GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάει για νέα πτώση το ΚΚΕ...

Του Θωμά Ακρωτηριανάκη . Το ότι είχε τώρα το ΚΚΕ μια αύξηση 0,2% σε σχέση με τις εθνικές εκλογές του 2007 δεν λέει τίποτα, διότι η αύξηση σ...

Του Θωμά Ακρωτηριανάκη
.
Το ότι είχε τώρα το ΚΚΕ μια αύξηση 0,2% σε σχέση με τις εθνικές εκλογές του 2007 δεν λέει τίποτα, διότι η αύξηση στις ευρωεκλογές πρέπει να είναι πολύ μεγαλύτερη, όχι μόνο 0,2%.
Επίσης,το ευρωποσοστό του ΚΚΕ δεν έπεσε μόνο σε σχέση με το 2004, αλλά σε σχέση και με το 1999 (!!!).
Αυτά τα δύο με κάνουν να πιστέψω ότι θα υπάρξει σημαντική πτώση του ποσοστού του ΚΚΕ στις επόμενες εθνικές εκλογές, σε σχέση με τις προηγούμενες εθνικές εκλογές. Διαβλέπω ότι μετά τις επόμενες εθνικές εκλογές η Παπαρήγα δεν θα παραιτηθεί (δείτε εδώ δημοσίευμά μου της 11ης Ιουνίου 2009), αλλά θα την καθαιρέσουν οι αυθεντικοί συνεχιστές του Χαρίλαου Φλωράκη. Ειρήσθω εν παρόδω ότι η Παπαρήγα μεθόδευσε τη μη εκλογή στο Π.Γ. του Σπ. Χαλβατζή και άλλων.
Δεν αποκλείω, για να κερδίσει χρόνο η Παπαρήγα, να ψηφίσει μαζί με την ΝΔ και τον ΛΑ.Ο.Σ. Πρόεδρο της Δημοκρατίας,προς αποφυγή εκλογών...

5 σχόλια

  1. και γαμω τα ευθυμογραφηματα, μπραβο


    χαχαχαχαχα

    ακρωτηριανακης και πασης ελλαδος αμα λαχει να ουμ

    χαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η "ακρωτηριασμένη" φαντασία του κ. Ακρωτηριανάκη στην εξουσία και γρήγορα παρακαλώ!!!
    Και για να σοβαρευτούμε, όταν γίνεται μια ανάρτηση σ' ένα blog σαν το press-gr, καλό θα ήταν να περιέχει επιχειρήματα κι όχι τ' αποκυήματα της φαντασίας κάθε ευφάνταστου!
    Κι αυτό αφορά οποιοδήποτε θέμα κι όχι μόνο για το Κ.Κ.Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε τηλεφωνικό διάβημα διαμαρτυρίας προς τον Υπουργό Εσωτερικών για τις απελάσεις μεταναστών-προσφύγων, με ειδική πτήση τσάρτερ προς το Πακιστάν προέβη ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ Σπύρος Χαλβατζής.
    Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του ΚΚΕ, επεσήμανε στον υπουργό ότι αυτή η πράξη είναι αντίθετη με τη Σύμβαση του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες και επίσης ότι αυτοί οι άνθρωποι κινδυνεύουν από το αυταρχικό, αμερικανόδουλο καθεστώς του Πακιστάν, που βρίσκεται στο επίκεντρο πολεμικών συγκρούσεων των ιμπεριαλιστών των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, με δυόμιση εκατομμύρια πρόσφυγες.
    Από την πλευρά του ο Υπουργός κ. Παυλόπουλος διαβεβαίωσε ότι από τους απελαθέντες κανένας δεν είχε ζητήσει πολιτικό άσυλο.
    Κατά την άποψη του ΚΚΕ, αυτό το γεγονός δεν αποτελεί καμιά εγγύηση ότι οι άνθρωποι αυτοί δεν κινδυνεύουν. Άλλωστε, προστίθεται στην ανακοίνωση, είναι δεδομένη η απροθυμία των ελληνικών κυβερνήσεων να χορηγούν πολιτικό άσυλο και είναι γνωστά τα χίλια μύρια εμπόδια που βάζουν για την χορήγησή του.

    Ναυτεμπορική 15 Ιουν 2009

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε είστε σοβαροί??
    Ασχολείστε με τα παπάρια που έχουν βολευτεί στο απυρόβλητο και μας χοντροδουλεύουν όλους???
    Κάποιος πρέπει να τους μιλήσει ότι έχουμε μπεί ήδη στο 21ο αιώνα!!!
    Τώρα, αν κόπτωνται για τους Πακιστανούς ας τους πάρουν στην τυποεκδοτική. Ετσι κι αλλοιώς τζάμπα εργάτες έχουν εκεί! 'η οχι κα Παπάρ..ωχ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μπραβο διανα επεσες!:) λαγο εβγαλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση