. Στην υπόθεση εμπλέκονταν και η γραμματέας του Νο2 του Αντρέα, Μένιου Κουτσόγιωργα.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΜΠΡΑ: Παρακολουθήσεις και καταγραφές συνομιλιών στα σκοτεινά υπόγεια του ΟΤΕ και της ΚΥΠ. Οι καταγραφές πωλούνταν στους «ενδιαφερόμενους» ή «στην Ομόνοια», παρέχοντας εξυπηρετήσεις, εκβιασμούς, συκοφαντίες, κ.ά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)







    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)










    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)










    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)







    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)










    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)










    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μικρασιάτες - Πόντιοι - φαναριώτες
    Αίσχος τροπή και προδοσία , είναι
    όποιος από εσάς δίνει την ψήφο του
    σε διεφθαρμένα κόμματα ,
    που σκοπό έχουν να μονιμοποιήσουν
    Και να νομιμοποιήσουν , δίνοντας
    ταυτότητες σε εκατομμύρια Μουσουλμάνους
    στη Ελλάδα .
    θα τρίζουν τα κόκκαλα των προγόνων σας
    και θα είστε υπόλογοι , προδότες
    του Ελληνικού Έθνους .
    Μικρός Έλληνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)







    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)










    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)










    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΣΕΙΡΑ - 10

    Μας περνάει για αμερικανάκια ο αμερικάνος βουτυρομπεμπές και τα Γιωργοκάναλά του.

    ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.

    Ομόλογα: Η Morgan Stanley επέστρεψε όλα τα δομημένα και τα αντάλλαξε με Ελληνικά σταθερής απόδοσης.
    Βατοπέδι: Έγινε αναστροφή των ανταλλαγών και το δημόσιο δεν ζημιώθηκε ούτε ένα ευρώ.
    Ζαχόπουλος: Καθαρά προσωπική υπόθεση, καμία σχέση με δημόσια χρήματα.
    Υποκλοπές: Τα συνεταιράκια του πασόκ, ο Κόκκαλης της intracom-ζίμενς και ο Κορωνιάς της Vodafone, υπέκλεπταν τον πρωθυπουργό. Καμμία σχέση με δημόσια χρήματα.
    Παυλίδης: 100 ψωροχιλιάρικα του Μανούση, χωρίς καμία απολύτως απόδειξη.
    ……………………

    ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΒΟΥΤΗΞΑΤΕ, ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΟΥ: αφορά τη λαθραία εισαγωγή χιλιάδων τόνων γιουγκοσλαβικού καλαμποκιού από κρατική εταιρεία και την εξαγωγή του στη συνέχεια σε χώρες της Ευρώπης ως ελληνικό. Τα κέρδη από την «κομπίνα» υπερέβησαν τα 1,5 εκατομμύρια δολάρια ενώ στα παραστατικά εμφανίστηκαν μόνο 1 εκατομμύριο δρχ.!

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΤΒΑ: Σκάνδαλο 1,5 δις εις βάρος της ΕΤΒΑ και δύο θυγατρικών ναυτιλιακών εταιρειών της με την αγορά πλοίων από δύο άγνωστες κυπριακές εταιρείες φαντάσματα, οι οποίες εμφανίζονταν χωρίς κεφάλαια και χωρίς μετόχους.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ: Πέραν των παρανομιών που αποκαλύφθηκαν και της διασπάθισης δημοσίου χρήματος, εξασφάλιζε, την δεύτερη τετραετία του Πασόκ, στα διευθυντικά της στελέχη, μισθούς από 25 έως 33 εκατομμύρια δρχ. μηνιαίως, με τη μέθοδο των προμηθειών, ενώ την ίδια στιγμή οι εργαζόμενοι στην Ελλάδα αμείβονταν με μισθούς πείνας.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΡΟΜΕΤ 1:«ο πικρός καφές»: ενώ η επίσημη τιμή του εισαγόμενου καφέ κατά τόνο ήταν 1500 δολάρια, η κρατική ΠΡΟΜΕΤ τον εισήγαγε λαθραία, υπερτιμολογώντας στα 2000 δολάρια τον τόνο.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΡΟΜΕΤ 2: «τα σάπια ξύλα». Η ΠΡΟΜΕΤ αγόρασε από φιλανδική εταιρεία εξαγωγών ξυλείας ποσότητες καυσόξυλων έναντι του εξωφρενικού τότε ποσού των 250 εκατομμυρίων δρχ., η οποία κρίθηκε ακατάλληλη από τους Έλληνες ξυλουργούς και τελικά σάπισε στο λιμάνι της Ελευσίνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΕΟΙ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΠΟΣΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΑΣΟΚ;

    ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ, ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ;

    ΚΑΝΤΕ ΜΟΚΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΣΑΝ ΥΣΤΕΡΙΚΕΣ ΠΑΡΘΕΝΟΠΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΝΤΑΡΟΔΕΚΑΡΕΣ ΤΟY ΠΑΥΛΙΔΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ.

    ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΣΤΕΡΗΣΗΣ ΜΙΖΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΣΑΣ, ΑΛΗΤΕΣ.

    ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΛΟ ΤΟ ΣΗΜΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΠΑΠΑΝΤΡΕΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ.

    ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΤΕΡΥΓΑ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ.

    ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΛΑΔΙΑΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΔΙΝΑΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΕΞΟΔΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)







    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)










    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)










    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Το τραμπουκοπουστάκι τι έχει και δε μιλά ζωντανά με δημοσιογράφους μετά το πατατράκ στη Θεσσαλονίκη ???
    Το ποιηματάκι που είχε μάθει να καταγγέλλει τους άλλους τελείωσε .
    Καραγκιόζη Λούλη γιατί δε του έμαθες να έχει απολογητικό λόγο ?
    Ο καταγγελτικος λόγος τελείωσε και τώρα που δεν ξέρει να μιλήσει , ζητά να ξέρει από πριν τις ερωτήσεις και μιλάει σε δημοσιογράφους μόνο στο εξωτερικό ?
    Γιατί όλα αυτά ρε πισογλέντη ???
    Τελικά ο Καραγκιόζης που κυβερνά είναι ένα καταναλωτικό προϊόν ή είναι ένα διαφημιστικό project ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)







    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)










    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)










    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)







    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)










    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)










    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)







    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)










    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)










    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΜΠΡΟΣΤΑ 2% Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ.

    Μετά τα φιάσκα του Γιωργάκη στο debate και το Ζάππειο αλλά και την απομυθοποίηση των οικολόγων που θέλουν να ονομάζονται τα Σκόπια Μακεδονία, άλλαξε εντελώς ο χάρτης των δημοσκοπήσεων.

    Με 70% συσπείρωση η ΝΔ περνάει μπροστά και τελειώνουν τα ψέμματα.

    Αντίθετα στο πασόκ η απογοήτευση έχει ακουμπήσει την απελπισία. Το mega, o αντέννα, ο σκάϊ και ο άλτερ τόχουν ρίξει στα γνωστά (σούπα, όλοι ίδιοι είναι, κλπ) και προσπαθούν, έστω και την ύστατη στιγμή να συνεφέρουν τους οπαδούς τους παΣΟΚ από το ΣΟΚ.

    Καπάκι και οι μαϊμού δημοσκοπήσεις μπας και κοροϊδέψουμε κανένα αγαθό.

    Άντε να δώ Γιωργάκη πίσω από ποιά γωνία θα πάς να κρύβεσαι μετά τις ευρωεκλογές.

    Θα σε φάνε ζωντανό εκεί στην Ιπποκράτους.

    Και πολύ άντεξαν, εδώ που τα λέμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)







    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)










    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)










    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΠΟΥΤΑΝΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ο,ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΡΕΛΑΒΕΣ ΤΟ 2004 ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ(ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,ΥΓΕΙΑ,ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΛΠ ΚΛΠ)

    ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)







    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)










    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)










    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ AYTO ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ;

    Που το πάτε το παιδί ρε καναλάρχες;

    Δεν βλέπετε ότι είναι ανισόρροπο;

    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΝΙΜΗ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΧΛΑΜΠΑΚΟΥΤΣΑΒΛΕΣ ΕΜΜΟΝΕΣ ΤΟΥ, ΡΕ ΓΑΜΩΤΗ ΜΟΥ.

    Προσωπικά νομίζω ότι ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΘΟΛΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΙΧΛΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΤΟΥ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ.

    ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΛΕΕΙ (άκουσον άκουσον) ότι ο Σερραίος δεν είναι αρκετά διεκδικητικός στα εθνικά θέματα, ξεχνώντας τις σφαλιάρες που έριξε στο συμπατριώτη του Γιωργάκη Τζώρτζ Μπούς στο θέμα των Σκοπίων στο Βουκουρέστι αλλά και στο Κυπριακό για το προδοτικό σχέδιο Ανάν (που βέβαια προωθούσε πάλι ο Γιωργάκης). ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΛΕΕΙ ότι οι μουσουλμάνοι της Θράκης έχουν το δικαίωμα να αυτο-ονομάζονται Τούρκοι (προφανώς θέλει να τσιμπάει τις ψήφους τους μουσουλμάνων), δίνοντας έτσι λαβή στην Τουρκία να ισχυρίζεται ότι υπάρχει Τουρκική και όχι μουσουλμανική μειονότητα στην Ελλάδα.

    Πως μπορεί μετά ο Γιωργάκης να κατηγορεί για μειοδοσία και υποχωρητισμό τον Καραμανλή είναι κάτι που μόνο ο δικός του γογαντοτεράστιος εγκέφαλος μπορεί να συλλάβει.

    Τόν ρωτάνε μετά γιατί ευαγγελίζεται τη δωρεάν δημόσια παιδεία αλλά ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ και τώρα ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙ ΣΕ ΞΕΝΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ.

    Η απάντησή του πάλι άλλα αντ' άλλων. Ευαγγελίζεται (λέει) την δωρεάν δημόσια παιδεία διότι έχει πάει σε πολλά διαφορετικά σχολεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό και άρα έχει εμπειρία!.

    Απίθανο επιχείρημα, ανατρίχιασα. Για το δικό του παιδί όμως, πάλι δεν απάντησε.

    ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΡΕΙΣ ΑΠΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.

    Πρώτο, πόσο είναι το IQ αυτού του ανθρώπου;

    Δεύτερο, πόσο είναι το IQ όσων εμπνέονται από αυτό τον άνθρωπο;

    Τρίτο, πόσο καιρό ακόμη, κύριοι Μπόμπολα, Κυριακού, Αλαφούζο και Λαμπράκη θα κρατήσει αυτό το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ που λέγεται Γιωργάκης Παπαντρέου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)







    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)










    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)










    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)







    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)










    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)










    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΣ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙΣ

    Μετά τη τραγική Συνέντευξη Τύπου στο Ζάππειο, ένας από τους πιο βαρετούς άνθρωπος που γεννήθηκαν ποτέ στη γή κατάφερε να ρεζιλευτεί ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.

    Το debate ήταν η πολιτική ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ για τον πιο άχρωμο, άοσμο, ξενέρωτο αρλουμπολόγο στην ιστορία της ελληνικής πολιτικής ζωής.

    Ήταν, με μεγάλη διαφορά, ο χειρότερος ομιλητής από τους πέντε.

    Από πατάτα σε πατάτα αυτό το παιδί.

    Αυτή τη φορά ο ΑΡΧΙΠΑΠΑΓΑΛΟΣ δεν μας έπαιξε 3.698 φορές την κασέτα για το πώς ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ο λαός (τα γνωστά αδικία, ανέχεια, ατιμωρησία, απογοήτευση και γενικώς όλα τα εις άλφα-στερητικό ουσιαστικά της Ελληνικής γλώσσας).

    Ακόμη και ο πιο καλοπροαίρετος άνθρωπος κατάλαβε ότι, παρόλα τα εντατικά φροντιστήρια και τους επαγγελματίες επικοινωνιολόγους, η διανοητική του κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη.

    Αρλούμπες, αφηρημένες έννοιες, ευχολόγια, καινούργιοι κόσμοι, ανακολουθίες, νέα οράματα, άστα να πάνε. Ούτε στα καφενεία των συνταξιούχων δεν λέγονται τόσες κουβέντες του αέρα.

    Επίσης, από την τρικυμία που έχει στο κρανίο ξέχασε το ποιηματάκι: «ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ»

    Επειδή όμως η κασέτα της βλακείας συνεχίζει να παίζει εγώ του υπενθυμίζω ότι : “ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ».

    Γιωργάκη, αφού δεν άλλαξες, δεν μπορείς να πάς ούτε μπροστά ούτε πίσω.

    Πάς κάτω αγοράκι και γρήγορα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)







    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)










    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)










    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΜΕ

    ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΝΙΜΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΗΣ ΝΔ.

    ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ

    ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΟΜΩΣ???

    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΤΑ 100 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΙΔΗ ΗΤΑΝ ΣΚΑΝΔΑΛΟ.

    ΟΜΩΣ ΤΑ 20-30 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΥΟ-ΝΔ Ltd Company ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ, ΕΙΝΑΙ "ΩΦΕΛΙΜΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ".







    ΤΑ 100 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΙΔΗ ΗΤΑΝ ΣΚΑΝΔΑΛΟ.

    ΟΜΩΣ ΤΑ 20-30 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΥΟ-ΝΔ Ltd Company ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ, ΕΙΝΑΙ "ΩΦΕΛΙΜΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ".








    ΤΑ 100 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΙΔΗ ΗΤΑΝ ΣΚΑΝΔΑΛΟ.

    ΟΜΩΣ ΤΑ 20-30 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΥΟ-ΝΔ Ltd Company ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ, ΕΙΝΑΙ "ΩΦΕΛΙΜΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ".








    ΤΑ 100 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΙΔΗ ΗΤΑΝ ΣΚΑΝΔΑΛΟ.

    ΟΜΩΣ ΤΑ 20-30 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΥΟ-ΝΔ Ltd Company ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ, ΕΙΝΑΙ "ΩΦΕΛΙΜΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΤΑ 100 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΙΔΗ ΗΤΑΝ ΣΚΑΝΔΑΛΟ.

    ΟΜΩΣ ΤΑ 20-30 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΥΟ-ΝΔ Ltd Company ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ, ΕΙΝΑΙ "ΩΦΕΛΙΜΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ".







    ΤΑ 100 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΙΔΗ ΗΤΑΝ ΣΚΑΝΔΑΛΟ.

    ΟΜΩΣ ΤΑ 20-30 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΥΟ-ΝΔ Ltd Company ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ, ΕΙΝΑΙ "ΩΦΕΛΙΜΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ".








    ΤΑ 100 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΙΔΗ ΗΤΑΝ ΣΚΑΝΔΑΛΟ.

    ΟΜΩΣ ΤΑ 20-30 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΥΟ-ΝΔ Ltd Company ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ, ΕΙΝΑΙ "ΩΦΕΛΙΜΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ".








    ΤΑ 100 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΙΔΗ ΗΤΑΝ ΣΚΑΝΔΑΛΟ.

    ΟΜΩΣ ΤΑ 20-30 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΥΟ-ΝΔ Ltd Company ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ, ΕΙΝΑΙ "ΩΦΕΛΙΜΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Μας αξίζουν σίγουρα (και χρειαζόμαστε) καλύτερες ηγεσίες αλλά όχι κάποιες που θα κυβερνούν σαν υποχείρια ξένων δυνάμεων, όπως ο Γιωργάκης.

    Όπως από το καλό υπάρχει το καλύτερο έτσι και από το κακό υπάρχει ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.

    Και μη μου πείς ότι άς του δώσουμε την ευκαιρία να αποδείξει τον εαυτό του, διότι θα θεωρήσω ότι έχεις φιλτράρει τη σκέψη σου.

    Ο Γιωργάκης είναι ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ, τόσο σε ότι αφορά τις προσωπικές του δυνατότητες όσο και σε ότι αφορά από πού παίρνει κατευθυντήριες γραμμές.

    26 χρόνια βουλευτής είναι, δεν τον μάθαμε πιά πόσο μπουζουκοκέφαλος είναι;

    Για τους χαρακτηρισμούς σου για τον Πρωθυπουργό θα μπορούσα να σου πώ πολλά (άλλα ευγενικά και άλλα της τρούμπας) για να ανταποδώσω αλλά επιφυλάσσομαι διότι δεν θα σου κάνει καμμία διαφορά.

    Έτσι και αλλιώς είσαι καταδικασμένος να ζείς σαν πρόβατο, που σου λένε οι μπομπολοφυλλάδες πως να σκέπτεσαι και τί να ψηφίζεις.

    Θα σου έλεγα περαστικά αλλά ξέρω πολλούς σαν και σένα.

    Δυστυχώς η ιατρική επιστήμη δεν έχει βρεί ακόμη γιατρειά για τη βλακεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ;

    Η παραπληροφόρηση από τα τηλεοπτικά παράθυρα, ειδικά στις οι επονομαζόμενες «ειδήσεις», έχει πάρει διαστάσεις σκανδάλου.

    Το παιγνίδι είναι εντελώς στημένο!

    Όλες οι λέξεις και φράσεις και η ροή των τηλεοπτικών σχολίων είναι από πριν σκηνοθετημένες και οι σχολιαστές / παρουσιαστές / δημοσιογράφοι ΑΠΛΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΣΤΟ ΟΤΟ-ΚΙΟΥ.

    Με λίγη προσοχή καταλαβαίνεις πόσο ΣΙΚΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ και πόσο «ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ» είναι τα σχόλια:

    1. ΟΙ ΤΗΛΕ-ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΤΟΣΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ που ξέρεις ότι αποκλείεται να σκέπτονται με αυτούς τους ρυθμούς, απλά διαβάζουν αυτά που έχουν μπροστά τους στο μόνιτορ.

    2. ΌΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΥΝΟΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ τον βάζουν στο αριστερό τηλεοπτικό παράθυρο και τον αντίπαλό του στο δεξί, (όπως κοιτάμε, εάν δεν το ξέρετε ο ανθρώπινος εγκέφαλος ελκύεται περισσότερο από αυτά που βλέπει στο αριστερό μέρος της οθόνης, προσέξτε πχ. τις διαφημίσεις καταναλωτικών προϊόντων).

    3. ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΤΟΥ ΗΧΟΥ εάν θέλουν να ευνοήσουν κάποιον και την χαμηλώνουν εάν όχι. ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΦΩΝΗ των καλεσμένων, κάνοντας πιό μπάσες όσων θέλουν να συμπαθήσουμε και πιο τσιριχτές όσων θέλουν να μην πάρουμε στα σοβαρά ή να λοιδορήσουμε.

    4. ΒΑΖΟΥΝ ΓΡΑΠΤΟ ΤΙΤΛΟ στο κάτω μέρος της οθόνης, ανάλογα με το τι λέει ένας τηλε-ηθοποιός ή πολιτικός, διότι ξέρουν ότι ο γραπτός λόγος συγκρατείται στο μυαλό του ανυποψίαστου πολύ ευκολότερα από τον προφορικό του τηλε-ηθοποιού. Η πλάκα είναι ότι πολλές φορές το μπάνερ βγαίνει ΠΡΙΝ να πεί τη φράση ο δημοσιογράφος και έτσι ξεβρακώνεται η σκηνοθεσία. Τα γραπτά μπάνερ στο κάτω μέρος της οθόνης είναι η πιο ύπουλη μορφή παραπληροφόρησης, πχ. η μεγαλοκοπέλα – παρουσιάστρια ΛΕΕΙ "σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο ΧΧΧ έχει πάρει μίζα" και το μπάνερ ΓΡΑΦΕΙ "ο ΧΧΧ έχει πάρει μίζα". Προφανώς το "σύμφωνα με το ρεπορτάζ" το λένε ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ σαν άλλοθι για να μη φάνε αγωγές, αλλά η λάσπη που αφήνει το γραπτό μπάνερ παραμένει το μυαλό πολύ περισσότερη ώρα από την προφορική φράση «σύμφωνα με το ρεπορτάζ». Να τους δώσω και μία ιδέα,να κάνουν το μπάνερ να αναβοσβήνει για να περνούν ακόμη πιο έντονα την παραπληροφόρηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. 5. ΌΤΑΝ ΚΑΛΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ προσκαλούν τους πιο επικοινωνιακούς και διαβασμένους από το κόμμα που θέλουν να ευνοήσουν και τους πιο γραφικούς από αυτό που θέλουν να απαξιώσουν.

    6. ΣΤΗ ΣΠΑΝΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΟΠΩΣ ΤΗ ΘΕΛΟΥΝ, είτε αλλάζουν το θέμα της συζήτησης (ακόμη και διακόπτοντας άγαρμπα τον καλεσμένο τους) ή του επιτίθενται με συνεχείς κακοπροαίρετες τοποθετήσεις και πριν προλάβει αυτός να απαντήσει μας αναγγέλλουν ότι τελείωσε ο χρόνος. Εννοείται ότι ο καλεσμένος αυτός θα ξαναβγεί στο κανάλι όταν παγώσει η κόλαση.

    7. ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΥΝΟΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ παρουσιάζουν πολλές φορές μέσα στη μέρα τις απόψεις των στελεχών του ενώ εάν θέλουν να το «θάψουν» εξαφανίζονται οι δηλώσεις τους για εβδομάδες. Το τελευταίο τρίμηνο, για παράδειγμα, βλέπουμε καθημερινά τα στελέχη του Λάος και σπανιότατα τα στελέχη του Σύριζα.

    8. ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΝ ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΑ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ σε κάποια θέματα και μηδαμινό ή καθόλου σε άλλα πολύ μεγαλύτερης εμβέλειας και σημασίας. Για παράδειγμα μπορεί να ακούμε καθημερινά το ίδιο (βαρετό) ρεπορτάζ για την ακρίβεια επί χρόνια αλλά να μην μαθαίνουμε ποτέ για ιδιαίτερα σημαντικά θέματα όπως η εξέλιξη της Εγνατίας οδού ή η συμφωνία με τους κινέζους για τον ΟΛΠ ή η εξάρθρωση μεγάλου δικτύου διακίνησης βαριών ναρκωτικών .

    9. ΟΙ ΤΗΛΕ-ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ, (πχ. Πρετεντέρης, Τσίμας, Τρέμη, Καψής, Οικονομέας, Παπαχελάς, Καμπουράκης, Ευαγγελάτος, Βερύκιος, Μακρή, Λιαρέλλης, Παπαδάκης, Αναγνωστάκης, Σρόιτερ) με λίγες εξαιρέσεις, που όμως όταν, κατάλαβαν ότι το παιγνίδι έχει χρήμα, ευθυγραμμίστηκαν με τους πρώτους (πχ. Χατζηνικολάου, Τράγκας, Αυτιάς, Κύρτσος).

    10. ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ βασίζονται κυρίως στο Δημόσιο (άμεσα ή έμμεσα) για τα έσοδα των άλλων επιχειρήσεών τους, χωρίς το οποίο θα έμεναν ταπί. Αυτό είναι ξεκάθαρο διότι όσοι από αυτούς προσπάθησαν να πετύχουν επιχειρηματικά εκτός Ελλάδας απέτυχαν.

    Ζήτω λοιπόν ο Μπόμπολας, ο Λαμπράκης, ο Αλαφούζος, ο Κυριακού, ο Κοντομηνάς, ο Βαρδινογιάννης και ο Κουρής.

    Τους αγαπάμε γιατί είναι πολύ καλοί άνθρωποι και, πάνω από όλα, αλτρουιστές!

    ΤΟΣΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Bέβαιο είναι ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα καταγράψει την πρώτη του εκλογική νίκη επί της Νέας Δημοκρατίας, μετά το 2004, ενώ όπως διαπιστώθηκε από τα ευρήματα της μέτρησης της Marc για λογαριασμό του «Εθνους της Κυριακής» η προσπάθεια συσπείρωσης της κυβερνώσας παράταξης δεν απέδωσε.



    XEXEXEXEXEXE


    ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ.
    Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΥΤΑΝΑ ΔΕΞΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΜΕ

    ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΝΙΜΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΗΣ ΝΔ.

    ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ

    ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΟΜΩΣ???

    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.

    Αναμενόμενο, τουλάχιστον μια δεκαετία βλέπουμε το ίδιο έργο.

    Πρόβλημα του Καραμανλή είναι, άς είχε προνοήσει να τους κάνει τα χατήρια για να μην τον διαβάλλουν. Ο Γιωργάκης, που είναι και υπάκουο παιδί, έχει καταλάβει πιο καλά τη μεγάλη σημασία του πάρε-δώσε με τους καναλάρχες και τους μεγαλο-επιχειρηματίες.

    Αυτό που προσωπικά με ενοχλεί είναι που μας υποτιμούν.

    Μας θεωρούν χαζούς και κακόμοιρους υπηκόους, που μας λένε τι να ψηφίσουμε.

    ΑΛΛΑ όμως ΕΦΤΑΣΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ;

    ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ;

    ΤΟΣΟ ΜΑΚΙΑΒΕΛΛΙ;

    Το τελευταίο δίμηνο, πχ, χρησιμοποιούν κάθε άμεσο ή έμμεσο τρόπο για να αναδείξουν τον Αδόλφο Καρατζαφέρη, να κατασυκοφαντήσουν και να λοιδωρήσουν τη ΝΔ και να θάψουν το Σύριζα και το ΚΚΕ.

    ΡΕ ΘΕΟΜΠΑΙΚΤΕΣ, ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΟΣ;

    Νομίζετε ότι δεν βλέπουμε τι παίζει;

    Στα πρωινάδικα: ο Γεωργιάδης και ο Βελόπουλος

    Στα μεσημεριανά : o Γεωργιάδης, ο Βελόπουλος και ο Αϊβαλιώτης

    Στα βραδυνά : o Γεωργιάδης, ο Βελόπουλος, ο Αϊβαλιώτης και ο Πλεύρης

    ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ (λάιφστάϊλ, δελτία ειδήσεων, κλαψουρο-σοόυ, κουτσομπολίστικα) εμφανίζονται ολημερίς και οληνυχτίς όλα τα ανωτέρω παλιόπαιδα του Λάος, μαζί βέβαια με τον πονηρούλη Αδόλφο.

    Μόνο τα δελτία καιρού δεν λένε οι νεοφασίστες του Καρατζαφέρη στα ιδιωτικά κανάλια.

    Κύριε Μπόμπολα (με το Mega, το Πρώτο Ψέμμα, την Ημερησία, τον Αγγελιοφόρο και τις δεκάδες κατασκευαστικές και άλλες επιχειρήσεις σου),

    κύριε Λαμπράκη (με τα Νέα, το Βήμα και τις λοιπές σου επιχειρηματικές δραστηριότητες),

    κύριε Αλαφούζο (με την Καθημερινή, το Σκάϊ, τα καράβια και τις λοιπές επιχειρήσεις σου)

    κύριε Κυριακού (με τον Αντένα και τα καραβάκια σου)

    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 80;

    Είμαστε πιο μορφωμένοι, πιο πονηρεμένοι, πιο ψαγμένοι και ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΙΚΟΙ από όσο νομίζετε.

    Εσείς μπορεί να είστε πάμπλουτοι αλλά εμείς έχουμε ένα πλεονέκτημα, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΜΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.

    Δεν πρόκειται να ψηφίσουμε αυτόν που έχει αναλάβει υποχρεώσεις απέναντί σας, με το αζημίωτο βέβαια.

    Δυστυχώς για σας, ξέρουμε ότι αυτές τις υποχρεώσεις θα τις πληρώσουμε εμείς και όχι αυτός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Bέβαιο είναι ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα καταγράψει την πρώτη του εκλογική νίκη επί της Νέας Δημοκρατίας, μετά το 2004, ενώ όπως διαπιστώθηκε από τα ευρήματα της μέτρησης της Marc για λογαριασμό του «Εθνους της Κυριακής» η προσπάθεια συσπείρωσης της κυβερνώσας παράταξης δεν απέδωσε.



    XEXEXEXEXEXE


    ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ.
    Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΥΤΑΝΑ ΔΕΞΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ο Μπόμπολας δεν αρκείται στο 80% της κατασκευαστικής αγοράς, θέλει να κυβερνήσει την Ελλάδα.
    Όχι σαν τον Μπερλουσκόνι βέβαια, αφού είναι βοϊδοκέφαλος, περισσότερο σαν το Λαμπράκη, πίσω από το παραβάν.
    Είναι ντροπή για τη δημοκρατία μας και την υποτιθέμενη ελεύθερη διακίνηση ιδεών να προσπαθούν επιχειρηματίες σαν τον εν λόγω κύριο (ντρέπομαι για το χαρακτηρισμό) να επιβάλλουν τη θέλησή τους στο λαό.
    Είναι χειρότερη μορφή χειραγώγησης των ανθρώπων από τη χιτλερική δικτατορία, γιατί είναι επαγγελματικά ύπουλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Bέβαιο είναι ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα καταγράψει την πρώτη του εκλογική νίκη επί της Νέας Δημοκρατίας, μετά το 2004, ενώ όπως διαπιστώθηκε από τα ευρήματα της μέτρησης της Marc για λογαριασμό του «Εθνους της Κυριακής» η προσπάθεια συσπείρωσης της κυβερνώσας παράταξης δεν απέδωσε.



    XEXEXEXEXEXE


    ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ.
    Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΥΤΑΝΑ ΔΕΞΙΑ.

    800 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΙΟΚΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΕ ΔΕΞΙΕΣ ΧΟΛΕΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Σήμερα είπα να δώ ειδήσεις στο Mega (τι μού ήλθε και μένα - δεν καταλαβαίνω).
    Μέσα από όλες τις παιδιάστικες υπερβολές και τις αυθαίρετες σαχλαμάρες του Πρετεντέρη, της Τρέμη, του Τσίμα και του Καψή, ξεχώρισα τον Οικονομέα.
    Τί ξεφτίλας είναι αυτός ο άνθρωπος;
    Aκροβατικοί βερμπαλισμοί, λαϊκίστικο στάϊλ, αστικός επαρχιωτισμός δεκαετίας του 70, κλάφτα χαράλαμπε.
    ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΕΤΑΛΙ ΒΓΑΖΕΙ 340.000 ΕΥΡΩ (αυτά που φαίνονται επίσημα).
    Πού καταντήσαμε;
    Πριν από 30 χρόνια, τέτοια χαζά παιδιά ήταν γεμάτα σπυράκια αγάμητα φοιτητάκια, που το μόνο όνειρο της ζωής τους ήταν να πάρουν πτυχίο με το δημοκρατικό πέντε.
    Τελικά, δεν είναι και τόσο χαζός ο πορωμένος ο Οικονομέας.
    Κάνοντας το λακέ του Μπόμπολα κερδίζει όσα οι κανονικοί άνθρωποι δεν μπορούν να κερδίσουν σε όλη τους τη ζωή.
    Fortune and fame, my friend, fortune and fame.
    Κακόμοιρη Ελλαδίτσα, που κατάντησες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)










    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)










    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΠΟΥΤΑΝΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ο,ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΡΕΛΑΒΕΣ ΤΟ 2004 ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ(ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,ΥΓΕΙΑ,ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΛΠ ΚΛΠ)

    ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ:

    1.Τον Αμερικανό πολίτη ιδρυτή του, για την αξεπέραστη «αναξιοπιστία» του (άλλα λέω σήμερα, άλλα αύριο)
    2.Τον Αμερικανό «φιλέλληνα» γιό του, που ούτε να διαβάσει Ελληνικά δεν μπορεί
    3.Τη μασόνα Αμερικανίδα μανούλα, που δίνει ακόμη και για διαζύγια για μερικά εκατομμύρια δολάρια
    4.Την ξανθιά χοντρομπεμπούλα μεγαλο-κοπέλλα (και τους χιλιάδες συμπατριώτες μας που την είχαν πάρει, ειδικά από τη ναυτιλία)
    5.Τον αστρολόγο της και τους πνευματικούς, καφετζούδες και χαρτορίχτρες που κυβερνούσαν τη χώρα (και γελούσε κάθε πικραμένος στο εξωτερικό)
    6.Τό σκάνδαλο Μποσκωτά με τις πράσινες εφημερίδες (και τα μαιμού ρόζ χαρτιά)
    7.Τη δέσμευση της Ελλάδας από τον ιδρυτή στους απέναντι, να μην εξορύξει τα πετρέλαια του Αιγαίου, που θα μας έκαναν ενεργειακά ανεξάρτητους και την οικονομία από τις καλύτερες στην Ευρώπη
    8.Τον ψυχικό διχασμό του λαού σε «εκείνοι και εμείς». «Εκείνοι» είναι οι κακοί Έλληνες (όσοι δεν συμφωνούν μαζί μας) και «εμείς» οι καλοί Έλληνες (που συμφωνούν, με το αζημείωτο βέβαια, οι περισσότεροι είναι δημόσιοι υπάλληλοι με μονιμότητα, επιδόματα και εφάπαξ, οι λοιποί είναι λαμόγια επιχειρηματίες που παίρνουν δουλειές ΜΟΝΟ από το κράτος)
    9. Την «κουλτούρα της αρπαχτής», με τα στελέχη και τους οπαδούς μας να κλέβουν «όσο μποροιύν» και τους μαλάκες να πληρώνουν τα χρέη του κράτους μέχρι να πεθάνουν
    10.Την ταρίφα ότι να κλέβεις «μέχρι 500 εκατ είναι φυσιολογικό», όταν είσαι υπουργός
    11.Τον Τσόμπρα που παρακολουθούσε παράνομα τη μισή Ελλάδα (τους άλλους (εκείνους) αλλά και τους δικούς μας, για τα απαιτούμενα τσεκαρίσματα)
    12.Το ζαράκια ξάδελφο της ξανθο-μπεμπούλας που έχασε στο μπαρμπούτι ένα πίνακα του Τσαρούχη που ανήκε στο Υπουργείο
    13.Τον «κουβαλητή» Κουλόγιωργα με τα πάμπερς (αδυναμία στο μετρητό)
    14.Τον εκλογομάγειρα Κουτσόγιωργα και τα 2 εκατ. δολάρια (για να κάνουμε και «σωστούς» νόμους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. 15.Το γκαιμπελίσκο Σκαλιώτη με τις αδιάκοπες καμπάνιες λάσπης και συκοφαντίας προς κάθε αντίπαλο (και εσωτερικό ανταγωνιστή)
    16.Το μιζαδόρο Σκαλιώτη και την πανάκριβη και υπερτιμολογημένη κατασκευή του αεροδρομίου για την προικούλα του
    17.Τον Τσουρή με την Πατσαβούρα του, που στήριζε για δεκαετίες το άθλιο καθεστώς, μπας κα του δώσουν κανένα κοκκαλάκι οι Λαμπρακο-μπομπολαίοι
    18.Τον έμπορων όπλων Χάλατς, το χαζοχαρούμενο Μπλιατσιφάρα, τον μασόνο Κλιβάνη και τους λοιπούς δανειστές για να δικαιολογηθεί η αγορά του «κωλόσπιτου» (από τις μίζες των F16 και Μιράζ το 1988)
    19.Την προεδρική εκλογή του Γκατζετάκη με τα Μπλέ και Λευκά ψηφοδέλτια, σαν κλασσικό δείγμα πίστης στη δημοκρατία και την ελευθερία έκφρασης των βουλευτών
    20.Το λιγούρη Γκατζετάκη που γέμισε ένα αεροπλάνο αφορολόγητα όταν γυρνούσε από την Ιαπωνία (δεν πίστευαν αυτά που έβλεπαν οι Γιαπωνέζοι)
    21.Το Ζέν-πρεμιέ Άκη Μποχα-τζόπουλο, που κονόμισε τα άντερά του από τα υποβρύχια που μπατάρουν και τους αντιαεροπορικούς πυραύλους που πάνε στο γάμο του Καραγκιόζη
    22.Το Μπάχτα και τους λοιπούς πρώην πειναλέους «αγωνιστές της δημοκρατίας», που μένοντας τώρα στις βιλάρες και κολυμπώντας στις πισίνες ξέχασαν ότι πριν βρώμαγε το στόμα τους από την πείνα (δεν θα μας ήξερε ούτε ο θυρωρός-Μπλιατσιφάρας)
    23.Το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου και το κλέψιμο της περιουσίας των περισσότερων «αγαθών» Ελλήνων, για να ταϊστούν οι επιχειρηματίες μας (πάτρονες με τα κανάλια τους και χρηματοδότες με το ρευστό τους)
    24.Το «γίγαντα» ελιά πρωθυπουργό που παρέδωσε στους απέναντι συγκυριαρχία στο Αιγαίο και ευχαρίστησε δημόσια και τους Αμερικανούς φίλους του για τη διευκόλυνση αυτή.
    25.Τον ανεκδιήγητο φαφλατά Γκάγκαλο για την παράδοση του Ντοτσαλάν στους απέναντι
    26.Το Μπαμπουτζή για τους 82 νεκρούς του Σάμινα
    27.Τον αλλοδαπό τουρίστα γυιό του ιδρυτή με τις ρήσεις του για την καλλιέργεια φούντας και χασίς στις γλάστρες του σπιτιού
    28.Τον αλλοδαπό τουρίστα γιό του ιδρυτή που είπε ότι αγαπάει την Ελλάδα «σαν Έλληνας»
    29. Τη συμφωνία του αλλοδαπού τουρίστα στο σχέδιο Ανάν που νομιμοποιούσε τη μισή Κύπρο στην Τουρκία.
    30.Την αλλαγή του εκλογικού νόμου κάθε φορά που φαινόταν ότι θα χάσουν τις εκλογές, «δημοκράτες» και έντιμοι, όπως πάντα.
    Για όλα αυτά και δεκάδες άλλα λοιπόν, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ:

    1.Τον Αμερικανό πολίτη ιδρυτή του, για την αξεπέραστη «αναξιοπιστία» του (άλλα λέω σήμερα, άλλα αύριο)
    2.Τον Αμερικανό «φιλέλληνα» γιό του, που ούτε να διαβάσει Ελληνικά δεν μπορεί
    3.Τη μασόνα Αμερικανίδα μανούλα, που δίνει ακόμη και για διαζύγια για μερικά εκατομμύρια δολάρια
    4.Την ξανθιά χοντρομπεμπούλα μεγαλο-κοπέλλα (και τους χιλιάδες συμπατριώτες μας που την είχαν πάρει, ειδικά από τη ναυτιλία)
    5.Τον αστρολόγο της και τους πνευματικούς, καφετζούδες και χαρτορίχτρες που κυβερνούσαν τη χώρα (και γελούσε κάθε πικραμένος στο εξωτερικό)
    6.Τό σκάνδαλο Μποσκωτά με τις πράσινες εφημερίδες (και τα μαιμού ρόζ χαρτιά)
    7.Τη δέσμευση της Ελλάδας από τον ιδρυτή στους απέναντι, να μην εξορύξει τα πετρέλαια του Αιγαίου, που θα μας έκαναν ενεργειακά ανεξάρτητους και την οικονομία από τις καλύτερες στην Ευρώπη
    8.Τον ψυχικό διχασμό του λαού σε «εκείνοι και εμείς». «Εκείνοι» είναι οι κακοί Έλληνες (όσοι δεν συμφωνούν μαζί μας) και «εμείς» οι καλοί Έλληνες (που συμφωνούν, με το αζημείωτο βέβαια, οι περισσότεροι είναι δημόσιοι υπάλληλοι με μονιμότητα, επιδόματα και εφάπαξ, οι λοιποί είναι λαμόγια επιχειρηματίες που παίρνουν δουλειές ΜΟΝΟ από το κράτος)
    9. Την «κουλτούρα της αρπαχτής», με τα στελέχη και τους οπαδούς μας να κλέβουν «όσο μποροιύν» και τους μαλάκες να πληρώνουν τα χρέη του κράτους μέχρι να πεθάνουν
    10.Την ταρίφα ότι να κλέβεις «μέχρι 500 εκατ είναι φυσιολογικό», όταν είσαι υπουργός
    11.Τον Τσόμπρα που παρακολουθούσε παράνομα τη μισή Ελλάδα (τους άλλους (εκείνους) αλλά και τους δικούς μας, για τα απαιτούμενα τσεκαρίσματα)
    12.Το ζαράκια ξάδελφο της ξανθο-μπεμπούλας που έχασε στο μπαρμπούτι ένα πίνακα του Τσαρούχη που ανήκε στο Υπουργείο
    13.Τον «κουβαλητή» Κουλόγιωργα με τα πάμπερς (αδυναμία στο μετρητό)
    14.Τον εκλογομάγειρα Κουτσόγιωργα και τα 2 εκατ. δολάρια (για να κάνουμε και «σωστούς» νόμους
    15.Το γκαιμπελίσκο Σκαλιώτη με τις αδιάκοπες καμπάνιες λάσπης και συκοφαντίας προς κάθε αντίπαλο (και εσωτερικό ανταγωνιστή)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. 16.Το μιζαδόρο Σκαλιώτη και την πανάκριβη και υπερτιμολογημένη κατασκευή του αεροδρομίου για την προικούλα του
    17.Τον Τσουρή με την Πατσαβούρα του, που στήριζε για δεκαετίες το άθλιο καθεστώς, μπας κα του δώσουν κανένα κοκκαλάκι οι Λαμπρακο-μπομπολαίοι
    18.Τον έμπορων όπλων Χάλατς, το χαζοχαρούμενο Μπλιατσιφάρα, τον μασόνο Κλιβάνη και τους λοιπούς δανειστές για να δικαιολογηθεί η αγορά του «κωλόσπιτου» (από τις μίζες των F16 και Μιράζ το 1988)
    19.Την προεδρική εκλογή του Γκατζετάκη με τα Μπλέ και Λευκά ψηφοδέλτια, σαν κλασσικό δείγμα πίστης στη δημοκρατία και την ελευθερία έκφρασης των βουλευτών
    20.Το λιγούρη Γκατζετάκη που γέμισε ένα αεροπλάνο αφορολόγητα όταν γυρνούσε από την Ιαπωνία (δεν πίστευαν αυτά που έβλεπαν οι Γιαπωνέζοι)
    21.Το Ζέν-πρεμιέ Άκη Μποχα-τζόπουλο, που κονόμισε τα άντερά του από τα υποβρύχια που μπατάρουν και τους αντιαεροπορικούς πυραύλους που πάνε στο γάμο του Καραγκιόζη
    22.Το Μπάχτα και τους λοιπούς πρώην πειναλέους «αγωνιστές της δημοκρατίας», που μένοντας τώρα στις βιλάρες και κολυμπώντας στις πισίνες ξέχασαν ότι πριν βρώμαγε το στόμα τους από την πείνα (δεν θα μας ήξερε ούτε ο θυρωρός-Μπλιατσιφάρας)
    23.Το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου και το κλέψιμο της περιουσίας των περισσότερων «αγαθών» Ελλήνων, για να ταϊστούν οι επιχειρηματίες μας (πάτρονες με τα κανάλια τους και χρηματοδότες με το ρευστό τους)
    24.Το «γίγαντα» ελιά πρωθυπουργό που παρέδωσε στους απέναντι συγκυριαρχία στο Αιγαίο και ευχαρίστησε δημόσια και τους Αμερικανούς φίλους του για τη διευκόλυνση αυτή.
    25.Τον ανεκδιήγητο φαφλατά Γκάγκαλο για την παράδοση του Ντοτσαλάν στους απέναντι
    26.Το Μπαμπουτζή για τους 82 νεκρούς του Σάμινα
    27.Τον αλλοδαπό τουρίστα γυιό του ιδρυτή με τις ρήσεις του για την καλλιέργεια φούντας και χασίς στις γλάστρες του σπιτιού
    28.Τον αλλοδαπό τουρίστα γιό του ιδρυτή που είπε ότι αγαπάει την Ελλάδα «σαν Έλληνας»
    29. Τη συμφωνία του αλλοδαπού τουρίστα στο σχέδιο Ανάν που νομιμοποιούσε τη μισή Κύπρο στην Τουρκία.
    30.Την αλλαγή του εκλογικού νόμου κάθε φορά που φαινόταν ότι θα χάσουν τις εκλογές, «δημοκράτες» και έντιμοι, όπως πάντα.
    Για όλα αυτά και δεκάδες άλλα λοιπόν, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ:

    1.Τον Αμερικανό πολίτη ιδρυτή του, για την αξεπέραστη «αναξιοπιστία» του (άλλα λέω σήμερα, άλλα αύριο)
    2.Τον Αμερικανό «φιλέλληνα» γιό του, που ούτε να διαβάσει Ελληνικά δεν μπορεί
    3.Τη μασόνα Αμερικανίδα μανούλα, που δίνει ακόμη και για διαζύγια για μερικά εκατομμύρια δολάρια
    4.Την ξανθιά χοντρομπεμπούλα μεγαλο-κοπέλλα (και τους χιλιάδες συμπατριώτες μας που την είχαν πάρει, ειδικά από τη ναυτιλία)
    5.Τον αστρολόγο της και τους πνευματικούς, καφετζούδες και χαρτορίχτρες που κυβερνούσαν τη χώρα (και γελούσε κάθε πικραμένος στο εξωτερικό)
    6.Τό σκάνδαλο Μποσκωτά με τις πράσινες εφημερίδες (και τα μαιμού ρόζ χαρτιά)
    7.Τη δέσμευση της Ελλάδας από τον ιδρυτή στους απέναντι, να μην εξορύξει τα πετρέλαια του Αιγαίου, που θα μας έκαναν ενεργειακά ανεξάρτητους και την οικονομία από τις καλύτερες στην Ευρώπη
    8.Τον ψυχικό διχασμό του λαού σε «εκείνοι και εμείς». «Εκείνοι» είναι οι κακοί Έλληνες (όσοι δεν συμφωνούν μαζί μας) και «εμείς» οι καλοί Έλληνες (που συμφωνούν, με το αζημείωτο βέβαια, οι περισσότεροι είναι δημόσιοι υπάλληλοι με μονιμότητα, επιδόματα και εφάπαξ, οι λοιποί είναι λαμόγια επιχειρηματίες που παίρνουν δουλειές ΜΟΝΟ από το κράτος)
    9. Την «κουλτούρα της αρπαχτής», με τα στελέχη και τους οπαδούς μας να κλέβουν «όσο μποροιύν» και τους μαλάκες να πληρώνουν τα χρέη του κράτους μέχρι να πεθάνουν
    10.Την ταρίφα ότι να κλέβεις «μέχρι 500 εκατ είναι φυσιολογικό», όταν είσαι υπουργός
    11.Τον Τσόμπρα που παρακολουθούσε παράνομα τη μισή Ελλάδα (τους άλλους (εκείνους) αλλά και τους δικούς μας, για τα απαιτούμενα τσεκαρίσματα)
    12.Το ζαράκια ξάδελφο της ξανθο-μπεμπούλας που έχασε στο μπαρμπούτι ένα πίνακα του Τσαρούχη που ανήκε στο Υπουργείο
    13.Τον «κουβαλητή» Κουλόγιωργα με τα πάμπερς (αδυναμία στο μετρητό)
    14.Τον εκλογομάγειρα Κουτσόγιωργα και τα 2 εκατ. δολάρια (για να κάνουμε και «σωστούς» νόμους
    15.Το γκαιμπελίσκο Σκαλιώτη με τις αδιάκοπες καμπάνιες λάσπης και συκοφαντίας προς κάθε αντίπαλο (και εσωτερικό ανταγωνιστή)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. 16.Το μιζαδόρο Σκαλιώτη και την πανάκριβη και υπερτιμολογημένη κατασκευή του αεροδρομίου για την προικούλα του
    17.Τον Τσουρή με την Πατσαβούρα του, που στήριζε για δεκαετίες το άθλιο καθεστώς, μπας κα του δώσουν κανένα κοκκαλάκι οι Λαμπρακο-μπομπολαίοι
    18.Τον έμπορων όπλων Χάλατς, το χαζοχαρούμενο Μπλιατσιφάρα, τον μασόνο Κλιβάνη και τους λοιπούς δανειστές για να δικαιολογηθεί η αγορά του «κωλόσπιτου» (από τις μίζες των F16 και Μιράζ το 1988)
    19.Την προεδρική εκλογή του Γκατζετάκη με τα Μπλέ και Λευκά ψηφοδέλτια, σαν κλασσικό δείγμα πίστης στη δημοκρατία και την ελευθερία έκφρασης των βουλευτών
    20.Το λιγούρη Γκατζετάκη που γέμισε ένα αεροπλάνο αφορολόγητα όταν γυρνούσε από την Ιαπωνία (δεν πίστευαν αυτά που έβλεπαν οι Γιαπωνέζοι)
    21.Το Ζέν-πρεμιέ Άκη Μποχα-τζόπουλο, που κονόμισε τα άντερά του από τα υποβρύχια που μπατάρουν και τους αντιαεροπορικούς πυραύλους που πάνε στο γάμο του Καραγκιόζη
    22.Το Μπάχτα και τους λοιπούς πρώην πειναλέους «αγωνιστές της δημοκρατίας», που μένοντας τώρα στις βιλάρες και κολυμπώντας στις πισίνες ξέχασαν ότι πριν βρώμαγε το στόμα τους από την πείνα (δεν θα μας ήξερε ούτε ο θυρωρός-Μπλιατσιφάρας)
    23.Το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου και το κλέψιμο της περιουσίας των περισσότερων «αγαθών» Ελλήνων, για να ταϊστούν οι επιχειρηματίες μας (πάτρονες με τα κανάλια τους και χρηματοδότες με το ρευστό τους)
    24.Το «γίγαντα» ελιά πρωθυπουργό που παρέδωσε στους απέναντι συγκυριαρχία στο Αιγαίο και ευχαρίστησε δημόσια και τους Αμερικανούς φίλους του για τη διευκόλυνση αυτή.
    25.Τον ανεκδιήγητο φαφλατά Γκάγκαλο για την παράδοση του Ντοτσαλάν στους απέναντι
    26.Το Μπαμπουτζή για τους 82 νεκρούς του Σάμινα
    27.Τον αλλοδαπό τουρίστα γυιό του ιδρυτή με τις ρήσεις του για την καλλιέργεια φούντας και χασίς στις γλάστρες του σπιτιού
    28.Τον αλλοδαπό τουρίστα γιό του ιδρυτή που είπε ότι αγαπάει την Ελλάδα «σαν Έλληνας»
    29. Τη συμφωνία του αλλοδαπού τουρίστα στο σχέδιο Ανάν που νομιμοποιούσε τη μισή Κύπρο στην Τουρκία.
    30.Την αλλαγή του εκλογικού νόμου κάθε φορά που φαινόταν ότι θα χάσουν τις εκλογές, «δημοκράτες» και έντιμοι, όπως πάντα.
    Για όλα αυτά και δεκάδες άλλα λοιπόν, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ:

    1.Τον Αμερικανό πολίτη ιδρυτή του, για την αξεπέραστη «αναξιοπιστία» του (άλλα λέω σήμερα, άλλα αύριο)
    2.Τον Αμερικανό «φιλέλληνα» γιό του, που ούτε να διαβάσει Ελληνικά δεν μπορεί
    3.Τη μασόνα Αμερικανίδα μανούλα, που δίνει ακόμη και για διαζύγια για μερικά εκατομμύρια δολάρια
    4.Την ξανθιά χοντρομπεμπούλα μεγαλο-κοπέλλα (και τους χιλιάδες συμπατριώτες μας που την είχαν πάρει, ειδικά από τη ναυτιλία)
    5.Τον αστρολόγο της και τους πνευματικούς, καφετζούδες και χαρτορίχτρες που κυβερνούσαν τη χώρα (και γελούσε κάθε πικραμένος στο εξωτερικό)
    6.Τό σκάνδαλο Μποσκωτά με τις πράσινες εφημερίδες (και τα μαιμού ρόζ χαρτιά)
    7.Τη δέσμευση της Ελλάδας από τον ιδρυτή στους απέναντι, να μην εξορύξει τα πετρέλαια του Αιγαίου, που θα μας έκαναν ενεργειακά ανεξάρτητους και την οικονομία από τις καλύτερες στην Ευρώπη
    8.Τον ψυχικό διχασμό του λαού σε «εκείνοι και εμείς». «Εκείνοι» είναι οι κακοί Έλληνες (όσοι δεν συμφωνούν μαζί μας) και «εμείς» οι καλοί Έλληνες (που συμφωνούν, με το αζημείωτο βέβαια, οι περισσότεροι είναι δημόσιοι υπάλληλοι με μονιμότητα, επιδόματα και εφάπαξ, οι λοιποί είναι λαμόγια επιχειρηματίες που παίρνουν δουλειές ΜΟΝΟ από το κράτος)
    9. Την «κουλτούρα της αρπαχτής», με τα στελέχη και τους οπαδούς μας να κλέβουν «όσο μποροιύν» και τους μαλάκες να πληρώνουν τα χρέη του κράτους μέχρι να πεθάνουν
    10.Την ταρίφα ότι να κλέβεις «μέχρι 500 εκατ είναι φυσιολογικό», όταν είσαι υπουργός
    11.Τον Τσόμπρα που παρακολουθούσε παράνομα τη μισή Ελλάδα (τους άλλους (εκείνους) αλλά και τους δικούς μας, για τα απαιτούμενα τσεκαρίσματα)
    12.Το ζαράκια ξάδελφο της ξανθο-μπεμπούλας που έχασε στο μπαρμπούτι ένα πίνακα του Τσαρούχη που ανήκε στο Υπουργείο
    13.Τον «κουβαλητή» Κουλόγιωργα με τα πάμπερς (αδυναμία στο μετρητό)
    14.Τον εκλογομάγειρα Κουτσόγιωργα και τα 2 εκατ. δολάρια (για να κάνουμε και «σωστούς» νόμους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. 15.Το γκαιμπελίσκο Σκαλιώτη με τις αδιάκοπες καμπάνιες λάσπης και συκοφαντίας προς κάθε αντίπαλο (και εσωτερικό ανταγωνιστή)
    16.Το μιζαδόρο Σκαλιώτη και την πανάκριβη και υπερτιμολογημένη κατασκευή του αεροδρομίου για την προικούλα του
    17.Τον Τσουρή με την Πατσαβούρα του, που στήριζε για δεκαετίες το άθλιο καθεστώς, μπας κα του δώσουν κανένα κοκκαλάκι οι Λαμπρακο-μπομπολαίοι
    18.Τον έμπορων όπλων Χάλατς, το χαζοχαρούμενο Μπλιατσιφάρα, τον μασόνο Κλιβάνη και τους λοιπούς δανειστές για να δικαιολογηθεί η αγορά του «κωλόσπιτου» (από τις μίζες των F16 και Μιράζ το 1988)
    19.Την προεδρική εκλογή του Γκατζετάκη με τα Μπλέ και Λευκά ψηφοδέλτια, σαν κλασσικό δείγμα πίστης στη δημοκρατία και την ελευθερία έκφρασης των βουλευτών
    20.Το λιγούρη Γκατζετάκη που γέμισε ένα αεροπλάνο αφορολόγητα όταν γυρνούσε από την Ιαπωνία (δεν πίστευαν αυτά που έβλεπαν οι Γιαπωνέζοι)
    21.Το Ζέν-πρεμιέ Άκη Μποχα-τζόπουλο, που κονόμισε τα άντερά του από τα υποβρύχια που μπατάρουν και τους αντιαεροπορικούς πυραύλους που πάνε στο γάμο του Καραγκιόζη
    22.Το Μπάχτα και τους λοιπούς πρώην πειναλέους «αγωνιστές της δημοκρατίας», που μένοντας τώρα στις βιλάρες και κολυμπώντας στις πισίνες ξέχασαν ότι πριν βρώμαγε το στόμα τους από την πείνα (δεν θα μας ήξερε ούτε ο θυρωρός-Μπλιατσιφάρας)
    23.Το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου και το κλέψιμο της περιουσίας των περισσότερων «αγαθών» Ελλήνων, για να ταϊστούν οι επιχειρηματίες μας (πάτρονες με τα κανάλια τους και χρηματοδότες με το ρευστό τους)
    24.Το «γίγαντα» ελιά πρωθυπουργό που παρέδωσε στους απέναντι συγκυριαρχία στο Αιγαίο και ευχαρίστησε δημόσια και τους Αμερικανούς φίλους του για τη διευκόλυνση αυτή.
    25.Τον ανεκδιήγητο φαφλατά Γκάγκαλο για την παράδοση του Ντοτσαλάν στους απέναντι
    26.Το Μπαμπουτζή για τους 82 νεκρούς του Σάμινα
    27.Τον αλλοδαπό τουρίστα γυιό του ιδρυτή με τις ρήσεις του για την καλλιέργεια φούντας και χασίς στις γλάστρες του σπιτιού
    28.Τον αλλοδαπό τουρίστα γιό του ιδρυτή που είπε ότι αγαπάει την Ελλάδα «σαν Έλληνας»
    29. Τη συμφωνία του αλλοδαπού τουρίστα στο σχέδιο Ανάν που νομιμοποιούσε τη μισή Κύπρο στην Τουρκία.
    30.Την αλλαγή του εκλογικού νόμου κάθε φορά που φαινόταν ότι θα χάσουν τις εκλογές, «δημοκράτες» και έντιμοι, όπως πάντα.
    Για όλα αυτά και δεκάδες άλλα λοιπόν, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ρε βλαμμένο Παπαγιάννη είναι φυσιολογικό να γράφεις αυτές τις μπούρδες αφού έχεις άρρωστο μυαλό.
    Είναι επίσης φυσιολογικό να τις γράφεις αφού είσαι πιθηκόφατσας, το κόμπλεξ πάντα κάπου κτυπάει.
    Όλα καλά λοιπόν, συνέχισε να μας διασκεδάζεις.
    Τό ξέρω ότι είναι δύσκολο να μην μπορείς να αντέξεις την πραγματικότητα.
    Να σου πώ λοιπόν μία περίπτωση να τη θυμάσαι.
    Έχω ένα θείο, τον Κυριάκο. Είναι 110 κιλά, ιδρώνει ακόμη και όταν βλέπει τηλεόραση, έχει 7 βαθμούς μυωπία, μόνιμο τρέμουλο και τα αντανακλαστικά ενός σαλιγκαριού.
    Βάλε τον θείο μου τον Κυριάκο στήν καλύτερη Φόρμουλα 1. Όσο γρήγορο και να είναι ένα αυτοκίνητο φόρμουλα 1, εσύ τί λές υπάρχει περίπτωση να νικήσει;
    Έτσι και εσείς οι πασόκοι με το Γιωργάκη.
    Παρόλο που ΞΕΡΕΤΕ ότι είναι βλήμα προσπαθείτε με νύχια και με δόντια να τον κάνετε πρωθυπουργό.
    Τι να σας κάνει ο κακομοίρης, τόχει το κουσούρι από γεννησιμιού του, τώρα θα αλλάξει;
    Όλη η Ελλάδα ξέρει ότι ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΝΤΙ, χάνει λάδια, από παντού.
    Δεν ρωτάτε και λίγο τριγύρω να καταλάβετε τι παίζει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΜΟΝΟ ο Καραμανλής μπορεί να μας κυβερνήσει σήμερα.
    Μόνο το ότι τον βρίζουν νυχθημερόν όλα τα κανάλια και οι εφημερίδες ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, που μας πίνουν το αίμα δεκαετίες τώρα.
    ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ, ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΑΤΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΛΛΟ.
    Ποιός άλλος να μας κυβερνήσει, βρε παιδιά;
    Ο Παπαντρέου;
    Ανεξάρτητα με την προσωπική γνώμη που έχει αποκομίσει ο καθένας μας γι' αυτόν τον άνθρωπο, υπάρχουν δύο πράγματα που δεν πρέπει να ξεχνάμε.
    Πρώτο, από ακαδημαική κατάρτιση, άστα να πάνε, έχει σπουδάσει αμερικάνικη κοινωνιολογία, δηλαδή κάτι σαν αμπελοφιλοσοφία, αοριστολογία, συγκεχυμένα πράγματα. Υποψιάζομαι ότι σε Ελληνικό πανεπιστήμιο δεν θα μπορούσε να μπεί ούτε από την πίσω πόρτα.
    Δεύτερο, κατά δήλωσή του, έχει δουλέψει στην Αμερική (μάγειρας, οικοδόμος), στον Καναδά(κηπουρός, ελαιοχρωματιστής, ξυλοκόπος, βενζινάς) και στη Σουηδία (σερβιτόρος, καθαριστής δρόμων).
    Θα μου πείς -και πολύ σωστά- καμμιά δουλειά δεν είναι ντροπή, το να προσπαθεί κάποιος να επιζήσει με όποιο τρόπο μπορεί, τον τιμά.
    Αλλά είναι κάτι που αναρωτιέμαι.
    Γιατί όσο ήταν στο εξωτερικό ο Παπαντρέου έκανε τόσες περιστασιακές χειρωνακτικές δουλειές αλλά καμία δεν ήταν δουλειά υπεύθυνη, μάνατζερ, ή έστω μιά δουλειά γραφείου;
    Μήπως γιατί στο εξωτερικό δεν υπάρχει μέσο;
    Μήπως γιατί στο εξωτερικό το επώνυμο Παπαντρέου δεν σημαίνει τίποτε;
    Γιατί όταν γύρισε στην Ελλάδα έγινε ΑΜΕΣΩΣ βουλευτής;
    30 χρονών και ΠΡΩΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ;
    Με ποιά εμπειρία, του κηπουρού ή του βενζινά, του μάγειρα ή του ξυλοκόπου;
    Mας δουλεύουν;
    Εάν αυτό δεν είναι ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ τότε τί είναι;
    Πριν από δύο μήνες, στο Ζάππειο, ζήτησε να τον κρίνουμε γι΄ αυτά που έχει κάνει.
    Ποιά ακριβώς;
    Φοβάμαι ότι αυτός ο άνθρωπος δεν είναι να του δώσεις θέση ευθύνης, μπάχαλο θα τα κάνει όλα (όπως το Φεβρουάριο που μάθαμε ότι το πασόκ είναι καταχρεωμένο και ζήτησε άλλα 11 εκατομμύρια ευρώ δάνειο από τις τράπεζες).
    Δεν είναι ότι δεν θέλει, δεν μπορεί.
    Είναι κάτι σαν τον Κατέλη της Ανίτας Πάνια.
    Αφού γεννήθηκε λειψός λές να βάλει μυαλό στα 58 του χρόνια;
    Γίνονται αυτά τα πράγματα;
    Απορώ πως οι βλαμμένοι οι οπαδοί του δεν μπορούν να δούν αυτό που βλέπουν ακόμη και οι βοσκοί.
    Ότι εάν δεν καταγόταν από πολιτικό τζάκι δεν θα τον παίρνανε ούτε για καφετζή στην Ιπποκράτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ:
    Πόσες εκλογές πρέπει να χάσει ο Γιωργάκης για να τον αλλάξετε;
    Μέχρι στιγμής έχει χάσει ΔΥΟ γενικές εκλογές, ΔΥΟ νομαρχιακές / τοπικής αυτοδιοίκησης, σύνολο ΤΕΣΣΕΡΙΣ.
    Μέχρι το καλοκαίρι θα φτάσουμε αισίως στις ΠΕΝΤΕ και του χρόνου στις ΕΞΙ.
    ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΧΑΝΕΤΕ,
    ΔΕΝ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΡΗΜΑΔΙΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΠΟΤΕ;
    Πότε θα γίνω μάνα εγώ (συγνώμη άσχετο), πότε θα γίνω κυβέρνηση εγώ, όταν παγώσει η κόλαση;
    ¨Όλα τα κανάλια βομβαρδίζουν νυχθημερόν τη ΝΔ και αυτός κολλημένος εκεί.
    Εκεί, εκεί στη Β’ Εθνική μαζί με τον Ατρόμητο και την Προοδευτική που φωνάζαμε πριν από 20 χρόνια.
    Στις πόσες ΗΤΤΕΣ θα συνειδητοποιήσετε ΠΟΣΟ ΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΝΤΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΠΑΣΟΚΙΑ ΠΕΣΤΕ ΑΛΕΥΡΙ Ο ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ ΣΑΣ ΣΑΣ ΓΥΡΕΥΕΙ. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΡΟΣ . ΣΑΣ ΑΝΑΣΚΟΛΟΠΙΣΕ 3 ΦΟΡΕΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΡΝΟΓΕΡΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΩΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Τι ασυναρτησίες λέτε συνεχώς ρε χαζοχαρούμενοι πράσινοι αφισσοκολλητές;
    Άντε να κοιταχτείς στον καθρέφτη ρε ανεγκέφαλο πρόβατο που θα μας κάνεις και υποδείξεις.
    Μπέεεεεε.....
    Μόνο το ότι σε εμπνέει ένα πλουσιόπαιδο από τα βόρεια προάστεια που, εκτός από πνευματικά καθυστερημένος, είναι και ξεπουλημένος στα μεγάλα συμφέρονται και στους αμερικάνους λέει ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ για το περιεχόμενο του εγκεφάλου σου.
    Κουφιοκεφαλάκη, έ κουφιοκεφαλάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Λαέ ξυπνά .
    Είπαν και θα κάνουν :
    1) Γ .Α . Π . :
    Σε πρώτη φάση θα δώσω ταυτότητες
    Σε 700.000 Μουσουλμάνους .
    Έπεται συνέχεια για τα άλλα 3.000.000 Μουσουλμάνους .
    2) ΣΥΡΙΖΑ :
    Πιστό σκυλί συκοντάρει κραυγάζοντας .
    3) Κ.Κ.Ε. : Αλσχάϊμερ – Μαλάκυνση .
    4) ΛΑΟΣ : Φοβάμαι τον Χασάν .
    5) Ν.Δ. : Η σιωπή των αμνών .
    Πάρε θέση Τώρα .
    Οι λύκοι βελάζουν ,οι Μουσουλμάνοι
    ειρηνικά θα σας σκλαβώσουν
    την επομένη δεκαετία .

    Το Κοράνι η ευχή μου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Μικρασιάτες - Πόντιοι - φαναριώτες
    Αίσχος τροπή και προδοσία , είναι
    όποιος από εσάς δίνει την ψήφο του
    σε διεφθαρμένα κόμματα ,
    που σκοπό έχουν να μονιμοποιήσουν
    Και να νομιμοποιήσουν , δίνοντας
    ταυτότητες σε εκατομμύρια Μουσουλμάνους
    στη Ελλάδα .
    θα τρίζουν τα κόκκαλα των προγόνων σας
    και θα είστε υπόλογοι , προδότες
    του Ελληνικού Έθνους .
    Μικρός Έλληνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Πρασινοφρουροί, απλώστε τη μανέστρα όσο θέλετε, δεν έχει σημασία.
    Αλλάξτε κουβέντα, κάντε την τρίχα τριχιά, διαστρεβλώστε, πείτε υπερβολές, κρύψτε, κουτσομπολέψτε, συκοφαντείστε.
    Η Ζίμενς όμως δεν θα θαφτεί, η ΑΛΗΘΕΙΑ θα λάμψει.
    Είναι τεράστιο το σκάνδαλο, είναι μεγάλη η ντροπή, είναι ατέλειωτη η υποκρισία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Πραγματικότητα :
    Ελληνίδες με Μπούργκα σε 10 έτη το πολύ .
    Σενάριο μεν πραγματικότητα δε .
    Α ) ψηφίζω Παπανδρέου
    Β ) βγαίνει κυβέρνηση
    Γ ) δίνει ταυτότητες στους Μουσουλμάνους
    Δ ) στις επόμενες εκλογές :
    Μουσουλμανικό Κόμμα .
    Ε ) Παίρνει 55-60% μιας και ξεπερνούν οι
    Μουσουλμάνοι τα 5.000.000 .
    ΣΤ ) Να το Θεοκρατικό Καθεστώς .
    Αλλαγή στα σώματα Ασφαλείας . Αντικατάσταση .
    Ε ) Ντύσε τη γυναίκα σου με Μπούργκα
    η φύγε Μετανάστης !!!!!
    Μουσουλμανικός νόμος ,
    και πάλι σκλαβιά ειρηνική στην Τουρκία .
    Ζ ) Χάσε τη σύνταξη σου .
    Άντε και καλή Επιτυχία .
    Σημείωση :Ο Παπανδρέου και ο Αλαβάνος ,
    Δήλωσε ότι θα δώσει ταυτότητες στους Μουσουλμάνους .
    Ο Καραμανλής δεν δήλωσε τίποτα ακόμα .
    Γιάννης ο Άσημος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;

    1. Τον κρύβουν όσο μπορούν, για να μη φαίνονται οι μπαρούφες που πετάει
    2. Όταν τον δείχνουν, είναι πάντοτε σε «στημένα» και ειδικά «επιλεγμένα πλάνα» με ωραίο απαλό φόντο
    3. Κάνει καθημερινό φροντιστήριο να μιλάει αργά, γιατί έτσι νομίζουν ότι φαίνεται πιο σοβαρός
    4. Αντ’αυτού, βγάζουν καθημερινά τον Παπακωνσταντίνου να παίζει τη γνωστή πράσινη κασέτα για το πώς αισθάνεται ο ελληνικός λαός
    5. Τον στέλνουν σε μακρινά ταξίδια, ντεμέκ για να δείξουν ότι έχει ειδικό βάρος στο εξωτερικό

    Άχ βρε Τζώρτζ, νούμερο για τις επιθεωρήσεις έχεις γίνει.

    (Εντύπωση πάντως μου κάνουν οι αμερικάνοι, αυτοί συνήθως δεν ποντάρουν σε κουτσά άλογα. Θα μού πείς η CIA και η NSA δεν είναι πιά αυτή που ήταν κάποτε.
    Νόμιζαν πχ. ότι μπλόφαρε ο Καραμανλής για τα Σκόπια, και μετά γελάγανε και τα κουνουπίδια στο Βουκουρέστι με τη σφαλιάρα που έφαγε ο πλανητάρχης τους από το Σερραίο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ΠΑΙΔΙΑ, ΤΟ ΑΡΓΟΣΤΡΟΦΟ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ.
    Θα τρελλαθούμε ομαδικά, δεν υπάρχει περίπτωση.
    Είναι για δέσιμο το παιντί.
    Τις τελευταίες μέρες λέει και ξαναλέι «ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ, ΔΕΝ ΠΑΖΑΡΕΥΩ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ!
    Σιγά βρε γιγαντο-τεράστιε, θα σκίσεις το καλτσόν!
    Δηλαδή, με ποιόν δεν διαπραγματεύεσαι;
    Με το Μπόμπολα ή με το Λαμπράκη;
    Με τον Αλαφούζο, με τον Κυριακού ή με το Βρυώνη;
    ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΜΑΝΟ.
    ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΙΚΟ ΚΑΤΕΛΗ.
    ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΙ ΘΑ ΗΣΟΥΝ, ΒΡΕ ΑΙΝΣΤΑΊΝ;
    Δηλαδή μας λές ότι με το Λάτση, το Γεράρδο, τον Παπαλεξόπουλο, το Σκλαβενίτη, το Λασκαρίδη, το Δασκαλόπουλο, το Βασιλάκη, το Mυτιληναίο και το Διβάνη, απλά μαζευόσαστε για να ρουφήξετε τη σουπίτσα σας;
    Ο ΠΙΟ ΕΞΗΡΤΗΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΖΑΡΕΥΕΙ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ.
    Είναι τρέλλα!
    Φού σου κάνανε πέρυσι ρε χαζούλικο, με τις δημοσκοπήσεις υπέρ του Τσίπρα και έψαχνες γωνίες να κρυφτείς, ρε Αμερικανάκι.
    Έχει πλάκα το παιντί.
    (Λειψός – ξε-λειψός αλλά το θράσος – θράσος).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Στην υπόθεση της Siemens , το μόνο δεδομένο της δικαστικής έρευνας είναι ότι 1 εκατομμύριο μάρκα βγήκαν από το ταμείο της και κατέληξαν στο ταμείο του ΠΑΣΟΚ, με κομιστή τον Θόδωρο Τσουκάτο, κορυφαίο στέλεχος του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

    Είναι γνωστό - όσο και αν επιχειρούν κάποιοι να θολώσουν τα νερά - ότι η έρευνα της Δικαιοσύνης για τη Siemens αφορά τη χρονική περίοδο κατά την οποία κυβερνούσε το ΠΑΣΟΚ.

    Και επειδή προφανώς κάποιοι φοβούνται, επιχειρούν τώρα αντιπερισπασμούς. Επιχειρούν να ανασύρουν μια υπόθεση ( MAYO ) την οποία η Δικαιοσύνη διερεύνησε, καταδικάζοντας κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ ως συκοφάντη και λασπολόγο.

    Η κίνηση αυτή και μάλιστα σε προεκλογική περίοδο, αποδεικνύει πανικό. Προδίδει μεγάλο εκνευρισμό.

    Είναι βέβαιο ότι, όπως συνέβη πολλές φορές στο παρελθόν σε τίποτα δεν θα ωφεληθούν εκείνοι που συστηματικά επενδύουν, στην παραπολιτική, στο ψέμα, στη συκοφαντία, στη λάσπη. Εκείνοι που διαχρονικά επιστρατεύουν χαλκεία βυθίζοντας το δημόσιο βίο στην αθλιότητα.

    Ο κ. Παπανδρέου και η ηγετική του ομάδα προσπαθούν να εφαρμόσουν και σήμερα, λίγες μέρες πριν τις Ευρωεκλογές, καταδικασμένες πρακτικές του παρελθόντος.

    Τελικά τα μεγάλα λόγια του ΠΑΣΟΚ αποδεικνύονται κούφια λόγια. Οι πολίτες εξακολουθούν να εισπράττουν από το ΠΑΣΟΚ - από το δήθεν νέο ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου- τις ίδιες αντιλήψεις, τις ίδιες συμπεριφορές.

    Δεν αλλάζουν. Βουλιάζουν όλο και πιο βαθιά στην αναξιοπιστία και την ανυποληψία.

    Πίσω από τα αμήχανα χαμόγελα αυταρέσκειας, κρύβεται η ανησυχία και η αγωνία τους. Και κάτι ακόμα: Ο κ. Παπανδρέου λέει ότι δεν «χρωστάει σε κανέναν».

    Δεν θυμάται καλά. Κάνει λάθος. Χρωστάει στους πολίτες την αλήθεια. Χρωστάει να κάνει πράξη τη δέσμευσή του να διερευνήσει πού πήγαν τα λεφτά. Πού πήγε το 1 εκατομμύριο μάρκα που μπήκαν στο ταμείο του ΠΑΣΟΚ, όπως έχει δηλώσει ο κ. Τσουκάτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Μη γίνεστε θύματα του μεγάλου σχεδίου της συμμορίας Καραμανλή , Λούλη που προσπαθεί με θεμιτά και αθέμιτα μέσα να στρέψει το μεγάλο ποτάμι της οργής απέναντι στο μεγαλύτερο πολιτικό απατεώνα που κυβέρνησε ποτέ , τον επικίνδυνο εχθρό της Ελλάδας και να δείξει την αδιαφορία τάχα του κόσμου υπαγορεύοντας στον Έλληνα πολίτη να προτιμήσει τις παραλίες και την αποχή .
    Έχει φροντίσει σε συνεννόηση με τους δημοσκόπους για την περίπτωση που ο πολίτης φτάσει στην κάλπη να δείξει την οργή του στηρίζοντας το κόμμα των οικολόγων ένα κόμμα που δεν υπήρχε, ούτε κανείς ήξερε ποιοι είναι αυτοί που κρύβονται πίσω από το όνομα οικολόγοι και οι δημοσκόποι του έδιναν μεγάλα ποσοστά .
    Σε όλη αυτή την τραγική φαρσοκωμωδία σε βάρος του Ελληνικού λαού συμμετέχει το συγκρότημα Λαμπράκη μέσω του Βήματος και με πληρωμένα τσιράκια τύπου Πρετεντέρη κάνουν τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να μειώσουν στα μάτια του Ελληνικού λαού το Γιώργο Παπανδρέου και το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και να δώσουν αξία στη συμμορία των απατεώνων που σήμερα κυβερνά για να συνεχίσει το ληστρικό έργο του ξεπουλήματος της Ελλάδας μας σε μεγαλοαπατεώνες Νεοκοσκωτάδες που καραδοκούν να πάρουν στα χέρια τους τον τομέα της Υγείας και της Παιδείας που συστηματικά απαξιώνεται από ανίκανους υπουργούς βάζοντας σε υποθήκη το μέλλον όλων των γενεών .
    Το μεγάλο σχέδιο της συμμορίας Καραμανλή Λούλη δεν πρέπει να περάσει.
    Ελάτε να στείλουμε ολοι μαζί το μήνυμα της αντίστασης στα σχέδια ξεπουλήματος της Ελλάδας .

    Ολοι μαζί πάμε κάλπη.
    Ψηφίζουμε ΠΑ.ΣΟ.Κ.
    Στηρίζουμε το Γιώργο Παπανδρέου.

    ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Θα ρθει ο Σαμαράς
    Θα ρθει η Ντόρα
    Θα ρθει ο Αβραμόπουλος
    Τον πούλο
    Τον πουλο θα πάρουμε
    Θα διαλυθούμε
    Θα διασπαστούμε
    Τον πουλο τον πουλο θα πάρουμε
    Στις 7 Ιουνίου τον πουλο τον πουλο θα πάρουμε
    Γάμησε τα
    Τον πουλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΕΙ Ο ΧΑΖΟΓΙΩΡΓΟΣ.
    Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΕΦΤΕΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΜΗ ΠΑΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΤΩ ΑΧΑΙΑ.

    ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΑ.
    ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΡΙΣΑ.
    Ο ΔΡΟΜΟΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΘΕ. ΔΙΑΚΛΑΔΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ.

    ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΟΥΝΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΟΣ. ΕΔΩ ΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΝΗ ΞΕΧΑΣΕΙ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΕΔΩ ΩΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ. ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΩΣ ΠΑΠΑΤΑΣ ΣΤΗ ΛΑΙΚΗ ΝΕΑΣ ΙΟΝΙΑΣ. ΑΝ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ..... ΚΛΠ ΚΛΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. το ΠΑΣΟΚ έκανε ρόμπα τα παπαγαλάκια του... πα@@ια συνέντευξη απέσυρε ο Γιωργάκης από το ΒΗΜΑ...»
    01Ιου 2009
    0
    Βλέπωντας ότι όλη λοιπόν η ιστορία με το ότι η δημοσκόπηση ήταν στημένη επειδή στη σελίδα έγραφε 20:18, ήταν τελείως γελοία και δεν μπορούσε να τραβήξει για πολύ, την επομένη μέρα άρχισαν να τσιρίζουν για το ότι ο Γιωργάκης έφτυσε τον ΔΟΛ. Προσπάθησαν να παραμυθιάσουν τον κόσμο ότι δήθεν ο Γιωργάκης «ζήτησε να αποσυρθεί η συνέντευξη που ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟ ΒΗΜΑ» επειδή τάχα μου το ΒΗΜΑ δημοσίευσε «μαϊμού δημοσκόπηση»...

    Το τι έγραψαν δεν περιγράφεται...
    ΑΠΕΣΥΡΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΥΧΑΡΗ!
    Απέσυρε ο Γιώργος, συνέντευξή του στο ΒΗΜΑ; ...Με τα κόλπα σου Ψυχάρη, ο Παπανδρέου δεν φρενάρει!

    ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΙ ΔΟΛΙΟΙ ...;

    ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ "ΒΗΜΑ" ...;

    Πρόεδρε, και πολύ άργησες!!

    Θάρρος και γενναιότητα (δρόμοι και διαδρομές)

    Ο Γιωργάκης έγινε κ.Γιώργος Παπανδρέου .
    ΟΛΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΠΑΠΑΡΙΕΣ...

    ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚοι ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΑΝ...

    ΕΞΕΔΩΣΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΞΕΚΡΕΜΑΣΤΟΥΣ...

    Η ΙΔΙΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΕΣΥΡΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ...
    απλά στις αρχές της εβδομάδας του ζήτησε συνέντευξη το Βήμα και δεν τους έδωσε...

    ΆΛΛΟ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ... ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΚΑΙ
    ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ...

    ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ...
    σας το λέει ο Παπαϊωάννου και σας κάνει ρόμπα:

    11.jpg
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΓΑΡΓΑΡΑ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΓΙΝΕ ΛΑΪΚΟΣ ΗΡΩΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΒΗΜΑ...

    Σύντροφοι χαλαρώστε... και να σας γίνει μάθημα ότι σας χρησιμοποίησαν...

    Εντύπωση πάντως πρέπει να μας προκαλεί το ότι ο Παπαϊωάννου εμμέσως συσχετίζει τον «αρμόδιο» από το ΠΑΣΟΚ με το troktiko... δηλ. ο «αρμόδιος» από το ΠΑΣΟΚ που του είπε να παίξει την είδηση του είπε να την αντιγράψει από το troktiko στο οποίο την είχε δώσει πιο πριν; Για να καταλάβουμε δηλαδή... γιατί ο Παπαιωάννου δεν αντέγραψε την είδηση από εδώ ή εδώ που είχε δημοσιευθεί πολύ πριν δημοσιευθεί στο troktiko...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. ΟΣΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΣΟΓΛΑΝΙ
    ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟΥ ΠΡΕΣΣ-ΠΑΣΟΚ..
    ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ...
    ΘΑ ΨΟΦΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.
    ΚΑΙ
    ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ
    ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΤΟΥ ΠΡΕΣΣ
    ΜΕΛΙΤΖΑΝΙ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΣΕ ΠΕΤΑΓΕ
    ΚΑΙ ΒΓΗΚΕΣ ΤΟΣΟ
    ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟΣ ΑΛΗΤΗΣ
    Ή ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ
    ΕΚΕΙ Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
    ΓΙΑΤΙ ΕΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΛΕΦΤΑ
    ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ
    ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ.
    ΟΥΤΕ ΠΙΠΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ
    ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΟΜΟΙΕΣ ΜΕ ΣΕΝΑ ΠΡΑΣΙΝΕΣ
    Π Ο Υ Τ Α Ν Ε Σ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση