GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θετική η συνάντηση των απεργών πείνας με τον υφυπουργό...

Από το http://www.stopcartel.org/ . Θετικά τά αποτελέσμα τής συνάντησης υφυπουργού Ανάπτυξης, προέδρου της Επιτροπής Ανταγωνισμού καί απεργ...

Από το http://www.stopcartel.org/
.
Θετικά τά αποτελέσμα τής συνάντησης υφυπουργού Ανάπτυξης, προέδρου της Επιτροπής Ανταγωνισμού καί απεργών πείνας. Η απεργία συνεχίζεται μέχρι την υλοποίηση των συμφωνημένων.
Σέ θετικό κλίμα κινήθηκε η συνάντηση την οποία ειχαν σήμερα ο υφυπουργός Ανάπτυξης Γιώργος Βλάχος, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού μέ τούς απεργούς πείνας Θεόδωρο Τενέζο 123 ημερών καί Γιώργο Κοσμόπουλο 5 ημερών, παρουσία Δικηγόρων εκατέρωθεν.
Χρειάστηκαν 123 ημέρες πολιτικής απεργίας πείνας τού αγωνιστή Θεόδωρου Τενέζου ,απόφαση γιά διακοπή νερού από τρείς ανθρώπους, ολιγόωρη κατάληψη τής Επιτροπής Ανταγωνισμού καί...
ξυλοδαρμοί από τά ΜΑΤ, γιά νά πειστεί η κυβέρνηση ότι υπάρχει η ακραία αυτή διαμαρτυρία καί αντίσταση καί νά δεχθεί νά συζητήσει τά αιτήματα του.Παρουσιάστηκαν τά αιτήματα μέ συντριπτικά αποδεικτικά καί νομικά στοιχεία καί εξηγήθηκε η αναγκαιότητα άμεσης ικανοποίησής τους.
Συμφωνήθηκε συγκεκριμένη διαδικασία επείγουσας επίλυσης τών βασικών αιτημάτων μέ τόν υφυπουργό και τον πρόεδρο της Επιτροπής Ανταγωνισμού.
Δηλώθηκε ότι η απεργία πείνας συνεχίζεται μέχρι τήν υλοποίηση αυτών τά οποία συμφωνήθηκαν.

5 σχόλια

  1. ακομα ζει ο θωδορας? μα καλα τι παιρνεις ρε φιλαρακι να μας πεις και εμας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΟΓΚΡΟΜ ΚΑΙ Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ

    Ανελέητες διώξεις κατά των "φοροφυγάδων" - μικρομεσαίων επιχειρήσεων εξήγγειλε από αρχές Ιουλίου η Κυβέρνηση.

    Κλιμάκια ελεγκτών θα εισβάλλουν σε επιχειρήσεις - "φοροφυγάδων, δια την μη-απόδοση του ΦΠΑ".

    Ταυτόχρονο καθημερινά δεκάδες μικροεπαγγελματίες κλείνονται στη φυλακή για "χρέη" στο ΤΕΒΕ, στο Δημόσιο, κ.λπ.

    Από τη μεριά τους οι Τράπεζες με τη συνεργασία της Κυβέρνησης στέρεψαν την αγορά από ρευστό, στραγγαλίζοντας ΟΛΟΥΣ τους μικρομεσαίους.

    Ο τζίρος έχει πέσει σε ιστορικά χαμηλά. Πολλοί μικροεπαγγελματίες δεν βγάζουν ούτε τα τρέχοντα έξοδα, ούτε τα τσιγάρα τους. Αλλά και δεν μπορούν ούτε να τα κλείσουν τα ρημάδια τα μαγαζιά, λόγω της απίστευτης γραφειοκρατίας και των απαιτήσεων του κράτους.

    Τι λύση μένει ;; Δεκάδες είναι αυτοί που από την αρχή του χρόνου έχουν βάλει τέρμα στη ζωή τους, μη αντέχοντας το μαρτύριο. Η Κυβέρνηση κάνει πως δεν βλέπει, κάνει πως δεν ακούει. Και εξαπολύει έναν ακόμα διωγμό, απάνθρωπο και ανελέητο.

    Πόσοι θα αντέξουμε ;; Πώς θα αντιμετωπίσουμε τα συνεργεία των εφοριακών-ελεγκτών :: Ποιό θα είναι το τέλος μας ;;;

    ένας μικρομεσαίος στη δίνη της κατάθλιψης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιαλαντζί απεργός ο Θόδωρος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάντε τον Θόδωρα υπουργό Οικονομικών ρε μαλάκες να μας πει πως γίνεται και ζει 4 μήνες χωρίς μπουκιά για να το κάνει όλη η Ελλάδα. Να δείτε για πότε πέφτει ο πληθωρισμός στο μηδέν!
    Ποιός είσαι ρε πούστη? Ο Τιραμόλα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 123 μερες απεργια πεινας;
    ειναι αδυνατον.δεν το βλεπετε οτι κοροιδευομαστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση