GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι επαφές Φερχόιγκεν στην Κύπρο...

Από το http://lemesosnews.blogspot.com/ Η προώθηση κοινών επιχειρηματικών προγραμμάτων μεταξύ Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκύπριων είναι στη ατζέ...

Από το http://lemesosnews.blogspot.com/

Η προώθηση κοινών επιχειρηματικών προγραμμάτων μεταξύ Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκύπριων είναι στη ατζέντα του αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και αρμόδιου επιτρόπου για τη Βιομηχανία και την Οικονομική Ανάπτυξη, Γκίντερ Φερχόιγκεν ο οποίος έφτασε χθες βράδυ στην Κύπρο και σήμερα θα έχει σειρά επαφών. Ως γνωστό η Επιτροπή από καιρό τώρα αναζητά τρόπους προώθησης κοινών επιχειρηματικών δραστηριοτήτων μεταξύ Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων ως μέτρο οικοδόμησης εμπιστοσύνης ανάμεσα στις δύο κοινότητες.Ο κ. Φερχόιγκεν συναντήθηκε το πρωί με τον πρόεδρο Χριστόφια, ενώ μετά είχε συνάντηση και με τον Υπουργό Εμπορίου, Αντώνη Πασχαλίδη.
-Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στηρίζει πλήρως τις...
προσπάθειες που καταβάλλει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας στο πλαίσιο των απευθείας διαπραγματεύσεων για την εξεύρεση λύσης του Κυπριακού. Αυτό δήλωσε σήμερα ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Επίτροπος Επιχειρήσεων και Βιομηχανίας Gunter Verheugen, μετά τη συνάντηση του με τον Πρόεδρο Χριστόφια στο Προεδρικό Μέγαρο, η οποία διήρκεσε μιάμιση περίπου ώρα. Ο κ. Verheugen είπε επίσης ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εμπιστεύεται πλήρως τον Πρόεδρο Χριστόφια ότι θα κάνει ότι μπορεί για να βρει λύση σʼ αυτό το χρονίζον, όπως το χαρακτήρισε, πρόβλημα.

1 σχόλιο

  1. Δεν κοιτάει ο ξεφτίλας στον καθρέφτη, να δει τον στόμας του που'ναι σαν ...μο_νί, ή ελληνιστί αιδοίον, ο καριόλης, ο ΕΣ-ΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση